Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kokia garso, galingai sklindančio įvariose šalyse, kilmė. Kas tas garsas ir kodėl jį girdi kai kuriose šalyse mirtingieji? 2016 01 17

Mielieji, praėjusį penktadienį (2016 01 15) Urantijos grupėje aš trumpai aiškinau, kokios yra galingo garso, kurį žmonės girdėjo ir įrašė į vaizdo-garso priemones įvairiose šalyse ir įrašus paskelbė youtube tinkle. Tačiau galbūt nevisi klausotės Urantijos grupės užsiėmimų garso įrašų, todėl šį paaiškinimą pateiksiu dar ir mūsų Forume. Šįkart atskleisiu ir ANTRĄJĮ punktą, kurio nepasakiau Urantijos grupėje. Tad šį paaiškinimą galėsite ne tik perskaityti, bet ir atsispausdinti, ir kitiems leisti paskaityti, kurie kompiuterio neturi.

Taigi, pirmiausia pasiklausykite ir patys šio garso, kad geriau suvoktumėte, kodėl žmonės taip sunerimo:

https://www.youtube.com/watch?v=Z2w63biYa54

Garsą girdėjo įvairiose šalyse – JAV, Kanadoje, Jungtinėje Karalystėje, Vengrijoje, Maroke, ir kitur. Jis girdimas vienur dažniau - kas dešimti-trisdešimt minučių, kitur – rečiau, girdi kažkokį griaudėjimą, ir tęstinį garsą, kuris užpildo visą erdvę, toje vietoje. Kadangi niekur nebuvo galima pamatyti to garso šaltinio, ar kokios nors materialios apraiškos, jog kažkas vyksta, tai žmonėms varė baimę, net paniką. Todėl vieni ieškojo fizikinių paaiškinimų, kiti – ezoterinių.

Mokslininkai yra bejėgiai paaiškinti priežastis, o ezoteriniais dalykais besidomintys ieško paaiškinimų kosmose, biblininkai jau kalba apie apokalipsės angelo atvykimą, ir pasaulio pabaigos priartėjimą. O tada mėgina pritempti visokias Nostardamo pranašystes, Vangos pranašystes, ar kitų vadinamųjų šventųjų pranašystes.

Šis garsas, kartas nuo karto, yra fiksuojamas jau penkerius metus. Ir visur jis yra labai panašus, ir jokio šaltinio neatskleidžia, kad būtų galima užsikabinti ir paaiškinti kitiems, kad vis tik jie nusiramintų ir negalvotų apie pasaulio pabaigą, ir nepultų į paniką.

Aš ir pats šį garsą pirmą kartą buvau išklausęs gal prieš pusmetį, ar šiek tiek daugiau, kada atsitiktinai internete pamačiau kai kuriems paniką keliantį pavadinimą – maždaug tokį – pasaulio pabaigą pranašaujantis nepaaiškinamas garsas. Kada atsidariau tą video, man jis buvo nuobodus, ir jokio įspūdžio nepaliko, tad jo net ir neklausiau iki galo. Ir labai greitai jį užmiršau. Man jis buvo visiškai nereikšmingas, kad dėl jo sukčiau galvą. Tačiau prieš kelias dienas gavau žinutę iš Londono, nuo Ritos, ir ji kaip tik man atsiuntė aukščiau mano nurodytą adresą, parašydama, kad ją šis garsas sudomino. Taigi aš vėl klausiausi šio garso. Tik jau kitaip – turėdamas minty, kad Rita juo susidomėjo, bet nežino, kaip jį paaiškinti. Pasiklausiau ne tik garso įrašo, bet ir tų, kurie tą garsą įrašė, samprotavimų – kad garsas toks galingas, jog net langai dreba, kaip ir namo sienos virpa, nors ir neskyla, ir vieniems jis sukelia žemės drebėjimo pojūtį, kitiems – kažkokios sirenos galingą gausmą, bet aplinkui nieko nevyksta – ramu. Būtent tokia nežinia ir kelia jiems įtampą, stresą, ir net paniką.
Mokslininkai visiškai bejėgiai prieš šio gausmo galią ir tas įvairias vietas, kuriose jis sklinda, nes tose vietose jokių žemės drebėjimų ar ugnikalnių nėra, ir nebuvo, jokių anomaliai išreikštų magnetinių laukų irgi nėra, tad jiems nėra nei prie ko prisikabinti, nei už ko užsikabinti, kad savojo autoriteto netėkštų į balą, ir liktų SAUSI IR ŠVARŪS. Todėl jie – būdami GUDRŪS – ir tyli, kaip žuvys. O GARSAI VIS PASIGIRSTA. Ir še tau, kad nori, su visomis mokslo ikišiolinėmis puikybės pergalėmis, negali paaiškinti tokio ELEMENTARAUS ir NATŪRALAUS dalyko – GALINGO GARSO KILMĖS.

Ką gi, ėmiausi aš ieškoti TIEMS MOKSLININKAMS SEILINUKO, kokį paprastai užriša ant kaklo mažiems vaikeliams, kad apsaugotų švarius drabužėlius – kai jie valgo, tai pusė maisto iškrenta iš burnos, ir ant drabuželių – dar per maži, kad suvoktų savo veiksmus. TAD IR DABARTINIAI VADINAMIEJI MOKSLININKAI YRA TOKIO PATIES KŪDIKIŠKO TAMSUMO, TIK SKIRTUMAS TARP JŲ LABAI DIDELIS – KŪDIKIAI SAVO AMŽIUMI DAR NETURĖJO JOKIO PATYRIMO, KAD SUVOKTŲ SAVE IR APLINKĄ, O ŠIE PSEUDOMOKSLININKAI JAU IR NUSENO, BET DĖL SAVOSIOS PUIKYBĖS TAIP IR NESUVOKĖ NEI APLINKOS, NEI SAVĘS.
Štai kodėl jiems ir reikalingas MANO užrišamas seilinukas – šio garso kilmės paaiškinimas, kad savo mundurą išsaugotų nesuterštą, bet mano paaiškinimą VIS TIK įsikaltų į galvą, jog TIKROVĖ NEEGZISTUOJA BE KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU, TODĖL IR VISAS MOKSLAS TURI BŪTI PASTATYTAS ANT ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU DVASINIO PAMATO, O NE STATANT MOKSLO PIRAMIDĘ BE PAMATŲ, BET ANT DIDŽIULIO PUIKYBĖS NEGYVO PAGRINDO.

Taigi, tas garsas – tai visos planetos žmonijos virpesių sklidimas į kosmosą, kaip jį leidžia mums išgirsti – materialiomis ausimis – Energijos Reguliuotojai ir Fiziniai Kontrolieriai, iš kiekvieno mirtingojo sklindančius žemo dažnio energinius virpesius pavertę mums girdimo diapazono garso bangomis.
Energijos Reguliuotojai ir Fiziniai Kontrolieriai nėra matomi mūsų materialiam regėjimui, todėl mes ir nematome paties vyksmo – energinio proceso – bet girdime to vyksmo pasekmę – rezultatą.

Čia lygiai tas pats efektas, kaip ir Jėzaus atveju per vestuves Kanoje, kada vanduo buvo paverstas vynu – niekas, net ir pats Jėzus, nematė vandens virtimo vynu proceso, tačiau jo rezultatu stebėjosi visi – o labiausiai Jėzus – kurie to vyno ragavo, nes jis buvo pats geriausias iš visų vynų iki tol gertų per vestuves, nors buvo įprasta patį geriausią vyną paduoti vestuvių pradžioje, kol dar smegenys neapgirtusios, kol jos gali blaiviau įvertinti vyno savybes. O vėliau apgirtusioms smegenims nebesvarbu KOKYBĖ, svarbu – KIEKYBĖ.
Tad ir šio garso atveju net tegu ir visi pasaulio PSEUDOmokslininkai susibėga į krūvą, sukiša savo galvas į vieną maišą, kad niekas neblaškytų, vis tiek jie niekada nesuras atsakymo – kokia yra šio garso KILMĖ?

Šitokiu būdu Rojaus Trejybės-AŠ ESU apvaizda leidžia žmonėms MATERIALIA klausa išgirsti tai, ko jie negirdi savo KASDIENĖJE aplinkoje – kaip realiai žmonija savo SAVANAUDIŠKOMIS mintimis ir veiksmais naikina pati save – ir planetą – ir šitaip iš savęs – kiekvienas mirtingasis – spinduliuoja žemo energinio dažnio virpesius. Ir kiek jiems kas išmintingai besakytų – ATSIKVOŠĖKITE, PABUSKITE, ATKURSKITE, PRAREGĖKITE, JŪS NAIKINATE SAVE – VIENI KITUS – KADA ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU JUS SAUGO IR GLOBOJA, VEDA IR MOKO, O JŪS NEGIRDITE NEI KŪRĖJO VEDIMO IŠ VIDAUS, NE VIENI KITŲ – IR NET NENORITE GIRDĖTI.
Tačiau visi tokie išmintingi perspėjimai atsimuša kaip žirniai nuo sienos, ir dar daugiau – susilaukia pašaipų, šmeižtų, ir kaltinimų.

Būtent dėl to Rojaus Trejybė-AŠ ESU ir panaudojo dar vieną – papildomą – būdą, ir priemonę, atkreipti dėmesį į tai, kaip dar nebuvo žmonija ŽADINAMA IKI ŠIOL – Apvaizdos veikimu paverčiant iš mūsų sklindančius – mums negirdimus – energinius virpesius garso bangomis, kurias galime girdėti.

Tokio žemo dažnio mūsų energiniai virpesiai, paversti garso bangomis, sukelia tokį nemalonų, bet galingą garsą, pripildantį visą aplinkinę erdvę. Jeigu jūs tokius garsus girdėtumėte visą laiką, tai tiesiogine prasme IŠPROTĖTUMĖTE, nes smegenys jo keliamo spaudimo neatlaikytų, nes jis yra ne raminantis, bet suspaudžiantis, sukeliantis stresą ir įtampą.
O griaudėjimo girdimos bangos – tai jūsų sukeliamų konfliktų proveržiai – karai tarp šalių, tarp grupuočių, politinių partijų, intrigų grupuočių darbe, šalies viduje, tap mafijos klanų, tarp darbdavių ir jų engiamų ir išnaudojamų darbuotojų, šeimoje, mokykloje, įvairių demonstracijų ir mitingų metu, kada liejasi pyktis ir neapykanta daug aktyviau negu šiaip kasdienėje aplinkoje.

Tačiau tai dar ne viskas.

Dar svarbiau yra toji PRIEŽASTIS - KODĖL BUVO SUMANYTA BŪTENT ŠITOKIU BŪDU LEISTI ŽMONIJAI IŠGIRSTI ŠĮ GARSĄ?

Būtent dėl to, kad žmonės girdėdami realų garsą niekaip negali suprasti jo kilmės šaltinio, ir negauna jokių paaiškinimų iš protingiausių mokslininkų, filosofų, jokio paaiškinimo iš politikų, o juk jie visi visą laiką tik ir moko, tik ir aiškina, kaip gyventi, kaip ir kur investuoti, kaip ir kur dirbti, kur emigruoti, kur važiuoti, ką valgyti, o šai dabar visiškai pasimetę tyli – kaip vandens prisigėrę pilną burną.

Ir štai dabar yra mano suteikiamas paaiškinimas, kad JIE VISI IŠGIRSTŲ MANE – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU AMBASADORIŲ PLANETAI, MOKANTĮ VISĄ ŽMONIJĄ, NE TIK LIETUVĄ, ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOSIOS ŠVIESOS IR TIESOS TIKROVĖJE.
Sai Baba - Sūnus Arbitras - savo misiją užbaigė PLANETOJE NET ANKSČIAU, kad galėčiau įsijungti aš su savo misija GALINGIAU, ŠLOVINDAMAS, GARBINDAMAS, IR AUKŠTINDAMAS TĖVĄ, AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ, BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ, IR VISUMINĘ DIEVYBĘ AŠ ESU.
Kada pirmą kartą pasižiūrėjau videomedžiagą ir nekreipiau į tai dėmėsio, todėl ir pats negalėjau suprasti šio reiškinio priežasties, tai Apvaizda vis tiek surado kelią, kaip prisibelsti prie mano dėmėsio šiam reiškiniui, kad išgirsčiau ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU MAN SUTEIKIAMĄ PAAIŠKINIMĄ, KURIO MAN NEREIKĖJO PRIEŠ PUSMETĮ. Tad Ritos man atsiųstas adresas ir dar kartą pasiklausymas to paties garso, buvo pamokymas ir man – visada būk ATIDUS - dėmesingas.
IR BŪTENT DĖL TO, KAD BUVAU ATIDUS – NORS IR IŠ ANTRO BANDYMO – AŠ IR PATS SUŽINOJAU ATSAKYMĄ, KOKIA GI ŠIO GARSO KILMĖ, IR KODĖL JIS PASKLEISTAS.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.








Algimantas
2016-01-17 12:54:30

Komentarai

Man neteko girdėti tokių paslaptingų garsų , o gal tiesiog nekreipiau dėmesio , tačiau manau , kad žmonės kažką girdi .
Mūsų visa Kūrinija pilna paslapčių , todėl negalima atmesti ir šalia mūsų pasireiškiančių nepaaiškinamų paslapčių , kurių turimomis žiniomis negalime paaiškinti .

O štai Žemės mokslininkai labai kryptingai tyrinėja mūsų PAUKŠČIŲ TAKO galaktiką , kuri vis daugiau ir daugiau užmena neatspėjamų mįslių .

Pačiame mūsų galaktikos , vadinamos Paukščių Takas centre „tupi“ nematomas objektas, savo mase 4 mln. kartų viršijantis Saulės masę ir vis dėlto užimantis tiek nedaug vietos, kad galėtų sutilpti į Merkurijaus orbitą. Šis paslaptingas objektas buvo pavadintas „Sagittarius A“, arba Šauliu A, ir jau kurį laiką buvo spėjama, kad tai gali būti juodoji skylė, nors tik 2012 m. mokslininkai galutinai apsisprendė dėl tokios išvados. Dabar jų tikslas – pamatyti, kaip ši juodoji skylė išties atrodo. Ji nutolusi nuo Žemės per 26 tūkst. šviesmečių. Pamatyti ją yra tokia pat galimybė, kaip iš Žemės įžvelgti Mėnulio paviršiuje nukritusią degtukų dėžutę. Tačiau galingi teleskopai šią paslaptingą mūsų galaktikos centro gyventoją padės išvysti nuotraukose.

Įvairių šalių mokslininkai galingais radijo teleskopais iš įvairių mūsų planetos vietų fotografuos „Saggittarius A“ tol, kol turės pakankamai duomenų bendram jos vaizdui sukurti. Kosminė cenzūra Projekte „The Event Horizon Telescope“ (EHT) dalyvaujantys mokslininkai sujungs į vieną sistemą devynis radijo teleskopus Čilėje, Ispanijoje ir JAV, taip aprėpdami visą Žemės rutulį ir sukurdami milžinišką virtualų teleskopą.
Projekto pavadinimas – ne atsitiktinis: teleskopais astronomai tikisi pažvelgti į juodosios skylės įvykių horizontą, kuriuo vadinamas toks paviršius, pro kurį iš išorės patekti įmanoma, tačiau iš vidaus pabėgti jau nebeišeina, taip pat ir šviesai ar kitoms dalelėms bei objektams.

„Mes esame arti naujo atradimo. Visi instrumentai parengti, teorinė darbo dalis sėkmingai baigta, bet dar laukia daugybė iššūkių. Visą stebėjimų spektrą tikimės baigti iki 2017 m.“, – teigia EHT grupės narys prof. Feryalas Ozelis. Mokslininkams šis projektas suteiks galimybę išbandyti fiziką praktikoje ir galbūt išsiaiškinti kai kurias didžiąsias konflikto tarp reliatyvumo teorijos ir kvantinės mechanikos mįsles. Mat pagal bendrąją reliatyvumo teoriją, objektui susitraukus mažiau kritinio skersmens, jo tolesnio traukimosi nebegali sustabdyti jokios jėgos, todėl juodoji bedugnė susitraukia iki taško arba apskritimo, o jos tūris lygus nuliui. Tuomet erdvė ir laikas išsikreipia iki begalybės, o fizikos dėsniai nustoja galioti.

Čia kyla viena svarbiausių šiuolaikinės fizikos problemų: reliatyvumo teorija juodųjų bedugnių atveju prieštarauja kvantinei fizikai, teigiančiai, kad dalelės negali užimti mažesnės nei jų bangos ilgis erdvės. Tačiau šiuo metu neįmanoma nustatyti tikrosios vidinės juodųjų bedugnių struktūros, nes visais žinomais atvejais jas dengia įvykių horizontas, dar vadinamas kosmine cenzūra. Mokslininkai viliasi, kad „Saggittarius A“ padės susigaudyti, kuri – kvantinė fizika ar reliatyvumo teorija – klysta. „Kažkurią kada nors trėsime koreguoti, tik negaliu pasakyti, kurią ir kaip“, – kol kas skėsčioja rankomis F.Ozelis. Na, o paprastiems mirtingiesiems tai galimybė pamatyti tai, kas iki šiol buvo ne tik nematoma, bet ir sunkiai suvokiama: galbūt vos taško dydžio, didžiulės masės, aklinos tamsos objektą, ryjantį galaktikas ir iškreipiantį erdvę bei laiką.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/pauksciu-tako-centre-yra-objektas-keistai-veikiantis-zvaigzdes.d?id=70253254

paulius456
2016-01-31 19:02:02



Ačiū už paaiškinimą, šiandien 00.10 girdėjau Klaipėdoje tos garsus, tęsėsi apie 15min., kai pradėjau bambeti, kad trukdo miegoti Apvaizda pabaigė koncertą, Geručiai myli mus.

LaimaR
2016-01-22 11:33:15



Šį garsą teko ir man girdėti natūroje Kaune, savo buto balkone bestovint. Patikėkit, pamaniau, kad ''trimituojama'' apie pasaulio galą. Brrrrrr. Garso maštabas milžiniškas, koncentruotas dangaus skliaute ir labiau nusakomas rusišku žodžiu - gūl. Pamenu, ėmiau dairytis gal koks milžiniškas NSO kabo...

GDalia
2016-01-18 20:50:19



Vakar vakare įsijungiau Ritos atsiųstą nuorodą pažiūrėti šių keistų nesuprantamų garsų, kurių šaltinio niekas nežinojo, ir perklausiau šį įrašą. Iš pradžių teko gerokai įsiklausyti, kokie ten garsai, mat įraše buvo daug intarpų su žmonių samprotavimais, patyrimais, bet kada pasibaigus šiam įrašui automatiškai toliau įsijungė kitas, irgi apie keistus garsus, girdimus kitose šalyse, tai nufilmuoti garsai ir žmonių reakcija pašiurpino. Nes kai kurie girdimi garsai buvo tokie stiprūs ir net jaučiau, veriantys kiaurai, tokie nemalonūs, kaip kokiam siaubo filme, pagalvojau, kokius kažkada seniai buvau mačiusi, kuriems parenkama speciali muzika, skleidžianti žemo dažnio energinius virpesius, sukelia įtampą, nerimą ir net baimę įvaro. Tai čia tas pats. Atrodė, kad tarpais klausyčiau kažkokio orkestro, kurio skleidžiami garsai primena kakofoniją ir chaosą, išties labai baisus, atstumiantis garsas. Ypač siaubingas ir stiprus žemo dažnio energinius virpesius skleidžiantis garsas buvo nufilmuotas Ukrainoje, kaip ir kai kuriose kitose valsybėse.

Kadangi Urantijos studijų grupėje iš Algimanto buvau girdėjusi šio reiškinio paaiškinimą, tai pagalvojau, kad energijos reguliuotojai ir fiziniai kontrolieriai žmonių skleidžiamus žemo dažnio energinius virpesius transformuoja į tokį siaubingą garsą tik tam tikrose planetos vietose, tai vienoje šalyje, tai kitoje, ir jis girdimas ne ištisai, o tam tikrais nedideliais intervalais. Bet juk šis garsas yra realus mums nematomoms dvasinėms būtybėms, kurios NUOLATOS girdi iš VISOS mūsų planetos mirtingųjų skleidžiamus tokius žemo dažnio energinius virpesius. O kas būtų, jei šitas garsas taptų nuolatos girdimas visai žmonijai? Niekas neištvertų nuo tokio garso, būtų masinis pamišimas iš siaubo ir nerimo, iš baimės. Taigi dabar matau, kad ne šiaip sau Apvaizda ėmėsi tokių iki šiol netaikytų priemonių, kad pagaliau žmonės susimąstytų, ieškodami atsakymo, ir išgirstų Algimanto lūpomis tariamą Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąjį šviesos ir tiesos žodį, kurio labai nenori klausytis, bet pasirodo, teks. Nes kūrinijoje neegzistuoja susiskaidymo, visur ir viskas apjungta į dvasinę vienovę per aukšto dažnio energinius virpesius, nuolatos sklindančius iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU. Tai ir šioje planetoje mirtingasis negali gyventi atsiskyręs nuo visos kūrinijos didžiulės dvasinės šeimos, jis negali gyventi lyg miręs, koks dabar ir gyvena dvasine prasme, kai Kūrėjas per savo fragmentą Minties Derintoją nuolatos žadina jį pakilti, pabusti ir pasijausti gyvam ir gyvybingam, meilės ir šviesos, orumo ir stiprybės kupinam Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnui ar dukrai, ir imtis aktyvios veiklos visų gerovės labui, įnešant savo labai svarbų indėlį į šios planetos dvasinį nušvitimą, visapusišką gražėjimą, tuo pačiu prisidedant ir prie Satanijos vietinės sistemos gerovės, kuriai priklauso ši planeta Urantija, ir taip toliau – prisidedant prie Nebadono vietinės visatos gerovės, iki pat Rojaus.

Kūrinijos Šaltinis yra Rojaus Trejybė-AŠ ESU, Ji yra tikrasis ŠEIMININKAS viskam, Ji tvarko, kontroliuoja, kuria ir harmonizuoja visą kūriniją ir kiekvieną jos segmentą, kaip ir atskirą planetą, aukšto dažnio energinių virpesių galia, tiek tiesiogiai, tiek ir per kitus savo vaikus, dvasinėmis pakopomis nusileidžiančius žemyn nuo pat Rojaus ir arčiausiai priartėjant prie mirtingojo. Taigi ne žmogus yra tikrasis šeimininkas, nors jis tariamai valdo visą planetą, vien savo nepasotinamo godumo ir savanaudiškumo dėka, kaip laukinis, tik be kuokos, o su visokiomis išmaniomis žudymo priemonėmis, ir dar ima valdyti kitus žmones, pamindamas jų orumą, sumenkindamas ir sutrypdamas tiek fiziškai, tiek dvasiškai, moraliai palauždamas. Žmogus gali būti bendrakūrėjas su pačiu Kūrėju, bet patirdamas tokį dvasinį statusą savo dvasine būsena. O tai įmanoma tik atradus Rojaus Trejybę-AŠ ESU savo viduje, ką ir skelbia naujoji Algimanto evangelija:

„ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU GALIMA ATRASTI SAVO VIDUJE, O ATRADUS, ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU TĖVYSTĖ-MOTINYSTĖ IR ŽMONIŲ, IR NET VISOS KŪRINIJOS DVASINĖS ŠEIMOS, BROLYSTĖ-SESERYSTĖ, YRA PATIRIAMA KAIP TIKROVĖS NATŪRALI PASEKMĖ KIEKVIENOS ASMENYBĖS SAVOSIOS TAPATYBĖS BŪSENA.“

Su meile,

Jurgita
2016-01-17 21:55:04



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal