Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rojaus Trejybė-AŠ ESU sugeria ir neutralizuoja liūdesį, skausmą ir kančią

Neseniai teko išlydėti iš šio pasaulio ir laidoti savo žemiškąją anytą. Šie patyrimai aktualūs visiems mirtingiesiems , kada per kartų kartas pasąmonėje yra pasėta ir įsišaknijusi taip vadinamos mirties baimė.
,,Nėra nė vieno žmogaus, kuris būtų nusigręžęs nuo Tėvo, ir kuris nebijotų mirti.Ir atvirkščiai, nėra nė vieno žmogaus, kuris būtų atsigręžęs į Tėvą ir mirti bijotų.‘‘ (Jėzus Kristus ,,Kalbu jums vėl“-240-04)

Kelias paskutines savaites prieš išėjimą anyta gulėjo ligoninėje,todėl lankantis ten pamatai tai, ko šiaip ir nepastebėsi – pilnos ligoninės sergančių, paliegusių mūsų Dvasios brolių ir sesių, jaunesnių ir vyresnių, o ypač tai pasimato didmiesčio ligoninėje.
Pirmą kartą teko būti Reanimacijos ir intensyvios terapijos skyriuje, kur itin slegianti aplinka ir vyrauja žemo dažnio energetiniai virpesiai, kur – pilna lėlių – iškamšų, prijungtų prie dirbtinio gyvybės palaikymo aparatų fizinių Dvasinės asmenybės kūnų, o laukiamajame dažnai pamatysi raudančius jų artimuosius.

Mano anyta nebuvo įtikėjusi moteris, gyveno daugiau materialaus proto vedama, labai pasitikėjo žemiškaisiais gydytojais, daug metų vartojo jų skiriamus vaistus ir ne tik ... Ir kai nėra atrastas Gyvenimo ir Šviesos Šaltinis ir Centras – Rojaus Trejybė – AŠ ESU, tada lengva suklysti, kada iš palaimingo ir ramaus gyvenimo, jis tampa skausmingas ir pilnas kančios, kada netausojant fizinio kūno, jis pradeda paliegti ir sirgti, kol galų gale – ištinka taip vadinama priešlaikinė mirtis.
Ir iš tiesų, kaip gyvename, taip ir mirštame –įtikėję - tyliai , ramiai, oriai, o kiti, taip ir neradę Kūrėjo – skausmuose, kančioje ir agonijoje.

Įvairūs ženklai, kad artėja taip vadinama mirtis, rodėsi iš anksto : artimieji sapnavo pranašiškus sapnus, aš irgi pastebėjau daugybę ženklų, visų ir neišvardinsiu : nuo degančių žvakių suradimo vos ne vidury miško grybaujant kartu su anyta, iki paukščio kritimo atsitrenkus į langą, ir dar daug kitų.
Mano žemiškasis sutuoktinis dar prieš visus sukrėtimus sakė, kad viso to neištvers, bet su mūsų maldomis (meldėsi dar dvi urantės) sielvartas buvo apmaldytas ir sumažintas, kad net ir žemiškasis sūnus vėliau prasitarė, jog ir jis bijojęs, jog būsią baisiau, tačiau viskas praėjo gana ramiai.

Stiprybės ir nuraminimo šiuo laikotarpiu reikėjo ir man, matant, kaip sielvartauja ir kenčia mano žemiškosios šeimos nariai.Ir, kai tik graudulys imdavo graužti gerklę, ateidavo šviesesnės mintys, netgi klausimas : Argi tu neįtikėjusi ?! Todėl visą tą laikotarpį išlikau kiek įmanoma rami, sugebanti apraminti ir guosti sielvartaujančius.

Ir vienintelis išsigelbėjimas , esant sunkiai akimirkai, yra Rojaus Trejybės- AŠ ESU garbinimas ir šlovinimas, sustiprinimo ir nuraminimo meldimas, ką aš ir dariau – matydama liūdinčius ,pusbalsiu garbinau Kūrėją.

Rojaus Trejybės –AŠ ESU rūpestį ir pagalbą pajutome ir vėliau, kai praėjus savaitei po anytos mirties, vieną naktį išgirdau vaitojantį balsą , tariantį prasmingus artimiesiems žodžius, o po to kelias dienas buvo darinėjamos mūsų name vieno kambario durys, tikriausiai – Tarpinių Būtybių .Mačiau, kaip lėtai, be jokio garso nusileidžia durų rankena, ir durys atsidaro tylia tyliai. Baimės nejaučiau, nes gyvenime ne kartą yra tekę susidurti su fiziniais ženklais. Ir pamačius šitą reginį, atėjo toks aiškus supratimas, kad čia viskuom rūpinasi Aukštesnės Jėgos, nori atkreipti dėmesį, jog reikia

maldos už išėjusiąją, nes išėjo nerami, nepasiruošusi viską palikti čia, Urantijoje; o taip pat šitais ženklais nori ir mus nuraminti, kad labiau įtikėtume, nes tokį ženklą, tik jau kitoje vietoje, matė ir dar keletas sunerimusiųjų, nors ir negalinčių patikėti tuo, ką mato jų materialios akys.

Šiandien ,kada tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje tokia gausybė netikinčių, o įtikėjusių tik saujelė, o dar ir krikščionybės ritualai ir dogmos taip suvaržė mūsų Dvasios brolius ir seses, kad nėra ir ilgai dar nebus ramybės mūsų planetoje, ir žmogus be dvasinio pagrindo negalės išsivaduoti iš mirties baimės.Ir tik įtikėję, praregėję galėsime pajusti laisvės ir palaimos poveikį savo sieloms. Ir visa tai leis suvokti, kad mirties nėra, nebėra ir skausmo, ir kančios, kad Rojaus Trejybė –AŠ ESU numatė prisikėlimą vien tik iš Meilės, kad mes čia neužsibūtume per ilgai, nes tai tik pati pradžių pradžia, šis materialus gyvenimas.

Ir tikrai žinau, kad, kai ateis metas man išlydėti iš šio pasaulio savo artimuosius, stengsiuosi jų atitarnavusius fizinius kūnus kremuoti, ir nesilaikyti jokių katalikų bažnyčios ir žmonių sugalvotų ritualų – jau pradėjusio irti kūno šarvojimo ir budėjimo-gedėjimo, giesmių giedojimo, vainikų ir gėlių jūros, iškilmingos laidojimo procesijos, ir galų gale – nuolatinio kapų tvarkymo ir puošimo.

Tad, kad greičiau ateitų Šviesa ir Gyvenimas, kad kuo mažiau būtų skausmo, kančios, kad visi sunkumai, slegiantys žmogaus pečius būtų pašalinti, reikia savuosius sąmonės energetinius žemus virpesius išgryninti iki aukštesnių.O kaip išgryninti, mes, urantai, jau žinome – reikia atsiverti Rojaus Trejybei-AŠ ESU ir įtikėti, palaikyti kasdien gyvąją Komuniją su Kūrėju, studijuoti dvasinius apreiškimus, lankyti Gyvąją Šventovę, skleisti šviesą ir gėrį visai Kūrinijai, visus mylint vienoda ir ta pačia Dieviškąja Meile!


Telydi jus ramybė
Birutė
Kretinga

birute1
2014-11-13 15:07:35

Komentarai

Birute, koks nuostabus tavo šviesos ir meilės patyrimo atpasakojimas, kiek jame daug tavosios meilės, kuri tiesiog liete liejasi iš tavo parašytų eilučių į mano vidų. Kaip puikiai atskleidei visus niuansus iš vidaus tiek ligoninėse, tiek iškeliaujančių iš Urantijos be įtikėjimo ir su įtikėjimu viduje, tiek ir simbolinių ženklų prasmę iki ir po išėjimo.

Štai mes ir pasireiškiame kaip dvasiniai mokytojai, kada aplinkui putoja kaip audringi vandenys nerimas ir baimė neįtikėjusiųjų viduje, o mes - urantai - visą laiką liekame savo viduje RAMŪS IR ORŪS.
Jeigu dar neskaitei mano aprašymo, kaip aš savo gimdytoją kremavau ir jo fizinio kūno pelenus išbarsčiau į upę, tai paskaityk, jis yra patalpintas su nuotraukomis atskirame puslapyje - Nauja - ryškesnė - Rojaus Trejybės suteikta šviesa nerengiant laidotuvių - kuris yra kairiame svetainės puslapių
stulpelyje.
Beje, kada rašote Rojaus Trejybė-AŠ ESU, visada rašykite su BRŪKŠNELIU, o tai reiškia kad turi būti ne ILGAS BRŪKŠNYS, BET TRUMPAS brūkšnelis ir be jokių tarpelių.

Tuo tarpu BRŪKŠNYS VISADA RAŠOMAS SU TARPELIAIS, IR TAI JAU SUTEIKIA VISIŠKAI KITĄ PRASMĘ.

Parašymas su BRŪKŠNELIU - VISADA BE JOKIŲ TARPELIŲ:

Rojaus Trejybė-AŠ ESU

reiškia, jog tai yra VIENA ABSOLIUČIOS VIENOVĖS ESATIS IŠ KETURIŲ ASMENŲ.

Parašymas su BRŪKŠNIU - VISADA TIK SU TARPELIAIS:

Rojaus Trejybė -- AŠ ESU

reiškia, jog TAI YRA TRIJŲ ASMENŲ SUTILPIMAS Į VISUMINĘ DIEVYBĘ AŠ ESU -- KETVIRTĄJĮ ASMENĮ.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-11-13 20:36:02



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal