Forumas: temos peržiūra
Dainos Rojaus Trejybei-AŠ ESU
Mielieji, mūsų svetainėje urantija.lt kairėje meniu skiltyje esančioje temoje "Dainos Rojaus Trejybei - AŠ ESU" jau patalpinta dar viena nauja daina „Atradimas“.
Ši daina, tai urantų – Manto ir Skaistės suvienytų pastangų darbo vaisius, kad džiugintų jus visus ir tuo pačiu skatinantis susimąstyti, kad gyvai bendraudami ir bendradarbiaudami su Rojaus Trejybe-AŠ ESU ir patirdami dvasinę brolystę veikdami drauge su dvasios broliais ir sesėmis visų gerovės labui, galime pasinerti į nuostabų kūrybinį procesą, sukeliantį dvasinį pasitenkinimą, kada tik iš meilės gimsta eilės, muzika, piešiniai ar bet kokie kiti materialūs kūriniai, pakylėjantys, kilninantys ir harmonizuojantys žmogų. Tačiau reikia suprasti, kad puikūs kūrybiniai darbo vaisiai ateina po ilgai ir kantriai įdėtų pastangų, patyrus daugybę patyrimų, o ne iš karto. Darbo kokybė negali atsirasti staiga, neįgavus praktinio patyrimo, nepajautus dvasine būsena Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvo vedimo iš vidaus, ir atsiduodant jam vis labiau ir labiau.
Taigi bet kokia kiekvieno iš mūsų aukšto dažnio energetinius meilės virpesius paskleidžianti veikla priklauso tik nuo vis glaudesnio gyvo asmeninio ryšio su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, kiek įdedame kasdienių ir dažnai nelengvų pastangų gilindami šį įtikėjimą, kuriuo ir atsiskleidžiame kaip unikalios dvasinės asmenybės šitame žmogiškajame kūne, patys po to besimėgaudami naujais atrastais savo sugebėjimais, išreiškiamais materialiais veiksmais, kada iš meilės nuoširdžiai dalinamės savimi visų gerovės labui. O iš tikrųjų, tai mūsų gyvas gyvenimas su atrastu savyje Meilės Šaltiniu ir yra kūryba, nes kartu esame bendrakūrėjai, atspindėdami tikrovę savuoju gyvu gyvenimu.
Štai Tėvas mokyme apie kūrybą sako:
„MANOJI kūryba yra TIKROVĖ.
JŪSŲ kūryba yra jūsų TIKRASIS AŠ TOJE TIKROVĖJE.
Kurkite savąjį aš, ir jūsų žiedai sužydės tokiomis spalvomis ir tokiais vaisiais savo sielos broliams ir sesėms, apie kuriuos šiandien jūs negalite net ir pačiose lakiausiose fantazijose įsivaizduoti.“
„Jūs visi, ir kiekvienas, esate kūrybingi. Jūs kuriate, jeigu šito trokšta jūsų siela.”
“Kurkite iš meilės, su meile, ir meilėje!”
Su meile,
Jurgita
2014-12-13 23:45:20
Komentarai
Brangieji, informuoju, kad mūsų svetainėje kairėje Meniu skiltyje "Dainos" yra patalpinta dar viena nauja daina pavadinimu "LOPŠINĖ", garso įrašo pavidalu. Tai instrumentinė muzika, kurios bendrakūrėjai yra urantai Mantas ir Skaistė, sukūrę ramią melodingą muziką, kurios klausantis pasigirsta paukščių čiulbesys, jūros bangų ošimas, gitaros stygų skambesys.Daina "LOPŠINĖ" sukurta uranto Evaldo namų garso įrašų studijoje.
Šią ramią dainą Mantas groja gyvai savo mažyliui sūnui Kristijonui, kai šis valgo.
Linkiu visiems malonaus klausymosi.
Su Kūrėjo meile,
Jurgita
2017-06-16 13:06:41
Mielieji,
informuoju, kad mūsų svetainėje kairėje Meniu skiltyje "Dainos" yra patalpinta dar viena nauja daina pavadinimu "Lašas Vandens", garso įrašo pavidalu. Šios dainos bendrakūrėjai yra urantai Mantas ir Skaistė, sukūrę nuostabią melodingą dainą, turtingą ne tik jų gražių balsų, bet ir įvairių muzikos instrumentų skambesio gama.
Su meile,
Jurgita
2016-03-07 23:34:58
Mielieji,
informuoju, kad mūsų svetainėje kairėje Meniu skiltyje "Dainos" yra patalpinta nauja daina pavadinimu "Rojaus Sala", garso įrašo pavidalu. Šios dainos bendrakūrėjai yra Mantas ir Skaistė, sukūrę prasmingą tekstą ir lengvą gaivinančią melodiją, kurioje suskamba ne tik gitaros, bet ir violančelės garsai.
Su meile,
Jurgita
2015-10-15 20:34:18
Mielieji,
mūsų svetainėje kairėje Meniu skiltyje "Dainos" yra patalpintas dar vienas naujas muzikinis instrumentinės muzikos kūrinys pavadinimu "Virsmas", garso įrašo pavidalu, kurį sukūrė Mantas. Linkiu visiems malonaus klausymosi.
Su meile,
Jurgita
2015-06-30 20:51:09
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]