Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas - energetiniai resursai ir gamtos turtai priklauso VISIEMS. Ką dabar daryti netikinčiai ir susiskaldžiusiai žmonijai, kad išgyventų?

Mielieji, aš noriu atkreipti dar kartą dėmesį į mano naująją evangeliją – Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU – yra patiriamas ir yra kiekvieno iš mūsų viduje, todėl jį galima atrasti savo viduje.
Ir atlygis už Rojaus Trejybės-AŠ ESU atradimą yra kiekvieno tokio mirtingojo VIDINĖ BŪSENA-PATYRIMAS, kad Rojaus Trejybė-AŠ ESU YRA TĖVAS IR MOTINA, O VISA ŽMONIJA, IR NET VISA KŪRINIJOS DVASINĖ ŠEIMA, YRA DVASINIAI BROLIAI IR SESĖS.
Taigi taip yra išplečiama šios naujosios evangelijos dėka Kristaus – Sūnaus Kūrėjo – prieš du tūkstančius metų skelbta evangelija – Dievo Tėvystė ir žmonių brolystė.
Kristaus evangelija perteikė to meto žmonėms gerąją naujieną, tik ji buvo paversta iš šeimos į dangiškosios karalystės sampratą. Tačiau karalystė – tai nėra toji artima žmogui visuomenės dalis, kurioje jis jaustų meilę ir savitarpio supratimą, kokią meilę ir savitarpio supratimą jis pajunta mylinčioje šeimoje.
O šeimoje yra TĖVAS IR MOTINA, tuo tarpu karalystėje yra KARALIUS, kuris neturi tėviškos meilės jausmo, jis yra VALDOVAS. Štai kodėl atėjo toks metas, kada turiu skelbti jums savo evangeliją, kuri ne tik išplečia Jėzaus evangeliją, bet ir jus kiekvieną iškelia į DVASIOS LYGĮ, nes jūs pajuntate, kad esate DVASINIS brolis ar sesė kitoms DVASIOMS, ir ne KARALYSTĖJE, bet DVASINĖJE KŪRINIJOS ŠEIMOJE, nes jūs jau esate atradę savyje Rojaus Trejybę-AŠ ESU – DVASINĘ MOTINĄ IR DVASINĮ TĖVĄ, ir šitą paliudijate SAVO VIDINĖS BŪSENOS PATYRIMU.
Tačiau kol manoji evangelija pasieks jūsų visų širdis praeis dar daug laiko, o dabartinė ir išskirtinai materialiai mąstanti ir vartotojiška žmonija turi gyventi net ir dabartinės tamsos sąlygomis, nejaučiant dvasinės brolystės būsenos savo viduje. Tad kaip gi jai gyventi toliau, kada tamsa tiesiog gniuždo ištisus kontinentus, visas šalis, kurios sudaro Suvienytųjų Nacijų Organizaciją, nes jų visų viduje viešpatauja apgaulė, nelygybė, savanaudiškumas, nusikalstamumas, narkomanija, alkoholizmas, agresija, prievarta. Tad ką reikėtų keisti pirmiausia?
Tad pirmiausia būtina pateikti Suvienytųjų Nacijų Organizacijoje mano šią idėją ir pradėti viešą diskusiją apie planetoje esamų energetinių resursų ir visų gamtos turtų priklausomybę VISAI ŽMONIJAI ir jų naudojimą VISŲ PASAULIO ŠALIŲ LABUI.
Visi energetiniai resursai BŪTINI visiems žmonėms, be jų negali veikti nė viena šalis, todėl tos šalys, kurių teritorijoje yra šie resursai, negali jų naudoti kaip šantažo ir spaudimo priemonės jų vykdomoje politikoje kitų šalių atžvilgiu, kurioms būtent ir reikalingi energetiniai resursai, o jų teritorijoje šių resursų nėra. Energetiniai resursai ir gamtos turtai nėra žmogaus sukurtas produktas, tai Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – suteiktas energetinis resursas ir gamtos turtai VISIEMS TOJE PLANETOJE GYVENANTIEMS KŪRĖJO VAIKAMS.
Todėl Suvienytųjų Nacijų Organizacija turėtų parengti programą, kaip šie BENDRI VISIEMS ENERGETINIAI RESURSAI ir gamtos turtai – NEPRIKLAUSOMAI KUR JIE YRA ATRASTI - privalo būti paskirstomi pagal atitinkamas kvotas – priklausomai nuo gyventojų skaičiaus ir ekonominio išsivystymo, o taip pat nuo šalies klimatinės juostos – tarp visų šalių. Toms šalims, kurios gyvena karštame klimate, ir kurioms netenka tiek daug panaudoti energetinių resursų, savo dalį gautų pinigine išraiška, kad galėtų vystyti savo infrastruktūrą.
Dabartinė tvarka yra atgyvenusi ir atitinka visuomenės FEODALIZMO išsivystymo lygį, kuriame feodalas viską, kas yra jo teritorijoje, naudoja tik sau. Ir kuo stipresnis feodalas, kuo didesnę kariauną turi, tuo daugiau turtų gali užgrobti, ir tol, kol kitas feodalas netaps stipresnis ir galės atimti ir jo turtus.
Štai šios dienos faktas. Rusijos prezidentas, kaip tikras feodalas, nusiuntė savo karius į šiaurės polių ir ten jie iškėlė RUSIJOS vėliavą. Putinas kaip niekur nieko viešai pareiškė – dabar net vienu MILIJONU kvadratinių kilometrų plotu Rusija išplėtė savo teritorinių vandenų šelfą, ir ten išgaus naftą. Jis taip pat davė nurodymą savo pavaldiniams parengti dokumentus Suvienytųjų Nacijų Organizacijai, kad ši jau tarptautiniu lygiu tokią išplėstą daugiau kaip vienu MILIJONU kvadratinių kilometrų plotą pripažintų priklausantį Rusijai. O juk Rusija ir taip yra turtingiausia energetiniais resursais ir įvairiomis iškasenomis pasaulio šalis. Tačiau šiais gamtos turtais, kurie NĖRA sukurti Rusijos, su kitais nesidalina. Tačiau to dar maža, Putinas ŠANTAŽUOJA KITAS ŠALIS, KURIOS PERKA IŠ RUSIJJOS NAFTĄ IR DUJAS. Tą dabar patiria ir Ukraina, ir Lietuva.
Tokia feodalinė politika neatitinka pasaulio ir žmonijos vystymosi poreikių ir TEISINGUMO, be kurio negalima toliau vystyti pasaulio ekonomikos ir politikos, nes tolimesnis kelias šia kryptimi veda į karinius konfliktus.
O juk tai beprotybės kryptis, nes prasidėjus kariniams konfliktams jau niekas nebekreipia dėmesio, kaip tas dabar vyksta Ukrainoje, kas vis tik atlygins nuostolius, kada naikinami patys svarbiausi objektai, kuriuos vis tiek reikės atstatyti, o tą reikės daryti likusiems gyviems. Tik iš kur tam gauti pinigų? Tai argi ne išmintingiau nenaikinti to, ką vėliau reikės vėl atkurti. O jeigu jau stinga lėšų dabar, tai jų reikės kelis kartus daugiau, kada bus viskas sugriauta.
Tad jeigu gamtos turtai būtų vartojami VISŲ ŠALIŲ labui, tai natūralu, kad karinių konfliktų taip lengvai niekas nebekeltų, nes kiekviena šalis būtų suinteresuota, net ir esanti toli nuo potencialaus konflikto vietos, kad tiek energetinių resursų gavybai, tiek ir kitų gamtos turtų gavybai nekiltų jokio pavojaus, juk tai būtų pavojus ir šios šalies atitinkamo gerbūvio lygiui. Šitokiu būdu visos šalys taptų daug atsakingesnėmis prieš priimdamos atitinkamus sprendimus, nes susilauktų kitų šalių atitinkamos reakcijos.
Tai būtų pirmasis žingsnis į pasaulio taikos ir visų gerbūvio užtikrinimą net laikantis vien tik ekonominių ir politinių svertų.
Prie tokio žingsnio prisidėtų ir Apvaizda, nes tokia politika ir naujoji pasaulio tvarka padėtų apraminti – milžinišku laipsniu – dabar sukiršintą pasaulį, nes jie pajaustų, kad jų konkretus gerbūvis konkrečioje šalyje yra tarpusavyje susietas su visų gerbūviu.

Mielieji, pamąstykite.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2014-10-31 10:50:01

Komentarai

Kada palaipsniui gilėja gyvas įtikėjimas ir plečiasi dvasinis žvilgsnis, negali nepastebėti savanaudiškumo mastų aplinkui supančioje aplinkoje. Šiandien dieną einant miesto gatve mano žvilgsnis nejučia nukrypo į moterį, stovėjusią šalia didelio parduotuvės pastato ir rankose laikiusią gluosnio šakeles su išsprogusiais mažais pūkuotais pumpurais, kuriuos aš vadinu kačiukais. Ir jau praeinant pro šalį mane aplankė mintis, kad moteris prisilaužė medžio šakelių vien savo savanaudiškais tikslais, kad pasipelnytų iš gamtos turtų, kad parduotų gamtos grožį, skirtą išmintingai naudotis VISIEMS ir VISŲ LABUI. O būtent toje vietoje beveik ištisus metus, pradedant nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens apstu moteriškių, pardavinėjančių žibučių puokšteles, tų pačių žydinčių gluosnių šakeles, pakalnutes, lubinus, ramunes ir kitokias lauko ir miškų gėles. Aš dažnai matydavau tokias pardavėjas, bet štai šiandien ši giluminė mintis mane persmelkė, kad aš nesilioviau eidama toliau mąstyti apie tai, kaip mirtingasis įkainoja viską, kas iš tiesų yra NEĮKAINOJAMA. Juk „energetiniai resursai ir gamtos turtai nėra žmogaus sukurtas produktas, tai Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – suteiktas energetinis resursas ir gamtos turtai VISIEMS TOJE PLANETOJE GYVENANTIEMS KŪRĖJO VAIKAMS.“ Tačiau mirtingojo godumas ir savanaudiškumas toks didžiulis, kad jis susigalvoja pardavinėti ne tik gėles, bet ir žemę, medžius, akmenis, randamus natūralioje gamtoje, kriaukles, gintarą, iš jūros ant pakrantės išmestą, net vandenį, tekantį iš šaltinių. Užsitveria juos tvoromis ir pardavinėja, tiekdami įvairioms valstybėms kaip prekę, kaip savo nuosavybę. Liūdna, kad vanduo, gyvybiškai svarbus fizinio kūno normaliam funkcionavimui, yra užrakintas po užraktu, kad kiti juo nepasinaudotų, ir įvertinamas materialia pinigine išraiška vien savanaudiškais pasipelnymo tikslais.
Dar mirtingasis kolekcionuoja ir pardavinėja įvairius vabzdžius, net paukščius ir gyvūnus, atimdamas jiems gyvastį ir padarydamas jų iškamšas, šiomis puošdamas savo prabangius apartamentus. Bet ar tai yra grožis? Ne. Ir kokius žemo dažnio energetinius virpesius skleidžia tokie pasibaisėtini eksponatai. O kuo didesni sukaupti turtai, tuo didesnė mirtingojo puikybė, godumas, savanaudiškumas, žiaurumas, proto menkumas, apgaulė. Pardavinėja paukščius ir gyvūnus, pagrobdamas juos iš natūralios jiems aplinkos ir įkalindamas metaliniuose narvuose nelaisvėje, vadinamuosiuose zoologijos soduose, kad kiti pasigrožėtų šitų kankinių grožiu, kurie patys negali net apsiginti, net jeigu ir užpuola koks nors liūtas žmogų, greitai yra nušaunamas, kad tik išsaugoti pastarojo – aukos gyvybę. Tačiau iškyla klausimas, kas čia tikroji auka – gyvūnas, ar žmogus, atsidūręs neįprastoje laukinėje gamtoje, patekęs liūtui į nasrus, nes nepavyko suplanuota medžioklė? Juokinga, tačiau man nekyla net abejonių, kad kaltas tiktai žmogus, kuris nėra vertas žmogumi vadintis, tik mirtinguoju, nes kol kas dar neišsivystė iš laukinio lygio, nors dabinasi gražiais kostiumais ir vėzdus pakeitė modernūs naikinimo ginklai, naikinantys ir jį patį, bet ne tik išoriškai, o ir dvasiškai. Žemo dažnio energetiniai virpesiai, nuolat sklindantys iš mirtingojo tamsios ir neapvalytos pasąmonės, pasireiškiančios net sąmonės lygiu, bujojant gyvuliniam protui, ir yra pats baisiausias griovimo ir susinaikinimo virusas, tik nematomas fizinėmis akimis. Ir jis naikina viską.
„Prie tokių žemų virpesių skleidimo prisideda ir bet kokios prievartos struktūros, tokios kaip policija, kariuomenė, kaip ir politinės partijos, parlamentai, vyriausybės, karaliai, karalienės, šamanai, astrologai ir
visi tie, kurie siekia savanaudiškų asmeninių arba grupės, arba valstybės tikslų.” (Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL).

Tai argi ne savanaudiška siekti pelno niokojant gamtos turtus ir eikvojant energetinius resursus, kada šie nėra nė vieno mirtingojo nuosavybė, ir niekada netaps nuosavybe, nes sukurti Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU visų gerovės labui, kad išmintingai jais naudotis, kad gėrėtis gamtos grožiu, ir išmokti darniai bendradarbiauti su visa gyvūnija. Šios planetos įvairios gyvybės formos yra GYVYBĖS ŠALTINIO pasireiškimas Tikrovėje, tai kaip galima įkainoti gyvybę? Jei pats ŠALTINIS kuriančiąją gyvybinę meilės energiją lieja NUOLATOS BE JOKIO ATLYGIO, tai koks dvasiškai aklas ir kurčias yra mirtingasis, kuris bando įkainoti pinigine išraiška įvairias gyvybės formas, pasireiškiančias šitoje planetoje Urantijoje, ir jas pasisavindamas kaip savo nuosavybę, po to elgdamasis su ja pagal savo iškreipto gyvulinio proto mąstyseną. Kiek yra verta augalo ar gyvūno gyvybė, ir kiek žmogaus? Tai skirtingos gyvybės kategorijos, nes mirtingasis yra dvasinė asmenybė, esanti tokiame laikiname žmogaus kūno apvalkale, tačiau esmė ta, kad dabar gyvybė yra nuvertėjusi, kaip ir visos vertybės yra praradusios savo tikrąją vertę. Tik materialus daiktas nusidėvi, valiuta nuvertėja, tačiau gyvybė, dvasinė asmenybė – niekada nenuvertės, tai Kūrėjo amžina dovana ir pasireiškimas visoje kūrinijoje.
Tačiau tik atradusi Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje kaip savo Tikrąjį Tėvą ir Motiną, pabudusi dvasinė asmenybė, tapusi tikruoju žmogumi, Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnumi ar dukra, ir gali meilės žvilgsniu pažvelgti į visą supančią aplinką, į kiekvieną augalą ar gyvūną, į žmogų kaip savo dvasios brolį ar sesę tuo pačiu meilės žvilgsniu, ir vis daugiau nuolat gerdama gyvąjį meilės vandenį atsiskleisti kaip dvasinė asmenybė aktualiai, pasireikšdama vien meilės ir šviesos kūrybiniais veiksmais visų gerovės labui. Štai tik tada, kada žmogus nuolat savais žodžiais nuoširdžiai bendrauja su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, jis ir tampa gėrio ir grožio, tiesos ir meilės bendrakūrėju, dvasiškai atsiskleisdamas tik viena kryptimi – MEILĖS ŠALTINIO kryptimi. Tik tada, patirdamas meilės dvasinę būseną savyje gali dvasine prasme suvokti tikrųjų amžinųjų vertybių gelmę ir prasmę visumai.

Ir tik tada, kada mirtingasis taps gyvu Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnumi ar dukra, patvirtindamas savyje realia dvasine meilės būsena, tapdamas laisvas nuo įvairių ritualų, susikurtų dogmų ir stereotipų, gyvuliškumo apraiškų, ir galės įtvirtinti taiką, teisingumą ir harmoniją visoje planetoje, savo meilės aukštėjančiais energetiniais virpesiais, gaunamais iš Meilės Šaltinio, įtakodamas ir visą kūriniją.

Su meile,

Jurgita
2015-02-04 23:10:22



Mielas Gediminai, sis mano mokymas buvo rasomas URANTAMS, o ne Susivienijusiuju Naciju Organizacijai.

Sio mokymo PRASME - paskleisti tokia MINTI - visi gamtos istekliai priklauso VISIEMS, nes jie nera sukurti zmogaus, JIE KUREJO - ROJAUS TREJYBES-AS ESU - padovanoti visai zmonijai, kad ji jais naudotusi visu gerovei.

Mintis PAGARSINTA tampa AKTYVIA ir su laiku materializuojama. Todel Ritai butent ir sove i galva mintis si mokyma nusiusti i avaaz, kad butu galima vealiau ji nusiusti ir SNO.

Svarbu, kad sia minti isgirstu vis daugiau zmoniu, kad jie susimastytu, kad tikrai taip turi buti VISOJE PLANETOJE, ir visai nesvarbu, kad, kaip tu rasai Gediminai, truksta samoningumo.

Samoningumas is viso dalykas yra menkas, jis veda i BAIME IR NEPASITIKEJIMA.

BUTENT DEL TO NEREIKIA SIEKTI KAZKOKIO SAMONIUNGUMO, KURTIS TIK IR TRUKDO ATSIVERIMUI IR SAVO TEVU - ROJAUS TREJYB4S-AS ESU - ATRADIMUI SAVYJE.

O siekti BUTINA gilesnio asmeninio ATSIVERIMO, DIDESNIO ROJAUS TREJYBES-AS ESU VEDIMO IS VIDAUS PAJAUTIMO, IR STIPRESNIO PASITIKEJIMO KUREJU, IR BUTENT TUOM,ET IR PAJAUSITE - KIEKVIENAS ASMENISKAI - KA IR KAIP DARYTI DRAUGE SU KUREJU IS MEILES IR VISU LABUI.

Stai ir visa MATEMATIKA.

Telydi jus ramybe.
Su broliska meile,

Algimantas
2015-01-05 19:05:20



Sveiki mielieji,

Taip, visa tai yra tikra Tiesa, taip ir turetu buti, bei nuosirdziai Tikiu jog kada nors taip ir bus (pamenu su draugais sia tema buvome giliai isdiskutave jau pries eile metu atgal..)
Taciau siai dienai manau jog yra akivaizdu, kad norint jog tai taptu Planetine relaybe, reikia labai nedaug:
tik DAUG AUKSTESNIO SAMONINGUMO, TARP VISU SALIU DALYVIU, IR YPAC tarp tu, kurios disponuoja sias gausiausiais gamtiniais istekliais.
Ir tai suprasti, mano nuomone yra gan paprasta, kadangi kaip zinia VISKAS SIAME GYVENIME SUSIVEDA I SAMONINGUMA.
Tik samoningumo deka plinta artimo Meile, Dvasine Sviesa, silpsta bet koks agresyvumas, ar tiesiog gereja buitine aplinka net ir nudien, tarp visu musu visoje planetoje.
Galima daug apie tai kalbeti ir pateikti eile pavyzdziu, kaip antai juodoji rase kol kas dar yra zemesnio samoningumo pries kitas musu rases, Svedija yra aukstesnio samoningumo tauta lyginant su siandienine Rusija, ar Agimantas tikrai daugkart samoningesnis uz mane..
Ir man akivazdu, jog tai yra musu Kurejo sumanyta naturali Samones evoliucija, kuri prasideda, mano izvalga, nuo pat pirmuju zmoniu, kiekvieno individo atskirai, tolyn iki zmoniu grupes, atskiros salies, visos planetos ir vietines Visatos, kai ji izengs i "SVIESOS IR GYVENIMO ETAPA"..
Taciau siandienine Rusija, Amerika, Kinija, turbut visa Afrika, Norvegija, ar Arabijos pusiasalio salys, bei visos kitos didziosios ir gamtiniais istekliais turtingos valstybes vargu bau ar yra pakankamo samoningumo, jog atsisuktu nuo asmenines valstybines, ar regionines ekonomines naudos i tokias salis, kuriom taip reiktu vienu ar kitu gamtiniu istekliu..
Visokias rezoliucijas rasyti tikrai galima, ir gal but kaip ir sakote -reikia, taciau mano nuomone -tai vis dar tolimos ateities reikalas.
Tokios tolimos -kiek toli yra kolektyvine daugumos valstybiu samone, kad jos imtu rodyti supratima savo artimui Valstybiniu lygiu ir Daugumai valstybiu pritarus!
Tai kiek daug Samoningu zmoniu turi buti musu planetoje..! Nuosirdziai tikiu -viena diena taip ir bus, bet siandien manau veiksmingiau butu PLESTI, SKATINTI SAMONINGUMA (kad ir pradeti nuo Lietuvos Prezidenturos, Svietimo ministerijos -leidziant socialine reklama, Samonigumo mokant mokyklose, darzeliuose ir panasiai)
o ne "Plesiko prasyti pasidalinti jo turtais".. Deja siandien "Sotus alkano neuzjaucia"..

Nuosirdziai Jusu
Gediminas

gedi
2015-01-04 19:05:27



Morontine Mota: 11.Silpnieji mėgaujasi rezoliucijomis, bet stiprieji veikia. Gyvenimas yra ne kas kita, kaip kasdienis darbas – padarykite jį gerai. Veiksmas yra mūsų; rezultatai yra Dievo. Urantijos Knyga, 556psl.

Kas dar nepasirasete galite ta padaryti.

https://secure.avaaz.org/en/petition/The_Organization_of_the_United_Nations_Energy_resources_and_natural_Wealth_belong_to_all_countries/?evJJXab

Rita
2014-11-24 11:17:39



Tikriausia, kad neatsitiktinai, naujos, dvasinės epochos pradžiai (1985- 2012), buvo įkurta Suvienytų Nacijų Organizacija, pateikta Urantijos Knyga, atsirado internetas, 2007 pradėjo veiklą AVAAZ, įvyko ir toliau vyksta kiti svarbūs pokyčiai pasaulyje.

Kiekviena veikla turi tik nežymią pradžią - idėją, kuri įgyvendinama - tiktai veikiant. Neveltui, visi Šviesos mokymai, prasmingų idejų realizavimuiimui, ragina aktyviai veikti, vadovaujantis Kūrėjo vedimo išmintimi, ir prašant Apvaizdos pagalbos.

Idėja apie Žemės resursų prasmingą naudojimą, yra tikroviška ir svarbi. Savo mokyme Algimantas ją akivaizdžiai išdėstė, parodydamas esmę ir toli siekiančias jos realizavimo pasekmes. Kad šios svarbios idėjos įgyvendinimo pradžia nebūtų atidėta tolimai ateičiai, reikia kad idėja pasiektų pakankamai plataus rato žmonių sąmonę. Todėl, labai aktuali Ritos iniciatyva - kad per AVAAZ būtų organizuojama peticija - idėjos išplatinimui ir pritarimui.

AVAAZ - sparčiai augantis judėjimas, šiuo metu jungintis iš viso pasaulio šalių, per 40 milijonų žmonių, aktyviai pareiškiančių savo nuomonę - visuomenei aktualių nūdienos problemų sprendimui. Išskirtinės šio judėjimo savybės - jis nepriklausomai nuo tikėjimo, tautinių ir visų kitų skirtumų, pritraukia žmones, besivadovaujančius tiktai kilniais, nesavanaudiškais motyvais. Plintant žinioms apie Žemės - Urantijos tikrovę, AVAAZ vis labiau pritraukia ir žadina žmones, ir kartu su atgimsiančia SNO, gali veikti - visos planetos gerovei.

Todėl ir aš, kiekvieną dieną prašysiu Kūrinijos Tėvų pagalbos, sau ir kitiems - kad nuoširdžiau atsivertume, giliau įsisąmonintume tą nuostabią žinią apie Kūrėjo tėvystę ir visų brolystę, kad skleistume šią žinią kitiems, taip pat ir idėją apie Žemės turtų prasmingą panaudojimą.

vytautas
2014-11-18 13:42:59



Manes klausia, o kas bus toliau, kai mes surinksime tiek tai balsu. Nieko i tai negaliu atsakyti ir visada galvoju, kad tai yra Rojaus Trejybes valioje. Pirmiausia reikia butu aktyviems, jei sutinkate su Mokymo turiniu ir tada pasirasyti. Mano dabartiniu suvokimu svarbu yra tai, kad pasaulis suzinotu kaip reikia pradeti tvarkytis. Juk Algimantas savo gilesne dvasine izvalga ir pateike si mokyma, kurios neturi joks prezidentas, ministras, karalius, ar avaaz narys, ar Suvienytuju naciju Organizacija. Sutinku, kad mokymas buvo skirtas tik sitam dvasiniu mokytoju rengimo forumui, bet labai norejau surasti buda kaip ta zinia paskleist i pasauli.
Internete radau tokia Ricken Patel 37m. issakyta fraze, kai jo paklause, o kas bus jei avaaz nesutiks su kokia tai iskelta peticija? Ricken yra Avaaz ikurejas.
Jis pasake, kad kiekviena peticija yra patikrinama jos nariu, kurie yra atrenkami be jokios eile ir jei didzioji dauguma, tu atrinktu be eiles, zmoniu sutinka su tos peticijos ideja, tada ji iskeliama i internetini avaaz nariu balsavima, kontaktuojant per elektronini pasta.
As pastebejau, kad prie to kur parasyta, kad avaaz saugo jusu privatuma dar yra pridetas ir toks sakinys, kurio nera, prie bet kokios siuo metu egzistuojancios peticijos. Ir tas sakinys sako, kad sita peticija yra sukurta ritos ir nebutinai isreiskia avvaz bendruomenes nuomone.
Avaaz man siuncia suvestine ir parodo kiek zmoniu ja paziurejo ir jei jie nuosirdziai padare, tai skaicius yra simta kartu didesnis, nei siuo metu pasirasiusiu zmoniu.
Dabar reikia musu nuosirdziu maldu, kad Rojaus Trejybe per savo apvaizda galetu veikti ir avaaz ikurejus ir tuos, kurie jau perskaite Algimanto Mokyma.

Rita
2014-11-17 11:08:46



Kad viskas veiktu kuo sklandziau savo socialiniuose puslapuose paskleiskite sita zinia ir anglu kalba, jei jos ir nemokate. Kopijuokite angliska teksta, kuri idejau:
-------------------------------------------------


Dear Friends,

We just created a new petition and I hope you can sign -- it's called: The Organization of the United Nations: Energy resources and natural Wealth belong to all countries.

This issue is very important to me, and I’m trying to get to 200 signatures and could use your help.

Read more about it and sign it here:
https://secure.avaaz.org/en/petition/The_Organization_of_the_United_Nations_Energy_resources_and_natural_Wealth_belong_to_all_countries/edit/


Campaigns like this always start small, but they grow when people like us get involved -- please take a second right now to help out by signing and passing it on.

Thank you so much.


--------------------------------------------------

Rita
2014-11-09 18:34:04



Rita, puikiai padirbėta.

Mantas
2014-11-09 13:41:43



Si karta reikalinga jusu materialus aktyvumas, nes Avaaz svetaine veikia taip kaip ir urantijos svetaine. I viena ir i kita zmones ateina savo noru, todel yra BUTINAS jusu visu si karta materialus aktyvumas, nes jei jus nepasirasysit, tai pati zinia nebus paskleisti didesniu mastu, todel turite ne tik pasirasyti, bet ir paskleisti zinia per savo asmeninius internetinius puslapius, jei tokius naudojate, kaip Facebook ir kt. Malda labai gerai, bet apvaizda gali veikti tik tada kada jus patys nuosirdus ir aktyvus materialioje plotmeje, dvasines si karta nepakaks.
Registracija labai paprasta, veik tokia pati kaip ir musu svetaineje. Reikia tik vardo, pavardes, emailo adreso ir sallies. Nera jokiu slaptazodziu. kai ta padarote spaudziate 'Sign' ir viskas.

Nuoroda is puslapi, o jo niekas negali atidaryti, kol nezino sitos nuorodos. Ar suprantate apie ka kalbu?

https://secure.avaaz.org/en/petition/The_Organization_of_the_United_Nations_Energy_resources_and_natural_Wealth_belong_to_all_countries/edit/

Rita
2014-11-09 13:29:21



Mieli urantai ir urantieciai,

Rita
2014-11-09 12:45:12




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal