Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tigro ir laukinio ožio DRAUGYSTĖ, 2015 12 20

Mielieji, ką tik per Rusijos TV parodė reportažą, kaip jau tris savaites Tolimųjų Rytų Priamursko zoologijos sode drauge gyvena tigras, Amūras, ir LAUKINIS ožys, Timūras.
Trejų metų tigrą Amūrą maitina gyvais LAUKINIAIS ožiais, kad tigras juos pats pasigautų, nes jo voljeras tai ne tik narvas, bet jis užima didelę teritoriją. Šitaip zoologijos sodas nori, kad tigras vystytų savo plėšrūno instinkto pagrindu sugebėjimą pasigauti sau maistui žvėrių, nes jis po kurio laiko bus išleistas į laukinę Tolimųjų Rytų natūralią gamtą.
Ir ožį Timūrą taip pat įleido į tigro teritoriją, kad šis jį pasigautų sau maistui. Ir kaip nustebo zoologijos sodo darbuotojai, kai tigras šio ožio ne tik nepalietė, bet ir pradėjo su juo bendrauti – draugiškai užleido savo butą – pastogę-guolį. Ir vandenį Timūras geria iš tigro indo.
Zoologijos sodo direktoriui buvo tikras iššūkis, kada ketvirtą dieną jau išalkęs tigras ėmė reikalauti maisto šokdamas ant tinklinės sienos, bet ožio Timūro nelietė. Tad direktorius – labai inteligentiškos išvaizdos – nusprendė tigrui duoti gyvo maisto – kelis zuikius. Tad dabar tigras maitinamas gyvu maistu, kaip ir Timūras jam turėtų būti gyvas maistas, bet būtent Timūro tigras neliečia.
Tokią tigro ir ožio draugystę stebi per internetą visa Rusija, mokslininkai suka galvas, kaip šitaip gali būti, ir nesugeba paaiškinti. Jau išleisti suvenyriniai puodukai su šių Draugų nuotraukomis. Atvažiuoja ekskursijos, televizijos filmavimo grupės pasižiūrėti ir nufilmuoti, nufotografuoti šiuos Draugus. Maži vaikai jau labiau linkę į savo žaidimų veikėjus įtraukti ne kompiuterinių žaidimų personažus, bet Timūrą ir Amūrą. Per zoologijos pamokas mokiniams rodomi filmuoti vaizdai su šių laukinių žvėrių draugyste, ir šitaip išplečiamas vadovėliuose pateikiamas mokymo tekstas apie tigrą ir jo aukų medžioklę.
ATSAKYMŲ-PAAIŠKINIMŲ NĖRA.
Tačiau tas inteligentiškas zoologijos sodo direktorius duodamas interviu televizijai išsakė savo teisingas sampratas – NĖRA JOKIO KITO PAAIŠKINIMO, KAIP TIK MUMS DUOTĄ IŠ AUKŠČIAU ŽENKLĄ, KAD TOKS SUGYVENIMAS TARP LAUKINIŲ ŽVĖRIŲ IRGI ĮMANOMAS.

Ši zoologijos sodo direktoriaus mintis turėtų pasiekti mokslininkų ausis, jegu ir jie nori surasti tikrą paaškinimą tokiam jiems nesuvokiamam ir neįprastam reiškiniui, kurio egzistavimu jokiu būdu netikėtų, jegu jo nematytų patys savo akimis, o ne ir toliau narstyti po kaulelį tigro ir laukinio ožio elgesio nukrypimus nuo laukinėje gamtoje įprasto elgesio tarp plėšrūnų ir jų aukų. Direktorius savo išmintimi toli pranoko visus akademikus ir profesorius DRAUGE SUDĖTUS. Tik KAS JĮ IŠGIRS?
Ateitis priklauso tarpusavio sugyvenimui ir KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU gamtoje.
Ir nuo mūsų VISŲ skleidžiamų aukšto dažnio virpesių keisis ir augmenija ir gyvūnija, kad atitiktų mūsų aukštėjančio dažnio virpesius.
Visa aplinka tarpusavyje susieta – gamta su žvėrimis, o šie – su mumis – Rojaus Trejybės-AŠ ESU SŪNUMIS IR DUKROMIS. Tad kuomet iš mūsų sklis meilė ir šviesa, tada nebegalės būti PLĖŠRŪNŲ ŽVĖRIŲ IR MIŠKUOSE.
Na, o ši PIRMOJI kregždė, yra su Rojaus Trjeybės-AŠ ESU veikimu suteikta mūsų visų – ir mokslininkų – susimąstymui – tai įmanoma.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2015-12-20 23:55:27

Komentarai

Šiandien per vieną rusų televizijos kanalą parodė nufilmuotą medžiagą, kaip Amūras čiupo Timūrą už kaklo ir nusviedė nuo šlaito žemyn. Kodėl tarp jų kilo toks konflliktas? O gi todėl, kad ožys - kvailys. Kada tigras jo nelietė ir atsisakė tokių jam skanių pietų, tai Timūras manė, kad jam viskas galima. Jis pats pradėjo lysti prie tigro ir badytis. Tai Amūras sukandęs dantis vis kentėjo nuo tokio įžūlaus ožiško - kvailo - elgesio. Tačiau kantrybė trūko ir jam. Štai tada ir čiupo jį kaip auką, bet auka vis tik nepavertė, tik nusviedė tolyn nuo savęs, kad galų gale nuo jo atstotų su savo badymais.
Dabar Timūras atskirai patalpintas. O darbuotojai sprendžia, kaip juos reikės sutaikyti. Tuo labiau, kad Timūrui dar reikia užglaistyti patirtą šoką ir Amūro aštrių dantų paliktas žymes.
Ar ne taip labai dažnai būna ir su mirtingaisiais, kada vieni kitiems vis lipa lipa ant galvos, o kada sulaukia atsako, tada rėkia - gelbėkit, mūša, skriaudžia, nors priežastis būtent to, kuris šaukiasi garsiai pagalbos, įžūlus elgesys.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-01-29 10:47:19



Manau reiktų vengti pavyzdžių iš melo ir blogio imperijos. Plėšrūno genetinis kodas skiriasi nuo žolėdžio genetinio kodo.Todėl pateiktas pavyzdys yra tigro ligos įrodymas. Manau tigrą maitino šienu,mėsą rusai suvalgydavo,tigras tapo žolėdžiu...

arvydas
2016-01-20 00:24:57



VaidaiAirija , parašiau , tai ką parašiau ir nematau čia jokios neaiškybės . Tačiau galiu ,šiek tiek , praplėsti tą mintį .


Viskas yra sąlyginėje būsenoje kieno tai atžvilgiu . Visi gyvename pagal virpesių principą , arba bendrystėje arba konfrontacijoje . Taigi ožiukas ir tigras atsidūrė virpesių principo bendrystėje . Tokios radikalių norų ir troškimų bendrystės yra labai retas atvejis . Tačiau žmonijos istorijoje , jų apstu . Žmonių gyvenime , tai budelio ir aukos bendrystė , gyvūnų pasaulyje , tai ožiuko ir tigro taikus sambūvis .

Tačiau juos visus jungia vienas principas - virpesių principas , kuris sukuria ilgalaikę taiką tarp skirtingų tautų ir nacijų arba brolžudišką karą , vienos tautos ir nacijos . Visi mes pavaldūs galingam VISATOS dėsniui , kuriuo remiantis ir buvo sukurta visa Kūrinija , kaip priešybių paradoksas - meilė , karas ir taika .

paulius456
2015-12-27 19:17:42



Brangieji,

Tiesa pasakius nelabai suprantu prie ko sis vibracijos principas ir tigro ir ozio draugyste, gal Pauliau reikejo isplesti savo mokyma, kaip sie du dalykai sioje temoje siejasi, nes dabar isviso neina net suprasti prie ko cia sie du gyvunai ir tavo isdestytas energetinis principas.

ValdasAirija
2015-12-26 10:54:49



ŽVELGIU Į ŠIĄ GRAŽIĄ ISTORIJĄ IR MATAU , VIRPESIŲ PRINCIPO HARMONINGĄ REALIZAVIMOSI TIKROVĖJE , ČIA IR DABAR



KŪRINIJOS VIBRACIJOS PRINCIPAS


Nieko nėra ramybės būsenoje , viskas juda, viskas vibruoja.
Šis principas įkūnija tiesą, kad viskas juda, viskas vibruoja ir nieko nėra ramybės būsenoje.

Šiuos faktus patvirtina ir šiuolaikinis mokslas tą hermetinį principą , kurš prieš tūkstančius metų žinojo ir skelbė senojo Egipto aukštieji dvasios mokytojai . Šis principas paaiškina, kad skirtumai tarp skirtingų materijos, energijos, proto ir netgi dvasios pasireiškimų daugiausia priklauso nuo vibracijų greičio kitimo.

Pradedant nuo VISKO , kuris yra gryna dvasia, ir baigiant grandioziškiausiomis materijos formomis – viskas vibruoja. Kuo aukštesnė vibracija , tuo aukščiau ši forma yra virpesių skalėje. Pav. Dvasia vibruoja taip energingai ir greitai, kad praktiškai atrodo esanti ramybės būsenos taip , kaip greitai besisukantis ratas mums atrodo nejudantis.
Kitame skalės gale − grandioziškos materijos formos, kurių vibracijos tokios žemos, kad jos taip pat atrodo
nejudančios, kaip pav. akmenys .

Tarp šių materijos polių , egzistuoja milijonai milijonų įvairiausių vibracijų laipsnių. Nuo mažiausių dalelių bei elektronų, nuo atomų bei molekulių iki pasaulių , galaktikų , žvaigždžių , bei saulių − viskas vibruoja savo egzistencinėje skalėje .

Tai taip pat teisinga ir jėgos bei energijos planams , iš kurių sukurta materija visa gyvoji ir negyvoji materija , nors iš tiesų viskas yra gyva (kurie taip pat yra ne kas kita, kaip
skirtingų laipsnių vibracijos), o taip pat ir proto planams (kurių būvis priklauso nuo skirtingų virpesių ) ir netgi dvasios planams , kurių virpesių mes niekada nesužinosime .

Šio principo suvokimas, naudojant atitinkamas formules, leidžia aukšto dvasinio meistriškumo mokytojams ( pagal hermetinį principą ) kontroliuoti tiek savas, tiek ir svetimas minčių vibracijas. Šie mokytojai taiko šį principą, nugalėdami gamtos reiškinius ir įvairiais būdais mokantys juos valdyti. Kas suvokė vibracijų principą, tas sugriebė valdžios skeptrą,−− sako vienas iš senųjų hermetinių rašytojų.

Rašinys parengtas pagal vibracijos principą. Paulius

paulius456
2015-12-25 20:06:48



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal