Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kodėl urantai neturi dalyvauti jokiuose rinkimuose?

Mielieji, viena dvasios sesė manęs paklausė – UŽ KĄ BALSUOTI PER PREZIDENTO RINKIMUS? Mane šis klausimas iš dalies nustebino, nes aš jau DAUGYBĘ metų VISIEMS URANTAMS SAKAU KATEGORIŠKAI – NEDALYVAUKITE JOKIUOSE RINKIMUOSE, NES JUOSE YRA VIEN TIK APGAULĖS IR MELO PASIREIŠKIMAS, KURIS YRA NUKREIPTAS PRIEŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIĄ IR MEILĘ, KURI MYLI VISUS VIENODAI. O RINKIMAI - TAI KAIP FIGOS LAPELIU PRIDENGTAS IR DEMAGOGIŠKAI PAVADINTAS POLITINIŲ PARTIJŲ POPULIARUMU AR JŲ PALAIKYMU VISUOMENĖJE MANIPULIATORIŲ IR PINIGŲ NEDORAS IR NET PRAŽŪTINGAS ŽMOGAUS PROTUI IR VEIKLAI SPEKTAKLIS, KURIS KASKART TURI VIS PRASTESNIUS, CINIŠKESNIUS, IR SAVANAUDIŠKESNIUS ARTISTUS.

Būtent RINKIMAIS šitaip visuomenė ir SUSKALDOMA, kai ji turi būti SUVIENIJAMA. O kaip gi TIE ŽEMAŽIŪRIAI POLITIKAI-FARIZIEJAI NESKALDYS, NES JIE YRA AKLI IR KURTI SAVO DVASINE ASMENYBE, TODĖL NEŽVELGIA NĖ IŠ TOLO Į ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVĄJĮ DVASINĮ TILTĄ – MINTIES DERINTOJĄ, VEIKIANTĮ JŲ, KAIP IR MŪSŲ, PROTE, TODĖL GODUMUI NETURI JOKIŲ APRIBOJIMŲ, KAD IŠDRĮSTA NET PATYS SAU PASISKIRTI ATLYGINIMUS, KOKIUS TIK NORI. UŽ KĄ? O GI UŽ VELTĖDŽIAVIMĄ IR NET KENKIMĄ TIEK DABARTINEI KARTAI, TIEK – IR YPAČ – ATEITIES KARTOMS, KADA URANTAMS – NES JIE YRA ATEITIES LIETUVOS VADOVAI, IR JAIS TAPS BE JOKIŲ RINKIMŲ – REIKĖS IŠKUOPTI JŲ VIS LABIAU AUGANTĮ PURVYNĄ.

Štai kodėl niekada nedalyvaukite jokiuose nedoruose žaidimuose – o rinkimai yra nedori žaidimai – kad nestiprintumėte TAMSOS SISTEMOS, kuri dabar yra užvaldžiusi Lietuvą, ir visą pasaulį.

Jūs nesate iš ŠITO pasaulio, nors ir esate ŠITAME pasaulyje. Palikite tuos nedorėlius pseudopolitikus jiems patiems žaisti šį nusikalstamą tamsos žaidimą, kurio net nėra žaidimo jokių kriterijų, nes jie patys kaip nori, taip ir kaitalioja žaidimo taisykles, sujaukia padėtį ir tamsių žmonių protą. O TADA TAMSUOLIAI IR ATEINA Į RINKIMUS, IR NIEKO GILIAU NESUSIMĄSTĘ, SAVO BALSĄ ATIDUODA UŽ LIETUVOS DAR DIDESNĮ SUSISKALDYMĄ, IR NET PRAŽŪTĮ, Į KURIĄ JI RITASI VIS STIPRIAU KIEKVIENOJE SFEROJE – ŠEIMOJE, MOKYKLOJE, POLITIKOJE, EKONOMIKOJE, FINANSUOSE, MOKSLE, TARPUSAVIO SANTYKIUOSE TARP DRAUGŲ, TARP BENDRADARBIŲ, TARPUSAVYJE GATVĖJE, IR NET TARP ĮVAIRIŲ ŠALIŲ. Ir išgelbėti iš katastrofos be urantų nėra kam, nes po KIEKVIENŲ rinkimų tie patys rinkėjai pamato, kad juos eilinį kartą APGAVO, PAŽADĖJO, BET NIEKO NEPADARĖ VISŲ GEROVEI.

ŠTAI KODĖL MANO MYLIMI DVASIOS BROLIAI IR SESĖS – URANTAI –
ATSIVERKITE DAR LABIAU ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU IR DAR LABIAU ATSIDUOKITE ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMUI IŠ VIDAUS, IR VEIKITE DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, KAIP GĖRIO IR ŠVIESOS BENDRAKŪRĖJAI,VISŲ LABUI, IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, GAUTA IŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU. Kuo labiau atsiveriame, kuo stipriau veikiame su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, tuo aukštesnio dažnio energetiniai virpesiai sklinda iš mūsų sąmonės ir net pasąmonės, o Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimo ir šlovinimo metu – ir iš viršsąmonės į visą aplinką, ir tuo pačiu politikų ir kitų mūsų dvasios brolių ir sesių žemo dažnio virpesių poveikį jų protui šiek tiek sušvelnina – galima sakyti, jog praskiedžia aplinkos energetinį žemo dažnio virpesių lauką aukšto dažnio virpesiais, kad šiek tiek išorinis poveikis tampa ramesnis, ne tokio didelio streso sąlygomis, kaip ši aplinka būtų be šių aukšto dažnio virpesių. Ir nesvarbu, kad ir toliau BLOGUS IR NEIŠMINTINGUS sprendimus priims politikai, bet be mūsų aukšto dažnio virpesių sklidimo tie patys politikai priimtų dar blogesnius ir neišmintingesnius sprendimus.

Jūs tik pamąstykite, Lietuva jau dvidešimt ketverius metus kai atgavo nepriklausomybę Rojaus Trejybės-AŠ ESU apvaizdos veikimo dėka, kada taip netikėtai sugriuvo visa milžiniška daugiau kaip tris šimtus milijonų turėjusi Tarybų Sąjunga. Ir sugriuvo be kraujo praliejimo, taikiai. Tuo tarpu lygiai tuo pačiu metu griuvo vos dvidešimt milijonų gyventojų turėjusi Jugoslavija didžiulių aukų ir karo veiksmų pragaištingu keliu. Štai ką reiškia DVASINĖ VIENYBĖ, kada LIETUVOJE MELDĖSI NUOŠIRDŽIAI, IR LABAI GAUSIAI VISUR – BAŽNYČIOSE, GATVĖJE, NAMUOSE, RYTE IR VAKARE, DIENĄ IR NAKTĮ, IR VISOJE LIETUVOJE, MELDĖSI, NES NETURĖJO JOKIOS JĖGOS, KAD GALĖTŲ ATSILAIKYTI GINKLU PRIEŠ MILŽINIŠKĄ TARYBŲ SĄJUNGOS KARIUOMENĘ. Ir būtent ši nuoširdi VISŲ malda buvo patenkinta ir tankai ir lėktuvai buvo SUSTABDYTI. Štai KĄ davė Lietuvos žmonėms ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU – LAISVĘ, SU MALDA.

O KĄ PADARĖ LIETUVOS POLITIKAI? NET NEPASTEBĖJO, KAS GI JIEMS PADOVANOJO LAISVĘ – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APVAIZDA, ir puolė patys save liaupsinti, kokie jie šaunūs, kad iškovojo Lietuvai nepriklausomybę. Netekę galvos, apsvaigę nuo laisvės, jie ėmė kurti INTRIGAS VIENI PRIEŠ KITUS, pradėjo visiškai užmiršti, kaip dar visai neseniai jų vertybės buvo nepriklausoma šalis, laisvė, teisingumas, dora, garbė, šeima, vaikų ir jaunimo lavinimas ir švietimas, žmogaus orumas ir gerbūvis. Visa tai buvo SUNAIKINTA, sunaikinta POLITIKŲ NEAPYKANTOS RANKOMIS IR GALVOMIS, priimtais kvailais sprendimais išdraskyti visus kolūkius, nes tai Tarybų Sąjungos palikimas. O juk kolūkiai Lietuvoje galėjo ir toliau likti, ir aprūpinti darbu kaimo gyventojus. Jeigu kurie būtų bankrutavę, tai jų vietoje būtų natūraliai iškilę kiti dariniai, gal kooperatyvai, gal individualūs ūkininkai, o gal ūkininkų susivienijimai, ir jie patys būtų tarpusavyje derinę savo veiklos kryptis ir veikimą VISŲ LABUI, o ne savojo GODUMO TENKINIMUI. Būtent politikai pažeidė Rojaus Trejybės-AŠ ESU MEILĖS ĮSTATYMĄ leidę, ATSEIT, privatizuoti NETEISĖTŲ BŪDU – NET PAVARTOJANT FIZINĘ JĖGĄ UŽGROBTI GERAS PRAMONES ĮMONES NUSIKALTĖLIAMS, KURIE NETURĖJO JOKIO SUPRATIMO APIE EKONOMIKĄ, IR ĮMONES PRIVEDĘ PRIE BANKROTO. Čia Lietuvos politikai apgavo tautą įviliodami į NAUJĄ NEPRIKLAUSOMYBĖS PRARADIMO SĄJUNGĄ – EUROPOS SĄJUNGĄ, IR YPAČ Į KARINĮ BLOKĄ – NATO. Tai buvo tokie neišmintingi sprendimai, kad Rojaus Trejybė-AŠ ESU AIKTELĖJO DĖL TOKIO LIETUVOS POLITIKŲ TRUMPAREGIŠKUMO IR NEIŠMINTINGUMO.
NE TAM ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU TAIP SAUGOJO IR PUOSELĖJO LIETUVĄ IKI TOL, KAD LIETUVIŲ LIETUVOJE BŪTŲ DAUG DAUGIAU, NEPALYGINAMAI DAUGIAU, PALYGINUS SU ESTIJOJE IR LATVIJOJE GYVENANČIAIS LATVIAIS IR ESTAIS, KUR JŲ BUVO VOS NE MAŽIAU KAIP PUSĖ VISŲ ŠALIES GYVENTOJŲ, O LIETUVOJE LIETUVIŲ BUVO DAUGIAU KAIP 80 procentų.

Atrodytų be MASKVOS patys tarpusavyje lietuviai tikrai save pajėgs tvarkyti, tuo labiau, kad tai buvo gerai išvystytas tiek pramonės, tiek ir žemės ūkio kraštas. Ne POLITIKAI VISKĄ TAIP SUNIOKOJO, kad atrodo, jog VIESULAS SIAUTĖ VISOJE LIETUVOJE, KAD NET VIENĄ MILIJONĄ PAVARGUSIŲ NUO GYVENIMO LIETUVOJE JAUNŲ ŽMONIŲ IŠPŪTĖ GERESNIO GYVENIMO IEŠKOTIS SVETUR, NET IR KALBOS NEMOKANT, NET BĖGANT IŠ KAIMŲ. O dabar TOKIŲ PSEUDOPOLITIKŲ SPRENDIMŲ PASEKMĖS LABAI KARČIOS, KAIMAI BE GYVENTOJŲ, MIESTELIAI BE DARBO, JAUNIMAS BE MOKSLO, BE PROFESIJOS, VERSLAS BE ATEITIES, GYVENTOJAI BE RAMYBĖS IR PERSPEKTYVOS, KAD BUS GERIAU, NES PO KIEKVIENŲ RINKIMŲ – TIK BLOGIAU.

Po šių vadinamojo prezidento rinkimų bus taip pat DAR BLOGIAU. Rašau VADINAMOJO, nes vakar šiek tiek pasižiūrėjau visų kandidatų į prezidentus PASISAKYMUS-ATSAKYMUS Į KLAUSIMUS, ir pamačiau kad jie net nesuvokia, KAS YRA PREZIDENTAS. O ir pati laida buvo NEGYVA, tai nebuvo net DISKUSIJOS, o jau nekalbu apie DEBATUS, bet tai jau ir pačių KANDIDATŲ nesupratimas, kas yra DEBATAI, kad jie sutiko dalyvauti tokiame mokinukų vaidmenyje, atsakinėdami į žurnalisto klausimus, kaip ir žurnalisto nesuvokimas, KAS YRA DEBATAI, ir kaip juos organizuoti.

Mylimieji urantai, mylėkite visus, bet patys NIEKADA neremkite nė vienos politinės ar visuomeninės organizacijos. Tegu tuo rūpinasi tie, kurie nesuvokia, kad Rojaus Trejybė-AŠ ESU myli visus VIENODAI, ir nė vienos partijos neremia. Būtent MIRTINGASIS TURI SAVO VALIĄ SULIETI SU ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIA, O NE ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU SAVO VALIĄ DERINA PRIE MIRTINGOJO KVAILIOJIMŲ.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-04-18 13:17:42

Komentarai

Mielieji, ką tik YAHOO svetainėje perskaičiau, pirmą kartą, teisingą ir vienintelę mintį, kurią parašė amerikonas, ir kurią aš jums nuolat TVIRTINU - dabar visą žmoniją mulkina ir valdo grupelė žmonių, valdančių KARINĖS PRAMONĖS KOMPLEKSĄ. Būtent jie SPECIALIAI sukursto karinius židinius įvairiose šalyse, kur jų analitikai mato, kad galima tokią kibirkštį įkurti, jog iš jos kiltų karo gaisras, vietinio karo. Tą Ukrainoje padarė Jungtinės Amerikos Valstijos ir Europos Sąjungos BESMEGENIAI politikai, manydami, kad jie padeda Ukrainai artėti link Europos ir tolti nuo Rusijos, visiškai nesuvokdami, kad tai VIENO MEDŽIO DVI ŠAKOS, KURIŲ ATSKIRTI NEĮMANOMA. Tačiau politikai ne tik neskaito istorinių veikalų - RUSIJOS 17-18-19 AMŽIAUS RAŠYTOJŲ KŪRINIŲ, O BE JŲ NEĮMANOMA SUVOKTI NEI UKRAINOS, NEI RUSIJOS DABARTIES IR ATEITIES, bet kas yra dar liūdniau, kad šie pseudopolitikai - politikais jų vadinti neįmanoma, nes jie nesupranta, kas yra POLITIKAS -NEŠANTIS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU RYŠKESNĘ TIESĄ IR ŠVIESĄ VISUOMENEI IŠ MEILĖS, KAD GERBŪVĮ PATIRTŲ VISUMA - ir visa kūrinija - ir net nesuvokia, kad jie yra karinio pramoninio komplekso ĮKAITAI, ir daro taip, kaip jiems NURODO BŪTENT TIE NEMATOMI PATRANKŲ IR BOMBŲ BARONAI. Ir nesvarbu, kas bus matomi pseudopolitikai, vaikštantys per raudonus kilimus Europoje, ar Amerikoje, Rusijoje, ar Kinijoje, REALI valdžia yra NE JŲ RANKOSE, ir LEMIAMI sprendimai yra ne jų valioje, todėl ir yra taip, kad tie sprendimai yra vis kvailesni ir prieštarauja eilinių žmonių poreikių tenkinimui, tačiau į žmones jie tiesiog ATVIRAI ciniškai nebekreipia jokio dėmesio, ir daro savo.
PUTINAS VIEŠAI MELUOJA, KAD NĖRA JOKIŲ KAREIVIŲ UKRAINOJE IŠ RUSIJOS, KADA AKIVAIZDŽIAI MATOMI SPECIALIŲ DALINIŲ VEIKIMO BRAIŽAS, KURIO NETURI JOKIE KITI DALINIAI NEI UKRAINOJE, NEI TUO LABIAU IŠ GATVĖS ATĖJĘ CIVILIAI, IR KURIS YRA BŪDINGAS RUSIJOS SPECIALIEMS DALINIAMS. Tačiau ir JAV, ir Europos Sąjungos paeudopolitikai, išvertę KIAULĖS AKIS, KAIP NIEKUR NIEKO TOKĮ NEIGIMĄ PRIIMA IR NURYJA NIEKO NESAKYDAMI PUTINUI, KAD JIS MELUOJA. Varnas varnui akies niekada nekirs, o karinis pramoninis kompleksas, kuris neturi sienų, bet kokios įtampos sąlygomis, sau kraunasi milžiniškus turtus. ŠTAI KODĖL PRIEŠ RUSIJĄ NIEKAS JOKIŲ RIMTŲ SANKCIJŲ NESIIMS IR NIEKAS JOS NEPARKLUPDYS ANT KELIŲ, NES TO NIEKAS NENORI DARYTI IŠ VISO, KADANGI TAI TARPUSAVYJE SUSIETI GINKLŲ GAMYBOS IR PREKYBOS MILŽINIŠKI KOMPLEKSAI, KURIE IR PRIIMA SPRENDIMUS. Ir būtent jiems reikalingos tiek rinkos, tiek ir ginklų bandymo sąlygos ir kovinėmis sąlygomis, ne vien tik poligonuose, todėl tam galima panaudoti ir tokius specialiai išprovokuotus karinius konfliktus. Ir nebūtinai viską ir viename konflikte REIKIA IŠMĖGINTI, galima tiesiog vieno konflikto išprovokavimu nagrinėti tame konflikte dalyvaujančių žmonių psichologinę reakciją, kiek žmonės gali būti valdomi minios-bandos metodu.
Ukrainos atvejis yra VISIŠKAI NAUJAS, NES KONFLIKTO KIBIRKŠTIS BUVO MESTA TARP PAČIŲ ARTIMIAUSIŲ TAUTŲ - RUSŲ IR UKRAINIEČIŲ. Artimesnio etninio kamieno negali būti kaip tarp rusų, ukrainiečių, ir baltarusių, nors slavai yra ir lenkai, ir čekai, ir slovakai, ir bulgarai, ir slovėnai, ir serbai.

Šiandien Yahoo svetainėje buvo paskelbta informacija, kad Rusijos strateginis bombonešis TU-96, kuris ŠALTOJO KARO metais buvo vadinamas MEŠKA, skraidė netoli Jungtinių Valstijų Kalifornijos, o taip pat netoli Korėjos, ir Japonijos ir rinko žvalgybinę informaciją, stebėjo karinius manevrus ties Korėjos krantais. Putinas tai paaiškino, kad tokius skrydžius po pasaulio tarptautinę erdvę Rusija buvo sustabdžiusi prieš keliolika metų, o dabar juos vėl atnaujino, nes kitos šalys tokių skrydžių per šį laikotarpį iš viso nebuvo nutraukusios.
O tai reiškia naujų tokių labai brangių lėktuvų poreikį ir naujus užsakymus ir pelnus karinio pramoninio komplekso savininkams, ir dar didesnę įtaką. Tačiau jie niekada nepriims tokių sprendimų, kad kariniai konfliktai peraugtų į tokio masto karą, kad išnaikintų ir visus, net ir potencialius jų KARO PRODUKTO PIRKĖJUS.
Visas karinis pramoninis kompleksas savo rankose laiko valstybių ginklų prekybą, ir neleidžia joje dalyvauti savarankiškai privatininkams, netgi juos vadina ginklų KONTRABANDININKAIS IR SODINA Į KALĖJIMĄ ILGIEMS LAIKOTARPIAMS. Tuo tarpu PATYS jie daro ką tik nori, tik pridengia SAVO VEIKLĄ figos lapeliu, kad tą daro VALSTYBĖ. Jie net ginklų parodas-salonus organizuoja įvairiose šalyse. Jūs tik susimąstykite, kaip jie tą nusikalstamą veiklą - O KAD JI NUSIKALSTAMA RODO, KAIP JIE SODINA Į KALĖJIMĄ KAIP DIDŽIULIUS NUSIKALTĖLIUS KITUS, KURIE NORI ĮSITERPTI Į TĄ PAČIĄ JŲ VERSLO SFERĄ PRIVAČIAI - pavadina - parodomis, salonais, mugėmis - o juk tai - FIZINIO KŪNO ŽUDYMO IR MATERIJOS GRIOVIMO PRIEMONĖS - CIVILIZACIJOS NAIKINIMO IR DEGRADAVIMO PRIEMONĖS, KURIŲ NORI TAMSOS VIEŠPATIJOJE ESANTYS IR TOS TAMSOS BAIMĖS VALDOMI PSEUDOPOLITIKAI.

Būtent dėl to, kad dabar nėra TIKRŲ ir DORŲ politikų NE TIK RUSIJOJE, JAV, EUROPOS SĄJUNGOJE, BET IR LIETUVOJE, yra tik PSEUDOPOLITIKAI IR DAR BAIMĖS VERGIJOJE ESANTYS POPIERINIAI PSEUDOPOLITIKAI, KURIE SIEKIA NAUDOS VIEN TIK SAU, BET NE LIETUVAI, NES JŲ BURNOS YRA SUTERŠTOS MELU, IR SIEKIU PATAIKAUTI STIPRESNIAM - ŠIUO METU JUNGTINĖMS VALSTIJOMS, EUROPOS SĄJUNGOS BIUROKRATAMS, ARBA NET IR RUSIJAI, JŪS NETURĖTUMĖTE DALYVAUTI NEI PREZIDENTO RINKIMUOSE, NEI EUROPOS PARLAMENTO, NES SAVO BALSU, JEIGU DALYVAUSITE, JŪS IR PRISIDĖSITE PRIE KARINIO PRAMONINIO KOMPLEKSO STIPRINIMO IR ŽMONIŲ KIRŠINIMO, KURĮ IR VYKDO POLITINĖS PARTIJOS IR ĮVAIRIŲ ŠALIŲ PREZIDENTAI, LIETUVOS TAIP PAT.

NESTIPRINKITE SISTEMOS, KURI PRIEŠTARAUJA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU MEILEI VISIEMS VIENODAI, IR SIEKIA IŠNAUDOTI KITUS DVASIOS
BROLIUS IR SESES, KURIE YRA TIESIOG NEMĄSTANTI MINIA.

Visada BŪKITE GYVOJE JUNGTYJE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, IR TADA PAMATYSITE GILUMINIU ŽVILGSNIU SAVO VISĄ APLINKĄ, IR GYVENSITE VIEN TIK ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU MEILE IR ŠVIESA, PALIKĘ SAVANAUDIŠKUS TAMSOS ŽAIDIMUS SAVANAUDIŠKIEMS IR TAMSIEMS DVASIOS BROLIAMS IR SESĖMS, NES JIE NET NESUVOKIA, KAD JUOS MULKINA PER KIEKVIENUS RINKIMUS, O PO RINKIMŲ NUO JŲ IŠ KARTO ATSITVERIA ĮVAIRIOMIS NEMATOMOMIS, BET REALIOMIS UŽTVAROMIS IR BIUROKRATINIAIS BARJERAIS būtent tie, kuriems savo balsą jie ir atidavė, IR ANIE NUOLAT RŪPINASI TIK SAVIMI, IR SAVO APLINKA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-05-06 12:06:17



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal