Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

BAIMĖ,kodėl žmogus bijo?

Žmogus visaip aiškina baimę. Ir absoliuti dauguma net ir psichologų tvirtina, kad baimė yra naudinga. O Tėvas sako atvirkščiai, "Nebijokit, Aš esu su jumis..." Tai kas gi toji baimė ir ko ji neduoda žmogui ramybės. Kartais taip paraližuoja jį, kad jis nepajėgus nei žingsnio žengti, nei žodžio ištarti...


Algimantas
2005-06-17 15:45:59

Komentarai

Baime atsiranda is nezinojimo ir nepatirties.Daznai,labai daznai zmogus patekes i nauja draugija jaucia baime.Bet praeina kiek laiko ir tampa SAVU arba pasitraukia.zmogus jaucia baime,jei mano ar bent nujaucia,jog juo gali kazkas kitas manipuliuoti.Jaucia baime,jei tiesiogei ji gasdina.
... bet,tas,kuris yra itikejes,viska ATIDUODA DIEVO VALIAI,tai tranzsentetine busena..

tautvida
2005-07-27 00:55:06



as manau kad jei jau esi aukstesnio lygmens, tai ir tavo kancios yra aukstesnio lygmens. O ar jos mazesnes? Abejoju...;)

Andrius
2005-07-02 19:54:28



Tai kodel negali patiketi, kad kazkoks antzmogis gali buti mums nesuprantamai dvasiskai issivytes ir nejausti skausmo, salcio ar alkio (Tiksliau jis tai jaute tik jam tas nelabai rupejo. Mano nuomone.). Galu gale ka mes zinome apie tokia busena. Juk niekas zemej nepasieke tokio lygio.

Arnoldas
2005-07-01 23:04:21



Kaip suprantu as, tai zmonija vystosi dvasiskai.Todel nesunku isivaizduoti, kad kazkokiai bendruomenei gali pavykti issivystyti labiau nei mes isivaizduojame. As tiktai to "super" priesdelio nesieciau su populiariai deklaruojamomis GALIOMIS, kurios neva pavercia zmogu "antzmogiu".Tai banalu.Manau kad tokia gyvybes forma kaip pvz raso kazkur kabaloj, tai zmogus kuris...naudoja subtilesnius energetinius isteklius...kuriu prigimtis gal net ne zemiska.Pvz.mes dabar kad gyventumem oksiduojam savyje organika.Galbut naujas zmogus gales panaudoti ne maista ir oksidacijos produktus sildymui tarkim, o jam pakaks zemes magnetiniu sroviu ar saules vejo.As netikiu kad zmogus pasiekes tam tikra lygmeni taps absoliuciai saugus ir nekintancios formos(nemirtingas).Jis visada bus nesaugus, trapus kunas ir nemirtinga, nerami ir priestaringa dvasia.As sitaip jauciu...

Andrius
2005-07-01 15:01:14



Andriau, kaip tau patinka super tauta, apie kuria tukstancius metu tvirtina isminciai?

Arnoldas
2005-06-30 18:40:48



nu ir gliukai:D! Nera niekam jokio reikalo zinoti, kad uz ji yra meldziamasi.Ten ka, kazkoks smaiksciu paskviliu rinkinys? Kritika nera smurtas.O apsimestine meile - elemmentari manipuliacija.Prievarta, trumpai kertant.Negatyvi kritika yra bergzdzias reikalas, aisku, bet nuo negatyvios iki pozityvios - pasirodo tera vienas zingsnis.Tarkim mano situacija.As esu blogesnis uz mane supancius zmones.Tai ka man daryti - melstis uz juos, ar uz save?

Andrius
2005-06-30 17:14:37



Čia gal ne visiškai į temą, bet..."Jeigu jūs tikrai norite įveikti įprotį kritikuoti kokį nors draugą, tai greičiausias ir patikimiausias būdas pasiekti tokio požiūrio pasikeitimą yra įtvirtinti įprotį už tą asmenį kiekvieną savo gyvenimo dieną melstis. Bet tokių maldų visuomeninės pasekmės didele dalimi priklauso nuo dviejų sąlygų:
1. Tas asmuo, už kurį yra meldžiamasi, turėtų žinoti, kad už jį yra meldžiamasi.
2. Tas asmuo, kuris meldžiasi, turėtų užmegzti artimą draugingą ryšį su tuo asmeniu, už kurį jis meldžiasi" Tai vėl ne mano mintys. Tai iš "URANTIJOS"


rimantas
2005-06-30 16:41:40



:D "irodymas tera viso labo budas itikinti save ir kitus" Demagogija vnzo.Vienintelis man zinomas budas kazka teigti be argumentu yra poetika.As gi, deja, sioj srity silpnai jauciuosi...:D

Andrius
2005-06-30 15:39:41



"Bet kokio teiginio argumentuotas gynimas yra atvirkščiai proporcingas jame esančiai tiesai"

rimantas
2005-06-30 15:28:29



Tiesa, pamirsau iterpti argumenteli.Visi kas ten buvo, isgirdo butent tai, kas jiems buvo SKIRTA ISGIRSTI ir atnesti zinia Tau ir man.Nera ir negali buti "netycia" ar "per klaida" uzrasytu dalyku tokiam raste, dalyku kurie cituojami tukstantmecius ismintingiausiu zmoniu kaip didzioji zinia.O dabar ateis kas ir pasakys "eikit, ziopliai, jis siaip, kliedejo!" :D

Andrius
2005-06-30 15:00:43




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal