Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kam reikalingas BŪSENOS patyrimas?

Mielieji, šiandien, mes – URANTAI – jau atradę Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje, nebeturime jokio kito pasirinkimo, kaip tik dar gilesnį atsivėrimą Kūrėjui – Rojaus Trejybei-AŠ ESU savyje, NES TOKIOS KRYPTIES ATSISAKYMAS – MIRTIS – IŠNYKIMAS AMŽINYBĖJE TAPATYBĖS LYGIU, IR NEPERTRAUKIAMA KANČIA, PASIMETIMAS, PAINIAVA – VIDINĖ IR IŠORINĖ – ŠIAME PASAULYJE. Ir tą liudija ne kas kita, o BŪSENA VIDUJE – MŪSŲ TIKROSIOS TAPATYBĖS PASIREIŠKIMAS SĄMONĖS LYGIU, IR BUVIMAS PASĄMONĖS LYGIU.

Būsena – tai mūsų tos akimirkos TAPATYBĖS BUVIMAS – kiek mūsų dvasinė asmenybė iš savojo amžinybės potencialo pavirto aktualu – PROTINGAI KONTROLIUOJAMOS ENERGIJOS BUVIMU IR VEIKIMU.

ŠIANDIENOS PASAULYJE MŪSŲ – KIEKVIENO – AMŽINOSIOS ASMENYBĖS REALIOS TAPATYBĖS YRA TIK LEDKALNIO VIRŠŪNĖLĖ, O VISA KITA MILŽINIŠKA MŪSŲ BŪSENOS DALIS YRA ILIUZINĖ, NEREALI, NETIKRA, NES JOJE NĖRA NIEKO IŠ KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – MEILĖS, TIESOS, TEISINGUMO, GAILESTINGUMO, GĖRIO, GROŽIO APRAIŠKŲ GYVŲJŲ VIRPESIŲ, NES VIDUJE VIEŠPATAUJA PAVYDAS, SUSIERZINIMAS, PYKTIS, NEAPYKANTA, AGRESIJA, KERŠTAS, TROŠKIMAS VALDYTI KITUS – SIEKIANT KARJEROS, SIEKIANT PERGALĖS, SIEKIANT VALDŽIOS, SIEKIANT PRIPAŽINIMO, SIEKIANT ŠLOVĖS, SIEKIANT IŠSKIRTINUMO, SIEKIANT DIDESNIO ATLYGIO – APGAULĖ, MELAS, NAIKINIMAS KITŲ – IR SAVĘS – ŠMEIŽIANT, KURIANT IR VYKDANT SĄMOKSLUS, PERVERSMUS, GRIAUNANT ŠEIMAS – NE TIK VADINAMĄJA NEIŠKITIMYBE, BET IR PATAIKAUJANT VIENALYTININKAMS, NAIKINANT DARNĄ IR ŠVIESĄ NARKOTIKAIS, ALKOHOLIU, TABAKU, VAISTAIS, NESVEIKAI IR SU DIDŽIULE BAIME PRIEŠINANTIS TIKROVEI – GYVAJAM KELIUI – KAD VISI PRADĖTŲ ATRASTI KŪRĖJĄ – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVYJE.

Mane dažnai paklausia, kodėl urantai serga, kodėl jie palieka šį pasaulį, kada jų buvimas turėtų būti čia kuo ilgesnis, juk reikia sukauptą patyrimą perteikti kitiems?

Urantai yra evoliucijos DALIS. Pamėginkite dabar pasverti, kiek gi urantai turi savyje tokios pasąmonės ir sąmonės gyvosios švaros ir tvarkos iš Kūrėjo, kad ji VIEŠPATAUTŲ BŪSENOS POJŪČIU NUOLAT, ir kiek yra baimės ir sąmyšio savyje? Pamėginkite save patyrinėti, ir tada sau nuoširdžiai prisipažinti, kurioje pusėje yra PERSVARA jūsų viduje.

Jūsų REALIOS TAPATYBĖS BŪSENA yra jūsų gyvenimo šioje planetoje trukmės garantas.

Jeigu jūs esate viduje susigūžę, nesate ORŪS, PILNI MEILĖS IR ŠVIESOS, tai kad ir kokius gražius žodžius tartų jūsų lūpos, jūsų asmenybės tapatybė vis tik ir liks sklypusi, suspausta, ir pilna BAIMĖS IR NEPASITIKĖJIMO - asmenybė bus daugiau mieganti ir iliuzinė negu reali Kūrėjo tikrovėje.

Būtent BAIMĖ DIKTUOJA TOKIUS SPRENDIMUS, KURIE TAPATYBĘ PAVERČIA VIS MAŽIAU REALIA KŪRĖJUI – ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU. Jeigu urantas savo lūpomis taria, kad jis pasitiki Rojaus Trejybe-AŠ ESU, tai tuos žodžius turi sinchroniškai paliudyti ir tokios GYVOS BŪSENOS pojūtis sąmonės lygiu. JEIGU TOKIOS BŪSENOS POJŪČIO NĖRA, TAI BUS TIK URANTO NORAS PASITIKĖTI ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, BET NE PATS REALUS TOKS PASITIKĖJIMAS. O pasitikėjimas pasitikrinamas ne pakilimo akimirką, bet KRIZĖS akivaizdoje. Ir štai tuomet iškyla pasirinkimo slegianti našta – kaip atsilaikyti prieš visos žmonijos per kartų sukauptą informacinį cunamį, kuris diktuoja visiškai KITOKĮ sprendimą, kuris NENUMATO, IR NEAPIMA, KŪRĖJO BUVIMO – kaip RIMTO argumento – iš viso. TAČIAU TAM, KAD BŪTŲ LENGVIAU PRIIMTI SPRENDIMĄ KRIZĖS AKIMIRKĄ, REIKIA KUO GILIAU ATSIVERTI ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU IR BENDRAUTI SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU. Ir kada GYVA BŪSENA vis labiau stiprės, ir tuo pačiu augs PASITIKĖJIMAS ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, IR SAVIMI, tuomet PALAIPSNIUI vis akivaizdžiau bus juntamas ĮTIKĖJIMO GILĖJIMAS, kad ir atėjus krizės akimirkai, sprendimas bus VIENAŠALIŠKAS – ATSIDAVIMAS TIK ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU,IR NIEKAM KITAM.

Štai tokia BŪSENA – IR VIS STIPRĖJANTI – vis labiau užtikrina ir gyvą palaimos būseną kiekvienai fizinio kūno ląstelei, kuri ir sumanyta, kad veiktų visą laiką ramybės ir palaimos sąlygomis, kai dvasinė asmenybė vis labiau atsiskleidžia kaip tikra ir reali TAPATYBĖ - VISUR IR VISADA - kad su ja ir gali BENDRAUTI PATS KŪRĖJAS – ASMENYBĖS ŠALTINIS IR CENTRAS, NES TOKIA TAPATYBĖ YRA PAČIAM KŪRĖJUI REALI, KAI BET KOKIO KITOKIO POBŪDŽIO ASMENYBĖS TAPATYBĖ YRA VIS DAR MIEGANTI – NEREALI KŪRĖJUI.
Argi gali žemiškieji mylintys tėvai nemylėti savo miegančio vaikelio? Aišku, kad negali, todėl jį ir myli. Tačiau atėjus rytui, jie su meile ir pradeda atsargiai žadinti savo mažylį, kad šis ramiai atsibustų ir atmerktų savo akytes, o tada SU NAUJU RYTU pasveikintų Kūrėją – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU – o po šio pasisveikinimo, pasisveikintų ir su savo žemiškaisiais tėvais. Tai argi pats meilės Šaltinis ir Centras myli savo miegančius vaikus dvasioje mažiau už žemiškuosius tėvus? Aišku, kad nemažiau, o daugiau, todėl irgi žadina šiuos mylimus miegalius, tik žadina iš vidaus SAVOSIOS DALELĖS – MINTIES DERINTOJO – PAGALBA. Juk kaip žemiškieji tėvai negali bendrauti su savo vaikais, kada jie miega, taip ir Rojaus Trejybė-AŠ ESU žadina dvasines asmenybes, kad jos pabustų savo TAPATYBĖS BŪSENA, IR TADA GALĖTŲ PALAIKYTI AKTYVIĄ KOMUNIJĄ SU JAIS IR BENDRADARBIAUTŲ SU JAIS MEILĖS MOTYVU IR VISŲ LABUI.

Ir būtent tik GIMUS IŠ DVASIOS tokia dvasinės asmenybės TAPATYBĖ ir paliudija vis stipresnę realią MEILĖS VISIEMS GYVĄ BŪSENĄ. Toks gyvosios meilės būsenos REALUS PATYRIMAS yra vienintelė apsauga nuo agresijos ir bet kokio savanaudiškumo. Dar daugiau, tai vienintelė garantija, kad bet koks darbas bus atliktas kokybiškai ir su MEILE, todėl tokia gyva būsena garantuoja, kad išnyks duobėtos gatvės, bet koks nusikalstamumas, bet kokie konfliktai visuomenėje, tarp šalių, ir pačios asmenybės viduje, išnyks savanaudiškumas, kuris ir sukelia dabartinius neigiamus gyvenimo pasireiškimus – politikų apgaulę, tarpusavio rietenas, lėšų grobstymą, kartų susvetimėjimą, visuomenės susipriešinimą, cheminių trąšų vartojimą žemės ūkyje, o maisto produktuose įvairiausių skonio stipriklių, tešlos puriklių, stabilizatorių, konservantų vartojimą, tokį kenksmingą žmogaus kūnui – Rojaus Trejybės-AŠ ESU MATERIALIAI ŠVENTOVEI.
ŠITAIP, IR BE JOKIOS SPECIALIOS KOVOS, IŠNYKS KORUPCIJA.
GYVOJI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU RELIGIJA PRITRAUKS VIS DAUGIAU URANTŲ IR JIE VIS DAUGIAU JUNGSIS Į ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOSIOS ŠVENTOVĖS GYVĄJĄ GARBINIMO KOLEKTYVINĘ KOMUNIJĄ ĮVAIRIOSE ŠALYSE.

Štai tokia ilgaamžiškumo, brolystės, ir gyvojo kelio GARANTIJA – ASMENYBĖS TAPATYBĖS BŪSENOS PATYRIMAS. Ir jam nėra jokio pakaitalo, kaip ir jokios galimybės, kad šią BŪSENĄ būtų galima sau ĮTEIGTI. Ši būsena – tai ATLYGIS UŽ KASDIENES, ATKAKLIAS, IR NUOSEKLIAS PASTANGAS BENDRAUJANT SU KŪRĖJU – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, ATLYGIS BE JOKIO MIRTINGOJO IŠSKIRTINUMO, TODĖL PRIEINAMAS VISIEMS VIENODAI – TIEK TURTINGAM, TIEK VARGŠUI, TIEK SVEIKAM, TIEK LIGOTAM, TIEK JAUNAM, TIEK SENAM.
Ir vis tik gyvą meilės būsena daug lengviau patirti jaunam ir sveikam negu sergančiam ir senam, nes būtent pastarieji turi daug daugiau baimės ir nepasitikėjimo, o taip pat ir skausmingo patyrimo, KURIS IR APSUNKINA ATSIVĖRIMĄ IR PASITIKĖJIMO KŪRĖJU - IR SAVMI - BŪSENOS PASIEKIMĄ.

Dėl to aš jus nuolat raginu – DAR DAUGIAU ATSIVERKITE ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU IR ATSIDUOKITE ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMUI. KITO KELIO TIESIOG NĖRA. KITOKS SPRENDIMAS – AKLIGATVIS IR TAMSA ILIUZIJOJE IŠŠVAISČIUS ENERGIJĄ IR GYVENIMĄ ŠIOJE PLANETOJE IR PRARADUS FIZINĘ SVEIKATĄ GYVENANT BAIMĖJE IR NEPASITIKĖJIME KŪRĖJU, IR SAVIMI.

AŠ VISIEMS SIŪLAU TIKROVĘ IR ASMENYBĖS AKTUALIOS TAPATYBĖS VIS STIPRĖJANTĮ IR ĮVAIRĖJANTĮ PATYRIMĄ SU KŪRĖJU VISŲ LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas





Algimantas
2015-06-21 21:30:26

Komentarai

Mieli broliai ir sesės dvasioje, smagu skaityti jūsų patyrimus, kaip jus pasireiškiate savo aplinkoje, paduodami knygą, pasakydami žodį, ir savo žodžiu sustiprindami kitus, jūsų aplinkoje gyvenančius, o ta aplinka tai viskas, ką gali pasiekti ir pasiekia mintis ir akis, iki pacio kūrinijos centro Rojaus.

Tokiu nutikimu, ir patyrimu apstu ir mano gyvenime, taciau man visada idomu regėti ir tai kas vyksta mano viduje. Vis užduodavau sau klausimą, kaip gi turi įvykti tas susiliejimas su Minties Derintoju. Man tas klausimas yra labai praktiškas ir svarbus. Visada kalbame ir meldžiame atsivėrimo ir susiliejimo Su Didžiaisiais Šaltiniais Centrais, žinome, kad ateityje susiliesime su mūsų prote gyvenančiu Minties Derintiju ir kaip tas vyksta man visada buvo įdomu

Atsakymus į ši klausimą as, atrodė, gavau bet po šio ryto patyrimo galutinai suvokiau kaip tai vyksta, ir koks nuostabus tai yra procesas.

Išėjau iš namų ryte, jau kuris laikas gvildenamas klausimą dėl savo darbo - vis noriu išeiti iš statybu ir izsiimti kitokia veikla kuri išlaisvintų daugiau laiko kuri galėčiau išnaudoti daug turiningiau ir tikslingiau taip kaip tai suvokiu as. Į tai nesigilinsiu, tik pasakysiu, kad visi mes turime vienokiu ar kitokiu dalyku, kurie mums neaiškus ir vis iškyla į mūsų proto paviršių. Pajutau galinga energijos banga per kaktos priekį ir impulsa garbinti Rojaus Trejybe-AS ESU. Vis garbinau ir garbinau, visa beveik valanda, kol sėdėjau autobuse, po to traukinyje ir vis jaučiau kaip kažkokia mano dalis ne atsidariusi ir niekaip nepaklūsta tam gyvam energijos tekejimui, kažko trūksta.... Garbinu toliau ir vis labiau ir labiau norisi susilieti su ta gyva energija, plūstančia per mano protą. Staiga pajutau, kad tai kas taip įnirtingai viduje laikėsi ir nenorėjo atsiverti tai ir buvo sitos mano problemos apie darbą stagnuojanti energija. Mano noras tą problemą išspręsti pačiam, kai realiai visa tai turėčiau pavesti ir patiketi Rojaus Trejybei-AS ESU. Intelektualiai tai žinai o viduje vistiek spyriojiesi, nėra pasitikejimo. Tada viduje po tokio ilgo garbinimo, as tik ištariau iš tos gilios garbinimo būsenoje atsivėrusios mano dvasines asmenybes, "Mano Tevai, as ir tai atiduodu Jums", ir tą dalį savęs kuri tarsi atskirta ir įnirtingai priešinasi noredama likti atskira nuo visos gyvos mano sistemos; sakau, as neturiu daugiau nieko šiuo metu, kas trukdytu man susilieti su Tavimi. Ir tada pajutau kaip dar viena mano asmenybes veiklos dalis buvo patikėta Minties Derintojo įtakai. Ligi pat kojų pirsteliu nuvilnijo energijos banga, akyse atsirado ašaros, tokia pati būsena, kai Šaltinių ir Centrų energija paliečia iš vidaus, tokia pati kuri nuvilnija per visa kūną kai išgirsti viduje mokymą. Dabar jau puikiai supratau kaip integruojamos ir pajungiamos asmenybes tapatybes veiklos dalys ir pati asmenybe Minties Derintojo įtakai kaip mes atsiduodame Kūrėjo valiai.

Taip pat, jau kuris laikas visa mano galvos plotą apima tokia galinga ramybes energija. Jeigu tik ateina kokia nors mintis nukreipianti mane nuo tos vidines tvirtos realios ramybes, kuri savyje neša energiją, kuri neleidzia į protą nukristi kokiai nors minciai iš zemutinio gyvulinio proto, Kažkokia jėga tvirtai kontroliuoja ir saugo ta gyva tvirta ir sviesia vidine ramybe.

Štai tokie vidiniai patyrimai, uztvirtinantys viduje ta gyva realybes pojūtį ir vis labiau integruojantys mano asmenybes dalis į bendra apjungima, Rojaus Trejybes AS ESU įtakon.

Išvada viena, kad pasakymas "Manoji valia tegul busTavoji valia" taptų kūnu, reikia vis daugiau ir daugiau savęs atverti Kūrėjui Rojaus Trejybei-AS ESU, su jais bendraujant, pasveniciant Juos į kiekviena savo veiklos ir būties dalį. ATSIVERIANT. Kad viskas butų daroma su Didžiaisiais Šaltiniais mūsų viduje. Ir jų vedimas imanomas tik per atsivėrima ir nuoširdu su Jais bendravimą ir bendradarbiavimą. Mes esame viena. Mes reikalingi Kūrėjui, Jis labai labai reikalingas mums, kaip gyvas vanduo, kaip gyva duona.

Telydi jus ramybe.

ValdasAirija
2015-09-23 09:53:43



NUOSTABUS mokymas. Jaučiuosi nuoširdžiai dėkinga, kad yra ši mūsų svetainė, kur aš galiu išgirsti TIESĄ be jokių pagražinimų ar SALDUMO – visada čia randu puikiai perteikiamą tikrovę, maža to, perteikiamą taip, kad tikrovė manęs neišgąsdins, bet sustiprins, kad nepristigti ryžto gyvajame kelyje, kad būtent DABAR ir yra tas laikas, kada reikalingos mano pastangos atveriant save Kūrėjui, kad neatidėlioti rytojui to, ką galiu padaryti šiandien. Ir šiandien tai bus šiandienos patirtis, rytoj bus rytojaus. Pristigus vidinio impulso jau šiandieną stiebtis link Rojaus Trejybės-AŠ ESU, keičiasi ir tas mano rytojus. Jau šiandieniai mano veiksmai yra rytojaus lemtis ir būtent žinojimas tai, mane skatina pasistengti. Tačiau, vien žinoti tiesą neužtenka, mes puikiai jau suvokiame ir momentais patiriame, kad būtent PATYRIMAS mums yra tas dvasinio augimo procesas. O iš kur atsiras mane ugdantis patyrimas jeigu aš pats nesistengsiu. Atitinkamos pastangos – atitinkamas ir atlygis. Mano VISŲ minčių nukreipimas link mano Dvasinių Tikrųjų Tėvų – yra tas kelias – kad aš visiškai pasikeisčiau, pasikeisčiau į tokį vaiką, kokį Rojaus Trejybė-AŠ ESU nori mane matyti. Kažkada, gal prieš maždaug dvejus metus man Tėvas sakė: „Drauge mes galime daug nuveikti“. Kiek tada buvo ašarų kai taip su meile tariamus šiuos žodžius išgirdau. O juk tik gyvendamas gyvenimą su Tikraisiais Tėvais ir gali šviesos darbus nuveikti visumos gerovei ir taip – tą tau diktuos BŪSENA.
Aš jaučiu, kad manosios asmenybės realios tapatybės pasireiškimas yra tik mažytė ledkalnio viršūnėlė, taip. Bet ta mažytė pasiekta viršūnėlė skatina mane labiau stengtis. Vidinis sąmyšis viduje tam tikromis aplinkybėmis dažnai pasireiškia, bet tu čia nesustoji ir tada už pastangas ateinantis atlygis būna pats nuostabiausias patyrimas kuris kiekvienam besistengiančiajam ir suteikiamas kaip paskatinimas augti, dvasingėti. O juk dvasingumas yra ne kas kita kaip vis didesnis Kūrėjo patyrimas, kuriuo gyvena tvarinys.

Kartais, kada su žemiškąja penkių asmenų šeima suplanuojame kur nors važiuoti ir man reikia suruošti visų mūsų daiktus kelionei, o ir apie pačią kelionę tada imu mąstyti tai atėjus išvykimo laikui viduje juntu kažkokį tai skubėjimo, susierzinimo jausmą ar tiesiog – įtampą. Ir taip visada. Tačiau įtampos tikrai nepatiriu kada reikia pasiruošti į gyvąją Rojaus Trejybės-AŠ ESU šventovę. O juk tai irgi kelionė – į Vilnių, ir gana ankstyva. Prieš vykstant į šventovę kaip tik jaučiu vidinį džiugesį ir ramybės bei šiek tiek netgi nekantraus laukimo greičiau vykti kolektyviai pagarbinti Kūrėją jausmą.
Praeitą savaitgalį išvykstant į vienos dienos kelionę, jau ankstyvą rytą visi šeimos nariai žengėme pro duris. Susėdome į mašiną, ir kaip ir kiekvienos kelionės pradžioje metu aš visada pagarbinu Rojaus Trejybę-AŠ ESU ir maldoje paprašau apvaizdos apsaugos vyrui vairuojant mašiną. Vaikams patogiai įsitaisius, kalboms nutilus, jau tolokai nuo namų nutolus, aš pastebiu savo neįtikėtinai ramią būseną. Sėdžiu savo vietoje ir juntu tokią ramybę – jaučiu jog nieko nebijau, man nieko negali atsitikti. Tai toks tvirtumo viduje jausmas kuris realiai manyje ir ta ramybė tokia tuo pačiu stiprinanti, tokia pasitikėjimo jausmą viduje sukelianti, kad tu jautiesi VISIŠKAI saugus ir netgi pakylėtas. Neapsakomai nuostabus jausmas. Dar mintyse pagalvoju KAIP NORĖČIAU TAIP JAUSTIS VISADA. Jokio suirzimo, jokio nepasitenkinimo – JOKIOS BAIMĖS. Kokia palaima taip jaustis. Ir aš žinau, kad tokios būsenos gausus rinkinys tai ir yra ėjimas gimimo iš dvasios link. Tai dieviška būsena kurią junta manoji asmenybė tos akimirkos tapatybės lygiu nuspalvinus manuoju asmeniniu patyrimu. Kadangi tokia būsena toli gražu nėra nuolatinė manoji būsena – pastebėjau, kad tokią palaimingą būseną kiek esu jautusi tai ne garbinimo, ne maldos metu, o ją būtent tokią kokią aprašiau pajuntu tada kada visiškai to nesitikiu. Tai man būna tikra atgaiva ir milžiniškas sustiprinimas. Tos tokios atsivėrimo akimirkos kokias esu patyrusi man leidžia manyti, kad gimęs iš dvasios mirtingasis tokioje ramybės ir tuo pačiu vidinio didžiulio pasitikėjimo savimi – NES TU JAUTIESI TOKS RAMUS – ir Rojaus Trejybe-AŠ ESU akimirkomis gyvena ištisai. Tai kaip plaukimas pasroviui, kur tave nuves Tavieji Tėvai.

Man bemąstant, kad taip norėčiau jog ši mano tokia dabartinė būsena nesibaigtų kuo ilgiau, visgi vaikams – kurie tokie šnekučiai ir taip viskuo grožisi ir domisi žvilgčiodami pro važiuojančios mašinos langus nuolat užduodami įvairiausius klausimus – reikalingas dėmesys mane sugrąžino į įprastinę manąją būseną, ypač kada kažkuriam vaikui paprašius tėtis įjungė muziką, kuri nesvarbu kokia ji begrotų – taip neatitinka tų virpesių kuriuos ką tik su tokiu pasimėgavimu gėriau. Ir vis tik, KOKS SUBTILUS yra giluminio atsivėrimo – BŪSENOS – tas jutimas kurį taip lengva suaižyti dar tokiam pažeidžiamam daigeliui kuris dar tik vos vos prasikalęs taip godžiai stiebiasi link šviesos ir kuris vis tik NELINKĘS PASIDUOTI – bet žinodamas savo likimą jo drąsiai stengiasi ir siekti.
Su meile, Vita

vvita
2015-06-25 10:04:23



Kiek pabegeliu Lietuva bepriimtu, jie vistiek Lietuva paliks, kai susils ir tures kazkokiu kitu keliu kaip patekti i turtingenes vakaru valstybes.

Pernai bunant Lietuvoje ir einant Gedimino prospektu po susitikimo, man pries akis staiga issoko jauna mergaiciuke su mikrofonu rankoje ir prisistate "Vakaro zinios" ar galetumete pasakyti savo nuomone apie... Nuomone as pasakiau, bet is tikruju, kai busenos neturi, tai pasakyti ne ka gali. Na klausimas koks buvo, labai jau zemiskas ir labai paikas, bet svarbus, manau. Ar rode vakaro zinios nezinau, nes ju neziurejau.
Ar buciau galejusi kalbeti apie Rojaus Trejybe-AS ESU tame kontekste irgi nelabai iseitu tikriausiai, o gal.
Ka ismokau is tos patirties? Kad reikia buti visada pasiruosus, o kai turi BUSENA, tai ir toks klausimas neiskyla.

Rita
2015-06-22 19:49:10



Šiandien ant Baltojo tilto mane sustabdė televizijos filmavimo grupė – žurnalistė labai mandagiai pasisveikino, prisistatė, jog yra iš LNK televizijos, ir paklausė manęs, ar galėtų paklausti mano nuomonės apie pabėgelių priėmimą Lietuvoje. Aš taip pat jos paklausiau, kaip man atsakyti, ar trumpai? Ji pateikė savo konkretų klausimą – Lietuvos vyriausybė priėmė sprendimą primti pustrečio šimto pabėgelių, ar jūs pritariate tokiam sprendimui, ar ne?

Man atsakymas atėjo akimirksniu:

Mes visi esame Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU vaikai, todėl turime MYLĖTI VISUS.
Tačiau, jeigu norime išsaugoti savo tapatumą, turime pasirūpinti tokiomis sąlygomis, kad iš Lietuvos neišvažiuotų lietuviai.
Kol valdžia Lietuvą valdys įsakymais, kuriuos sudaro ĮSTATYMAI, tol kova su korupcija, nusikalstamumu, emigracija yra bergždžia. O šaliai vadovauti turi ŠVIESŪS žmonės, kurie bendradarbiautų drauge su Rojaus Trejybės-AŠ ESU APVAIZDA ir sudarytų palankias sąlygas, nes TIK ŠITAIP BENDRADARBIAUJANT SU KŪRĖJU GALIMA IŠSPRĘSTI VISAS LIETUVOS DABARTINES PROBLEMAS.

Kalbėdamas aš vis žiūrėjau į žurnalistės akis. Ji klausėsi taip įdėmiai, atodė, jog mano žodžius geria, gyvai juos jausdama.
Kada aš taip netikėtai užbaigiau, ji rodos, tarsi norėjo, jog aš tęsčiau, operatoriaus veidas buvo visas gyvas NUOSTABA IR SUSIŽAVĖJIMU, KĄ IŠGIRDO.
Man jie padėkojo taip nuoširdžiai, kad aš jutau jų dar gyvą susidomėjimą tuo, ką tik girdėjo.
Aš eidamas Baltuoju tiltu padėkojau Rojaus Trejybei-AŠ ESU už galimybę pagarsinti Kūrėjo vardą. Ir pridūriau, kad tikrai tai buvo Rojaus Trejybės-AŠ ESU apvaizdos sumodeliuotos aplinkybės, nes aš toje vietoje atsidūriau visiškai neplanavęs, ir sau pačiam netikėtai.

Per LNK žinias parodė keturis ar penkis pašnekintus ant Baltojo tilto praeivius. Mano pasisakymo neįdėjo.

BAIMĖS BŪSENA LAIMĖJO.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-06-22 19:25:10



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal