Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Europos PSEUDOsąjungos PRIEVARTINĖ žala vaikų psichikai

Ką tik per vieną Rusijos televizijos kanalą pamačiau reportažą iš Vokietijos, kuris mane šokiravo, nors to jau seniai tikėjausi, IR VIS TIK DAR MANIAU, KAD MANO TEIGINIAI TAPS REALYBE NE TAIP GREITAI – Europos PSEUDOsąjungos biurokratai, tiesiogine prasme SAVO KVAILŲ IR PRAGAIŠITNGŲ DIREKTYVŲ PRIEVARTA VALDYDAMI mirtingųjų institucijas įvairiose šalyse žaloja GYVENIMĄ DOROJE IR ŠVIESOJE.

Daugiavaikė ir dar visai jauna šeima, bet jau auginanti net devynis vaikus, susilaukė nužmogėjusio Vokietijos teismo sprendimo – pasodinti į kalėjimą šeimos tėvą už tai, kad šeima nemokėjo pabaudos už tai, kad jų vyresnioji dukra, tada lankiusi ketvirtą penktą klasę, atsisakė lankyti lytinio švietimo pamokas. Po to, kai mergaitė neatėjo į antrą pamoką iš eilės, mokytoja pasiskundė mokyklos direktoriui, o šis – aukštesniajai švietimo institucijai, kuri padavė šeimą į teismą, kad šeima nesirūpina numatytos mokslo programos įsisavinimu. O ši programa numato ir lytinį švietimą.
Mergaitė žurnalistui atsakydama į klausimą, kodėl ji atsisakė lankyti lytinio švietimo pamokas paaiškino, kad ji tokiai informacijai nėra pasiruošusi, kad jos klausytųsi.
Šeima yra tikinti, visi vaikai drauge meldžiasi, net prieš kiekvieną valgį. Abu jauni tėvai – matyt atvykėliai iš buvusios Tarybų Sąjungos, nes puikiai kalbėjo rusiškai, tuo tarpu vaikai tarpusavyje kalba jau vokiškai, o kalbinta mergaitė taip pat atsakinėjo vokiškai.

Tėvas kalėjime praleido mėnesį. Motina taip pat būtų buvusi pasodinta į kalėjimą, tik ji tuo metu buvo nėščia. Ir tėvas, ir motina abu aiškino, kad jų šeima yra tikinti, ir tokiam vaikų lytiniam švietimui ne tik nepritaria, bet kategoriškai yra prieš tokį vaikų žalojimą. Jau nuo darželio vaikams yra rodomos knygelės su piešinėliais ir aiškinama apie vienalytininkus, apie pakeitusius lytį.
Reportaže buvo parodytos ir tos knygelės su siaubingais piešiniais, kurios tariamai apšviečia darželinukus.
Ir tėvas sakė, kad jeigu jie būtų baudą sumokėję, tai būtų reiškę kad jie yra KALTI, o jie nėra NIEKUO nusikaltę, nes NESUTINKA su tokiu vaikų ŽALOJIMU. Vienas iš jų sūnų – vokiškai – sakė, kad jeigu jo tėvai būtų tikrai padarę NUSIKALTIMĄ, SAKYKIM, KĄ NORS PAVOGĘ, tai būtų galima pasodinti į kalėjimą, o dabar jie nieko tokio nepadarė, ir nėra NUSIKALTĖLIAI.
Prieš tokį vaikų psichikos iškreipimą, ir net ŽALOJIMĄ, kuris atsilieps NEIŠVENGIAMAI TOLIMESNEI FIZINEI IR PSICHINEI TOKIŲ VAIKŲ SVEIKATAI IR JŲ BŪSIMŲJŲ ŠEIMŲ DAR DIDESNIAM IRIMUI, IR, KAS LIŪDNIAUSIA, DĖL TO LABAI PADIDĖSIANČIAM TARP PAAUGLIŲ SAVIŽUDYBIŲ IR ABORTŲ SKAIČIUI, O TAIP PAT IR KŪDIKIŲ IŠMETIMO Į KONTEINERĮ IR KŪDIKIŲ NUŽUDYMO ASTRONOMINIAM SKAIČIUI,IR, AIŠKU, DIDĖSIANČIAM PRIEVARTOS PASIREIŠKIMUI IR IŠPRIEVARTAVIMŲ SKAIČIAUS AUGIMUI. VAIKAI TOKIĄ INTYMIĄ INFORMACIJĄ, NUO DARŽELIO IR NUO MOKYKLOS PIRMŲJŲ KLASIŲ JIEMS PERŠAMĄ PER PRIEVARTĄ, KAI JŲ AMŽIUS IR SMEGENYS DAR YRA NEBRANDŽIOS TOKIOS INFORMACIJOS ĮSISAVINIMUI, TODĖL JI NĖRA TOJI INFORMACIJA, KURI BŪTŲ ĮTRAUKTA Į MOKYKLOS JAUNESNIŲJŲ KLASIŲ MOKYMO PROGRAMĄ, TUO LABIAU DARŽELIO, NES VAIKAS VIS TIEK JOS NESUVOKS IR IŠKREIPS TAIP, KAD TOKS IŠKREIPIMAS NEIŠVENGIAMAI TURĖS SKAUDŽIŲ PASEKMIŲ JO TOLIMESNIAM VYSTYMUISI IR VEIKSMAMS, KAI JIE BANDYS ŠIĄ INFORMACIJĄ NET IKI GALO NESUVOKDAMI PATIKRINTI PRAKTIKOJE.
Vokietijoje kai kuriuose miestuose vyksta tėvų demonstracijos, nes tokių pasodintų į kalėjimą tėvų yra ir daugiau, tačiau KOL KAS Į TAI NIEKAS NEKREIPIA DĖMESIO, IR AIŠKINA, KAD TEISMAI NIEKO NEGALI PADARYTI – TOKIA YRA BRIUSELIO DIREKTYVA IR TOKS LYTINIS ŠVIETIMAS YRA PRIVALOMAS VISOJE EUROPOS PSEUDOsąjungoje.
Štai KĄ reiškia BUKUČIŲ proto primesta EUROPOS PSEUDOsąjungos vergovė – KALĖJIMAS TĖVAMS UŽ VAIKO PSICHIKOS APSAUGĄ.
Kaip šis tėvas sakė – aš nenusikaltau niekuo, mano vienintelis NUSIKALTIMAS – mano MEILĖ savo vaikams.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-09-25 10:21:51

Komentarai

Tiesiog baugi informacija. Nors kiek mąstančiam aišku, kad pasekmės bus kraupios tokių neišmintingų, vaikus žalojančių veiksmų kurių imamasi tiesiog prievarta. Tikrai, kaip greitai degraduoja žmonija. Ir kaip dėl to liūdna, nors man pačiai vistiek kažkodėl norisi tikėti, kad čia, Lietuvoje tokio bukaprotiško įstatymo nebus priimta. Tiesą sakant negaliu to įsivaizduoti – darželinukus mokinti kas yra vienalytiškumas? Tai juk… vaiko pasmerkimas! Tai juk taip… APGAILĖTINA, kad net žodžių pritrūkau. Ir vistiek TIKIU, kad urantai ir išliks urantais su Apvaizdos apsauga ir tokiomis sunkiomis sąlygomis kai aplik vyksta toks staigus ritimasis žemyn.

Su meile, Vita

vvita
2014-09-25 22:10:08



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal