Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

KŪRĖJO DIEVIŠKA LIETUVA, IR LIETUVIAI-URANTAI, 2015 08 01

Nuostabus patyrimas šiandien – 2015 08 01 – Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, per patį Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimą, kai man buvo suteiktas mokymas-apreiškimas tiek žodžiu, tiek vaizdu.
Aš, sakydamas savo pamokomąjį žodį, ir pasidalinau šiuo patyrimu, o tam,kad kiti taip pat galėtų jį ne tik išgirsti mūsų gyvųjų pamaldų įraše, bet ir perskaityti, ir dar kitiems jį galėtų atspausdinti ir pasiūlyti perskaityti, tai jį aš dar ir aprašau.

Man buvo parodytas Visatos vaizdinys – galingas ir tamsus kosmosas, su daugybe žvaigždžių, planetų su gyvybe, kur vyksta daug veiklos, ir tada kažkur mane neša per kosmosą – milžinišku greičiu, kol galų gale toli toli apačioje, giliai kosminėje erdvėje, pačiame Visatos pakraštyje, priartinamas, mažytis kaip aguonos grūdelis, Urantijos pasaulis. Šiandien į jį nukreiptos Visatos tvarinių akys, kaip ir prieš du tūkstančius metų, kada žmogiškuoju pavidalu kaip vienas iš mūsų ir tarp mūsų gyveno Visatos Vienas iš Dviejų Sukūrėjų ir Vadovų – Nebadono Mykolas Jėzaus iš Nazareto tapatybės pavidalu. Ir dar daugiau, kaip tuomet tame pasaulyje stebėjo PALESTINĄ – konkrečią tos planetos vietą, kur ir gyveno Jėzus – ir aš matau tų laikų planetos juodą tamsą ir Palestinos kontūrą – juodame pasaulio fone ryškiai geltonos spalvos dėmę – taip dabar stebi ne galingiausią Urantijos šalį, Jungtines Amerikos Valstijas, ne didžiausią plotu šalį, Rusiją, ne gausiausią gyventojų Kiniją, bet mažytę Lietuvą – ir man rodo planetos dabartinių laikų juodą tamsą ir vienintelę joje Lietuvos teritoriją visą apimtą spindinčios geltonos spalvos.
Ir man taip pat parodo vykstančių į tą dabartinį tamsos pasaulį – Urantiją – dvasių didžiulius srautus.
Man paaiškina, jog dabar net ir Dvasinės asmenybės mokosi tarti žodį LIE-TU-VA – NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKŲ – URANTŲ KRAŠTO PAVADINIMĄ, taip, kaip Mažvydas mokė tarti šį žodį prieš keturis su puse šimto metų – Lie-tu-va.
Ir kada dvasinės asmenybės neria per tamsaus kosmoso erdvę – kaip Rojaus Trejybės-AŠ ESU apvaizdos nariai – vykdami į Urantijos planetą, jie ir kitiems paaiškina, jog vyksta į Urantiją, į LIETUVĄ – ir net ir juos pamoko šio jiems NAUJO žodžio tarimo – LIE-TU-VA, nes būtent čia dabar, kaip ir prieš du tūkstančius metų, kada gyveno Visatos Kūrėjas-Jėzus, ir skleidė dieviškąją TĖVO gyvąją šviesą aplinkai GYVAI, taip URANTAI gyvai skleidžia KŪRĖJO – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – gyvąją šviesą savo aplinkai. Ir būtent dėl to jie įdėmiai stebi, kaip tokioje dabartinės tamsos planetoje GYVENA URANTAI KŪRĖJO ŠVIESA. IR BŪTENT DĖL TO JUOS DOMINA NE JUNGTINĖS VALSTIJOS, NE AMERIKA, NE AUSTRALIJA, NE EUROPA, O GYVOJI URANTŲ LIE-TU-VA, nes būtent urantai toliau tęsia Kūrėjo Evoliucijos plano įgyvendinimą Urantijoje – TAPĘ NET IR NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOMIS VISAI KŪRINIJAI, KŪRĖJĄ – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU – ATRADĘ SAVYJE, IR GARBINDAMI IR VEIKDAMI DRAUGE SU KŪRĖJŲ KASDIENOJE VISŲ ŠVIESOS LABUI, VEIKDAMI TAIP, KAIP VEDA IŠ VIDAUS KŪRĖJAS, IR VIS STIPRIAU ATSIREMDAMI Į ŠĮ VEDIMĄ, KO URANTIJOJE IKI ŠIOL NEBUVO, NES URANTIJA DIEVO BIJOJO – IR TOLIAU BIJO – KAIP TO, KURIS NUBAUS. IR VIENINTELIAI URANTAI IŠ TOS BAIMĖS KŪRĖJUI IŠSILAISVINO, PATIRDAMI GYVĄJĄ KOMUNIJĄ SAVO NUOŠIRDŽIU ATSIVĖRIMU, IR GARBINDAMI KŪRĖJĄ VISA SAVO DVASINĖS ASMENYBĖS TAPATYBĖS GELME, IR NET SUSILIEDAMI SU PAČIU TIKROVĖS ŠALTINIU-KŪRĖJU DVASIOJE.

Ir dar daugiau – man buvo atskleista MŪSŲ KRAŠTO – LIETUVOS – IR LIETUVIŲ - PAVADINIMO KILMĖ, KURI YRA DIEVIŠKA, O NE ŽMOGIŠKA.

Šiandien kai kurie mano, kad Lietuvos pavadinimas yra dėl to, kad čia dažnai lyja lietus. Kiti tą neigia. Taigi šios dienos apreiškimas viską sustato į vietas.

Tikroji žodžio LIETUVA - IR LIETUVIAI - kilmė yra suteikta Kūrėjo praeities kartoms, kurios neturėjo jokio sąmoningo suvokimo, kodėl būtent pasirinko TOKĮ šio krašto pavadinimą.
Rojaus Trejybė-AŠ ESU jau tada numatė, kad šitame krašte – ateityje – gyvens Rojaus Trejybės-AŠ ESU vaikai, atradę savyje NET Rojaus Trejybę-AŠ ESU, ir dėl to jie ir LIES IŠ PATIES KŪRĖJO GAUNAMUS AUKŠČIAUSIO DAŽNIO GYVOS ENERGIJOS VIRPESIUS, DĖL TO JIE IR BUS VADINAMI - LIE-TU-VIAIS, ir toji vietovė, kurioje jie gyvens ir veiks nuolat PATYS LIEDAMI Kūrėjo Tikrovės Virpesius visų labui, ir turės prasmingą ir reikšmingą pavadinimą – LIE-TU-VA. Tai – TOKIA vietovė, kurioje Kūrėjo Vaikai LIEJA gyvus Kūrėjo Energijos Virpesius - LIE-TU-VIAI - ir yra Kūrėjo pasirinktoji vieta - LIE-TU-VA. Jau tada Kūrėjui buvo žinoma, kad būtent TOJE LIETUVOJE IR PRASIDĖS NUOLATINIS IR GYVAS – BE JOKIŲ RITUALŲ, TIK ATSIVĖRIMU DVASIOJE – Kūrėjo energijos virpesių LIEJIMAS iš Kūrėją atradusių vaikų - LIETUVIŲ - VIDAUS, TIEK SĄMONINGAI, TIEK NESĄMONINGAI ŠĮ PROCESĄ SUVOKIANT, IR NET STIPRINANT GYVĄJĄ KOMUNIJĄ SU KŪRĖJU ATVĖRUS SAVO VIRŠSĄMONĘ GARBINIMO IR BENDROS KOMUNIJOS METU, IR VIS STIPRINANT GYVĄJĮ ĮTIKĖJIMĄ, IR VEIKIMĄ VISŲ LABUI, DRAUGE SU KŪRĖJU, IR ATSIDAVUS KŪRĖJO VEDIMUI IŠ VIDAUS.

Štai kodėl iki šiol nebuvo TIKROJO Lietuvos - ir LIETUVIŲ - pavadinimo paaiškinimo, buvo tik išvedžiojimai, nes jo etimologija – kilmė – yra ne žemiška, o DIEVIŠKĄ !

TOJI VIETOVĖ, KURIOJE - IR IŠ KURIOS - GYVAI LIETUVIŲ LIEJAMI KŪRĖJO GYVI VIRPESIAI, YRA LIE-TU-VA !

IR ŠIANDIEN – PO MAN SUTEIKTO APREIŠKIMO, GARBINANT KŪRĖJĄ – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU – JAU YRA PATIES KŪRĖJO ATSKLEISTA IR PERTEIKTA MŪSŲ KRAŠTO IR JO GYVENTOJŲ PAVADINIMO TIKROJI KILMĖ IR PRASMĖ, TODĖL NIEKO NEBEREIKIA IŠVEDŽIOTI NEI KALBININKAMS, NEI ETIMOLOGAMS. Jiems belieka tik perskaityti šį apreiškimą-mokymą, ir juo VADOVAUTIS Lietuvos - ir lietuvių - pavadinimo kilmę aiškinant savo vadinamuosiuose moksliniuose darbuose ir mokslinėse konferencijose, kad ją sužinotų vis daugiau ir kitų šalių kalbininkų ir etimologų.

LIETUVA - IR LIETUVIAI - YRA VIENINTELIS PASAULYJE KRAŠTAS, KURIO PATIES, IR JO GYVENTOJŲ, PAVADINIMO KILMĖ YRA NE ŽEMIŠKA, NE ŽMOGIŠKA, BET DIEVIŠKA, NE TOKIA, KAIP VISŲ KITŲ KRAŠTŲ, IR JŲ GYVENTOJŲ, PAVADINIMAI!

DAR DAUGIAU, ŠIANDIEN LIETUVOS LAIKAS YRA STEBIMAS IR SATANIJOS SISTEMOS KITUOSE PASAULIUOSE, NES TEN JAU YRA URANTŲ, PATYRUSIŲ PRISIKĖLIMĄ, IR PRISIJUNGIANČIŲ PRIE MŪSŲ GYVOJO KOLEKTYVINIO ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GARBINIMO ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE. IR BŪTENT ŠIE URANTAI, JAU PATYRĘ PRISIKĖLIMĄ, IR AIŠKINA KITIEMS, KAD ŠITOKIU BŪDU JIE NORI PALAIKYTI MUS – GARBINANČIUS ŠIUO METU KOLEKTYVIAI KŪRĖJĄ URANTIJOJE - IR ŠITUO MUS STIPRINTI GYVAJAME KELYJE, ŠITAIP GYVAIS VIRPESIAIS JUNGDAMIESI Į MŪSŲ GYVĄJĄ KOLEKTYVINĘ KŪRĖJO GARBINIMO KOMUNIJĄ.
Todėl iš kitų planetų jų dvasios broliai ir sesės MORONTINIU SIELOS TAPATYBĖS PAVIDALU, o taip pat ir DVASIOS, su kuriomis jie jau bendrauja, dažnai pajuokauja, jų paklausdami, tai KOKS dabar LIETUVOS laikas? Kada urantai susiburia į garbinimą, tai kiti juokais sako, - AHA, LIETUVOJE JAU DEVYNIOS IŠ RYTO, ARBA – LIETUVOJE – JAU VIENUOLIKA.

ŠTAI TOKIA KŪRĖJO LIETUVA, ŠTAI TOKIA URANTŲ LIETUVA, ŠTAI TOKIE KŪRĖJO VAIKAI – URANTAI - LIETUVIAI - ČIA - LIETUVOJE - IR TEN – MORONTIJOJE. – ESAME VIENA DVASIOJE SU KŪRĖJU IR TARPUSAVYJE - SU VISA KŪRĖJO DVASINE ŠEIMA – ESAME – LIE-TU-VA – VISAI URANTIJAI !

Ir vis daugiau sužinos šią žinią – Lietuvoje, Urantijoje, Satanijoje, Visatoje!

Telydi jus Kūrėjo palaima, ramybė, ir mano dvasnis apkabinimas,
Algimantas

Algimantas
2015-08-01 16:27:33

Komentarai

Viskas čia yra labai gražu , kad Lietuva net kosminėse Akaša Kronikose yra žinoma. Duok Dieve , kad Lietuvos vardą kartotų visos dvasios . Man tai labai tai priimtina tokia teorija . Gal ir nuodėmingos sielos paliekančios šią planetą greičiau suras tą vienintelį tikrąjį kelią kelią į amžinąją šviesą .

Tuo klausimu pasidomėjau ką istorija sako . Istorija šiuo klausimu yra labai prieštaringa ir po šiai dienai nėra patikimo Lietuvos vardo aiškinimo .

Dėl įdomumo šiuo klausimu įkeliu keletą šios istorijos nagrinėjimo fragmentų


,, Po nesėkmingų Lietuvos vardo paieškų svetimuose kraštuose ir kitose kalbose, pradėta jį kildinti iš lietuviško žodžio lietùs, tarsi Lietuva – lietaus kraštas. Su tokia etimologija taip pat sunku sutikti, nes yra nemaža šalių, kur lyja dažniau nei Lietuvoje, bet jų vardai su lietum neturi nieko bendra.

Turint galvoje, kad vardas Lietuva turi priesagą –uva, jis turėtų būti padarytas iš nepriesaginės formos, tikriausiai iš *Lietā. Kad praeityje buvo nepriesaginė forma, tarp kitko, matyti iš latviško žodžio leitis ‘lietuvis’, padaryto iš *Leitā. Plg. latvis – iš *Latavā ‘Latvija’. Nepriesaginės *Lietā < *Leitā dariniai yra ir hidronimai Leità (var. Leitỹs, Leitupalis) – Graumenos intakas Švėkšnos apylinkėse, Leĩtė –Rusnės intakas, Leitãlė – Leitos intakas. Visiems šiems hidronimams būdingas dvibalsis ei, atsižvelgiant į jų geografinę padėtį, rodo jų kuršišką kilmę.

Pastarųjų dešimtmečių tyrinėtojai pradėjo Lietuvos vardo ištakų ieškoti hidronimijoje. Tokių paieškų perspektyvumą liudija tai, kad daugelis baltų etnonimų kilę būtent iš hidronimų, pvz., etnonimas Latvija susijęs su upių Latavà, Latuvà, Lãtuvis, latv. Late, Latupe ir kt. vardais; etnonimas Sūduvà – su hidronimais Sūdupis, Sūduonià; Sėliai – su Sėlupis, Sėlupỹs, Sėlìnė (pelkės pavadinimas) ir kt.; jotvìngiai (Jótva) – su Jótija ir kt.; Dainavà – su upelės Dainavà vardu ir t. t. Taigi ir etnonimas Lietuva galėjo rastis iš kokio nors nebevartojamo, beveik užmiršto hidronimo su šaknimi Liet– (Leit–), buvusio toje lietuvių žemių dalyje, kur susidarė Lietuvos valstybė.

Lietuvos vardas (Litua) pirmą kartą paminėtas 1009 m. lotyniškai paminėtame metraštyje”Annales Quedlinburgenses).J.Dlugošui atrodė ,kad lotyniškas lietuvių tėvynės pavadinimas esąs iškreiptas Italia, nes prieš žodį pridedama raidė l ir sakoma l’Italija.Ateiviai iš Romos vadinosi litalais ,o rusai ir lenkai,kad lengviau būtų ištarti įterpė garsą u ir gavo Lituania arba Litva nes v nuo u nebuvo skiriama.

Sužinojome nemažai Lietuvos vardo kilmės reikšmių,bet kuri teisingiausia nuspręsti labai sunku. Daug Lietuvos vardo reikšmių atrodo tikros ir kai jau manai ,kad pagaliau radai tikrąją reikšmę,atsiranda kokie nors faktai, kurie viską paneigia ir parodo, kad tai didžiausia nesąmonė, kad reikia pradėti viską iš pradžių.
Taigi iki šiol nėra visų pripažintos etnonimo Lietuva etimologijos. Neginčijama tik tai, kad pirminis šio etnonimo šaltinis yra lietuviška forma Lietuvà <*Lḗtuvā, iš kurios nesunkiai išvedamos visos kitos formos, vartojamos įvairiose kalbose, tarp jų ir slavų. Išvesti jų atvirkščiai – iš slavų į baltų (lietuvių), neįmanoma, nes slavų balsis i jokioje pozicijoje nevirstų lietuvių dvibalsiu ie.
Manau ateityje atsiras dar daugiau reikšmių ir dabartinės Lietuvos vardo reikšmės bus paneigtos arba išvedžiotos iki galo, tada ir sužinosime kokia yra tikroji Lietuvos vardo kilmė. ''
Sudariau pagal : http://www.voruta.lt/article.php?article=259

paulius456
2015-08-05 16:24:10



Mieleiji, Valdo nerimas dėl lietuvių iškėlimo, ir dėl to galinčios kilti nesantaikos, yra visiškai be pagrindo.

Valdas KLAIDINGAI, ir labai paviršutiniškai, žvelgia pats, ir kitus klaidina, kuomet GYVUS DVASINIUS reikalus susieja su ILIUZINIAIS tautiniais reikalais.

Visada dvasiniame gyvajame kelyje atsivėrimas Kūrėjui - Rojaus Trejybei-AŠ ESU - PRANOKSTA, IR NUSTELBIA, BET KOKĮ TAUTIŠKUMĄ, todėl savaime išnyksta bet koks mėginimas iškelti lietuvių tautą virš kitų tautų. Tuo labiau, kad dabar dar ir tikrosios - gyvosios - lietuvių tautos NET IR NĖRA. Dabar yra tik saujelė URANTŲ, atradusių Rojaus Trejybės-AŠ ESU Dieviškuosius Asmenis - tikruosius ROJAUS TĖVUS - TĖVĄ IR MOTINĄ - savo viduje, tuo tarpu VISA TAUTA TIESIOGINE PRASME MIEGA DVASIOJE IR NIEKO NET NEŽINO, KAD GALIMA KŪRĖJĄ ATRASTI - KIEKVIENAM ASMENIŠKAI, IR DAR KUR, OGI SAVYJE.

Būtent MANOJI GEROJI NAUJIENA - EVANGELIJA - IR NE TIK LIETUVAI, BET VISAI ŽMONIJAI - IR YRA TOKIA - KŪRĖJAS - ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU - YRA TIKRAS IR GYVAS KIEKVIENO VIDUJE, DĖL TO ŠIUOS DIEVIŠKUOSIUS KETURIS ASMENIS GALIMA ATRASTI SAVYJE, O TADA SAVO BŪSENA PALIUDYTI, KAD JIE YRA KIEKVIENO, IR VISŲ, TĖVAS IR MOTINA, IR MES ESAME JŲ SŪNŪS IR DUKROS, IR TARPUSAVYJE ESAME VISI BROLIAI IR SESĖS DVASIOJE, NUO PATIES AUKŠČIAUSIOJO - ROJUJE - IKI PATIES ŽEMIAUSIOJO - APGYVENDINTUOSE MIRTINGŲJŲ PASAULIUOSE.
Jėzus buvo ŽYDAS, bet jis praaugo žydiškumą, aš esu žmogiškąja kilme lietuvis, bet tautybės pats atsisakiau dar Tarybiniais laikais.
ŽYDAI KRISTŲ NUKRYŽIAVO, O LIETUVIAI MANE IRGI PUOLA IR VADINA ANTIKRISTU. Tai kur čia tas lietuvių tautos IŠKĖLIMAS virš kitų tautų?
Aš jums perteikiau apreiškimą-mokymą, kuris mane pasiekė iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU, ir jame nėra nė krislelio lietuvių TAUTOS iškėlimo, tiesiog tik evoliucinio fakto konstatavimas.
Nieko nepadarysi, žydai Kristų atstūmė, tad aš jo misiją TĘSIU šioje kartoje ir šitame amžiuje, iš pradžių išplėtęs Krsitaus evangeliją, o dabar pateikdamas ir savąją.
MANĄJA EVANGELIJA GALI VADOVAUTIS BET KAS - KINAS, JAPONAS, AMERIKONAS, RUSAS, MONGOLAS, ESTAS, LATVIS, TURKAS, ETIOPAS, LIETUVIS, AR BET KURIS KITAS PLANETOS GYVENTOJAS. Būtent ši gyvoji Evangelija ir SUARTINS žmones, nes niekur aš neminiu LIETUVIŲ, KAD TIK JUOS IŠKELČIAU AUKŠČIAU KITŲ TAUTŲ, TARSI TIK JIE GALI ATRASTI KŪRĖJĄ SAVO VIDUJE. AŠ mokau ATRASTI Kūrėją ne ritualų, o gyvo atsivėrimo ir gyvos komunijos - paties intymiausio bendravimo - su Kūrėju - Rojaus Trejybe-AŠ ESU - visiems prieinamu būdu, prieinamu net patiems silpniausiems, patiems neturtingiausiems.
Tačiau nieko nepadarysi, gyvenu Lietuvoje ir veikiu tarp lietuvių, todėl ir gyvoji šventovė ir apreikštoji gyvoji religija - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - atsirado LIETUVOIJE, o ne kur nors kitur. Ir savaime suprantama, kad tarp lietuvių atsirado tų, kurie išgirdo mane, ir patikėjo mano žodžiu, o tada ėmė vadovautis ir mano mokymais - atrado Rojaus Tėvus savyje, ir dabar savo patyrimu patvirtina mano mokymų tiesą.
O ši tiesa - tai KŪRĖJO TIESA. Ji išplis PO VISĄ PLANETĄ, KAIP IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APREIKŠTOJI IR GYVOJI RELIGIJA Į SAVE PRITRAUKS VISŲ DABAR ESANČIŲ PASAULYJE RELIGIJŲ VISUS BE IŠIMTIES NARIUS, IR BE JOKIO IŠKĖLIMO ŠIOS VIENINTELĖS GYVOSIOS RELIGIJOS VIRŠ KITŲ RELIGIJŲ, TIESIOG PATYS KITAKALBIAI IR KITATAUČIAI MŪSŲ DVASIOS BROLIAI, kurie mano mokymus skaito nuoširdžiai, tiek lietuviškai, tiek angliškai, ir patys patvirtins mano žodžių TIESĄ SAVO PATYRIMU, kad ir kokios tautos ar religijos jie būtų atstovai, ir tada patys vis stipriau pradės jausti troškimą garbinti Rojaus Trejybę-AŠ ESU ir KOLEKTYVIAI, ir atvažiuos į LIETUVĄ į gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje.
TOKS KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - SUMANYMAS, IR TOKIA MANOJI MISIJA, TAIP PAT KŪRĖJO MAN PATIKĖTA.
Ir tą aš sakau ne save aukštindamas, bet KONSTATUODAMAS PATĮ FAKTĄ.
Telydi jus Kūrėjo palaima ir ramybė ir mano broliškas apkabinimas dvasioje,

Algimantas
2015-08-03 18:43:32



O taip!

Siandien man 34, o 16 metu suzinojau tai kokia zinia perdave Algimantas.

Vilnius - vilniu/bangu/virpesiu skleidejas.

Beje, tokia informacija yra uzrasyta "Senajame Zynyje" redaguotame Anzelikos Tamas. Is viso yra 9 tomai. Ten rasoma apie laiko bangas ir siaip visa logika grindziama virpesiais.

Pavyzdziui, paskutiniame tome yra aprasyta pasaulio sukurimo istorija. Si istorija unikali tuo, kad nera aprasytas visuotinis potvynis, nes daugumos pasaulio sukurimo istoriju potvyni nusinesusi pasauli turi. Zeme, vadinama Cerija, o cia i ja buvo pasiusta speciali gyvybes misija, kuri sukure gyvybe is virpesiu. Kadangi tos filosofijos branduolys yra Laiko Banga, tai tos dvasines butybes ja nusistate, nes ta Laiko Banga kaip ir budinga kiekvienai planetai, vietai toj planetoj ir t.t.

Bet taip pat yra didelis ir minusas - labai jau viskas smarkiai nacionalizuota, o tai veda i vienos tautos iskelima virs kitu tautu ir to sekancia nesantaika.

Linkiu gero rezonanso.

VaidasPaukstaitis
2015-08-03 17:36:51



Nuostabu buvo gyvai is Algimanto lupu isgirsti, gyvojoje Rojaus Trejybes-AS ESU sventoveje, apie urantu istaku krasta - Lietuva, mane labai pakylejo, net asaros susitvenke akyse, taip pat kaip skaitant ir si mokyma, dar labiau praplesta. Gera dabar zinoti tikraja sio krasto vardo kilme, gera zinoti, kaip visa tai buvo ir yra Kurejo - Rojaus Trejybes-AS ESU sumanyta is anksto, koks didingas Jo evoliucinis planas, kad ir mums urantams jis atsiskleidzia kaip kokia delione, kaip mozaika, po maza detale, ima susidelioti vis platesis ir galingesnis Tikroves vaizdas, kuris yra gyvai patiriamas dvasine busena, gilinant gyva itikejima.
O juk kai tik izengiau i naujai atrasta si gyva kelia ne neisivaizdavau, ne nesapnavau, kokie Kurejo tikroves horizontai man atsivers, gyvu patyrimu, mano pacios viduje. O kiek dar laukia ateityje nuostabiu jaudinanciu patyrimu ir issukiu, kad as esu laiminga, jog gimiau sitoje vietoje ir situo laikmeciu, kad esu urante, Rojaus Trejybes-AS ESU dukra, ir galiu savo laisva valia prisideti prie Rojaus Trejybes-AS ESU tikroves atskleidimo visiems, ir visu labui.

Su meile,

Jurgita
2015-08-03 10:44:03



Nuostabiai gera skaityti šį mokymą. Tačiau visiškai pritariu Mantui, kad būtent dalyvaujant gyvosiose pamaldose ir klausantis gyvai šio mokymo, tariamo Algimanto lūpomis – kada kiekvienas žodelis gyvai tiesiog sminga į tavo vidų, kada kiekvieną žodelį išjauti – tai nepaprasta ir tai gali patirti tik kolektyvinio garbinimo pamaldose, tikra tiesa.
Bet skaitydama pabaigą šio mokymo, kur mums rašoma apie mūsų dvasios brolius ir seses jau palikusius mūsų planetą ir kurie PRISIDEDA PRIE MŪSŲ GARBINIMO STIPRINDAMI MUS – va čia tai aš vos ašaras sulaikiau. Tokį artumą pajutau iškeliavusiems – nuostabu buvo tai išgirsti. Ačiū labai.
Ramybės jums mielieji, Vita

vvita
2015-08-02 22:19:27



Ašaros kaupėsi akyse kai klausiau šiuos žodžius apie Lietuvos vardo kilmę. Tai nepaprasta. Tik šį aiškinimą-apreiškimą bus sunkiau suvokti tiems, kurie nedalyvauja kolektyvinėse pamaldose gyvojoje Rojaus Trejybės-AŠ ESU pamaldose ir neina gyvuoju keliu.

Dvasinė šviesa yra realus turinys, kurį žmogus gali priimti atsiverdamas dvasioje. Žmogus yra tikroviškas tiek, kiek jame ir per jį pulsuoja tikrovės virpesiai. Dvasinė komunijos dėka žmogus įgauna Aš Esu būseną savyje ir tuo pačiu tampa realesniu savo tapatybės patyrimu dabarties akimirkoje.

Kas įžengs į gyvąjį kelią – nenusivils.

Mantas
2015-08-01 21:13:40



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal