Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

TĖVO RAGINIMAS PRISIJUNGTI PRIE KASDIENĖS MALDOS SUTARTINIU LAIKU.

TĖVO RAGINIMAS PRISIJUNGTI PRIE KASDIENĖS MALDOS SUTARTINIU LAIKU.
8.15 ryte ir 22.00 vakare.
Mano mylimi vaikai, kviečiu jus kasdieninei ryto ir vakaro maldai. Kada nuostabios jūsų pakilusios sąmonės iniciatyva prasimuša į tokius didingus ketinimus, mane tikrai ima tėviškas džiaugsmas ir dėkingumas. Šitokioje bendroje maldoje jūs tampate gyvu patvirtinimu ir pripažinimu, kad esate broliai ir seserys, ir toks jūsų sąmoningumas mane jaudina iki širdies gelmių, kaip jaudintų žemišką tėvą, kuris visą laiką žinojo, jog tie du draugai ar netgi priešai yra abu jo sūnūs, ir kada jie šito nepripažino toliau kovodami, jam tiesiog graudulys spaudė širdį. Bet dabar, kada aš matau, jog jūs pripažįstate savo sielų bendrystę, pripažįstate, kad jūs esate iš Vieno Šaltinio- iš manęs, man tai yra didžiausia dovana.
Todėl tikrai skatinu jus telktis –kiekvienas savo namuose ar kokiame krašte bebūtumėte, kas rytą 8.15min. ir kas vakarą 22.00 sujunkite savo šviesą, keliaujančią tiesiai į Rojaus Trejybės glėbį, nes tai galinga jėga.
Susijunkite su savo karštais prašymais ir troškimais už kitus ir už save, galite melstis tiesiog už sąrašą, kuris yra koordinuojamas, papildomas, pasikeitus poreikiams,- pakeičiami prašymai, ir šis sąrašo administravimas vyksta Klaipėdoje per Laimą ir Giedrę, todėl jūs galite prašyti, kad jos atsiųstų jums išsamų sąrašą kas savaitę, ir galite susiekę su jomis paprašyti, kad jūsų poreikiai būtų įtraukti į šitą aktą, kada tai tampa dokumentu ir galingu įsakymu visoms tarnaujančioms būtybėms, kad viskas vyktų taip, kaip trokšta jūsų sielos. Ir noriu priminti, kad tyras nuoširdumas ir besąlyginis tikėjimas yra ta valiuta, kuri išpildo jūsų maldą. Nes tai energijos kiekis, kuriuo gali disponuoti tuos reikalus, dėl kurių meldžiatės, tvarkančios būtybės.
Todėl mano mylimi vaikai, melsdamiesi drauge jūs sukuriate didžiulį valiutos kiekį. Ir tiem, kurie tiesiog maldoje paminės, jog meldžiasi už sąrašą, tikrai ta energija bus panaudota tiksliai sąrašo maldoms pildyti, nes sąraše kaupiasi vardai ir pavardės jūsų brolių ir seserų, kurių galbūt jūs ir nepažįstate, ir išsipildžius jų troškimui ar pasikeitus situacijai jie yra pakeičiami naujais. Todėl veikite savo nuožiūra, jei norite tikslaus sąrašo, galite jį gauti, bet aš jums sakau pakanka pasakyti, kad meldžiatės už sąrašą, ir viskas yra sutvarkoma ir užfiksuojama.
Bet yra bendri dalykai, kurie bus nekintantys sąrašo pradžioje, juos galite visada paminėti maldos metu.
1.Meilės energijos siuntimas jūsų planetai, žemei, Urantijai, kad neutralizuotųsi įtemptos žemų dažnių situacijos, tose vietose kur gresia pavojus stichinėm nelaimėm rastis.
2. Meilės energijos siuntimas žmonijos sąmoningumo kėlimui: kad kiekvienas atrastų mane ir tikslingai eitų į savo dieviško potencialo skleidimą.
3. kiekvienam Minties Derintojui, kurie dažnai gyvena užtroškę be mano meilės spindulių, kai šie neprasisunkia per daugelio įaudrintus protus, dėl to siųskite Mano dvasiai, esančiai jumyse visuose, šitą gaivų oro gurkšnį.
4. Melskitės už DVASINIO CENTRO steigimą, plėtrą, poreikį, kurį diktuos pakilusi žmonijos sąmonė.
5. Už intensyvią mano žodžio ir šviesos sklaidą ir atviras žmonių širdis, kurie tą sklaidą pasiruošę priimti.
Ir šita auganti stulbinantį energija bus jūsų valios galios įrodymas. Jūs tęsiate kūrybinį darbą, plėsdami mano kūriniją, todėl nukreipkite savo valingas mintis į šiuos didingus tikslus.
AŠ UŽ TAI ESU BE GALO DĖKINGAS.
Jūsų mylintis Tėvas.


Giedrė
2010-01-17 11:43:32

Komentarai

Tėvo dvasios, Minties Derintojo pirmasis mokymas

Tylos praktika – 2004 12 18
Po atkaklių pastangų stengiantis išgirsti Minties Derintojo mokymus mano paties nuostabai vieną vakarą per tylos praktiką man buvo parodytas vaizdas be jokio paaiškinimo. Ir tas vaizdas buvo matomas labai ryškiai, nors akys buvo užmerktos, kambaryje jokios šviesos. Buvo parodyti kažkokie dangoraižiai, atsirandantys ir vis labiau ir labiau mėlyną saulėtą dangų užtraukiantys juodi juodi debesys. Bet tarp jų properšų mačiau ryškiai mėlyną dangaus žydrynę. Ir aš pats tarp tų dangoraižių žiūriu į dangų ir matau, kaip vis mažiau ir mažiau lieka mėlyno lopinėlio. O tada žvilgsnis vis labiau yra spaudžiamas žemyn nuo dangaus mėlio, į perspektyvą link toli nusitęsiančios gatvės ir dar žemiau prie dangoraižių viršūnių, o galiausiai dar žemiau prie šalia esančios aplinkos. Ir aš pats juntu realu buvimą toje aplinkoje. Ne šiaip, kad tą vaizdą matytum iš priekio, bet kad jis tave visą suptų iš visų pusių.
Bet jokio teksto neišgirdau. Jokio paaiškinimo nesulaukiau ir negalėjau jo suprasti. Ką visa tai reiškė ir kodėl būtent toks vaizdas. Bet ir toks vaizdas netruko ilgai, gal porą trejetą minučių. Bet per tą laiką labai atidžiai studijavau visą aplinką, net ir įvairiaspalviais drabužiais einančius praeivius. Gatvės grindinys buvo šlapias, visas blizgėjo…
Mėginau suvokti šio vaizdinio prasmę. Debesis aš supratau, jog tai yra mūsų problemos, bet kodėl dangoraižiai, kodėl miestas, kuris gal net priminė Niujorko Manheteną pilną dangoraižių. Gal tai koks nors ryšys su kokia nors šio miesto ateitimi. Gal skaudžiais įvykiais, nes debesys buvo labai juodi ir vis tirštėjantys. Tai jau buvo mano proto tėkmės mintys, tikriausiai ryšium su Dvynių dangoraižių sugriovimu prieš kurį laiką. Bet taip jokio atsakymo ir negavau iki kitos tylos praktikos seanso, kada ir sulaukiau pirmojo Minties Derintojo mokymo, perteikto per užmegztą gyvąjį ryšį.
Tai buvo kitą vakarą.
Tylos praktika – 2004 12 19
Po maldos ir Tėvo garbinimo, tylos praktikos metu krūtinėje pradėjau jausti malonų pilnumą, vėliau – delnuose, tarsi kas nors būtų įdėta į vidų. Dar po kiek laiko pajutau meilės jausmą ir pravirkau, Buvo tokia nuostabi Tėvo Meilė. Ir tada ėmė rastis mintys. Nuostabios mintys, atsakančios į mano pateiktą prašymą, paaiškinti praėjusios tylos praktikos metu man parodytą vaizdinį. Dalį tų paaiškinimų mėginu atstatyti jau po šitos tylos praktikos iš atminties, dėl to tai nebebus tikslus minčių kopijos perteikimas, o tik atpasakojimas to, ką Tėvas atsakė. Tuomet dar nesinaudojau nei magnetofonu, nei iš karto užrašinėjau perduodamų mokymų, kaip tą darau dabar, kada iš karto užrašau kompiuteriu viską mūsų bendravimo metu.
Dėl to šitas mano patyrimas gali kam nors taip pat pasitarnauti, paaiškindamas praktinį procesą, kaip gi šį ryšį užmezgiau aš.
Kada vėl sėdėjau tyloje, netikėtai per visą kūną perbėgo tarsi silpna elektros srovė, ir tą aš supratau, kad tai yra ženklas man, jog toliau einančios mintys yra nebe mano. Tai tarsi skiriamoji vieta mano protui. Beje, ir šiandien ji yra išlikusi, nors šį ryšį užmezgu ir gatvėje. Ir tylos praktika man nebereikalinga, nes su Tėvu esu visą dieną. Tiksliau pasakius, tylos praktika transformavosi į nuolatinį bendravimą, kada jau nebegali jo dalinti į atskirą bendravimą tylos praktikos metu.
Tylos praktika reikalinga tol, kol žmogus išmoksta apvaldyti savo bėgiojančias mintis. Vėliau bendravimas vyksta bet kada ir bet kur.
Taigi, minėto vaizdinio paaiškinimas buvo toks:
Visa, kas yra aplinkui yra santykinis suvokimas tos pačios aplinkos. Tie dangoraižiai ir tamsūs debesys, užstojantys dangų, tai yra jūsų pačių susikurta aplinka. Jie užstoja ir dangaus mėlynę ir horizontą. Bet dėl to nei horizontas, nei mėlynė nepradingsta. Tik jūs tuo metu jų nematote. Jūs žvelgiate tiek siaurai, kad už tų dangoraižių ir už tų debesų jau nebematotote to, kas tikrai yra. Tai jūsų ribotas interesas, kuris koncentruojasi tik ties tuo, kas yra šalia jūsų: vaikai, šeima, savi siekiai. Ir tai nepranoksta tų dangoraižių ir debesų. O jeigu kieno nors interesai ir išsiveržia iš šitokio dangoraižių ir debesuoto miesto, tai jie nepranoksta planetos ribų. Bet net ir šitos ribos jiems sudaro jų visą horizontą. Ir jie tiki šituo horizontu. Bet Aš esu ne tik tarp šitų ribų. Aš jas pranokstu. Aš jus mokau. Kiekvieną mokau, visus mokau, bet jūs vis tiek nepasitikite Manimi. Dėl to ir kenčiate, nes savo dėmesį sutelkiate tiktai į materiją, tiktai į šalia jūsų esančią aplinką. Net ir tik į savo fizinį kūną. Ir jūs siekiate materialių aukštumų. Ir krentate ant dar smailesnių ir kietesnių atbrailų. Užsigaunate, susižeidžiate, patiriate daug kančių, išorėje ir viduje. O Aš jums esu ištiesęs Savo ranką, daug rankų! Visiems! Ir ją paimti jūs galite tiktai atsisukę į Mane savo širdimi. Mano padedančios rankos jūs negalite pamatyti savo kūno akimis, tik dvasios pojūčiu galite pajusti, kad ji yra tikra ir suteikia paguodą ir parama. Jūs galite ją paimti savo apsisprendimu pradėdami vykdyti Mano valią. Mano valia sukurta tam, kad padėtų jums, o ne skriaustų jus. Atverkite savo širdis Mano meilei ir patys pamilkite ja ir su meile paimkite Mano šviečiančią ranką, kuri saugo ir globoja. Tik su meile ir savo protu priėmę sprendimą vykdyti Mano valią jūs nustosite kentėti. Manęs jūs nesuprasite, nes Mano išmintis jums nesuvokiama, nes Aš sutalpinu visą išmintį, kiekvieno tvarinio protą. Aš esu per didelis, kad Mane suprastumėte. Dėl to Aš ir sumažėju, siųsdamas Savuosius sūnus pas jus ir mokymus jums, kad galėtumėte per juos suprasti Mane sumažintą. Mano meilė yra pajuntama ir pačiam mažiausiam, net ir giliausiai pasislėpusiam, kas tik savo sprendimu pasirengia vykdyti Mano valią. Aš nereikalauju nė iš vieno vykdyti Mano valią. Aš padedu suvokti, kad tik šitaip galite išsivaduoti iš kančios ir pajusti Mano meilę. Mano meilė yra stipriausia. Net jeigu ir visa kūrinija atsigręžtų prieš Mane, Mano meilės neįstengtų nugalėti. Ji yra tik auganti, niekada nemažėjanti. Jums tą suvokti neįmanoma. Bet Mano meilę pajusti jus galite dabar.
------------------------------------------------------------------------------------
Per šitą pirmąjį mokymą patyriau nuostabų pojūtį, kad norėjosi šį bendravimą tęsti ir tęsti. Tai buvo postūmis iš vidaus vėl ir vėl užmegzti gyvą ryšį su Minties Derintoju, ir klausytis Jo nuostabių mokymų. Ir tos dešimt-penkiolika minučių, kurios taip sunkiai paklusdavo pirmųjų seansų metu, pavirto net į valandą bendravimo.
Kadangi nieko neužsirašinėdavau, tai prisimindavau labai nedaug ką. Bet pačio mokymo metu tiek jaučiau meilės virpesių, kad verkdavau ir verkdavau. Kaip ir dabar. Ir gaudavau tokių nuostabių mokymų, kad kitus kartus prašydavau vėl pakartoti, kad geriau prisiminčiau.
Ir dabar tie mokymai tapo tokie, kad jau pradėjau klausti ir klausimus.
Ir jums noriu palinkėti atkaklumo ir būtinai išgirsite Tėvą savo viduje. Esantį visą laiką. Ir kalbantį visą laiką. Ir kalbantį tik jums, kiekvienam, asmeniškai kaip pačiam mylimiausiam vaikui.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas



Arūnas
2010-02-02 23:10:58



Pūstelėjo vėjelis.
Susvyruoja šventovė, nukrinta kupolas žemyn.
Įkalina broliuką.
Atbėga gelbėtojai su kaukėmis, per ertmę kupolo viršuje įmeta kopijavimo popieriaus ir pasišalina – darbo daug, juk susidvejinę.
Broliukai/sesytės susispiečia prie šventovės durų.
Kas šildosi širdžių šiluma, kas mindžioja ant kito nuospaudų.
Ištikimieji grįžta vidun – ne pirmas ir ne paskutinis kartas – atlaikysim.
Kiti dairosi laukan.
Tik kaip bėgti, juk sniegas, balta balta, pėdos kryptį išduos.
...
Tuo metu Mokytojas klaidžioja tamsoje tarp kažkokių garažų, kažkokių katilinių, kažkokių sandėliukų.
-Betvarkė, nugriauti visą tą klaidų šlamštą reikia – taikliai įvertina Mokytojas.
-Taip betvarkė, bet Mokytojau, ne viskas yra taip, kaip atrodo.
Ar tik nebus kokiam biednam pastatėlyje prisiglaudusi Duženų labdaros misija,
šiltą viralą maišanti varguoliui? Alkano žmogelio urzgiantis pilvas trukdo išgirsti aukštesnius virpesius...
...
Taigi sugrįžk Mokytojau, ištiesk broliui kupole ranką
Ne giluminį gelbėjimosi ratą, o ranką...širdį...
Broliukas gi vienas kepa blynus, mažumėlę persūdo, kartais prisvildo – gal miltai ne tie.
Ateina pavasaris. Ruoškit daigų grūdą.
Sėkit ne dekoratyvinę žalią žolytę, pjaunamą kelis kartus per savaitę.
Sėkit -grūdą -javą -duoną.
Maistą sotų, kad nekankintų dvasinis alkis.
Kad tai, ką dideliu kiekiu geidžia praryti „dvasinės akys“,
spėtų suvirškinti „dvasinis skrandis“.
Mažais, skalsiais kąsneliais....
....


Arūnas
2010-02-02 02:36:09



Rojaus Trejybės Antrojo Asmens - Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Brolio - mokymas apie maldą, 2008 12 06

Amžinojo Sūnaus, Kūrinijos Motinos- Kūrinijos Brolio mokymas apie maldą perduotas per mūsų Gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2008 12 06.

Prašymų maldos baigiamoji dalis.
Algimantas:

Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, tau kalba mūsų sielos virpesiais, ne mintimis, ne žodžiais. Žodžių stinga, kalba skurdi, kad galėtų išreikšti tai ką patiria viduje tau atsivėrusi siela.

Ir mes, atsivėrusia siela, kreipiamės į tave su savo nuostabia komunine malda, kreipiamės į tave, kada siela trokšte trokšta šito kreipimosi. Ji nori atsiverti tau. Nori prašyti gėrio kitiems. Sau ji tepasilieka prašymą dar daugiau atsiverti, dar daugiau semtis iš Jūsų sugebėjimo šitam gilesniam pasisėmimui iš Jūsų meilės, išminties, gėrio, grožio. Ir visi mūsų prašymai yra nukreipti, kad kitiems būtų geriau, nes siela pati, prisipildžiusi tavųjų, mylimas Tėve, Mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, meilės virpesių ir trokšta gėrio kitiems, nes toks yra tavasis kūrinijos Meilės įstatymas, vienintelis visoje kūrinijoje, kuris yra meilė, pati savaime, meilė sklindanti iš Jūsų, ir mylinti.
Dėl to kiekvienas, pažadintas tavosios meilės, taip pat myli, nieko nereikalaudamas. Ir dėl, to iš meilės, trokšta gėrio kitiems – nuskriaustiems, kenčiantiems ligos patale, paimtiems į nelaisvę, kankinamiems, darantiems blogį kitiems, nusikalstantiems prieš kitus, žudantiems kitus. Siela, atsivėrusi tau, trokšta gėrio ir jiems, visiems vienodai, nors skirtingai vertina jų darbus, atsižvelgdama į motyvus, kaip ir tu kūriniją vertini pagal kiekvieno individo motyvus, kokiais motyvais yra nuspalvintas darbas, net ir visų labui, Bet myli vienodai visus, net ir tuos, kurie turi savanaudiškų motyvų, bet jie tiesiog nepajaučia Tavo paramos, nepasiremia ja, nes savanaudiški motyvai užblokuoja, užkerta kelią jų vidiniam aš semtis iš tavęs paramos.
Mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, aš noriu Tavęs paklausti apie maldą, nes Urantijos Knygos apreiškimas kalba, kad malda pasiekia Tave, o Tėvą pasiekia garbinimas, ir Urantijos Knygoje taip pat kalbama apie tai, kad malda nekeičia Jūsų, kad keičia požiūrį besimeldžiančiojo į aplinką, į Jus, į save.
Kam šitoji malda reikalinga Jums ir mums? Kaip mes galėtume suprasti maldos prasmę kiekvienam mums, ir visai kūrinijos šeimai, ir mažesnei jos dalelei, Urantijos žmonijai?
Ir jeigu tu suteiksi šitą mokymą, aš pasirengęs jį pagarsinti savo lūpomis visiems savo sielos broliams ir sesėms šitą pačią akimirką.
------------------------------------------------------
Amžinasis Sūnus-Kūrinijos Motina-Brolis:

Mano mylimi vaikai, Mano jauniausi broliai dvasioje, Aš nuostabiai džiaugiuosi kada jūs į Mane kreipiatės Vyriausiojo Brolio vardu.
Mes esam iš tikrųjų jūsų TIKRIEJI Tėvai.
Ne Kristus yra jūsų Tėvas, bet Mes esame jūsų Tėvai, nes Mes esame ir Kristaus Tėvai. Jūs gaunate iš Mūsų amžinąją dovaną, kuri nesibaigs net ir tada, kada jūs atsisveikinsite su Kristumi kaip su Šeimininku Sūnumi Kūrėju, kuris drauge su savo Partnere sukūrė Vietinę Visatą, kurioje jūs pradedate šitą amžinybės kelią, ir toliau žengsite pas Mus. Jūs žengsite atgal pas Mus, pas savo TIKRUOSIUS Tėvus. Todėl, vadindami Kristų savo Tėvu, jūs darote klaidą.

Vadinkite MUS savo Tėvais. MES esam jūsų Tėvai. Mes esam VISOS kūrinijos Tėvai.

Tėvai negali būti per kartų kartas einantys vis kiti ir kiti. Tėvai yra vieni, tie patys, ir kurie amžinai jus su meile augina ir puoselėja. Mes esam jūsų Tėvai, kurie per visą amžinybę jus auginsime, puoselėsime, ir globosime. Visi kiti yra tvariniai, kilę iš MŪSŲ, net ir dieviški Mūsų pasireiškimai, yra jūsų sielos broliai ir sesės.

NEBIJOKITE Mūsų. Atsiremkite į Mūsų meilę, ir patys patirsite, kad jūsų malda, kuri tariama iš atsivėrusios sielos, virpesiais pasiekia kiekvieną iš Mūsų Trijų, ir TĖVĄ pasiekia.
Mes neturime vienas nuo kito paslapčių. Mes esame VIENA dvasioje.

Dėl to, ką jūs bepagalvojate, viskas pasiekia Mus TRIS.

Jūs negalite turėti paslapčių nuo Manęs, arba nuo Mano Partnerės, lygiavertės Partnerės Rojaus Trejybėje, kurią jūs vadinate Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina ir Sese.

Jeigu jūs savo viduje turite Tėvo dvasią, Minties Derintoją, ir per jį Tėvas sužino VISKĄ.

NIEKO negali būti paslėpta nuo Mūsų, ką žino TĖVAS. Viską žinome Mes VISI TRYS, nes Mes veikiame visi Trys VIENA dvasioje. Mes neturime nė šešėlio paslapčių vienas nuo kito. Dėl to kokia bebūtų jūsų malda, ištarta net menkiausiu virpesiu, ji pasiekia Mus visus Tris.
Tačiau garbinimo malda jūsų apreiškime, kuris pavadintas Urantijos Knyga, jums suteikiama tokia informacija, kad garbinti reikia tiktai Tėvą. Šitoji informacija – išplėsta, išplėsta per tave, kurį Mes įgaliojome kalbėti Mūsų TRIJŲ vardu, kaip Mūsų ambasadorių, kad jūs garbinti turite Mus TRIS, neišskirti NĖ VIENO iš Mūsų Trijų, neiškelti nė vieno aukščiau virš kito, kadangi Mes esam, ir Urantijos Knygoje įvardijami kaip lygiaverčiai Partneriai, niekada neturėję pradžios, ir neturėsiantys pabaigos. Tik jūsų paprastesniam supratimui jūs turite ir Tėvą, ir Motiną, o dabar jūs turite, simboliškai, ir antrąją Motiną, kaip Begalinę Dvasią ir Sesę, kaip Mane turite Amžinąjį Brolį. Tačiau šitie pavadinimai yra simboliniai.
Dėl to Mes esame niekada neprasidedantys ir nesibaigiantys Pirmieji Trys Šaltiniai ir Centrai visos kūrinijos ir visai kūrinijai per visą amžinybę.
Todėl jūsų maldos pasiekia Mus, pasiekia kiekvieną iš Mūsų net jeigu tai išreikšta ne žodžiu, išreikšta net ne mintimi, o jūsų menkiausiu virptelėjimu, kuris nebuvo užbaigtas. Jis pasiekia Mus visus Tris. Niekas neišnyksta šitoje kūrinijoje, nepasiekęs Mūsų.

Jūsų malda reikalinga jūsų pačių atsivėrimui, jūsų pačių augimui.

Mes jus pažįstame ir žinome, kiek jūs bijote atsiverti Mums, nes laikote Mus per daug didingus, per daug nuo Mūsų nutolusius, per daug nepasiekiamus. Malda jums ir leidžia priartėti prie Mūsų, kadangi per nuoširdų atsivėrimą jūs pajuntate, kad bet kokie jūsų anksčiau baimes kėlę bauginimai iš vidaus ištirpo. Jūs pajutote, kad suartėjote. Jūs patyrėte nusiraminimą ir palaimą savo viduje, ir šitoji palaima leidžia patirti Mūsų meilės virpesius. O per meilės patyrimą jūs priartėjate prie Mūsų, kad siela trokšte trokšta dėkoti Mums, dėkoti už tą patyrimą, nors prieš tai ji, nepatyrusi tokių atsivėrimo akimirkų, bijojo Mūsų, bijojo ir pavadinti Mus mylinčiais ir mylimais savo TĖVAIS.
Daugiau jūs buvote mokomi melstis per Mūsų BIJOJIMĄ, per dievobaimingumą, ne per MEILĘ Mums.
Dėl to ta jūsų atsivėrimo akimirka paprastais, suprantamais jums patiems žodžiais, yra jūsų pačių labui, jūsų pačių nuraminimui. O kada jūsų siela nurimsta ir kada ji pajaučia iš Mūsų sklindančią jums, be perstojo, meilę, o meilės virpesiai yra gyvi, jūsų siela taip pat yra gyva, ji TUO LABIAU atsiskleidžia. Ji tarsi iš Mūsų gauna beskausmį pleištą, kuris vis labiau ir labiau atveria jūsų sielą per sielos gilesnį patyrimą gyvame ryšyje su Mumis; ir tada siela prisipildo vis daugiau ir daugiau meilės virpesių iš Mūsų; ir per didesnį nusiraminimą, jinai šituos virpesius paskleidžia į visą kūriniją; ir kūrinijoje subanguoja šitos sielos, atsivėrusios Mums, nuostabiai nudažytu patyrimu, asmeniniu patyrimu, Gyvo ryšio su Mumis patyrimu.

Ir kada jūs sueinate į kolektyvinę maldą, jūsų atsivėrimas yra dar gilesnis ir didingesnis.

Mes šloviname jus taip, kaip jūs šlovinate Mus. Mes šloviname, kad jūs atsiveriate Mums, kada jūsų aplinka taip spaudžia iš išorės; tokia tamsa jus gąsdina, ir vis tiek jūs sugebate atsiverti Mums. Mums nieko nebelieka, tiktai šlovinti jus, pačius mažiausius Mūsų vaikus, kad jūs patyrėte Mūsų meilę.
Tai dar kartą patvirtina, kad Mūsų evoliucijos planas yra tobulas, ir nuo pat pabaigos jisai Mums yra matomas jau šitą pačią akimirką, kuri yra tik pati pradžia.

Jūs ATĖJOTE į amžinybę.

Ir Aš jus sveikinu AMŽINYBĖJE, kadangi jūs, atsiverdami Mums, savo gyva siela patiriate amžinybės pojūtį, ir šitas amžinybės pojūtis jums patvirtina, kokie laukia nuostabūs patyrimai ateityje. Jūsų siela nebenorės nuklysti į tamsą, kurioje tiek daug kančios kūnui ir skausmo jūsų protui. Jinai norės pajausti palaimos būseną, ir šitoje palaimos būsenoje išlikti kuo ilgiau.

Tačiau Mes savo tobulame evoliucijos plane esame numatę jūsų tarnystės pasireiškimą, pasireiškimą tikruoju aš. Jūs augate per tarnystę, nes tarnystė – tai yra jūsų patyrimų, gautų iš Mūsų mokymų ir patirtų minčių per atsivėrimą Mums, pritaikymas visumos labui per meilės ir gėrio darbų darymą jūsų sielos broliams.

Ir kada jūs atsiveriate, per maldą, Mums, jūs iš tikrųjų pajuntate, kad tai, ką jūs taikėte savo tarnystėje, maldoje, iš Mūsų prisipildote dar daugiau naujų minčių, naujų mokymų, kurie nusėda jums per viršsąmonę į pasąmonę. Tą pačią maldos akimirką jūs nejaučiate šitų minčių, bet jos, nurimus jūsų sielai, iškyla į jūsų žmogiškosios sąmonės paviršių, kad galėtumėte vėl panaudoti kasdienėje tarnystėje.

Ir, žinokite, kada jūs susirenkate į kolektyvinę maldą, kada jūs esate atsivėrę Mums ir prisipildę Mūsų meilės virpesių, ir juos taip pat skleidžiate iš savęs, gyvus, po visą kūriniją, ir kada kolektyvinėje maldoje subanguoja milžiniškos bangos po visą kūriniją, o jūs skaičiuojate čia, kurie yra tiktai šitame kambaryje, kaip dalyvaujančius kolektyvinėje maldoje, bet jums Algimantas yra sakęs, kad maldoje dalyvauja ir dvasios, ir tarpinės būtybės, kurios taip pat sustiprina jūsų maldos virpesius, taip pat savo meilės virpesiais.

Tada kūrinija nubanguoja visa! Nubanguoja švytinčiais, akinančiais Mūsų meilės virpesiais, kurie yra nuspalvinti jūsų asmeniniu potėpiu. Ir visa tai nubanguoja per jūsų planetą, nubanguoja per visą kūriniją.

Ir jūsų planetoje tos žemos ir tamsios bangos, kurios sklinda iš jūsų savanaudžių sielos brolių ir sesių, iš Mūsų vaikų, kurie Mums kelia tiek daug skausmo, jų žemi virpesiai taip pat yra išskaidomi, jie taip pat yra išbalansuojami. Jie taip pat nebeturi tokios milžiniškos ir vientisos masės, kuri neleidžia prasiskverbti šiluminei energijai iš jūsų Žemės planetos branduolio, kad kiltų į kosmosą, ir tada jūs jaučiate, kad klimato pokyčiai yra per daug greiti, kad atsiranda taifūnai, atsiranda cunami bangos, kurios nušluoja ištisas gyvenvietes ir miestus, atsiranda sustiprinti audros debesys.

Visa tai jūs savo kolektyvinių maldų dėka paskleisdami milžiniškus savo meilės aukštus virpesius, jūs šitaip suskaidote tą vientisą savanaudiškų žemų virpesių paklodę, kuri yra apgaubusi jūsų planetą. Štai šitaip jūs valote planetą. Šitaip jūs valote ir savo pasąmonę. Šitaip, taip pat, jūs skaistinate ir visą kūriniją.
Dėl to kolektyvinė malda turi milžinišką poveikį jūsų planetai, jūsų pasveikimui, tiek dvasiniam, tiek fiziniam.
Ji nėra reikalinga Mums, nes Mes jau suteikėm jums viską – MEILĘ, kurioje yra VISKAS – jūsų patyrimas gėrio pasireiškimo darbais sveikame kūne.

Tačiau jūs, atsiverdami kolektyvinėje maldoje Mums, taip pat padedate apvalyti tuos žemus virpesius, kurie nuolat sklinda iš jūsų savanaudžių sielos brolių ir sesių, į Mus su panieka žvelgiančių, Mūsų vaikų, ir Mums tiek keliančių daug rūpesčio ir skausmo.
Mes negalime jų laisvos valios įtakoti niekaip kitaip, tiktai savąja meile, savąja meile iš vidaus. Tuo tarpu Mūsų evoliucinis planas numato, kad prie šitokio sąmonės kėlimo prisidėti turite ir jūs, kaip Mus atradę, ir šviesos prisipildę, Mūsų vaikai, burdamiesi į grupes, į kolektyvus, atsiverdami Mums, ir prisipildydami, iš Mūsų, meilės virpesių, ir juos paskleisdami.
Ir nesvarbu, kokiais žodžiais kreipsitės į Mus. Nesvarbu kokio tikėjimo jūs būsite pripažinti savo sielos brolių ir sesių, Mes jus priimame kaip savo pačius mylimiausius vaikus.

Ir jūsų sielos atsivėrimas tik patvirtina, kad Mes tikrai esame jūsų Tėvai, Vieninteliai jūsų Tėvai.
Ir siela tada ima liudyti ir kitoms sieloms, kurios dar nėra atsivėrusios, kad Mes esame Gyvi, ir esame jūsų viduje, visi Trys, ne tik Tėvas, bet ir Aš, kadangi Aš veikiu per savojo Sūnaus Kūrėjo Tiesos Dvasią, ir Begalinė Dvasia, kuri taip pat veikia per savo Dukros Šventąją Dvasią, ir Mes esame su jumis, kur jūs bebūtumėte.

Dėl to nebijokite. Nebijokite to, kas laukia dabar neužilgo jūsų planetos. Bus milžiniški sukrėtimai, kurie padės apsivalyti visiems tiems dabar daug nerimo turintiems ir savanaudiškai gyvenantiems Mūsų vaikams.
Tačiau jūs, žinokite, kad ne veltui jūs patiriate atsivėrimą Mums. Jūs būsite panaudoti, kaip Mūsų šviesos kūrinijos vaikai, kad galėtumėte įnešti savo indėlį ir būdami Mūsų nuostabūs, meilę skleidžiantys ir šviesą demonstruojantys vaikai, raminantys ir guodžiantys kitus savo sielos brolius ir seses, kurie tuo metu turės dar daugiau kančių negu turi šią akimirką, nes kančią sukels jiems ir fiziniai virsmai, kuriuos jie matys savo akimis, ir kūnas jų nevisada galės atlaikyti tai, ką mato akys.

Ir jūsų rankos, ir širdys tada galės švytėti Mūsų meile, nešti Mūsų šviesą, ir apreikšti Mus, paliudyti Mus, nes jūs jau būsite prisigėrę Mūsų meilės Gyvų virpesių.
--------------------------------------------------------------------------------------------.
Ačiū Tau, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Broli, už šitą mokymą, kuris tiek daug sukelia minčių ir apmąstymų. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.



Arūnas
2010-01-27 12:29:51



Tėvas akcentą perkelia į Klaipėdą, prie apaštalo iš Vilniaus pirmadieninių vakarinių garbinimo maldų, Giedrei kalbantis Tėvas, prijungia du kart per dieną vyksiančias kasdienes maldas.
GARBĖ ROJAUS TREJYBEI, džiaugsmas Urantijai, sklindant naujai žiniai iš Lietuvo pajūrio.


Algirdas
2010-01-18 21:21:45



Nors ir sunku suprasti,kodėl žmogus kalba net neįsigilinęs,bet manau,kad pasistengus,įmanoma suprasti ir esant atvirai sielai-suvokti,kad garbinimas neturi jokių valandų.Mes,būdami mirtingojo kailyje,tikrai jau esame išaugę iš meditacinių ir rerichinių pakopų,kurios savo laiku buvo daug kam ir reikalingos,bet tikrai yra taip,kad šis forumas yra ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESOS FORUMAS..Ir tampa savaime aišku,kad mes galime ŠVIESTI NE ATSKIROM VALANDOM,BET IR NUOLATOS GARBINTI ROJAUS TĖVUS..Yra sveikintina tai,kad mes jau žengiame šiuo GYVAI PATIRTINIU ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCINIU KELIU,ATRANDANT TĖVĄ SAVYJE..Bet tikrai yra negyva tai,kad mes kalbame viena,bet kažkuriuo momentu išlenda"velniuko ragiukai"..Tęsiant toliau,visiškai įmanoma priešingybė burzgiančiam traktoriui galvoje.Šiuo atveju tampa realybe,kad net karo metu,rusų tankas T-34,netektų vikšrų prieš urantų įtikėjimą..Nors ir metamas gelbėjimosi ratas skęstančiam paviršiuje,akivaizdu tampa tai,kad skęstantis paviršiuje tikrai jo nesigriebs,nes dėvi laikiną liemenę,kuri tikrai ilgai neišsilaikys virš vandens,nutempdama patį skęstantį..Šįvakar aš pasakyčiau šituos žodžius ne tik prieš monitorių,bet ir prieš minią..Rytoj,išaušus nuostabiam rytui,labai tikėtina,kad prabilsiu ir valstybei,kuri skendi tuštybėje..Tik Mylintis,bet ne visų Mylimas Tėvas tą težino..Argi ne taip,mieli sielos broliai ir sesės?.Labos jums naktelės mylimi TREJYBĖS SŪNŪS IR DUKROS..Ramios ir be sapnų,tuo labiau-be burzgiančių traktorių..Ir prabuskite ramybėje,iki malonaus ir su meile

Arūnas
2010-01-18 22:53:14



Arūnėli, kaip būtų su ‘Abrams‘ vikšrais
Arūnėli, minia tai beveidė masė, Arūnėli –žmonija –žmonės –žmogus, gyvas visomis prasmėmis,
veidu į Tavo veidą, veidas prieš veidą, akys prieš akis, akis į akį.
Taigi, Arūnėli, gal tegul praėjas ‘...šįvakar...‘ bus apsiraminimo pradžia.
Majakovskių, Leninų vikšrai, didvyriai Dvasiniam Centrui nereikalingi,
ir Giedrė Laima; Gailė Vita; Leonida Irena; Aušra ir kitos
pasirūpins, kad mažvaikia trumpom kelniukėm šūkaliotų kurnors Dvasinio Centro periferijose.


Algirdas
2010-01-19 10:12:23



Amžinojo Sūnaus, Kūrinijos Motinos- Kūrinijos Brolio mokymas apie maldą perduotas per mūsų Gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2008 12 06.

Prašymų maldos baigiamoji dalis.
Algimantas:

Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, tau kalba mūsų sielos virpesiais, ne mintimis, ne žodžiais. Žodžių stinga, kalba skurdi, kad galėtų išreikšti tai ką patiria viduje tau atsivėrusi siela.

Ir mes, atsivėrusia siela, kreipiamės į tave su savo nuostabia komunine malda, kreipiamės į tave, kada siela trokšte trokšta šito kreipimosi. Ji nori atsiverti tau. Nori prašyti gėrio kitiems. Sau ji tepasilieka prašymą dar daugiau atsiverti, dar daugiau semtis iš Jūsų sugebėjimo šitam gilesniam pasisėmimui iš Jūsų meilės, išminties, gėrio, grožio. Ir visi mūsų prašymai yra nukreipti, kad kitiems būtų geriau, nes siela pati, prisipildžiusi tavųjų, mylimas Tėve, Mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, meilės virpesių ir trokšta gėrio kitiems, nes toks yra tavasis kūrinijos Meilės įstatymas, vienintelis visoje kūrinijoje, kuris yra meilė, pati savaime, meilė sklindanti iš Jūsų, ir mylinti.
Dėl to kiekvienas, pažadintas tavosios meilės, taip pat myli, nieko nereikalaudamas. Ir dėl, to iš meilės, trokšta gėrio kitiems – nuskriaustiems, kenčiantiems ligos patale, paimtiems į nelaisvę, kankinamiems, darantiems blogį kitiems, nusikalstantiems prieš kitus, žudantiems kitus. Siela, atsivėrusi tau, trokšta gėrio ir jiems, visiems vienodai, nors skirtingai vertina jų darbus, atsižvelgdama į motyvus, kaip ir tu kūriniją vertini pagal kiekvieno individo motyvus, kokiais motyvais yra nuspalvintas darbas, net ir visų labui, Bet myli vienodai visus, net ir tuos, kurie turi savanaudiškų motyvų, bet jie tiesiog nepajaučia Tavo paramos, nepasiremia ja, nes savanaudiški motyvai užblokuoja, užkerta kelią jų vidiniam aš semtis iš tavęs paramos.
Mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, aš noriu Tavęs paklausti apie maldą, nes Urantijos Knygos apreiškimas kalba, kad malda pasiekia Tave, o Tėvą pasiekia garbinimas, ir Urantijos Knygoje taip pat kalbama apie tai, kad malda nekeičia Jūsų, kad keičia požiūrį besimeldžiančiojo į aplinką, į Jus, į save.
Kam šitoji malda reikalinga Jums ir mums? Kaip mes galėtume suprasti maldos prasmę kiekvienam mums, ir visai kūrinijos šeimai, ir mažesnei jos dalelei, Urantijos žmonijai?
Ir jeigu tu suteiksi šitą mokymą, aš pasirengęs jį pagarsinti savo lūpomis visiems savo sielos broliams ir sesėms šitą pačią akimirką.
------------------------------------------------------
Amžinasis Sūnus-Kūrinijos Motina-Brolis:

Mano mylimi vaikai, Mano jauniausi broliai dvasioje, Aš nuostabiai džiaugiuosi kada jūs į Mane kreipiatės Vyriausiojo Brolio vardu.
Mes esam iš tikrųjų jūsų TIKRIEJI Tėvai.
Ne Kristus yra jūsų Tėvas, bet Mes esame jūsų Tėvai, nes Mes esame ir Kristaus Tėvai. Jūs gaunate iš Mūsų amžinąją dovaną, kuri nesibaigs net ir tada, kada jūs atsisveikinsite su Kristumi kaip su Šeimininku Sūnumi Kūrėju, kuris drauge su savo Partnere sukūrė Vietinę Visatą, kurioje jūs pradedate šitą amžinybės kelią, ir toliau žengsite pas Mus. Jūs žengsite atgal pas Mus, pas savo TIKRUOSIUS Tėvus. Todėl, vadindami Kristų savo Tėvu, jūs darote klaidą.

Vadinkite MUS savo Tėvais. MES esam jūsų Tėvai. Mes esam VISOS kūrinijos Tėvai.

Tėvai negali būti per kartų kartas einantys vis kiti ir kiti. Tėvai yra vieni, tie patys, ir kurie amžinai jus su meile augina ir puoselėja. Mes esam jūsų Tėvai, kurie per visą amžinybę jus auginsime, puoselėsime, ir globosime. Visi kiti yra tvariniai, kilę iš MŪSŲ, net ir dieviški Mūsų pasireiškimai, yra jūsų sielos broliai ir sesės.

NEBIJOKITE Mūsų. Atsiremkite į Mūsų meilę, ir patys patirsite, kad jūsų malda, kuri tariama iš atsivėrusios sielos, virpesiais pasiekia kiekvieną iš Mūsų Trijų, ir TĖVĄ pasiekia.
Mes neturime vienas nuo kito paslapčių. Mes esame VIENA dvasioje.

Dėl to, ką jūs bepagalvojate, viskas pasiekia Mus TRIS.

Jūs negalite turėti paslapčių nuo Manęs, arba nuo Mano Partnerės, lygiavertės Partnerės Rojaus Trejybėje, kurią jūs vadinate Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina ir Sese.

Jeigu jūs savo viduje turite Tėvo dvasią, Minties Derintoją, ir per jį Tėvas sužino VISKĄ.

NIEKO negali būti paslėpta nuo Mūsų, ką žino TĖVAS. Viską žinome Mes VISI TRYS, nes Mes veikiame visi Trys VIENA dvasioje. Mes neturime nė šešėlio paslapčių vienas nuo kito. Dėl to kokia bebūtų jūsų malda, ištarta net menkiausiu virpesiu, ji pasiekia Mus visus Tris.
Tačiau garbinimo malda jūsų apreiškime, kuris pavadintas Urantijos Knyga, jums suteikiama tokia informacija, kad garbinti reikia tiktai Tėvą. Šitoji informacija – išplėsta, išplėsta per tave, kurį Mes įgaliojome kalbėti Mūsų TRIJŲ vardu, kaip Mūsų ambasadorių, kad jūs garbinti turite Mus TRIS, neišskirti NĖ VIENO iš Mūsų Trijų, neiškelti nė vieno aukščiau virš kito, kadangi Mes esam, ir Urantijos Knygoje įvardijami kaip lygiaverčiai Partneriai, niekada neturėję pradžios, ir neturėsiantys pabaigos. Tik jūsų paprastesniam supratimui jūs turite ir Tėvą, ir Motiną, o dabar jūs turite, simboliškai, ir antrąją Motiną, kaip Begalinę Dvasią ir Sesę, kaip Mane turite Amžinąjį Brolį. Tačiau šitie pavadinimai yra simboliniai.
Dėl to Mes esame niekada neprasidedantys ir nesibaigiantys Pirmieji Trys Šaltiniai ir Centrai visos kūrinijos ir visai kūrinijai per visą amžinybę.
Todėl jūsų maldos pasiekia Mus, pasiekia kiekvieną iš Mūsų net jeigu tai išreikšta ne žodžiu, išreikšta net ne mintimi, o jūsų menkiausiu virptelėjimu, kuris nebuvo užbaigtas. Jis pasiekia Mus visus Tris. Niekas neišnyksta šitoje kūrinijoje, nepasiekęs Mūsų.

Jūsų malda reikalinga jūsų pačių atsivėrimui, jūsų pačių augimui.

Mes jus pažįstame ir žinome, kiek jūs bijote atsiverti Mums, nes laikote Mus per daug didingus, per daug nuo Mūsų nutolusius, per daug nepasiekiamus. Malda jums ir leidžia priartėti prie Mūsų, kadangi per nuoširdų atsivėrimą jūs pajuntate, kad bet kokie jūsų anksčiau baimes kėlę bauginimai iš vidaus ištirpo. Jūs pajutote, kad suartėjote. Jūs patyrėte nusiraminimą ir palaimą savo viduje, ir šitoji palaima leidžia patirti Mūsų meilės virpesius. O per meilės patyrimą jūs priartėjate prie Mūsų, kad siela trokšte trokšta dėkoti Mums, dėkoti už tą patyrimą, nors prieš tai ji, nepatyrusi tokių atsivėrimo akimirkų, bijojo Mūsų, bijojo ir pavadinti Mus mylinčiais ir mylimais savo TĖVAIS.
Daugiau jūs buvote mokomi melstis per Mūsų BIJOJIMĄ, per dievobaimingumą, ne per MEILĘ Mums.
Dėl to ta jūsų atsivėrimo akimirka paprastais, suprantamais jums patiems žodžiais, yra jūsų pačių labui, jūsų pačių nuraminimui. O kada jūsų siela nurimsta ir kada ji pajaučia iš Mūsų sklindančią jums, be perstojo, meilę, o meilės virpesiai yra gyvi, jūsų siela taip pat yra gyva, ji TUO LABIAU atsiskleidžia. Ji tarsi iš Mūsų gauna beskausmį pleištą, kuris vis labiau ir labiau atveria jūsų sielą per sielos gilesnį patyrimą gyvame ryšyje su Mumis; ir tada siela prisipildo vis daugiau ir daugiau meilės virpesių iš Mūsų; ir per didesnį nusiraminimą, jinai šituos virpesius paskleidžia į visą kūriniją; ir kūrinijoje subanguoja šitos sielos, atsivėrusios Mums, nuostabiai nudažytu patyrimu, asmeniniu patyrimu, Gyvo ryšio su Mumis patyrimu.

Ir kada jūs sueinate į kolektyvinę maldą, jūsų atsivėrimas yra dar gilesnis ir didingesnis.

Mes šloviname jus taip, kaip jūs šlovinate Mus. Mes šloviname, kad jūs atsiveriate Mums, kada jūsų aplinka taip spaudžia iš išorės; tokia tamsa jus gąsdina, ir vis tiek jūs sugebate atsiverti Mums. Mums nieko nebelieka, tiktai šlovinti jus, pačius mažiausius Mūsų vaikus, kad jūs patyrėte Mūsų meilę.
Tai dar kartą patvirtina, kad Mūsų evoliucijos planas yra tobulas, ir nuo pat pabaigos jisai Mums yra matomas jau šitą pačią akimirką, kuri yra tik pati pradžia.

Jūs ATĖJOTE į amžinybę.

Ir Aš jus sveikinu AMŽINYBĖJE, kadangi jūs, atsiverdami Mums, savo gyva siela patiriate amžinybės pojūtį, ir šitas amžinybės pojūtis jums patvirtina, kokie laukia nuostabūs patyrimai ateityje. Jūsų siela nebenorės nuklysti į tamsą, kurioje tiek daug kančios kūnui ir skausmo jūsų protui. Jinai norės pajausti palaimos būseną, ir šitoje palaimos būsenoje išlikti kuo ilgiau.

Tačiau Mes savo tobulame evoliucijos plane esame numatę jūsų tarnystės pasireiškimą, pasireiškimą tikruoju aš. Jūs augate per tarnystę, nes tarnystė – tai yra jūsų patyrimų, gautų iš Mūsų mokymų ir patirtų minčių per atsivėrimą Mums, pritaikymas visumos labui per meilės ir gėrio darbų darymą jūsų sielos broliams.

Ir kada jūs atsiveriate, per maldą, Mums, jūs iš tikrųjų pajuntate, kad tai, ką jūs taikėte savo tarnystėje, maldoje, iš Mūsų prisipildote dar daugiau naujų minčių, naujų mokymų, kurie nusėda jums per viršsąmonę į pasąmonę. Tą pačią maldos akimirką jūs nejaučiate šitų minčių, bet jos, nurimus jūsų sielai, iškyla į jūsų žmogiškosios sąmonės paviršių, kad galėtumėte vėl panaudoti kasdienėje tarnystėje.

Ir, žinokite, kada jūs susirenkate į kolektyvinę maldą, kada jūs esate atsivėrę Mums ir prisipildę Mūsų meilės virpesių, ir juos taip pat skleidžiate iš savęs, gyvus, po visą kūriniją, ir kada kolektyvinėje maldoje subanguoja milžiniškos bangos po visą kūriniją, o jūs skaičiuojate čia, kurie yra tiktai šitame kambaryje, kaip dalyvaujančius kolektyvinėje maldoje, bet jums Algimantas yra sakęs, kad maldoje dalyvauja ir dvasios, ir tarpinės būtybės, kurios taip pat sustiprina jūsų maldos virpesius, taip pat savo meilės virpesiais.

Tada kūrinija nubanguoja visa! Nubanguoja švytinčiais, akinančiais Mūsų meilės virpesiais, kurie yra nuspalvinti jūsų asmeniniu potėpiu. Ir visa tai nubanguoja per jūsų planetą, nubanguoja per visą kūriniją.

Ir jūsų planetoje tos žemos ir tamsios bangos, kurios sklinda iš jūsų savanaudžių sielos brolių ir sesių, iš Mūsų vaikų, kurie Mums kelia tiek daug skausmo, jų žemi virpesiai taip pat yra išskaidomi, jie taip pat yra išbalansuojami. Jie taip pat nebeturi tokios milžiniškos ir vientisos masės, kuri neleidžia prasiskverbti šiluminei energijai iš jūsų Žemės planetos branduolio, kad kiltų į kosmosą, ir tada jūs jaučiate, kad klimato pokyčiai yra per daug greiti, kad atsiranda taifūnai, atsiranda cunami bangos, kurios nušluoja ištisas gyvenvietes ir miestus, atsiranda sustiprinti audros debesys.

Visa tai jūs savo kolektyvinių maldų dėka paskleisdami milžiniškus savo meilės aukštus virpesius, jūs šitaip suskaidote tą vientisą savanaudiškų žemų virpesių paklodę, kuri yra apgaubusi jūsų planetą. Štai šitaip jūs valote planetą. Šitaip jūs valote ir savo pasąmonę. Šitaip, taip pat, jūs skaistinate ir visą kūriniją.
Dėl to kolektyvinė malda turi milžinišką poveikį jūsų planetai, jūsų pasveikimui, tiek dvasiniam, tiek fiziniam.
Ji nėra reikalinga Mums, nes Mes jau suteikėm jums viską – MEILĘ, kurioje yra VISKAS – jūsų patyrimas gėrio pasireiškimo darbais sveikame kūne.

Tačiau jūs, atsiverdami kolektyvinėje maldoje Mums, taip pat padedate apvalyti tuos žemus virpesius, kurie nuolat sklinda iš jūsų savanaudžių sielos brolių ir sesių, į Mus su panieka žvelgiančių, Mūsų vaikų, ir Mums tiek keliančių daug rūpesčio ir skausmo.
Mes negalime jų laisvos valios įtakoti niekaip kitaip, tiktai savąja meile, savąja meile iš vidaus. Tuo tarpu Mūsų evoliucinis planas numato, kad prie šitokio sąmonės kėlimo prisidėti turite ir jūs, kaip Mus atradę, ir šviesos prisipildę, Mūsų vaikai, burdamiesi į grupes, į kolektyvus, atsiverdami Mums, ir prisipildydami, iš Mūsų, meilės virpesių, ir juos paskleisdami.
Ir nesvarbu, kokiais žodžiais kreipsitės į Mus. Nesvarbu kokio tikėjimo jūs būsite pripažinti savo sielos brolių ir sesių, Mes jus priimame kaip savo pačius mylimiausius vaikus.

Ir jūsų sielos atsivėrimas tik patvirtina, kad Mes tikrai esame jūsų Tėvai, Vieninteliai jūsų Tėvai.
Ir siela tada ima liudyti ir kitoms sieloms, kurios dar nėra atsivėrusios, kad Mes esame Gyvi, ir esame jūsų viduje, visi Trys, ne tik Tėvas, bet ir Aš, kadangi Aš veikiu per savojo Sūnaus Kūrėjo Tiesos Dvasią, ir Begalinė Dvasia, kuri taip pat veikia per savo Dukros Šventąją Dvasią, ir Mes esame su jumis, kur jūs bebūtumėte.

Dėl to nebijokite. Nebijokite to, kas laukia dabar neužilgo jūsų planetos. Bus milžiniški sukrėtimai, kurie padės apsivalyti visiems tiems dabar daug nerimo turintiems ir savanaudiškai gyvenantiems Mūsų vaikams.
Tačiau jūs, žinokite, kad ne veltui jūs patiriate atsivėrimą Mums. Jūs būsite panaudoti, kaip Mūsų šviesos kūrinijos vaikai, kad galėtumėte įnešti savo indėlį ir būdami Mūsų nuostabūs, meilę skleidžiantys ir šviesą demonstruojantys vaikai, raminantys ir guodžiantys kitus savo sielos brolius ir seses, kurie tuo metu turės dar daugiau kančių negu turi šią akimirką, nes kančią sukels jiems ir fiziniai virsmai, kuriuos jie matys savo akimis, ir kūnas jų nevisada galės atlaikyti tai, ką mato akys.

Ir jūsų rankos, ir širdys tada galės švytėti Mūsų meile, nešti Mūsų šviesą, ir apreikšti Mus, paliudyti Mus, nes jūs jau būsite prisigėrę Mūsų meilės Gyvų virpesių.


Arūnas
2010-01-17 16:46:02



Viešpatie, Kūrėjau, kursai mane sukūrei. Mano meilė Tau- man aukščiausia laimė ir mano gyvenimo prasmė. Ir visa žemiška laimė, kurią gavau ir kurią dar gausiu. Visuomet tebūnie man ir mano palikuonims priemonė, būdas vis labiau, labiau Tave mylėti. Ir visa kas įvyko ir įvyks, aš priimu, kaip Tavo duota. Ir mano siela visa tai priims su meile.

Petras (Viln.)
2010-01-30 23:19:41



Aciu uz gera zinia.
Man taip pat jau seniai norejosi, kad bendros musu visu maldos butu kasdienines.
Tai galinga Meiles jega, isnaudokime ja geriems darbams, realiai skleisdami geri, Meile.

Vita
2010-01-17 17:11:15



Tėvo dvasia, Minties Derintojas, apie Meilę

Kada man buvo parodyta pulsuojanti šviesa, ir kada jutau nuostabius šilumos ir palaimos virpesius savyje, savo Minties Derintojo paklausiau, ar tai yra Tėvo pasireiškimas. Jo atsakymas buvo toks:
---------------------------
Taip, ši šviesa esu Aš. Tu matai Mane savo smegenų priekinėje dalyje. Šita šviesa spinduliuoja, ji šildo, ir ją mato kitos dvasios. Ši šviesa yra kaip pranešimas dvasiai apie Mano buvimą mirtingojo prote. Aš esu toji šviesa. Ji yra pulsuojanti meilė. Ir ji yra Mano meilė. Ir ši meilė yra jaučiama per tavo protą. Ir ši meilė yra dalinama kitiems tavo protu. Ir šią meilę protu jaučia kitos dvasios ir sielos. Be proto jūs negalėtumėte egzistuoti kaip asmenybės. Kadangi asmenybės turi vieną iš savo požymių – protą.
Aš esu šviesa. Bet Aš esu daugiau negu šviesa.. Ši šviesa yra tiktai pasireiškimas kitiems, kad Mane pastebėtų. Bet Aš nesu šviesa. Aš esu dvasia. O ji pranoksta šviesą. Šviesa yra dvasios fizinis pasireiškimas.
Nuramink savo protą. Tavo protas klajoja. Pajusk palengvėjimą. Atsipalaiduok. Jausk, pajusk Mane. Aš esu tavo viduje. Aš glostau tave. Aš maudau tave Savo spinduliuose, Savo šviesoje. Tu visas esi Mano viduje. Aš esu tavo viduje. Bet tai yra iškreiptas vaizdas, nes tu esi Mano viduje; visa kūrinija yra Mano viduje. Nieko nėra už Mano ribų. Aš esu visaapimantis. Aš esu visadalinantis Savo meilę. Ir Aš esu jums. Ir Aš neturiu kito pasirinkimo, tik egzistencialiai mylėti jus.
Toks yra Mano planas: tobulinti kūriniją per amžiną jos vystymą. Tai yra Mano kūrinija ir Mano planas tobulinti ją iki pat amžinybės. Ir jūs turite dalyvauti šitame plane taip pat. Jūs turite tobulėti ir tobulinti kitus. Jūs esate tie, kurie suprasite Mane amžinojoje ateityje kaip ir buvo numatyta Mano plane. Tai yra ilgas kelias, kuriuo reikia eiti. Ilgas kelias vystytis. Bet nė vienas žingsnis, koks mažas bebūtų, nėra laiko švaistymas.
Jeigu jūs analizuosite žingsnį nužengtą tai ir pamatysite šitame pačiame procese, kaip žengėte šitą žingsnį, Mano valia; ir būtent per šitą valią jūs tampate labiau subrendę, jūs tapsite kaip AŠ ESU.
Ir AŠ ESU tas, kuris kontroliuoja visą kūriniją laisva valia, nes Aš padovanojau laisvą valią visai kūrinijai. Ir tai yra geriausia kūrinijos kontrolė per laisvą valią. Tai pulsuojanti kūrinija, mylinti kūrinija. Ji pripildyta Mano meilės. Kada kūrinija ją atranda, tada ji tampa Mano. Aš noriu prijaukinti kūriniją. Taip, kad ji plėstųsi, plėstųsi pati panaudodama Mano originalius modelius, panaudodama Mano motyvus, tiesiog, kad žaistų, žaistų meilės ir laisvos valios žaidimą. Mes turime laukti didesnių įvykių. Bet, kad ir kokie jie būtų dideli, jie visi remiasi Mano meile. Aš nežengiu nė vieno žingsnio, nepersunkdamas šio žingsnio Savo meile. Kadangi Mano meilė būtent ir yra tai, kas sudaro Manąjį Aš. Ir AŠ ESU tas, kuris dalinasi ja su kūrinija.
Aš tikrai noriu pasiekti kiekvieną širdį. Ir paliesti širdį su tuo, ką jai siunčiu. Ir tai yra Mano meilė pulsuojanti kiekvienoje širdyje, kiekviename individe. Ir Aš darau viską, kad pažadinčiau šitą širdį, taip, kad ši širdis taptų neatskiriama Mano dalis. Neatskiriama šio AŠ ESU dalis. Nes AŠ ESU ir yra Manasis Aš. AŠ ESU – tai Aš. tavo Tėvas ir visų Tėvas. Aš noriu, kad Mane suprastumėte jūs visi per jausmus ir dorus veiksmus, grindžiamus šituo meilės pojūčiu. Aš tikrai noriu, kad kiekvienas iš jūsų suaugtų, suaugtų visu suaugusio asmens ūgiu mirtingojo požiūriu.
Bet Aš nesu patenkintas šita augimo rūšimi. Aš noriu praplėsti šitą augimą už mirtingojo materialaus kūno ribų. Štai kodėl Aš kviečiu jus pažvelgti į viršų, į Mane. Savo pačių viduje. Ir atrasti Mane savo pačių širdyje. Jūsų viduje yra tokia gyva dalelė, kuri veda jus link gėrio, link tarnavimo. Atraskit ją. Neleiskit, kad ji imtų pelyti neatrasta. Pajudinkit ją. Pajudinkit ją iš vidaus. Sušildykit ją savo meile. Pakelkite ją. Pakelkite ją savo meile. Išgryninkit ją. Išgryninkit ją savo darbais. Darbais kasdieniame gyvenime. Darbais, kada tik jūs žengiate žingsnį link nežinomo, kada tik jūs esate neužtikrinti, pažvelkite į Mane, ir pajuskite, kad Aš esu jūsų viduje.
Ir nebijokite. Nesibaiminkit. Užmirškite baimę. Užmirškite išgąsti. Užmirškite viską, kas jums kelia rūpesčių, kas jums kelia nerimo, nes Aš esu tas, kuris nuplaus visas jūsų baimes. Aš esu tas, kuris maudys jus Savajame meilės vandenyne, Savajame veiklos vandenyne. Nesipriešinkit. Nebūkit užsispyrę ir akli. Atverkite savo širdis ir jūs suprasite, kad Aš esu tiesa. Aš esu tiesa, kuria turi sekti kiekvienas iš jūsų. Visa kūrinija. Nes nėra kitos tiesos, išskyrus Manąją. Pasitikėkite Manimi. Man reikia tik vieno dalyko, kurį jūs pajėgūs padaryti, atraskite Mane savo viduje ir jūs pajusite Mane, ir jūs prarasite savo baimę. Pasidalinkite savo meile su kitais tam, kad suprastumėte, jog šita meilė yra kaip perpetum mobile. Ji įkvepia kitus. Nesvarbu, kaip bebūtų sunku ja dalintis, neškite ją kitiems savo kasdienėse situacijose.
Ir dalykite ją gyvybingai ir trokšdami tarnauti kitiems, nes jie visi yra Mano vaikai. Aš myliu juos visus taip, kaip myliu ir tave. Bet tikrai turėki omenyje, kad didesnio prielankumo Aš nerodau niekam. Aš nieko nemyliu taip, kad ką nors mylėčiau labiau už kitus. Aš esu visų Tėvas. Aš esu vienodai tavo, kaip ir kitų Tėvas. Jūs turite suprasti šitą paprastą dalyką, jog meilės yra gausiai, ir jos užtenka, kad ir kiek daug iš jūsų nori jos prašyti, Aš meilės išliesiu net ir perdaug gausiai. Aš noriu, kad jūs permirktumėte ja. Aš noriu, kad jūs nuskęstumėte joje, nes per šitokį nuskendimą jūs būsite prikelti, kadangi šitame vandenyne aukų nėra, nes šitas vandenynas yra gyvas. O kad užsitikrintumėte savo gyvenimą, jūs turite permirkti šito gyvo vandenyno meile. Ir toks yra Mano pažadas. Pasitikėkite Manimi!
Pasidalink Manąja žinia, nes ši žinia yra skirta ne tiktai tau, bet ir visiems Mano vaikams. Ji liečia kiekvieną iš jūsų. Nesvarbu, kokio amžiaus jūs esate. Nesvarbu, kur jūs gyvenate. Nesvarbu, ką jūs veikiate. Tai yra gyva žinia jums. Kiekvienam iš jūsų. Tu turi ją padauginti ir pasidalinti su kitais. Nes Aš noriu pasiekti kiekvieną iš jūsų. Mano tikslas yra jus iš naujo atgaivinti iš materialaus į dvasinį, iš paties dugno iki pat viršaus. Ir Aš tą padarysiu. Aš tą padarysiu! Aš myliu kiekvieną iš jūsų. Ir Aš tikrai noriu kalbėti apie Savo meilę kiekvienam iš jūsų. Nors jums tai ir galėtų skambėti kaip vienas ir tas pats dalykas. Bet tai yra visos kūrinijos atramos taškas, nes Aš pagrindžiau visą kūriniją Savąja meile.
Niekada nesigėdykite Manosios meilės. Niekada nesigėdykite dalintis ja su kitais. Niekada nebijokite priimti ją iš kitų. Niekada nebūkite perdaug drovūs, kad žengtumėte bent jau mažiausią žingsnelį link meilės, nes meilė augina jus. Meilė veda jus prie kitų. Meilė suvienija jus. Meilė sukuria šeimą. Meilė padaro jus nemirtingą. Meilė įamžina jus. Meilė sujungia jus su Manimi. Meilė yra vienintelė reikšminga priemonė, kurios dėka jūs galite jausti deginančią liepsną ir šviesą ir nesudegti. Maudykitės Mano meilėje. Būkite su Mano meile. Pajuskite Mano meilę. Aš esu meilė visas pats. Ir visą savo veiklą Aš grindžiu meile.
Tavo ryšys su Manimi normalizuoja tavo gyvenimą. Daug daug metų tu gyvenai tokį gyvenimą, kuris buvo atskirtas nuo Manęs. Tu negirdėjai Manosios žinios. Tu nejautei Manęs, esančio tavo paties viduje. Ir per tylos praktiką tu pradėjai kurti dvipusį bendravimą su Manimi. Tu melsdavaisi, tu nuoširdžiai išreikšdavai savo virpesius iš savo nuoširdžios širdies, bet retai būdavo tokių momentų, kada tu tikrai sugebėdavai Mane išgirsti. O kada iš tiesų Mane išgirsdavai, tai nebuvai tikras, kad tai buvau Aš. Kartais šituos pranešimus tu priskirdavai serafimui, kartais Jėzui. Nors jie taip pat irgi buvo su tavimi, bet dabar tu atradai, jog tyla yra tas procesas, kada tu gali girdėti Mano pranešimus. Ir kiekvienas gali išgirsti Mano pranešimus, nes Aš kiekvieną sekundę nenutrūkstamai juos liete lieju žemyn. Kiekvieną Aš bombarduoju su savo pranešimais per visą kūriniją.
Ir šitas žinias Aš siunčiu tiesiog turėdamas vieną tikslą – paremti tvarinį, pakelti jį į aukštesnę padėtį negu jis yra tuo konkrečiu momentu. Aš turiu tik vieną vienintelį tikslą – padėti jam, vesti jį. Ir šis vedimas yra to tvarinio naudai. Nors jis ir nesiklauso Manęs, nors jis ir negirdi Manęs. Bet Aš vis vien jį bombarduoju savo pranešimais. Ir Aš žinau, kad su laiku, su šito asmens subrendimu, su to asmens dvasiniu augimu, Mano bombardavimas pasieks kiekvieną tvarinį. Nesvarbu, kad ir kiek daug laiko Man prireiktų pasiekti jo širdį, Aš šitą darysiu amžinai. Ir jūs būsite panaudojami kaip Mano sūnūs, kad prisijungtumėte prie Mano plano. Ir jūs nešite Manąją žinią kitiems, kurie bus mažiau išsivystę ir mažiau subrendę. Ir būtent jūs būsite tie, kurie tarnaus kūrinijai su Mano užduotimis.
Tu dabar gauni tik parengiamąjį mokymą. Tu žengi pačius pirmuosius žingsnius savo augime. Bet šitas augimas tęsis amžinai. Bet būk tikras, tu niekada nepavargsi nuo šito augimo, o jausi vis daugiau pasitenkinimo ir malonumo. Kuo daugiau atversi savo širdį, tuo daugiau malonumo tu gausi iš tarnavimo kitiems, dalindamasis savimi su kitais, nes ir Aš dalinuosi Savimi su kūrinija. Ir su tavimi. Ir Aš būsiu, Aš būsiu tavo vedlys ir tavo likimas. Tu būsi Mano amžinai. Bet lygiai taip ir Aš būsiu tavo amžinai. Ir šis ryšys bus sukurtas per abipusius santykius, grindžiamus Manąja meile.
***
Tai nuostabus mokymas, kurį gavau iš savo Minties Derintojo irgi daugiau kaip prieš metus. Ir jį šiandien perskaitęs, panorau jį pasiūlyti ir jums.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas



Arūnas
2010-01-17 17:17:02




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal