Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Begalinės Dvasios Motinos-Sesės apie violetinę spalvą ir gydymą

Praeitą savaitę mano sielos sesė Violeta paprašė manęs, kad gaučiau mokymą apie tai, kad violetinė liepsna yra Begalinės Dvasios spalva ir kad ja galima gydyti, bet ji nežinanti kaip tai daryti. Todėl aš ir kreipiausi nuoširdžiai į Begalinę Dvasią Motiną-Sesę tokio mokymo, kuriuo noriu su jumis visais pasidalinti:
.
„Mylima brangi sielos sese ir dukra, taip tai tikrai Aš Esu Begalinė Dvasia jūsų mylima Motina-Sesuo. Aš tikrai esu išminties Šaltinis ir Centras ir kiekvieną kartą į Mano vaikų atviras sielas liejasi Manoji išminties šviesa ir veikimas. Jis sukelia jums impulsą veikti savojoje aplinkoje, šviesti ir mėgautis kasdiene veikla su meile ir ramybe, gauta iš Mūsų Trijų kūrinijos Tėvų.
Manoji spalva tikrai yra violetinio atspalvio ir ji neša savyje ne tik didelę šviesą, išmintį bet ir stiprybę. Tu klausi dėl gydymo šia spalva, o Aš tau ir jums visiems atsakysiu, kad gydymas šia spalva yra vertingas jums kiekvienam tiek, kiek atsiveriate Mums Rojaus Tėvams visa savo siela. Ji ir prisipildo Mūsų šviesa, stiprybe, sveikata ir meile, todėl sveiksta ir stiprėja. Juk iš kiekvieno Mūsų kaip Šaltinio ir Centro gaunate nuostabų dvasinių dovanų bagažą, o kadangi Mes visi Trys veikiame vieningai tolygiai visur ir visada, tai ir dvasines dovanas gaunate visas. Tik jums kiekvienam tereikia atsiverti savo siela ir nebijoti dar daugiau artėti link Mūsų Trijų.
Kiekvieną akimirką Mes Trys iš kūrinijos centro Rojaus salos paskleidžiame tiek šviesos, tiek galios ir tiek stiprybės, kad visa kūrinija prisipildytų Mūsų gyvo veikimo ir pasireiškimo tikrovėje. O kiek jūsų kiekvieno vidus sugeba priimti į save šviesos, priklauso nuo atsivėrimo Mums.“
.
O ar violetinė tavoji spalva, Begaline Dvasia Motina-Sese turi kokią tai reikšmę?
.
„Ši spalva turi valantį poveikį, tuo pačiu apvalo jūsų atvertą vidų nuo tos tamsos ir sankaupų, kurios nusėdę giliai jūsų viduje. Bet mano veikimas vistiek neatsiejamai susijęs su kitų Rojaus Trejybės asmenų veikimu, todėl jūsų atvertą sielą pasiekia ne tik Mnaoji išmintis, Manasis gydymas ir švietimas, bet taip pat ir meilė, dvasingumas ir ramybė. Nes šitomis dvasinėmis dovanomis Mes tolygiai visi Trys spinduliuojame ir varijuojame tarpusavyje. O kada Mūsų šviesa pasiekia jūsų atvertą sielą, jai ir suteikiamas reikiamas gydymas, kaip ir kūnui – sveikata.“
.
Ačiū tau Begaline Dvasia Motina-Sese už tokius pamokymus.
2010 01 08 ~13.13 val.


Jurgita
2010-01-10 15:26:55

Komentarai

Pastebite, čia yra kalbama apie Edentijos ,mūsų žvaigždyno būstinės augmeniją. „Augalinė gyvybė taip pat smarkiai skiriasi nuo Urantijos augalinės gyvybės, susidedanti tiek iš materialių, tiek iš morontinių rūšių. Materialūs augalai turi būdingą žalią spalvą, bet augalinės gyvybės morontiniai ekvivalentai turi VIOLETINĮ arba PURPURINĮ atspalvį, skirtingo intensyvumo ir atspindžio. Tokie morontiniai augalai yra grynai energetinė augmenija; ją suvalgius, nelieka jokių atliekų.“ . O čia kalbama apie Adomus ir Ievas . "Materialieji Sūnūs skiriasi ūgiu nuo aštuonių iki dešimties pėdų, ir jų kūnai žėri VIOLETINIO atspalvio spinduliuojančios šviesos švytėjimu. Nors jų materialiuose kūnuose yra materialaus kraujo apytaka, bet jie taip pat yra pakraunami ir dieviškąja energija ir yra prisotinti dangiškosios šviesos. Šitie Materialieji Sūnūs (Adomai) ir Materialiosios Dukros (Ievos) yra lygūs vieni kitiems, skiriasi tik reprodukcine prigimtimi ir kai kuriais cheminiais komponentais. Jie yra lygūs, bet skirtingi, vyriškosios ir moteriškosios lyties – todėl vienas kitą papildantys – ir yra sukurti tokie tam, jog tarnautų poromis beveik visose užduotyse."
Didžiosiomis raidėmis yra išskirta mano.


rimantas ( Kaunas )
2010-01-15 09:17:14



Kol nebuvau atradus Tevo savyje, domejausi violetines liepsnos liepimais, reiki.
Praktikuojantys reiki sakydavo, kad mato violetine spalva medituojant pries akis.
As ta spalva pradejau matyti ryskiai, kada emiau garbinti Teva, Trejybe.
Matydavau budama uzsimerkus.
O visai neseniai violetine mane lydejo gera dienos dali- pastebejau ja skaitant knyga. Ji lyg gaube mane, zaide tarp knygos puslapiu. Maciau ja pulsuojancia ir darbus dienos dirbdama.
Ta spalva lydi nuostabus ramybes ir palaimos pojutis.
Bet ne spalvos svarbiausia.
Svarbiausia atsiverimas, buvimas su Tevu, Trejybe.

Vita
2010-01-13 17:33:47



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal