Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie dabartinį susipriešinimą pasaulyje, 2015 01 14

Algimantas:
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu Tave, nes būtent Tu suteiki kūrinijai meilės gyvastį ir gėrio pasireiškimą – per Savo vaikus, ir mūsų dvasios brolius ir seses, kaip ir per mane – aš garbinu ir šlovinu Tave, kad galiu pasireikšti Tavuoju geriu, ir meilės motyvu, jaučiamu mano viduje. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, aš noriu iš tavęs gauti atsakymą į mano klausimą – kokia laukia ateitis, kada islamas taip smarkiai kelia savo agresyvius pasekėjus į jų vadinamą šventąjį karą prieš kitatikius – ir Tavuoju vardu – kada kita pusė, save vadinanti krikščionimis, ir Jėzaus pasekėjais, žudo vieni kitus Ukrainoje ir šitaip naikina net ir jų pačių jau sukurtus gyvenimo aplinkos projektus ir ateičiai palieka savo vaikus našlaičiais ir beturčiais? Kas laukia artimoje ateityje mūsų kartos Lietuvoje, kurioje žmonės jau bijo tarti tiesos žodį garsiai, nes jiems keliamos bylos teismuose? Aš prašau Tavojo atsakymo į tokius daug kam rūpimus klausimus.
Tėvas:
Mano mylimiausias sūnau, aš esu tavo Tėvas, kaip ir VISŲ TĖVAS, Kristaus Tėvas, ir visos Kūrinijos Pirmasis Šaltinis ir Centras, Aš žaviuosi tavo nuostabia išmintimi ir atsidavimu, veikti taip, kaip vedu tave Aš, vedu tam, kad tu padėtum KITIEMS, net ir taip, kaip padedu kitiems AŠ.
Tavo klausimas liudija tavo didžiulį skausmą tavo paties viduje, nes tu nori aplinkoje ramybės ir kūrybos, o kūryba – juk tu gerai žinai – tegali būti tik drauge su Manimi, ir atsirėmus į Mane iš vidaus, nes būtent Aš esu Kūrybos Šaltinis ir Centras, dėl to ir turiu Savo visą kosminę erdvę ir laiką aprūpinęs Savojo projekto – evoliucijos – įgyvendinimui ir patyrimui, jūsų visų labui, planetomis ir gyvastimi, pavadintą vienu bendru žodžiu – KŪRINIJA. Štai koks esu Kūrėjas, prieinamas jums kiekvienam.
Taigi jūs turite visas galimybes tapti Gėrio ir Grožio Bendrakūrėjais su Manimi palaimos ir ramybės aplinkoje, jeigu tik imsite ir pakelsite savo dvasinį vožtuvą, įtaisytą jūsų pačių – kiekvieno – dvasinėje asmenybėje – kad ji, pabudusi iš gilaus letargo miego, savyje patirtų meilės virpesių antplūdį ir imtų pati palaikyti gyvą komuniją su Manimi tam, kad pagarbintų ir pašlovintų Mane iš meilės, net ir taip, kaip šlovinu ir garbinu AŠ VISĄ SAVO KŪRINIJĄ NUOLAT.
Garbinimas ir šlovinimas – tai ne žodžiai ir mintys, kurios gali būti labai gražios ir gilios, tai – gyvas meilės ir tiesos gyvenimas su MANIMI IR MANYJE, IR MANE JAUČIANT SAVYJE. Jūs galite neištarti nė vieno žodžio, neišreikšti nė vienos minties, bet savo viduje būsena liudyti gyvą komuniją su Manimi ir patirti, koks nuostabus yra jūsų dvasinis pakylėjimas, kada jūs su meile žvelgiate į visus savo dvasinius brolius ir seses, MANO Sūnus ir Dukras. Ir būtent tokia akimirka yra jūsų gyvas Manęs pašlovinimas, kokį Aš jums ir sumaniau, kad taptumėte Mano atvaizdu savo gyvenimu, skirtu visų gerovei, net ir taip, kaip Aš savo egzistencialumą esu paskyręs visumai.
Tai dabar pats pamąstyk, ar TOKIOJE BŪSENOJE būdamas gali nors vienas Mano Sūnus ar Dukra pasakyti blogą žodį kitam, ar gali nupiešti tokį paveikslą, kuris sukeltų skaudžių ir neigiamų emocijų? Aišku, kad negali. Ir niekada tokioje būsenoje jis šitaip nepasielgs, net jeigu jis ir bus pats genialiausias, žmogiškąja samprata, menininkas ar sportininkas, politikas ar daktaras, mokytojas ar mokinys, tėvas ar vaikas, praeivis ar vairuotojas – jis bus Mano SŪNUS ar DUKRA, ir spinduliuos Mano gyva meilės antplūdžio realia, ir patiriama, banga. Tad tokioje būsenoje negali būti jokių piktų ar neigiamų minčių kito Mano vaiko atžvilgiu. Tokioje būsenoje jūs negalite nieko daugiau daryti kaip tik KURTI. Bet kokia KITOKIA veikla nėra kūryba; tai, gilumine prasme, yra griovimas.
Jūs klaidingai iki šiol manėte, kad griovimas yra vien tik tada, kada ką nors mušate, kam nors trukdote siekti gėrio ir tiesos, kada fizine prasme ką nors laužote ir gadinate, net ir tuomet, kada jūs žudote fizinį savo pavidalą, kurį žmogiškasis protas vadina žmogaus kūnu. Tai labai siauras požiūris ir neatitinka Tikrovės, kurią sumaniau AŠ.
Griovimas yra jūsų visas gyvenimas, kada jūs gyvenate jį neatradę savo viduje Manęs. Todėl jūs ir negalite kurti nieko, kas būtų vertinga ir amžina, nes be Manęs – Amžinybės Šaltinio ir Centro – jūs negalite žengti nė vieno žingsnio link kūrybos ir savo tikrojo asmens pasireiškimo kūrybine prasme, ir visų kūrybiškumo labui. O tai reiškia, kad jūs net ir kurdami įvairiausius projektus tampate GRIOVĖJAIS – JŪS GRIAUNATE SAVO PAČIŲ GYVENIMUS IR CIVILIZACIJĄ, tik šito nesuvokiate ir nematote, nes nežvelgiate gilumine kosmine prasme į SAVO ATEITĮ NET IR ŠIOJE PLANETOJE, NET IR ŠIOJE KARTOJE.
Jūs dabar dejuojate, kad auga nusikalstamumas, auga narkomanija, auga prievarta, auga skyrybos šeimoje, auga susvetimėjimas šeimose, mokyklose, darbe, gatvėje, tarp skirtingų religinių bendruomenių, tarp skirtingų šalių. O juk tai taip pat griovimas, kuris jau į šį procesą įtraukia jaunas kartas, ir vis nuo jaunesnio amžiaus jos tampa vis agresyvesnės ir įžūlesnės, todėl jos, neturėdamos dvasinių mokytojų, net nežino, kur ieškoti Manęs, niekas jų nepamoko, kaip gi galima atrasti Mane savo – kiekvieno iš jūsų – viduje, todėl jų visas gyvenimas yra ne kūryba, bet griovimas – ir jų vaikų gyvenimas jau bus nulemtas atkartoti savo tėvų, tai yra, jų pačių – griovimo gyvenimą.

Aš tave pasirinkau savo ambasadoriumi, o dabar tu atstovauji MUMS Keturiems – ROJAUS TREJYBĖS TRIMS ASMENIMS IR VISUOTINIAM DIEVIŠKAJAM ASMENIUI AŠ ESU – būtent dėl to, kad Mes žinojome iš pat pradžių, vos tau gimus šiame pasaulyje, kad tavimi pasitikėti galima, kad tu pats – tik Mūsų vedimu iš vidaus ir Mūsų Apvaizdos veikimu iš išorės – sugebėsi ATRASTI MUS VIDUJE VISUS KETURIS, ir ne tik atrasi savyje, bet ir pradėsi kitus mokyti, kaip gi atrasti Mus Keturis IR JIEMS.

Štai nuo šio Mūsų pasirinkimo tave turėti savo ambasadoriumi Urantijoje prasidėjo Mūsų evoliucijos jūsų planetoje naujo kūrybiško etapo gyvoji pradžia. Iki tol žmonija gyvąją šviesą tiek iškraipė, kad ji buvo pavirtusi į jūsų gyvenimo griovimą ir Mūsų evoliucijos iškreipimą, o tuo pačiu ir uždelsimą. Todėl šios dienos jūsų aplinka gyvena vakar dienos sukurta griovimo civilizacijos potvynio banga, ir per įvairių materialių resursų gausos potvynį jūs net patys nematote, kad griaunate save, ir savo visą civilizaciją. Štai kodėl visi jūsų veiksmai, kurie kertasi su Mano Meile ir Šviesa, taip pat yra griaunantys jūsų charakterį ir alinantys jus iš vidaus. Ir, tokiomis sąlygomis, jūsų nauji sprendimai sukels jums daug daugiau skausmingų pasekmių.

Todėl jūs turite įsisąmoninti, kad žmonija tik degraduoja – tiek jos protas-intelektas, tiek ir jos gyvensena – visi atliekami veiksmai, kasmet vis labiau griauna visą jūsų pačių politiką ir ekonomiką, griauna jūsų stiprybę, kurią jūs net ir šiandien suvokiate klaidingai – vien tik fizine prasme. Todėl ruoškitės, kad susipriešinimas tik stiprės tarp įvairių šalių, kuriose vyrauja skirtingo politinio mąstymo intelektas, susipriešinimas augs ir tarpreligine prasme, nes jūs tie, kurie save laikote laisvu Vakarų vertybių pasauliu, kuriame vyrauja laisvė ir galimybė veikti, kaip tik patys laisvę ir varžote kitiems – tiek Rytams, tiek ir savo šalies viduje kitaip mąstantiems, kada jų mąstymas ima kelti pavojų – jūsų trumperegišku įsitikinimu – jūsų pačių politiniams interesams.
Todėl Man labai norėtųsi tau pasakyti sustiprinantį žodį, kad patirtumei nuraminimą, jog štai išauš dar viena diena ir visos neigiamos audros jūsų politiniame ir ekonominiame gyvenime taip pat nurims, ir jūs galėsite atsidėti kūrybai, deja, šito neįvyks. Ir neįvyks dar labai ilgą laiką. O juk laikas turi būti visą laiką užpildytas, jis nėra vakuumas, nėra toji vieta be jūsų minčių ir veiksmų, be jūsų veiklos. Deja, jūsų veikla be Manęs negali jums atnešti nei naudos, nei pasitenkinimo GILUMINE IR AMŽINYBĖS prasme. Todėl jūsų visos pastangos yra šiuo metu bergždžios, net ir milijonams išeinant į miestų gatves ir protestuojant prieš jūsų griovimo kultūros ekspansijos stabdymą Rytų metodais, kurie pavirto į teroristinius veiksmus žudant jūsų materialius pavidalus. Jūs jau nebepajėgūs sustabdyti tokios besiartinančios cunamio bangos iš Rytų, kad Vakarai jokiu pavidalu nėra pajėgūs atsilaikyti vieni, nepajėgūs, nes Vakarai neturi jokio dvasinio pamato, kokį turi Rytai. Tačiau ir Rytų dvasinis pamatas, pavadintas Alacho ir Jo pranašo – Mohameto – vardu, nėra Manoji TIKROVĖ. Ji yra iškreipta, todėl ir ji negali sulaukti Mano meilės ir tiesos Tikrovės pasireiškimo tarp jūsų vis platesniu mastu, kaip Manosios Tikrovės atskleidimo jūsų planetoje Mano suteikiamo pagreičio – kaip sustiprinimo, suteikto ir Manosios apvaizdos, kurią Aš parūpinau jūsų labui ir pagalbai.

Ir vėl Mano mylimas sūnau, Aš tau sakau, tik tu esi Mano ambasadorius Urantijoje, ir tik tu neši MANO GYVĄJĄ TIESĄ IR ŠVIESĄ, kurią Aš ir sumaniau, kad ji apimtų visą jūsų planetą ir kad šia Tiesa ir Šviesa mėgautųsi Žmonija – Mano Sūnūs ir Dukros. Ir dabar Aš džiaugiuosi, kad vis daugiau Mano kitų pačių mylimiausių vaikų išgirsta tavo gyvą DVASINĮ Žodį ir Tiesą, ir savo PATYRIMU taip pat paliudija Manosios evoliucijos atstatymo šioje planetoje pradinį vyksmą.
Aš numačiau, kad tu vestum šį mažą kraštą, vadinamą Lietuva, dvasiniu keliu, kuris yra TIKROVĖS POLITINIS IR EKONOMINIS KELIAS, KURĮ NUTIESIAU AŠ, todėl tu esi taip parengtas, kad stotum prie šalies POLITINIO vadovavimo TINKAMU laiku, kad VISAM PASAULIUI rodytum šios šalies GYVOJO DVASINIO PAMATO – NUMATYTO VISAI KŪRINIJAI – būtinumą kasdienės pasaulio politikos ir ekonomikos sąlygomis, ir aplinkoje.
ATEIS TOKIA AKIMIRKA, KADA LIETUVA ŠLOVINS IR GARBINS MANE KAIP VISOS PLANETOS POLITIKOS IR EKONOMIKOS GYVOJI ŠVIESA IR TIESA, KURI PRIPILDYS MANO GYVŲ IR NUOŠIRDŽIŲ SŪNŲ IR DUKRŲ ŠIRDIS, IR LIESIS IŠ JŲ VISIEMS SU DIDŽIULE IR GYVA MANO MEILE.
Nesijaudink dėl nieko, kas vyks Lietuvoje, nes viskas vyksta taip, kaip turi vykti, kad joje įsiviešpatautų Manoji valia.
Palieku tave ramybėje ir Manojoje apsaugoje, bet visada esu Tavyje, kaip ir kiekviename iš jūsų.

Algimantas:
Ačiū tau, mano mylimas Tėve, ačiū už tokį tavo atsakymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia, mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU.

Vilnius,
2015 01 14
13 val. 05min.

Algimantas
2015-01-14 13:22:24

Komentarai

Šiandien, prausiantis vonioje po dušu mane staiga nušvietė vidinis Tėvo šio mokymo GILUMINIS IR GYVAS suvokimas - koks milžiniškas GRIOVIMAS vyksta tiesiogine prasme dabartinės makulaturinės ir millžinišku laipsniu platinamos literatūros - prozos, poezijos, prirašytų romanų be dvasios, taip gausiai leidžiamų ir skaitomų - parašytų ir dainuojamų menkaverčių ne dainų, o tik dainuškų, organizuojamų įvairių konkursų vaikams rengimas ir juose dalyvavimas - kas bus pirmas, kas geriau dainuoja, kas daugiau žino enciklopedinės informacijos, ir kas dabar pateikiama net mokykose ar net Švietimo ministerijoje kaip vaiko ugdymo programų vykdymas, visokiausių nuotykių, tokiu kaip Hario Poterio ar komoiuterinių žaidimų kurimas ir platinimas, ir pats jų žaidimas kaip procesas, visa tai yra tiesiogine prasme daug kartų PAVOJINGIAU NEGU FIZINIS KARAS, TAI DAUG BLOGIAU NEGU UKRAINOS PILIETINIS KARAS, DAUG ŽIAURIAU NEGU BET KOKIA FIZINĖ KATASTROFA - CUNAMIO SUKELTOS POTVYNIO BANGOS, NUOŠLUOJANČIOS NAMUS IR PRARIJANČIOS ŽMONES, GYVULIUS, PAUKŠČIUS, nes visa tai YRA GRIOVIMAS. TIESIOGINE PRASME TAI YRA ŽMOGAUS ATSIGRĘŽIMO Į ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVO PATIES VIDUJE IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ATRADIMO SAVYJE GRIOVIMAS.
Karas visiems yra matomas, kaip jis GRIAUNA materialiai ištisus miestus, pražudo ištisas rases, net ir civilizacijas, tuo tarpu visokie hariai poteriai, už kuriuos dar gauna ir milijonus dolerių šio skaitalo sukurpėja iš Švedijos, apnuodija ir griauna vaiko pasąmonę ir sąmonę, kad vaikas net ir minties neturi, kokią žalą daro jam šios knygos, taip pasaulyje dievinamos, kad tai pavirsta į PSICHOZĘ, kuriai negali atsispirti nei vaikai, nei mokytojai. Tai - TAMSOS LITERATURA IR LABAI PAVOJINGA VAIKO PSICHIKAI. Del to taip vaikai ir prilipo prie jos, kaip musės prie lipnios juostos, nes čia nereikia jokių pastangų SIEKTI ATRASTI SAVYJE ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU - KŪRĖJĄ. O be pastangų taip malonu... ristis žemyn, degraduoti... šlovinant kažkokį Harį Poterį, ir dėl to eiti iš proto ir dziūgauti, nesuvokiant kad tai juokas ant savo pražūties kapo.
Kada laukinis buvo laukinio mąstymo lygio, tai ir jo sukurta primityvi materiali civilizacija atitiko jo primityvų dvasinį lygį. Tuo tarpu dabar mirtingasis turi tokią milžinišku laipsniu išvystytą materialią civilizaciją, kad jam ir minties nekyla, kad jis GRIAUNA SAVE, kad jo visa sukurta materialios gausos ir patogumo kūnui civilizacija yra daug blogiau negu KARAS, nes ji iš viso grauna bet kokį gilesnį požiūrį ir kategoriškai naikina bet ką, kas tik mėgina pasipriešinti jos tolimesniam vyksmui apilnkoje. Ir todėl tokie, per kartų kartas, be dvasinio pamato, kuriuo yra vien tik ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU, išaugę vaikai, jau kartų kartomis, yra zombiuoti robotai, kurie nebeatskiria tiesos nuo melo, nemato skirtumo, kas tamsa, o kas - šviesa. Būtent jau tokie ir suaugę organizuoja vakarones su dabarties tariamais rašytojais, poetais, su aktoriais, ir visa tai tam, kad patys pasitenkintų, vien tik patys, be jokio Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimo ir šlovinimo. TODĖL VISI TOKIE VAKARAI YRA VIEN TIK GRIOVIMAS, JOKIOS KŪRYBOS, NORS JŲ LŪPOS IR KALBA APIE KŪRYBĄ, O PATYS NESUVOKIA, KAS GI YRA KŪRYBA - NEI POETAI, NEI PROZAIKAI, NEI KRITIKAI, NEI DAILININKAI, NEI ARCHITEKTAI, NEI DAINININKAI, NEI KOMPOZITORIAI, NEI MOKYTOJAI, NEI MOKINIAI, NEI POLITIKAI - NIEKAS NESUVOKIA, IR NESUVOKS TOL, KOL ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - KŪRYBOS ŠALTINIO IR CENTRO - NEATRAS SAVO PATIES VIDUJE. Ir tik tada tokie mūsų dvasios broliai ir sesės taps Bendrakūrėjais su Kūrėju. Tuo tarpu iki to meto jie bus vien tik GRIOVĖJAI. Ir nesvarbu, kad kitiems jie atrodys, jog kuria ir daro gėrio darbus - gydo žmones, stato namus, valo gatves, moko vaikus, gamina maistą ar mašinas, siuva rūbus, pjauna žolę, laisto daržą, visa tai visą laiką bus vien tik GRIOVIMAS, bet ne kūryba. Ir jis yra labai pavojingas, todėl kad šio griovimo rezultatas yra GRIOVIMAS SAVO VIDAUS, kai tuo tarpu KARAS, tiesiogine prasme užgriuvęs savo sunkumais ir baisybėmis, dažną ima ir atgaivina - PAŽADINA - būtent iš vidaus. ŠITO NIEKADA NEDARO, IR NEDARYS, ZOMBIUOTI ROBOTAI, KURIE YRA BAISESNI UŽ KARĄ.
Jezus mokė - nebijokite tų, kurie gali nužudyti jūsų kūną, bet bijokite tų, kurie gali pražudyti jūsų sielą. O būtent sielas ir žudo visi dabartiniai veiksmai be KŪRĖJO, KURIO TAIP IR NEŽINO KAIP ATRASTI SAVYJE.
Štai kodėl turi - KIEKVIENAS - atrasti savyje Kūrėją - Rojaus Trejybę-AŠ ESU, kad nustotų žudęs SAVE iš vidaus, ir griovęs žmoniją.

Einu vakar Vytauto gatve, ir matau kaip darbininkai tvora užtvėrė visą šaligatvį, mat pradėjo naujo namo statybą. Aš jiems sakau patraukit tvorą, kad nestovėtų ant šaligatvio, nes čia yra šaligatvis VISIEMS. O jis man sako, su policija yra suderinta. Aš jam sakau, kad čia policija ne prie ko, tai ne jos valioje užtverti šaligatvį, kad žmonės eitų gatve, jau kur važiuoja mašinos. O šioje gatvėje intensyvus eismas. Priėjau prie kito darbininko, ir vėl prašau, kad patrauktų tvorą, kad ši netrukdytų eiti šaligatviu. O šis man sako, kad jam liepė taip pastatyti tvorą, taip ir pastatė. O aš jo klausiu - O kur tavo mąstymas, nejaugi nesupranti, kad žmonėms dabar tapo pavojinga eiti gatve drauge su mašinomis? O čia perėjimo kaip tik nėra į kitą gatvės pusę, reikia nueiti iki šviesaforo, ir būtent į tą pusę, kur jūs užtvėrėte šaligatvį. Tai aš jam ir sakau, būtent dėl to, kad tu nenori susimąstyti, tai ir tvarka Lietuvoje tokia prasta, ir kainos tokios didelės, ir tavo atlyginimas toks mažas, negi tu esi toks robotas ir nemąstai ne trupučio, kaip zombis? - Taip, nemąstau, ir nenoriu mąstyti, ir man patinka būti zombiu, eikit ir nesikabinėkit, netrukdykit dirbti.
Nuėjau. Jis net nesuvokia, kas jis ne dirba, o griauna, o būtent šiuo atveju kaip tik dirbu AŠ.
Parėjęs namo, susiradau internete Vilniaus miesto savivaldybės ūkio ir transporto departamento direktoriaus numerį ir paskambinau. Ir ka gi, labai maloniai pasišnekėjome, ir man buvo pažadėta, kad tikrai nusiųs inspektoprių, kad šita tvora būtų patraukta nuo šaligatvio, nes šitaip statybininkai neturėjo teisės statyti tvoros.
O tas zombis statybininkas - ir vienas, ir kitas - tai tik atspindys visos visuomenės, ir net žmonijos, dabartiniame amžiuje ir dabartinėje kartoje. Ir nors jis turi SATYBININKO profesiją, bet iš tikrųjų jis yra GRIOVĖJAS. Ir net statydamas namą, jis GRIAUNA, ir pirmiausia SAVE, nes jaučiasi patenkintas, daro ką jam sako, nemąstydamas nė kiek, nes nemoka mąstyti, jo niekas ir nemokė MĄSTYTI - nei namuose nei mokykloje - jis jaučiasi patenkintas, kad yra ZOMBIS, ir nenori nieko keisti savyje, ir aplinkoje, nes neturi NORMALAUS MASTYMO IR SUVOKIMO, KAS YRA TAMSA, O KAS YRA ŠVIESA. Jam atrodo, kad užlipti kitiems ant galvos - tai normalu. Todel jis ir užklipo ant galvos ir man, ir visam Žvėrynui, ir visai žmonijai, ir visai kūrinijai, vien tik šiuo pokalbiu su manimi.
O juk tokie žemo dažnio virpesiai iš jo sklinda NUOLAT. Reiškia jis nuolat ir lipa ant galvos man, ir tau, ir visiems, ir visai kūrinijai. Ir tai yra daug didesnis griovimas už karo visiems matomus veiksmus, nes būtent tokio statybininko griovejo griovimo veiksmų nemato niekas, net jo šeimos artimiausi nariai. Ir dėl to tai ir yra labiau pavojinga negu matomas karas, nes poveikis yra milžiniška baimė ir tamsa tiek jo paties viduje, tiek jo šeimos narių viduje, tiek ir jo bendradarbių viduje, kadangi jie visi yra GRIOVEJAI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-01-16 13:25:36



Nuostabus Tėvo mokymas, atskleidžiantis vis platesnę panoramą apie dabartinę padėtį visame pasaulyje. Visgi kokia GALIA pasireiškia Rojaus Trejybė-AŠ ESU, kad savo sumanymui įgyvendinti „GYVĄJĄ TIESĄ IR ŠVIESĄ“ pasitelkia net ir mus, žmones, šios mažytės planetos Urantijos mirtinguosius, jau realiai bendradarbiaujančius ir su Apvaizda. Nuostabiausia, kad niekada negali žinoti, kaip netikėtai pasireikš Jos valia visų labui, nustebindama mus vis labiau ir labiau. Ir kuo vis giliau atsiveriu, dedama kasdienes pastangas, vis aiškiau suprantu gyvo gyvenimo kartu su Rojaus Trejybe-AŠ ESU – Tikrovės gyvenimo prasmę ir poreikį visai šitai žmonijai, kurios dalimi esu ir aš, kaip ir kūrinijai. Juk negali nė vienas asmuo gyventi gyvybingo, kūrybingo gyvenimo nepatirdamas vienovės su pačiu ŠALTINIU – Meilės Šaltiniu. Juk visa kūrinija evoliucionuoja į priekį tik gyvos meilės dėka, kaip labai galingai veikiančio amžinojo variklio, stumiančio į priekį veikti taip pat iš meilės bet kurią dvasinę asmenybę visoje kūrinijoje. Ir išimčių čia nėra, nes tik Kūrėjo meilė yra kurianti, nes tik ji yra nuolat gyvybingumu pulsuojanti, ir patiriama dvasine būsena vis augančia gelme priklausomai nuo asmens noro atverti save Jam, patirti vis stipriau savyje ir gyventi kasdienį gyvenimą, kupiną meilės, ramybės, išminties, teisingumo, tiesiog gerovės pasireiškimo ne vien sau, bet visų labui. Nes meilės būseną juntanti dvasinė asmenybė negali nesidalinti meile, kuri vis stipriau pulsuoja jame ir skatina kurti, skatina skleisti meilės energetinius virpesius, gyvai patiriamus savyje. Man dėl to yra labai gera viduje, kad visa tai GALI patirti kiekvienas žmogus, kad GALIMA atrasti Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje ir patirti vis giliau Jos meilės nuolatinį apkabinimą, iš kurio visai nesinori išsilaisvinti, o tik dar labiau prisiglausti.

Todėl ir unikalus Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilės kelias kaip tikrovės atsiskleidimas negalės likti atstumtas šioje planetoje, jis vis vien suras atsaką nuoširdžių Savo vaikų dvasioje.

Kai dega dvasinis deglas žmoguje, jis ima pritraukti ir kitus tiesos ir meilės ieškotojus, kad ir šie galėtų uždegti savąjį dvasinį deglą, ir taip palaipsniui vienas po kito suspindėtų daugybės dvasinių deglų jūra.

Su meile,

Jurgita
2015-01-15 23:25:11



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal