Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

PSEUDOPOLITIKAI IR TOLIAU KURSTO KARO PSICHOZĖS AISTRAS, KURIOS BRANGIAI KAINUOS LIETUVAI

Brangią kainą mokės NESUBRENDĘS JAUNIMAS IR VISOS ATEINANČIOS KARTOS.

Šiandien politikai, nors iš tikrųjų jie NĖRA politikai, tai – PSEUDOPOLITIKAI, jau ištisus metus kelia KARO PSICHOZĘ – TIEK LIETUVOJE, TIEK UKRAINOJE, TIEK RUSIJOJE, TIEK JUNGTINĖSE VALSTIJOSE, TIEK EUROPOS PSEUDOSĄJUNGOJE.

Karas yra ne kas kita, kaip ŽUDYMAS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU SŪNŲ IR DUKRŲ. O kas gi tą daro? O gi KARIUOMENĖ, kuri turėtų turėti lietuvišką tikslesnį žodį – ŽUDUOMENĖ.

Ir jeigu tie patys pseudopolitikai vis labiau vartotų tikslesnius lietuviškus žodžius, tai ir jų galvos ATVĖSTŲ, ir jie nustotų kelti ŽUDYNIŲ PSICHOZĘ.

DEJA, šiandien visame pasaulyje visų šalių vadovai yra vien tik PSEUDOPOLITIKAI, NIEKO NEIŠMANANTYS NEI APIE VADOVAVIMĄ ŠALIAI, NEI APIE ENERGETINIUS VIRPESIUS, NEI APIE ŠIŲ VIRPESIŲ PASEKMES TIEK DABARTINIAMS ŽMONĖMS, TIEK IR ATEITIES KARTOMS.

Lietuvos NEIŠMANĖLIAI pseudopolitikai vėl stovi ant slenksčio pradėti šauktinių ėmimą į KARIUOMENĘ-ŽUDUOMENĘ. Tokia politika yra NUSIKALSTAMA, nes ji prieštarauja Rojaus Trejybės-AŠ ESU valiai – MYLĖTI VISUS, O JAUNIMĄ AUKLĖTI MEILĖS, O NE PRIEVARTINIO MOKYMO ŽUDYTI ENERGIJOS YPAČ ŽEMO DAŽNIO VIRPESIŲ LAUKE.

Dar daugiau, tokie pseudopolitkai, kurie patys neturi teisės vadovauti šaliai, tuoj pat pareiškia, jog TIE JAUNUOLIAI, kurie nenorės eiti MOKYTIS ŽUDYTI, bus baudžiami. Ir tą siūlo DAR NESUBRENDUSIAM JAUNIMUI, KURIS TURI BŪTI AUKLĖJAMAS VIEN TIK MEILĖS AUKŠTO DAŽNIO ENERGETINIŲ VIRPESIŲ REALIAME LAUKE. Juk JIEMS DĖL NEPAKANKAMO AMŽIAUS NET ALKOHOLIO DRAUDŽIAMA PIRKTI PARDUOTUVĖJE, TUO TARPU ŽUDYMUI JŲ AMŽIUS TINKAMAS. Tai - NUSIKALSTMAS mąstymas. Todėl tokius pseudopolitikus pačius reikėtų bausti už tokius ketinimus ir tų ketinimų įgyvendinimą.

LIETUVA TURI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APVAIZDOS APSAUGĄ, KURI SAVO GALIA PRANOKSTA PAČIĄ MODERNIAUSIĄ MATERIALIĄ GINKLUOTĘ, TODĖL YRA PATI PATIKIMIAUSIA APSAUGA NUO BET KOKIO PUOLIMO.

Dar daugiau – JOKS priešas LIETUVOS NEPULS. Būtent dėl to Lietuvai nereikia jokio NATO apsaugos, jokios Europos pseudosąjungos garantijų, ir nereikia jokios kariuomenės-žuduomenės, nes NATO ar Europos pseudosąjungos apsauga yra ne daugiau kaip ILIUZINĖ.

Tačiau Lietuvai BŪTINA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APSAUGA. O tam būtinas atsivėrimas Rojaus Trejybei-AŠ ESU ir bendradarbiavimas su Rojaus Trejybės-AŠ ESU APVAIZDA.

O tai reiškia kuo greitesnį Lietuvos IŠSTOJIMĄ iš NATO ir Europos PSEUDOsąjungos, PALAIPSNĮ atsisakymą bet kokios kariuomenės-ŽUDUOMENĖS, bet kokio AGRESYVAUS mąstymo, bet kokių ŽEMO ENERGETINIO DAŽNIO minčių.

Jūs turite labai gerai suvokti, jog Rojaus Trejybė-AŠ ESU teikia apsaugą tiems, kurie ATSIDUODA apvaizdos apsaugai, o ne tiems, kurie ima ginklą-žudiklį į rankas.

Rojaus Trejybė-AŠ ESU suteikia LIETUVAI apvaizdos apsaugą DĖL MŪSŲ – URANTŲ - MŪSŲ PAGALBAI, tačiau jeigu mes šią pagalbą ATSTUMIAME, tuomet nėra tikslo per prievartą siūlyti APVAIZDOS APSAUGĄ, jeigu pseudopolitikai patys nusprendžia pasirinkti ŽUDYMŲ kelią. Tai jų KVAILAS sprendimas, IR JIS TAIP PAT TURĖS LABAI KARČIŲ PASEKMIŲ TIEK JIEMS PATIEMS, TIEK IR JŲ ŠEIMŲ NARIAMS

NEJUOKAUKITE, AŠ JUS ĮSPĖJU, KAD ŽAIDŽIATE SU UGNIMI, KURI NUDEGINS JUS PAČIUS IR JŪSŲ ŠEIMOS NARIUS.

Energetiniai virpesiai turi poveikio kiekvieno mirtingojo sąmonei ir ypač pasąmonei. Todėl žudymo psichozė - pseudopolitikų ir toliau vis labiau eskaluojama - nepraeis be pasekmių – ir jau dabar nepraeina – nes tai jau paveikia žmonių pasąmonę ir jiems auga nerimas, baimė, o tai padidins depresijų skaičių, savižudybių skaičių, gims vis daugiau nukrypimų smegenyse turinčių kūdikių, o tai papildomai pareikalaus biudžeto pinigų jų priežiūrai, per visą jų gyvenimą, ir tai atitinkamai mažins išmokėjimus iš biudžeto kitiems – pensininkams, įvairias pašalpas gaunantiems, mokykloms, mokytojų, gydytojų, gaisrininkų, policininkų atlyginimams. Tačiau tai tik MATERIALI žemo dažnio energijos virpesių poveikio pusė. O juk dar svarbesnė yra nematoma ir KOKYBINĖ tokių virpesių poveikio pusė – mąstymo degradavimas, tarpusavio susvetimėjimo augimas, šeimų irimas, vaikų be tėvų skaičiaus didėjimas, agresijos ir nusikaltimų gatvėje ir namuose epideminis plitimas, narkomanija, alkoholizmas, ir panieka tarp jaunimo, ligų pagausėjimas, ir vėl naujos kartos milžiniškas genetinis degradavimas.

Ir taip – su vis blogesnėmis ir skausmingesnėmis pasekmėmis – ratas suksis ir toliau, kol viešpataus PSEUDOPOLITIKAI SU SAVO PSEUDOPOLITIKA, KURSTANČIA KARO PSICHOZĘ.

TAČIAU ATEIS TOJI DIENA, KADA VISKAS PASIKEIS, KADA LIETUVOS NEBEVALDYS PSEUDOPOLITIKAI, O KADA ŠALĮ NE VALDYS, O JAI IMS VADOVAUTI – DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU IR BENDRADARBIAUJANT SU ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APVAIZDA – URANTAI, KURIE VIENINTELIAI VISAME PASAULYJE KURIA NAUJĄJĄ – REALIĄJĄ IŠTAISOMOJO LAIKOTARPIO, NUMATYTO SŪNAUS KŪRĖJO-JĖZAUS - DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE - GYVĄJĄ POLITIKĄ VISAI PLANETAI, JĄ PRADEDANT ĮGYVENDINTI NUO LIETUVOS, IR TAM PASIRINKUS MUS – URANTUS – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU PABUDUSIUS SŪNUS IR DUKRAS

Ir taip bus, nes tokia yra ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2015 02 25

Algimantas
2015-02-25 09:59:00

Komentarai

Ką tik perskaičiau YAHOO svetainėje perspausdintą žinutę iš BBC News Europe - BBC Naujienos Europa.

Kadangi žinutė trumpa, įdedu ją agliškai ir savo vertimą apačioje.

Lithuania 'already under attack' - President Grybauskaite

The Lithuanian president has told the BBC's Katya Adler that her country is "already under attack" and that conscription is being reintroduced in Lithuania as a response to threats in the region.

Dalia Grybauskaite said that the country needed to be able to protect itself as it was in the "frontier". She said her country bordered Russia and there were "threats and exercises practically every day".

Žinutės pavadinimas:

Lietuva "jau puolama", sako Prezidentė Grybauskaite

Lietuvos prezidentė Grybauskaitė BBC žurnalistei Katiai Adler pasakė, kad jos šalis "jau puolama" ir kad Lietuvoje vykstantis šauktinių sugrąžinimas yra atsakas grėsmėms šiame regione.
Dalia Grybauskaitė pareiškė, jog šaliai reikia būti pajėgiai save apginti, kadangi ji yra "pasienyje." Ji sakė, kad jos šalis ribojasi su Rusija, o "grėsmės ir pratybos praktiškai yra kasdien."
-------------------
Mano klausimas - kas tai, šalies prezidentės PANIKA AR NEIŠMANYMAS, AR PADĖTIES NEADEKVATUS SUVOKIMAS? BŪTENT TAIP IR AKIVAIZDU IŠ ŠIOS ŽINUTĖS.
Šalies vadovas turi - ne, ne TOKS žodis - PRIVALO - pats turėti įžvalgos ir nesėti PANIKOS IR BAIMĖS TARP ŠALIES GYVENTOJŲ.
Vaikystėje man labai patiko pasaka apie zuikiį kuriam ėmė "griūti" dangus - mat ant jo uodegytės nukrito LAPAS, tai šis ėmė pasileidęs iš baimės lėkti ir rėkti - GELBĖKITĖS, DANGUS GRIŪNA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-03-07 20:49:10



Štai tokioje temoje – kaip kontrastas – tiks politiko ORUMO pasireiškimas. Deja, ne LIETUVOS – VENGRIJOS.
Vengrijos premjeras Orbanas, kalbėdamas per šalies nacionalinį radijją, dar kartą pademonstravo ORIOS TAUTOS PREMJERO ORUMĄ mūsų pseudopolitikams ir visai Europos pseudosąjungai, ir Jungtinėms Valstijoms, kad net ir nedidelė ŠALIS – kur jau čia nedidelė, kada joje gyvena dešimt milijonų, ir kada Lietuvos pseudopolitikai net ir daugiau kaip triskart mažesnę Lietuvą laiko DIDELE, sprendžiant pagal jų IŠŠAUKIANTĮ elgesį su savo tauta Lietuvoje, DEJA, VISIŠKAI VERGIŠKĄ keliaklūpsčiavimą prieš Europos PSEUDOsąjungą ir Jungtines Amerikos Valstijas VISOSE SFEROSE.
ORIOS VENGRIJOS PREMJERAS ORBANAS TURI ORUMĄ, POLITINĮ STUBURĄ, IR IŠMINTIES, ir tą parodė jau ne kartą, o dabar jis pareiškė, kad Vengrija neparems jokio susitarimo tarp Europos Sąjungos ir Jungtinių Amerikos Valstijų, jeigu tokie susitarimai pažeistų Vengrijos suverenumą ir interesus.
Orbanas konkrečiai atkreipė dėmesį į prekybinius ginčus, ar jie būtų sprendžiami nacionaliniame teisme, ar “kaip kontrabanda“ būtų parinktas kaks nors teismas už Vengrijos ribų.
“Aš negaliu paremti nė vieno laisvos prekybos susitarimo, kuris ginčų jurisdikciją pašalina iš Vengrijos teisminės sistemos ir perkelia ją į tolimą, mums nežinomą, vietą, kur mes neturime jokios galimybės, ar bent jau nematome galimybės, kad būtų pasiektas teisingas ir tikslus sprendimas.
Europos pseudosąjunga dabar derasi su Jungtinėmis Valstijomis dėl transatlantinės prekybos ir investavimo partnerystės susitarimo, kuris pašalintų tarifų barjerus.
Toks susitarimas sukurtų transatlantinę rinką su 800 gyventojų ir apimtų beveik pusę pasaulio ekonomikos.
Tačiau oponentai baiminasi, kad JAV multinacionalinės korporacijos galėtų panaudoti vadinamąjį investuotojo į valstybę ginčų sprendimo mechanizmą, kad mestų iššūkį Europos Sąjungos įstatymams – kurių iš viso nėra, yra tik DIREKTYVOS, o įstatymai yra tik šalių nacionaliniu lygiu – argumentuodami, kad tokie įstatymai varžo laisvą prekybą.
Orbanas pareiškė, jog būtinas atsargumas, ir ĮSPĖJO, kad nebūtų priimamas joks susitarimas, kuris kenkia VENGRIJOS interesams.
Orbanas pabrėžė: “Be to, kaip tai paveiks bet kurį sektorių, svarbiausias dalykas yra tai, ar laisvos prekybos susitarimas nors kokia dalimi pasireikš Vengrijos suvereniteto atsisakymu.“
Štai tokio MĄSTYMO – GILUMINIO IR IŠMINTINGO – KAIP TIK IR STINGA LIETUVOS PSEUDOPOLITIKAMS. Ką gi Lietuvos genas menkesnis už Vengrijos, dėl to stuburas Lietuvos politikų sulinkęs.
GIMĘS ŠLIAUŽIOT, SKRAIDYT NEGALI.
TIKRAI VENGRIJA YRA DIDI ŠALIS, TURINTI TOKIUS POLITIKUS, KURIE RŪPINASI TAUTOS INTERESAIS, O NE EUROPOS PSEUDOSĄJUNGOS.
Ir aišku kaip dieną tos Amerikos transnacionalinės korporacijos labai lengvai praris tokias mažas šalis kaip Vengrija ar Lietuva. Ir ims diktuoti SAVO SĄLYGAS, kaip tą daro AFRIKOJE, LOTYNŲ AMERIKOJE.
Manoma, kad susitarimas bus parengtas kitais - 2016 - metais.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-03-06 13:06:02



Mielieji, per šias dienas, kada buvo pagarsintas šauktinių į kariuomenę-žuduomenę planuojamas sugrąžinimas, mane maloniai nustebino, kad yra ir tarp pseudopolitikų, manančiųjų, kad toks žingsnis jokios naudos neduos, todėl jo nevertėtų ir žengti, bent jau šiuo metu, kada tokia psichozinė padėtis yra kurstoma Lietuvoje sąmoningai. Tačiau net ir tokie besipriešinantys šauktinių sugrąžinimui nesuvokia, kokia bus TIKRAI REALI žala GILUMINE prasme VISIEMS, BET YPAČ kūdikiams, O TAIP PAT IR TIEMS dar tik laukianties savo gimimo įsčiose, o TUO PAČIU IR JŲ ŠEIMOMS - ateinančioms kartoms. Jie nesuvokia, kad visa tokia žemo dažnio virpesių lavina sklis iš visų Lietuvos žmonių, nes jie gi nėra izoliuoti nuo gyvų energetinių virpesių, kuriuos skleidžia VISI GYVI ORGANIZMAI, O YPAČ MIRTINGIEJI.

Taigi, šiandien mes ŠAUKTINIŲ sugrąžinimo nesiejame su tuo, kad žemo dažnio virpesių laukas nepaprastai padidės ir suintensyvės, nes jaunimas bus mokomas ŽUDYTI, O NE MYLĖTI, BUS MOKOMAS ŽUDYTI SAVO BROLIUS IR SESES DVASIOJE - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU PAČIUS MYLIMIAUSIUS VAIKUS.
Ir dėl JUNGTINIŲ AMERIKOS VALSTIJŲ, EUROPOS PSEUDOSĄJUNGOS, IR RUSIJOS KARINIO PRAMONINIO KOMPLEKSO SAVININKŲ GODUMO IR REALIAI SUKURSTYTO UKRAINOS KARO psichozė LIETUVOJE pasiekė tokį aukštą ir karštą laipsnį, kad net ir pseudopolitikai nė iš tolo nesipriešina iš viso prieš biudžeto papildomų lėšų skyrimą KARIUOMENEI-ŽUDUOMENEI ir naujų ginklų-žudiklių pirkimui.
Mokyklose įvedamas KARINIS RENGIMAS. O juk tai taip pat ŽUDYMO mokymas, IR TOKIŲ, kurie yra dar visiškai NEUBRENDĘ, ir negali suvokti, kad gynyba - tai ŽUDYNĖS, kurios negali būti pateisinamos jokiais argumentais. NIEKADA. Jiems peršama propaganda, kad galima priešą nugalėti JĮ ŽUDANT. Niekas nemoko, kad MEILĖ PRANOKSTA KULKOS-BOMBOS GALIĄ, NES MEILĖ YRA IŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - KŪRĖJO - DĖL TO IR MES GALIME KURTI SU MEILE IR IŠ MEILĖS - TIK BŪTINA ATRASTI KŪRĖJĄ - ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVYJE, IR PATIRTI MEILĘ SAVO BŪSENA. Ir tada tu nugalėsi SAVE, NORINTĮ GINTI LIETUVĄ ŽUDANT KITUS SAVO BROLIUS IR SESES DVASIOJE. TAI GRIOVIMO KELIAS, KURIS TOLYGUS NUSIKALTIMUI IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIOS PAMYNIMUI.
IR DAR DAUGIAU - TAI TAUTOS FIZINĖS IR DVASINĖS SVEIKATOS GRIOVIMO KELIAS.
Štai būtent dėl tokių žemo dažnio virpesių jaunimas augs nesveikas, NES JO MĄSTYMAS JAU BUS IŠPRIEVARTAUTAS KARINIŲ VADŲ IR POLITIKŲ VALIOS PRIMETIMU, IR ŠITOKIU BŪDU JAUNŲ ŽMONIŲ LAISVOS VALIOS, SUTEIKTOS JIEMS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU, SULAUŽYMU. Ir su tokiu IŠPRIEVARTAUTU MĄSTYMU JAUNIMAS ŽVELGS IR Į APLINKĄ - Į SAVO ŠEIMĄ, Į SAVO ASMENINIUS SANTYKIUS - ir savo mąstysena DERINSIS PRIE TAMSOS APLINKOS, VIETOJE TO, KAD BŪTŲ SAVIMI IR ŠVIESTŲ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ŠVIESA IR MEILE.
O tada pseudopolitikai, mokytojai, gydytojai stebėsis, KODĖL toks jaunų žmonių menkas intelektas, kodėl vaikai negali koncentruoti dėmesio per pamokas, kodėl negali suregzti rišlaus pasakojimo net paprasčiausiomis temomis, kodėl jie tokie agresyvūs ir įžeidūs, kodėl tokie savanaudžiai ir tamsūs, kodėl dar labiau ankstyvėja ir agresyvėja ligos, kodėl kyšininkavimas ir korupcija dar labiau apraizgė Lietuvos šalį, kodėl agresyvus elgesys ir nusikalstamumas viešpatauja tokiu laipsniu, kad nežino ko griebtis nei tie patys mokytojai, kurie maldaus savo mokinių, kad šie jų neskriaustų, nei policininkai, kurie įtarinėja vieni kitus, ar tas ar kitas jų bendradarbis nėra susijęs su nusikaltėliais, ir įtarumo, baimės, ir nepasitikėjimo žemo dažnio virpesiai skinsis kelią į VISŲ NAMUS, DARBUS, MOKYKLAS, DARŽELIUS, GATVES, Į LIETUVĄ.
IR PRIE TO BUS REALIAI PRISIDĖJUSI PREZIDENTĖ GRYBAUSKAITĖ, PREMJERAS BUTKEVIČIUS, VISI VYRIAUSVBĖS NARIAI, VISI SEIMO NARIAI PRITARĘ IR NUBALSAVĘ UŽ ŠAUKTINIŲ SUGRĄŽINIMĄ.
Štai kodėl DEMOKRATIJA YRA ŠVIESOS DUOBKASYS, KADA BALSŲ DAUGUMA PRIIMAMAS NUSIKALSTAMAS IR TAUTOS GEROVĘ NAIKINANTYS SPRENDIMAS. ŠTAI KODĖL TURI LIETUVOJE ATEITI Į VALDŽIĄ DVASINĖ ARISTOKRATIJĄ, KURI IŠMINTIES AUTOKRATINIU BŪDU ĮVES ŠALYJE TVARKĄ, ATITINKANČIĄ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU MEILĖS VALIĄ. IR TIK TADA LIETUVA BUS VISIŠKAI SAUGI, NES JI REMSIS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ANGELŲ LEGIONŲ APSAUGA.
Ir Lietuvoje taip pat AUTOKRATINIU IŠMINTIES ŠVIESOS BŪDU BUS IŠ VISO PANAIKINTA KARIUOMENĖ-ŽUDUOMENĖ.

Mirtingieji, kurie iš tiesų yra DVASINĖS ASMENYBĖS, turi kurti, o ne naikinti ir griauti. Tik Rojaus Trejybės-AŠ ESU evoliucinis planas numato KŪRYBĄ MEILĖS PAGRINDU IR DRAUGE SU KŪRĖJU, IR NENUMATO GRIOVIMO IR ŽUDYMO KITŲ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VAIKŲ - MŪSŲ DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ.
Ir kūrybos procesas turi apimti visas sferas - ŠEIMĄ, MOKYKLĄ, DARBĄ, MĄSTYMĄ, BENDRADARBIAVIMĄ, IR BENDRAVIMĄ TARP VISŲ IR SU VISAIS, IR VISŲ ŠVIESOS IR TIESOS PAGRINDU. IR ČIA NĖRA VIETOS JOKIAI KARIUOMENEI-ŽUDUOMENEI, JOKIAM KARUI, JOKIAI POLITINEI AVANTIŪRAI, JOKIAI APGAULEI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-03-05 12:11:28



Atrodo, kad mūsų planetą vis labiau apimą masinė psichozė, protinė degradacija, ir mūsų mielos Lietuvėlės vyriausybė, kartu su daugeliu tautiečių neria stačia galvą į galutinio nuprotėjimo liūną. Kaip nuogi į dilgėles. Tie, kurie vadovauja tautoms, vadovauja mūsų planetos evoliucijai galutinai baigia prarasti sveiką protą. Apie išvystyta dvasinį protą- IŠMINTĮ, čia net ir užuomazgų į kvapą nėra.
Klausiu ir pati savęs: kaip gi mes, mažučiai žmogeliukai patikėjom valdžią tokiems vedliams?
Manau, kad tai ir apie mus daug ką pasako.
Galiu pasirašyti po kiekvienu Jurgitos, Algimanto, Manto parašytu žodžiu.

Linkiu visiems atverti širdį-sielą-dvasią visiems akliems politikams, dvasininkams, ir visos žmonijos mūsų dvasiniams broliams ir sesėms TIKRIESIEMS, VISOS KŪRINIJOS DVASINIAMS ROJAUS TĖVAMS.
ATVERTI ŠIRDIS MEILEI. Ne deklaruojamai, o REALIAI MEILEI.

Su meile,

IRENA
2015-02-26 09:07:41



Pastarąsias kelias dienas Lietuvos televizija, radijas ir spauda tiesiog skamba nuo dar vieno neišmintingo sprendimo – atnaujinamos privalomosios karo tarnybos visiems jauniems žmonėms. Mat numatyta kasmet parengti apie 3500 karių-žudikų armiją, galimam Rusijos puolimui atlaikyti. Ir šis įsakymas galios nuo šių metų rudens ištisus penkerius metus. Aš kai tai išgirdau, nustėrau, kokia iš tikrųjų didžiulė žala bus padaryta Lietuvai, ir kaip tai atsilieps visiems, atsilieps ateities kartoms. Juk tai ne šiaip koks nekaltas sprendimas – būti Lietuvos patriotu ir eiti ginti tėvynę, net nesusimąstant apie naikinimo-žudymo poveikį visumai, o labai pavojingas, nes į privalomąją karo tarnybą bus pakviesti jaunuoliai, ir jiems į sąmonę ir pasąmonę ištisus devynis mėnesius bus diegiama žudymo programa, bus diegiama neapykanta už valstybės ribų gyvenantiems dvasios broliams ir sesėms – tariamiems priešams, bus diegiamas smurtas ir prievarta, bus tiesiog menkinamas ir dar labiau sugyvulinamas mirtingojo gyvulinis protas, jau ir taip per daug aktyviai bujojantis vien dėl savanaudiškų motyvų. Ir taip gausu aplinkui smurto, patyčių, pažeminimo, agresijos išpuolių, melo, nesantaikos ne tik šeimose, gatvėse, darbe, piktnaudžiaujant valdžia, bet ir tarp valstybių, tarp skirtingų rasių, tarp evoliucinių negyvų religijų, tai šis neišmintingas sprendimas dar labiau sukels visuotinę sumaištį. Ir visa tai galingo karinio pramoninio komplekso įtaka, kuris skina vaisius iš konfliktų ir smurto pasireiškimų Afrikos, Amerikos valstybių įvairiose zonose, dabar karo konflikto tarp Ukrainos ir Rusijos, gaudamas didžiulį pelną iš žudymo priemonių gamybos, lobdamas kitų gyvybių sąskaita, ir toliau sėja didžiulę baimę ir nerimą mirtingųjų protams, sukelia sumaištį juose, sukelia neužtikrintumą dėl ateities, savosios gyvybės, pasėja dar didesnę neapykantos sėklą kitose valstybėse gyvenantiems dvasios broliams ir sesėms, net kitos rasės atstovams, kai per visas masines informacijos priemones skanduojama galima karo grėsmė. O juk tai žemo dažnio energetinių virpesių plitimas, ir vis tirštėjantis ir gausėjantis, kurie štai ir daro tokį neigiamą poveikį visai planetai, ir nė vienas mirtingasis nepajėgus nuo jų apsisaugoti, jeigu jis nėra atradęs Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU savyje, visos kūrinijos Meilės Šaltinio. Tik JIS nuolat skleidžia gyvybingą meilės aukšto dažnio energetinių virpesių energiją visumai, šitaip traukdamas ir visus savuosius vaikus artėti link Jo, vis daugiau ir aktyviau bendraujant ir glaudžiai bendradarbiaujant, vien tik meilės motyvu, ir visumos gerovės labui. Tai jeigu pats mirtingasis neartėja Meilės Šaltinio link, savo laisva valia, tai jis ritasi atgal, jis vis labiau ir neišvengiamai degraduoja, nes negali būti atskirties tarp tvarinio ir paties Kūrėjo. Kūrinijoje viskas glaudžiai tarpusavyje susieta ir užpildyta meilės energetiniais virpesiais, kurie yra gyvybingi ir kuriantys. Kiekviena dvasinė asmenybė, vis labiau juos įsisavindama, tampa vis daugiau gyvybinga, kurianti, aktyvi, išmintinga, teisinga, nuoširdi, dora, mylinti, spindinti, ir vis plačiau atsiskleidžianti kaip nuostabaus grožio žiedas, ir taip per visą amžinybę. Nes taip yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU sumanyta, kad visa evoliucija kūrinijoje vyksta vien tik meilės kryptimi, vis labiau kiekvienai dvasinei asmenybei, būtybei artėjant link Meilės Šaltinio. Tik šitokiu būdu pasireiškia tikroji kūryba, vien gyvos meilės pagrindu, dalinantis savimi visų labui.

O dabar, pažvelgus į vis didėjantį chaosą visame pasaulyje, kas neišvengiamai atsiliepia ir Lietuvoje, ar čia pasireiškia gyva meilė – suburti jaunąją karių-žudikų armiją, kad pademonstruoti tariamą meilę tėvynei, kad apginti tėvynę nuo priešo? Nuo kokio priešo? Kodėl yra mokoma, kad kiekvienas už valstybės sienos esantis asmuo būtinai yra priešas? Kodėl ne atvirkščiai – mylimas dvasios brolis ar sesė? Todėl kad Rojaus Trejybės-AŠ ESU neatradęs mirtingasis ir netapęs tikruoju oriu žmogumi, Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnumi ar dukra ir negali kitaip mąstyti, kitaip elgtis, vien tik gyvuliškai, kaip laukinis, kuris dar pirmykščiais laikais gynė savo gentį, gynė savo šeimą, kovojo dėl išgyvenimo. Dabar, kai materiali civilizacija jau pasiekusi aukščiausią savo išsivystymo tašką, mirtingasis, atrodytų, turėtų nurimti ir atsiduoti savojo aš tikram atradimui, Kūrėjo savyje atradimui, tikrosios gyvos tiesos ir šviesos paieškoms, jis gi toliau gyvena kovodamas tiek savo viduje, tiek išorėje, nes nėra jame jokios meilės, išminties ir teisingumo. Nes nėra atrastas ir gyvai viduje patiriamas Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU. Todėl ir priimami tokie neišmintingi įsakymai, sprendimai, ir bus priimami ir toliau, nėra mylimas asmuo kaip dvasios brolis ar sesė, nes gyvulinis protas įžvelgia kitame grėsmę, priešą, šaltumą, abejingumą, bet ne dvasinės brolystės jausmą. Paveldėtas gyvulinis mirtingojo protas negali pats savaime tapti skaistus, kilnus, teisingas be atrastos Rojaus Trejybės-AŠ ESU savyje. O tam reikalingos nuolatinės ir kasdienės pastangos, gyvai bendrauti su Meilės Šaltiniu, kurias pavadinčiau malonumu. O kaip gi gali būti kitaip? Nes iš tikrųjų tarpusavio dvasinis bendravimas teikia nuostabų dvasinį pakylėjimą, ramybę, išmintį, sustiprinimą, saugumo ir meilės jausmą, ir Tikrojo Tėvo ir Motinos vis aiškesnį patyrimą savyje. Ir šitokia gilėjanti meilės dvasinė būsena yra tokia, kokia turėtų gyventi visi, ir tai vienintelis užtikrintas garantas, kad bet kokiam dvasios broliui ar sesei bet kuriame planetos kampelyje, ar šiuo atveju Lietuvoje, nekils net noras nuskriausti kitą, žudyti atimant gyvybę, suburti kažkokią karių-žudikų armiją, kuri iš viso yra nereikalinga. Nekils noro meluoti, apgaudinėti ar savivaliauti, smurtauti ar net atimti sau gyvybę, kyšininkauti, nes meilės dvasinė būsena, veikiant kartu su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, skatina tiktai kurti gėrio ir meilės, išminties ir teisumo veiksmus visų labui. Ir meilės dvasinė būsena yra vienintelė apsauga nuo bet kokių negandų, nesaugumo ar ligų.

Taigi Rojaus Trejybė-AŠ ESU nutiesė mums šį gyvąjį kelią tam, kad juo eitume, kartu su visa kūrinija, vien meilės kryptimi. Ir todėl mes urantai galime tik dar giliau atsiverti Rojaus Trejybei-AŠ ESU, dar labiau prie Jos priartėti savo gyvu įtikėjimu, kad patys nepasimestume šitame augančiame chaose, kad neužgniaužtų ir nesunaikintų mūsų dar didesnis nepasitikėjimas, baimė, nerimas, pavydas, ligos, nesėkmės ar kitokios gyvulinės emocijos ar negandos, bet kad atsiduotume dar nuoširdžiau JOS vedimui iš vidaus, ir ugdytume pasitikėjimo būseną, per atkaklias ir labai svarbias pastangas, kad galėtume nušviesti meilės šviesa ir tiesa kelią ir kitiems.
Ši Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji apreikštoji religija yra pati geriausia ir teisingiausia išeitis iš tokios padėties, kokioje esame dabar, kokioje atsidūrusi šita planeta. Tam mums ir suteikiama visa įmanoma pagalba, kad imtume aktyviau bendradarbiauti su Apvaizda, ir pasitikėtume jos apsauga. Rezultato be pastangų nebūna, tačiau šiuo atveju pastangos suteikia pasimėgavimą pačiu procesu. Tad mėgaukimės gyvu bendravimu su savo Tikraisiais Tėvais – Rojaus Trejybe-AŠ ESU.

Su meile,

Jurgita
2015-02-25 22:21:23



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal