Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kaip mūsų svetainėje surasti garso įrašą, padarytą mano susitikimo su Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazijos 2 klasės - 10 klasės vidurinės mokyklos lygiu - gimnazistais.

Mielieji, kadangi mano susitikimas su Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazijos gimnazistais nėra nei Urantijos grupės užsiėmimas, nei gyvosios pamaldos, tai jis turi turėti bent jau atskirą temą mūsų Forume tiek aptarimui, tiek ir paaiškinimui, kaip gi surasti šį garso įrašą, nes jo - kol kas - nėra mūsų svetainės atskirame puslapyje.
Žemiau yra Jurgitos, kuri ir įdeda garso įrašus į mūsų svetainę, paaiškinimas, kaip surasti būtent šį įrašą.
--------------------
Brangieji,
šį rytą 9.00 val. įvyko Algimanto susitikimas su 10 klasių mokiniais ir mokytojais Salomėjos Nėries gimnazijoje, Vilniuje. Kadangi yra padarytas garso įrašas, tai jį galite išklausyti. O surasite paspaudę ant kairėje Meniu pusėje esančios nuorodos "Urantijos grupės užsiėmimai Vilniuje", ir ten atsidarę 2015 metus, ir šio lapkričio mėnesio skiltį, pamatysite garso įrašą pavadinimu "Algimanto susitikimas su 10 klasių mokiniais ir mokytojais Salomėjos Nėries gimnazijoje Vilniuje 2015 11 19".
Pridedu nuorodą:
http://www.urantija.lt/lt/books/media/10
Su meile,
Jurgita
-----------
Brangieji,
šį garso įrašą pavadinimu "Algimanto susitikimas su 10 klasių mokiniais ir mokytojais Salomėjos Nėries gimnazijoje Vilniuje 2015 11 19" papildžiau Algimanto patyrimų pasidalinimu, kokius pojūčius jis jautė šio susitikimo metu, ir visa tai galite išgirsti įrašo gale, kad viską išklausę turėtumėte platesnį suvokimą apie Algimanto bendradarbiavimą su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, kaip Kūrėjas - Rojaus Trejybė-AŠ ESU veikia per šį dvasios brolį, savo mylimą vaiką, taip nuoširdžiai Jai atsivėrusį savo laisva valia.
Pridedu nuorodą:
http://www.urantija.lt/lt/books/media/10/1011/2015
Su meile,
Jurgita
2015-11-22 22:48:07
-----------------------------
Į šią temą perkeliu ir jūsų atsiliepimus, kuriuos jūs buvote parašę anksčiau, o jie buvo patalpinti kitoje temoje, nes šios atskiros temos mūsų Forume dar nebuvo sukurta.

Algimantas
2015-11-23 11:19:54

Komentarai

Brangieji,
tie kas ieškojote šio garso įrašo pavadinimu "Algimanto susitikimas su 10 klasių mokiniais ir mokytojais Salomėjos Nėries gimnazijoje Vilniuje 2015 11 19", šiuo metu galite surasti aukščiau mano parašytoje nuorodoje. Jei vėliau pasikeis šio įrašo vieta, jūsų patogiam suradimui, informuosiu.

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2016-11-16 20:37:40



Oi, kaip įdomu buvo perskaityti gimnazistų nuomonę apie susitikimą. Kiekvieno juk suvokimas ir įspūdžiai skirtingo lygio. Labai įdomu, tikrai.

Vita

vvita
2015-11-23 15:44:36



Šiandien gavau žinutę iš Salomėjos Nėries gimnazijos:

Labas rytas, Algimantai,
Dėkoju už prasmingą viešnagę mūsų gimnazijoje, kitokį požiūrį į save, kitus ir pasaulį.
Viena klasė dar neturėjo susitikimo su mokytoja, tai nežinau, kokie mokinių atsiliepimai.
O kita - vertina skirtingai: " Nieko nesupratau, apie ką kalbėjo", "Supratau - atstovauja kažkokią sektą". " Labai patiko pavyzdžiai iš gyvenimo, gaila, kad tiek laiko kalbėjo apie kosmosą, iš kur jis apie tai žino?".
Bet buvo ir kitokių nuomonių: " Mane labiausiai suglumino tyla, kad joje gali daug ką išgirsti, o svarbiausia pats save", " Niekada anksčiau nesusimąsčiau apie tai, ką Algimantas kalbėjo. Įdomu, kitoniška", " Susitikimas privertė pamąstyti, žiūrėti į mus supančią aplinką giliau". " Manau, kad paskaitysiu jo svetainę, gal net užduosiu klausimų." ir t. t.
Ir aš manau, kad susitikimas buvo ne veltui. Turėti kitokią nuomonę (jei apskritai ją turi) visada naudinga.
Ačiū už gražius atsiliepimus apie mūsų gimnazistus,- būtinai jiems perduosiu.
Pagarbiai
Violeta

Algimantas
2015-11-23 11:55:40



Dar niekada nepatyriau tokios giluminės reakcijos klausydama įrašą, kokį patyriau klausantis iš Algimanto susitikimo su gimnazijos moksleiviais metu. Tokio aukšto dažnio virpesiai, kad vos prasidėjus įrašui man pradėjo upeliais tekėti ašaros. Dar niekada nepatyriau tokios reakcijos klausymosi metu. Negirdėjau net sakomų žodžių nes buvau tiesiog tame pakylėjimo jausme kuris išsiliejo net per ašaras. Man tai naujas patyrimas. Kada susikaupiau, kad išgirsčiau ką kalba Algimantas mane nepaprastai pakerėjo pojūtis kurį pajutau. O pajutau iš Algimanto sklindančią tokią stiprią energiją, kuri su meile apkabina klausančiuosius. Tai kaip kokiame glėbyje laikomas ir pats Algimantas drauge su tais besiklausančiais mokiniais. Toliau man vėl prasiveržia ašaros ir aš nieko negaliu padaryti, negaliu girdėti kas kalbama, nes virpesių galia tokia aukšta ir tas toks rūpestis juntamas per tuos virpesius mane tiesą sakant pribloškė. Aš sužavėta. Tikrai. Garbė ir šlovė Kūrėjui – Rojaus Trejybei-AŠ ESU. NUOSTABU.
Telydi mus ramybė, Vita

vvita
2015-11-20 15:55:15


Išklausiusi Algimanto Mokymo pateikto S. Neries gimnazijoje garso įrašo, pirma kartą aš pristygau žodžių. Mano subjektyviu supratimu Algimantas pranoko pats save.
Nesiplėsiu. Manau, kad jaunesni už mane dvasiniai broliai ir sesės parašys savo pastebėjimus su gilesne išmintimi ir įžvalga.
Tik aš vėl nerimstu norėdama visą šitą Mokymą pateikti į Mokomosios Misijos svetaine Rusijoje.
Algimantai, man svarbi tavo nuomonė dėl mano pateiktų minčių.
Su meile,

IRENA
2015-11-20 11:25:50

Algimantas
2015-11-23 11:23:24



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal