Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano susitikimas su Rimantu morontijoje, 20115 09 10

Šiąnakt labai trumpai SUSITIKAU su Rimantu, kuris neseniai iškeliavo iš mūsų pasaulio į morontinį sielos tapatybės energetinį lygį po jo prisikėlimo. Mūsų susitikimas įvyko ne Urantijoje, bet Minties Derintojui man miego metu perteikus MANOSIOS ASMENYBĖS – IR MANAJAI ASMENYBEI – PROJEKCIJĄ, kad būtų įmanomas toks bendravimas MORONTINIU lygiu. Jis buvo labai trumpas, arba būtent tai, kas išliko mano atmintyje – kaip perteikta projekcija – buvo labai trumpa laiko atkarpa. O tai priklauso nuo mano sugebėjimo BENDRADARBIAUTI SU MINTIES DERINTOJU IR GAUTI NORIMĄ PROJEKCIJĄ BE VIDINĖS ĮTAMPOS. Būtent NUOSTABOS vidinė EMOCIJA nutraukė šį ryšį su Minties Derintoju, kad aš per tą akimirką iš karto užbaigiau tą projekcijos dėka suteiktą gyvą ryšį.
Aš mačiau tą aplinką – tiksliau BUVAU TOJE APLINKOJE PATS. Tai buvo labai graži, labai žalia, kupina ramybės aplinka gamtoje, šiek tiek kalvota, su nedideliais neaukštų medžių sugrupavimais, ir labai daug sodrios, kaip pas mus būna pavasarį, gaiviai žalios spalvos žolės, kuri visa buvo tarsi labai tvarkingai prižiūrėta, nors tai buvo ne miesto aplinka, kurioje arti nebuvo jokių namų. Buvo šviesus metas, kuris man kėlė įspūdį, jog tai yra SAULĖTA diena, nes dangus visas mėlynavo be debesėlio, bet nemačiau jokio ŠEŠĖLIO.
AŠ TOJE APLINKOJE buvau pats, todėl mačiau viską iš vidaus, o ne kaip televizoriaus ekrane iš išorės.
Rimantas buvo aukšto ūgio, tvirtas ir gražus vyras. Tačiau pats jo pavidalas buvo labai lengvas. Sunku būtų palyginti su kuo nors iš mūsų aplinkoje esančių daiktų, su kieno nors išore. Jo matoma forma buvo tarsi minkštas ir labai švelnus audinys, gal net toks, kaip būna minkšti žaislai, labai šviesaus ir patrauklaus atspalvio, panašaus į dramblio kaulo atspalvį. Tačiau jo kūnas-forma į save netraukė mano žvilgsnio, nes mane traukė Rimanto vidaus – asmenybės tapatybės – sklindantys energetiniai virpesiai, kurių dėka aš ir ŽINOJAU, kad tai yra RIMANTAS, ir kurių dėka ir vyko pats bendravimas.
Aš supratau, kad jis ADAPTAVOSI toje aplinkoje, ir jaučia komfortą, tačiau jam vis tik kelia nerimą, ir net panašią į liūdesį emocinę būseną, kai kurių jo dvasios brolių ir sesių elgesio atskiri epizodai, kurie gali būtį panašūs į mūsų dvasios brolius ir seses Urantijoje, kai šie išgeria alkoholio ir praranda savo kūno kontrolę.
Aš tokiu Rimanto pasakymu negalėjau patikėti, todėl dar kartą jo perklausiau, kaip taip gali būti, juk po prisikėlimo nebėra jokio materialaus maisto, kaip ir materialaus kūno. Kaip gali būti, kad jie gali prarasti savo formos kontrolę, kodėl? Rimantas tegalėjo man papasakoti, jog yra net tokių epizodų, kurie jam nepriimtini, kada tokie dvasios broliai ir sesės gali net gatvėje parkristi ant nugaros, ir parkrenta, lygiai taip, kaip girtas neišsilaiko ant kojų, ir nugriūna Urantijoje.
Manoji NUOSTABA buvo TOKIA, kad aš beveik sušukau – KĄ – PARGRIŪNA ANT NUGAROS?! NEGALI BŪTI! – Bet taip YRA.
Mano nuostabai nebuvo ribų, ir būtent šitoji MANO emocinė VIDINĖ ĮTAMPA kaip tik ir nutraukė Minties Derintojo projekciją, ir aš grįžau į mirtingojo miego būseną.
Tačiau šis Rimanto pateiktas faktas mane taip pat nuliūdino, ir aš, jau pradėjęs aprašyti šį savo nakties patyrimą, dar kreipiausi į Rojaus Trejybę-AŠ ESU, kad gaučiau nors kokį paaiškinimą, ką čia man buvo sakęs Rimantas, ką tai reiškia? Ir man buvo paaiškinta, jog TOKIE epizodai nėra reti tik pradiniame morontiniame pasaulyje, nes visi pažadintieji neįgauna stebuklingų vaistų, kad akimirksniu pasveiktų nuo savo charakterio ydų. kurias atsineša iš apgyvendintų planetų – ypač iš tų pasaulių, kurie patyrė maišto pasekmes ir kuriuose tos ydos yra įsirėžusios giliai asmens charakteryje. Todėl egocentriškai mąstantys ir besielgiantys mirtingieji ir po pažadinimo savo egocentrizmo nepraranda savaime, tam būtinos jų atkaklios asmeninės pastangos. Po prisikėlimo vis daugiau mirtingieji yra supažindinami ir su energija, ir su jos pasireiškimu bei įsisavinimu. Tačiau lygiai taip pat jie yra mokomi, kad energijos įsisavinimas turi būti klojamas ant DVASINIO Kūrėjo pamato, nes priešingu atveju toji pati energija gali pakenkti. Tai būtų panašu į persivalgymą ar alkoholio apnuodijantį vartojimą Urantijos lygiu. Ir tie, kurie NEPAISO tokio teiginio, ir turėdami laisvą valią, ir vedami gryno smalsumo, ir savo dar silpno – dvasine prasme – charakterio įtakoje, nori patys viską išbandyti – MOKYTOJŲ TEIGINIAIS IKI GALO NEPASITIKĖDAMI – kaip ir vaikas Urantijoje, NETIKI, kad gali nusideginti pirštą, kai jam sako - neliesk karštos plytelės - o kai priliečia, tada puola į ašaras, kad jam skauda - nudegė. Todėl ir būna tokių epizodų, kada egocentriška asmenybė tokio savo charakterio įtakoje nori pati ką nors PANEIGTI, ar dar daugiau - ir PASIPUIKUOTI, KAIP JI MOKA VALDYTI ENERGIJĄ, prieš kitus, tai būtent tokių VAIKIŠKŲ epizodų metu ir nusvyla nagus. Tačiau toks yra kai kurių mirtingųjų EVOLIUCINIS augimas – MORONTINIS VAIKIŠKUMAS.
Na, o visa toji aplinkinė žaluma, kurią mačiau, tai ir yra būtent Rimanto valdos, kuriose jis pats kuria – savo energetinio virpesių lauko, ir asmeninių pastangų deka – jam priimtiną gyvenimo aplinką, formuodamas ir augmeniją, ir gyvūniją.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas,
Algimantas

Algimantas
2015-09-10 12:30:06

Komentarai

Mielieji, vakar (2015 09 12) po GYVŲJŲ pamaldų ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOJOJE šventovėje, Vilniuje, kalbant apie dvasinius dalykus jau prie arbatos, Vita, su tam tikra liūdesio gaidele, sakė, ir tuo pačiu klausė, jog urantai dvasine savo šviesa jau toli pranoksta kitus mūsų planetos mirtinguosius, todėl jie gali peršokti ne per vieną mirtingojo morontinio lavinimo pasaulį, bet sprendžiant iš to, ką sakė Rimantas, ir tai, kad toje aplinkoje, kur įvyko Rimanto ir mano susitikimas, yra toji vieta, kur jis formuoja savo gyvenamąją aplinką, augmenijos ir gyvūnijos formavimu, tai reikštų, kad jis ten turėtų būti ilgesnį laiką, ir būtent tame pradiniame morontiniame pasaulyje, nes būtent jame matomi epizodai nuliūdino Rimantą, tai kaip tuomet suprasti Urantų AUKŠTESNĮ UŽ KITŲ dvasinį lygį, jeigu Rimantas liks šiame pasaulyje?
Toks klausimas gali kilti ne vienam, todėl mano jai, ir visiems dalyvavusiems prie mūsų arbatos stalo, atsakymas vertas ir mūsų Forumo.
Rojaus Trejybės-AŠ ESU Evoliucinio Plano įgyvendinimas numato, kad bet tokia teorinė informacija laikoma įsisavinti tiktai tada, kada šia informacija savo gyvenimu ir praktika dalinamasi su kitais - VISŲ LABUI. Ir tik tada vyksta KIEKVIENO ASMENINĖS DVASINĖS TAPATYBĖS ĮVERTINIMAS - KOKIE ESAME ASMENIŠKAI JAU REALŪS, ASMENYBĖS POTENCIALUS PAVERTĘ AKTUALAIS.
Tuomet mus perkelia į kitą pasaulį, kuriame vėl vyksta supažindinimas su to pasaulio veikla ir asmenybės tapatybės patikrinimas, ir įvertinimas, kad būtų nustatyta, ar jai teks keliauti į dar aukštesnio dvasinio mokymo pasaulį, ar būtent jau šitame pasaulyje ji ir atnaujins, ir tęs toliau savo dvasinės asmenybės potencialų atskleidimą savosios tapatybės aktualų lygiu.
Tačiau čia dar ne viskas. Gali būtii ir taip, kad kaip tik tuo metu prireikia kokių nors užduočių atlikimui savanorių, kurie tuo metu galėtų padirbėti padėjėjais tiems, kurie tame pasaulyje vykdo savo konkrečias misijas ir kurių visiškam įgyvendinimui kaip tik reikalingi padėjėjai, ir jie kaip tik tinka, kad būtų parinkti iš atvykusiųjų mirtingųjų. Tuomet tokie mirtingieji gali ir šimtams metų likti tokio patyrimo kaupimo takelyje, savo tiesioginį dvasinį žengimą į savojo likimo - Rojaus siekimo - įgyvendinimą laikinai sustabdę. Tačiau šitame šalutiniame takelyje jie įgaus TOKĮ patyrimą, kokio neįgaus kiti jo dvasios broliai ir sesės, kurie bus nužengę TOLYN Evoliucinio Plano įgyvendinimo kelyje.

Ir vis tik kiekvienas sukauptas PAPILDOMAS patyrimas tikrai kada nors ateityje pravers įgyvendinant konkrečias kitas užduotis. EVOLIUCINIAME KELYJE JOKS - NET PATS NEŽYMIAUSIAS - PATYRIMAS NEDINGSTA - JIS VISADA PRAVERČIA.
Na, o kas dėl Rimanto, tai, panašu, kad jis liko kaip tik pradiniame pasaulyje ilgesniam laikui jau kaip dvasinis mokytojas tiems prisikėlusiems mirtingiesiems, kurie yra ŽEMESNIO dvasinio lygio, IR KURIEMS JIS GALI BŪTI DVASINIŲ MOKYTOJU, TURĖDAMAS DAUG GILESNĘ KOSMINĘ ĮŽVALGĄ. Ir BŪTENT ŠITUO TARSI Į ŠALĮ VEDANČIU TAKELIU, jis TINKAMAI - SU MAŽESNIAIS STRESAIS IR ĮTAMPA JO DABARTINIAM PROTUI - įgys didesnį PASITIKĖJIMĄ ROJUS TRJEYBE-AŠ ESU, KAIP IR SAVIMI PAČIU.
Dar būdmas Urantijoje Rimantas buvo PILNAS BAIMIŲ, JAM TRŪKO NE TIK PASITIKĖJIMO ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, BET IR SAVIMI, tad dalindamasis savo patyrimais, aiškindamas savo kosminę įžvalgą, kurdamas drauge su Apvaizda savo aplinkos aukštesnių dažnių energetinį lauką, ir garbindamas Rojaus Trejybę-AŠ ESU, jis kaip tik ir stiprins savyje PASITIKĖJIMĄ Rojaus Trejybe-AŠ ESU ir savimi, stiprins jį visu tokiu savo gyvenimo PROCESU. Ir tada jis bus tvirtesnis aukštesnio dvasinio lavinimo pasaulyje, kad ir pats pasireikštų RYŽTINGAI IR VEIKSMINGAI.

Kada intelektas yra pilnas informacijos, o dvasia neturi sukaupusi patyrimo, kaip šitą informaciją dalinti kitiems - VISŲ LABUI, niekada asmenybės tapatybė nebus RYŽTINGA IR VEIKLI.
Tuo tarpu EVOLIUCIJA - REIŠKIA VISĄ LAIKĄ JUDĖJIMĄ Į RYŠKESNĘ ŠVIESĄ IR TIESĄ, GĖRĮ IR GROŽĮ, TEISINGUMĄ IR GAILESTINGUMĄ, ENERGIJOS GILESNĮ ĮSISAVINIMĄ IR KŪRINIJOS PLATESNĮ PAŽINIMĄ, IR BŪTINAI GALINGESNĮ SUSILIEJIMĄ SU KŪRĖJU - ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU - IR PATYRIMĄ PATIES KŪRĖJO SAVYJE IR JO PASIREIŠKIMĄ IŠORĖJE, NES BŪTENT IŠ KŪRĖJO IR KYLA EVOLIUCIJA - TIKROVĖ - IR BŪTENT KŪRĖJUJE JI ATSISKLEIDŽIA - PER VISĄ AMŽINYBĘ, NES KŪRĖJAS YRA NE TIK EVOLIUCIJOS PRADININKAS IR ŠALTINIS, BET IR VISOS POTENCIALIOS AMŽINYBĖS IR VISOS POTENCIALIOS BEGALYBĖS AKTUALAS ŠALTINIS IR CENTRAS.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas,

Algimantas
2015-09-13 11:29:24



Labai liūdnas vaizdas , tikriausiai tai žemutinis astralas į kurį masiškai patenka visos žemiškos sielos , tik Vienetai patenka į aukštuosius dvasinius pasaulius . Viską lemia mūsų sielos dvasiniai turtai . Mūsų įgimtas egoizmas , pavydas , pyktis , graužte sugriaužia mūsų dvasinius turtus , nors lūpos kalba daug gražių žodžių .

Jūs urantai ignoruojate Naujajį Testamentą , tačiau ten yra daug prasmingų pamokymų , kuriuos naudojo net Urantijos Dokumentų Apreiškėjai .

Štai vienas iš jų : ,, Jeigu nepasidarysite kaip vaikai , nepateksite į dangaus karalystę "
Nereikėtų šio mokymo tiesmukiškai suprasti , bet suprasti ta gerąja vaikiška besąlygiško pasitikėjimo dvasia.

Dar daug laiko praeis , kol astraliniame gyvenime asmeniškai susireguliuos visos informacinės funkcijos ir kol atsiras žinojimas apie visas paslaptis , to nematyto ir nežinomo pasaulio .

Manau , kad kiekvienam žmogui reikia labai daug dirbti su savimi , su savo protu , kol dar gyveni sąmoningą planetinį gyvenimą . Dar čia esant , labai svarbu , savo protą ir mintis sureguliuoti nuolatiniame , kasdieniniame garbinime ir šlovinime Kūrėjo - Rojaus Trejybės ir tuo pačiu , kuo daugiau laiko skirti bendravimui su savo dieviškuoju minčių Derintoju .

Tai tikrai labai kruopštus , kasdieninis savo minčių valymas ir tvarkymas su teigiamų emocijų užtaisu , kad gyveni , kad esi , kad gali ir mintimis ir lūpomis šlovinti ir garbinti dangiškąjį TĖVĄ - KŪRĖJĄ .

paulius456
2015-09-12 23:05:22



Tikrai labai nuostabu buvo perskaityti šį Algimanto patyrimą. Ką daugiau ir bepridurti – tiesiog skaitydamas negali atsižavėti tuo ką skaitai ir kad tau taip pat suteikta galimybė susipažinti su tokia informacija kokia su mumis mokytojas pasidalino. Nepaprastai gera ir labai ačiū tiek Algimantui tiek Rojaus Trejybei-AŠ ESU. Mažieji urantai Viktorija bei Matas taip pat liko sužavėti kai ir jie iš manęs sužinojo tai ką ir mes čia perskaitėm. O kas gali nesidžiaugt tokia puikia informacija tik dar kartą patvirtinančia mums taip dažnai kartojamas tikrovės tiesas.
Vita

vvita
2015-09-10 22:52:27



Va, čia tai bent. Algimantai, jei dar kartą turėsi panašų patyrimą nepamiršk broliui Rimantui perduoti linkėjimus nuo mūsų visų - urantų. Ir paklausk jo ar jis jau prisimena, kad lankė Gyvąją Rojaus Trejybės Šventovę ir garbino Rojaus Trejybę-AŠ ESU.

Su meile,

IRENA
2015-09-10 19:55:03



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal