Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Egipto piramidžių statybos paslaptis žmonijai išlieka, o urantams - ji jau įminta, 2015 10 26

Mielieji, kada neseniai Valdas iš Londono lankėsi mūsų gyvojoje Šventovėje ir dalyvavo gyvosiose pamaldose, jau po gyvųjų pamaldų, sėdint prie arbatos bendro mūsų stalo, jis manes paklausė, kaip galėjo būti pastatytos Egipto piramidės, kada blokai, sveriantys ištisomis tonomis, turėjo būti iš kažkur vežami ir keliami, be jokių modernių kranų, be jokių mechanizmų, kurių net ir šiandien tokios galios nėra sukurtų iš viso, ir niekada tokių nebuvo, o piramidės stovi?
Tąkart aš Valdui paaiškinau, kad mano yra tokia samprata, kuri yra grynai mano asmeninė, nes ji nėra iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU suteiktas atsakymas – tokios piramidės galėjo atsirasti tik bendradarbiavimo su Apvaizda dėka – Energijos Reguliuotojų ir Tarpinių Būtybių veikimo dėka, manipuliuojant ENERGIJĄ, kad žmonijai būtų palikta žinia-mįslė – kaip buvo įmanoma iš viso pastatyti tokius masyvius statinius, ir tokius tikslius matematine išraiška?
Šiuo metu tokius energijos manipuliavimus – su mažais energijos materialiais pasireiškimais atlieka britas Dinamo, ispanas Antonio Diaz, taip pat save vadinantis TROY, ir kai kurie kiti mirtingieji.

Šiandien sulaukiau ir Rojaus Trejybės Trečiojo Nario – Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės – Trečiojo Didžiojo Šatinio ir Centro – atsakymo-mokymo, kuriame man buvo paaiškinta štai kas. Prieš keletą tūkstančių metų žmonijos biologinis ir dvasinis degradavimas ritosi į bedugnę vis labiau ir greičiau. Todėl net ir tuometiniai pranašai jau nebebuvo pajėgūs savo ŽODŽIO Šviesa ir Tiesa sudominti kitų dvasios brolių ir sesių, kad ir šie atsisuktų į Šviesos Šaltinį – Dvasią. Jiems reikėjo palikti STULBINANČIOS apimties materialių objektų, kad žinia apie tokius statinius per kartų kartas būtų nešama iš lūpų į lūpas.
Todėl Begalinė Dvasia-Motina Sesė man sake, kad būtent Ji KONTROLIUOJA visus Energinius Centrus ir visus Savo vaikus, turinčius ryšių su šiais Energiniais centrais, nes būtent šie vaikai ir sudaro Jos personalą. Tad piramides ir state Jos personalas tiesiai iš ENERGIJOS. Todėl nieko nereikėjo nei vežti, nei kelti, tiesiog vyko energijos pavertimas materialiai akims matoma išraiška.
Todėl mokslas niekada nebus pajėgus šios mįslės įminti, jeigu ir toliau neigs Aukštesnės Energijos Visuotinį Šaltinį, pranokstantį bet kokį materialų faktą ar argumentą, ir visus faktus ir argumentus sudėtus draugėn.
Piramidžių Statinys YRA. Tai – faktas. Statybos fakto nuneigti neįmanoma, nes yra matoma jo pasekmė. Tačiau statybos metodas yra visiškai nežinomas. Tai – mįslė materialiam mokslui. Tai – didžiulis iššūkis mokslininko PUIKYBEI. Jis bus priverstas NUSILENKTI KŪRĖJUI, KURIO BUVIMĄ IKI ŠIOL NEIGIA, NES, MAT, MOKSLAS NETURI JOKIŲ AUKŠČIAUSIOJO BUVIMO PATVIRTINANČIŲ ĮRODYMŲ.

Štai kodėl tik urantai gali suvokti, KAIP GI buvo pastatytos Egipto piramidės? Jos tiesiog buvo MATERIALIZUOTOS tiesiai iš ENERGIJOS. Ir štai dabar visas pasaulis žino, kad Egipto piramidės egzistuoja, bet negali suvokti jų statybos technologijos. O tai ir buvo pagrindinis jų statybos tikslas, o ne vien tik didingos Egipto faraonų laidojimo vietos.
Žmogus sumano vienaip, Kūrėjas padaro SAVAIP. Ir būtinai VISŲ labui.

Telydi jus Rojaus Trejybės-AŠ ESU Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2015-10-26 11:37:27

Komentarai

Žinoti Tiesą yra tikrai labai svarbu , tačiau Tiesoje gyventi , jausti ir mąstyti yra dar svarbiau . Jeigu žmonėms nebūtų išsivystęs protas , vargu ar žmogus būtų išgyvenęs apsuptas laukinės gamtos ir laukinių žvėrių .

Tą sužinome skaitydami Urantijos knygoje apie Andoną ir Fondą . Bet yra bet ... , jausminėje proto skalėje , subtiliųjų dvasinių jausmų proto skalėje , žmogaus protas , iš tiesų , sugeba susijungti su kosminiu Protu ir gali gauti milžinišką pagalbą įvairias būdais , tiek dvasiniais , tiek ir fiziniais . Tai ką mes manome žiną apie žmogų ir jo protines ir fizines galias , yra tik mažytė aisbergo viršūnėlė . Matomai tikrai , žmonija daug prarado brukdama savo patyrimą , vietoj to , kad būtų skatinamas kiekvieno individo asmeninis patyrimas . Neveltui yra pasakyta , kad žmogus tai ištisa visata . O ar gi galima pažinti visus visatos kampelius ?

Tačiau vėl ..., jeigu nebūtų mokslo , nebūtų sistemos . Ar galėtų vyrauti harmonija individualių patyrimų chaose ? Taigi tų klaustukų yra nemažai , nors štai Visatos Motina Dvasia lyg ir duoda atsakymą į tai . Taigi atsiveria dar vienas klaustukas . Ar tu žmogau turi tikėjimą , kad esi ne tik fizinis kūnas , bet esi ir dvasia ?

Todėl manau , kad vienintelis tikras tikrovės suvokimas yra tai , kad aš esu čia ir dabar . Ir niekas kitas nėra ir negali būti vietoj manęs , bet Aš Esu . Šiandiena aš esu čia ir dabar ir tai sudaro mano individualybę , tiek dvasinę , tiek ir fizinę , o visa kita bus duota ir pridėta man - kiekvieną mano gyvenimo mirksnį , pagal poreikius ir pagal nuopelnus .

paulius456
2015-10-29 11:02:55



Atrodo, kad latviu kilmes emigrantas JAV Edvardas Lydskalninis (Edward Leedskalnin) sugebejo iminti Egipto piramidziu misle ir pastate Koralu pili- Coral Castle netoli Floridos.
Jis taip pat parase maza knygele, galima sakyti brosiurele, kurioje yra mazdaug tokie sakiniai: Jus zinote, kad issilavinima mes gauname is knygu mokyloje. Visos tos knygos is kuriu zmones gavo issilavinima pries dvidesimt penkis metus yra neteisingos dabar ir visos knygos, kurios yra teisingos dabar, bus neteisngos po dvidesimt penkiu metu. Tai, jei tos knygos neteisingos tada - jos taip pat neteisingos ir dabar. Ir tas, kuris gauna issilavinima is neteisngu knygu, nera issilavines, jis yra suklaidintas. Visos knygos, kurios yra parasytos yra neteisingos. Tas, kuris nera issilavines, negali parasyti knygos. Ir tas, kuris yra issilavines, jis nera issilavines, jis yra suklaidintas. Ir tas, kuris yra suklaidintas, negali parsyti teisingos knygos. Klaidinimas prasidejo, kai musu tolimi proteviai pradejo mokyti palikuonis. Jie nezinojo nieko, bet jie perdave savo zinias apie nieka ateinancioms kartoms ir tai praslydo taip nekaltai, kad niekas ir nepastebejo. Tai va kodel mes esame neissilavine. Dabar as jums pasakysiu kas yra issilavinimas is mano supratimo. Issilavines zmogus yra tas, kurio jausmai yra subtilus...

Rita
2015-10-26 17:50:07



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal