Forumas: temos peržiūra
Gyva Malda Kurejui. Tikroves Virpesiu Galia.
Mielieji dvasios broliai ir seses.
Siandien sunaus Deivido pagalba atidareme YuoTube puslapi, kurio pavadinimas
Laima Ilev.
Kuriame jau patalpinome Gyvos Sventoves Vilniuje pamaldas 2015/10/31
pavadinimu Gyva Malda Kurejui. Tikroves Virpesiu Galia.
Kodel butent tos dienos, o ne paskutini irasa. O todel, kad klausantis irasu renkame, kur aiskiau girdisi ir kuo maziau triuksmo. Tai ir skatina mus visus kuo aiskiau melstis ir garsiai vardan visu geroves.
Labai tikimes, kad pasieks kuo daugiau klausytoju, kurie gyvena vis dar ieskojimuose.
Ir ta sklindanti sviesa is jusu, tikroves vierpesiai maldu metu palies kuo daugiau nuosirdziai ieskanciu dvasios broliu ir sesiu Tikrojo Kurejo-Rojaus Trejybes AS ESU.
Ir dabar rasant zinute jau perklause sesiolika svetaines lankytoju. Apacioje patalpinome ir nuoroda Urantija Lt.
Mums visiem bus labiau prieinama persiusti ir savo pazystamiems si puslapi taip ispleciant sviesos spinduleli i Kurinija.
As savo mobiliajame telefone irasau savo Garbinimo ir parsymu maldas, pabandziau irasyti skaitini Algimanto vieno mokymo ir pradejau persiusti zinutes pavidalu savo draugams, tai labia nustebino kaip paskambine pasake, kad jaute siurpuliukus ir pakylejima pasiklausimo metu vaziuojant i darba ir paprase kad kuo daugiau dar atsiusciau.
Esu pakyleta, kad Rojaus Trejybe AS ESU, Apvaizda padejo igyvendinti sia jau senokai puoseleta minti.
Kuo nuosirdziausiai apkabinu visus savo meiles ir tikroves glebiu.
Su meile Laima.
2015-11-10 00:45:12
Komentarai
Šaunuolė LAIMA , kad praktiškai naudoji savo dvasines galias žmonių draugystei ir brolystei sujungti . Taip turi daryti visi , tuo labiau tai turi daryti mieli urantai .Turėdama tokį dvasinį potencialą , skleisk meilę ir gerovę plačiau ir giliau. Pateiksiu tik vieną pavyzdį , kuriame ir aš dažnai dalyvavau , kaip ir visi kiti . geros valios pasaulio žmonėmis .
Ir štai nuostabus rezultatas . Amerikos prezidentas ir Rusijos prezidentas jau draugiškai sveikinasi . Tai nuostabu , tai fantastiška , nes pasaulinė karo šmėkla vėl per keletą pėdų atsitraukė nuo kiekvieno mūsų gyvenimo ir likimo .
Tai dar labai trapu , tai dar labai nestabilu , tačiau faktas , kad jų protuose harmonija , o širdyse meilė .
Miela Laima , palik tas buitines smulkmenas , o turėdama tokį dvasinį potencialą gesink karo židinius ir sumaištį žmonių protuose .
paulius456
2016-02-28 22:15:06
Šaunuolė LAIMA , kad praktiškai naudoji savo dvasines galias žmonių draugystei ir brolystei sujungti . Taip turi daryti visi , tuo labiau tai turi daryti mieli urantai .
Turėdama tokį dvasinį potencialą , skleisk meilę ir gerovę plačiau ir giliau. Pateiksiu tik vieną pavyzdį , kuriame ir aš dažnai dalyvavau , kaip ir visi kiti . geros valios pasaulio žmonėmis .
Ir štai nuostabus rezultatas . Amerikos prezidentas ir Rusijos prezidentas jau draugiškai sveikinasi . Tai nuostabu , tai fantastiška , nes pasaulinė karo šmėkla vėl per keletą pėdų atsitraukė nuo kiekvieno mūsų gyvenimo ir likimo .
Tai dar labai trapu , tai dar labai nestabilu , tačiau faktas , kad jų protuose harmonija , o širdyse meilė .
Miela Laima , palik tas buitines smulkmenas , o turėdama tokį dvasinį potencialą gesink karo židinius ir sumaištį žmonių protuose .
paulius456
2016-02-28 22:13:21
Mielieji dvasios broliai ir seses.
Gyva malda, nuosirdi malda, pajuntant virpuliukus net ir fiziniame kune, tai tikra. Nieko naujo nepasakiau mums jau pazadintiems, kasdien Garbinantiems AMZINUOSIUS ROJAUS TEVUS ir einantiems gyvuoju tikroves keliu.
Tapo iprotis, kad dirbdama ir grazindama tas dvasios seses ir broliu, kiekvienu prisilietimu garbinu Rojaus Trejybe AS ESU ir meldziu geroves tiems kuriuos aptarnauju. Visuomet meldziu, kad pajustu Rojaus Trejybes AS ESU dvasini apkabinima, gyvos tikroves virpesius savo viduje, kad gimtu troskimas pazinti Rojaus Tevus, atrasti Ju buvima savo viduje ir atsiduoti vedimui is vidaus. Tai ramina kiekviena, nes jauciu savo ranku prisilietimu, ramina aplinka, visus ir mane pacia.
O ypac siandien buvau nustebinta ir susijaudinau iki asaru KOKIA YRA STIPRI MALDOS GALIA.
Viena mano bendradarbe buvo labai supykusi ant manes jau nuo siu metu sausio pradzios. Nesikalbejo, net nesisveikino. Tai ne pirmas kartas toks jos elgesys. As nebegaliu pritarti netiesai, nutyleti jos netvarkingumui ir su sypsena pritarti melui.
Kai viena ankstyva sestadienio ryta, ruosiantis priimti klientus, jai pasakiau kokia betvarke ir nesvara viso SPA aplinkos del jos apsileidimo ir mes negalime kviesti klienciu i toki SPA.
Jai sukilo visas gyvulinis pasipriesinimas tiesai pasakytai jai i akis ziurinti. Iki raudonumo pradejo saukti ir teisintis. O man nepasakius nei zodzio dar labiau melynavo is pykcio. Ziurejau ir sypsojausi. Visa savo ramybe bandziu susvelninti padeti. Net nesusijaudinau jos tokiam proverziui, nes jau ne pirma karta net savo buvimu ja erzinu.
Ir zinau kodel. Nes jau labai senai uz ja meldziuosi pamaciusi jos netinkama klientu aptarnavima, netvarkinguma, tingejima aparnaujant lankytojus.
Nebesusierzinu daugiau, o meldziu jai geroves, Amzinuju Rojaus Tevu tikroves virpesiu pajutimo ir atradimo savo viduje.
Musu pedikiuru kedes salia. Vis ir spinduliuoju ta tikroves sviesa ypac jai. Mano nuolatine siunciama malda sujudino visa vidini jos purva.
O po to ivykio nuo sausio pradzios uz ta dvasios sese meldziuosi labai nuosirdziai kiekviena diena su begaline meile. Net paskutinemis naktimis sapnavau, kad ji ateina pas mane ir jau kalbasi. O sianakt net besikalbedama jau ir juokavo ir sypsojoji.
Ir siandien darbe daug teko buti SPA tai nuolat meldziausi darydama koju masazus ir uz ta dvasios sese, kuri vis snainuoja ir pyksta. Zinoma ir uz visas kitas meldziusi, kas tik supa mane. Taip ir pati stebetinai pasikroviau energija.
Baigusi darba jau su visomis atsisveikinau palinkedama gero savaitgalio. Pasisuku i sona, ziuriu stovi ta mergina lyg ko lauktu, o as impulso vedama, net pati nesuvokiau ta akimirka, ir jai sakau gero tau savaitgalio staiga ja apkabindama ir pabuciuodama i skruosta.
Ji tartum to apkabinimo ir lauke, nusisypsojo ir nuosirdziai atsisveikino.
Apsikabinimo metu jauciau tokia galia, kad net suvirpino mano kuna ir perejo galingi silumos virpesiai. Suspaude mane isvidaus galingas dziaugsmas. Tik spejus iseiti is salono pradejau trukciodama verkti ir dekoti Rojaus Trejybei AS ESU.
Gavau diziuli sustiprinima, kad nuosirdi malda atsiduodant Rojaus Trejybei AS ESU ir pajauciant visa savo busena, turi diziulia galia, sviesa ir pasiekia virpesiais ka reikia pasiekti.
O Rojaus Tevams vis dejevau, kad nemoku melstis, nemoku myleti.
DEKOJU AMZINIEJI ROJAUS TEVAI UZ TA NUOSTABU IKVEPIMA IR SUSTIPRINIMA.
Su visu savo nuosirdziu ir stipriu apkabinimu Laima.
LaimaJAV
2016-02-28 07:38:14
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]