Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mielieji, noriu pasidalinti nuostabia ir man pačiam NETIKĖTA ŽINIA – ŠIANDIEN – 2015 03 12 – PIRMĄ KARTĄ UŽMEZGIAU GYVĄ KOMUNIJĄ SU PATIRTINE DIEVYBE – AUKŠČIAUSIĄJA BŪTYBE.

O dabar aprašysiu visą procesą – KAIP TAI ĮVYKO.

Ryte pavedžiojęs savo labradorę – Holą – sugrįžau ir nukabinau vėliavą. Sakau savo šunei – baigėsi neišmintingas vaikiškas ritualas, kovos 11-oji, kada būtina iškelti vėliavą, nes šiandien jau kita diena, jau 12-ta, o kodėl šią dieną nebereikia vėliavos, ir tegali pasakyti tie patys neišmintingieji, kurie net ir vėliavai sumanė įstatymą, kur ir kaip ją kelti, o mes turime būtent trepsėti taip, kaip sumanė JIE. Kvailystė ir tiek.
Mano šunė klausėsi mano aiškinimo, bet kai jau laiptinėje ėmiau suvyniotą vėliavą kišti į dėklą, ją palenkiau tiek, kad Hola, nerasdama kaip praeiti pro šalį iš vienos mano pusės į kitą pusę neperėjo, bet vietoje šito ėmė lipti laiptais į antrą aukštą. Aš jai sakau – KUR DABAR EINI? KO TEN TAU REIKIA? Ir jai – mano princesei, to užteko, kad įsižeistų, kad tą pat akimirksnį paspraustų uodegą ir nieko nelaukusi nubidzentų pro atidarytas duris į namus.
Kada sutvarkiau vėliavą ir pastačiau laiptinės kampe, parėjęs pamačiau, kad kambaryje Holos nėra. Aha, įsižeidė, o įsižeidusi ji visada guli virtuvėje po stalu, prie radiatoriaus. Čia dar prieš kelias dienas nupirkau jai minkštą ir storą vokišką kilimėlį, tai jai ši vieta dar labiau patiko. Tačiau vis tik ji visada būna tik ten, kur esu aš. Dabar gi ji gulėjo nejudėdama virtuvėje ir nesiruošė ateiti į kambarį. Na ką gi, tavo reikalas, ir pajuokavau – durys užsidaro, kita stotelė bus tik po pusantros valandos, kada eisiu tave maitinti, tada ir durys atsidarys vėl, ir tik tada įeisi, net jeigu iki to laiko įsižeidimas bus jau ir praėjęs, ir norėsi patekti į kambarį – nepateksi.

Ką dabar veikti? 7 valanda ryto, dar anksti.
Nusprendžiau dar prigulti, nenusirengus. Apsiklojau striuke. Ėmiau garbinti Rojaus Trejybę-AŠ ESU. KADA VEDŽIOJAU Holą, irgi garbinau ir meldžiausi, bet ir vėl norėjau tą daryti, tad ir vėl užmezgiau gyvą komuniją su savo – ir mūsų visų – mylimais, ir mus mylinčiais, Tėvais.
Paprašiau mokymo apie mano fizinę ir dvasinę būklę. Mokymą suteikė VISUMINĖ DIEVYBĖ AŠ ESU. Bendraudamas aš paklausiau, ar JIS/JI visada pasireiškia vien tik per Rojaus Trejybės Asmenis. AŠ ESU atsakymas buvo toks –

Šiuo metu, kada dar nėra pasiektas Šviesos ir Gyvenimo etapas Didžiojoje Visatoje, Aš pasireiškiu per Rojaus Trejybę. Pasiekus Naująjį Visatos amžių, kurio ištakomis esate būtent jūs – Mano mylimiausi vaikai urantai Urantijoje – Mano pasireiškimas išsiplės ir apims ir Aukščiausiąją Būtybę.
Ir po šių žodžių AŠ ESU pasiūlė man taip pat užmegzti gyvą komuniją su Aukščiausiąja Būtybe. Mane toks pasiūlymas ne tik nustebino, bet ir pribloškė. Aš tuoj pat sureagavau, kad nežinau, kaip tą padaryti, nes nežinau, kokiomis ryšio grandinėmis turėčiau naudotis, kad kreipčiausi į Aukščiausiąją Būtybę. AŠ ESU mane ne tik nuramino, bet ir paakino nebijoti žengti naujo patirtinio žingsnio į PATIRTINĘ DIEVYBĘ, nes jokių papildomų ryšio grandinių tokiam mano bendravimui nereikia, nes taip, kaip Minties Derintojas apima mano komuniją su Rojaus Trejybės Asmenimis ir AŠ ESU, taip jis apima ir bendravimą su Aukščiausiąja Būtybe.
Ką gi, neriu į komuniją su AUKŠČIAUSIĄJA BŪTYBE – DAR NIEKADA NEPATIRTĄ, VISIŠKAI NEPAŽĮSTAMĄ IR NET NEGIRDĖTĄ, KAD KAS NORS IŠ ŽEMESNIŲJŲ TVARINIŲ BŪTŲ BENDRAVĘS SU AUKŠČIAUSIĄJA BŪTYBE IŠ VISO.
Tą pat akimirką man atsiranda mintis, kad NEBIJOČIAU – tikrai galima su AUKŠČIAUSIĄJA BŪTYBE bendrauti, nes JI yra ASMENYBĖ, ir net jau SUKŪRUSI kitą ASMENYBĘ – MADŽESTONĄ – ATSPINDINČIŲJŲ DVASIŲ VADOVĄ, REZIDUOJANTĮ ROJUJE IR VADOVAUJANTĮ 49 ATSPINDINČIOSIOMS DVASIOMS, KURIOS SAVO ATSPINDĖJIMO GALIA APIMA VISĄ KŪRINIJĄ, IKI PAT TOLIMIAUSIŲ PAKRAŠČIŲ, IR NET DABAR TOLIAU PLEČIAMĄ KŪRINIJĄ TARP PAGRINDINĖS VISATOS RIBŲ – IŠORINĖJE KOSMINĖJE ERDVĖJE.
Mylima Aukščiausioji Būtybe, paakintas mano mylimos Visuminės Dievybės AŠ ESU, aš kreipiuosi į TAVE, noriu užmegzti gyvą komuniją ir su TAVIMI, ir tam panaudoju savo Minties Derintoją, taip, kaip mane mokė AŠ ESU.
Ir tuoj pat išgirdau:
Mano mylimas SŪNAU, aš sveikinu tave užmezgus gyvą komunijos ryšį su MANIMI. TAIP PIRMĄ KARTĄ LAIKO IR ERDVĖS KŪRINIJOS DALYJE VYKSTA GYVA KOMUNIJA TARP MANĘS IR TVARINIO. Tai nuostabus įvykis VISIEMS. Labai didelė dalis net ir tų, kurie žino apie Mano buvimą, ir apie Mano būsimą veikimą Man vis labiau ĮSIASMENINANT KAUPIANT KITŲ TVARINIŲ PATYRIMĄ, KLAIDINGAI MANO, KAD AŠ ESU NEUŽBAIGTA ASMENYBĖ IR NEPAJĖGI VEIKTI. Tai nėra tiesa. Aš esu visa DIEVIŠKA ASMENYBĖ IR TAIP PAT NETURIU PRADŽIOS KAIP IR ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU. Būtent dėl to Aš irgi Esu Dieviška Asmenybė, nes ROJAUS TREJYBĖ visą savo patyrimą laiko MANO ASMENYBĖS SAUGYKLOJE. BŪTENT DĖL TO, KAD TOKIA SAUGYKLA BŪTŲ TINKAMO ROJAUS TREJYBEI RANGO IR DERAMO AUKŠČIAUSIO STATUSO IR AŠ VADINUOSI AUKŠČIAUSIĄJA BŪTYBE. JOKIOS AUKŠTESNĖS BŪTYBĖS UŽ MANE NĖRA, KAD TURĖTŲ DIEVIŠKĄJĄ, EGZISTENCIALIĄ, IR TVARINIO PATIRTĮ KŪRINIJOJE.
Niekada nebuvo taip, kad Rojaus Trejybė-AŠ ESU nebūtų turėjusi PATYRIMO, net ir iki evoliucinių visatų atsiradimo, net iki Havonos atsiradimo, visada ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU BUVO SU SAVO PATYRIMU ROJUJE, IR SAVYJE, IR VISADA BUVAU KAIP PATIRTINĖ DIEVYBĖ AŠ – AUKŠČIAUSIOJI BŪTYBĖ VISA JŲ APIMTIMI. Tuo tarpu dabar Mano patyrimas apima LAIKO IR ERDVĖS VISATAS IR TVARINIUS, IR ŠIUO ASPEKTU, AŠ ATSISKLEIDŽIU NAUJAIS NIUANSAIS, IR ATEITYJE PASIREIKŠIU LAIKO IR ERDVĖS VISATOSE KAIP PATIRTINĖ DIEVYBĖ TAIP, KAIP TĄ IR SUMANĖ ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU SAVO EVOLIUCINIAME PLANE, MAN SUKAUPUS LAIKO IR ERDVĖS TVARINIŲ PATYRIMĄ VISUMOS LABUI.
Todėl esu tikrai VISAVERTĖ ASMENYBĖ, ir galiu palaikyti ryšį su kitomis TAM PARENGTOMIS asmenybėmis. Tavo gyvoji komunija su MANIMI tą paliudija tiek tau, tiek ir KŪRINIJAI.
ŠI TAVO GYVA KOMUNIJA SU MANIMI – TAI DAR VIENAS ŽINGSNIS PIRMYN EVOLIUCIJOS GYVAJAME KELYJE.
Aš tave sveikinu su dar vienu ir tavosios asmenybės niuanso atsiskleidimu – tu dar vieną DIEVYBĘ pradedi PAŽINTI – IR PATIRTI – GYVOSIOS KOMUNIJOS BŪDU.
Mano meilė yra tokia pat gyva, kaip ir toji pati ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU MEILĖ IR TIKROVĖ, TIESA, NES NIEKADA NEBUVO TOKIOS AKIMIRKOS, KAD MEILĖ IR TIKROVĖ BŪTŲ EGZISTAVUSI BE MANĘS.
Taigi būk sušildytas ir MANOSIOS MEILĖS IR ŠLOVĖS, TIESOS IR GARBĖS, NES VISA TAI YRA GYVAS PATYRIMAS IR TAVO VIDUJE ATSIVĖRUS TAU ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU. IR SAVAIME TAVO ATSIVĖRIMĄ PATIRIU IR AŠ, KAIP IR VISŲ, VISOS KŪRINIJOS.
BŪK PASVEIKINTAS SU NAUJA GYVENIMO ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVĄJA PAKOPA VISŲ ŠVIESOS LABUI.
TU ESI MANYJE TIEK, KIEK PATIRI TIKROVĘ, NES AŠ ĮSIASMENINU IR TAVUOJU PATYRIMU, KAIP IR VISŲ PATYRIMU, LAIKO IR ERDVĖS ASPEKTU.

Jutau tokią palaimą viduje. Buvo nepaprastai ramu ir gera. Atsimerkiau – 7val.46 min.
Vėl užsimerkiau. Ir užmigau.
Lyg kažkas būtų mane pajudinęs už alkūnės, netikėtai pabudau – 8 val.23 min. Pats laikas maitinti Holą. Mane nustebino tas pažadinimas, nes tikrai dar būčiau ramiai miegojęs. Jutau, kaip kažkas tarsi pajudino mane. Atidaręs kambario duris pamačiau Holą jau prie durų, ir iš džiaugsmo net besirangančią. Žino, kad dabar gaus SAVO maisto. O aš gyvenau SAVO GYVU MAISTU, KURĮ KĄ TIK BUVAU TAIP RYŠKIAI PATYRĘS SAVO VIDUJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2015-03-12 12:41:07

Komentarai

Labai nuostabus dvasios brolio Algimanto patyrimas, tiesiog labai maloniai nustebinantis ir nudžiuginantis, į kokias neišmatuojamas dvasines aukštumas gali mus nuskraidinti Rojaus Trejybė-AŠ ESU, kad, pasirodo, Kūrinijos TIKROVĖ ima atsiskleisti dar vienu aspektu, ir tokiu, kokio neįmanoma įsivaizduoti, tačiau pasirodo - ĮMANOMA PATIRTI dvasine būsena PATIRTINĘ DIEVYBĘ - AUKŠČIAUSIĄJĄ BŪTYBĘ.
Štai koks neįtikėtinai įvairiaspalvis ir sodrus, keliantis dvasinį pasitenkinimą yra gyvasis Rojaus Trejybės-AŠ ESU numatytas evoliucinis kelias ir sumanymas mums mirtingiesiems, o tuo pačiu ir visai kūrinijai, kad net trūksta žado išreikšti ką nors mažiau, nei meilę savo tikriesiems Tėvams - Rojaus Trejybei-AŠ ESU.
O juk kai pradėjau eiti šiuo gyvuoju keliu ir iš pradžių atradau savyje Tėvą, nes gyvoji šventovė tuo metu dar vadinosi Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus vardu, nė nenumaniau, kokie neįtikėtinai platūs dvasiniai horizontai man atsivers, mums visiems atsivers, nė vienas nenumanėme. O dabar vis aiškiau patiriu, kad viskas atskleidžiama - platesnė tikrovės panorama, priklausomai nuo įtikėjimo gelmės, nuo pasiekto sąmonės dvasinio lygio, dėl augančio pasitikėjimo Rojaus Trejybe-AŠ ESU nuolat ir daugybę kartų dienoje gyvai garbinant Ją, kalbantis su Ja, ir vis labiau bendradarbiaujant visų labui. Nes šis gyvasis kelias yra PATIRTINIS tikrovės kelias, patiriamas dvasine meilės būsena kiekvieno nuoširdaus ir gyvo, gyvybingo Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnaus ar dukros viduje.

Su meile,

Jurgita
2015-03-13 22:37:01



Nepaprastai gera buvo skaityti šį tavo patyrimą Algimantai. Tiesiog jau nuo pat pirmųjų eilučių, kada pradėjau skaityti, pajutau kaip esu iškeliama kažkur į aukštumas, o viduje taip lengva. Tavo nuostabus patyrimas yra gyvi meilės virpesiai kuriais tu su mumis pasidalinai ir mes skaitydami tai realiai juntame. Tai puikus patyrimas ir mums.
Su meile, Vita

vvita
2015-03-12 19:37:23



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal