Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rimanto iškeliavimas iš materialaus kūno, 2015 07 07

Mielieji, ką tik man pranešė, kad mūsų dvasios brolis Rimantas iš Kauno iškeliavo į morontinius pasaulius.
Rimantas visada buvo nuoširdus, tylus, ir kuklus, bet visą laiką mąstantis ir norintis sužinoti DAUGIAU TIESOS IR TIKROVĖS, KURIOS NEMATO MATERIALIOS AKYS. Jis daug man rašė asmeniškai, daug skambino, vis pateikdamas daugybę klausimų, vis siekdamas ryškesnės žinių šviesos. Jis džiaugėsi urantų sambūriais prie Molėtų, ir visada prie laužo likdavo padiskutuoti laisvai iki pat išsiskirstydavo paryčiais jau prašvitus patys paskutinieji urantai. Kepdavome bulves lauže, valgėme jas prisigėrusias nuostabaus laužo dūmų skonio ir kvapo, kasmet po pusiaunakčio, po pirmos valandos nakties matėme skraidančius neatpažintus objektus, o vienais metais matėme net keturis vienu metu ir dar rožinės spalvos, būtent tais metais, kada ir sužinojome rožinės spalvos prasmę - Rojaus Trejybės meilės spalvos prasmę - išsirykiavusius danguje ir be jokio garso skrendančius ROMBO rikiuote sinchroniškai, naktį prie laužo ištvermingiausi urantai vis giliau ir giliau gliaudėme kūrinijos ir Kūrėjo TIKROVĘ, kaip ją galėjome tą akimirką suvokti ir pažinti mes - tą akimirką ir toje vietoje.
Rimantas iškeliavo iš Urantijos labai anksti. Kodėl dabar šitaip, kada kaip urantas galėjo dar pats daug Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvosios šviesos paskleisti kitiems?
Kai tik jis pateko į ligoninę, aš kreipiausi į Rojaus Trejybę-AŠ ESU mokymo dėl Rimanto padėties, ir man Tėvas paaiškino, kad Rimantas pas urantus NEBESUGRĮŠ, nes jam yra parengta šviesos ir gėrio pasaulis jo tolimesniam charakterio ugdymui. Tuo tarpu šioje planetoje jis nebus tuo Tiesos ir Meilės ŠAUKLIU kitiems, todėl jam fiziniu pavidalu likti čia dar ilgiau nėra jokio reikalo.

Man Tėvo žodžiai buvo tokie įspūdingi ir tuo pačiu nuliūdinantys, kad sunku buvo susitaikyti su ta mintimi, jog kada aš su Rimantu, esančiu ligoninėje, kalbuosi telefonu, žinau, kad jis jau nebe šios planetos gyventojas, nors jis šito ir nežino ir nejaučia. Man sunku buvo jį tokioje mano būsenoje stiprinti, kada pats žinojau, jog mano stiprinimo žodžiai neturi pagrindo JO PASVEIKIMUI, kuris NEĮVYKS. ĮVYKS NEIŠVENGIAMAS IŠKELIAVIMAS, IR PRISIKĖLIMAS.
Man buvo dar sunkiau, kada vykdavo kolektyvinė dvasinė komunija mūsų gyvojoje šventovėje, ir kada melsdavomės už Rimanto pasveikimą, kada aš žinojau, kad šito NEĮVYKS. Ir taip būsena jaučiau viduje vis stiprėjantį spaudimą tarp to, ko meldė kai kurie urantai, ir ką žinojau aš. Kartą po gyvųjų pamaldų prie arbatos pasilikusiems keliems urantams aš Tėvo man suteiktą žinią pagarsinau, ir pamačiau jų akyse nuostabą, kaip šitaip gali būti, kad aš iš karto ėmiau aiškinti, jog būtent Rimanto vidinis nerimas ir baimė ir sudarė tą intelektualią įtampą jo fiziniam organizmui tokiu laipsniu, kad ląstelės jos nebeatlaikė ir ėmė veikti iškreiptai, ir tai sudarė aplinką ligos atsiradimui. Todėl jo liga ir eiga - tai vidinių ir ilgalaikių realių BAIMIŲ BŪSENOS PASEKMĖ.
Rimantas buvo tas mano PIRMASIS gynėjas, kada mane nuo pat pirmųjų mūsų Forumo akimirkų mane ėmė labai aršiai pulti ir vadinti Šėtonu, apsėstuoju, išdaviku, SKALDYTIOJU, BLOGIO SĖKLOS PLATINTOJU tiek bažnytininkai, kuriems svarbiausia dogmatinė bažnyčia su savo ritualais ir dogmomis, tiek biblininkai, kuriems svarbiausia biblijiniai teiginiai, prie kurių negalime nė žodelio pridėti, kaip ir nuo jų nieko negalime atimti, tiek ateistai, neigiantys Dievo buvimą iš viso, tiek ir urantininkai, kurie neigė, kad mano užrašyti Jėzaus Mokymai - KALBU JUMS VĖL, ROJAUS TREJYBĖS KNYGA AKIMIRKOS AMŽINYBĖ, MANO ĮKURTA GYVOJI IR APREIKŠTOJI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU RELIGIJA IR ŠVENTOVĖ visa tai yra ne kas kita kaip mano paties susigalvojimai, kad aš esu pamišęs, kad tokius kaip aš reikia naikinti, kuriam nėra nieko švento, teigdami, kad Urantijos Knyga yra tokia, kurios negalima nei pakeisti, nei išplėsti - žodžiu, tokie patys kaip ir biblininkai, tik tokia nepajudinama ir nekintančia tiesa ir šviesa pavertė Urantijos Knygą, tai Rimantas visada imdavo tokiems pateikti klausimų,kad jie patys SUSIMĄSTYTŲ, AR NĖRA BŪTENT TOKIE, KUO JIE KALTINA BŪTENT MANE?
Ir taip netikėtai Rimantas ėmė įsitraukti ir vis aktyviau į urantų Forumą ne pats pateikdamas savo mokymus, paaišikinimus, ar patyrimus, bet pateikdamas giluminius klausimus, labai daug klausimų, kurie būtent ir atskleisdavo mane užpuolusiojo tikrąjį veidą. Jo klausimai rodė, kad jis mato tuo puolančiojo klastingas užmačias ir jas savaip demaskuoja, ne pats jį atskleisdamas, bet leisdamas tam puolančiajam atsakyti į Rimanto klausimus, kad jis akivaizdžiai tuomet turėtų pažvelgti būtent į savo paties asmens elgesį ir teiginius. O kitiems Forumo skaitytojams tai buvo ir mokymas.
Taip truko keletą metų, kol aš pradėjau tokius priekabiautojus šalinti iš Forumo, trinti net ištisas temas, nors jose buvo ir gerų mokymų, tačiau kiekvieną priekabiavimą išrankioti, kada buvo apie 800 temų, tai buvo per daug laiko ir pastangų reikalaujantis darbas, todėl pasirinkau ištisų temų pašalinimą, kad žemo dažnio virpesiai netrukdytų kitiems ramiai ir nuoširdžiai studijuoti šviesos ir tiesos mokymus.
Tuomet Rimantas sau susikūrė naują veiklą mūsų Forume - DIENOS CITATOS TEMOJE PRADĖJO KIEKVIENĄ DIENĄ ĮDĖTI PO CITATĄ IŠ URANTIJOS KNYGOS, AR IŠ JĖZAUS KRISTAUS - KALBU JUMS VĖL - AR IŠ ROJAUS TREJYBĖS KNYGOS AKIMIRKOS AMŽINYBĖ, ar net ir iš mano mokymų. Kiti urantai tą irgi darydavo, tiesa, vengdami mano mokymų citavimo - ko Rimantas tikrai NEVENGĖ - tik kitų urantų pastangos labai greitai išblėsdavo. Rimantas tą darė kasdien, ir metai iš metų, ir dar ne bet kaip, o kad atkreiptų mūsų visų dėmesį kaip viena ar kita citata apibūdina kokią nors konkrečią konfliktinę padėtį ar mūsų Forume, ar šalyje, ar tarp šalių, ir kokią siūlo IŠEITĮ iš šios padėties.
TAIP - CITATOMIS - RIMANTAS TEIKĖ MUMS SAVO MOKYMUS, KAIP JŲ TIESIOGIAI IŠREIKŠTI FORUME NEDRĮSO.
Kad ir kaip jam buvo skausminga ligos patirtis, bet ir ji suteikė jam DVASIOS ASMENYBĖS POLĖKIO SPARNUS. Kada jis porą kartų savaigaliais buvo parvežtas į namus, kad pailsėtų nuo ligoninės aplinkos ir procedūrų, jį taip pat atvežė ir į gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje Kaune, ir jis pirmą kartą garsiai prabilo garbindamas ir šlovindamas Rojaus Trejybę-AŠ ESU ir melsdamas garsiai prašymų maldoje. Buvo mano viduje toks nuostabus dvasinis pakylėjimas, tokia nuostabi vidinė būsena - PAGALIAU GYVAS DVASIA - kiek reikėjo metų, ir kiek skausmingų ir kankinančių patyrimų, kad pabustų iki tol vis baimėje gyvenusi Rimanto DVASINĖ ASMENYBĖ.
Rimantas turės nuostabių susitikimų artimiausiu metu su anksčiau iškeliavusiais urantais - Laima, Tomu, Juozu, ir kitais. Prisimins savo gyvenimą tarp mūsų, kaip ir mes juos prisimename, kaip IR DABAR GYVUS, IR NIEKUR NEIŠNYKUSIUS JOKIAME AMŽINAJAME ATILSYJE AR NEEGZISTUOJANČIAME ABSTRAKČIAME VIEN TIK TAMSOS BAŽNYČIOS ĮPIRŠTAME ŽMONĖMS ir vis dažniau kartojamame ABSURDO ANAPYLYJE. JIE YRA GYVI IR ŽENGIA TOLIAU Į SAVO LIKIMO ĮGYVENDINIMĄ - Į ROJŲ, SAVO TIKRUOSIUS NAMUS, PAS SAVO - IR MŪSŲ VISŲ - VIENINTELIUS TĖVUS - ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, ŽENGIA TAIP, KAIP IR MES ŽENGIAME ČIA - URANTIJOJE - VEDAMI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU IŠ VIDAUS IR ĮTIKĖJIMO DĖKA.
Todėl MES IR URANTIJOJE melsdamiesi už jų vis stipresnį įtikėjimą, ir pasitikėjimą Rojaus Trejybe-AŠ ESU, TUO PAČIU PADEDAME IR JŲ ŽENGIMUII Į PRIEKĮ, NES SAVO AUKŠTO DAŽNIO VIRPESIUS NUKREIPIAME BŪTENT IR JIEMS, IR ŠIE VIRPESIAI JIEMS TAMPA KAIP KATALIZATORIUS, KURIS SUAKTYVINA CHEMINĖS REAKCIJOS PROCESĄ, TAIP IR MŪSŲ AUKŠTO DAŽNIO ENERGETINIAI VIRPESIAI DAR LABIAU APVALO JŲ APLINKĄ, KAD JIE PAJAUSTŲ JOS DAR STIPRESNĮ VEIKIMĄ IŠ IŠORĖS, KAD TAI JIEMS PADĖTŲ PAJUSTI STIPRIAU VEDIMĄ IŠ VIDAUS, KAD IŠ JŲ VIDAUS GARSIAI, DRĄSIAI, IR RYŽTINGAI SKLISTŲ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GARBINIMO IR ŠLOVINIMO ŽODŽIAI KOLEKTYVINIO GARBINIMO METU IR TARP JŲ NAUJŲ DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ IR JIEMS NAUJOJE APLINKOJE.

RIMANTO NĖRA TARP MŪSŲ TIK URANTIJOJE, IR TIK TRUMPAM SU JUO IŠSISKYRĖME - KADA MES BŪSIME PAŽADINTI, SUSITIKSIME VĖL. DVASINĖ BROLYSTĖ YRA AMŽINA. IR JI AUGA. KAIP IR MEILĖ, BROLYSTĖ YRA GYVA MUMIS IŠ KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU. Ir Rimantas netrukus tą patirs pats akivaizdžiai.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2015-07-07 13:58:04

Komentarai

Kiek zinau jau iskeliavo(mire) anapus keli urantai. Algi, galetum susiektI nors su vienu, pasidometi, kaip sekasi ir pan. Manau visiems butu idomu.

MantasD
2015-07-11 10:13:50



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal