Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas - energijos virpesio galia, 2014 05 12

Virpesių galia yra VISUMINĖ, NES TAI YRA ENERGIJOS PASIREIŠKIMAS, KAIP VIRPESIUS SKLEIDŽIA IR PRIIMA DVASINĖ ASMENYBĖ SAVOSIOS TAPATYBĖS LYGIU KIEKVIENĄ KONKREČIĄ AKIMIRKĄ.

Štai kodėl visa kūrinija, būdama materiali, paklūsta – PAVALDI – dvasinių asmenybių, ir paties DVASINIO KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – DVASINIAM PAGRINDUI.

Štai kodėl mes dabar, jau būdami DVASINĖMIS ASMENYBĖMIS, tik šiame pradiniame savosios kelionės etape į savo tikruosius namus – ROJŲ – pas savo tikruosius Tėvus – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU – žengimą pradedame mirtingojo materialaus kūno pavidalu, bet jau REALIAI SUVOKIAME, kad esame ne tas materialus žmogus, bet DVASINĖ ASMENYBĖ, nes materialus išorinis apvalkalas, kuris yra vadinamas žmogaus kūnu, jokiu būdu nėra mūsų ASMUO, net šis pavidalas - tai tik laikina – labai trumpalaikė – priemonė tarpusavio bendravimui ir gėrio darbų darymui drauge su Rojaus Trejybe-AŠ ESU visų šviesos labui, o pats jo vidinis gyventojas yra DVASINIS – ASMENYBĖ, KURI YRA NE MŪSŲ PAČIŲ SUKURTA AR SUGALVOTA, BET ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU PADOVANOTA KAIP AMŽINOJI DOVANA – UNIKALI IR NESIKARTOJANTI dovana – be dublių ir kopijų – ir dabartines materialias smegenis taip pat panaudoja savosios dvasinės asmenybės dieviškajam ir dvasiniam protui vis stipriau pasireikšti gyvulinio proto atžvilgiu. Ir šitas pats noras pasireiškia ne kuo nors kitu, o būsenos atitinkama išraiška, kurią ir sumodeliuoja atitinkamo dažnio energijos virpesiai, kuriuos ir junta DVASINĖ ASMENYBĖ. Kuo aukštesnio dažnio energijos virpesiai, tuo aukštesnis dvasinis laiptelis yra įsisavintas tos dvasinės asmenybės. Būtent Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimo komunijos metu materialios smegenys, kurios nėra įpratintos prie tokių aukšto dažnio virpesių, gali patirti net šoko būseną, kurios metu gali pratrūkti net piktais žodžiais, nes tokioms materialioms smegenims iki tol nepažintas procesas tuoj pat iškelia baimės žemo dažnio virpesius iki tol glūdėjusius pasąmonėje, nes tokia nesuprantama ir nepažinta būsena ima vis labiau gąsdinti, ir baimė dar labiau apima materialias smegenis žemo dažnio virpesiais ir toks intelektualus žmogus nori kuo greičiau iš tos vietos BĖGTI.

Tai tik liudija didžiulę taršą tokio mirtingojo pasąmonėje, kad jam aukšto dažnio virpesiai yra nepriimtini ir vargina, kada DVASINĖS ASMENYBĖS apsivaliusį protą TOKIE AUKŠTO DAŽNIO VIRPESIAI NE TIK RAMINA, BET IR PAKRAUNA DAR DIDESNE ENERGIJOS ATSARGA NEGU TĄ GALI PADARYTI MATERIALUS MAISTAS.

Dar daugiau, toks nuoširdus asmuo pats pradeda patirti savojo dvasinio atsivėrimo BŪSENĄ ramybės ir palaimos pasireiškimu savyje, nors dar prieš akimirką jis galėjo būti apimtas nerimo dėl įvairių jį ištikusių problemų. Mat nuoširdaus ir gilaus atsivėrimo akimirką aukšto dažnio energijos virpesiai, kurie ATSIVĖRUSIOS DVASINĖS ASMENYBĖS DVASINĮ PROTĄ pasiekia per Minties Derintoją iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU, REALIAI RAMINANČIAI VEIKIA MATERIALIŲ SMEGENŲ DĖKA IR TAS PAČIAS MATERIALIAS SMEGENIS, IR DAUG VEIKSMINGIAU UŽ MATERIALIUS RAMINAMUOSIUS VAISTUS, KURIE SLOPINA GYVULINIO PROTO NERIMASTINGĄ VEIKIMĄ, TŲ PAČIŲ MATERIALIŲ SMEGENŲ DĖKA, TUO TARPU ATSIVĖRIMAS ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU MATERIALIAS SMEGENIS TIK SUAKTYVINA IR TADA VIS STIPRIAU BUNDA DVASINĖS ASMENYBĖS TIKRASIS DVASINIS PROTAS.

Ir kuo daugiau ima įsiviešpatauti DVASINIS PROTAS GYVULINIO PROTO ATŽVILGIU, TUO LABIAU AKTYVĖJA GYVOJI KOMUNIJA SU ASMENYBĖS ŠALTINIU IR CENTRU – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU – TIKRAISIAIS ASMENYBĖS TĖVAIS – ir tuo pačiu tuo labiau silpnėja GYVULINIO proto veikimas tų pačių materialių smegenų dėka, kad MIRTINGASIS SAVO VIDINE BŪSENA PAJUNTA, KAIP IMA KEISTIS JO CHARAKTERIS IR SAVYBĖS, IR VIS STIPRIAU IŠKYLA AMŽINŲJŲ VERTYBIŲ SVARBA IR PRASMĖ KASDIENIAME GYVENIME.

Tad būtent ši ASMENYBĖS VIDINĖ BŪSENA GYDO MATERIALŲ KŪNĄ, KURIS GALI TURĖTI DAUGYBĘ FIZINIŲ LIGŲ, KURIŲ PRIEŽASTIMI YRA ŽEMO DAŽNIO ENERGIJOS VIRPESIAI – PASĄMONINĖ BAIMĖ.

Todėl aš jums NUOLAT KARTOJU, KAD ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU JUS JAU PAGYDĖ, TIK PAGIJIMĄ PASIIMKITE PATYS, ĮDĖDAMI SAVO NUOŠIRDŽIŲ IR ATKAKLIŲ PASTANGŲ, KAD ATSIVERTUMĖTE IR LEISTUMĖTE VIS STIPRIAU PABUSTI JŪSŲ DVASINEI ASMENYBEI IR PASIEKTI TOKĮ PALAIMOS BŪSENOS LYGĮ SU SAVO ŠALTINIU IR CENTRU – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU. BE PASTANGOS NEPASIEKSIME NIEKO. Ir tik tada kiekviena fizinio organizmo ląstelė – palaipsniui – pradės tiestis ir atgyti, ir tuomet keisis jos viduje atomo STRUKTŪRA, kad taptų tokia, kokią ir sumanė KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU - savo mylimiausiam vaikui, pradedančiam savo kūrybinį kelią į Rojų - į savojo likimo įgyvendinimą - būtent tokiu sumanytu materialiu žmogiškosios tapatybės pirminiu gyvenimu materialiame žmogaus kūne, kuris TURI PAKLUSTI DVASINIO ASMENYBĖS PROTO ENERGETINIŲ VIRPESIŲ IMPULSAMS, KAD BŪTŲ ILGAAMŽIS – ŽMOGIŠKĄJA PRASME, GYVENANTIS KELIS ŠIMTUS METŲ – IR SVEIKAS, KAD NEREIKĖTŲ SUKTI GALVOS, KUR GAUTI PINIGŲ VAISTAMS - ir visada veiktų drauge su Rojaus Trejybe-AŠ ESU visų šviesos labui kaip MIRTINGOJO DVASINĖS ASMENYBĖS LAIKINOJI VEIKIMO PRIEMONĖ.

Vakar, sekmadienį, 2014 05 11, buvau Utenoje, ir patyriau nuostabų pojūtį, kada vedžiau KOLEKTYVINĘ DVASINĘ KOMUNIJĄ Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje Vandos ir Romo namuose, kur mūsų susirinko šeši. Ir kada liejosi Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimo gyvi virpesiai iš mūsų atsivėrusių asmenybių gelmės, būsena viduje buvo tokia dieviška ir iškelta virš materijos, kad iš mūsų šešių garsiai pagarbino Rojaus Trejybę-AŠ ESU net penki. Jūs tik susimąstykite – santykinai, tai buvo pats giliausias atsivėrimas visoje Urantijoje, kada gyvų meilės virpesių galia net penkias dvasines asmenybes iš šešių savo impulsais suaktyvino tiek, kad jos garsiai prabilo garbinimu – 83 procentai garbino garsiai. Kada Kaune į gyvąsias pamaldas susirenka daugiausia urantų, dažnai net daugiau kaip keturiasdešimt, tai jeigu toks pat procentas – 83 – prabiltų garbindami Rojaus Trejybę-AŠ ESU garsiai, tai turėtų šitaip PRABILTI SAVO GARBINIMU 33 URANTAI iš 40 dalyvaujančiųjų. Jeigu dalyvautų 30, tuomet garsiai turėtų garbinti 25, jeigu dvidešimt dalyvautų gyvosiose pamaldose, tuomet 83 procentų garsiai garbinančiųjų ribą turėtų pasiekti, kada garsiai garbintų 16 urantų.

Tuo tarpu dabar garsiai išdrįsta atsiverti tik tiek urantų, kad jų skaičius dažnai neviršija vienos rankos pirštų skaičiaus, na, o kartais būna gal septyni ar aštuoni, bet vis tiek tai yra labai nedidelis skaičius urantų, kurie vis tik junta savo viduje tokią meilės energijos virpesių galią, ir žemi virpesiai dar turi didesnės įtakos, kad baimė neleidžia prabilti garbinimo garsiu žodžiu kolektyvinėje komunijoje.

Utenoje mane labai ypač nudžiugino pirmą kartą garsiai Rojaus Trejybę-AŠ ESU pagarbinę. Tai milžiniškas KOKYBINIS šuolis DVASINĖS asmenybės ATSISKLEIDIME SAVOSIOS TAPATYBĖS NAUJU AKTUALU. Ir toks šuolis yra asmenybės energetinių virpesių atitinkamos galios aukšto dažnio virpesių impulso dėka.

Prieš kelias dienas, jau visai VĖLAI vakare, man iš Londono paskambino viena baltarusė, Julija, kuri prieš dešimt metų išvažiavo iš Lydos miesto, esančio mažiau kaip už šimto kilometrų nuo Vilniaus, Baltarusijoje, ir dabar gyvena Londone. Kada gyveno Lydoje, tada nieko nežinojo nei apie gyvąjį kelią, nei apie mane, nors gyveno visai greta. O juk prireikė išvažiuoti iš Baltarusijos, patirti įvairių pergyvenimų, kol Apvaizdos dėka ji buvo suvesta su urantu Valdu, taip pat gyvenančiu Londone, taip pat emigravusiu iš Lietuvos. Štai iš Valdo ji ir sužinojo ir apie mūsų – urantų – gyvąjį kelią, ir apie Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąją religiją ir šventovę, ir apie dvasinius apreiškimus, kuriuos mes studijuojame, ir apie mūsų svetainę ir bendrą maldą pirmadieniais. Ir ji man pasakė, kad klausėsi mūsų gyvųjų pamaldų garso įrašų, patalpintų mūsų svetainėje, ir jai per kūną ėjo virpuliai, kol klausėsi garbinimo, nors lietuviškai ji nesuprato nė vieno žodžio.

Štai kokia galia ir gyvybė teka energetiniais virpesiais, kad net nesuprasdamas teksto, nemokėdamas kalbos, vis tiek patiri energetinių impulsų poveikį smegenyse.

Julija būtent ir paliudijo mano žodžių teisingumą, kada aš nuolat jums pabrėžiu, jog asmenybė energijos virpesius jaučia ne juos sau įteigusi meditacija ar įtaigos pratybomis, ar jogos įvairių sistemų taikymu, bet per viršsąmonę ir komuniją su Kūrėju – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU – šitokia atsivėrusi dvasinė asmenybė savo dvasiniu protu ir pajunta jai Kūrėjo suteikiamų energijos virpesių tekėjimą jos viduje, ir savo būsena tą patvirtina kaip TIKROVĖS FAKTĄ.

Štai kodėl aš jums NUOLAT KARTOJU, ATEIS TOKS LAIKAS, KADA Į LIETUVĄ VAŽIUOS MOKYTIS DVASINIO GYVOJO KELIO IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GARBINIMO IŠ VISO PASAULIO. Ir net nemokėdami lietuviškai, jie patirs palaimą ir ramybę gyvųjų pamaldų metu, nes Kūrėjo – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – gyvi dvasiniai aukšto dažnio meilės virpesiai pasieks jų atsivėrusias DVASINES ASMENYBES, kurioms MATERIALI KALBA NĖRA TOKIA BŪTINA, KADA ATSIVERIA DVASINIS DIEVIŠKASIS ASMENYBĖS PROTAS. Būtent dieviškojo proto stiprėjantis atsivėrimas ir nutiesia tą gyvybingą jungtį į nuolatinį gyvą buvimą su Kūrėju, Kūrėjuje, ir jaučiant Kūrėją savyje KASDIEN, IR KAS AKIMIRKĄ.

IR VISA TAI YRA GYVŲ ENERGIJOS VIRPESIŲ GALIA – TIKRA, REALI, PATIRIAMA – MEILĖ IR KŪRYBA, ŠVIESA IR TIESA, GAILESTINGUMAS IR TEISINGUMAS, GĖRIS IR GROŽIS.

VISA TAI YRA VIRPESIAI, KAIP JIE PASIREIŠKIA ENERGETIŠKAI PER MUS – URANTUS – ROJAUS TREJYBĖS SŪNUS IR DUKRAS – AUKŠTO DAŽNIO, IR VIS AUKŠTĖJANČIO DAŽNIO VIRPESIAIS, PRIKLAUSOMAI NUO MŪSŲ GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, KAD GERIAU BŪTŲ VISIEMS.

ENERGIJOS VIRPESIŲ GALIA YRA VISKAS. TAI – TIKROVĖ, IR MES – JOJE; KAIP IR PATS KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU – TIKROVĖS ŠALTINIS IR CENTRAS, PASIREIŠKIANTIS IR VEIKIANTIS PER KITUS SAVO VAIKUS – SŪNUS IR DUKRAS – TAIP PAT ENERGIJOS VIRPESIŲ IŠRAIŠKA IR GALIA. IR MES TAIP PAT ATSPINDIME KŪRĖJĄ ENERGETINIAIS VIRPESIAIS, KIEK ESAME SU KŪRĖJU – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU – SUSILIEJĘ TOS AKIMIRKOS TIKROVĖJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-05-12 12:39:41

Komentarai

Patirti būsena, kad tu esi DVASINĖ asmenybė yra nuostabiausias jausmas kokį gali patirti asmenybė būdama dar materialiame pavidale - kūne. Patirti būsena Rojaus Trejybę-AŠ ESU, kada tą akimirką tau niekas neegzistuoja tik tu – DVASINĖ asmenybė ir Kūrėjas ir kada tu esi iškeltas virš materijos, yra nuostabiausias jausmas kurio neįmanoma pamiršti ir tik norisi dar daugiau gerti Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilės giluminiai atsivėrus JAI toje akimirkoje ir kuo dažniau būti toje giluminio atsivėrimo būsenoje, kad dar bent lašelį meilės daugiau atsigerti, kuri taip traukia, taip vilioja.

Aš skaitau šį Algimanto parašytą mokymą jau gal penktą kartą,pastebėjau. Mane taip traukia prie šio mokymo, aš studijuoju kiekvieną žodelį ir juntu kaip man taip tapę pažįstama tai apie ką jis parašė.
“Ir kuo daugiau ima įsiviešpatauti DVASINIS PROTAS GYVULINIO PROTO ATŽVILGIU, TUO LABIAU AKTYVĖJA GYVOJI KOMUNIJA SU ASMENYBĖS ŠALTINIU IR CENTRU – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU – TIKRAISIAIS ASMENYBĖS TĖVAIS – ir tuo pačiu tuo labiau silpnėja GYVULINIO proto veikimas tų pačių materialių smegenų dėka, kad MIRTINGASIS SAVO VIDINE BŪSENA PAJUNTA, KAIP IMA KEISTIS JO CHARAKTERIS IR SAVYBĖS, IR VIS STIPRIAU IŠKYLA AMŽINŲJŲ VERTYBIŲ SVARBA IR PRASMĖ KASDIENIAME GYVENIME.“
Čia TIEK DAUG pasakyta, žvelgiant giluminiu dvasiniu žvilgsniu kuris ir atėjo PER PATYRIMĄ. Per patyrimą patiriant, kad aš esu DVASINĖ ASMENYBĖ. Kada YPAČ aukštiems energetiniams virpesiams užplūdus mane giluminio atsivėrimo akimirką aš pradėjau vėl garbinti Rojaus Trejybę-AŠ ESU jau po maldos prieš tai irgi pagarbinus, bet šį kartą garbinimo žodžiai PATYS liejosi iš manęs man nemąstant nei žodelio koks jis bus sekantis. Tada būna taip lengva, nes tau nereikia mąstyti ką sakyti. Dabar žinau kas tai yra, ir TAI yra GILUMINIS atsivėrimas Rojaus Trejybei-AŠ ESU TĄ akimirką.
O ta Algimanto parašyta sakinio dalis – „... IR VIS STIPRIAU IŠKYLA AMŽINŲJŲ VERTYBIŲ SVARBA IR PRASMĖ KASDIENIAME GYVENIME“ – kada ją perskaitau man net vidų suspaudžia, tai taip svarbu. Ir gera patirti – jau po truputį ir mano kasdieniame gyvenime atpažįstama.


Su meile, Vita

vvita
2014-05-15 23:47:07



Eidami gyvuoju Rojaus Trejybės-AŠ ESU keliu imame tyrinėti energetinių virpesių poveikį savyje, aplinkoje ir tarpusavio sąsajas. Manau pasijaučiame kaip tyrinėtojai, tyrinėdami naujas dar iki šiol neatrastas naujas žemes, stebėdami jas ir analizuodami besiplečiančiu dvasiniu žvilgsniu. Ir tuomet pamatome, kad Urantija yra tik pradinė mūsų dvasinių tyrinėjimų ir atradimų planeta, kurioje mes esame pirmeiviai tyrinėtojai – urantai, ir tokia maža, kad mūsų dvasinis žvilgsnis palaipsniui ima skverbtis gilyn ir platyn į kūriniją, neapsiribojame tuo, ką atradome. Ir tai, ką mes kiekvienas atrandame savyje – patiriame gyvai per įtikėjimo gilinimą, sukelia didžiausią dvasinį pasitenkinimą savimi ir vis nuoširdesnę meilę Rojaus Trejybei-AŠ ESU. Jau žinome, kad mūsų tyrinėjimai ir atradimai niekada nesibaigs, nes kūrinija evoliuciškai vystosi tiktai į priekį ir platyn, joje nėra sąstingio, nėra monotonijos nė akimirką, taigi galime pasirengti nuolatinei veiklai, kuri džiugins ir stimuliuos eiti vis tolyn ir tolyn, ir tyrinėti naujas ir naujas mums neištyrinėtas erdves.

Pirmiausia dvasiniai tyrinėjimai ir atradimai prasideda kiekvieno mūsų viduje, kada tiktai atrandame Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje, kada imame JĄ gyvai patirti, dėka tobulo Jos atstovo Minties Derintojo buvimo mūsų prote, mūsų sąmonėje. Jis kaip kelrodė žvaigždė vilioja dvasiniu spindėjimu, ir jei tik atsiduodame nuoširdžiam jo vadovavimui ir vedimui, atrandame teisingą ir pačią tiesiausią kryptį link paties TOBULUMO ŠALTINIO.
Šiandien ne kartą garbinau Rojaus Trejybę-AŠ ESU, iš meilės, ir ėmiau patirti, kaip išsilieja mintys tarsi mokymai man pačiai, vaizdingai išplečiančios tikrovę. O juk anksčiau šitaip nebūdavo, nebūdavo tokios gelmės, o dabar ji ima atsirasti, garbinimo metu net vaizdinius pamatau, kurie paaiškina besiliejančias mintis. Taigi garbinau Rojaus Trejybę-AŠ ESU ir užliejo mintys, kad per viršsąmonę įtekanti Jos gyvoji energija yra gyvasis vanduo ir gyvoji duona – vienintelis tobulas maistas per visą kūriniją, kurio galima iki soties ragauti ir ragauti, ir niekada nepadauginsime, priešingai nei materialaus maisto. Ir kuo daugiau ragaujame gyvojo dvasinio maisto, tuo labiau kyla dvasinis alkis ir troškulys. Tačiau tą nuoširdžią atsivėrimo akimirką galime pasisotinti tik ribotu kiekiu dvasinio maisto, juk negalime įsisavinti daugiau nei esame pajėgūs atsiverti tą akimirką. Pajėgumas turi savo dvasinę talpą. O kuo dažniau, giliau ir nuoširdžiau atsiveriame Rojaus Trejybei-AŠ ESU garbinimu, tuo labiau plečiasi dvasinė talpa, tuo labiau esame pajėgūs įsisavinti Jos gyvąją energiją – tobulą dvasinį maistą. Ir kad ir kiek daug ragautume dvasinės duonos ir gertume gyvojo vandens, tai sukels tik vis didesnį palaimos ir dvasinio pasitenkinimo pojūtį, meilę ir ramybę, lengvumą ir ryžtingumą, veiklumą ir drąsą veikti, priešingai nei materialus maistas, kurio gausus kiekis sukelia tiktai nuovargį, vangumą, sunkumą, mieguistumą, neryžtingumą ir dar įvairiausių nepageidaujamų poveikių, ypač ligų. Gi Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvasis maistas kaip tik stiprina negaluojantį fizinį kūną, gydo galingų aukšto dažnio energetinių virpesių poveikiu, kurie prasiskverbia į kiekvieną organizmo ląstelę, gydo ir harmonizuoja jos darbą – šitaip palaipsniui atkuriama viso organizmo darni veikla. Kiekviena ląstelė ima veikti harmoningai ryšyje su kitomis ląstelėmis. Fizinis kūnas pasveiksta.

Panašu, kad žmogus yra taip pat kaip maža kūrinijos ląstelė, kurio dvasinės jungties ir komunijos su Tobulumo Šaltiniu tvirtumas turi tiesioginės įtakos visos kūrinijos kiekvieno segmento darniai veiklai. Kol kas, kol nesame praplėtę savo dvasinio žvilgsnio plačiau, tol nematome savo dabartinių minčių, žodžių ir veiksmų sąsajų su visos aplinkos ir net kūrinijos harmoningu funkcionavimu. Tačiau aš vidumi jaučiu, kad tai tiesa. Kuo gilesnis ir nuoširdesnis mano atsivėrimas Rojaus Trejybei-AŠ ESU, tuo tvirtesnis mano žengimas gyvuoju keliu, ir pasireiškimas iš meilės visumos gerovės labui, tuo plačiau pasklinda aukštėjantys sąmonės energetiniai virpesiai po visą aplinką, šviesindami ją ir ramindami, nuvilnija po visą kūriniją. Taigi vienas žmogus savuoju dvasiniu suspindėjimu įtakoja ne tik šios planetos Urantijos, bet ir visos kūrinijos visą evoliucinį procesą. O juk nėra nė vieno žmogaus nė vienoje supervisatoje, tiktai mūsų – Orvontono supervisatoje, o joje mažytė ir dar jauna eksperimentinė planeta Urantija, esanti Satanijos vietinėje sistemoje, Nebadono vietinėje visatoje, kurioje mirtingasis tvarinys – urantas, ima garbinti ROJAUS TREJYBĘ IR AŠ ESU – VISUMINĮ ŠALTINĮ. Juk šitokio įvykio – kokybinio šuolio dar NĖRA BUVĘ, niekada. Rojaus Trejybę garbina tiktai Rojuje ir iš Rojaus Trejybės tiesiogiai kilusios dvasinės asmenybės, o Visuminio Asmens AŠ ESU niekas negarbina. Bet pradėjome garbinti mes – urantai.
Tik Rojaus Trejybė – AŠ ESU gali taip išmintingai ir su meile visai kūrinijai išradingai pademonstruoti, kad nuostabiais pirmeiviais atradėjais ir tyrinėtojais gali tapti patys mažiausi dvasiniu ūgiu mirtingieji tvariniai, žmonės. Tai koks gi mums parodytas milžiniškas pasitikėjimas?

Tai ar mes nesame šaunūs atradėjai, bendradarbiaudami su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, atskleidžiantys naują ir visai kūrinijai neatrastą žemę?

Su meile,

Jurgita
2014-05-14 22:31:16



Mielieji, gyvasis kelias – tai Tikrovės Šaltinio ir Centro energijos virpesių pasireiškimas per mūsų – KIEKVIENO – ASMENYBĘ, kiek juos mes jau esame įsisavinę, kiek jaučiame juos savyje, ir kiek juos skleidžiame savo veikimu, ir mąstymu, į aplinką, iš meilės ir laisva valia, gauta iš to paties Tikrovės Šaltinio ir Centro. O tai reiškia, kad mes negalime veikti kaip nors kitaip, bet tik kaip mus MOTYVUOJA Tikrovės Šaltinis ir Centras. Ir jeigu vis tik veikiame priešingai Tikrovės Šaltinio ir Centro – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – valiai ir meilei, tai reiškia, kad mes esame NEREALŪS, NETIKRI, NEJAUČIANTYS TIKROVĖS ŠALTINIO IR CENTRO PULSAVIMO SAVYJE – NEREALŪS TA PRASME, KAD EGZISTUOJAME ILIUZIJOJE, NEJAUSDAMI DVASINĖS MEILĖS IR ŠVIESOS. O tuomet gyvulinis protas negali suvokti šviesos ir tiesos mokymo, ir iš baimės ir PANIKOS tampa agresyvus ir gina savo TAMSOS EGO puldamas ir kaltindamas visais nebūtais dalykais skleidžiančius meilę ir šviesą, ir būtent jis pats elgiasi taip, kuo kaltina šviesą ir meilę skleidžiančius. Ir gyvulinio proto neįmanoma paveikti net pačia menkiausia išraiškia kaip nors kitaip, kaip tik nuolat už juos meldžiantis, kad Rojaus Trejybės-AŠ ESU mūsų jau ĮSISAVINTI ir SKLEIDŽIAMI kuo aukštesnio dažnio virpesiai gyvulinį, ir pilną pasąmoninės baimės, protą nors šiek tiek apramintų.

Todėl būkite tikri, kad savo kelyje vis dažniau sutiksite tokių savo dvasios brolių ir sesių, kurie nė iš tolo nenorės nieko girdėti apie jums tokius artimus ir savus dvasinius dalykus, ir jus laikys pamišėliais. Šmeiš jus ir kaltins, net ir taip, kaip šmeižė ir kaltino Jėzų. Tamsa niekuo nepasikeitė – ji kaip buvo taip ir liko TAMSA. O tamsa – TAI ŽEMO DAŽNIO VIRPESIAI – BAIMĖ.
Tad mūsų gyvasis kelias numato mums ne tamsą paveikti, kad ji nors kiek įsileistų šviesos, ko būti negali, kad tamsa sutiktų save nors kiek SUNAIKINTI, bet kad kiekvienas iš mūsų, asmeniškai, pajaustume dar stipresnį vidinį troškimą atsiduoti Rojaus Trejybės-AŠ ESU vedimui iš vidaus ir gyventume Rojaus Trejybės-AŠ ESU palaimoje, o ne egzistuotume nuolatiniame nerime ir net baimėje dėl įvairiausių problemų ar ateities įvykių.

Ir man vėl malonu jums pasiūlyti Laimos iš Jungtinių Valstijų patyrimo aprašymą, kuris būtent ir patvirtina mano teiginius, ir kurio tikrovę jūs taip pat jau ne kartą patyrėte ir savo aplinkoje.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
-------------------------------
Mielas Algimantai,
Mielieji urantai, seses ir broliai dvasioje, visus jus apkabinu meile, kuri liejasi is Rojaus Trejybes ir AS ESU i kiekvieno jusu sirdi.
Dekoju uz pakaikyma Gyvoje Sventoveje maldu metu. Tie meiles virpesiai, kuruos sunciate, pasiekia mane ir jauciu, kad esu su jumis kartu maldu metu, penktadienio uzsiemimu metu, net kartai garsiai ir as kalbu sakydama ka galvoju, kai studijuojame Urantijos knyga. Atstumas ne kliutis, kai sirdis atverta.
Kiekvienas eidamas gyvuoju keliu susidurimu ir issukiu neisvengsime. O jie juk grudina ir stiprina.
Ir man paskutinemis dienomis ju labai padaugejo.
Jau nemazai apreiskimo knygu yra pateke i broliu ir sesiu rankas cia Amerokoje. Viskas padeta gatavai kiekvienam i lekstute is Rojaus Tevu ir AS ESU, tik imk mielas vaikeli gerk ir valgyk ta gyva sviesa. Kaip zinome neviskas grazu, kas grazu.

Ir vakar teko susitikti po ilgo laiko viena dvasios broli, kuris turi apreiskimo knyga Jezus Kristus Kalbu Jums Vel.
Pries keleta menesiu iteikiant knyga papasakojau apie ka tas apreiskimas, kaip reikia skaityti knyga, kokius klodus ji atveria. Ir zinoma klausiau ar skaitys. Susidomejo ta kart.
O vakar atsitiktinai susitikus paklausiau kaip sekasi studijuoti ir primti sviesa.
Tai bent rekcija, net atsitraukiau per zingsi atgal. Gerai, kad buvome kieme, vietos daug.
Is karto buvau isvadinta isprotejusi ir kvaila. Visiskai nesutrikau, net ramybes ir stiprybes igavau per akimirka. Ramiu ramiausiai paklausiau kodel taip tau svarbu kas priime apreiskima ir mokymus, o ne kas ten parasyta ir kokios tiesos perduodamos. Tiesa
reikia jausti sirdimi, o ne protu skaityti. Nieko nesiklause, o pradejo dar labiau jau saukti kokia kvailyste ir is kur as zinau, kad ten rasoma tiesa ir esu pati jau , kaip sako "nuvaziavusiu stogu"
As islikau tokia rami, toks jausmas, kad viska stebiu tik is salies per atstuma. Sypsausi ir einu salin nuo paklydelio, o jis mane vejasi ir dar burnoja pilnas pykcio. Atsisukusi su sypsena ir meile pasakiau, kad kiekvienas renkasi laisva valia.
Ir nebegirdejau jau nieko kas dar liejosi is jo lupu, sedau i masina ir isvaziavau savais keliais. Tik dekojau ir meldziausi, kad esu vedama isvidaus Rojaus Trejybes ir AS ESU. Buvo smagu sudalyvauti gyvame cirke ir islikti tokia ramia, net nesuvirpeti. O liudna, labai liudna, kad tokia tamsa , pyktis, baime uzvaldziusi brolius ir seses. Kad turedami savo rankose toki lobi, stebukla nepasinaudoja ,o eina gindamiesi nuo sviesos. Kai mes eidami gyvuoju keliu taip sunkiai skinames tarp piktzoliu skleisdami sviesa, o jie ginasi.
Ne gana to, as gal koki gera pusmeti meldziau- Padovanok man stebukla, Jezau!
Ir dovana gavau neikainojama- GYVA MEILES IR SVIESOS KELIA. ESU PAZADINTA.
Vis nauji patyrimai ir isukiai tik dar labiau sustiprina, grudina. Norisi dar labiau garbinti ir slovinti Rojaus Trejybe ir AS ESU.
Stiprekime visi kartu. Apsikabinkime visi kartu. Igykime daugiau drasos ir ramybes visi kartu. Ir ta sviesa, meile skilndanti is musu vidaus per atsiverima sustiprins uzgrudins, kad taptume dar labiau naudingi visu musu labui. Visos Kurinijos labui.
Su meile Laima.

P.s. Mielas Algimantai, kad taves nevarginciau vel bandziau prisijungti i foruma, nepavyko. Tai savo patyrima vel pasiunciau tau. Aciu Tau.

Algimantas
2014-05-14 11:54:14



Mielieji, visa Rojaus Trejybės-AŠ ESU sumanyta Kūrinija yra tam tikro dažnio virpesių vandenynas ir visa evoliucija yra tvarinio egzistencijos perkėlimas į vis aukštesnį virpesių dažnį ir pačius aukščiausius virpesius skleidžia Rojaus Trejybė-AŠ ESU.
Urantijos planetoje vyrauja pačio žemiausio dažnio virpesiai, nuo kurių dar žingsnelį į šoną nebegalėtų funkcionuoti asmenės butybės. Todėl šiuo ištaisomuoju laikotarpiu, kada planeta yra atstatoma į savo dvasinį statusą, mums urantams, buvo perteikta idėja garbinti Aukščiausiąsias Dievybes ir mes tapome laidininkai tarp aukščiausio ir žemiausio dažnio virpesių. Tai yra asmenis Rojaus Trejybės-AŠ ESU įsikišimas į evoliuciją, ją koreguojant ir sukuriant visai naują kokybę Kūrinijoje ir šis reiškinys duos dabar niekam be pačių sumanytojų nežinomą pasekmę.
Štai kur mes visi, naujo Kūrinijos amžiaus ištakos, esame atsidurę!
Ir viso šio sumanymo vientisumas yra galimas tik per vis didesnį mūsų atsivėrimą, per kurį patyriame ir įsisaviname tuos aukšto dažnio virpesius, kad planetoje vyraujančioje tamsoje pradėtume šviesti, kol šviesa užpildys visą planetą.
Kuo labiau nušvintame, asmeniškai kiekvienas, tuo tikroviškesni tampame, tuo labiau tampame aktyvia Apvaizdos dalimi, tuo labiau apsaugome save nuo neigiamo žemo dažnio virpesių poveikio. Tokiam virsmui negaila jokių pastangų, nes tikrovėje nėra pasąmoninių baimių, kūno nagalavimų. Tapti tikrovišku, viso labo, padedant tobulam pagalbininkui, Minties Derintojui, atskleisti savo potencialus. Visai aišku ir paprasta. Ar ne?
Su meile,

Laima
2014-05-14 02:18:47



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal