Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

APIE APSIKABINIMĄ


Noriu pasidalinti savo pastebėjimais, kaip veikia apsikabinimas iš visos savo širdies, iš visos esybės su kitu broliu ar sese dvasioje.

Jau senai, kažkur buvau skaičiusi, kad paskleisti meilę į aplinką, reikia apsikabinti su kitu žmogumi mažiausiai aštuonis kartus per dieną. Mane tai sužavėjo. Bandymą pradėjau daryti prieš gerus dvyliką metų. Tuo metu pagalvojau, nu pabandysiu šį eksperimentą, stebėsiu kaip jis veikia. O vėliau gavosi įprotis, kuriuo naudojuosi iki šiol.

Kadangi gyvenu JAV ir dirbu grožio salone, tai daugiau laisvės, bet kartu daugiau ir netikrumo. Dauguma netikrai šypsosi, netikrai šaltai apsikabina, kad pasirodytu geresni nei yra iš tiesų.

Tuo metu, gerą dešimt metį atgal nieko nežinojau ir nenutuokiau apie gyvą kelią ir tą tikrą meilę iš Rojaus Trejybės AŠ ESU. Ir tuos šviesos ir meilės virpesius, kuriuos galima pajusti kiekvienam suradus tikruosius Rojaus Tėvus AŠ ESU savo viduje.

Mano toks būdas, jei ką darau, tai darau iš visos širdies su nuoširdumu, tai ką galiu padaryti geriausia tuo metu. Darbuotis, kalbėtis, šypsotis, mylėti nemoku tik truputį. Jei šypsausi, sveikinuosi ar apsikabinu, tai iš visos savo širdies, visu nuoširdumu, tiesiog nepajusti ar nepamatyti neimanoma.
Tų nuostabių apsikabinumų išaugo, gal iki penkiolikos ir daugiau kartų per dieną. Kiekvienas apsikabinimas su broliu ar sese yra vis puikiasnis ir vienas už kitą įdomesnis. Apkabinamasis tai jaučia labai ir tai daro dižiulį poveikį fiziniame lygmenyje.

Ką duoda kito apkabinimas aplinkai, apkabintąjąm ir tam kuris apkabina.

Apkabindamas kitą dvasios brolį ar tai sesę iš visos širdies ir iš vidaus su meile, tai tikrų meilės virpesių padovanojimas, paskleidimas kitam , į aplinką ir pajutimas savo viduje. Dažnai būna, kai apsikabini su kitu iš jo nejauti tos pačios šilumos, ramybės, kokį nuoširdumą ir meilę padovanoji. Bet juk tai reiškia, kad visa dauguma dvasios brolių ir sesių tebemiega letargo miegu, kupini baimės, netikrumo, pamiršę šilumą, meilę, nors visi to ieško, bet ieško ne ten. Yra pasiklydę, niekas nuo mažens nemokino kaip pasakyti- labą dieną- kiekvienam sutiktąjąm, o ką jau kalbėti apie apsikabinimą su nepažystamu.
Dažnai būna, kad vieni kitus apkabiname su nuoširdumu ir meilę tik savo žemiškos šeimos narius ir tai ne visada. Savo giminaičiu, tuos kuriuos matome rečiau, apkabiname su ilgesiu, meile ir stipriau. O tuos , kuriuos matome kiekvieną dieną, ypač šeimoje, tai lyg savaime suprantama, kad jau apsikabinti bent ryte ir vakare nebereikia. Tokiu budu vis daugiau ir daugiau šaltėja aplinka, nusigręžiama nuo liūdnų, skausmo pilnų akių. Net šalia sėdinčiojo veide nebepamatome, koks apsiblausias, pilnas rūpesčių ir nerimo veidas.
Tik vienas apsikabinimas pakeičia viską aplinką, net nereikia nei vieno žodžio.
Šiandien galiu pasakyti, kad visuomet vedė Minties Derintojas iš vidaus, kad tiek metų dovanočiau tikrus apkabinimus kitiems, apkabinčiau kiekvieną klientę, bendradarbę, salono lankytojus, parduotuvėje sutiktus jei įvyksta pokalbis . Ir visada žinojau kam tų apsikabinimų reikia labiausiai. Tai darau daugiau nei dešimt metų. Pradžioje nieko nepastebėjau, bet apkabinau visuomet nuoširdžiai, o dabar pamačiau didžiulį poveikį. Meilę galima paskleisti stipriu, tikru apkabinimu glaudžiant prie krūtines stipriai. Didžiulis poveikis apkabinamąjąm broliui ar sesei, tai tikras Rojaus Trejybės AŠ ESU glėbys.

Juk mūsų tikrieji Rojaus Trejybės AŠ ESU Tėvai laiko visą Kūriniją apkabinę savo šiltame, pilname meilės, ramybės glėbyje. Laiko ir mus kiekvieną atskirai, kai pačius mylimiausius vaikus, apkabinę ir niekada nepaliaidžia. Pavargusius net paima ant savo rankų ir neša glausdami prie krūtinės, ramindami, guosdami pakeldami virš visų tamsybių ir rūpesčių.
Tai tas pats kaip ir mes, kad apkabiname sutiktą brolį ar sesę savuoju glėbiu iš visos gylumos atsivėrusia širdimi su Rojaus Trejybės AŠ ESU meile. Ir tai jaučiasi jei darai nuoširdžiai. Pasklinda tokie galingi meilės virpesiai, kad paleidus iš glėbio dvasios brolį ar sesę, kai kurie netenka žado. Pasikeičia veidas, kai kurie pajutę apkabinimo jėgą, patys negali ir nenori paleisti to sugauto laimės ir ramybės paukščio, nesuprasdami kas vyksta.
Kuo daugiau apkabinu, tuo daugiau norisi tai daryti, nes ir pati prisipildau Rojaus Trejybės AŠ ESU meilės virpesių.
Net pasklidęs gandas, kad mano apkabinimai kitokie, tikri, stiprūs , su meile ir dauguma dvasios brolių ir sesių veržiasi apsikabinti su manimi. Todėl, kad net dar nežinodami jie visi gauna Rojaus Trejybės AŠ ESU apkabinimus su meile. Aš tik laidininkas tų meilės virpesių einančiu per apsikabinimus iš Rojaus Tėvų AŠ ESU.

Ir per visą dešimt daugiau metų tokį su tikra meile, ramybe, tikrumu, stiprų, pilną šilumos apkabinimą gavau atgal tik du kartus. Nors apsikabinu su kiekvienu sutiktu broliu ar sese ( išskyrus tik retkarčiais gatvėje) jau daugelį metų kiekvieną dieną, net su šeimos nariais , bendradarbėmis, salono lankytojais ryte vakare ir t.t.
Žinoma, atgalinis ryšys visuomet būna su žemišku sūnumi.
O antras buvo šį savaitgalį su pirmą kartą matomu dvasios broliu, draugės būsimu vyru.
Tas ir paskatino susimąstyti ir pasidalinti su visias.
Apsikabinimo metu ėjo tokia neišpasakyta šiluma atgal į mane, tokie galingi meilės virpesiai, kad suvirpino visą vidų. Tai buvo tikrą, natūralu, su meile broliškai tikrai ne žemiška. Tai tikrų tikriausiai Rojaus Trejybės AŠ ESU meilė.
Man buvo parodyta, kokią galią turi ir mano apkabinimai kitų brolių ir sesių, kodėl jie veržesi apsikabinti su manimi. Tai dirba Rojaus Trejybė AŠ ESU mano rankomis.
Baigiant savo apmastymą, manyje gyvena tik viena mintis.
Meilės virpesius galima pasiūsti į aplinką ne tik žodžiais, mokymais, šypsena, bet ir fiziniu tikru, tvirtu apsikabinimu. Nesvarbu, kad nejauti nieko atgal.
Apkabinant visus su Rojaus Trėjybe AŠ ESU paskleidžiama dižiule meilės galia. Dižiulis pastiprinimas, nuraminimas kito, tai pasimato paleidus iš stipraus meilės glėbio kiekvieną su nušvitusiu veidu, kito sutrikęs veidas iš baimės.
Kai tai darai su meile, be apgaulės ne visi gali patikėti, kad tai dar gali būti tame netikrame, tamsos apimtame pasaujyje. Ir žodžiu šiuo atvėju nebereikia. Visi viską pajaučia, tai tikrai galinga.

O tai daryti kiekvieną dieną apkabinant kiekvieną, padovanoti Rojaus Trjybės AŠ ESU meilę, galime kiekvienas. Tik reikia įdėti kasdienių pastangų, nieko nesvarstant apie ateitį ar tai įvyks greitai, ar negreitai Urantijos planetos nušvitimas. Nesvarstant kiek ilgai užtruks mūsų planetos dvasiniai atstatomieji darbai, o gyventi čia ir dabar, šios akimirkos amžinybėje dalinant meilę, apkabinimus kiekvienam po siūlelį, po lašelį į aplinką, susiliejant į bendrą šviesos virpesiu vandenyną.
O kas bus ateityje neturėtu net kilti tokių klausimų einant gyvuoju Rojaus Trejybės AŠ ESU keliu. Ji veda mus ir veda kaip yra geriausia kiekvienam iš mūsų. Esame pažadinti ir tai jau dižiulis džiaugsmas, kad galime prisidėti prie Urantijos šviesinimo darbų patiems daugiau nušvintant per atviverimą, per pokalbius su tikraisiai Rojaus Tėvais AŠ ESU nuoširdžiai skleidžiant meilę ir dovanojant palinkusiam broliui ar sesei savo šiltus, kupinus meilės apkabinimus.

Būkite ir jūs visi apkabinbti šiltu, kupinu meilės glėbiu.Laima.

LaimaJAV
2014-10-14 04:28:14

Komentarai

Stai kodel tavo, Laima palinkėjimas visiems yra "būkite apkabinti". Smagu. As lygiai ta pati galiu pasakyti apie apkabinimus. Ta irgi jaučiu seniai. Lankausi kartais, kaip jau esu minėjęs šokiuose, kurie vyksta bažnyčioje. Išnešamos kėdes ir toje erdvėje susirenka puikūs, nuostabūs zmones ir visi šoka, kaip kas nori, paleidžia savo kūną judėti. Muzika nuostabi, karts nuo karyo gyva, kai groja muzikantai. Labai šaunus tos grupes vadovas - po visu šokiu jis rekomenduoja "optional hug"( pasirinktinis apsikabinimas.) ir apsikabinti nuosirdziai bent 10 žmonių, pries tai jeigu nori padekojant jiems uz erdvę, ir pasakant, kad matau tavyje dieviškumą. Apsikabinimai su kai kuriais žmonėmis taip pripildo vidu taip sujungia, kad pasineri i nuostabia ramybes būsena, ir to žmogaus tiesiog nesinori paleisti ir dar uzmerktom akim paleisdamas jauti, kad jis ar ji jaučia ta pati ir akis atmerki tik kai jau visai atsitrauki, tai yra nenusakoma. Einu ten daznai, ir viena karta, kai vedantysis, Setas jo vardas, užmiršo priminti apie apkabinimą, tai jam priminiau ir pasakiau, kad cia ateinu ir dėl šitų nuostabiu gyvu ir meile teikiančiu apkabinimų. Viena karta - tai įvyko tik viena karta - po apkabinimo įvyko kazkas nenusakomo, kai apkabinau moterį, kuri, jutau, buvo atvėrusi savo vidu tai gyvai energijai. Musu energijos susijungė i viena ir kažkaip iššovė per viršugalvi i viršų. Kai atsitraukėme vienas nuo kito, tai as supratau, kad negaliu judėti, aš pajutau tikra ekstaze, mačiau ir po to sužinojau, kad ji jautė lygiai ta patį. Turejau padeti daug pastangų kad nueičiau i traukinį ir tai tik padedamas nes šis materialus pasaulis išnyko. Namo nevažiavau, nuvažiavau i parka, ir ilgai gulėjau zoleje, klausydamas paukščiu čiulbėjimo ir vandens fontane ciurlenimo netolimame fontane lapu medžiuose snarejimo, man viskas buvo gyva, ir as geriau tuos garsus ir aplinka savo vidumi. Dar tris dienas vaikščiojau tokiame transe, kad visa aplinkui mačiau skendint kažkokiam grožio virpėjime ir sklidime.
Žinoma tai nebuvo tas pats ka as jaučiu tada, kai susilieju su Roajus Trejybe-AS ESU. Tai buvo kazkokia kitokia energija, telpanti i tai, bet as tikrai negaliu žodžiais daugiau nusakyti.
Sai toks nuostabus patyrimas kuris tik patvirtina ta gyva meiles pasidalinimą per apsikabinimą. Todėl apkabinkite kiek įmanoma daugiau sesių ir brolių, dalinkite ta meile visiems ir atsiduokite Rojaus Trejybes -AS ESU meiles apkabinimui patys.

Tikrai būkit visi Apkabinti!

Ramybes jums

valdasAirija1
2014-10-15 14:05:15



Miela Laima, ačiū tau už tavo seseriška apkabinimą, už tą, iš taip toli atsiųsta šilumą, Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU per tavę perteikta Meilę.
Kartais pagalvoju, kad prasmę viso šito, gali suvokti tik tai moteris.
Iš tiesų, daugelis iš mūsų esame skirtinguose dvasiniuose laipteliuose, todel, kai kuriems nuoširdūs seseriški-broliški apkabinimai sukelia dviprasmybių.
Baimė, kompleksai, ir nepegrįsti įtarinėjimai vis dar kausto mūsų dieviškų jausmų pasireiškimą-priėmimą.

Geros dienos tau miela sesę.
Ir aš tavę apkabinu Dieviškųjų Rojaus Tėvų-AŠ ESU rankomis. Jei gali, padaugink ten, Amerikoje.
Ir Lietuvoje Rojaus Trejybės vaikai sugeba mylėti.
Su meile,

IRENA
2014-10-14 10:54:27



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal