Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas - kodėl mirtingieji bijo Tiesos, Tikrovės, ir Gyvojo kelio Urantijoje?

Tai, kad aplinkui viešpatauja neteisingumas TEISMUOSE, melas POLITIKOJE, iliuzija ŠEIMOJE, savanaudiškumas MOKYKLOJE ir DARBE, nepagarba GATVĖJE tik liudija, kad dar nėra ne tik bendruomenės, bet ir visuomenės, kurioje viešpatautų Tiesa, Teisingumas, ir Meilė – Gyvojo kelio KŪRĖJO TIKROVĖ. O tai reiškia, kad nėra jokio vystymosi BENDRO PAGRINDO, ANT KURIO BŪTŲ VYSTOMA VISUOMENĖ. O tai taip pat reiškia vieną vienintelį galimą paaiškinimą – mirtingieji dar tebeturi laukinio lygio protą, dėl to jų mąstymo vektorius VIEN TIK SAVANAUDIŠKA, IR SAU PAČIAM, KAIP IR VISIEMS, KENKIANTI KOVA, KOVA, IR NIEKO DAUGIU, TIK KOVA – UŽ SAVE, SAVO VIETĄ ŠEIMOJE, APLINKOJE, MOKYKLOJE, DARBE, GATVĖJE, NET IR SAVO VIDUJE. Kiekvienas VIS KOVOJA UŽ PATOGUMUS SAU IR SAVO INTERESUS, KAD JIE KAIP TIK IR DUOTŲ KUO DAUGIAU PATOGUMŲ SAU.

Ir niekas net nemąsto apie VISUMĄ – APIE VISUMOS ŠVIESĄ IR TIESĄ – KŪRĖJĄ – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, IR SAVO ASMENINĮ GYVENIMĄ SU KŪRĖJU VISUMOS LABUI NUOLATOS.

Kiek daug kartų yra girdėtas, ir vis dar iki šios akimirkos gajus, tvirtinimas – KIEKVIENAM YRA SAVO TIESA, NEREIKIA SAVO TIESOS PRIMESTI KITIEMS. Šis teiginys neturi nieko bendro su Tikrove, todėl jis ne tik neteisingas, bet ir klaidinantis kitus, kurie kaip papūgos, jį atkartoja kitiems. Šitaip jį nugirsta ir vaikai, ir auga tokio klaidingo teiginio samprata. Todėl savaime suprantama, kad tokie suaugę vaikai BIJOS ir Tiesos, ir Tikrovės, ir Gyvojo kelio, nes jie vis kartos – VISI KELIAI VEDA PAS DIEVĄ, ir visiškai būdami bejėgiai suvokti šito teiginio giluminę prasmę. Tai yra tiesiog idėjinis teiginys visiškai neaiškinantis, o kaip gi PATEKTI PAS TĄ DIEVĄ, jeigu jau visi keliai veda pas Jį?
Štai kodėl ir prireikė mirtingajam pateikti Gyvąjį kelią ir Tiesą – Tikrovę iš Kūrėjo – kad gilumine prasme jis ne tik suprastų, bet ir asmeniškai patirtų ne kažkokio IDĖJINIO DIEVO, bet ASMENIO KŪRĖJO – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Asmenų atradimą savyje, kad ši transformacija iš vidaus pakeistų jo visas iki tol egzistavusias KLAIDINGAS sampratas apie tiesą, teisingumą, gėrį, grožį, meilę, jog tai žmogui pasiekiami dalykai be jokio Kūrėjo, be jokios pagalbos iš aukščiau, jog tai mirtingojo sugalvotos ir siektinos charakterio savybės. Laimei, jog taip nėra, nes tuomet tikrai iš chaoso ir painiavos galvoje niekada neišbristume, ir dar labiau ir toliau degraduotume savo klaidingose sampratose, kurias siektume įgyvendinti, ir kiekvienas savaip, ir tik savo naudai.

Tiesa yra viena. NĖRA JOKOS ANTROS, TREČIOS, KETVIRTOS TIESOS, NĖRA JOKIOS TIESOS KIEKVIENAM PAGAL SAVO SUPRATIMĄ.

Tiesa yra viena, ir visai kūrinijai ta pati.

Tiesa – tai Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU numatytos, ir įgyvendinamos, laiko ir erdvės visatoms, EVOLIUCIJOS, kokią TIKROVĖJE, iš Savo energijos virpesių, sumanė DIDYSIS ŠALTINIS IR CENTRAS – ARCHITEKTAS-KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU, IR VIEN TIK MEILĖS MOTYVU IR PAGRINDU, SANTYKIS, GYVAS RYŠIS, SU ŠIUO ŠALTINIU – EVOLIUCIJOS AUTORIUMI IR ĮGYVENDINTOJU.

Todėl kuo toliau nuo Kūrėjo gyvena ir veikia tvarinys, tuo didesnę paklaida jo protas gali padaryti, ir padaro, mėgindamas tiek sau išsiaiškinti, tiek kitiems aiškinti Tiesą, Tikrovę, Gėrį, Grožį, Meilę, jeigu jis nepatiria gyvo asmeninio ryšio su Kūrėju.
Kadangi Kūrėjas yra DVASINIS – tai ir jo TIKROVĖS TIESOS APRAIŠKOS YRA DVASINĖS. Tuo tarpu mirtingasis yra kaip tik toliausia nuo Kūrėjo, o Urantijoje priedo dar iki šiol tebebūdamas savo gyvulinio materialaus proto nelaisvėje, DVASINIŲ dalykų nesuvokia, nes jie jam nepatirti, dėl to svetimi, nepažįstami. Gyvulinis protas visko, ko nesupranta ir nepatyrė, BIJO.

Tačiau vis tik dėl to, kad jis po Jėzaus savęs padovanojimo misijos Urantijoje gavo AVANSU paties Kūrėjo – Didžiojo ŠALTINIO IR CENTRO – fragmentą – Minties Derintoją – ir jį gavo Jėzaus pastangų dėka, bet pats dar tokių pastangų niekada nedėjęs, todėl iš savo Minties Derintojo į pasąmonę perteikiamas Tiesos, Teisingumo, Gėrio, Grožio, Meilės sampratas fragmentiškai išsiaiškina savo ir sąmonės lygiu, ir labai jau toli nuo Minties Derintojo jam suteiktų šių teiginių TIKROVĖS.
Štai dėl to ir atsiranda filosofiniai traktatai apie Dievo BAUSMĘ, apie tokį Dievą, TIKROVĖJE NEEGZISTUOJANTĮ, kuris naikina ištisas jam nepaklususias gentis ir tautas. Ir per kartų kartas mirtingasis maitintas, o tiksliau nuodytas, tokiais Tikrovę ir Tiesą neigiančiais teiginiais, vis tik juos laiko tikrais, ir PANIŠKAI BIJO KITOKIŲ TEIGINIŲ, kurie jį kviečia ir ragina NEBIJOTI ATRASTI SAVYJE MYLINTĮ KŪRĖJĄ – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU. Kas tai? Koks čia dar Kūrėjas, kuris myli be jokios BAUSMĖS NEPAKLUSNIEMS, TAIP NEGALI BŪTI, ČIA JAU GUNDYMAS NUO ŠĖTONO – ATSISAKYTI SAVO TĖVŲ IR PROTVĖVIŲ DIEVO, IR EITI NEŽINIA KUR. Juk ir bažnyčioje kunigas įspėjo, kad Biblija rašo, jog ateis antikristas ir žmones klaidins, net ir gražiais žodžiais.
Todėl mirtingasis, nors ir jaučia meilės, teisingumo, tiesos, gėrio, ir grožio ILGESĮ, nes šias amžinąsias vertybes jam Minties Derintojas į pasąmonę perteikia, bet net ir tokiu atveju jis NEGALI panaikinti LAISVOS VALIOS IR BAIMĖS APRAIŠKŲ, kurias jaučia mirtingojo gyvulinis materialus protas, nes Minties Derintojas, būdamas pats DVASIA, IR DVASIOS ŠALTINIO IR CENTRO DALELĖ, DIRBA SU MIRTINGOJO DVASINIU IR DIEVIŠKU PROTU, KURIS DAR NET NEPAŽADINTAS, NES GYVULINIS PROTAS SAVO BAIMĖMIS IR KLAIDINGAIS INTERESAIS BŪTENT IR TRUKDO PABUSTI MIRTINGOJO DVASINĖS ASMENYBĖS DVASINIAM ŠVIESOS PROTUI, KURĮ YRA SUTEIKĘS KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU. Todėl Minties Derintojas, kad jau apsigyveno tokio savo asmeninėmis dvasinėmis pastangomis nenusipelniusiame prote, tai ir dirba su tuo DVASINIU ASMENYBĖS PROTU, KURIS PRADĖS VEIKTI TIK PO MIRTINGOJO PRISIKĖLIMO. Kitaip tariant, Minties Derintojas dabar nešvaisto laiko tam, kad mėgintų prisibelsti prie mirtingojo gyvulinio proto, kai žino, jog prie jo neprisibels vis tiek, tad dirba tolyn į priekį, kad toks mirtingasis turėtų praskaidrintą protą po prisikėlimo, nes mirtingajam vis tiek reikės įsisavinti tokią pradinę dvasinę šviesą, kaip Tiesos ir Tikrovės pažinimą nuo pat pradinio laiptelio, kurį, deja, jis ignoruoja savo pradiniame pasaulyje – Urantijoje.

Todėl dabar Urantijoje ir viešpatauja tik kiekvieno savaip suvokiamos, ir savaip interpretuojamos – BE KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – tiesos, teisingumo, gerio, grožio, meilės sampratos. Tad savaime suprantama, kad iki užkimimo bus DAR GARSIAU šaukiama – KIEKVIENAM SAVO TIESA, VISI KELIAI VEDA PAS DIEVĄ, NĖRA JOKIO VIENINTELIO GYVOJO KELIO, VISI KELIAI GERI. Ir tai savaime reiškia, kad aplinka – ir atmosfera toje aplinkoje – tik dar labiau prastės, klaidos KIEKVIENO gyvenime tik augs, ligos vis labiau ims įsisiautėti ir tarp jaunų, savanaudiškumas vis aršiau liesis iš visų pusių ir visur per kraštus, ir mirtingieji dėl to patirs tik dar daugiau kančių, neteisingumo, dar daugiau BIJOS VISKO – NET SAVO ŠEŠĖLIO MĖNESIENOJE. Vaikai bus skriaudžiami šeimose, nes jose nėra meilės, mokykoje patyčios tik žiaurės, nes mokykloje nėra šviesos ir gėrio, meilės ir tiesos – nėra TIKROVĖS, VIEŠPATAUJA GYVULINIO PROTO ILIUZIJA, KURI GYVULINIAM PROTUI SUDARO TIKROVĖS REGIMYBĘ KAIP KREIVŲ VEIDRODŽIŲ APLINKOJE. Todėl NĖ VIENAS MOKYTOJAS taip ir nesusimąsto – o kas yra jis pats, kokia jo gyvenimo PRASMĖ, kiek jis pats yra vertas pažinti tiesą, teisingumą, gėrį, grožį, meilę? Todėl tokia mokykla negalės paruošti nieko kito, tik DVASIOS INVALIDUS. O kas bus iš tokių dvasios ubagų, kada jie taps politikais, mokytojais, policininkais, daktarais, verslininkais, tėvais? Nesunku suvokti, kad kiekviena nauja karta bus dar labiau nutolusi nuo KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – Tiesos, Teisingumo, Gėrio, Grožio, Meilės.

TAD TOKIO MIRTINGOJO ŠVIESOS IR TIESOS BAIMĖS APRAIŠKŲ SUKELIAMOS BŪSIMOS PASEKMĖS JUMS TURI BŪTI JAU DABAR AIŠKIAI SUPRANTAMOS – VISAI LIETUVAI IR PASAULIUI.

Štai kodėl yra vienintelis ir tikras GYVASIS kelias, kuris ir veda mus – urantus – namo į Rojų pas mūsų tikruosius Tėvus – Rojaus Trejybę-AŠ ESU jau dabar, dar mums esant čia – Urantijoje – atradus Kūrėją savo viduje ir vis labiau pažįstant ir patiriant pačius Rojaus Tėvus, ir Juos vis labiau mylint, ir be jokios baimės, kad Jie darytų ką nors blogo Savo mylimam vaikui – Sūnui ar Dukrai – kad šis išsigąstų ir bijotų savo Rojaus Tėvų, ir vien tik iš baimės Jiems paklustų.

Štai kodėl mes – urantai – ir sakome, kad TOKIO varančio savo vaikams BAIMĘ dievo nėra, ir būti negali, nes Kūrėjas yra ŠVIESOS IR PALAIMOS ŠALTINIS IR CENTRAS, TODĖL JIS SPINDULIUOJA TIK MEILĖS IR GĖRIO, TIESOS IR TIKROVĖS, RAMYBĖS IR GROŽIO AUKŠTO DAŽNIO ENERGIJOS VIRPESIUS, KURIE IR NUMATYTI TAM, KAD EVOLIUCIJA VIS RYŠKIAU APIMTŲ VISĄ KŪRINIJĄ, KADA KŪRĖJO ŠVIESA IR TIESA TAMPA KIEKVIENAM ASMENIŠKAI SAVA, EINANT TIKROVĖS GYVUOJU KELIU SAVO LYGIU, IR EINANT TAIP, KAIP VEDA KŪRĖJAS, SAVO EVOLIUCINIO PLANO SUMANYTOJAS IR ARCHITEKTAS, IR MUS – SAVO MYLIMUS VAIKUS – SU MEILE PANAUDOJA KAIP SAVOJO PLANO ĮGYVENDINTOJUS – BENDRAKŪRĖJUS DRAUGE SU JUO.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.


Algimantas
2016-03-22 11:08:30

Komentarai

Mielas Pauliau – nors nepanašu, jog tai tavo tikrasis vardas, tavoji baimė neleidžia tau pasirašyti savo tikruoju vardu – tu esi teisus, kada teigi – nors ir su abejone –

Gal tu Algimantai ir ant labai aukšto dvasinio laiptelio stovi , gal tu esi Pranašas , o gal iš aukštybių Pasiuntinys? Kas čia dabar patikrins ir kas pamatuos ? Turi Dievo dovaną fantastiškai rašyti , rodai žmonėms fantastinę siekiamybę , kaip pasiekti Rojų per savo mokymus , o per tai amžinąjį gyvenimą . Tai yra labai gerai ir aš tik pritariu.

Štai čia ir padėk TAŠKĄ. TOLIAU JAU PRASIDEDA TAVO IŠVEDŽIOJIMAI, KURIE PRASILENKIA SU TIKROVE.

Tau aš parašiau paaiškinimą, kuris yra pateiktas šioje temoje – ir kurio tu IŠ VISO TAIP IR NESUVOKEI, todėl pateiki šiuos savo išvedžiojimus, kurie neturi nieko bendro nei su mano veikla, nei su Kūrėju. todėl daugiau vėl nuo pradžių kartoti tai, ko tu NEPAJĖGI SUVOKTI, nematau prasmės, tiesiog tai būtų švaistomas laikas.
Po PRISIKĖLIMO VIS TIEK MANO MOKYMUS PRIVALĖSI ĮSISAVINTI, JEIGU NORĖSI ŽENGTI GYVUOJU KELIU TOLIAU.

O šitame pasaulyje, yra daug kitokių svetainių, ten ir ieškok Šviesos ir Tiesos SAVOJO laiptelio, jeigu tu nenori stotis ant šiuo metu tau – ir visiems – nuoširdiems – TIESOS IR ŠVIESOS ŠALTINIO IEŠKOTOJAMS – MANO SIŪLOMO LAIPTO – ATRASK ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVYJE IR GYVENK SAVO TIKRĄJĮ, O NE ILIUZINĮ GYVENIMĄ, ir tik TAIP, KAIP TAVE VEDA ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU iš vidaus. Ir ne mažiau.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-04-13 10:09:52



Gal tu Algimantai ir ant labai aukšto dvasinio laiptelio stovi , gal tu esi Pranašas , o gal iš aukštybių Pasiuntinys? Kas čia dabar patikrins ir kas pamatuos ? Turi Dievo dovaną fantastiškai rašyti , rodai žmonėms fantastinę siekiamybę , kaip pasiekti Rojų per savo mokymus , o per tai amžinąjį gyvenimą . Tai yra labai gerai ir aš tik pritariu .
Tačiau turi tokią užaukštintą nuomonę apie save ir jau tada , bet kokia elementari žmogiška diskusija yra pasmerkta , iš karto nutrūkti , nes visą Kūrinijos plėtrą ir veiksmą suvedi keturiems DIEVAMS , kurie žmonijos sąmonėje , per praeities amžius nebuvo apreikšti , todėl užkerti žmogui kelią į dvasinę laisvę ir individualybę , kurią jis žino per DIEVĄ TĖVĄ ir kurioje gyvena visa dvasinga žmonija , nes šioje Saulės sistemoje žmogus buvo sukurtas pagal KŪRĖJO paveikslą ir panašumą , tai yra pagal DIEVO TĖVO panašumą . O kuo tie panašumai gali būti ? Tik per sąmonės , proto panašumą , tik šiame aspekte galime ieškoti kūrinio ir KŪRĖJO panašumų , o per tai ir susiliejimų .

Kaip tu manai , kas tai yra ? Jeigu vadovausies ne tik Urantijos knyga , kurios platformoje gimsta ir tavieji apreiškimai , bet pažiūrėsi ir į kitus šaltinius , kuriuos gauna AUKŠTOS žmogiškos dvasinės asmenybės , gal ir panašios į tave , tai sužinosi , kad ne sekta , ne bažnyčia turi gimti ir atgimti žmogaus sąmonėje , bet žmonių brolystė ir besąlygiška meilė , toje žmonių populiacijoje , kuri vadinasi žmonija . Žmonės turi išmokti mylėti vienas kitą , jeigu nori išlikti , kaip žmonija . Žmonija turi subręsti brolystės meilėje visa siela ir protu , ir sąmone , kad tuo panašėtų į KŪRĖJĄ ir taptų Dievo Tėvo sąmonės dalimi , tai yra to paveikslo dalimi , pagal kurio panašumą ir buvo sukurti .

Kaip priartėti ? O taip , tais pačiais savosios asmenybės dvasiniais virpesiais , kuriuos ir tu Algimantai , taip mėgsti pabrėžti ir akcentuoti , kad tik su užaukštintais savo dvasiniais virpesiais , urantai atsiremtų į Rojaus Trejybę ir Aš Esu ir tuo siektų vis aukštesnių savo tikėjimo aukštumų . Tebūnie ir taip , dėl takelio aš tikrai nesiginčysiu dėl pagrindinio kelio . Tuos dvasinius virpesius aprašydamas tikrai teisingai rašai , tačiau štai dėl žodžio , dėl raidės , jau brėži raudoną liniją , tarp savęs , tarp savo mokymų ir likusio pasaulio , kuris dievą KŪRĖJĄ kitais žodžiais vadina.
O aš manau , kad Kristus neveltui tiek daug kalbėjo savo mokiniams apie brolystės dvasią , o per tai ir apie sūnysitę , Dievo Tėvo sąmonėje , jeigu tik žmogaus protas ir sąmonė užaugs iki tokių dvasinių virpesių , o altruistinė brolystės meilė ir dvasia taps vedančiąja pas visų TĖVĄ , tai tie žmonės tikrai gyvens Dievo Karalystėje .

O kaip užaugs ? O užaugs tik per nuolatinį žmogiškosios brolystės , meilės , patyrimą , per patarnavimo patyrimą , čia ir dabar , konkrečiam asmeniui , vienam , dviem ar dešimčiai žmonių , tačiau konkrečiai žmogui , o ne abstrakčiai , kažkur ten į visumą . Visuma yra tuštuma , o Dievo dvasia gyvena asmenybėse . Besąlygiška meilė žmogui ar žmonijai pasiekiama tik per asmeninį patyrimą , tik su konkrečiais žmonėmis , nes altruistinė meilė gali būti tik konkreti žmogiška , nes tai įpareigoja ta laiko ir erdvės dimensija kurioje egzistuoja tariamai kietasis pasaulis . Čia ir dabar , su savo proto ir sąmonės vis aukštesnių dvasinių virpesių patyrimu einame link TĖVO , prie TĖVO sąmonės , kuri yra niekas kitas , kaip pati Kūrinija , kuri visa ir ištisai yra Dievo TĖVO sąmonėje , o mes joje gimstame , egzistuojame ir tampame panašūs į TĖVO paveikslą ir panašumą , arba nugrimzdę savo pasiputime , panibėrijoje , egoizme netampame , nesugebame įsirėminti , įsibūtinti , susilieti su TĖVO sąmone ir tada tampame tik nesąmoninga gamtos dalimi .
Gal aš labai skiriuosi nuo tavo minčių ir mokymų . Gal būt, tačiau tai mano kelias ir tiesa . Trokštu siekti ir siekiu KRISTAUS sąmonės savyje , būti meilėje su savimi ir su pasauliu , kad per tai augčiau siela ir dvasia , brolystės meilėje ir KRISTAUS tiesoje , o per tai galėčiau prisiglausti ir likti TĖVO sąmonėje amžinai .

paulius456
2016-04-12 20:24:20



Mielas Pauliau, kiekivenas iš mūsų turime savo dvasinį laiptelį, todėl tavo vinoks l;aiptelis, mano kitoks. O tu prasilenki su TIKROVE, kada teigi NETEISINGAI -

GERB. ALGIMANTAI , niekas nebijo nei tos tiesos , nei tos tikrovės , tačiau kai tu savo forumą laikai prispaudęs po devyniais užraktais , tai nei vienas dalyvis negali pareikšti , nei savo nuomonės , nei kitokios nuomonės , jeigu tik ši nuomonė, nors kiek , skiriasi nuo tavosios nuomonės .

Pirmiausia Tiesos BIJAI TU. Todėl tu ir žodžio DIEVAS laikaisi kaip TURĖKLŲ, bet nedrįsti man ištarti MYLIMAS ALGIMANTAI, TU ESI TEISUS, KAD NELEIDI ČIA VYSTYTIS MOSLINIAMS DIPUTAMS, NES JIE VEDA TIK TOLYN NUO TIESOS, KURI YRA IŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU.
Man tavo PAGARBOS nereikia, man reikia tavo MEILĖS. Tai ir yra aukščiausias laiptelis, kurį sutiekia asmenybei Rojaus Terjybė-AŠ ESU - MEILĖ. Štai rašyk, kokie yra tavo patyrimai GYVAJAME kelyje., o ne nukopijavęs pseudomokslinius straipsnelius talpink į mūsų - urantų Forumą - šitaip jį tik užteršdamas pseudomokslinių teiginių lavinomis.
Mokslininkas neatradęs Rojaus Trejybės-AŠ ESU yra PSEUDOMOSKLINNKAS, NES PATS NETURI MOKSLO PAGRINDO, TODĖL YRA KAIP NAMAS BE PAMATŲ.
Štai todėl aš jus visus mokau, kad iš pradžių paklokite pamatus, o tada pradėkite statyti ir namą, o ne atvirkščiai, kaip yra dabar.
Mielas Pauliau, tu net nesuvoki, ką rašai pats.
Teisiogine prasme tu NUSIŠNEKI, NET GI PRIEŠTARAUJI LOGIŠKAM TEIGINIŲ DĖSTYMUI RAŠYDAMAS -

Neapeliuoju nei į jūsų tiesą , nei į jūsų sąžinę , nes fantastinių dogmų tikrovėje žmonės kuriantys savo tiesas , iš tiesų yra jų tikrovėje ir nieko daugiau nemato ir nieko daugiau nenori žinoti .

TIESA YRA VIENA - ROAJUS TREJYBĖS-AŠ ESU TIKROVĖ KŪRINIJOS PASIREIŠKIMU PAGAL ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU EVOLIUCINĮ PLANĄ.
Tu žvelgi į pasaulį tik šios akimirkos perspektyva, o aš žiūriu tūkstančius metų pirmyn. Būtent dėl to ir vedu jūsų - kiekvieno - proto mąstymo vektorių į ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, ir į nieką daugiau, ir į nieką mažiau. TOKIA YRA MANOJI MISIJA SKELBTI SAVO EVANGELIJĄ - ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU YRA VISOS KŪRINOJOS KŪRĖJAS, IR SAVO DVASIĄ PADOVANOJO KIEKVIENO IŠ MŪSŲ NESUTRIKUSIAM PROTUI, TODĖL KIEVEINAS GALIME ATRASTI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU KETURIS ASMENIS SAVYJE IR PATIRTI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU TĖVYSTĘ-MOTINYSTĘ, IR VISOS ŽMONIJOS BROLYSTĘ, IR NET VISOS KŪRINIJOS DVASINĖS ŠEIMOS BROLYSTĘ. Ir tik įsisavinus šią evangeliją pasikeis ir mokslas, ir šeima, ir mokykla, ir politika, ir ekonomika, ir visuomenė-žmonija-Lietuva-planeta, ir gyvenimas.
BŪTENT DĖL TO, KAD YRA TOKIŲ KAIP TU, KURIE MANE KALTINA TUO, KO AŠ NET MINTYSE NETURIU, JAU NEKALBANT, KAD TĄ DARYČIAU VEIKSMAIS, LEITUVOS VALDŽIA NESUVOKIA SAVOSIOS PRIEDERMĖS - NEŠTI GYVĄ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ŠVIESĄ, TIESĄ, IR GYVENIMĄ VISAI VISUOMENEI, TODĖL ŽMONĖS IŠ LIETUVOS BĖGA. IR TAVOJI KALTĖ TAIP PAT YRA REALI, NES IR TU BIJAI TIESOS IR TIKROVĖS,. TU BIJAI MANO EVANGELIJOS, NES TAU RAMIAU TŪNOTI NIEKO NEKEIČIANT SAVYJE.
Tu teigi pats NESUVOKDAMAS, KĄ -
O pasaulis Algimantai , tai spalvotas pasaulis , tai pasaulio spalvų žaismas , tai garsų žaismas , tai meilės ir jausmų žaismas , tai ir proto išmąstymų žaismas , tiek pragmatiškų loginių , tiek ir dvasinių sampratų įvairovėje .
Roajs Trjeybės-AŠ ESU Evoliucija numato kiekvieno Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnaus ir dukros kuo ryškesnį savo DVASINIŲ TĖVŲ - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - PADOVANOTOS ASMENYBĖS savybių pasireiškimą, kuris kaip aidu atkartotų Dvasinių Tėvų charakterio savybes - ir tik tada prasideda KŪRYBA DRAUGE SU ROJAUS TĖVAIS, IR NE KITAIP. Tokia yra TIKROVĖ, o ne mano Tiesa. Tu jos dar nematai, nors kalbi apie KAŽKOKIĄ įvairovę. ĮVAIRŪS TIK PASIREIŠKIMAI, O TIKROVĖ IR TIESA YRA VIENA - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU.
TAVO TEIGINIAI YRA GRYNAI FILOSOFINIAI IŠMĄSTYMAI - JIE NETURI GYVYBĖS -
Dievas Tėvas , dievas Kūrėjas sukūrė pasaulį proto ir sąmonės laimei , džiaugsmui , meilei ir , kad šie protai patirtų nuostabiausių žmogiškų jausmų patyrimų , kaip įvairiapusiškuose dialoguose , taip ir broliškuose santykiuose ir patarnavimuose , tarp visų šalia egzistuojančių žmogiškųjų esybių , kurios visos savo protų gyvybine funkcija yra maitinamos ta pačia begaline , besąlygiška Dievo Tėvo meile . Dievas myli , mylėjo ir mylės visus žmones vienodai.

Aš suteikiu pačią ryškiausią GYVOSIOS ŠVIESOS IR TIESOS SAMPRATĄ VISOJE PLANETOJE, GAUDAMAS JĄ IŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU, TODĖL JĄ VIS IŠPLEČIU IR GILINU, KO NEGALI PAMATYTI PER JOKIUS TELESKOPUS, KAD IR KAIP TYRINĖTUM VISATĄ, IR ŠLOVINU IR GARBINU SAVO TĖVĄ IR MOTINĄ - ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, IR KITUS - VISUS - MOKAU ATRASTI SAVO VIENINTELIUS TĖVUS - ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVYJE, IR ŠLOVINTI IR GARBINTI TIK ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU VISA SAVOSIOS DVASINĖS ASMENYBĖS TOS AKIMIRKOS TAPATYBĖS NUOŠIRDUMO GELME. Todėl tada ir dingsta idėjinis Dievas, kaip ir pats žodis DIEVAS, nes jį pakeičia gyvas TĖVAS IR MOTINA - ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU. Ir tada taip pat dingsta ir džiaugsmas, ir laimė, ir patarnavimas, nes visa tai yra žmonių gyvulinio proto troškimų emociniai vaisiai, o juos pakeičia PALAIMA IR RAMYBĖ, KURI UŽLIEJA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU SŪNŲ AR DUKRĄ IŠ VIDAUS PER GILUMINĮ ATSIVĖRIMĄ ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU, IR ŠIS PATYRIMAS IŠAUKŠTINA SŪNŲ IR DUKRĄ IŠKELDAMAS JUOS Į BENDRAKŪRĖJO STATUSĄ SU PAČIU KŪRĖJU - ROJAUS TĖVAIS - KURIANT GĖRĮ VISŲ ŠVIESOS LABUI, IR NE BET KAIP, O TAIP, KAIP VEDA ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU IŠ VIDAUS MINTIES DEIRNTOJO DĖKA, IR VADOVAUJANTIS MEILĖS VIDINIU JAUSMU, MANO MYLIMAS PAULIAU. Ir dialogai turi būti PRASMINGI - KURIŲ DĖKA ASMENYBĖS SIEKIA RYŠKESNĖS ŠVIESOS VISŲ LABUI, O NE KUO DAUGIAU PRISIKAUPTI PSEDOMOKSLINĖS INFORMACIJOS. Ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnaus ar dukros nėra tikslas patirti - tik jau ne Dievo, kas liudija VAKARYKŠTĘ SAMPRATĄ, ŠIOS DIENOS SAMPRATA YRA TĖVAS IR MOTINA - ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU - TĖVO-MOTINOS MEILĘ, bet pačiam MYLĖTI VISUS VIENODAI ŠIA GYVA KŪRĖJO MEILE IR MĖGAUTIS GYVENIMU-PROCESU DRAUGE SU KŪRĖJU, IR TIAP, KAIP VEDA IŠ VIDAUS KŪRĖJAS - RYŽTINGAI GYVENTI SAVO TIROVIŠKĄ GYVENIMĄ, KOKĮ IR NAMUTĖ KEIKVEKNAM IŠ MŪSŲ ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU.
Tik bėda ta, kad nuo Rojaus Trejybės - IŠ BAIMĖS - BĖGA VISA ŽMOMIJA. Juk tu irgi TĖVO IR MOTINOS NEPRISILEIDI, laikai juos per DIEVO IDĖJOS atstumą.

BŪTENT IŠ BAIMĖS - IR MANO MISIJOS ŠIOJE PLANETOJE NESUVOKIMO - MANE IRGI KALTINI NEBŪTAIS DALYKAIS, TAČIAU PIRMISIA PASIŽIŪRĖKA, AR TIK NESI DĖL TO KALTAS PATS TU -

Ir jeigu žmogus nepasakė : ,, Rojaus Trejybė , Motina brolis , Motina sesė , Aš Esu '' , ar toks žmogus , kaip žmogus , kaip asmenybė , jau yra Dievo pasmerktas ir atstumtas ?

TAIGI KAD TU NESUVOKI, jog YRA Amžinasis Sūnus-Motina-Brolis, Begalinė Dvasia-Motina-Sesė - ar matai koks yra SKIRTUMAS, kaip tu nusirašei nuo mūsų vartojamus MŪSŲ VISŲ - ir TAVO - Rojaus Tėvų įvardijimus rašant DIDŽIĄJA raide, o AŠ ESU, tai ne Aš Esu. Įvardijimas - tai taip pat yra AUGIMAS. Ir niekas nėra atstumas, ir niekada aš to nesu sakęs NĖ KARTO, O DAR GI PRIEŠINGAI - NET JEIGU TU IR PRIEŠGYNIAUJI ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU, ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU TAVE VIS TIEK MYLI VIENODAI, IR TAVE VIS TIEK PAŽADINS, KAD SUTEIKTŲ TAU DAR PAPILDOMĄ GALIMYBĘ GALUTINAI APSISPRĘSTI, EISI TU GYVUOJU TIKROVĖS KELIU TOLIAU Į ROJŲ, AR NE, IR NEBENT PATS GALUTINAI ATSISAKYSI GYVOJO KELIO, TIK TUOMET TU NEBŪSI PAŽADINTAS DĖL SAVOSIOS ASMENYBĖS LAISVOS VALIOS TOKIO ATSTUMIANČIO GYVULINIO PROTO GALUTINIO SPRENDIMO.
Ir tavo teiginys -

Algimantai , tikrai taip nėra , nes visi mes ateisime į tą patį Rojų , tik vieni milijonų metų anksčiau , o kiti vėliau , tačiau bendrame finiše , jokios reikšmės tai neturės .

yra neteisingas - viena milijonas metų REIKŠMĖS TURĖS - ar tu milojoną metų KBVAILIOSI, AR PRASMINGAI ŠVIESI KUO RYŠKESNE ŠVIESA, NUO KURIOS IR KITKEMS UŽSIDEGA ŠIRDYS KURTI GERĮ TOKĮ, KOKĮ KURI IR TU, ATSIRĖMĘS Į ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMĄ IŠ VIDAUS. Įsivaizduok, kad visi laikosi TAVO NUOSTATOS - MILIJONAS METŲ NETURI REIKŠMĖS - IR VISI KVAILIOJA. O KITAS ŠŪTELS, TAI KAD IR MILIJARDAS METŲ BENDRAME FINIŠE NETURI REIKŠMĖS, IR VISI KVAILIOJA TOLIAU, IR TAIP VISA KŪRINIJA, KADA GI PRADĖTI KURTI, KAI VISI KVAILIOJA BE PRASMĖS.
Tu kartoji kaip PAPŪGA net nesuvokdamas savo teiginių, nes jie tau nesuvokti GYVA ASMENYBĖS TAPATYBE. O tavo inteletas - tai tik informacijos forma be TURINIO PILNATVĖS. Todėl ir svaidaisi į kairę ir į dešinę, net nesuvokdamas, kada pirmasis gali būti paskutiniu, o paskutinis - pirmuoju. Būtent aš ir vedu paskutiniuosius, kad būtų pirmieji - ir jie - URANTAI - tokiais yra - APLEISTOJE ANKSTESNIŲ DVASINIŲ PLANETOS VADOVŲ - KALIGASTIJOS IR DALIGASTIJOS - PRISIDĖJUSIŲ PRIE LIUCIFERIO-ŠĖTONO MAIŠTO PRIEŠ TĖVĄ VIETINĖJE SATANIJOS SISTEMOJE. VYKDYMO MŪSŲ PLANETOJE, TAMSOS PAIMTOJE IR IZOLIACIJOJE IŠLIKUSIOJE DU ŠIMTUS TŪKSTANČIŲ METŲ, DABAR TAPO PIRMIEJI VISOJE KŪRINIJOJE PRADĖJĘ GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, IR ŠITAIP KŪRĖJAS URANTUS PASIRINKO NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOMIS NET VISAI KŪRINIJAI.
TODĖL TAVO TEIGINYS -
Pasaulis yra dinamiškas ir kas šiandiena pirmutinis , rytoj gali būti paskutinis .

- URANTAMS VISIŠKAI NETINKA, NES JIE PATYS YRA GYVI ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, IR ŠLOVINA ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVO LAISVA VALIA, ŠITUO ĮPRASMINDAMI APREIKŠTĄJĄ IR VIENINTELĘ VISAME PASAULYJE GYVĄJĄ RELIGIJĄ - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVĄJĄ RELIGIJĄ, KURI PAIMS VISĄ PASAULĮ IR NET VISĄ KŪRINIJĄ - TIKROVĘ - NES JI YRA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APREIKŠTA MUMS VISIEMS.
Ir tavo parašyti teiginiai -
Ir jeigu jūs visi nepasidarysite , kaip vaikai , neregėsite dangaus karalystės , taip pasakė KRISTUS . Taigi , tik besąlygiška meilė ir žmonių brolystė yra tas pamatas ant kurio dangiškasis TĖVAS kuria savo KURINIJĄ ir nori , kad visi žmonės gyventų ir bendrautų brolystės dvasioje.

yra netikslūs, todėl veda į klystkelius.

Tu praleidai Kristaus pasakymo antrąją pusę - bet jūs neturite būti VAIKIŠKI. Tad Kristaus žodžių prasmė yra tokia - JŪS TURITE BŪTI PANAŠŪS Į VAIKUS SAVO NUOŠIRDUMU, PASITIKĖJIMU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, IR ĮTIKĖJIMU Į ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, BET JŪS NETURITE BŪTI TOKIAIS VAIKIŠKAIS, UŽSIPYRUISIAIS, NEIGIANČIAIS TAI, KO NESUPRANTATE, KAD NETEKTUMĖTE SAVOSIOS IŠMINTIES, KURI JUS PASIEKIA IŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU.
Ir pamatas nėra nei besalygiška meilė, nei brolystė, nes tavo teiginys yra grynai filosofinis ir negyvas - BE ŠALTINIO.
Pamatas - visai Kūrinijai - ir kiekvienam asmeniškai - yra ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU, nes būtent tik per atrastą viduje Rojaus Trejybę-AŠ ESU, ir priteka gyvi meilės virpesiai,, ir tada atsiveria ASMENYBĖS PATIRIAMA DVASINĖ ĮŽVALGA, kad visi tarpusavyje esame broliai ir sesės dvasioje, ir ne tik šioje planetoje, bet visoje kūrinijos dvasinėje šeimoje, nes visiems yra tas pats TĖVAS-MOTINA - ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU. Ir ne priešingai, kaip teigi tu, mylimas Pauliau, UŽ BORTO PALIKDAMAS ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU. Elementarno - VATSON.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-04-12 16:15:17



GERB. ALGIMANTAI , niekas nebijo nei tos tiesos , nei tos tikrovės , tačiau kai tu savo forumą laikai prispaudęs po devyniais užraktais , tai nei vienas dalyvis negali pareikšti , nei savo nuomonės , nei kitokios nuomonės , jeigu tik ši nuomonė, nors kiek , skiriasi nuo tavosios nuomonės .

Na , taip , tu rašei , kad čia mokytojų forumas ir tik tavo tiesa čia gali būti , ir tik tokia tiesa , kuri nesikerta su tavo mokymais . Tačiau tokios tiesos yra uždarytos tik savų nuomonių rate ir jeigu jos nekomunikuoja su pasaulio realijomis , tai tampa sektantiškomis , kai tik vieno žmogaus žodis yra tiesa ir autoritetas.

Neapeliuoju nei į jūsų tiesą , nei į jūsų sąžinę , nes fantastinių dogmų tikrovėje žmonės kuriantys savo tiesas , iš tiesų yra jų tikrovėje ir nieko daugiau nemato ir nieko daugiau nenori žinoti .

O pasaulis Algimantai , tai spalvotas pasaulis , tai pasaulio spalvų žaismas , tai garsų žaismas , tai meilės ir jausmų žaismas , tai ir proto išmąstymų žaismas , tiek pragmatiškų loginių , tiek ir dvasinių sampratų įvairovėje .

Dievas Tėvas , dievas Kūrėjas sukūrė pasaulį proto ir sąmonės laimei , džiaugsmui , meilei ir , kad šie protai patirtų nuostabiausių žmogiškų jausmų patyrimų , kaip įvairiapusiškuose dialoguose , taip ir broliškuose santykiuose ir patarnavimuose , tarp visų šalia egzistuojančių žmogiškųjų esybių , kurios visos savo protų gyvybine funkcija yra maitinamos ta pačia begaline , besąlygiška Dievo Tėvo meile . Dievas myli , mylėjo ir mylės visus žmones vienodai .

Ir jeigu žmogus nepasakė : ,, Rojaus Trejybė , Motina brolis , Motina sesė , Aš Esu '' , ar toks žmogus , kaip žmogus , kaip asmenybė , jau yra Dievo pasmerktas ir atstumtas ? Algimantai , tikrai taip nėra , nes visi mes ateisime į tą patį Rojų , tik vieni milijonų metų anksčiau , o kiti vėliau , tačiau bendrame finiše , jokios reikšmės tai neturės .

Pasaulis yra dinamiškas ir kas šiandiena pirmutinis , rytoj gali būti paskutinis . Ir jeigu jūs visi nepasidarysite , kaip vaikai , neregėsite dangaus karalystės , taip pasakė KRISTUS . Taigi , tik besąlygiška meilė ir žmonių brolystė yra tas pamatas ant kurio dangiškasis TĖVAS kuria savo KURINIJĄ ir nori , kad visi žmonės gyventų ir bendrautų brolystės dvasioje .

paulius456
2016-04-12 13:21:39



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal