Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Dukros Kūrėjos, Nebadonijos, mokymas – kaip tapti ŽMOGUMI? - suteiktas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2014 10 05

Mylima Dukra Kūrėja Nebadonija, aš esu pasirengęs suteikti tavąjį mokymą savo lūpomis, atsakant į mano dvasios sesės Reginos klausimą, o tiksliau, prašymą-pageidavimą, tarti savo žodį, kaip mes galėtume tapti tokiais žmonėmis, koks buvo Jėzus prieš du tūkstančius metų šitame pačiame pasaulyje.

Dukra Kūrėja, Nebadonija:

Mano mylimiausi dvasiniai broliai ir sesės, aš džiaugiuosi ir kupina meilės apraiškų, sklindančių iš jūsų, kada jūs šlovinate ir garbinate ir mano Tėvus, Rojaus Trejybę ir AŠ ESU. Kokia tai nuostabi harmonija, sklinda iš jūsų atsivėrusių dvasinių asmenybių, kaip NUOSTABIAI JŪS SPINDITE, kada mes žvelgiame iš kosmoso aukštybių į jūsų KOL KAS tamsiais debesimis apgaubtą nuostabią – ir BŪSIMĄ ŽYDINČIO SODO PLANETĄ – URANTIJĄ.
Ir dabar mes matome, kaip per juodus debesis prasiskverbia jūsų akinanti meilės šviesa – spindulių pluoštu. Kokį tai suteikia nuostabų vaizdą mūsų VISAI Visatai, kada pažvelgia jūsų dvasiniai broliai ir sesės, jau turintys aukštesnį dvasinį statusą ir matantys, kokia yra ta nuostabi jūsų meilės apraiška.
Tai štai, aš jums ir sakau –JŪS IR ESATE ŽMONĖS, TIKRIEJI ŽMONĖS, kokiu ir buvo mano Partneris Vietinėje Visatoje – Šeimininkas Sūnus Kūrėjas, jums žinomas Jėzaus iš Nazareto tapatybės pavidalu.
Štai kodėl, TAPTI ŽMOGUMI – TAI PALAIKYTI GYVĄ KOMUNIJĄ SU MŪSŲ DVASINIAIS TĖVAIS. O Jie jau suteikia jums VISKĄ – suteikia pagalbininkus, kurie padeda jums iš išorės, ir net jūs turite vidinį Paslaptingąjį Pagalbininką, vadinamą Minties Derintoju – paties Kūrėjo, jūsų – ir mano – dvasinių Tėvų dalelę, kokios neturiu net ir aš. Ir aš jums, kaip jūs, žmonės, tarpusavyje sakot, pavydime baltu pavydu. Tai nėra tinkamas pasakymas, bet aš jums pavydžiu baltu pavydu, kad jūs turite PATIES KŪRĖJO – Tėvo ir Motinos – DALELĘ, padedančią jums tapti JŲ DVASINIU SŪNUMI arba DUKRA. Todėl jūs norite tapti žmonėmis. Savaime jūs tapsite ŽMONĖMIS, jeigu jūs būsite DVASINIAIS SŪNUMIS IR DUKROMIS.

SIEKITE DIDESNIO IR SAVAIME MAŽESNIS SUTILPS Į DIDESNĮ.

Juk aš jums išliejau savąją Šventąją Dvasią, jinai yra visoje mūsų Vietinėje Visatoje.
MANOJI ŠVENTOJI DVASIA UŽPILDO VISĄ KOSMINĘ ERDVĘ, VISAS SAVOSIOS VIETINĖS VISATOS RIBAS AŠ ESU PAŽYMĖJUSI SAVĄJA DVASINE-ENERGETINE GRANDINE.
Ir kur jūs bebūsite, ką jūs beveiksite, ar jūs palinksite darže ravėdami ir raudami piktžolę, ŽINOKITE, ir piktžolėje yra mano Šventoji Dvasia. Jūs išraunate piktžolę, tuo pačiu jūs išraunate ir MANO DVASIOS DAIGELĮ.
Jūs KLAIDINGAI manote, kad jūs turite piktžolių, kadangi jums tai buvo KLAIDINGAI ĮDIEGTA, kad vienos žolės yra geros kitos piktžolės. Jeigu jūs liesite jums suteikiamą dvasinę meilę, jūsų laukai bus švarūs, jūsų darželis žydės, nes jūsų virpesiai bus palankūs pasireikšti tokioms gėlėms, tokiems augalams, kurie iš tikrųjų ATITIKS JŪSŲ DVASINĘ NUOSTATĄ ir jame nebus piktžolių, ką šiandien jūs vadinate piktžolėmis. Bet jeigu jūs atidžiau susimąstytumėte, tai kiekviena piktžolė yra NAUDINGA ir jums patiems, jūs ir jas galite panaudoti sau.
Manoji dvasinė grandinė kupina dvasinės meilės, ji nepasireiškia savarankiškai.
Aš geriu meilę iš Rojaus Trejybės ir ATIDUODU JĄ PER ŠVENTOSIOS DVASIOS GRANDINĘ, UŽPILDYDAMA KIEKVIENĄ GYVĄ KOSMINĘ KERTELĘ SAVOJOJE VISATOJE.
Todėl KIEKVIENAS gyvas augalėlis turi manosios meilės išraišką, kuri atiteka į mane iš Rojaus Trejybės. Ir jūs turite taip pat šitą meilės išraišką patirti, jeigu norite. Todėl jau vis daugiau jūs pastebite, kad žmonės sako net ir į maistą galite panaudoti tai, ką paprastai jūs laikote piktžole – ir dilgėles, ir varnalėšas, ir pienes. Bet jeigu aš jums sakau VISKĄ – absoliučiai viską – galite panaudot, jums sunku tuo patikėt. Todėl kada kitą kartą palinksite ties bet kokia, JŪSŲ SAMPRATA, piktžole ir ją rausite, turėkite minty, kad jūs taip pat IŠRAUNATE IR MANO ŠVENTOSIOS DVASIOS MAŽYTĘ DALELĘ-MAŽYTĮ SEGMENTĖLĮ, todėl jums yra naujas iššūkis; bet jis yra dar labai išankstinis, bet jūsų protui – pamąstymui – jis yra tinkamas.
Jūs galite lauką ravėti be fizinių pastangų, o DVASINIAIS ENERGIJOS VIRPESIAIS. Ką tai reiškia? Nenaikinant to, kas dabar, jūsų samprata, yra piktžolės, o tiesiog sukeliant tokius energetinius virpesius, kurie būtų nepalankūs jūsų netinkamų, jūsų supratimu, augalų suvešėjimui toje vietoje, kur jų nenorėtumėte.
Jeigu jūs turėtumėte TOKĮ PASITIKĖJIMĄ, jūs galėtumėte iš tikrųjų būti patys turtingiausi, net ir materialia prasme, žmonės. Juk prisiminkite, kada ir Jėzus buvo vienatvės akimirką kalnuose, ir svarstė, kokius jam priimti sprendimus, pajutęs alkį, jis patyrė vidinę nuostatą, ar jam tą maistą, tiesiog vos panorėjus mintyse, ir turėti visą puošnų puotos stalą vienatvėje kalnuose. Jisai atsisakė šito kelio dėl to, kad norėjo būti TOKS, KAIP VISI. Bet tas atsisakymas nereiškia nepajėgumo tą padaryti, kad jam būtų padengtas stalas pačių įmantriausių valgių tuose kalnuose, kur nėra arti virėjų, kur nėra arti tų, kurie galėtų tą maistą jam atnešti.
ŽINOKITE, JUMS TAIP PAT NĖRA APRIBOJIMŲ EINANT DVASINIU KELIU ĮSISAVINANT ENERGIJĄ IR BENDRADARBIAUJANT SU JUMS JAU PUIKIAI PAŽĮSTAMA ROJAUS TREJYBĖS APVAIZDA, KURIAI TAIP PAT IR AŠ PRIKLAUSAU. IR JŪS JAU ŽINOTE, KAD IR JŪS PRIKLAUSOTE, KADA SUTEIKIATE PAGALBĄ IŠ MEILĖS KITIEMS.
Todėl ir jums gali būti realūs įvairūs daiktai, įvairūs valgiai ant jūsų stalo, jeigu tik jūs PASITIKĖSITE SAVO DVASINIAIS TĖVAIS, JEIGU JŪS ĮSISAVINSITE ENERGIJĄ, JŪS GALĖSITE TURĖTI TŲ VALGIŲ, KURIŲ NĖRA NET PARDUOTUVĖSE.

Jums sunku tuo patikėti, nes tai primena jūsų burtų pasakas, kada burtininkas gali stebuklingos staltiesės dėka padengti nuostabų vaišių stalą.

Dabar jūs galėsite mąstyt, kad ir jūs galite tapti tuo burtininku ir sau pasidengti vaišių stalą. Bet tam jūs prieš tai turite įdėti PASTANGŲ, ĮDĖTI, KAD PASIEKTUMĖTE KRISTAUS DVASIOS ATSIVĖRIMO SAVO VISUOTINIAM TĖVUI LAIPSNĮ – LYGĮ, kada jūsų PASITIKĖJIMAS – TAI, KĄ JŪS PAMĄSTĖTE, TURI PAVIRSTI TIKROVĖS IŠRAIŠKA BE MENKIAUSIO JŪSŲ SUABEJOJIMO.

Todėl tarp jūsų pasitikėjimo savo Dvasinių Tėvų vedimu iš vidaus – ir atsidavimu šitam vedimui – ir dabartinės jūsų dvasinės asmenybės AKTUALO – BŪSENOS – IŠRAIŠKOS DAR YRA MILŽINIŠKA LAIKO IR ERDVĖS DISTANCIJA – INTERVALAS.

Galbūt jums vis giliau atsiveriant, vis stipriau bendradarbiaujant su savo Dvasiniais Tėvais, jūs vis dažniau sustosite ties šita mano jums netikėtai atskleista mintimi, bet kada jūs pasinersite į GYVĄJĮ gyvenimą, atsidavę savo Dvasinių Tėvų vedimui, jums šitie dalykai nebe tiek rūpės, jūs užsiimsite daugiau GYVU GYVENIMU VISŲ ŠVIESOS LABUI. Todėl net ir tai, ką jūs šiandien laikote pirmaeiliais dalykais, jie nublanks, atsiras nauji horizontai, apie kurių egzistavimą, jūs šiuo metu net negalite patikėti, kad jie gali būti jums tokie prieinami, ir kada jie atsivers jūsų viduje, ir jūs pradėsite juos įgyvendinti išorėje, pamatysite, kokį teikia jums pasitenkinimą tie veiksmai. Ir tada pamatysite, kad iš tikrųjų tie veiksmai jums tampa daug svarbesni negu iki tol buvę kokie nors jūsų neryškūs norai, kad jūs norite savo gyvenime kažko pasiekti ir mėginate tam dėti pastangas, o dabar staiga jūsų tikslai ima kisti. Ir ne tiktai keičiasi patys tikslai, bet ir jų įgyvendinimo būdai, ir JŪSŲ PAČIŲ VIDINĖS NUOSTATOS.
Todėl, vėl, kada jūs esate dvasiniame gyvajame kelyje, jūs puikiai suprantate, kad su Rojaus Trejybe, ir dabar jūs dar žinote, Visuminį Dievybės Asmenį AŠ ESU, IMANOMA VISKAS. Reiškia, jūs esate tokie, kaip ir Kristus prieš du tūkstančius metų šiame pasaulyje, reiškia, ir JUMS įmanoma viskas.
Bet tas VISKAS nėra ABSOLIUČIA prasme VISKAS, bet VISKAS VYKDANT ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS VALIĄ VISŲ ŠVIESOS LABUI, IR MEILĖS PAGRINDU.
Štai kada jūs pasiekiate tą pasitikėjimo savaisiais Dvasiniais Tėvais BŪSENĄ, išauga ir jūsų pačių pasitikėjimas, ir tuo pačiu, didėja jūsų patyrimas, ir jūs tampate taip pat Apvaizdos dalimi, kuri dar nėra matoma jūsų materialiam žvilgsniui, bet kurios pasekmes jūs pastebėsite, o kai kurie jau ir esate pastebėję. Todėl tas sugebėjimas atlikti viską, kas ATITINKA ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS VALIĄ, yra ne vien tik jūsų pastangų dėka, bet taip pat ištiso mūsų visų brolių ir sesių KOLEKTYVO BENDRAS pasiektas rezultatas VISUMOS LABUI.
Štai kada jūs šitaip gyvensite, jūs gyvensite ŽMOGAUS gyvenimą.
Jus turite nuostabią Šventovę, kurioje patiriate savo atsiveriančių dvasinių asmenybių būseną. Kokia yra palaima, kada jūs esate gyvoje komunijoje su savo Dvasiniais Tėvais, stiprėja jūsų viduje ramybė, stiprėja pasitikėjimas, tačiau kada jūs išeinate į aplinką, aplinka jus iškart suveržia, suveržia kaip pančiai. Kadangi jūsų dvasinis stuburas nėra per daug išaugęs į ištisą dvasinį ūgį, reiškia jūs turite tą stuburą UGDYTI, negalima jo iškart išugdyti tokį, kokį jūs norėtumėte, nes jis auga priklausomai nuo jūsų kaupiamo PATYRIMO. Jeigu jūs tiktai norais grįsite savo gyvenimą, bet nežengsite realių praktinių žingsnių gyvajame kelyje, taip dvasinis stuburas ir liks tiek neišugdytas, tiek ir silpnas, net ir gali iškrypti. O pasitikėjimas jūsų bus išvis menkutis, kadangi neturėsite PATYRIMO, kaip gi jūs veikiate BENDRADARBIAUDAMI su savo kitais broliais ir sesėmis, net ir su tais, kurie nėra matomi jūsų žvilgsniui.
Todėl vien tiktai apmąstymai, net ir labai gražių teiginių, arba jų pagarsinimas, tai dar nėra žmogiškasis lygis – bet ŽMOGIŠKASIS LYGIS PASIEKIAMAS GYVENIMU, KOKĮ IR GYVENO KRISTUS. Jis nedarė milžiniškų veiksmų, jis gyveno tokį gyvenimą, kokį JUTO, KAD JĮ VEDA IŠ VIDAUS TĖVAS. Jūs puikiai žinote, kad jo pats prasmingiausias laikotarpis buvo tada, kada jis pasireiškė kaip DVASINIS MOKYTOJAS, kada jis dalino kitiems NE MATERIALIAS DOVANAS, BET DVASINĘ ŠVIESĄ – ŠVIESĄ, KURI GALI APŠVIESTI IR KITUS JO DVASINIUS BROLIU IR SESES - ŠVIESĄ, KURI NESENSTA, NESUSIDĖVI, NESUSINEŠIOJA - ŠVIESĄ, KURI YRA GYVA KIEKVIENAME.
TODĖL GYVENDAMI ŠITA GYVĄJA ŠVIESA JŪS TAMPATE ŽMOGUMI.

Jeigu mokymai lieka tiktai mokymais, reiškia jūs dar nepasiekėte žmogaus lygio. Pritaikykite tuos mokymus savo gyvenime – kasdienybėje – kad pajaustumėte gyvenimo PRASMĘ, kad pajaustumėte, jog gyvenimas – tai nėra vien tiktai materialaus kūno pabudimas ir visa rutina iki pat paskutinės akimirkos, kada jis eina miegoti.
Gyvenimas – tai yra DVASINIS TURINYS, pripildytas mūsų Dvasinių Tėvų MEILĖS, kad VISAIS MATERIALIAIS VEIKSMAIS PASIREIKŠTŲ TAIP, KAIP VEDA IŠ VIDAUS TOJI NEMATOMA RANKA, TOJI MILŽINIŠKA ŠVIESA, KURI JŪSŲ VIDUJE JAU YRA.

Štai ir yra toks žmogus. KITOKIO ŽMOGAUS NĖRA SUMANYTA.
Kada jūs dėsite pastangas, kad jos ir būtų net ir nelabai veiksmingos, bet jeigu jūs pastangas dedate, po kurio laiko jumyse kyla alkis, jūs pradedate norėti tokių pastangų, jums tos pastangos pradeda suteikti tam tikrą pasitenkinimą ir jums tampa MALONU dėti pastangas, ir neužilgo jūs patiriate tam tikrą ir atlygį, nes niekada nebūna taip, kad pastangos nebūtų atlyginamos. Ir kuo daugiau jūs atsiversite Rojaus Trejybei, kaip savo VIENINTELIAMS Dvasiniams Tėvams, tuo IMLESNI būsite šitam pamaloninimui, kad už pastangas jūs sulaukiate atlygio, net jeigu tas atlygis ir bus ne toks, kokio tikėjotės; jūs taip pat jausite didžiulį pasitenkinimą, net jeigu jums tai ir bus aštrūs žodžiai, kurie skirti jums nepelnytai. Ir jūs jausite tą pasitenkinimą, kad jūs – kaip asmenybė – subrandinote ir išugdėte daug stipresnį dvasinį stuburą, kad tie žodžiai jūsų nebeveikia taip, kad jūs taip pat atsikirstumėte, galbūt ir keiksmais, nešvankiais žodžiais, arba pulsuojančia žemo dažnio energetine išraiška – fiziniais veiksmais. Ir jūs už tokius patyrimus dėkosite, jausdami savo viduje tikrą, nuoširdžią meile, ir žavėsitės savo poelgiu, kad jūs IŠKILOTE AUKŠČIAU TŲ APLINKYBIŲ, kuriose buvo jūsų asmeniui skirti tamsos žemo dažnio energetiniai virpesiai.
Juk Kristus, kada prie jo priekabiaudavo, niekada neatsakė taip pat kaip priekabiautojai, tokiu pačiu lygiu. Jis atsakydamas neužgauliojo tų priekabiautojų, bet suteikdavo dvasinį mokymą, arba tam tikrą sąmojingą repliką, kuri galėtų GILIAU MĄSTANČIAM atskleisti gilesnę šviesą. Todėl tai taip pat yra pamokymas jūsų, kad atsirėmus į Rojaus Trejybės vedimą iš vidaus, JŪSŲ LŪPOMIS PRABYLA BŪTENT JI, PRABYLA IŠMINTIES IR ŠVIESOS ŽODŽIU, IR TOJI PATI IŠMINTIS JUMS DIKTUOJA ĮVAIRIUS SPRENDIMUS, KAIP GYVENTI TĄ KASDIENĮ GYVENIMĄ SAVO APLINKOJE, KAIP TVARKYTI SAVO ŠEIMĄ, KAIP TVARKYTI SAVO BUITĮ, KAIP TVARKYTI SAVO PATIES VIDŲ. IR TAI YRA ŽMOGUS.
Žmogus nėra izoliuotas individas. Jis negali būti žmogumi, jeigu save ATSKYRĖ NUO SAVOJO ŠALTINIO – DVASINIŲ TĖVŲ.
Jūs žmogų vadinate žmogumi tiktai pagal materialų pavidalą, o žmogus yra PRADINĖ ASMENYBĖS PASIREIŠKIMO PAKOPA, BET JIS YRA DVASINIS. JIS YRA DVASIA.
Todėl kada Kristus jau buvo ant kryžiaus ir kada po visų kankinimų jisai išleido paskutinį kvėpsnį, tai centurijonų kapitonas pasakė GILUMINĘ mintį, parodydamas į jį, ir tardamas – ŠTAI ŽMOGUS. TAI BUVO AUKŠČIAUSIAS ĮVERTINIMAS. Jis neįvertino Kristaus kaip Dievo sūnaus, kaip pranašo, kaip mesijo, jis pasakė PAPRASTĄ TEIGINĮ – ŠTAI ŽMOGUS.

Algimantas:
Ačiū tau, mylima Nebadonija, už šitą mokymą-atsakymą. Manoji valia, kad būtų tavoji valia mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau, Begaline Dvasia, AŠ ESU. Amen.
Nuoširdus ačiū Daliai, šį mokymą įrašiusiai ir iššifravusiai, ir Jurgitai, man jį atsiuntusiai, kad su juo galėtume susipažinti visi norintys.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-10-14 20:18:08

Komentarai

Mielieji, ne tokie kaip aš, o kartu ir tokie patys kaip aš, paklausykite... Tikrai nesiruošiu prieštarauti ir veltis į diskusiją... Tiesiog išsakiau savo nuomonę, ką šitame forume darau labai retai. Net neturiu iliuzijos pamatyti, kad gerbiamas dvasios brolis Algimantas kada nors viešai pripažintų kokią savo padarytą klaidą, ar kai kuriuos teiginius apie "krislą brolio akyje" ir "tiesos neatskyrimą" pritaikytų ir sau... Puiku, kad jaučiate Dynamo Meilę ir tikite jo galia bei stebuklais, prilyginamais net Sūnui Kūrėjui... Tai - jūsų gerbtinas pasirinkimas. O aš Dynamo "realybe" patikėsiu tuomet, kai pats, ne televizoriaus ekrane, pamatysiu, kaip jis vienu kepalu duonos pamaitins alkaną minią ( kad ir benamių) arba momentaliai pagydys mirtiną ligonį, (mirusiojo prikėlimo gal geriau nesitikėti...) Arba bent jau sužinosime, kad savo uždirbtus pinigus jis skiria labdarai...
Ir, patikėkit, niekas čia nesiruošia žeminti Dynamo ir drabstyti jo purvais.. Jo darbas taip pat yra gerbtinas, nes toks yra jo pasirinkimas. Tai nėra lengva. O žmonėms patinka stebėti gražius "stebuklus". O ir tų "stebukladarių", panašių į Dynamo ir ne ką prastesnių - ne vienas.
Sėkmės ir Meilės jums visiems, broliai ir sesės.

Naglis
2014-10-24 20:43:16



Mielieji, tokių kaip Naglis, kurie būtent patys tiesiogine prasme yra užkibę ant visų tokių nevykusių argumentų, kurie taip purvinai ir tariamai paneigia Dinamo viršgamtiškumą. Jo paneigti iš viso nėra reikalo, nes tai ir nėra viršgamtiškumas. TAI - TIKROVĖS pasireiškimas, dalyvaujant Energijos reguliuotojams ir Fiziniams Kontrolieriams, kuriems visai nesvarbu PATIKĖS
KAS NORS TAIS JŲ ENERGIJOS PERTVARKYMAIS AR NE. JIE TIESIOG MANIPULIUOJA ENERGIJĄ IR FIZINĘ-GYVYBINĘ SUBSTANCIJĄ. Ir tai nėra VIRŠGAMTIŠKA, nors jų mūsų akys nemato, bet tai yra TIKROVĖS ENERGIJOS TRASMUTAVIMAS PAGAL TOS AKIMIRKOS POREIKĮ. Ir čia jokios iliuzijos nėra, skirtingai negu iliuzionistų spektakliai.

O tai, kad Dinamo rengia pasirodymus ir komerciniu pagrindu, tai nėra nieko blogo, juk tai padeda dar didesniam skaičiui žmonių pamatyti jo fenomeną ir tuo pačiu mėginti jį paaiškinti, ko iki šiol taip niekam ir nepavyko, kad ir kiek jie pila purvo ant Dinamo ŠVIESOS IR MEILĖS pasirodymų.

Taip kad mielieji, tie, kurie neturi patys ŠVIESOS IR MEILĖS SAVYJE, nes nėra atsivėrę Kūrėjui, ir tuo labiau nėra Kūrėjo - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - ATRADĘ SAVYJE, tie ir patys nemato RĄSTO savo akyje, nors kito akyje pastebi net ir KRISLĄ. IR TUOJ PUOLA NEIGTI, KO NESUPRANTA IR NEGALI PAAIŠKINTI.

Urantai jau vis skvarbiau ima žvelgti Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilės ir šviesos žvilgsniu, todėl jie pradeda jausti savo vidumi tiek meilę, tiek giluminę kosminę įžvalgą skleidžiamų ir sklindančių virpesių lygiu.

Aš jaučiu kokia MILŽINIŠKA MEILĖ sklinda iš Dinamo vidaus. IR JI PRANOKSTA JO ATLIEKAMUS ŠVIESOS IR GĖRIO VEIKSMUS, KURIE TAIP SUARTINA ŽMONES, KURIE MATO IR STEBISI TUO, KĄ AKIVAIZDŽIAI MATO PATYS BŪTENT TĄ PAČIĄ` AKIMIRKĄ.

Tuo tarpu MELU GYVENANTYS, niekada nebus pajėgūs atskirti TIESOS, NES JIE, KAS YRA TIESA, NEŽINO, TODĖL NEŽINO, KAIP JĄ IR ATSKIRTI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-10-24 14:59:47



Negaliu patikėti, kad jūs "užkibote" ant Dynamo unikalių, bet visgi tik triukų ... Laukiau Algimanto komentaro, kuriame jis, kaip visada panašiais atvejais, paneigs Dynamo "antgamtiškumą"... Nepagailėjau brangaus laiko pasigilinimui į Dynamo "fenomeną" - yra paaiškinimai, kaip jo triukai atliekami. Juk čia jo verslas, ir labai pelningas (vien tik YouTube - milijonai peržiūrų...) O panaudojant šiuolaikines nanotechnologijas, gerai apmokamus gabius asistentus neva "praeivius iš gatvės", iš anksto suplanuotus neva "atsitiktinius" pasirodymus jaunimo kompanijose ir t.t. įmanoma dar ir ne tokių iliuzijų prikurti... Ir Dynamo jų prikurs, pamatysite.

Naglis
2014-10-24 12:20:47



Mielieji, mane STEBINA tokie klausimai – ką mes turime daryti – kada aš nuolat KARTOJU vieną ir tą patį teiginį – ATSIVERTI GILIAU ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU ir pajausti vedimą iš vidaus STIPRIAU, ir jam NE TRUKDYTI, O ATSIDUOTI.

Ir NIEKO DAUGIAU.

Viską Rojaus Trejybė-AŠ ESU jau yra suteikusi mums KASDIEN įvairių aplinkybių ir santykių sumodeliavimu, kad mes SKELBTUME NAUJĄJĄ ŠVIESĄ – NAUJĄJĄ EVANGELIJĄ – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU YRA KIEKVIENO VIDUJE, IR BŪTENT DĖL TO GALIMA ŠĮ VISUOTINĮ VISOS KŪRINIJOS KŪRĖJĄ ATRASTI SAVYJE.

Ir nieko daugiau skelbti nereikia, nes visi kiti dalykai yra jau IŠVESTINIAI ARBA PASEKMINIAI.

VISKAS, ko iš MŪSŲ prašo KŪRĖJAS – paskelbti šią naująją evangeliją ir ja GYVENTI. Ir to užtenka, kad mirtingasis pasiektų IŠSILAISVINIMĄ IŠ BAIMĖS IR TAMSOS PER KŪRĖJO ATRADIMĄ SAVYJE IR IŠSPRĘSTŲ VISAS DABAR ESAMAS IR BŪSIMAS PROBLEMAS.

DINAMO ir panašių į jį misija yra skirta DABARTINIAI VARTOTOJIŠKAI žmonijai pažerti BLIZGUČIŲ, kad jie AIKTELTŲ, kada juos materijos užvaldytus materija nustebinti niekuo nebeįmanoma, o štai mato tokius dalykus, kurie TARIAMAI pažeidžia visus FIZIKINIUS dabartinio lygio mokslo taip šlovinamus dėsnius ir niekaip negali paaiškinti, kaip tą įmanoma padaryti. O čia energijos manipuliavime dalyvauja už energijos valdymą atsakingos PROTINGOS būtybės – Energijos Reguliuotojai ir Fiziniai Kontrolieriai – tik jos lieka NEMATOMOS.

Pats DINAMO apie jų egzistavimą gali nieko ir nežinoti, jis buvo nuo pat vaikystės jo senelio rengiamas mago – burtininko, stebukladario, stebintojo – misijai, todėl jo pasąmonė dar nebuvo tiek stipriai užkrėsta baimėmis, bet ir kitais teršalais, kaip būna jau užteršta suaugusiojo, todėl senelio, kuris pats buvo toks pat magas, mokymai giliai nusėdo vaikui ne tik į pasąmonę, bet ir į širdį – padėti žmonėms suartėti nors tokią akimirką, kada jie taip nuoširdžiai nustemba ir kaip vaikai – visai užmiršę savo visuomeninę padėtį – pažvelgia vienas į kitą su nuoširdžia šypsena ir brolišku artumu, kad dalyvauja tokiame reginyje.
Dinamui, kada ji buvo dar vaikas, buvo svarbu jo senelio mokymu taip patikėti, kad jis pajustu SAVO BŪSENA, kad jis taip pat gali tą daryti, kad jis taip pat gali stebinti kitus, ir tuo ne didžiuotis, bet pajausti savyje NATŪRALŲ PASITIKĖJIMĄ – O KAIP GI KITAIP, TIK TAIP IR YRA NATŪRALU, LYGIAI TAIP KAIP SAULĖTĄ DIENĄ SAKYTI, KAD ŠVIEČIA SAULĖ, KADA IR TAIP JĄ MATAI, IR DĖL TO NELIEKA NĖ KRISLELIO ABEJONIŲ- O GAL IR NEŠVIEČIA. Štai tokią abejonę išsakantys atrodo kaip nesuvokiantys aplinkos, kai visiems akivaizdu, kad saulė šviečia. Tuo tarpu Dinamui, kai jis dar nebuvo Dinamo, reikėjo išsiugdyti per metų metus tokią VIDINĘ PASITIKĖJIMO BŪSENĄ, ir jausti TOKĮ NATŪRALUMĄ, KAD TIK TAIP IR TEGALI BŪTI, KAD TAI TAIP NATŪRALU, KAD NEBĖRA JOKIO STEBĖJIMOSI, KAI ĮVYKSTA TAI, KO JĮ MOKĖ SENELIS. Ir kada Jis taip NUSIRAMINDAVO, kada jo ATKAKLUS CHARAKTERIS IMDAVO PASIREIKŠTI JAU PASITIKĖJIMO DIDESNE DALIMI, TUOMET IR ĮSIJUNGDAVO ENERGIJOS REGULIUOTOJAI IR FIZINIAI KONTROLIERIAI MANIPULIUODAMI ENERGIJĄ, ATITINKAMAI VAIKO MINTIES VEKTORIUI IR VAIKO BŪSENAI, IR TADA ĮVYKDAVO TAI, KO VAIKAS NORI.

KO NORI VAIKAS, IR KAS ATITINKA TĖVO VALIĄ, TAS YRA.

Tačiau toks IŠORINIŲ VAIZDINIŲ kelias yra Jėzaus gyvenimo PIRMOJO etapo atkartojimas – tik daug labiau degradavusiems savo vidumi šios kartos mirtingiesiems palyginus su Jėzaus dienų mirtingųjų vidumi.

URANTŲ KELIAS – JĖZAUS GYVENIMO PASKUTINIOJO – TREČIOJO IR SVARBIAUSIOJO ETAPO – DVASINIO MOKYTOJO – MISIJA. Kas iš tų išorinių vaizdinių, jeigu jie nenurodo kelio į VIDŲ – KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU YRA KIEKVIENO VIDUJE, IR JĮ GALIMA ATRASTI SAVYJE. Ir toks toks mirtingasis patiria KŪRĖJĄ SAVYJE IR PALAIMOS BŪSENĄ NET NEMATYDAMAS NĖ VIENO IŠORINIO BLIZGUČIO, KURIUO DABAR TAIP ŽAVISI VISA VARTOTOJIŠKA ŽMONIJA.

Juk net ir LOZORIAUS prikėlimas iš vadinamosios materialios mirties miego nė per nago juodymą nepriartino prie Kūrėjo atradimo savo viduje nė vieno mirtingojo, nors tai buvo didžiulės psichinės, emocinės, ir protinės galios veiksmas, bet jis sužavėjo tik tuos, kurie tą matė ir šį susižavėjimą jie rodė Jėzui, bet ne SAU – Tėvo sūnums ir dukroms.

O kad mirtingasis atvertų save Kūrėjui, ir ATRASTŲ Kūrėją – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU – SAVYJE, ir reikalingi URANTAI – kurie ir atsiduoda vedimui iš vidaus, ir tada pats Kūrėjas kasdien suteikia jiems Savo Apvaizdą – tuo pačiu ir Energijos Reguliuotojus ir Fizinius Kontrolierius – kad šie pasirūpintų savo veikla urantų pagalbai, kada ji BŪTINA. Ir taip visas GYVENIMAS – NATŪRALUS SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, BENDRADARBIAUJANT SU ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APVAIZDA. Ir viskas bus suteikta pagal POREIKĮ. Juk kada aš keliavau su ką tik atspausdintu Urantijos Knygos vertimu į lietuvių kalbą po Lietuvą pirmą kartą, ir kada įvairiuose miestuose tiesiog gatvėse skelbiau Tėvo gyvą žodį, ir kada miške prie Kretingos pusiaunaktį pasirodė Jėzus ir su juo bendravau apie porą valandų, tada jis man pasakė – gyvajame kelyje nieko nebijok, niekas tavęs nepalies, net ir erkė neįkąs. Ir kaip tik kitą rytą ant savęs pamačiau net kelias erkes vienu metu, jos ropojo per mano rankas, per kojas, aš jas ramiai nupūčiau, ir nukračiau. O kada Kalvarijoje prie manęs priėjo įkaušęs ir šūkaliojantis ir besikeikiantis stambus vyras, kuris rusiškai man aiškino, kad jis 15 metų praleido kalėjime už žmogžudystę ir dabar jis ir man parodys, koks aš esu vėpla – LOCHAS - ir norėjo užsimoti ir trenkti man savo didžiuliu kaip kūjis kumščiu, tai jis negalėjo pakelti rankos, kad net pats pradėjo man skųstis – kas čia dabar, pirmą kartą gyvenime negaliu pakelti rankos, to dar nebuvo. Jis šitaip besistebėdamas apsiramino, ir jau vėl galėjo rankas valdyti, o aš jam vis aiškinau apie Tėvą, apie mūsų gyvenimo prasmę šiame pasaulyje, ir apie prisikėlimą, ir jis vėl ėmė niršti, ir vėl griebėsi savo kumščio, ir vėl negali užsimoti, nors kumštis suspaustas, ir vėl jis nustebęs negali patikėti, kad negali pakelti prieš mane rankos. Štai toks mūsų bendravimas truko apie 15-20 minučių IR VISĄ LAIKĄ AŠ JUTAU RAMYBĘ, NĖ KRISLELIO BAIMĖS AR PASIMETIMO, TIK RAMYBĖ IR MEILĖ, NET IR ŠITAM ŽUDIKUI, KURIS SIEKIA IR MAN TVOTI SAVO KŪJU. Aš net nemeldžiau Tėvo ( tuomet mes garbinome tik vieną Tėvą ) apsaugos, kad Jis apgintų mane. Tiesiog dariau tai, ką ir iki tol buvau daręs per visą kelionę. Ir būtent Apvaizda įsikišo ir trumpam paralyžiavo mano agresyvaus dvasios brolio ranką, kad jis nepajėgė jos pakelti. Štai urantui KIEKVIENAM PAGAL POREIKĮ IR YRA SUTEIKIAMA APVAIZDOS APSAUGA IR PAGALBA, SU SĄLYGA, JEIGU JIS GYVUOJU KELIU EINA RYŽTINGAI. O NE MINDŽIUKUOJA ŠALIKELĖJE., O MINTYSE DAR IR PASVARSTO, AR VERTA?

ŽINOKITE, KAD IR KOKIOS BŪTŲ APLINKYBĖS IR SUNKUMAI, NIEKADA GYVOJO KELIO NEKEISKITE Į NIEKĄ KITĄ, TUO METU KLAIDINGAI ATRODANTĮ SAUGESNĮ, GYVULINIAM PROTUI PRIIMTINESNĮ PASIRINKIMĄ. TOKIU PASIRINKIMU VISADA APSIGAUSITE IR PRALAIMĖSITE TIEK PRIEŠ SAVE, TIEK PRIEŠ ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU. O TAM, KAD LAIMĖTUMĖTE, IR TURITE GILINTI ATSIVĖRIMĄ IR GYVĄ KOMUNIJĄ SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU. TIK ŠITOKIU, IR VIENINTELIU, BŪDU SUGEBĖSITE ATSIDUOTI, O NE PRIEŠINTIS, ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMUI IŠ VIDAUS. O TADA IR APVAIZDA VEIKS DRAUGE SU JUMIS, IR JEIGU ŠITO REIKĖS, TADA IR BUS TOKIE PAT SUTEIKIAMI PATYRIMAI, KOKIUS DABAR MATOTE DINAMO VEIKLOJE.

NIEKO NEKOPIJUOKITE, VISADA BŪKITE SAVIMI, KAIP TĄ JUMS SUMANĖ ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU. IR NEKURKITE SAU MISIJŲ, O VYKDYKITE JAU JUMS SUTEIKTĄ IŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – GYVENTI ŠVIESOS GYVENIMĄ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU KASDIENĖJE APLINKOJE IR VISŲ ŠVIESOS LABUI. TAI PATI NUOSTABIAUSIA MISIJA, KOKIĄ TIK GALI PATIRTI MIRTINGASIS ŠIAME PASAULYJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-10-23 12:40:06



Po sio Dukros Kurejos mokymo ir jau gerokai pries ji, nes ankstesniuose mokymuose ir Amzinasis Sunus ir Tevas yra minejes, tikrai labai susidomejau efektyvesniu zmogaus energijos panaudojimu. Juk tiek daug geru dalyku butu galima padaryti manipuliuojant ir valdant musu samones energiją. Vis pasiziuriu, Styveno Fraino (Stephen Frane) vadinomo Dynamo irasus per Youtube kanala. Tiek daug ivairiu dalyku jis isdarineja manipuliuodamas energija. Jis ejo vandeniu ant Temzes upes visiems zmonems stebint, vaiksciojo kiaurai sienas, visokius triukus isdarinejo su ortomis ir mobiliais telefonais, tai dar nieko, bet vienas dalykas mane nustebino labiausiai ir priverte susimastyti, kai jis paemes plastikini dekoratyvini drugeli, kazkome restorane keleta kartu i ji paputes ji atgaivino, negana to, visi drugeliai kurie buvo ant sienu, tapetu rastuose, taip pat atgijo ir visi pasklido skraidyti po patalpa. Svoris jam neriba, paemes į kartus uz save daugiau sveriancia stanga ja ramiausiai iskelia. Kaip, kokiu budu ir kokia galia sitas zmogus gali daryti tokius dalykus. Viska ka jis bepadarytu, padaro ir tuoj pat pasisalina, palikdamas zmones visiskai nustebusius, o kai jis pats komentuoja savo darbelius, kurie tikrai stebina ir sukelia efekta, tai jis tik paaiskina sakydamas, kad nors zmones tai ka jis daro stebina ir sukelia nuostaba bet jam visa tai yra visiska realybe, Paskutiniai epizodai kuriuos ziurejau tai is ant piesimo lentos vaiko nupiesto paukstelio, taip kaip tas vaikelis tai mato, kazkokia geltona terlione, sis zmogus istrauke gyva geltonos spalvos pauksti striksinti ir ciulbanti… Arba paemes indeli nemaltu pipiru visus juos pavercia musemis kurios visos tiesiog issiskraido. Na vaiksciojimas per sienas ir per stikla jau net nebestebina.

Kitas panasus veikejas, is Korejos berods, paemes teslos gabala pamaigo tarp ranku ir is mazo teslos gabalelio istraukia 50cm ilgio prancuziska bulka, kuria perlauzes padalina zmonems valgyti, o paskui rankom uzverda vandeni kinietiskuose makaronuose ir vien tik zvilgsnio pagalba pakelia makaronus is indelio i virsu ir leidzia jiems laisvai sudribti atgal.

Man kyla klausimas, kokia kryptimi mes turetume judeti ir kokias pastangas deti, kad savo viduje galetume vis labiau igalinti toki tikejima, ar pasitikejima, kad ir mes galetume veikti stai taip visumos labui, siuksles ne rinkdami bet dematerializuodami, sildydami patalpas savo samones energija ir darydami energijos pagalba kitokius ivairius dalykus. Ar sie Rojaus Trejybes vaikai, kurie vadina save tiesiog magais (magician) ka nors zino apie Rojaus Trejybe, ar jie visa tai daro savo gyvulinio proto pagalba? Stai tiek kyla ivairiu klausimu. Atrodytu Sie mirtingieji galetu buti kaip tarpines butybes, bet paklausai ju gyvenimo istorija, ir supranti, kad tai paprastai isauge vaikai, tokie kaip mes, gyvene ir isauge kaip ir visi paprasti zmones, kartais skriaudziami vaikysteje del savo ugio ar svorio ir mastymo budo, netgi tatuiruoti. Dynamo turi tatuiruote ant kaklo, kur istatuiruotas jo senelio, kuris ji ir pamoke tam tikru dalyku vardas. O gal mano mastymas neleidzia suvokti, kad tai neturi reiksmes, ir Kurejas juos panaudoja kazkokiu tai tikslu. Ar jie yra pasieke Kristaus Samone, kur ju mintyse nera nei maziausios abejones tuom ka jie daro. Vienaip ar kitaip, stebint kaip sie zmones dirbas tik matai, kad jie visiskai atsipalaidave, akys gyvos, ir bevei jokiu minciu. O gal jie kazkaip tai moka paveikti atomu ar molekuliu strukturas? Ka manote jus, pasidalinkite ir savo mintimis.

Telydi jus ramybe.

ValdasAirija
2014-10-21 22:48:41



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal