Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

EBOLOS VIRUSAS GĄSDINA PASAULIO MEDIKUS

Nors Ebolos virusas pirmą kartą kilo prieš daugiau kaip pusę šimto metų Afrikoje, Kongo Liaudies Demokratinėje Respublikoje, kur ir teka Ebolos upė, suteikusi pavadinimą ir virusui, tačiau jis neišplito po pasaulį, kaip po tiek daug metų netikėtai ėmė plisti dabar jau nuo Liberijos. Artimiausia metu prognozuojama, kad šioje šalyje jau bus 4000 užsikrėtusiųjų šiuo virusu. Ir iki šiol nėra vakcinos nuo šio viruso, nors praėjo tiek daug laiko nuo jo pirmųjų apraiškų. Medikai ir chemikai, kurie kuria vakcinas, nežino viruso kilmės šaltinio, todėl jie nesugeba sukurti ir neutralizatoriaus.
O Ebolos viruso pasireiškimo finalas yra labai tragiškas – daugiau kaip 90 procentų baigiasi materialaus kūno mirtimi. Ir jau dabar yra apie pusantro tūkstančio mirtinų atvejų aukų. Žmones gąsdina tai, kad jis lieka nematomas, neužčiuoptas, todėl tai panašu, kaip sugauti tą, kuris dėvi stebuklingą kepurę, kuri paverčia mirtingojo kūną nematomu materialioms akims. Todėl net ir ne pats mirtinų atvejų augimas tiek gąsdina medikus, kiek nežinia, iš kur jis, ir kaip jį paveikti, kad nors kiek būtų suprantama, kuria gi kryptimi mėginti sukti patį gydymo procesą. Dabar gi visiška tamsa ir nežinia, kas slepiasi ir laukia už eilinio kampo, kur reikės pasukti einant gatve. Tai panašu į žingsniavimą nakties mieste, kada žinai, kad už kampo gali tūnoti žudikas, nuo kurio apsiginti esi bejėgis, tik nežinai už kurio kampo, ir kada jis gali ten tavęs laukti.

Tuo tarpu urantai jau puikiai žino, kad virusus sukelia ne kokie nors GYVŪNAI, o savanaudiškai mąstantys ir gyvenantys mūsų dvasios broliai ir sesės – mirtingieji, visą laiką skleidžiantys žemo dažnio energetinius virpesius – tiek dienos metu, tiek nakties metu. Žemo dažnio virpesiai – tai ilgos energetinės bangos, jos lėtos ir nejudrios, jos nerangios ir tingios, ir traukia link savęs, ir į save, kaip pelkės liūnas į juos patekusius. Būtent ir virusams labai patinka tokia žemo dažnio virpesių energetinio liūno terpė. Jiems to ir tereikia, kad pajustų savo stichiją. Būtent TOKS TOKĮ TRAUKIA, todėl virusai ir nepaleidžia mirtingųjų, vis nori su jais draugauti ir žaisti, pabučiuodami juos iš vidaus, ir taip, kad užmyluoja negyvai. Tokia jau ta virusų meilė.
Ir kuo daugiau žemo dažnio energetinių virpesių, tuo palankesnė aplinka naujų virusų atsiradimui arba senų virusų mutavimui – kokybiniam pasikeitimui. Kadangi medikai ieško virusų kilmės šaltinių ne ten, kur turi ieškoti, tai savaime suprantama jų ir neatras, ir vakcinų gamintojai nespės naujų sukurti, kai virusas vėl įgys mutacijos būdu jau visai naują išraišką, ir senoji vakcina jo nebeveiks, todėl vėl reikės leisti pinigus naujos vakcinos kūrimui, ir vėl kartosis toji pati situacija – virusas patyrė eilinę mutaciją, o vakcina jau nebeveiksminga prieš šį naują viruso prasiveržimą. Kad ir kaip tą bijo pripažinti tiek mokslininkai, tiek filosofai, tiek mokytojai, tiek tėvai, tiek politikai, tiek verslininkai, tikrasis virusas yra dabartinis Urantijos mirtingasis – dvasioje tamsus ir savanaudiškas.

Jungtinėse Valstijose dabar medikai stebi trečią žmogų su Ebolos viruso pasireiškimo simptomais. Dar nėra nustatyta, ar tai tikrai Ebolos virusas. Jeigu tyrimai patvirtins, tai bus pirmasis atvejis, kai tas atvykėlis į Jungtines Valstijas atvyko legaliai kaip sveikas, o liga ėmė reikštis jau atvykus. Tai taip pat reikš, kad tokių atvykėlių gali būti tūkstančiai, nors jiems dar ligos simptomai ir nepasireiškė. Virusas – tai tikras ir patikimas žvalgas ir sumanus snaiperis, kuris gerai išžvalgęs aplinką pasirenka savo auką, kaip tikras snaiperis, ir paleidžia mirtiną šūvį, pats likdamas nematomas.

Šiandien Jungtinėse Valstijose kyla naujas – taip pat nesuprantamas – kvėpavimo takus pažeidžiantis virusas, kurį pavadino Enterovirusas 68. Tai labai retas virusas, kaip teigia medikai, ir jie nežino, kaip jis astranda. Šiandien jis masiškai pažeidžia vaikus, nuo pat mažylių – jie pradeda ne tik kosėti, bet ir dusti. Ši pradinė banga jau apėmė dešimt valstijų – Misurio, Kanzaso, Ilinojaus, Kentukio, Aijovos, Kolorado, Ohajo, Oklahomos, Šiaurės Karolinos, ir Džordžijos. Tačiau tik laiko klausimas, kada jis apims visas valstijas. Ir viruso aršumas yra TOKS, KAD NEMAŽAI VAIKŲ ATSIDURIA NET REANIMACIJOJE.

Ir vėl tuščios pastangos surasti veiksmingus vaistus, kada virusai mutuoja.

Virusai atsiranda, arba senieji mutuoja ir pasireiškia epidemijos mastu tuomet, kada žmonija nukrenta į ypač žemo dažnio energetinio lauko liūną, kada ji stačia galva neria į karą, ypač didesnio masto karą, kariauna, kada masiškai pasireiškia prievarta, žiaurumai, žudynės. Štai kodėl maras ar šiltinė yra karo palydovas.

Ir tik urantai žino išeitį iš padėties. Net ir iš visų situacijų, kai kils naujų ir aršesnių virusų epidemijos – atsiverti Rojaus Trejybei-AŠ ESU, atrasti Rojaus Trejybę-AŠ ESU, ir gyventi taip, kaip veda iš vidaus Rojaus Trejybė-AŠ ESU. Ir tada mirtingojo vidinė asmenybė pabus, ir patirs Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilės impulsą savyje ir pradės garbinti Rojaus Trejybę-AŠ ESU – iš pradžių atskirai, o vėliau ir kolektyviai Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje. Ir būtent iš tokio uranto, palaipsniui, pradės sklisti vis aukštesnio dažnio energetiniai virpesiai, ir tokia dvasinės – vis ryškėjančios – šviesos, ir net meilės suspindėjimo, aplinka virusams nepriimtina, todėl jie ištirps mūsų meilėje, kaip nakties rūkas ištirpsta saulės spinduliuose.

Ir būtent gydytojai turėtų pirmiausia patys tapti urantais norėdami ne tik gydyti tokius virusus jau platinančius ligonius, bet ir iš viso užkirsti kelią naujų virusų atsiradimui ir senųjų mutavimui, nes gydytojai dabar yra tarp pačių savanaudiškiausių Urrantijos mirtingųjų, kad jie iš viso negali gydyti. Jų profesija dabar yra labiausiai korumpuota – suteršta. Ir ją suteršia ne pats netinkamas gydymo kelias, bet tie patys gydytojai, kurie atstumia gyvąjį kelią, net jeigu jie ir nežino nieko apie gyvąjį kelią, jie vis tiek yra dėl to kalti, nes nesidomi KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVĄJA MEILE IR ŠVIESA, KURI NUO JŲ NĖRA PASLĖPTA, IR KURI IR GYDO. Tai kaip gi gali būti, kad gydytojas nesidomi TIKRUOJU gydymu, kurį ir teikia Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji energetinių virpesių banga – MEILĖ? O dabar ji net atvirai ir aktyviai urantų patyrimu platinama gyvenimu su Rojaus Trejybe-AŠ ESU. Dar daugiau, dabar yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji šventovė, ir svetainė, o taip pat ir apreiškimų knygos.

Tereikia tik GYDYTOJO NORO.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014 09 09

Algimantas
2014-09-09 12:50:37

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal