Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto mokymas, pasakytas gyvųjų pamaldų metu, Vilniuje, 2015 01 23 apie Rojaus Trejybės-AŠ ESU mums suteikiamos asmenybės dovanos atsiskleidimą aktualu šiame pasaulyje.


ALGIMANTAS:
Garbinimo metu, kada Vilius pasakė, kad visas potencialas pavirsta aktualu – man buvo suteiktas MOKYMAS.
Pirma, viso potencialo negalima paversti aktualu – niekada – per visą amžinybę, nes tada išnyks potencialo sąvoka. Potencialas yra dėl to, kad jis niekada neatskleidžiamas, jis tik palaipsniui pavirsta aktualu – ta mūsų dvasinės asmenybės tapatybe, kokia šią akimirką, arba ateities kažkurią akimirką, bus tikrovėje.
O potencialai neaprėpiami. Kaip ir Kūrėjas savo potencialų per visą amžinybę neišreikš, nes tada nebebūtų iš ko toliau kurti kūriniją – vystyti Gėrį, Grožį, Tiesą, Šviesą. Sustotų – tada nustotų evoliucija egzistavusi, kuri yra JUDĖJIMAS. Todėl viskas vystosi Kūrėjo viduje, kuris yra neaprėpiamas ir iki galo neatskleidžiamas, nepatiriamas, bet per visą amžinybę vis siekiama Jo didesnio atskleidimo ir patyrimo, kuris niekada negali būti įgyvendintas. Bet siekis yra realus – TIKRAS.
Ir kada mes dabar sugrįžtame į mūsų aplinką, kokia yra tamsos planeta šioje kartoje, ir ji visą laiką tamsėja. Tai štai tas mokymas buvo toks.
Kadangi Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU – niekada nekartoja tos pačios minties, sutampančios tarp visų JŲ dvasine absoliučia vienove, antrą kartą – KIEKVIENA nauja mintis yra iš Kūrėjo. Kūrėjui nereikia prisiminti minčių, kad jas galėtų kažkam paskleisti, kadangi štai dabar Jisai atkartoja tą mintį – prisiminęs – anksčiau negalėjo atkartoti, nelabai prisiminė tą mintį, kad Jam reikėtų daugybę kartų kartoti, kad tą mintį įsikaltų, atmintinai, ir paskiau paskleistų.
Tai kada mes turime tokią tamsią aplinką, kurioje klesti alkoholizmas, narkomanija, nusikalstamumas, kyšininkavimas tarp tų gražiai apsirengusių valdininkų, tarp generolų – kariniai įvairūs veiksmai žudant kitus, savo dvasios brolius ir seses, tai jie gi buvo visi maži vaikai, gimę iš moters įsčių. Ir štai, tą ką jūs dabar turite suprasti – ir kas yra nauja, ko nežino, kol kas, be manęs niekas, nes mokymas ką tik suteiktas. Ir be jūsų taip pat niekas nežinos, kol jūs neaiškinsite kitiems.
Tai štai, kas yra nauja, ko nežino nei mokslininkai, genetikai, psichiatrai, gydytojai – iš kur gi atsiranda tie į nusikalstamumą linkę asmenys, kada gimsta? Iš kur atsiranda tie linkę į narkomaniją, į alkoholizmą, į kyšininkavimą, į valdžią nedorais keliais? Kadangi Kūrėjas niekada negalvoja tos pačios minties antrą kartą, Jis, matydamas, kokia yra kiekvieno vyro ir moters sueitis lytiniu keliu – tiek šeimoje, tiek ir už šeimos ribų – Jis suteikia tokią asmenybę tam būsimajam kūdikiui, kurios potencialai bus atskleidžiami aktualais PAČIA MENKIAUSIA išraiška, pačia menkiausia išraiška toje planetoje, nes tų mirtingųjų materialūs tėvai yra tokio tamsos žemo energinio dažnio pasireiškimas planetoje – tarp visos žmonijos – kad AUKŠTO AKTUALO iš jų gimę vaikai pasiekti NEGALĖS. Bet ASMENYBĖ nuo to NESIKEIČIA – ASMENYBĖ vis tiek yra ŠVIESOS DOVANA. Ir jie turi taip pat atlikti tą, sakykim, darbą, kurio neatliko dėl Kaligastijos prisijungimo prie Liuciferio ir Šėtono maišto Satanijos Sistemoje, tos laukinės gentys, kurios turėjo atlikti evoliucinį – pagal jų mastymą – atitinkamą evoliucijos etapo įgyvendinimą.
Tai visi tie karai, visi tie genčių išžudymai menkesnių, tas etapas buvo tiesiog ATIDĖTAS – ATIDĖTAS IKI ŠIŲ LAIKŲ, kada planeta, atrodytų, gražiai apsirengė, išsistatė gražius miestus, su neono reklamomis, su įvairiausiais LED žibintais ir televizoriais, kompiuteriais, ir taip toliau, o VIDUJE išliko tas asmenybės NEATSKLEIDŽIAMAS šviesos potencialas, nes visos tos kartos, jos buvo augusios ir pasireiškusios žemo energinio dažnio virpesiais. Tai jos niekaip negalėjo sukurti ir savo mylimų – bet kaip šeimininkai myli savo daiktus – tai taip tokie žemiškieji tėvai – kaip savininkai – myli savo vaikus – iškreipta savininkiška meile, kurie siekia bet kokia kaina, kad tiktai jų vaikams būtų atiduodama meilė, o kito vaiką gali nuskriausti, kad tiktai apsaugotų savo vaiką. Tai tokioms asmenybėms nėra tikslo, kad atskleistų savo geresnį potencialą šitoje aplinkoje, nes tas potencialas neturės dirvos kur pasireikšti. O jeigu tai yra KRYPTINGAS mirtingojo žengimas, jau ATSIDUODANT vedimui iš vidaus, kurį suteikia Kūrėjas, per savo dvasią – Minties Derintoją – štai tos pastangos – pastangos iš pradžių įdėtos – duoda MILŽINIŠKĄ KOKYBINĮ šuolį, kad jau šita asmenybė pati troško, pati ieškojo – nuoširdžiai – atsakymų į esminius klausimus. Aplinka tam nebuvo parengta, aplinka neskatino tokių ieškojimų, bet vis tiek toji asmenybė ieškojo, kėlėsi, klupo, ir vis tiek ieškojo. Ji nepasidavė tam blizgučių milžiniškam potvyniui, įvairių materialių gundymų, įvairių troškimų, aistrų, bujojimui, bet IEŠKOJO - NUOŠIRDŽIAI ieškojo. Štai tada Kūrėjas ir suteikia tokiai asmenybei didesnio potencialo atskleidimą aktualu, bet tai jau nebeturi sąsajos su praėjusios kartos tėvais, kurie būtų skatinę tokį atsivėrimą, tai yra daugiau net ir prieš tų tėvų valią, nes jie dar trukdė atsiskleisti. Bet Kūrėjui reikalingi pagalbininkai, kad Šviesa būtų išreiškiama. Ir štai, TIE, kurie PATYS deda nuoširdžias pastangas, jiems yra suteikiamas DAUG DIDESNIS potencialo pavertimas aktualu net ir šitoje nepalankioje tamsos aplinkoje.
Tuo tarpu Kūrėjas yra palikęs tą asmenybę ir tos tamsos vaikams, kad po prisikėlimo, kada aplinka nebetrukdys atsiskleidimui, toliau vesti GYVUOJU Šviesos keliu, kada bus galima artimiau užmegzti ryšį su tuo savo vaiku, kokio DABAR NEĮMANOMA UŽMEGZTI ŠITOJE PLANETOJE.
Štai kodėl reikalingas tada ĮTIKĖJIMAS, kad jūs išliktumėte šitame kelyje nepaisant to, kad APLINKA TRUKDO. Kur tai matyta, jeigu mokykloje, bažnyčioje yra uždrausta Tiesa, Šviesa. Tai kokia gali būti mokykla ir bažnyčia? O kokia gali būti šalis, kurioje trukdoma skleistis Tiesai ir Šviesai? Jinai PASMENRKTA – pasmerkta paskęsti konfliktuose, pradedant nuo vidinių konfliktų asmens viduje – ir nėra kam paaiškinti, kaip tuos konfliktus spręsti, vėliau tokie konfliktuojantys asmenys sueina į šeimą, ir vėl, vaikus ne kuria, bet – jie sako – PADARO. Tai KOKIE TIE vaikai tada gimsta? KOKĮ gali turėti POTENCIALO pavertimą AKTUALU?
Tai Kūrėjas tada ir padovanoja TOKIĄ asmenybės dovaną – nes tėvai sukuria tiktai MATERIALŲ APBALKALĄ – o asmenybę TOKIĄ SUPROJEKTUOJA, kuri ATITIKTŲ tų tėvų, ir jų protėvių – per daugybę kartų – tuos impulsus, kuriuos jie skleidė savo aplinkoje, kad tas potencialas NEATSISKLEISTŲ DAUGIAU negu tokiai asmenybei dera atsiskleisti TOKIOS TAMSOS aplinkoje.
Dėl to alkoholikų vaikai gimsta irgi debiliško mąstymo, su polinkiu į alkoholizmą, narkomanų – su polinkiu į narkomaniją, kyšininkų – su polinkiu irgi nedorais būdais veikti ir kurti savo gyvenseną. Tie, kurie turi visokius karinius laipsnius, jie turi POLINKĮ ŽUDYTI KITUS. Politikai turi polinkį šiltuose kabinetuose priimt tokius sprendimus, kad žudytų kitus. Štai Obama dabar – išgirdau per vieną laidą – nusprendė pasiųst į Siriją jau karius – vieną diviziją. Taip priima sprendimus tai švariame, šiltame Baltųjų Rūmų kabinete, o generolai tai tą įgyvendins įsakymą savo lygiu. Ir bus siunčiami vaikai ten ŽUDYTI KITŲ DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ, nes jie turi KITOKĮ įtikėjimą. O priedanga – FIGOS LAPELIS – mes čia nesusieję su religiniais motyvais, MES DEMOKRATIJĄ NEŠAME.
Tai štai TOKIŲ mirtingųjų viduje ir yra tos asmenybės, kurios negali atsiskleisti Šviesa – jos neturi TOKIO Šviesos aktualo, kurį galėtų pasiekti šitame pasaulyje. Todėl jie ir turi polinkį tenai atsidurti – tokiose aplinkybėse, kad PAJUTŲ kitus, ŠAUDYTŲ kitus, ŽUDYTŲ kitus.
Todėl Kūrėjas iš tikrųjų žino, KOKIĄ ASMENYBĘ reikia suteikti kiekvienam. Todėl Šviesos vaikų vaikai bus ŠVIESOS asmenybės, jau turinčios Šviesos AKTUALĄ – NE TIK POTENCIALĄ, BET IR AKTUALĄ - polinkį į Šviesą, polinkį į Tiesą, į Teisingumą nuo pat pirmos akimirkos, kada išvys šitą pasaulį.
Štai kodėl urantai reikalingi ir kaip NAUJOS žmonijos TĘSĖJAI – NAUJOS KOKYBĖS turintys savo šeimas, ir DRAUGE SU KŪRĖJU KURIANTYS GYVYYBĘ KAIP BENDRAKŪRĖJAI, IR TURINTYS GILUMINĘ SAMPRATĄ, KAS YRA TAS VAIKAS – KIENO JIS YRA SŪNUS AR DUKRA?
Tas, kuris asmenybę padovanojo tam mažyliui – ji yra dvasia, ne šitas kūnas, bet be kūno ji negali pradėti funkcionuot šitame pasaulyje, tai Kūrėjas ir suteikia galimybę, suteiktia laikiną veikimo matomą materialią priemonę – žmogiškąjį kūną, žmogiškąjį pavidalą, bet ta motina ir tas tėvas, kurie DARO vaikus, jie neturi jokios sąsajos su asmenybės dovana. Tuo tarpu tie, kurie viską kurs DRAUGE su Kūrėju, net ir tokį materialų laikiną apvalką, jau jie TURI SĄSAJOS SU TOS ASMENYBĖS BŪSIMUOJU ĮSIKŪNIJIMU šito vaikelio materialiame apvalkale, nes jie tame procese, kūryboje drauge su Kūrėju, pakviestų dalyvauti šitame pačiame intymiausiame sueities akimirksnyje, ir suteiks visą savo tą iš potencialo į aktualą paverstą vyriškąją sėklą ir moteriškąjį kiaušinėlį, kurie bus ypatingai galingi, kad visa tai atsiskleistų NAUJOS KOKYBĖS RASE - RASE.
Trumpai drūtai, va taip. Amen.
---------------
Ačiū sakau už šio gyvojo žodžio parengimą Vitai ir Jurgitai, kad jis išvystų mūsų Forumą.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.


Algimantas
2016-01-27 09:44:05

Komentarai

Koks yra gyvulinis protas negailestingas ir pilnas puikybės, kad jis net PAAUKOJA kitus vardan savo egoizmo, kad tik jam plotų ir garbintų jį – koks jis šaunus. Šiandien tai akivaizdu bet kurioje sferoje. O šito patvirtinimas – JAV kosminio laivo Challenger sprogimas ir visų septynių kosmonautų žūtis FIZINIU pavidalu prieš 30 metų.
Ką šiandien perskaičiau amerikonų Yahoo svetainėje, mano gyvulinį protą šokiravo, bet mano dvasinis protas tuoj pat tokią emociją nustelbė savo argumentu – o kaip gi kitaip galėjo būti, kada VIEŠPATAUJA žmonijos GYVULINIS protas? Tai – natūrali PASEKMĖ.
Gyvuliniam protui fizinės žūtys nieko nereiškia, nors jis liežuviu ir tauškia be perstojo, kaip jis vertina gyvybę, kaip jam skaudu dėl kiekvienos netekties. MELAS. Jam NUSISPJAUTI Į ŠIMTUS, TŪKSTANČIUS, MILIJONUS, IR MILIJARDUS ŽŪČIŲ, SVARBU, KAD JIS BŪTŲ SAUGUS IR PAMALONINTAS ASMENIŠKAI.
Tai atsitiko prieš trisdešimt metų – 1986 metais sausio 28-ąją. Bet gi būtent šitos tragedijos PRIVALĖJO JOKIU BŪDU NEBŪTI, jeigu NASA vadovai ir kompanijos Morton Thiokol – pagal NASA kontraktą gaminusios pirmosios pakopos raketinius variklius ŠIAM KOSMINIAM LAIVUI, kurie veikia paleidžiant kosminį laivą – vadovai būtų SUREAGAVĘ Į MORTON THIOKOL KOMPANIJOS PENKIŲ INŽINIERIŲ, DIRBUSIŲ TIES ŠIUO PROJEKTU, PERSPĖJIMĄ, KAD LAIVAS SPROGS, BŪTINA PALEIDIMĄ ATIDĖTI DĖL PANAUDOTŲ TOKIAI TEMPERATŪRAI NETINKAMŲ SANDARINTOJŲ.
Deja, nei NASA vadovai, nei Morton Thiokol kompanijos vadovai savo sprendimo nepakeitė. Vienas iš tų penkių inžinierių Bobas Ebelingas išvakarėse savo žmonai pasakė – “Jis SUSPROGS.”
Ebelingas su kolegomis Thiokolo kompanijos būstinėje, esančioje už Jutos valstijos Brigham City miesto, konferencijų salėje milžiniškame televizijąos ekrane matė sprogimą, ir jie žinojo, KODĖL tai atsitiko.
PO TRIJŲ SAVAIČIŲ Bobas Ebelingas ir dar vienas inžinierius anonimiškai davė interviu NPR kompanijai, abu buvo prislėgti ir verkė smulkiai pasakodami, kai jie ištisomis valandomis analizavo duomenis ir siūlė savo argumentus. Ir duomenys atskleidė, kad guminiai sandarintojai ant kosminio laivo greitintuvo raketų netinkamai užsandarins konstrukciją šalčio sąlygomis, o tai turėjo būti pačiomis šalčiausiomis sąlygomis paleidžiamas kosminis laivas, kokiomis anksčiau niekada nebuvo paleistas.
Dabar Bobui Ebelingui 89-neri. Ir po trisdešimties metų jis sutiko vėl duoti interviu atvirai, ir savo tapatybę atskleisti. Prieš trisdešimt metų jis kalbėjo anonimiškai, bijodamas, kad jį gali išmesti iš darbo.
“Jeigu tik jie būtų paklausę manęs, ir palaukę oro pasikeitimo, galėjo būti visiškai kitas rezultatas. NASA buvo jau apsisprendusi paleisti laivą. Jie jau buvo savo protą nusistatę, kad pakilimas bus, ir tai bus įrodymas pasauliui, kad jie yra teisūs, ir jie žino, ką daro. Bet gi jie nebuvo teisūs. ”
Prezidento suformuota tyrimo komisija nustatė klaidų NASA sprendimų priėmimo procese. Bet iki šiol neaišku, kodėl NASA tiek troško paleisti laivą be jokių atidėliojimų.
Daugkartinio panaudojimo kosminio laivo programa tiems metams buvo numatyta intensyvi ir NASA norėjo pademonstruoti, kad ji gali reguliariai ir patikimai paleisti laivą į kosmosą. Prezidentas Ronaldas Reiganas tą vakarą turėjo pateikti savo kreipimąsi į Tautą, ir kaip kalbama, ruošėsi išliaupsinti Challenger kosminio laivo paleidimą.
Bobo Ebelingo nuomone, kad ir kokia tam buvo priežastis, jokiu būdu ji nepateisino tos rizikos.
Bobas Ebelingas prisimena – “Buvo daugiau negu reikia argumentų, kad būtų pasakyta – ‘Gerai, atidėkime paleidimą dienai ar dviem. Bet niekas šito nepadarė.’”
Bobas Ebelingas tuoj po katastrofos išėjo iš darbo. Jis patyrė gilią depresiją, ir iki šiol nepajėgia ištverti savosios kaltės naštos. Jis tada, 1986-aisiais, kada matė per televiziją tuos siaubingus katastrofos vaizdus, sakė, “Aš galėjau padaryti daugiau. Aš turėjau padaryti daugiau.”
Jis lygiai tą patį sako šiandien, akyse ašaros, o veidas pilnas skausmo. Tie duomenys, kuriuos jis ir jo kolegos inžinieriai pateikė, ir jų atkaklus reikalavimas, kartais net pikti ginčai, buvo nepakankami, kad Thiokol kompanijos vadovus ir NASA pareigūnus palenktų į jų pusę. Bobas Ebelingas apibendrina – jis neprilygo jiems. Jis nepakankamai gerai pateikiamus duomenis argumentavo.
Bobas Ebelingas yra tikintis žmogus, ir būtent dėl šitokios padėties jis meldėsi visus šiuos trisdešimt metų. Ir jis tyliai sako, “Aš manau, jog tai buvo viena iš klaidų, kurias padarė Dievas. Jis neturėjo manęs parinkti šiam darbui. Bet kitą kartą, kada aš su Juo kalbėsiu, ketinu paklausti, ‘Kodėl mane? Tu pasirinkai pralaimėtoją.’”
Žurnalistas jam priminė, kad jo draugas, jau palikęs šį pasaulį, Roger Boisjoly, kuris buvo kitas inžinierius, anonimiškai davęs interviu NPR kompanijai prieš 30 metų, sake: “Mes kalbėjomės su tinkamais žmonėmis. Mes kalbėjomės su tais žmonėmis, kurie turėjo valdžią sustabdyti tą paleidimą.” Jo nuomone, jis ir Ebelingas, ir jų kolegos padarė viską, ką galėjo padaryti.
“Galbūt,” Ebelingas ištaria silpnai. “Galbūt Roger yra teisus.”
Taigi Bobo Ebelingo irgi GYVULINIS protas TRISDEŠIMT metų paniręs į SAVIGRAUŽOS SUKELTĄ DEPRESIJĄ, nepaprastai apsunkino visą šio mirtingojo gyvenimą, ir gerų darbų darymą, kada visą laiką jis praleidžia skausme ir kančioje dėl savo tariamos kaltės. Tad jam taip pat kaip asmenybei labai sunku pabusti ir pradėti pažinti GYVĄ KŪRĖJĄ, todėl ir KŪRĖJUI yra metami PRIEKAIŠTAI, kad būtent Kūrėjas APSIRIKO DĖL SAVOJO PASIRINKIMO, NES GI JIS PASIRINKO PRALAIMĖTOJĄ.
Ir tikrai, jis kol kas pralaimi, nors buvo laimėtojas, kada surinktų duomenų jis nenuslėpė, bet perdavė savo vadovams, ir reikalavo sustabdyti kosminio laivo pakilimą.
Aišku, gyvulinis protas ir tada savo JAUČIAMA BAIME nustelbė TROŠKIMĄ sustabdyti septynių kosmonautų fizinę žūtį, nes gali prarasti DARBĄ, ne fizinę gyvybę, bet fizinio kūno palaikymo komforto zonoje geru atlyginimu uždarbį ir kitų žmonių vertinamą darbą. Todėl JIS NEIŠDRĮSO duoti interviu pats paskambinęs televizijai prieš kosminio laivo paleidimą, kad sustabdytų jo paleidimą. Aišku, tai būtų iš karto jam kainavę jo atleidimą, o gal net ir NASA ir Thiokol kompanijos teisminius ieškinius dėl šmeižto, dėl materialių nuostolių su milijonais dolerių prieš buvusį darbuotoją – eilinį inžinierių, net jeigu ir būtų nustatyti pažeidimai, bet vadovai savo klaidų nemėgsta pripažinti, tuo labiau jeigu jie šitą padaryti buvo priversti tokiu viešu skandalu, nes tai reiškia jų kaip vadovų kvalifikacija niekam tinkama. Ir tuomet sustabdytas skrydis, milijoniniai nuostoliai kompanijoms, o milijardiniai ateityje, dėl pasitikėjimo praradimo, o tuo pačiu ir naujų užsakymų praradimo, ir visa tai jokiu būdu neįrodo, kad kosminis laivas būtų susprogęs, nes jis gi nesprogo, o tai būtų pateikiama kaip inžinieriaus ligotos fantazijos vaisiai. Kada avarija įvyksta, tada jos pasekmės yra, o jos išvengus, ne faktas, kad avarija būtų įvykusi.
Todėl gyvuliniam protui įveikti BAIMĘ DĖL PASEKMIŲ JAM ASMENIŠKAI yra nepaprastas iššūkis. Ir nesvarbu, kur jis būtų – Lietuvoje, Amerikoje, Rusijoje, Anglijoje, Airijoje, Latvijoje, Baltarusijoje, Afrikoje, visur BAIMĖ BE KŪRĖJO ATRADIMO SAVYJE YRA MILŽINIŠKA – IR LABAI DAŽNAI – NEĮVEIKIAMA VIRŠUKALNĖ, kada susiduria atskiras mirtingasis su galinga kompanija ar net visa valstybe.
Tad ir būtina pirmiausia siekti Kūrėjo atradimo savyje, o tada jau GILINTI ĮTIKĖJIMĄ IR PASITIKĖJIMĄ TIEK KŪRĖJO VEDIMU IŠ VIDAUS, TIEK IR SAVIMI, IR VEIKTI TIK TAIP, KAIP VEDA KŪRĖJAS IŠ VIDAUS.
TOKS URANTŲ GYVASIS KELIAS.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-01-31 17:35:33



Štai jums šito mokymo tikrovės PATVIRTINIMAS.

Ką tik perskaičiau anglų BOKSININKO Fury teiginį - „Kovoju ne dėl pinigų. Kovoju ne dėl šloves. Kovoju ne dėl garbės. Kovoju, nes man tai patinka. Man patinka gauti smūgį į veidą, man patinka kraujo skonis. Man patinka skaudinti kitus. Skamba beprotiškai? Man kova yra mano gyvenimas. Aš nieko daugiau nesu daręs, be kovojimo negalėčiau gyventi“
Beje, šio NUOŽMOGIO pavardė anglų kalboje turi reikšmę ĮSIUTIMAS, ĮNIRŠIS, ĮTŪŽIS.
Tai KOKĮ gi jo asmenybės tapatybės AKTUALĄ IŠ JO GALI MINTIES DERINTOJAS IŠGAUTI šiame pasaulyje? JOKIO. TAI - TIKRAS GYVULYS. Ir šiandien TOKIE yra - rytoj bus DAR BAISESNI - POLITIKOJE, SPORTE, MOKYKLOJE, MEDICINOJE, KARIUOMENĖJE-ŽUDUOMENĖJE, ŠEIMOJE.

ŠTAI KODĖL CIVILIZACIJA, VIEN TIK GYVULINIO PROTO ATVESTA IKI ŠIOS DIENOS AKLAVIETĖS VISOSE SFEROSE, KAI NET IR ŽEMDIRBYS ŽUDO GRŪDĄ IR JAVĄ PESTICIDAIS, HERBICIDAIS, IR KITAIS NUODAIS, VIEN TIK IŠ SAVO GYVULINIO PROTO GODUMO, KAI MAISTĄ GAMINANTYS VERSLININKAI TIESIOGINE PRASME KEMŠA NUODUS Į SAVO GAMINAMUS PRODUKTUS IR VEŽA PARDUOTI, KAI GENEROLAI IR POLITIKAI VIEN TIK SAVO GYVULINIU PROTU ŽUDO ŽMONIJĄ, PIRKDAMI GINKLUS-ŽUDIKLIUS, IŠLAIKO KARIUOMENES-ŽUDUOMENES NE IŠ SAVO PINIGŲ, BET IŠ VISŲ ŽMONIŲ SURINKTŲ PINIGŲ, KAI ŽMONĖS GYVULINIO PROTO PRIIMTŲ POLITIKŲ SPRENDIMAIS NEBEGALI IŠGYVENTI SAVO GIMTINĖJE IR TURI BĖGTI IŠ SAVO KAIMO, SODŽIAUS, KAI VYRAS ŽUDO ŽMONĄ, VAIKAS TĖVĄ, MOTINA VAIKĄ, KAI ŠEIMA GALIMA TARP VIENOS LYTIES ASMENŲ, IR VISUOMENEI TAI PATEIKIAMA KAIP EVOLIUCINĖS PAŽANGOS VIRŠŪNĖS PASIEKIMAS, KAI MOKINYS ŽUDO MOKYTOJĄ DĖL PAREIKŠTOS PASTABOS PAMOKOS METU AR PARAŠYTO BLOGO PAŽYMIO, KAI VAIKAI DAR DARŽELYJE TĖVŲ ATVEDAMI LAKUOTAIS NAGAIS, KAI VAIKAI IŠNAUDOJAMI IR PRIEVARTAUJAMI VARDAN GYVULINIO PROTO BUJOJIMO, KAI KARAS LAIKOMAS GYVULINIO PROTO PRIIMTINU VEIKSMU, KAD PATENKINTŲ IR PATEISINTŲ SAVO GYVULINIŲ INTERESŲ SIEKĮ ŽUDANT IR NAIKINANT KITUS SAVO DVASIOS BROLIUS IR SESES, IR DAR DAUG DAUG KITŲ GYVULINIO PROTO APRAIŠKŲ DABARTINIAME ŽMONIJOS GYVENIME BE KŪRĖJO, TAI JOKIOS - NET MENKIAUSIOS - GALIMYBĖS DABARTIES CIVILIZACIJAI IŠLIKTI NĖRA.
Tačiau URANTAI net ir cunamio bangos ir žemės drebėjimo VISOJE PLANETOJE akivaizdoje TURĖS - JAU TURI - APSAUGĄ, SUTEIKTĄ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU, PER APVAIZDOS ĮSIKIŠIMĄ, KAD MES - URANTAI - IŠLIKTUME URANTIJOJE, IR PRADĖTUME KURTI NAUJOSIOS RASĖS GYVĄJĄ KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - CIVILIZACIJĄ DRAUGE SU PAČIU KŪRĖJU, IR PAGAL KŪRĖJO SUMANYTĄ, IR ĮGYVENDINAMĄ, EVOLIUCINĮ PLANĄ VISAI KŪRINIJAI.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-01-30 20:01:43



Čia tikrai viskas labai nuostabu . Ar jūs nemanote , kad dabartiniai urantai , turintys jau tokį milžinišką potencialo aktualą , ar negalėtų tapti naujaisiais Adomais ir Ievomis ?
Klausimas be jokių užkambarių , tiesiog perskaitęs šitą straipsnį , nevalingai man kilo toks klausimas . Tai ir klausiu . Klausimas visai normalus .

O jeigu rimčiau , tai pažangusis mokslas jau visai drąsiai kabinasi ir prie dvasinio genetinio kodo . MANOMA , kad kiekviena lytinė lastelę , savo genetinio kodo spiralėje , turi ir dvasinė atmintį tų praeities gentainių , iš kurių , vėliau užaugęs jau vyras ir moteris , savo lytinio akto metu , nori sukurti naują gyvybę . Na kartais , gal nori , o gal ir nenori , bet moteris pastojo ir nauja gyvybė vystosi .

TOLIAU MANOMA kad , nes kiekvienoje lastelėje , kiekvienoje molekulėje , kiekviename atome , veikia kuriamasis Protingosios Visatos potencialas . Urantijos knygoje rašoma , kad visą kuriamąjį kosminį aktą vykdo , kiekvienos Supervisatos , Vietinės visatos Motinos Dvasios . Galima manyti , kad veikia ir Rojaus Trejybė , tačiau tai jau būtų sviestas sviestuotas . Kam Rojaus Trejybei varlinėti po visus atomus , jeigu su šia funkcija tobulai susitvarko Vietinės Visatos Motina Dvasia .

Tai tokia mano nuomonė . O šiaip dėl tos degradacijos , dėl viso pasaulio degradacijos , tai tikrai viskas teisinga . Jeigu prie alkoholio ir narkotikų vartojimo ir jų poveikio dar pridėsime ir žemės kultūrų mutantų poveikį , o su jais ir globalųjį , masinį antibiotikų poveikį , o prie to dar ir pesticidų ir grūdo brandą skatinantį baisųjį dioksiną , tai turėsime tikrą Sodomą ir Gomorą , jau dabar egzistuojančią aplink kiekvieną iš mūsų .

Tačiau būkime visada optimistai ir likime visada optimistai . Su Dievu viskas įmanoma ir viskas visada pasiseks , jeigu tik kasdiena būsime su juo . Šviesos žmonės tikrai bus kita rasė .

paulius456
2016-01-28 22:50:23



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal