Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Vidinės būsenos beieškant-ATSIVĖRIMAS

Manau ne veltui jaučiu vidinį vedimą pasidalinti savo mintimis, patirtimi.

Šiandien nutiko kažkas ypatingo, kažkas tokio vertingo ir naudingo, kas regis atmerkė akis ir pamačiau tikrovę, nebe iliuziją. Kaip ir kiekvieną rytą įprasti ritualai - nusiprausti, pavalgyti, kuprinę ant pečių ir į universitetą, tik...neįprastai anksti. 30 minučių iki paskaitos pradžios, o aš jau universitete. Pats nesuprantu kodėl taip anksti atėjau. Jokių minčių nekilo kaip tik surast kokį ramesnį kampą ir pagarbinti Rojaus Trejybę. Šis kartas buvo kitoks - Gyvesnis nei visados, tvirtai jaučiau gyvus energinius virpesius. Aš įpratęs po garbinimo maldos tiesiog pasikalbėti su Tėvu. Dažnai Tėvo klausdavau to paties klausimo: KAS NULEMIA ATSIVĖRIMĄ TAU, GILESNĮ ĮTIKĖJIMĄ??? Šį kartą lygiai taip pat nepabūgau pasikartoti ir paklausti. Ir štai atėjo nuostabi mintis, žinoma, iš Minties Derintojo: Jog ne pačioje maldoje esmė, o visos dienos BŪSENOJE, kokią Tu ją sugebėsi išlaikyti per visą dieną, nepaisant kas įvyktų ( gal pyksi ant viso pasaulio, jog skendi tamsoje ir, jog vienas visko nepakeisi, o gal tiesiog stengsiesi būti TĖVO SŪNUMI, BENDRAKŪRĖJU) Kokius mažus darbelius, žodelius, šypsenas, pamokymus, pastabas, pagyrimus skleisi į aplinką (MEILĖS VIRPESIUS) tai bus lemiamas dalykas vedantis į atsivėrimą, į gyvų virpesių jutimą, ir nuo to priklausys tavo norima sukurti būsena, tai yra būsena kuri atitinka TĖVO VALIOS VYKDYMĄ, arba priešingai - priešinimasį jai. O Malda dienos pabaigoje sustiprina, vainikuoja dienos būsena, sutvirtiną gyvą ryši su Tėvu, kad kitą dieną vėl savąją būsena išreikštum Tėvo valią. O Tėvo valios vykdymas buseną išlaiko ir kelia dar aukščiau, ir po šitokio laimėjimo telieka eiti pirmyn.

Tikiuosi, jog surasite iš mano patyrimo ką pasiimti sau.

Su meile, Simas

SimasG
2015-12-02 17:16:33

Komentarai

Vakar - gruodzio 2 d. - JAV San Bernardino - lietuviskai Svento Bernardino - mieste - 100km. i rytus nuo Los Anzelo, lietuviskai - Angelu miesto - koks kontrastas tarp tu miestu pavadinimu ir juose ivykdytu veiksmu -panasiais i karinius rubus apsirenge trys vyrukai nusove tris ir suzeide bent dvidesimt zmoniu buvusiu Neigaliuuju vystymo centre. Jie po zudyniu pabego.
Jau ryte buvo paskelbta, jog du zudikai buvo nusauti - NU-ZU-DY-TI. O ir nuo ju suviu zuvusiuju skaicius jau isaugo iki keturiolikos. Beje, jau informacija teikiama, kad visi trys zudikai taip pat nuzudyti. Tiesiog ABSURDO SPEKTAKLIS ILIUZIJOJE GYVENANCIUJU - IR TIK TIEK.

Pries savaite trys zmones buvo nuzudyti ir devyni suzeisti Kolorado Springs mieste Motinystes-tevystes planavimo klinikoje, spalio menesi devyni zmones nusauti Oregono koledze, birzeli baltasis nuzude devynis juodaodzius, atejusius i baznycia Pietu Karolinoje. O kiek dar iszudyta siais metais ir mokyklose mokiniu, mokytoju. Tai tik nedidele statistika is JAV kasdienybes - is to taip daugeliui trokstamo zemiskojo rojaus, i kuri taip nuretu patekti. Ir tai tik pradzia to, kas bus greitu laiku daugybe kartu tragiskiau. Ir vien tik del to, kad pamintas NUOSIRDUS ATSIVERIMAS ROJAUS TREJYBEI-AS ESU.
Nera nieko svarbiau zmogui, kaip tapti zmogumi - ATSIVERIANT ROJAUS TREJYBEI-AS ESU, ir tada zengiant ryztinga zingsni i Rojaus Trejybes-AS ESU atradima savyje. Ir butent tik tada isnyks tokie nusikaltimai, kokius pateikiau virsuje. O juk Ukrainoje per Rusijos ir Ukrainos konflikta zuvo apie 50.000. O tai irgi NUSIKALSTAMA ABIEJU SALIU politika - tiek Rusijos, tiek Ukrainos. Ukrainos prezidentas viesi Lietuvoje, taciau ir Lietuvos valdzia tokia pat, kaip ir Ukrainos ar Rusijos, ar JAV - akla - neturi jokios izvalgos, todel daro viena klaida po kitos. Ir toliau darys jas dar daugiau, nes Isminties Saltinis yra Rojaus Trejybe-AS ESU, o ne politiniai sprendimai, kuriuos priima stipriausios NATO salys, o Lietuvos valdzia tik linkcioja galva kaip vasalas ir visada eina pries Rojaus Trejybes-AS ESU valia situo KLAIDINDAMA VISUS LIETUVOS ZMONES. Tai irgi NUSIKALSTAMA politika, kada si svetaine su visa savo sviesa Lietuvos valdziai yra atvira ir prieinama gimtaja kalba be jokiu kliuciu.
Simo patyrimas ir sviesios mintys yra teisingos, taciau jas vertetu DAR PRAPLESTI.
Tiek mirtingojo dar siame pasaulyje, tiek jau ir po prisikelimo, ir net jau mums pasiekus DVASIOS tapatybe, ir net per visa amzinybe, esme tikrai bus musu samones busena. Taciau butent komunija - gyvoji malda, gyvasis bendravimas - su Rojaus Trejybe-AS ESU ir suteikia BUSENA, kuria mes patiriame energiniais virpesiais savo asmenybes viduje. Nebus atsiverimo, nebus maldos, nebus komunijos su Rojaus Trejybe-AS ESU nebus ir BUSENOS.
Ir asmenybes dvasine vidine busena islaikoma tik triju sudedamuju sriciu isisavinimu - dvasiniu apreiskimu studijavimu GILUMINE prasme, gyvosios komunijos - Rojaus Trejybes-AS ESU garbinimo ir prasymu maldos israiska, ir bendro veikimo su Rojaus Trejybe-AS ESU taip, kaip veda is vidaus pati Rojaus Trejybe-AS ESU.
IR TIK TOKIU BUDU BRANDINAMA IR GILINAMA VIDINE BUSENA.
Tai galioja visiems ir visada - mums, sielos tapatybei, ir jau dvasios tapatybei.
Ir jokiu kitu keliu pasiekti savo samones busena su Rojaus Trejybe-AS ESU nera ir nebus.
Ir jeigu tik kurios nors - net ir vienos - srities bus trukumas - tikrai suslubuos ir vidine busena - kaip invalidas. Todel sios trys dalys yra visos butinos asmenybes charakterio formavimui ir vystymui. Ir ne viena is ju nera menkesne uz kita. Taciau jos viena kita PAPILDO.
BE APREISKIMU SUTEIKIAMU TEORINIU DIDESNIU ZINIU JUS PRISTIGSITE ARGUMENTU IR TEIGINIU, BE GARBINIMO IR MALDOS JUS NEPATIRSITE ROJAUS TREJYBES-AS ESU TEVYSTES IR MOTINYSTES ENERGINIU VIRPESIU GALIOS SAVYJE KAIP ROJAUS TREJYBES-AS ESU SUNUS AR DUKRA, IR TUO PACIU SAVOSIOS BROLYSTES SU VISA KURINIJOS DVASINE SEIMA, BE BENDRO VEIKIMO SU ROJAUS TREJYBE-AS ESU NEPASIEKSITE PATYRIMO, KOKIA GI YRA TIKROJI PRASME VISO EVOLIUCINIO PLANO - GYVENTI VISU SVIESOS LABUI - IR BUTENT ISISAVINDAMI NAUJA PATIRTINI ISSUKI NIEKAIP NEAPSEISITE BE GILESNIO ITIKEJIMO.
Ir visa tai - PALAIPSNIUI -atves i tokia LIETUVA, kuri bus zemiskas rojus visai zmonijai.
Ir tada SVENTO Bernardino ir Angelu miestu gyventojai nores pamatyti urantus, kad ir ju miestuose butu toks gyvenimas, koki gyvensime mes - urantai - LIETUVOJE.
Telydi jus Kurejo Palaima ir Ramybe, ir mano Broliskas apkabinimas.

Algimantas
2015-12-03 00:43:35



Ypač gražu skaityti mintis, arba klausyti žodžių, kuriuos išreiškia asmenybės dvasinis protas. Esame suvienyti per vienovės Šaltinį, per gilesnį atsivėrimą šviesėja žmogaus mintys, požiūris tampa tikroviškesnis. Galime atpažinti mintis iš Derintojo, išsakytus per dvasios brolį ar sesę.

Pastebėjau, kad dvasinė brolystė nepasireiškia ir nepasireikš žmogaus gyvenime, kol šis neatranda Rojaus Trejybės-AŠ ESU savyje. Kasdienybėje susiduriu su grobuoniška aplinka, tai iš pažiūros paprasti žmonės, bet motyvais, ketinimais ir troškimais yra trumpalaikių siekinių linijoje. Netgi jeigu žmogus siekia kažkokio konkretaus tikslo, bet jo siekia netinkamomis priemonėmis, lipant per kitų galvas, pažeminant kitą, nesumokant jam užsitarnauto atlyginimo, nemotyvuojant ir neskatinant jo, tai į aplinką jis spinduoliuoja tą būvį, nuo kurio norisi trauktis kuo toliau.

Vis labiau matau, koks žmogus yra lengvabūdiškas ir neatsakingas už žodį, priima sprendimus, nežinodamas ir nesuvokdamas nei pasekmių, nei poveikio aplinkai. Žmogui nerūpi grožis, nes jis net nežino kas yra grožis.

Kai atradau urantų kelią, ėmiau suprasti gyvenimo ašį, nuo kurios atitrūkus žmogus tampa iš tiesų iliuzinis. Iš žmogaus charakterio galima matyti jo veiksmų ateitį, būtent dėl to Jėzus iš anksto žinojo Judo išdavystę ir matė Petro išsižadėjimą, nes turėjo kosminę įžvalgą, kokius sprendimus priims žmogaus protas.

Tačiau anksčiau ar vėliau kiekvienas žmogus turės pasukti į urantų gyvąjį kelią, ne urantai derinsis prie žmonių, bet žmonės prie urantų gyvenimo šviesos. Žmogus stiprėja iššūkių akivaizdoje.


Sukūriau šias eilutes, noriu pasidalinti:

Pabudau,
Kokia ši diena nuostabi,
Tai kas toli taip arti
Tamsi naktis praeity,
Bet leisk paklaust kokia
Tavo minčių spalva,
Tavųjų akių šviesa?

Sutikau,
Žmogų nuleistom akim,
- Gyvenk tiktai dabartim
- Tikėk visa širdim,
Bet leisk apkabint tave,
Tavo delnai manuose,
Skausmas ištirpsta juose..

Pažinau,
Jausmą, kurį tu jauti
Žodis išliks atminty
Jeigu iš meilės tari...
Jeigu iš meilės tari...

Mantas
2015-12-02 20:52:20



Kiekviena smulkmena, kad ir ištarta garsiai mintis - „Gražus dviratis“ gali vesti į vieną tikslą - kūrinijos tobūlinimą - Visų Tėvo atskleidimą ir žmonių šviesinimą, kaip Ritai ir nutiko. Ir niekada negali žinoti kokiomis aplinkybėmis tai gali nutikti, niekada negali žinoti ką ir kur reikės pasakyti, tačiau vieną dalyką visuomet turi - „Būti net tokiu tobulu, koks Aš esu“.

SimasG
2015-12-02 19:49:51



Kiekviena smulkmena, kad ir ištarta garsiai mintis - „Gražus dviratis“ gali vesti į vieną tikslą - kūrinijos tobūlinimą - Visų Tėvo atskleidimą ir žmonių šviesinimą, kaip Ritai ir nutiko. Ir niekada negali žinoti kokiomis aplinkybėmis tai gali nutikti, niekada negali žinoti ką ir kur reikės pasakyti, tačiau vieną dalyką visuomet turi - „Būti net tokiu tobulu, koks Aš esu“.

SimasG
2015-12-02 19:49:44



Mielas Simai, NUOSTABUS tavo patyrimas-mokymas. AČIŪ

Vita

vvita
2015-12-02 19:09:58



Puikus patyrimas sustiprinantis tave, o taip pat ir mus visus - aciu kad pasidalinai.
O as vakar kazkaip pamasciau, kad nieko gero neuveikiau, nes atrodo, kad arba as miegu, arba Apvaizda nieko man nesuorganizuoja, bet nuo pastarosios minties pasidare paciai nesmagu, tai nusprendziau, kad cia yra tik mano kalte.
Siandien eidama saligatviu matau beveik tuscia gatve ir labai nedaug zmoniu, nes dar visi dirba. Mane lenkia vyras, einantis sparciasniu zingsniu. Jis stumia maza dvirati viena ranka ir man netiketai paziurejus i ta puse issprusta zodziai, grazus dviratis. Pasakiau nes man is tikruju jis patiko ir daznai pagalvoju, kad butu gerai toki tureti. Jis susilanksto, gali ir i metro pasiimti, siaip normaliu dviraciu neleidzia nei i autobusus, nei metro, tik i priemiestinius traukinius. Taip uzsimezge pokalis, kuris tesesi gera valanda. Dar spejau pavaziuoti tuo dviraciu ir man jis pasirode nepatogus, nes as per auksta, o sedyne daugiau neissikelia, reiskia tokio nepirkciau. O vyras idomus, aptarem ne tik dviracius, bet daug visokiu dalyku. Kai paskui as jam pasiuliau lankstuka, o mes tada jau sedejome ant suolo, salia vaisiu turgaus, tai jam paskiau, tu skaityk, o as dar apsipirksiu. Jis perskaite garsiai ' ...as nepriklausau jokiai zemiskai organizacijai...'; man labai tas patinka. Jis suimaste, dar paskaite ir vel sako, siandien buvau bibliotekoje ir kalbejau su ten buvusiom moterim ir jom sakau, zmones nebekalba vieni su kitais...dar padelse ir vel tare, zinai niekas siaipsau neatsitinka.
Va ir kaip norit, bet musu mintys ir norai tikrai materializuojasi, ne tik debesis jau galim vaikyti ir stebinti meteriologus.

Rita
2015-12-02 18:59:37



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal