Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jėzaus gimtadienio, rupjūčio dvidešimt pirmosios, gyva malda už žmoniją, už dvasinį žengimą į priekį, už visą kūriniją.

Mielieji, vakar vakare, man kilo mintis per Jėzaus gimtadienį, rupjūčio dvidešimt pirmąją, surengti bendrą maldą įvairuose kontinentuose aštuntą valandą vakaro Grinvičo laiku. Lietuvos laiku tai bus dvidešimt trečia valanda. Šį pakvietimą aš pasiūsių Urantijos žmonėms į įavirius tinklapius, kurie yra susiję su Urantijos Knygos studijomis kituose kraštuose.
Pasistenkite to dienos darbus užbaigti anksčiau, kad jie nebeatitruaktų jūsų minčių nuo nuoširdaus bendravimo su Tėvu, Jėzumi, ir Visatos Motina Dvasia. Būtent Sūnaus Kūrėjo-Jėzaus partnerė valdant visatą yra Visatos Motina Dvasia. Ir ji yra Šventosios Dvasios Šaltinis. O Visatos Motina Dvasia Šventąją Dvasią paskleidžia po visą Vietinę Visatą. Ir ji yra kiekvieno iš mūsų materialiame kūne, visoje erdvėje, visoje Vietinės Visatos erdvėje. Nėra tokios vietos, kur jos nebūtų.
Kiekvienas iš mūsų turime Tėvo dvasią, Minties Derintoją, per kurį ir bendrausime maldoje su Tėvu. Ir taip pat mus veikia Sūnaus KŪrėjo-Jėzaus dvasia, Tiesos Dvasia. Tai yra mūsų dieviškieji vedliai iš vidaus. Tuo tarpu iš išorės mus globoja angelai serafimai. Kiekvienas iš mūsų, kuris SĄMONINGAI APSISPRENDŽIA siekti dvasinio augimo ir vykdyti ėvo valią, gauna vieną porą angelų serafimų. Ir jie taip pat dalyvaus mūsų maldoje. Kaip ir kitų kategorijų angelai - bažnyčių, rasių, pažangos, ir t.t. O taip pat mūsų maldą palaikys ir TARPINĖS BUTYBĖS, kurios ir yra nuolatiniai Urantijos gyventojai. Tik jų mes matyti nematome, bet jos yra žemesniame evoliuciniame laiptelyje negu angelai, bet aukštesniame negu žmonės, kol jie yra materialūs tvariniai iki energiją išeikvoja materialus kūnas. Dėl to jos ir vadinamos TARPINĖMIS, nes yra tarp angelų, kaip žemiausios dvasinės asmenybių kategorijos, ir žmogaus.
TAigi, mielieji, vienuoliktas valanda vakaro. Rugpjūčio dvidešimt pirmoji. Jūs atsisėskite patogiai ir pirmiausia kreipkitės į Tėvą su GARBINIMO MALDA.
Tėve, aš garbinu Tave,
Tėve, aš garbinu Tave, kad tu esi, ir kad sukūrei kūriniją ir visą joje esančią gyvybę.
Tėve, aš garbinu Tave, kad Tu esi mumyse, o mes esame Tavyje.
Tėve, aš garbinu Tave, kad Tu esi manyje, o aš esu Tavyje.
Tėve, aį agrbinu Tave, kad Tu esi Meilė, Tiesa, Gailestingumas, Gėris, ir Grožis.
Tėve, aš garbinu Tave, akd Tu mus ragini būti net ir tokiais tobulais, koks tobulas esi Tu pats.
Tėve, aš garbinu Tave, kad Tu mus mokai Meilės, Tiesos, Gailestingumo, Gėrio, ir Grožio.
Tėve, aš garbinu Tave, nes tai yra viena nuostabiausių akimirkų kiekvieno Tave mylinčio tvarinio gyvenime.
Tėve, aš garbinu Tave, ir garbinsiu per visą amžinybę ateityje.
Tėve, aš garbinu Tave, nes trokštu garbinti tave visa ssavo siela.
Tėve aš garbinu Tave iš meilės Tau ir Kūrinijai ir savo laisva valia taip pat gauta iš Tavęs.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia.
Amen. (kam per sunku pasakyti, "Manoji valia, kad būtų Tavoji valia." Galite pasakyti "Ne mano, bet Tavo valia tebūnie." Su laiku pereisite būtent prie pirmojo varianto, kai savo valią suliesite su Tėvo. Garbinima nieko neprašant niekam. Dėl to garbinimas ir kyla tik iš meilės Tėvui.)
----------
Jėzaus, Visatos Motina Dvasia, Tėve,
aš Tave labai myliu, ir tik Tavosios meilės vedamas iš savojo vidaus, per Tavo dvasią, kreipiuosi į Tave drauge su savo sielos broliais ir seserimis.
Mes, Tavo vaikai, dabar esame įvairiausiose vietose, nesam susirinkę į vieną bendrą vietą. Bet meldžiame Tave, Jėzau, Visatos Motina Dvasia, Tėve, kad pajaustume dvasinį ryšį su Tavimi ir vieni su kitais, kurie šitoje maldoje dalyvauja - ir sielos broliai, ir angelai, ir dvasios, ir tarpinės būtybės, mūsų nuolatiniai padėjėjai.
Mes jaučiame savo viduje didžiulį norą vis giliau ir giliau pajust Tavo meilę, Tėve, mes trokštame atsiverti Tau visa savo sielos gelme.
Tegu šitoji bendra malda, kurioje dalyvauja daugybė žmonių, kurie nemato vieni kitų šiuo metu, kurioje dalyvauja daugybė dvasių, ir sielų, leidžia mums pajausti dvasinį ryšį su Tavimi ir tarpusavyje.
Jėzau tu sakei ir sakai, ten, kur dau ir daugiau įtikėjusiųjų sueina draugėn tarp jų esi TU, per savo Tiesos Dvasią. Ir tu leidi pajausti, kaip tavoji Tiesos Dvasia im aveikti iš vidaus kiekvieną, kuris tik atsiveria tau.
Jėzau, aš meldžiu tave, kad dabar tavoji Tiesos Dvasia įeitų į kiekvieną iš mūsų ir kad mes pradėtume patirti, jog tu esi GYVAS, NE IŠGALVOTAS, NE MISTINIS, BET REALUS I RTIKRAS, IR VISĄ LAIKĄ VEDI MUS, KAIP VEDA IR TĖVO DVASIA, Į VIS GILESNĮ IR DIDESNĮ SUSILIEJIMĄ SU TAVIMI IR TĖVU.
Tėve, šiandien mes meldžiamės Tavojo Sūnaus, mum žinomo Jėzaus iš Nazareto vardu, gimimo dienos proga. Būtent šitą vasaros dieną Tavasis Sūnus išvydo mūsų pasaulį gimdamas bejėgiu kūdikiu iš moters. Ir būtent jis atnešė mums tokią šviesą, kuri daugelį net apakino, kad Tu Tėve, esi Kiekvieno Tėvas, ir kad mes visi esame broliai ir seserys turintys Tave VIENĄ TĖVĄ.
Tėve, Jėzaus, Nebadonija, šita nuostabi gimimo, tavo, Jėzau, gimimo diena pakeitė žmonių nuostatas ir sampratas apie tai, kad Tėvas gali turėti kokią nors išskirtinę, išrinktąją tautą, nes Jis myli visus VIENODAII IR PER VISĄ AMŽINYBĘ.
Tėve, Jėzau, Visatros Motina Dvasia, mes ir šitoje maldoje norime pajusti ŠEIMOS, NET IR VISOS KŪRINIJOS ŠEIMOS NARIŲ BENDRYSTĖS DVASINĮ RYŠĮ, kad iš tiesų PATIRTUME, JOG ESAME DVASIOS BROLIAI IR SESERYS IR TURINTYS VIENĄ MYLIMĄ TĖVĄ - VISŲ TĖVĄ.
Mes meldžiame Tave, kad Tavoji meilė ir šviesa sušildytų širdis tų, kurie šitą pačią akimirką yra sumanę blogio darbus ir juos siekia įgyvendinti, kad jie pajutę Tavuosius meilės virpėjimus savo sieloje net ir pausiaukelėje sustotų ir atsisakytų piktų užmačių, kurios gali sukelti daug skausmo ir kančios daugybei mūsų sielos brolių.
Mes meldžiame Tave, kad visi tie, kurie kankinasi ir žūsta nuo sprogimų Libane ir Izrealyje, Afganistane ir Irake, bet kurioje kitoje pasaulio vietoje, patirtų TAVO PALAIMĄ, NET IR TOKIOMIS SIAUBINGOMIS IŠBANDYMŲ FIZINIAM KŪNUI MINUTĖMIS, kuri ir leistų jiems pajausti ramybę savo sieloje ir atsidavimą Tau, Meilės ir Gėrio Šaltiniui. Ir tuo jie taptų kitiems šviesa ir pavyzdžiu, kaip su Tavimi, galima net fizinės kančios akimirką jausti ramybę ir palaimą. Ir kiti norėtų šitą palaimą ir ramybę patirti.
Mes meldžiame Tave, kad visi galingiausieji pasaulio politiniai vadovai, pajaustų Tavuosius meilės virpėjimus savo sielose, ir kad savo savanaudiškų sprendimų atsaisakytų, o pradėtų siekti gerovės visai žmonijai, nenuskraidžiant nieko. Tik su Tavimi galima šito pasiekti pasaulio galingiausių valstybių vadovams ir atrast savyje TAvosios išminties, kaip veti žmoniją tolyn nuo pražūties ir kančios, skausmo ir vargo, į Tavąjį samtarvės ir ramybės tarp tautų ir valstybių kelią.
Mes meldžiame Tave - Tėve, Jėzau, Visatos Motina Dvasia - kad vis daugiau pasisemtume Tavosios išminties ir galėtume pašvęsti savo gyvenimą šviesai ir tiesai, meilei ir gėriui, kaip Jėzau, tu mums buvai parodęs būudamas vienas iš mūsų ir vienas tarp mūsų prieš du tūkstančius metų. Tavasis kelias ir yra vienintelis, vedantis į taiką ir ramybę visoje žmonijoje.
Mes meldžiame tave, kad galėtume kuo geriau prisidėti prie ramybės užtikrinimo mūsų planetoje ir meilės skleidimo tarpusavio bendravime.
Tu esi toji šviesa ir išmintis, kuri gali mus ugdyti tam, kad galėtume tapti Tavosios kūrinijos šviesintojai savo kasdieniais veiksmais. Mes meldžiame Tave, kad pajutę Tavąjąč išnitį savo sieloje, turėtume drąsos ir ryžto šitąją išmintimi vadovautis visur ir visada.
Mes meldžiame Tave, kad mūsų visas gyvenimas taptų prasmingas, liudijantis net Tave - Tėve, Jėzaus, Visatos Motina Dvasia - kitiems mūsų visa gyvensena ir mąstysena, kuri būtų visa panirusi į Tavo meilės vandenyną ir jame amžinai semtųsi gyvybingumo ir gailestingumo visiems, kuriuos mus pasitaikytų Tavo valia sutikti savo kelyje pas Tave, Tėve, Rojuje.
Mes meldžiame Tave, kad dvasiškai pabustų mokytojai ir nebebijotų kasdienių pamokų pradėti nuo maldos Tau Tėve, ir iš meilės Tau. Ir tik tada vaiko širdelė sužydės Tavo meilės žiedais, skirtais visiems. Mes meldžiame Tave, kad dvainis ryšys tarp Tavęs ir mūsų visą laiką tik augtų ir stiprėtų, kad Tavoji meilė taptų mums tokia svarbi ir būtina, kad nė dienos nepradėtume nepadėkoję Tau iš visos širdies ir nepaskyrė jos darbų Tavosios, ir mūsų, kūrinjijos labui.
Mes meldžiame Tave - Tėve, Jėzau, Visatos Motina Dvasia - kad šios maldos dvasiniu ryšiu sujungti visi tarpusavyje, jį saugotume visą laiką ir melstume Tave jo sustiprinmimo mūsų visų sielose ir ateityje.
Mes meldžiame Tave, Tėve, kad vis daugiau ir daugiau atsiduodami Tavosios dvasios vedimui iš vidaus, mes neatsisakytume šito ŠVIESOS KELIO, O JUO ŽENGTUME DAR RYŽTINGIAU. Mes meldžiame Tave, kad Tu mus panaudotum kaip savo instrumentus Meilės ir Tiesos Tavojoje Šeimoje, nes tik Tu žinai, ko mums reikia labiausiai, kad toliau šviesėtume ir augtume savuoju charakteriu. Ir augtume taip, kaip nori Tu, Tėve, nes tik Tu žinai viską nuo pabaigos. Dėl to Tu žinai ir visą mūsų kelią iki Tavęs Rojuje. Mes meldžiame, kad šitame kelyje pateisintume Tavo visas viltis, ir kad Tu galėtum pasakyti, kaip pasakei apie savo Sūnų Jėzų prieš du tūkstančius metų: "Tai mano mylimas Sūnus. Aš juo esi labai patenkintas."
Tėve, Jėzau, Visatos Motina Dvasia, šitoji mūsų bendra malda, suvienijanti žmonęs iš įvairių šalių, suvienijanti mus net su įvairių kategorijų dvasiomis, taip pat TAVO VAIKAIS, skirtingo išsivystymo sielomis, yra pašvęsta mūsų visų SUARTĖJIMUI IR BENDRAM TARNAVIMUI TAVO LABUI TĖVE.
Manoji valia, kad būtų Taoji valia.
Amen.
---------------
PO maldos dar pasėdėkite tyliai keletą minučių, nesistengadami vėl pasinerti į savo rūpesčius. Būtent tokiu nmetu yra geriausias ryšys Minties Derintojui perduoti savo mokymus jums.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
savo šitą nuoširdžią maldą skirame žmonijos šviesai, žmonijos meilei, žmonijos tiesai, kad ji


Algimantas
2006-08-09 18:07:49

Komentarai

Šiandien jau rugpjūčio diena.
O šiais metais ar nieko panašaus neketinama?


Gilė
2007-08-14 08:13:37



Ir aš norėčiau,nors žodžiu,prisidėti prie tos įpatingos, rugpiūčio 21 dienos.Padėkoti norėčiau mūsų Nebadono Visatos
Valdovui Mykolui Kristui, kad Jis pasirinko mūsų pasaulį
Urantijos vardu,savo paskutiniam savęs padovanojimui.Nugy-
veno žmogišką gyvenimą Jėzaus iš Nazareto vardu,patyrė mūsų
pačių žemiausių tvarinių žmogiškuosius vargus ir džiaugsmus
leidosi savo mylimiausių vaikų buti nužudomas,tuo pademons-
truodamas begaline,tėvišką meilę savo,dar neprotingiems vaikams.Išliejo savo Tiesos Dvasią mums.Visą savo žemiška
gyvenimą pašventė visų mūsų TĖVUI apreikšti.Šitam SŪNUI
KŪRĖJUI,ačiū,tariu iš visos širdies.AČIŪ.


IRENA
2007-08-14 16:38:05



Ak, Zitute, kad zinotum, kiek mushiu atlaikiau su savais "praeities vaiduokliais", kiek savo purvo teko perkasti, kad susirasti savyje tai, kas like shvaru...
Tad, tikrai puikiai jauciu ir vertinu "DABARTIES gaiva ir sviesa". Bet mano istorija nuo to netapo kazkieno kito istorija, ir kai susiduriu su kazkuo, kas jau pazistama is praeities, man nereikia isnaujo "isradineti dviracio", nes zinau kaip skaudziai jau esu pasimokes. Cia as apie savo patirti, tik savo. Ir buvau as komjaunuoliu, ir nepasakyciau, kad per prievarta. Ir Lenino idejoms labai netgi pritariau (Marksistine-Leninine filosofija tiek mokykloj, tiek "visiukuose" variau penketais).
Dabar ir graudu ir juokinga tai prisiminti. Bet TAI BUVO. Ir uzuot isbraukes tai is atminties, as laikau tai savo atminties "archyve". TEN ir TADA juk buvau irgi as.
Bet gink Dieve kovoti su kitu praeities vaiduokliais! Algimanto istorija - tai tik Algimanto istorija. As jo nesiruosiu nei teisti, nei barti uz jo praeiti. Kaip ir neteisiu jo uz dabarti tada, kai atsipeikes ir atsigresh i Dieva kuris Danguje, pamirses dabartini savo "Teva-patevi". Stebiuosiu kai kuriu zmoniu "izvalgumu", kai bando man primesti teisejo vaidmeni.
Beje, vertinant tavo ir Sauliaus kategorijomis, tai jusu "teismas" mano atzvilgiu yra kur kas negailestingesnis :). Bet, pabreziu, as tame neizvelgiu teismo ar teiseju. Atvirksciai, as siame forume su dziaugsmu ir dekingumu pasitinku i mane nukreipta kritika, pastabas, nes priimu tai kaip manes kreipima i Tiesa, nors, nevisuomet tai parodau. Bet tai jau kita tema.
O pastarasis mano kreipimasis i Algimanta, i Algimanta - Dievo sunu, kuris dar karta pamegintu ivertinti Algimanto - patevio sunaus padeti, tera tik dar vienas bandymas istraukti broli is nelaisves, kurioje jis atsidure. Deja, ne pirma karta.
Aciu, Zita, dar syki! Net nemokedamas zodziais reiksti savo meiles kitiems, as ja jauciu, as ja gyvenu, as ja vadovaujuosi. Bet tavo zodziai palieka gerus pedsakus manyje. Juk "meiles niekad nebus perdaug!" :)


Audrys - Zitai
2006-08-30 11:01:30



<Ramuniux>, nelabai mokesiu gal taip pilnai atsakyti, kaip gali kiti, arba tai jau yra atsakyta sios temos pradzioje. Bet stai, ta diena zymi data, kad pradeda dienos ilgeti, ir pagonys svesdavo atrodo ta data kai pradedavo ilget. Dar poto netgi ne is sio saltinio, bet is kitur yra atrasta kad jezus gime 4 metai pr. Kr. ar kazkaip panasiai. Tai yra daug faktu kodel ta diena nera jezaus gimimo diena. O placiau tuos teiginius ispletoti, ar dar ka pasakyti gali kiti.

Vaidas
2006-08-29 20:59:13



O tai kas tada gruodzio 25 ? Tai jau iseina ne jezaus gimtadienis?

Ramuniux
2006-08-29 20:45:15



na, pagal mane, "kietuoliais" čia pavadinti "šventuoliai", t.y. pretendentai į šventuosius...na, BEVEIK į šventuosius...kadangi Tikras Šventasis ne tik bus nepadaręs nė vienos klaidos ir žinos, kad niekada jau ir nebepadarys, BET niekada nemėtys akmenų ir į kitus, net ir žinodamas, manydamas ar jausdamas, kad tokią teisę TURI :)
ATLEISK IR PALEISK, Audry. Nebesitampyk su praeities vaiduokliais, dargi ir ne su savais... stenkis nebet įžvelgti tiktai savųjų 'praeities klaidų' pasekmes SAU ir su jomis kiek įmanoma padirbėk DABAR.
Atverk savo širdelę visiems ir viskam ir pamatysi, kad tų 'vaiduoklių' net ir nėra. Pamilk save, Dievą ir kiekvieną jo tvarinį, koks jis bebūtų ;)
Apkabinu tave Stipriai ir su Begaline Meile- teišnyksta bet koks nepasitikėjimas, netikėjimas, teužpildo tavo širdelę DABARTIES gaiva ir ŠVIESA.
Su MEILE :)

Zita
2006-08-29 19:09:30



Nezinau LKP bet is konteksto nusimato kas tai. Apie ankstensiuosius laikus iki pilno nusimanymo man gal toli, nors nemazai atrodo suprantu. Zodis "komunija" yra paimtas is krikscionybes atrodo, nors Sysas linksta i komunizma isgirdes si zodi, Audrys turbut irgi izvelgia jame komunizmo seseli sklindanti nuo Algimanto. Kaip ir Sysas sake, galbut zmones tolimesni krikscionys sugalvojo komunija, ar ka tas zodis reiskia, nes biblijoj kad jezus kazka apie ja sakytu nesu mates. Stai Audrys, vel stengiasi izvelgti atrodo kazka blogo Algimante, sako kad tikejimas i dieva, tai taspats kas tikejimas i Lenina. Atrodytu kad nereikia jokio vienintelio lyderio, net jei jis butu dievas. Audrio 'gundymas blogiu' vis prirasant ir klausinejant zmogaus "o ziurek tavyje sis bei tas biski blogas. pritari man?" ir jis laukia is algimanto to pritarimo kad jis pats taptu labiau zmogiskas galbut. Ir dar reiksmingas klausimas galbut mums visiems "Ar Dievas Komunistas?".
Saulius tada, atrodytu prie tokio atkaklumo ir kabinejimosi, pamates netiketa "vieta", kad net ir prie sito galima prisikabinti turbut ir pasake kad nesitikejo to is taves.
Ir bent man atrodo, kad tikrai yra tokiu zmoniu kurie sitai mato. Racionalesnis ar protingesnis, nezinau zodziu apibudinti, yra kitas pasisakymas kad va "i prisikabinima del demes ant marskiniu, kazkas sureagavo juoku" nes vietoj juoko turejo buti rimtas atsakymas ir detalus paaiskinimas is kur ji ir ka tas zmogus ketinga veikti su ja.
Paskutinis Audrio komentaras irgi man atrodo ipatingas, nes sakymas "Nors siek tiek kazkas paaiskejo. Bet man neateitu paciam i galva" norejimas sustiprinti dar viena lauzta ar nelauzta is pirsto teigini apie orumo izeidima, taip nukreipiant kalba nuo apskritai esmes apie ka kalbeta.
Paskutinis sakinys <<Ar ta "naujiena", kad zmogus gali padaryti klaida gyvenime ir is jos nepasimokyti ir yra "astri"?>> kaiptik kalba apie tai, jei isvertus, kad zmones anksciau pasitikejo (galbut kaikurie, nors abejoju ar kas pasitikejo, tik vykde diktatoriaus valdzia priverstinai) komunizmu, ir jie suklydo. (visvien negaliu pamirsti tos minties, juk niekas netikejo tuo komunizmu, niekam jis nepatiko, tik buvo priversti jame buti). Tai dabar Audrys sako kad pasitiketi dievu irgi neverta. Ir dar klausia ar teiginys "Niekada nepasitikek dievu" yra silpnas ar astrus.
Ramybes ir samoningumo visiems.

Vaidas
2006-08-29 17:22:29



Aciu, Jonai. Nors siek tiek kazkas paaiskejo. Bet man neateitu paciam i galva, kad sitaip pazeidziama garbe ar orumas.
Del "momento astrumo", tai, nemaniau, kad cia pateikiau kazka astraus.
Ar ta "naujiena", kad zmogus gali padaryti klaida gyvenime ir is jos nepasimokyti ir yra "astri"?

Audrys
2006-08-29 16:47:26



Manau tarp kaikurio pobudzio zmoniu, viskas atrodo aisku.

Vaidas
2006-08-29 16:23:50



Sauliau, kadangi paraginai pasijausti nejaukiai, bet man nepavyko, tai pabandziau dar karta isigilinti i tavo komentara. Perziurejau forumo taisykles.
.
Temos ir (ar) atskiri jų komentarai gali būti trinami jei:
• yra necenzūrinio pobūdžio;
• yra nesuformuluoti (pvz. tik šypsenėlė, klaustukas, ištiktukas, šauktukas, pasisakymai "ir aš taip manau, "nu jo" ir pan.);
• neatitinka temos, nukrypsta į asmeniškumus;
• yra rasistinio, nacionalines, religines, seksualines ir kitas mažumas žeidžiančio turinio;
• propaguoja rasinę neapykantą ir ksenofobiją;
• prieštarauja visuotinai pripažintoms etikos, moralės ir civilizuoto bendrabūvio normoms;
• yra įžeidžiančios bet kurio forume dalyvaujančio nario ar narių grupės atžvilgiu;
• gali žeisti žinomų visuomenėje asmenų garbę ir orumą;
• reklamuoja prekes, paslaugas ir renginius, nesusijusius su svetainės veikla;
.
Atleisk, bet pasimeciau spelionese. Gal praplestum savo mintis?


Audrys - Sauliui
2006-08-29 16:14:08




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal