Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Oi ta Laima iš Velžio... DAR KARTĄ apie ją.

Jau rašiau tuoj po jos išėjimo, bent jau aš ŠIEK TIEK ATSIPŪSIU, NES NEBEBUS TOKIŲ JOS RIMTŲ IR JAI TAIP SVARBIŲ KLAUSIMŲ, NORS JIE APIMA TOKIĄ TOLIMĄ PERSPEKTYVĄ, kad dėl to neverta sukti galvos šiandien. Taigi bent jau nebebus jos tokių klausimų, pailsėsiu. Kur tau? Net ir išėjusi iš Urantijos, vis tiek manęs nepalieka. Ir dar kuo, o gi pačiu savo IŠĖJIMU.

Vakar po gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje Vilniuje manęs Rimantas iš Kauno paklausė, kaip čia vis tik yra su Laimos iš Velžio išėjimu iš Urantijos, nes daug kam nesuprantama, kaip ji galėjo nepasveikti ir išeiti ?

Aš į šį klausimą atsakiau žodžiu, o dabar dar pamėginsiu ir parašyti

Pasveikimą nulemia ne GRAŽŪS SAKOMI ŽODŽIAI, TEIGINIAI, NET IR NE TEISINGOS NUOSTATOS, kas tikrai absoliučiai daugumai net ir urantų, jau nekalbu apie kitus, neinančius gyvuoju keliu, ir net jo nežinančius, ir sudaro argumentą, kad jie gali sau manyti, kokie TEISINGI žodžiai, teiginiai, koks GILUS įtikėjimas, koks PASITIKĖJIMAS Rojaus Trejybe-AŠ ESU.
Tačiau gražius ir teisingus žodžius galima tarti ir be NUOLATINĖS PALAIMOS IR RAMYBĖS VIDINĖS BŪSENOS. Šią BŪSENĄ jaučia NUOLAT DVASINĖ ASMENYBĖ, BŪDAMA GILIOJE GYVOJOJE JUNGTYJE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU.
Ir TOKIA BŪSENA, tai nėra gražūs žodžiai, tai nėra gyvenimo moralių nuostatų pripažinimas ir supratimas, tai net nėra Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvosios RELIGIJOS IR ŠVENTOVĖS PATYRIMAS. Šitoji būsena yra buvimo su Rojaus Trejybe-AŠ ESU patyrimo PASEKMĖ, arba kitu žodžiu sakant – ATLYGIS. ATLYGIS UŽ ĮDĖTAS PASTANGAS.

Ir būtent TIK TOKIA PALAIMOS IR RAMYBĖS BŪSENA IR GYDO KIEKVIENĄ GYVĄ FIZINIO KŪNO LĄSTELĘ.

Šitokia būsena nėra EMOCIJA.

Absoliuti dauguma urantų šitokios būsenos – KOL KAS – nepatiria iš viso. Tik nedaugelis patiria kažką per gyvąsias pamaldas, nors tai dar nėra toji gelmė, kuris BUS LABIAU ATSIVĖRUS. TOKIA GYVA BŪSENA – tai ne kas kita, kaip GYVENIMAS – NUO RYTO IKI VAKARO, NUO VAKARO IKI RYTO, KAD NET IR NAKTIS YRA PRIPILDYTA GAIVIOS IR TYROS PASĄMONĖS MEILĖS IR ŠVIESOS, O NE BAIMĖS PABUDUS, IR MINČIAI ŽAIBU PERSKRIEJUS – AR VĖL JAU SKAUDA, ACH NEPADEDA ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU, GERIAU JAU IŠKELIAUTI IŠ ČIA, IŠ TOKIO KANČIOS GYVENIMO.

Gyvos su Rojaus Trejybe BŪSENOS pasiekti negalima nei įtaiga, nei meditacija. Tai toji akimirka, kada ASMENYBĖS DVASINIS vožtuvas galų gale – po daugybės praeities kartų kartomis, PER ŠIMTUS TŪKSTANČIŲ METŲ, diegtų žemo dažnio baimės virpesių teršimo – SAVO ASMENINIU ĮTIKĖJIMU atsivėrė TIEK, kad ASMENYBĖ savyje ir pajautė būtent šitą BŪSENĄ be jokios įtaigos, be jokios meditacijos, ir ją pradėjo vis labiau plėsti ir gyventi joje savo kasdienį gyvenimą su Rojaus Trejybe-AŠ ESU ne intelektualiai, bet GYVAI dvasiškai. O kaip tą patikrinti? Labai paprastai – jeigu liežuvis, proto įtakoje, beria gražius teiginius, o viduje gyvos patvirtinimo tiems teiginiams nėra būsenos, TVIRTOS, UŽTIKRINTOS JAUSENOS, tai toks mirtingasis niekaip negalės nei sau, nei kitam argumentuotai paaiškinti, kas gi yra toji palaimos ir ramybės būsena, nes jis neturi TOKIO PATYRIMO. Jo protas girdi ar skaito tokios būsenos apibūdinimus, juos supranta išoriškai – intelektualiai – bet pats jis nėra joje, NEPAŽĮSTA ŠIOS BŪSENOS IŠ VIDAUS, NEPATIRIA GYVO MEILĖS NEKTARO SALDAUS TURINIO.

Laimos atveju, jos protas suvokė, kad reikia pasitikėti Rojaus Trejybe-AŠ ESU daugiau, bet pasitikėjimo BŪSENOS ji nepatyrė, todėl man vis skambindavo PASITARTI, kokį sprendimą priimti – daryti operaciją, ar nedaryti, vartoti vaistus, ar jų atsisakyti? Aš jai aiškindavau, kad JI PATI ASMENIŠKAI TURI PRIIMTI SPRENDIMĄ PAGAL SAVO VIDINĘ PASITIKĖJIMO ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU VIDINĘ BŪSENĄ, aš tik galiu pasakyti, KAIP PASIELGČIAU AŠ – JOKIŲ OPERACIJŲ, JOKIŲ VAISTŲ, NES AŠ ATSIDUODU TIK ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU, nes tai nėra nelaimingo atsitikimo sukelta trauma, koks nors lūžis, ar žaizda, kurios gydymui reikalinga kvalifikuota chirurgo pagalba ir atitinkama įranga, bet asmenybės vidinis energijos pusiausvyros pažeidimas, todėl tiek chirurginė operacija, tiek ir vaistai ČIA jau yra išvestiniai dalykai, bet ne pagrindas. ČIA PAGRINDĄ SUDARO DVASINĖS ASMENYBĖS DVASINIAI SPRENDIMAI IR DVASINIAI IR MATERIALŪS VEIKSMAI. Tačiau aš jai vis pabrėždavau, kad ji turi sprendimą priimti ne dėl to, kad šitaip daryčiau aš, bet remdamasi savo VIDINE BŪSENA. Ir ji man atsakydavo, kad ji dar turi pamąstyti, o tada priims sprendimą. Ir man būdavo keista, kada ji tiek pasako daug šviesos teiginių, o dabar tokioje padėtyje dar neturi JAU SUBRANDINTO AIŠKAUS IR VIENPRASMIŠKO ATSAKYMO, kad jai reikia dar mano patarimo, kad jai reikia net ir po mano paaiškinimo dar pamąstyti. Ką tai liudija? Seklų įtikėjimą, menką pasitikėjimą Rojaus Trejybe-AŠ ESU ir didžiules vidines abejones – PROTAS NORI PATIKĖTI, KAD SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU ĮMANOMA PAGYTI, NES APIE TAI GIRDĖJO MANE SAKANT DAUGYBĘ KARTŲ, BET TUO PAČIU GYVULINIO PROTO NEPASITIKĖJIMAS VIDUJE SUKELIA TOKIĄ SĄMONĖS – IR DAR LABIAU PASĄMONĖS – GYVĄ, REALIĄ BŪSENĄ, KAD TUOJ PAT META PRIEŠTARAUJANČIĄ FRAZĘ – JEIGU NEDARYSIU OPERACIJOS, TAI TIKRAI GALI BŪTI BLOGAI, O TADA BUS JAU VĖLU KĄ NORS PADARYTI, JEIGU VISKAS TIK BLOGĖS, TUO TARPU JEIGU OPERACIJĄ DARYSIU, TAI GALI PADĖTI, O TADA IR ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU GAL KAIP NORS TAIP PAT PADĖS, KOKS JAI SKIRTUMAS, BUVO OPERACIJA AR NEBUVO.
Rojaus Trejybei-AŠ ESU skirtumo tikrai NĖRA jokio, ar operacija kūnui buvo atlikta ar nebuvo, bet skirtumas – MILŽINIŠKAS – YRA TAI ASMENYBEI, JOS DVASINIAM PROTUI, nes vien tik dėl sprendimo atlikti operaciją jis jau pajautė savo viduje GNIUŽDANTĮ pralaimėjimą – materialių daktarą iškėlė aukščiau Rojaus Trejybės-AŠ ESU suteikto gydymo, kurį galima įsisavinti – pasiimti – BŪTENT TIK PATIRIANT ĮTIKĖJIMO SUTEIKIAMĄ PASITIKĖJIMĄ ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, ir Palaimos ir Ramybės BŪSENĄ asmenybės dvasiniam protui, kada gyvulinio proto baimės būna JAU ištirpintos. Todėl jau priėmus sprendimą asmenybė VIDUJE jaučia tarsi padariusi ne tokį priimtiną dalyką, kokio tikėjosi, ir dėl to jaučia tam tikrą kartėlį, kad vis tik PABŪGO, pasirinko menkesnį iššūkį, o tai jau žemo dažnio virpesių energetinis laukas, kuris jos viduje yra realiai patiriamas, ir nuolat, ir pasąmonėje, net jeigu sąmonė tą akimirką ir yra užimta kokiu nors darbu.
Tuo tarpu Laima save dar ir papildomai labai stipriai kankino dėl savosios praeities – net labai senos – dėl padarytų didžiulių klaidų, kurios iki šių dienų ją graužė iš vidaus. Būtent tai ir sukėlė jai energetinės pusiausvyros praradimą, kuris ir pasireiškė kaip PASEKMĖ tokiu susirgimu, kada kūnas nebeatlaikė tokios vidinės ĮTAMPOS.

Be pastangų negalima būti sveikam tiek fizine, tiek dvasine prasme. Tuo tarpu kiekvienam yra skirtingas ne tik įtikėjimo laipsnis, bet ir pasitikėjimo Rojaus Trejybe-AŠ ESU, ir kiekvienas pats asmeniškai turi priimti sprendimą, ar jis nori stovėti ANT DVASINIO, AR ANT MATERIALAUS kranto, NES VIENU IR TUO PAČIU METU STOVĖDAMAS ANT ABIEJŲ jis tuo pačiu sulaukia ir karčių pasekmių savo materialiam kūnui, kuris yra sveikas ir stiprus, kada stovima ant DVASINIO kranto, nors kūnas ir yra materialus, bet pavaldus DVASIOS GYVYBINGUMUI JO VIDUJE.

Kada ne vakar, bet dar prieš savaitę buvusį šeštadienį, būtent birželio 14-ąją, kai Laima ir paliko Urantiją, tik šito mes dar tuo metu nežinojome, po gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje išėjo kalba apie Laimą, aš pasakiau kad skambinau jai, tik ji nekėlė telefono, tai Violeta pasakė, kad ji prieš porą savaičių kalbėjo su ja telefonu, ir atsisveikindama pasakė, jog PASIMATYS JAU MORONTINIUOSE PASAULIUOSE.

Grįžęs namo aš paklausiau Rojaus Trejybės-AŠ ESU, kokia dabar yra Laimos padėtis, nes kai skambinau jai, niekas nepakėlė telefono, o Violeta po pokalbio atsisveikindama net pasakė, kad pasimatys jau morontiniuose pasauliuose. Ir man buvo suteiktas paaiškinimas, kad Laimos viduje – daug baimės, ir būtent ji ir neleidžia pagyti fiziniam kūnui, tačiau viskas SUSITVARKYS. Dabar paskambink, ir perduok tai. Ir kada man paskambinus niekas neatsiliepė, aš vėl kreipiausi į Rojaus Trejybę-AŠ ESU, kad PASIAIŠKINTŲ, ką tai reiškia, jeigu turiu perduoti žinią, o niekas nekelia telefono, tai, kaip aš ją galiu perduoti. Ir kaip mane nustebino Rojaus Trejybės-AŠ ESU PASIAIŠKINIMAS – AČIŪ TAU UŽ PERDUOTĄ ŠIĄ ŽINIĄ. – Tai, kad aš neperdaviau, niekas neatsiliepė telefonu. – TU ŽINIĄ PERDAVEI, PERDAVEI JĄ DVASIOJE. IR JI PASIEKS TAVO DVASIOS SESĘ, MANO DUKRĄ.

Ir štai tada man tapo aišku, kad Laima iškeliaus iš Urantijos artimu laiku, nes tokia yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU valia, kada tokioje pasąmoninėje, ir net sąmonės lygiu, baimėje nugyvenus gyvenimą, fizinio kūno ląstelės visą laiką jautė įtampą, stresą, o jos proto apvalymo – pasąmonės ir sąmonės lygiu – proceso pasekmės šitame pasaulyje, kad ji pasireikštų DVASIOS lygiu, būtų jai per daug SKAUDŽIOS ir KANKINANČIOS, kad ji šitame pasaulyje negalėtų iki galo pasireikšti VEIKSMINGAI, turėdama fizinį apvalkalą, todėl jai yra daug vertingiau tęsti savo dvasinę karjerą po prisikėlimo, jau be fizinio kūno kančių. Ir ji galės ten anksčiau išėjusius urantus mokyti ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU garbinimo.

Jūs turite savo sampratas ir kosminę įžvalgą išplėsti dvasinio asmenybės proto mąstymu ir matymu. Juk aš NE ŠIAIP SAU JUS PRADĖJAU MOKYTI GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU IR MELSTIS UŽ VISOS KŪRINIJOS DVASINĘ ŠEIMĄ, NORS ŠIANDIEN JŪS, IŠSKYRUS VIENETUS, DAR TAM VIDINIO POREIKIO IR NEJAUČIATE SAVO BŪSENA, TĄ KAIP MAT GALITE PATIKRINTI SAU ATSAKYDAMI, UŽ KĄ MELDŽIATĖS TIK PABUDĘ, PAČIĄ PIRMĄJĄ AKIMIRKĄ, KAI TIK PAGARBINATE ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU. Aš jus šito mokau, kad pasijaustumėte Rojaus, ir net KŪRINIJOS, piliečiais, jau dabar visos kūrinijos dvasinės šeimos PILNATEISIAIS nariais, kuriems tikrai neturi būti jokio skirtumo, kokiame pasaulyje, ar bet kokio konkretaus pasaulio atveju, ateityje, ar kokioje vietoje, kuriame krašte Urantijoje, dabar, darai gėrio darbus VISŲ šviesos labui ir ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU MEILĖS MOTYVU.

Todėl tiek Laima, tiek mes ESAME ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVIEJI ŠVIESOS IR MEILĖS SKLEIDĖJAI IR SKELBĖJAI, NORS DABAR NESAME GRETA, BET DVASIOJE VIS TIK ESAME ŠALIA VIENAS KITO.

Todėl dar labiau atsiduokite Rojaus Trejybės-AŠ ESU vedimui iš vidaus, kad patirtumėte PALAIMOS IR RAMYBĖS VIDINĘ BŪSENĄ, ir leiskite jus vesti Rojaus Trejybei-AŠ ESU iš vidaus, ir ne dėl to, kad IŠVENGTUMĖTE BET KOKIŲ LIGŲ, BET DĖL TO, KAD VEIKTUMĖTE TAIP, KAIP YRA NUMAČIUSI ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU ASMENIŠKAI JUMS KIEKVIENAM – RYŽTINGAI IR VEIKSMINGAI MEILĖS MOTYVU.
O tada sveikata bus jums ATLYGIS – PASEKMĖ. Ir TIK TAIP !

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-06-22 12:56:42

Komentarai

„Tuo tarpu Laima save dar ir papildomai labai stipriai kankino dėl savosios praeities – net labai senos – dėl padarytų didžiulių klaidų, kurios iki šių dienų ją graužė iš vidaus. Būtent tai ir sukėlė jai energetinės pusiausvyros praradimą, kuris ir pasireiškė kaip PASEKMĖ tokiu susirgimu, kada kūnas nebeatlaikė tokios vidinės ĮTAMPOS.“

Aukščiau, Algimanto parašyta Laimos dvasinės ligos diagnozė labai tinka ir man, taip pat iki šiol negaliu galutinai pamiršti praeities klaidų, tuo labiau, kad vis nauju klaidų prisidarau. Be jokios abejonės ligos tiesiog įsimylėjo manę.
Šiandieną, mūsų šakiečių trijulė po Rojaus Trejybės –AŠ ESU garbinimo gana ilgai aptarinėjome kai kurias pastraipas iš Urantijos Knygos, iš Kalbu jums vėl, ir šį kartą, atrodo, priėjome vieningos nuomonės, kad vis dėlto mūsų atsivėrimas Rojaus Trejybei yra per seklus, kad mūsų kasdienybėje dominuoja žemo dažnio sąmonės energetiniai virpesiai ir, kad mūsų tolimesnė egzistencija šioje sferoje gali baigtis greitu išėjimu, nors ir labai trokštam pasitarnauti šios planetos dvasiniam nušvitimui, kad kuo daugiau mūsų brolių ir sesių atsivertu mūsų ir visos Kūrinijos Dvasiniams Tėvams; kad šis atsivėrimas būtų pilnas drąsos, ryžto, troškimo vykdyti Rojaus Tėvų valią skleidžiant TIKRĄJĄ ŠVIESĄ, ir būtų nuspalvintas MEILE,TEISUMU, GAILESTINGUMU, IŠMINTIMI kuriant GĖRĮ ir GROŽĮ visos Kūrinijos labui.
Tegul tai būną ne nauji Žodžiai skambantys iš urantų lūpų bet, galvoju, kad kitokie Žodžiai, nei planetai, nei kiekvieno individo sielai išlaisvinimo nesuteiktų.
Išlaisvinimą suteikia atvertos širdys-sielos-dvasios Rojaus Trejybei-AŠ ESU.

Su meile,

IRENA
2014-06-22 17:00:32



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal