Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas - URANTIJOS MATERIALIOS KLAIDOS CIVILIZACIJA SKENDI TAMSOJE, 2015 10 11

Tokia išvystyta materiali civilizacija Urantijoje atrodytų yra labai aukšto lygio, deja, ji visa yra DUOBĖJE, ir dar liūdniau – sukurta nepaklojus jokių pamatų.
Argi gali bet koks statinys išsilaikyti ilgą laiką, jeigu jis neturi PAGRINDO? Aišku – NE. Tad ir VISA dabartinė Urantijos žmonijos civilizacija yra pasmerkta, kad griūtų, ir neišliktų, nes ji visa nukreipta prieš KŪRĖJO – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – valią, ją pažeidžia, sulaužo, ir išniekina, nes NET virš KŪRĖJO iškelia materialaus mokslo teiginius ir faktus, pripažindama vien tik juos argumentais ir įrodymais, kaip turi vystytis ji pati.

Kada yra tokia klaidinga MOKSLININKŲ mąstymo kryptis, tada klaidingai mąsto politikai, savo ruožtu jie suteikia klaidingo mąstymo kryptį švietimo sistemai. O kada klaidinga švietimo sistema apima visas sferas – mokyklą, šeimą, universitetą, darbą – jokiu būdu negali būti parengta laisvo mąstymo asmenybė, kad pati SAVARANKIŠKAI, IR LAISVA VALIA, pajėgtų priimti TEISINGĄ sprendimą, kokią sritį jai reikia studijuoti, ir kokios srities specialistu jai būtina tapti, nes nėra tokios srities, kuri būtų atskleidžiama tiek šeimoje, tiek mokykloje, kad jaunas protas matytų būsimosios specialybės gyvą sąsają su kitomis civilizacijos sferomis, ir net su visos kūrinijos dvasinės šeimos veikla VISŲ labui.
Būtent toks trūkinėjantis, nenuoseklus, ir segmentuotas mąstymas kuo siauresnėmis sąvokomis ir sampratomis mirtingojo protą verčia vis labiau degraduoti, kad jis nustoja matyti aplinką, o susitelkia tik ties savo siaura sfera, kurią gali pažinti labai giliai, bet nemato KONTEKSTO.
Sakykim, fabrikas gamina ginklus-žudiklius, IR JO DARBUOTOJAI NET NESUSIMĄSTO, KAD JIE YRA VISI NUSIKALTĖLIAI, NES BŪTENT JIE PAGAMINA INSTRUMENTĄ ŽUDYMUI, kuris kažkieno tikrai bus pavartotas ŽUDYMUI.

Kada nusikaltimą daro grupė, tai yra SUNKINANČIOS aplinkybės, todėl yra nuteisiamas ir tas, kuris nežudė tiesiogiai, bet dalyvavo nusikaltime. Todėl ir tie, kurie ginklus kuria ir gamina, taip pat ir tie, kurie juos perka – YRA NUSIKALTĖLIAI, IR NESVARBU, KAD JIE – prezidentai, premjerai, ministrai, parlamento nariai, generolai, majorai, leitenantai, ar eiliniai kareiviai – jie visi yra nusikaltėliai, jie visi PRIIMA SPRENDIMUS – PIRKTI ŽUDIKLIUS, IMTI ŠAUKTINIUS Į KARIUOMENĘ-ŽUDUOMENĘ, IR APMOKYTI JUOS BŪTENT KAIP GERIAU IR DAUGIAU NUŽUDYTI SAVO DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ, ir tuo pačiu pažeidžia tvarkingą proto MĄSTYMĄ – MYLĖTI VISUS NET IR TAIP, KAIP IR JUOS PAČIUS MYLI JĖZUS, ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU, kaip myliu AŠ.

Būtent IŠ MEILĖS VISIEMS ir rašau šį mokymaą, kad išplėsčiau jūsų mąstymą, kad jūs jokiu būdu nemąstytumėte daugiau niekada taip siaurai, kaip mąstėte iki šiol, nes jūsų niekas nemokė laisvo ir giluminio – kosminio – mąstymo. Net ir dabar be manęs šitokio GILUMINIO IR NUOSEKLAUS MĄSTYMO nemoko niekas visoje planetoje.

Štai kodėl klaidingai mąstanti žmonija buvo užburta PRAMOGŲ, ALKOHOLIO, IR LINKSMYBIŲ FEJERVERKŲ ILIUZIJOS, KURIĄ JIEMS PASIŪLĖ MIESTUOSE GYVENANTYS IR JAU KLAIDINGAI MĄSTANTYS IR TAMSOJE SKENDINTYS DVASIOS BROLIAI IR SESĖS. JIE ŠITOMIS TVISKANČIOMIS SPALVOMIS PRITRAUKĖ IŠ KAIMŲ DAR TIEK NESUGADINTUS MIRTINGUOSIUS, KAD JIE GALĖTŲ PATYS PAGANYTI SAVO AKIS, MATYDAMI SIŪLOMŲ MALONUMŲ GAUSYBĘ. Trauka akims ir kūnui buvo tokia stipri, kad labai greitai rupaus gyvenimo tikrovės KAIMAI IR VIENKIEMIAI BUVO IŠKEISTI į miesto iliuzijos šviesulius, atėmusius LAISVĄ MĄSTYMĄ IR LAISVĘ KURTI, ir pavertusius visus MATERIALIOS CIVILIZACIJOS PRODUKTŲ ĮKAITAIS, PRARADUSIAIS RYŠĮ NET IR SU SAVO RUPAUS GYVENIMO TIKROVĖS PRAEITIES KAIMAIS IR VIENKIEMIAIS, KAD NET IR TIE PATYS KAIMAI IR VIENKIEMIAI, JEIGU NEIŠNYKO IKI GALIO, TAI BUVO SUŽALOTI TAIP, KAD GYVENIMO TEKMĖ SUTRIKO IR JUOSE, TARSI TROMBAI KRAUJAGYSLĖSE MIRTINGOJO ORGANIZME UŽKIMŠO KRAUJOTAKOS SKLANDŽIĄ SISTEMĄ, TAIP IR JŲ SKLANDUS GYVENIMAS BUVO SUTRAIŠKYTAS MIESTO CINIZMO, TINGINYSTĖS, IR VERGYSTĖS, IR DAR LIKĘS MEILĖS IR DOROS, TEISINGUMO IR TIESOS, ŠEIMOS IR TARPUSAVIO NUOŠIRDUMO GYVAS ORGANIZMAS BUVO SUSARGDINTAS – JIS VISAS BUVO APIMTAS VĖŽIO METASTAZIŲ, kurių pasekme tapo VISKĄ GRIAUNANČIOS PRAMOGOS.

Vadinamoji muzika prarado melodingumą, vietoje jos buvo pasiūlytas BITLŲ elektrinių gitarų ritmas, kuris vedė jaunimą miestuose iš proto, o tuo pačiu ir teršė jų pasąmonę – ir net kolektyvinę – kada prasidėjo MASINIAI KONCERTAI DEŠIMTIMS TŪKSTANČIŲ JAUNŲ MIRTINGŲJŲ. Bitlai buvo pirmoji PRAŽŪTIES pakopa, kada prasidėjo masiniai koncertai, į kuriuos ėmė plūsti PAAUGLIAI, ir juos tokia garsi decibelais pseudo muzika VEIKĖ – JŲ PASĄMONĘ IR SĄMONĘ. Tai davė impulsą ir kitiems sekti Bitlų pavyzdžiu, ir veikti kuo jaunesnį, ir taip pažeidžiamą jaunimo nesubrendusį protą, paverčiant jaunus mirtinguosius VERGAIS- DECIBELŲ VARTOTOJAIS, kuriems vis mažiau reikėjo melodijos, ir lyrikos, jiems kaip narkotikas buvo siūlomas vis aršesnis trenksmas ir šėlimas. IR TOKIOMS APSVAIGUSIOMS JAUNOMS GALVOMS PRADĖJO KONCERTUOTI IR TOKIO TRIUKŠMO JAU PAVEIKTI, IR JAU DEGRADAVĘ, PATYRĘ NET NARKOTIKŲ POVEIKĮ, KITI ATLIKĖJAI, patys sukūrę savo grupes. Tačiau kiekviena karta vis labiau degradavo į vis didesnio TRIUKŠMO IR KOKOFONINIŲ GARSŲ PUSĘ. Ir DEGRADACIJA ATSIRITO IKI TOKIO NUOPUOLIO, kad šiuo metu muzikos NEBELIKO – dabar tėra tik RITMAS, kurį dar priedo sukuria ir kompiuterinė programa. Tad šiandien degradacija tokia galinga, kad daug atlikėjų jau labiau panašėja į satanistus, o ne solistus, nes jų tikslas SAVO TRIUKŠMU DAR LABIAU BUKINTI JAUNĄ PROTĄ.
GARSAS, ir ypač RITMINGAS ŽEMŲ VIRPESIŲ GARSAS, savo griaunamąja energine banga gali pažeisti net namų sienas, ausų būgnelius. Jeigu šalia jūsų kokią dieną vasaros metu, siauroje senamiesčio gatvelėje pravažiuos motociklas, kurio variklis būtent ir skleidžia labai garsius ritminius žemo dažnio virpesius, jūs pajusite, kaip tie virpesiai paveiks jūsų VISO KŪNO ląsteles, ypač ŠIRDIES darbą, kad net gali sutrikti jūsų širdies įprastas ritmas.
Juk virpesių generatorius gali savo virpesiais išvaikyti kurmius, kada kitos priemonės nepadeda.
Tad dabartinė jaunimo taip mėgstama tariama muzika yra ne kas kita, kaip žemų virpesių ritmų LAVINA, kuri apsvaigina smegenis, o ne ramina jas. Todėl jie koncerto metu siautėja, kaip apsvaigę nuo narkotikų ar alkoholio, ir toks poveikis kelia adrenalino išsiskyrimą, ir AGRESIJĄ. Todėl būtent tokios NUO BITLŲ DEGRADACIJOS PRASIDĖJUSIOS IR TEBESITĘSIANČIOS CUNAMIO POTYVIO BANGOS SKVERBIMASIS Į JAUNO IR NESUBRENDUSIO MIRTINGOJO PROTĄ DARO GRIAUNANTĮ POVEIKĮ ASMENYBĖS DAR NEBRANDŽIAM CHARAKTERIUI IR ASMENYBĖS TAPATYBEI.
Aš prisimenu, kada būdamas dar paauglys, įsidėmėjau vieną mintį, kurią pareiškė, duodamas interviu vienos Amerikos roko grupės dainininkas – jis sake, kad gali valdyti dešimtis tūkstančių, ir juos valdo koncerto metu, ir jis teigė, jeigu pasakytų jiems daryti tai, ko nori jis, jie TĄ IR DARYTŲ.
Tuo metu aš nieko nežinojau apie virpesius, apie jų poveikį individo sąmonei ir pasąmonei, tačiau man buvo nesuprantama, kaip gi jis gali taip paveikti dešimčių tūkstančių atėjusių į koncertą protus, kad jie taip jau ir sutiktų daryti tai, ką jis palieptų. Man atrodė, kad tas, kas nesutiks daryti, tai ir nedarys. Taip, NEDARYS, bet itk tas, kuris ima jau MĄSTYTI LAISVAI. Mat dabar aš jau žinau, kad žemo dažnio virpesių ritmai veikia protą REALIAI, panašiai kaip transas – pasąmonė TIESIOG SUGERIA, PRIIMA, SIGNALUS TO, KURIO KĄ TIK BALSO KLAUSĖSI TIE TŪKSTANČIAI, IR KURIE BESĄLYGIŠKAI PAKLŪSTA TAM BALSUI, KURIS DABAR JIEMS SAKO KĄ NORS PADARYTI BŪTENT TOJE VIETOJE IR TUO METU. Tai panašu į hipnozę.
Štai kodėl Amerikos prezidento rinkiminės kampanijos metu labai aktyviai kviečiami su koncertais dalyvauti – už didžiulius honorarus - ir roko muzikantai, ir jie nuolat koncertuoja. Tą patį pradėjo daryti ir Putinas Rusijoje.
Ir jeigu jūs tik palygintumėte, kiek žiūrovų ateina į roko grupių koncertus Rusijoje ar Amerikoje, ar Lietuvoje, ir kiek iš jų tų pačių žiūrovų ateitų pasiklausyti ROMANSŲ, skirtumas būtų TŪKSTANČIUS kartų roko grupių naudai. O juk romansai teikia ATGAIVĄ DVASIAI. Tačiau roko koncertus būtent ir lanko tie, kurie savosios dvasios dar neatvėrė, todėl jiems reikia RITMO NARKOTIZUOJANČIO TRIUKŠMO poveikio, o ne MELODINGO IR PRASMINGO ROMANSO, kuris būtent ir teikia ATGAIVĄ DVASIAI – ASMENYBEI – tuo tarpu GYVULINIAM IR AGRESYVIAM PROTUI yra nuobodus ir neskatina adrenalino išsiskyrimo.
Būtent tokia degraduojanti tariama muzika ir GRIOVĖ KAIMUS IR VIENKIEMIUS, nes jaunimas norėjo lėkti į tokius gyvulinius koncertus. Būtent tokie roko grupių vedliai pradėjo tatuiruoti savo kūnus ir tą demonstruoti koncertų metu. Ir jaunimas, kaip nemąstanti minia, ėmė mėgdžioti savo sudievintus vedlius. Jie pradėjo imituoti jų madas, jų judesius, kurie juos visus paverčia JUODA IR NEMĄSTANČIA MASE. Ir taip kaskart griaunantis smegenis poveikis tik stiprėja. IR JAU SUAUGĘ TOKIE TAMPA NESUBRENDĖLIAIS-ROKERIAIS, IR IMITUOJA SAVO ANKSTESNIUS DIEVAIČIUS IR TATUIRUOTĖMIS, IR APRANGA, IR ATITINKAMAIS PIEŠINIAIS ANT MOTOCIKLŲ, TUO TARPU MOTOCIKLŲ VARIKLIAI JIEMS KAIP ROKO KONCERTAS, O SMEGENIMS ADRENALINAS, IR, AIŠKU, ŽALA ORGANIZMUI, IR JŲ SPRENDIMAMS DARBE, ŠEIMOJE, IR GATVĖJE.

Jeigu prieš koncertą VISI imtų garbinti KŪRĖJĄ – Rojaus Trejybę-AŠ ESU – po kurio laiko jie tiesiog nebegalėtų nei dalyvauti tokioje roko grupėje, nei lankytis tokiuose koncertuose. Todėl roko muzikantai savo nerimą ir stresą skandina ir narkotikuose, ir alkoholyje. Tai JŲ PAČIŲ SUKELTŲ – KONCERTŲ, IR REPETICIJŲ METU – ŽEMO DAŽNIO VIRPESIŲ PASEKMĖ. Taigi, kaip sako lietuvių liaudies patarlė, kaip pasiklosi, taip išsimiegosi.
Tiesiogine prasme ROKO koncertai ne tik nėra NEKALTA veikla – TAI AKIVAIZDŽIAI NUSIKALSTAMA veikla. PEDOFILAI GRIEŽTAI BAUDŽAIMI UŽ VAIKŲ TVIRKINIMĄ,. O ČIA ATVIRAI KENKSMINGAI YRA VEIKIAMA VAIKŲ PASĄMONĖ IR SĄMONĖ – ŽALOJAMAS JŲ PROTAS, IR UŽ TAI NIEKAS NEBAUDŽIA, NET IR NESUVOKIA, KAD TAI YRA NUSIKALSTAMA VEIKLA. NESUVOKIA NEI PREZIDENTĖ – O PRIVALO, NES GI BŪTENT JI IR YRA PAGRINDINIS LIETUVOS VEDLYS – NEI PREMJERAS, NEI PROKURATŪRA, NEI MOKYTOJAI, NEI TĖVAI, IR NET PSICHOLOGAI TYLI, IR PSICHIATRAI TYLI. KOKIA GILI IR TIRŠTA TAMSOS BEDUGNĖ, KURIOJE YRA JIE VISI, nes būtent tokių garsų kokofonijos įtakoje užauginta visa žmonija – AKLA, todėl ji ir nemato, ir negirdi, ir NESUVOKIA. kas jai kenksminga, kas griauna MĄSTYMĄ, ir civilizaciją.
Štai dėl ko yra narkomanija, nusikalstamumas, kyšininkavimas, korupcija, ciniškas jumoras, agresyvus elgesys šeimoje ir gatvėje, mokykloje, ir tuose pačiuose koncertuose, sporto varžybose, ir jis vis agresyvėja. O tokių renginių vis gausėja, kuriuos papildo net ir nauji, tik gyvuliniam protui reikalingi asmeniniam pasitenkinimui patirti – alaus šventės, naujų automobilių parodos, įvairūs festivaliai, net fejerverkų šaudymai naktį, labai dažnai jau ir nedidelių renginių metu – per firmos jubiliejus, per vestuves, per gimtadienius - fejerverkai šaudomi tiek, kad dreba namų langai, ir kada žmonės miega, net kada sergantiems mūsų dvasios broliams ir sesėms būtina vien tik RAMYBĖ. O kas gi dedasi per Naujųjų Metų naktį, manau, kad net laukiniai, savo gentyje šokantys būgno ritmais palydimus karo šokius, su siaubu žvelgtų į dvidešimt pirmojo amžiaus miestų laukinio fejerverkus, šaudomus iš patrankų. O kaip šaudoma per įvairias valstybės GYVULINIO PROTO LYGIU SUSIGALVOTAS ŠVENTES, kai tai yra skatinama net VALDŽIOS – TAMSIOS, RIBOTOS, IR NEIŠMINTINGOS DALYVAVIMU. IR TOKIA VALDŽIA YRA NUSIKALSTANTI, NES JI VIETOJE PALAIMOS IR RAMYBĖS, GAUNAMOS IŠ KŪRĖJO, PASKLEIDŽIA TOKIOMIS PROGOMIS ŽEMO DAŽNIO TAMSOS VIRPESIUS, demonstruoja klaidingo mąstymo kryptį. O tai dar labiau teršia mirtingųjų, dalyvaujančių tuose renginiuose, pasąmonę, ir pripildo ją tamsos ir agresijos žemo dažnio energiniais virpesiais.
Tad kuo daugiau bus tokių VALSTYBINIO lygio progų, kai šaudoma iš patrankų, kai žygiuoja kareiviai-žudikai, tuo daugiau bus ir roko koncertų, tuo daugiau bus agresyvių tatuiruočių, tuo daugiau bus madų, kada vaikšto su sudraskytais drabužiais ir dažytais veidais, suveltais plaukais, ir kūną pervertais žiedais, tuo daugiaiu bus VIENALYTININKŲ, TUO DAUGIAU BUS KARO ŽYDINIŲ, TUO DAUGIAU BUS SAVANAUDIŠKUMO, TUO DAUGIAU BUS DEGRADUOJAMA VISOSE SFEROSE, NES VYRAUS DAR ARŠESNĖ KONKURENCIJA, NUSTUMTI BET KĄ, IR UŽIMTI JO VIETĄ – KOMPANIJOS RINKĄ, VIRŠININKO KRĖSLĄ, NET IR EILINIO DARBUOTOJO PADĖTĮ, SU JO PROJEKTU – TUO BUS SKURDESNĖ KALBA, VARTOJAMŲ ŽODŽIŲ PAINIAVA, NESUVOKIANT TŲ ŽODŽIŲ PRASMĖS, TUO BUS STIPRIAU APGAUDINĖJAMI IR IŠNAUDOJAMI DARBUOTOJAI, TUO LABIAU AUGS NERIMAS, BAIMĖ, IR SKURDAS, TUO BUS VIS AKIVAIZDESNĖ NAIKINANTI VISKĄ APLINKUI – IR PATI SAVE – MATERIALIOS – IR VISIŠKAI NEREIKALINGOS – TOKIOS GAUSOS KLAIDOS CIVILIZACIJOS IŠRAIŠKA.

Viskas TARPUSAVYJE susieta – apgaulė, melas, išdavystė, neteisingumas, išnaudojimas, prostitucija, azartiniai lošimai, loterijos, savanaudiškas pelno paskirstymas, ligos, vienalytininkų gausa, roko koncertai, tatuiruotės, agresija gatvėje, patyčios mokykloje, korupcija, narkomanija, dviveidystė politikoje, karas tarp šalių ir šalies viduje, šeimoje, savyje.
Kol visa tai yra, tol viešpatauja LAUKINIO GYVULINIS PROTAS, ir tamsos griūnanti ir paskui save viską paliekanti griuvėsiuose, be pamatų iliuzijoje kurta materiali KLAIDOS civilizacija. Kiekvienas sprendimas buvo klaidingas, ir toji klaida diktavo kitus sprendimus, taip pat paremtus KLAIDA. Taip buvo sukurta DABARTINĖ KLAIDOS CIVILIZACIJA – BE KŪRĖJO, VISKAS PAGRĮSTA TIK INDIVIDO INTERESŲ IŠSKAIČIAVAIS, KURIE APJUNGIAMI Į GRUPINIUS INTERESUS TARP VIENMINČIŲ, BET VIS TIEK VYRAUJA KIEKVIENO SAVASIS ASMENINIS SIEKIS. Tai KLAIDOS CIVILIZACIJOS KOLEKTYVINĖS SĄMONĖS KLAIDA – VADOVAUTIS INDIVIDO INTERESAIS, IR JŲ PAGRINDU KURTI SAVO ATEITĮ.
TAI – SPĄSTAI, KURIUOSE JAU VARGSTA VISA ŽMONIJA BE ATEITIES CIVILIZACIJOS.
Tik suvokę, kad mano jums sakomi žodžiai yra TIESA – KŪRĖJAS YRA GYVAS IR REALUS, IR YRA KIEKVIENO VIDUJE, IR JĮ GALIMA ATRASTI SAVYJE – jūs ir pradėsite nuoširdų mano jums suteikiamų mokymų studijavimą ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvosios šventovės, ir religijos, gyvųjų pamaldų lankymą, kad galų gale patvirtintumėte mano žodžių tikrovę savo PATYRIMU, ATRADĘ KŪRĖJĄ SAVYJE.
Ir tik nuo Kūrėjo, atrasto savyje, mes – urantai – ir pradedame kurti civilizaciją sutinkamai su Kūrėjo Evoliuciniu Planu. Būtent tik tokia civilizacija kuriama ant KŪRĖJO pamatų, ir DRAUGE SU KŪRĖJU, mūsų laisvos valios proto sprendimų ir jų įgyvendinimo keliu. Ir tokia civilizacija - ir TIK TOKIA, IR JOKIA KITOKIA - turi išlikimo GARANTIJĄ IŠ KŪRĖJO, ir kiekvienai naujai kartai užtikrina augimo iššūkį, kad ateinančiai kartai paliktų geresnę aplinką negu gavo iš savo žemiškųjų tėvų kartos.
Štai kodėl KIEKVIENAS ASMENIŠKAS IR KUO RYŠKESNIS ĮNEŠTAS INDĖLIS VISUMOS GEROVEI IR ŠVIESAI YRA TOKS SVARBUS IR NIEKUR NEDINGSTA, NET JEIGU APLINKUI YRA TAMSOS IR BLOGIO CIVILIZACIJOS BUJOJIMAS. BŪTENT ASMENIŠKAS INDĖLIS TĄ TAMSĄ IR SUAIŽO, KAD JI NEBŪTŲ TOKIA TIRŠTA IR BAUGINANTI, SAVO ILGAAMŽIŠKUMU IR GYVYBINGUMU. TAMSA YRA PASMERKTA, KAD IŠNYKTŲ, NEATLAIKIUSI MŪSŲ GYVOJO KELIO ŠVIESOS - MUMS JUO EINANT DAR RYŽTINGIAU, SAVO ASMENINIU GYVENIMU, DRAUGE SU KŪRĖJU – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU - IR ATSIDAVUS KŪRĖJO VEDIMUI IŠ VIDAUS.
BŪTENT PATS KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU – IR YRA MUMS GARANTIJA, KAD GYVASIS KELIAS YRA AMŽINAS IR NIEKADA NEIŠNYKS, NES TAI YRA KŪRĖJO EVOLIUCINIS PLANAS MUMS, O TAMSA YRA PRIEŠTARAVIMAS EVOLIUCINIAM KŪRĖJO PLANUI, TODĖL JI YRA TRUMPALAIKĖ, IR PASMERKTA, JAU DABAR, IŠNYKTI, KADA TIK NUŠVINTA MŪSŲ VIDUS.
ŠITAIP MES PRADEDAME GYVENTI GYVĄJA ŠVIESA, KAI APLINKUI SIAUČIA TAMSOS VĖTROS IR LIŪTYS.

MES ESAME ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU SŪNŪS IR DUKROS, IR TĄ NE TIK ŽINOME, BET IR PATIRIAME SAVO DVASINĖS ASMENYBĖS BŪSENA – SAVO TIKRUOJU AŠ. IR ŠITUO ŽINOJIMU ESAME TIEK TIKRI, KAD GALIME PASAKYTI – KŪRĖJAS YRA RELAUS, GYVAS – AŠ JĮ ATRADAU SAVYJE, KAD PRASMINGAI GYVENČIAU VISŲ LABUI, NET IR TAIP, KAIP GYVENO JĖZUS, KAIP MANE VEDA ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU IŠ VIDAUS – KASDIEN.

Štai būtent URANTŲ KURIAMA CIVILIZACIJA TURĖS PATĮ TVIRČIAUSIĄ IR NIEKADA NESIKEIČIANTĮ DVASINĮ KŪRĖJO PAMATĄ, PASIREIŠKIANTĮ IR HARMONINGA IR MELODINGA MUZIKA, IR SUKILNINANČIA ARCHITEKTŪRA, IR ATGAIVĄ TEIKIANČIA APLINKA, IR BŪTENT URANTAI KURS – JAU KURIA – SAUGIĄ CIVILIZACIJĄ VISUMOS GEROVEI SKLEISTIS IR KLESTĖTI GYVOJO KELIO GYVENIMU.
Ir tik tada saugumą Lietuvai, ir jos IŠLIKIMĄ, garantuos Rojaus Trejybės-AŠ ESU apvaizda, neturint nė vieno ginklo-žudiklio, ir nė vieno generolo, ir kareivio-žudiko.

LIETUVA BUS PATI STIPRIAUSIA ŠALIS VISOJE PLANETOJE SAVO DVASIA, KADA URANTAI BUS JOS VADOVAI. IR LIETUVOS IŠMINTIES, IR NUOSTABAUS IR DARNAUS JOS GYVENIMO SIEKS MOKYTIS VISAS PASAULIS.

TAIP BUS, NES AŠ ŽINAU, KĄ SAKAU.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2015-10-11 15:27:25

Komentarai

APIE KOSMOSĄ

Šiandiena išklausiau labai įdomią paskaitą apie kosmosą .
Kosmosas yra begalinis , žiūrint šių dienų mokslininkų astronomų akimis , tačiau prieš šimtą metų jis , žmonių protams , buvo daug mažesnis ir mažiau galaktikų jame sukėsi .

Optiniams teleskopams vis tobulėjant , kol galiausiai buvo iškelti net į kosminę orbitą apie Žemę , atnešė ir naujus vaizdus , naujas žinias apie kosmosą . Šie žvaigždynų ir galaktikų vaizdai , kas dešimtmetį vis plėtėsi ir didėjo , žinios apie kosminę energiją vis kaupėsi didėjo , kol šiandiena atsirado stulbinantys kosminiai atradimai .

Pagal šios dienos matymą ir nuskaitymą visas kosmosas , o tai reiškią visą VISATĄ , sudaro milijardai galaktikų , kaip tipo mūsų Paukščių Takas . Mūsų galaktika Paukščių Takas , Urantijos knygoje pavadinta labai skambiu vardu , Supervisata . Iš tiesų tai kertasi su šios dienos moksliniu terminu , pagal kosminių objektų pavadinimą . Visos tokios tipo visatos – Paukščių Takas , viso labo yra tik žvaigždynų sankaupų galaktikos , kurios , kuo toliau žvelgsime į kosminę gilumą , tuo daugiau milijonų ir net milijardų priskaičiuosime šių visatų- galaktikų . Iš tiesų , tai jos visos yra galaktikos , o visas kosmosas vadinasi VISATA .

Tai štai šiame kosmose , visoje VISATOJE , po daugelio metų kruopštaus matematinio skaičiavimo , tiek Amerikos , tiek ir Europos , ir Rusijos mokslininkų , pagaliau buvo nuskaityta , kad tokio tipo materija , iš kurios sudaryti , kaip mes žmonės , žvaigždės ir planetos , sudaro tik 5 procentus visos VISATOS masės . Kitą 15 procentų masę , sudaro juodoji materija , tai tipo juodosios skylės ir panašiai. Dar kitą , net 80 procentų , didžiausią VISATOS masę , sudaro juodoji energija . Ši juodoji energija yra užpildžiusi visą VISATĄ , jos veikimo įtakoje , visos galaktikos milžinišku greičiu tolsta viena nuo kitos .

Taigi VISATA plečiasi ir atrodo , kad nėra jokios jėgos kuri tai sustabdytų . Dabar , kodėl pavadinta juodoji energija . O todėl , kad visas kosmosas , dėka žvaigždynų šviesos nėra juoda tamsa , bet jame spindi žvaigždutės ir tai sudaro gyvo kosmoso įvaizdį . Na , tokia mūsų protų galvosena . Gi juodoji energija , būdama mokslui visiškai nepažini ir nežinomos kilmės šaltinis , vadinama juodąja , tai yra absoliučiai nepažini . Kol kas nepažini ir viskas .

Dabar , į šitą mokslininkų aklavietę , pabandykime pažvelgti per Urantijos knygos prizmę . Aš manau , kad daugelis jau ir žinote ką aš noriu pasakyti . Taip , taip , tai ta pati Rojaus Trejybės arba pagal jūsų mokymus, tai būtų Rojaus Trejybės – Aš Esu , be perstojo spinduliuojama energija , kurioje maudosi visa Kūriniją , iš kurios gimsta kosminiai ūkai , o iš šių ūkų formuojasi galaktikos , žvaigždės , planetos , žmonės ir t. t. Tai Aukštųjų Dievybių veikimas ir jų kūrybos panorama .

Kad suprasti šią kosminę panoramą , mokslo pasauliui tereikėtų tarti tik tris žodžius - viską sukūrė Dievas ir tada viskas atsistoja į savo vietas . Šiame postulate atranda savo vietas ir atomai , ir planetos , ir žvaigždės, ir galaktikos , pagaliau ir visa VISATA , kaip dangiškojo TĖVO kūrinija . Viskas tada atranda prasmę ir visų mokslininkų kūrybiniuose protuose .
Tereikia tiek mažai . Aš tikiu ir viskas . Ir viskas susirikiuoja į aiškias sąvokas ir prasmes .

paulius456
2015-11-20 20:39:56



PAMANIAU , KAD PRIE ŠIOS TEMOS GAL TIKTŲ IR MANO PAMĄSTYMAI , REMIANTIS , ŽEMIAU PATEIKTAIS ŽINIŲ ŠALTINIAIS .

LABAI ATSIPRAŠAU , TAČIAU AR JUMS KARTAIS NEKYLA NORAS , NORS ŠIEK TIEK DAUGIAU ŽINOTI , KAS YRA TA VISATA ?

IŠ PRADŽIŲ , PRADĖKIME NUO URANTIJOS KNYGOS ŽINIŲ

VISATŲ VISATA

Išorinės erdvės lygiai. Toli išorės erdvėje, milžinišku nuotoliu nuo septynių apgyvendintų supervisatų, kaupiasi didžiulės ir neįtikėtinai pritrenkiančios jėgos ir besimaterializuojančių energijų grandinės. Tarp septynių supervisatų energijos grandinių ir šitos gigantiškos jėgos aktyvumo išorinės juostos yra erdvės santykinės ramybės zona, kuri varijuoja pločiu, bet vidutiniškai yra maždaug keturių šimtų tūkstančių šviesmečių.

Šitose erdvės zonose nėra žvaigždžių dulkių – kosminio rūko. Mūsų astronomai, tyrinėjantys šituos reiškinius, abejoja dėl erdvės jėgų, egzistuojančių šitoje santykinės ramybės zonoje, kuri juosia septynias supervisatas, tikslios būsenos. Bet maždaug už pusės milijono šviesmečių nuo dabartinės didžiosios visatos periferijos mes matome pradžią tokios zonos, kurioje vyksta neįtikėtinas energijos veiksmas, kuris stiprėja ir intensyvėja daugiau negu dvidešimt penkių milijonų šviesmečių atstumu. Šitie milžiniški energizuojančiųjų jėgų ratai yra išdėstyti pirmajame išorinės erdvės lygyje, kosminio aktyvumo ištisinėje juostoje, kuri juosia visą žinomą, organizuotą, ir apgyvendintą kūriniją.

Dar didingesnė veikla vyksta už šitų regionų, nes Uversos fizikai nustatė jėgos pasireiškimų pirmuosius įrodymus daugiau negu už penkiasdešimties milijonų šviesmečių nuo šių reiškinių pačių tolimiausių pakraščių pirmajame išoriniame erdvės lygyje. Šita veikla neabejotinai pranašauja pagrindinės visatos antrojo išorinės erdvės lygio materialių kūrinių organizavimą. ( Urantijos knyga - 12 dokumentas 130 pusl.)


O DABAR PAŽIŪRĖKIME KĄ SAKO , KOSMOSE SKRIEJANČIO ,
HUBBLE TELESKOPO PERDUODAMOS ŽINIOS ?


Unikalus Hablo palikimas tai gilaus ir ultra gilaus lauko nuotraukos, kurias darant buvo panaudota neprilygstamas Hablo jautrumas regimajam šviesos bangų diapazonui. Buvo padarytos iki šiol neregėto gilumo nuotraukos optiniame diapazone, kuriose matomos už milijardų šviesmečių esančios galaktikos, tuo pateikiant žmonijai jaunąją visatą kaip ant delno.

Visiems žinoma, jog visata yra didžiulė, tiesiog beribė. Tačiau iš tiesų mūsų protams sunku suvokti, kokio iš tikrųjų dydžio yra visata. Šis straipsnis suteiks nedidelę įžvalgą, kokio nesuvokiamo dydžio yra visata, ir, manome , kad daugelį protų , tai tiesiog priblokš .

2003 metų rugsėjo 3 dieną kosminis Hubble teleskopas nukreipė savo kamerą į nedidelį naktinio dangaus lopinėlį. Šis lopinėlis buvo vos dešimtadalio mėnulio dydžio, jame plika akimi nebuvo matoma jokių dangaus kūnų, tik juoda tuštuma. Hubble teleskopas į šį lopinėlį savo kamerą buvo nukreipęs 4 mėnesius ir štai ką jis užfiksavo:
Kiekvienas taškas šioje nuotraukoje yra atskira galaktika, o kiekvienoje iš jų yra po 1 trilijoną žvaigždžių. Kiekviena žvaigždė greičiausiai turi savo planetų sistemą. Kadangi vis tiek nesuskaičiuosite, kiek šioje nuotraukoje yra galaktikų, tuomet pasakysime - net 10 000 ir daugiau !

Šioje nuotraukoje matomi objektai yra tolimiausi kada nors užfiksuoti objektai, esantys daugiau nei 13 milijardų šviesmečių. Kadangi šviesa iš šių galaktikų Žemę pasiekia per 13 milijardų metų, ši nuotrauka atvaizduoja laikotarpį, kuomet visatai tebuvo 800 milijonų metų.

Hablui padėjus nustatyti visatos amžių, pradėta abejoti jos ateities teorijomis. Astronomai pasinaudojo teleskopu stebėti tolimoms supernovoms ir priėjo išvados, kad visatos plėtimasis ne lėtėja dėl gravitacijos, o greitėja. Šis greitėjimas vėliau buvo patvirtintais kitais antžeminiais ir kosminiais teleskopais, tačiau šio greitėjimo priežastis iki šiol menkai suprantama.


Gaudami neregėto ryškumo vaizdus astronautai sužinojo, kad ankstyvuoju Visatos laikotarpiu galaktikos susiformavo iš mažesnių medžiagos sankaupų ir kad masyvių galaktikų centruose paprastai yra supermasyvios juodosios bedugnės. „Hubble“ ištyrus blausias nykštukines žvaigždes buvo patvirtinta, kad vien įprastos medžiagos gravitacijos nė iš tolo nepakanka galaktikoms drauge išlaikyti, o tai reiškia, kad už tai atsakingą „tamsiąją medžiagą“ sudaro egzotiškesnės dalelės. Šiuo kosminiu teleskopu išmatavus galaktikų judėjimo greičius, buvo padarytos pirmosios prielaidos, kad egzistuoja „tamsioji energija“ – paslaptinga jėga, šiuo metu spartinanti Visatos plėtimąsi.

Su „Hubble“ dirbantys mokslininkai užfiksavo ką tik susiformavusios galaktikos šviesą, kaip ji atrodė prieš 13 mlrd. metų, išmatavo karštos planetos, skriejančios aplink žvaigždę už 260 šviesmečių, temperatūrą ir Saulės sistemos pakraštyje aptiko tris apledėjusius kūnus.

Tačiau pasaulinį šio kosminio teleskopo populiarumą lemia ne tik jo moksliniai atradimai, bet ir įsimintinos nuotraukos, kuriose užfiksuotos žėrinčios galaktikos, švelniai švytintys ūkai ir sprogusių žvaigždžių liekanos.


TŲ ŽINIŲ ĮVAIROVĖ KARTAIS LABAI GLUMINA MŪSŲ PROTUS , KAI TIK MŪSŲ ŽEMIŠKASIS PROTAS PAGALIAU PRAVERIA , NORS ŠIEK TIEK ,, MAJOS SKRAISTĘ “ , TODĖL , DĖL ŠVENTOS RAMYBĖS , SAKOMA TAIP , KAIP RAŠOMA TOLESNĖJE PASTRAIPOJE :

Viskas yra dėl žmogaus dvasios netobulumo, jo baigtinėje ir priklausomoje prigimtyje . Aišku, žmogaus protas adekvačiau galėtų viską suvokti ,pradedant paties Dievo-Kūrėjo idėja , kuri įsibūtina žmoguje . Tačiau yra viena kliūtis: kartu su Dievo idėja žmogaus sąmonėje yra visas tuntas kitų idėjų ir vaizdinių, dažniausiai nepatikimų bei abejotinų. Visos jos sudaro sudėtingą asociaciją, keistai susipindamos ir persidengdamos, tad Dievo idėja lengvai pasimeta tame painiame kamuolyje. Tad filosofas ( norintis filosofuoti apie Dievo idėją vien tik savo intelektu ) , turi pirmiausia įsitikinti, kad prie Dievo idėjos neprisikabino kokios nors pašalinės minčių formos arba jusliniai vaizdiniai. Būtent iš čia kyla skirtingos Dievo sampratos; ir, nepaisant, kad visi turi tą pačią Dievo idėją, yra daugybė skirtingų Dievo suvokimų.

paulius456
2015-11-04 11:54:17



Nuostabu, kad yra urantai. Kaip svarbu pažinti ir atpažinti gyvąjį kelią. Šis kelias teikia gyvenimą, sveikatą, laimę, prasmingumą, kūrybingumą, gyvybingumą, ir teisumą. Kaip trūksta tokių mokymų bažnyčiose, mokyklose, šeimose. Žmogų gąsdina tai, kas nepažinta, neištirta. Ypač sudėtinga yra materialiam protui girdėti ir suvokti dvasinę prasmę, kadangi tarp gyvulinio proto ir dvasinio asmenybės proto yra didžiulė bedugnė. Suprasti gyvojo kelio prasmę žmogui reikalinga nepaprastai įsiklaustyti, kas yra sakoma, kas yra rašoma būtent šiame forume.

Mėgstu paklausyti, ką kalba kunigai per radiją, nes labai daug reiškia, kas yra sakoma žmonėms. Žodžio galia yra didžiausia, kadangi tai yra įsitikinimai, išreikštas mąstymo vektorius. Vedama laida apie komunijos priėmimą bažnyčioje niekada žmogaus neatves į šviesesnį gyvenimą, niekada gyvenime nesustiprins žmogaus dvasinio branduolio, ir niekada jame nepadidės kosminės ištvermės lankant tokias netikras ir iliuzines šventos komunijos priėmimo apeigas. Sakymas, kad prieš komuniją reikalinga išpažintis, ir be išpažinties negalima eiti komunijos yra netiesa, ir yra žmonių mulkinimas. Netgi jeigu žmogus tai sako iš nežinojimo vistiek tai nėra pateisinama. Neįmanoma, kad aklas atmerktų aklojo akis, kad šis pamatytų gyvenimo šviesą. Visa bažnytinė procesija, visi išoriniai atributai yra nereikalingi, kadangi tai nepriartina žmogaus prie tikrosios dvasinės komunijos. Todėl visos tokios radijo laidos niekada neduos dvasinių vaisių, niekada neatvers žmogaus taip, kad šis pradėtų gyventi dvasinį gyvenimą Kūrėjuje.

Jeigu žmogus pirmą kartą įsėda į automobilį, ir nežinodamas tarpusavio taisyklių išvažiuoja į miestą pilną spūsčių ir intensyvaus eismo, tai neišvengiamai jis patirs avariją, arba tikrai sukels chaosą gatvėse. Gyvendamas klaidingą gyvenimą, ir priimdamas savižudiškus sprendimus žmogus sukelia dvasinį chaosą pirmiausiai savyje, suardo dieviškojo energinio dvasinio asmenybės proto vientisą veikimą, jį išbalansuoja, ir todėl vėliau svaigindamas smegenis įvairiais chemikalais stengiasi palengvinti savo vidinę būseną. Jeigu šis vidinis chaosas žmoguje kartojasi, ir klaidingas sprendimas užkloją anksčiau buvusį sprendimą ir jo įgyvendinimą, tai šis užburtas ratas virsta realia žmogaus kančia. Pavyzdžiui, tolimųjų reisų vairuotojams pakelėse siūlomos kūno ir aistrų patenkinimo paslaugos yra savižudybė asmenybės protui, tai ne kas kita, o asmenybės griūtis, jeigu sprendimas yra realizuojamas. Vėliau žmoguje įsivyrauja nepakantumas sau, kitiems, didėja agresija ir gyvulinio proto pasireiškimas dvasinio proto atžvilgiu, kadangi nuodėmės metu žmogus praranda dieviškąjį orumą savyje, dingsta jo realus dieviškumas. Bet niekas jo nenubaudė iš aukščiau, jis pats nubaudė save, net jeigu tai įvyksta dėl nežinojimo. Tokią suardytą dvasinę Kūrėjo sumanyta tikrovę žmoguje bandoma atstatyti įvairiausiais tuščiais, trumpalaikiais ir beprasmiais dalykais, tačiau žmogaus sąmonės tikrovė atstatoma būtent tik per dvasinę komuniją, gilsenį tikrovės pažinimą, o žmogus dar turi suvokti savo gyvenimo klaidingumą, suprasti pirežastis ir pasekmes, ir suvokti gilumine prasme tai, kad jis yra Kūrinijos pilietis, pasireiškiantis dabarties akimirkoje materialiame kūne laiko ir erdvės visatoje.

Žmogus netgi gali klaidingai suvokti Dievo meilę, kaip žmogus ją įvardina. Nes jeigu veikti meilėje, tai reiškia ir veikti prasmingai. Nėra meilės veiksme, jeigu tai neprasminga. Žmogus eidamas į roko ar metalo koncertą, vartodamas alkoholį, kad jo neveiktų toks virpesių lavinos keliamas stresas iš aplinkos, pirmiausia nuskriaudžia save energine dvasine prasme, asmenybės proto, dieviškojo Aš prasme. Netgi jis gali nesuvokti savo poelgio ir gali tai daryti iš aplinkinės inercijos. Jeigu skaidrų lašą vandens paimtą iš šaltinio įlašinsim į verdančią smalą, tai galutiniame rezultate matysime tą patį juodos smalos monolitą, bet lašo vandens jau nebus likę. Todėl nebrandžiai asmenybei nepaprastai svarbu ką jis daro, su kuo jis bendrauja, ko siekia. Aplinka greitai padės žmogui degraduoti, bet jokiu būdu nepadės jame auginti dieviškojo jausmo, ir dieviškojo požiūrio. Žmogus labiau džiaugsis jeigu kitam atsitiko nelaimė, bet jeigu jam sekasi, jis liūdės. Netgi kai kurios vadinamos roko muzikos žvaigždės, nusižudo arba perdozavę narkotikų palieka šį pasaulį todėl, kad asmenybės sąmonė neatlaiko tokio žemo dažnio pasireiškimo iš aplinkos ir vidinė įtampa žmoguje verčia jį vartoti betką, kas palengvintų tos akimirkos būklę ir jį atpalaiduotų. Vėliau taip gyvendamas žmogus pavirsta bedvasią būtybę, kurią daugelis iškelia aukštyn. Žmonės po daugelio metų švenčia tokių iliuzinę šlovę turėjusių muzikantų gimtadinius, prisimena juos kaip ypatingus žmonės.

Todėl žmogus gyvendamas kaip jis pats nori priveda jį prie karčių vaisių, prie liūdnų pasekmių. Pirmiausia šios pasekmės, kaip juodos dėmės sieloje, gali pasireikšti labai nežymiai, bet vėliau tai gali virsti mąstymo pakrikimu, atminties praradimu, kūrybingumo ir darbingumo nebuvimu, o visa tai veda ir į materialinės gerovės praradimą, į nenorą gyventi, į dvasinę mirtį. Viskas veikia gyvai, viskas taprusavyje susiję, ir jeigu žmogus iškrito iš gyvenimo ir tiesos kelio, tai sugrįžimas jam bus tik per Rojaus Trejybės-AŠ ESU religiją-įtikėjimo gyvąjį kelią. Ir jam daug kas sakys, gyvenk taip, daryk taip, elkis taip, bet teisumas žmoguje atsiras tik per Kūrėjo Asmens įsiviešpatavimą žmoguje. Jėzus nė vieno žmogaus neatsiprašė, nes gyveno kupiną teisumo gyvenimą. Kaltės jausmas yra suklydimo ir klaidingo gyvenimo pasekmė, kaltė neegzistuoja kosminėje tikrovėje, bet tvarinio patyrime jis gali būti realus patyrimas.

Dvasinis vedimas yra realus pasireiškimas žmogaus dvasioje, bet kad šį vedimą jausti, reikalingos pastangos. Žmogus netaps šviesesniu eidamas išpažinties, tai nėra įmanoma, nes Dievo atleidimas neegzistuoja tikrovėje. Dvasinę ramybę žmogus pasieks gyvojo kelio dėka, o ypač gyvųjų pamaldų dėka Rojaus Trejybės-AŠ ESU Šventovėje. Šiame kelyje aš atpažįstu Jėzaus kelią.

Mantas
2015-10-11 21:12:39



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal