Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Gyva Rojaus Trejybes-AŠ ESU šviesa vaikams. Kaip auginti nauja karta.

Prabudes siandien anksti ryte, pradejau mastyti apie savo vaikus, apie tai kaip vaikai leidzia vasaras miestuose. Tevai iseina i darbus, vaikai lieka namuose vieni, ir stumia laika. Zinoma jiems organizuojamos ivairios stovyklos Lietuvoje, zinoma ir Airijoje, ir kitose salyse. Ten kur gyvena manieji taip pat yra ivariu stovyklu - gimnastikos, Sokiu, fotbolo - ivairiu zaidimu. Galvoju, o kaip butu saunu organizuoti stovykla vaikams, kur jie ateje galetu mokytis apie visatos sandara, mokytis garbinti Rojaus Trejybe-AS ESU, Atrasti savyje savo tikruosius Tevus. Vaikai dar tokie imlus, dar neuzmirso kaip viska i save sugerti, tiesiog klausant ir priimant. Kokia sauni nauja karta augtu. O ir tevai matydami svytincius savo vaikus susimastytu ir patys.


tokiose uzsiemimuose, vaikams, supaprastintai, butu galima pasakoti apie Visatu sandara, nagrinei su jais Adomines mokyklos dalykus, tai yra tai, ko sodo mokyklose mokydavo vaikus, kurious mes galim ir patys giliau panagrineje suvokti, Mokyti juos maldos naudos, aiskinti apie dvasiu kolektyva - Apvaizda, Tiesiog dalykiskai be jokios mistikos pasakoti vaikams ir sujais diskutuoti ivairius gyvenimo aspektus, aptarti pasidalinimo patirtimi svarba. Nagrinėti Urantijos Knygos ir gyvai gaunamu Forumo mokymu temomas. Stai kokia nauja karta augtu. O nauda dar butu ir ta, kad ateityje tokie vaikai galetu tureti panasiai mastancius savo gyvnemimo partnerius, kad jau ir seimos butu kuriamos seimos pagrinda statant ant gyvo Rojaus Trejybes AS ESU pagrindo. Siandien as manau kai kurie is musu taip pat noretu sukurti tokias seimas kuriose vyrautu Kurejo dvasia, bet patys susiduriam su tokia "mažyte" problema, kad tokiu partneriu aplinkui nera, ir dar sudetingiau, didziulis tarpas, tarp uranto ir kitu zmoniu, kalbi su kitu zmogum kartais kaip uzsienio kalba, ir dar tavo buvimas ir kalba sukelia susierzinima ir tada lieka arba kenteti ir save vis sulaikyti arba gyventi atskirai.

As dirbu kiekviena diena, ir kad organizoti vaikams bent jau valandos arba dvieju ar triju valandu grupes man nesigauna, bet manau, kad toks dalykas netolimoje ateityje visai imanomas. Jeigu jums, kam nors tokia ideja pasirode idomi tai uzsiimkit, koks dudziulis butu indelis i Lietuvos ir zmonijos ir visos visatos ateiti. Vaikai labai imlus ir i save ta nauja gyva sviesa sugeria lengviau, dar ju vidus nesustabarejes ir nesuterstas visokiu intelektualiniu hlamu. Koks nuostabus butu pagrindas ju gyvenimui. O kiek vaikisku akiu iesko tokio gyvo rysio, patys nesuprasdami kas aplink vyksta, ir atbunka po truputi per gyvenima eidami. Zinoma tai yra issukis visai tokiai pilkai masei, bet juk yra visokiu kriscionisku stovyklu, yra netgi gyvenimo meno stovyklu pagrystu, indusu filosofiniu tikejimu apie vedas. Tai kodel nepadaryti urantu stovyklas kur vaikai galetu studijuoti Algimanto mokymus Rojaus Trejyebs-AS ESU perduodamus mokymus, Vietines visatos asmenybiu mokymus, taip pat butu propaguojamas ir sportas, fizine veikla. na ir taip toliau, Mastant kartu su Rojaus Tevais ateitu nuostabiu ideju, ir vyktu gyvas gyvenimas vaikams, tada matydami visa tai ir suage zmone pasitemptu, kad savo vaikus labiau atitiktu.

Rasau visa tai ir prisimenu savo sena svajone, sukurti mokykla, kurioje vaikai butu mokomi dvasios pagrindu, daznai sia savo ideja prisimindavau ir vis atsidurdavau tokioje aklavieteje, o kas gi mokys vaikus tose mokyklose, juk ir mokytojai turi buti šviesus praėję tam tikra kelia, sukaupę dvasine patirti, o dvasiniu zmoniu siandien pasaulyje su ziburiu reikia ieskoti, ju tik maza saujale, o urantai tai tik maza saujale dar ir toje saujaleje dvasiniu zmoniu. Na, bet ideja yra, ir su laiku, manau, ji ir realizuosis. O ir financiniu islaidu juk ne tiek daug reikia tokiems renginiams, ypac vasara, kada vaikeliai i paprasta mokykla neina, sakau paprasta, ir suprantu, kad ji ne tik paprasta, bet dar ir prasta, auginanti vergo mentaliteta vaikuose. Bet cia jau kita tema.

Kai bendrauju su savo dukra, per skype programa, tai matau kaip jos akys kartais liudnos, o kartais tiesiog matosi kaip kiekvienos dienos rutina, ir gyvo vandens trukumas gyvenant be Kurejo atrasto viduje, veda vaika i ta pati niuru ir tuscia suagusio gyvenima, kuri gyvena milijardai musu planetos zmoniu. Visad skatinu ją pasimelsti, sakau pasimelsk Dukryte už mane už broli už visus ką žinai ir už save taip pat, ir aš z tave, sakau, meldžiuosi visada. Kartais paprasau jos uzsideti ausines, kad negirdėtu aplinkiniai ir nekiltu susierzinimas, ir pradedu garbinti Rojaus Trejybe-AS ESU. Garbinant mano akys uzmerktos. Kai po garbinimo ir trumpos padekos ir prasymu maldos atveriu akis, tai visada matau sviecianti dukros veida, atsiranda sypsena, matosi gyvai is vidaus sklindanti Kurejo auksciausiu virpesiu energija. Vaikas atgyja. Pati jaučia koks didžiulis džiaugsmas užlieja jos vidų po Garbinimo ir maldos. Kai kita karta bendrauju su ja tai uztenka mums tik pradeti bendrauti ir matau kaip jos veida nutvieskia ta pati gyva sypsena, tarsi jau vien musu buvimas ir susitikimas, kad ir virtualineje erdveje, aktyvuoja joje tuos gyvus dvasios virpesius, juk atstumas ir laikas neriboja gyvos dvasines energijos, ir mes iš vidaus vibruojame ta pacia gyva Rojaus Tėvu aukščiausia energija.

Atsiverkime vis labiau gyvoje Rojaus Tėvu šviesoje, kad mums kalbėti apie Rojaus Trejybe-AŠ ESU, būtu natūralu ir paprasta su bet kuom, bet kur ir bet kada.


Ramybes jums mieli broliai ir seses, pamastytkit, gal ir jusu viduje tokia ideja suskambes ir atsilieps, ir paprasys ryztingai prasiverzti i išore.

valdasAirija1
2015-08-09 12:13:09

Komentarai

gerb. ValdaiAirija1, tavo įdeja tikrai labai šauni ir pagirtina , tik nežinau kur atsirastų tiek urantų šeimų , kuriose būtų mažų vaikelių , darželinukų.

Kaip žinai , jeigu dar nepamiršai - čia Lietuva ir dar plius su super katalikiška visuomene .
Na susirinks gražūs maži vaikeliai , kuriems visai nesvarbu kokias tu seksi jiems pasakas . Pradėsi aiškinti apie Rojaus Trejybę-Aš Esu . Gal supras , gal nieko nesupras , bet svarbiausia jie viską pasakys tėvams , o tėvai tai jau tikrai su šakėmis atbėgs prie šio darželio ginti savo vaikelių nuo klystkelio žabangų .

Tai pats blogiausias scenarijus . Geriausias tai toks , kad po kelių dienų vis mažiau ir mažiau bus atvesta vaikelių . Mokesčių niekas nemokės ir nebus kuo užmokėti už patalpų nuomą , o taip pat ir už energetines sąnaudas .

Vienu žodžiu , jeigu nemokysi vaikelių katalikiškos žegnonės , nebus nei vaikelių , nei urantiškojo darželio . Deja , pasaulis yra toks ir ne kitoks .

paulius456
2015-08-09 16:53:07



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal