Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Amžinojo Sūnaus mokymas apie minčių materializavimą.

Senokai gavau šį mokymą, bet štai dabar noriu ir su jumis juo pasidalinti. Kada pirmiausia kreipiausi į Tėvą, paprašydama suteikti mokymą apie minčių materializavimą, Jis man patarė kreiptis į Amžinąjį Sūnų Motiną-Brolį, taigi taip gavau ir užrašiau šį mokymą:
.
"Miela sielos sese ir dukra, Aš kreipiuosi į tave ir kiekvieną, kuris skaitys šį Mano mokymą. Tavo siela prisipildanti Mūsų Trijų gyvos meilės jau veikia visumos labui ir gerovei, ir tu jau nemąstai, kodėl reikia šitaip elgtis, nes jau žinai. Žinai, kad šviesa negali nesklisti, o kai ji nukreipta į visumą, ji paliečia kiekvieną Mūsų vaiką, kiekvieną.
Tu klausi apie minčių materializavimą ir Aš tau atsakysiu, kad tai yra jūsų kiekvieno sielos išraiška. Jums suteiktas protas ir gebėjimas mąstyti, bet mintys, kurias pajuntate savo prote yra dvejopos kilmės - jos kyla iš jūsų sielos proto - morontonio proto arba gyvulinio proto. Priklausomai nuo to, kokį ryšį palaikote su Mumis, tokias mintis puoselėjate savyje. O kadangi jos gyvos substancijos, tai jos turi gebėjimą materializuotis. Kiekviena jūsų išsakyta ar neišsakyta mintis įgauna vienokią ar kitokią išraiškos formą jūsų realioje tikrovėje. Ir jei puoselėjate netobulas mintis, kilusias iš jūsų gyvulinio proto, tai tokios mintys ir sukuria atitinkamas pasekmes. Jei savo laisva valia nukreipiate žvilgsnį į Mus, į savo vidų, greitai pajuntate kitokią minčių tėkmę. Kadangi jums suteiktas gyvasis Tėvo fragmentas - Minties Derintojas, jis greitai sutvarko ir iškelia jumyse tas šviesias mintis į paviršių pirmai pasitaikiusiai progai, kad iškiltumėte ir šviestumėte.
Kiekviena mintis yra gyva ir ima veikti. Nuo jų kokybės prklauso jūsų ir kitų gyvenimas.
Nebijokite stabtelėti ir pastebėti savo minčių tėkmę. Kokia ji ir kur link krypsta? Jūs kiekvienas galite nukreipti savo mintis tokia linkme, kad jos kurtų gerovę jums ir visumai, tai palinkai - kurioje randatės, kiekvienas. Kokioe bus jūsų mintys, tokios formuosis ir aplinkybės. Tokias ir pasekmes turėsite. Priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis veikia kiekvieną akimirką, nepažeisdamas jūsų laisvos valios. Nors manote, kad sunkinančias aplinkybes jums dovanojame Mes, bet gi iš tikro patys jas susikuriate savo netobulomis mintimis, kurios nėra iš Mūsų. Tik gyvai bendraudami su Mumis prisipildote šviesos, išminties, ramybės - tokios ir mintys vyrauja jumyse, tokios formuojasi ir aplinkybės jūsų gyvenime, tokie įvykiai susiklosto."
2009.12.16


Jurgita
2010-02-25 20:24:02

Komentarai

Negalima iskart galvoti tobulas mintis.Dualybe,ego,atsiskirimas kas yra DUOTYBE ir skatina netobulas mintis.Mes isbristame is primestos tvarkos

Aurius
2010-02-26 10:57:14



Miela Jurgita, ačiū tau už tokį nuoširdų pasidalinimą šiuo GYVOS ŠVIESOS mokymu. Aš matau tavo perteiktame, mums visiems, patyrime net DU MOKYMUS - TĖVO MOKYMĄ TAU KREIPTIS SU SAVO KLAUSIMU Į AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ, KAD PATIRTUM, JOG NE TIK SU TĖVU GALI BENDRAUTI, JOG YRA NE TIK TĖVAS ROJAUS TREJYBĖJE REALIAI, TIKROVIŠKAI, ir matau ANTRĄJĮ mokymą jau tau perduotą Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio ATSAKYMĄ.
Amžinojo Sūnaus_Motinos-Brolio mokymas mums atskleidžia tikrovę platesniu požiūriu - mes gauname iš Rojaus Trejybės Tėvų visas idėjas ir šviesos mintis, kaip tas idėjas ĮGYVENDINTI, jeigu ATSIVERIAME JIEMS. Į užkimštą indą vandens nepripilsi. Štai kur - ROJAUS TREJYBĖJE - mes turime ieškoti ryšio, kaip IŠMINTINGAI PRITAIKYTI IDĖJAS VISUMOS LABUI.
Dabar žmonės turi daug idėjų, bet jie gyvena BE IDEALŲ, todėl ir gyvena nežinodami savojo gyvenimo PRASMĖS, kurią suteikia tik Rojaus Trejybė.
Aš daug skaitau rusų klasikų literatūros autorių, kurie aprašo Rusijos visuomenės gyvenimą 18-19 amžiuose - Michailo Zagoskino, Ivano Gončiarovo ir kitų autorių romanų, kuriuose yra daug GYVOSIOS ŠVIESOS minčių, kurios toli pranoksta biblines iškraipytas mintis, ir kurios taip arti priartėja prie Urantijos Dokumentų gyvosios šviesos, nors autoriai gyveno biblinių dogmų ir negyvų ritualų tamsos aplinkoje. Bet jie šitą aplinką savo mintimis PRANOKO LABAI TOLI, nes Tėvo dvasia - MINTIES DERINTOJAS - JIEMS SUTEIKDAVO TOS GYVOS TIKROVĖS IR ŠVIESOS MINTIS, KURIŲ PASIREIŠKIMO NEBUVO NEI CERKVĖSE, NEI VISUOMENĖJE.
Jie buvo kaip savo Minties Derintojo jiems suteikiamų MEILĖS, GĖRIO, IR ŠVIESOS minčių retransliuotojai, kaip tą sugebėjo padaryti savo proto pagalba. Jiems stigo ŽINIŲ IŠ URANTIJOS KNYGOS IR GYVO RYŠIO SU TĖVU, ATRASTU SAVYJE, IR TADA JŲ KŪRYBA BŪTŲ BUVUSI DAR GALINGESNĖ, DAR RYŠKESNĖ, NES JIE BŪTŲ PATEIKĘ GILUMINIŲ IR NUOSEKLIŲ MINČIŲ IŠ SAVO DERINTOJO, KO DABAR PADARYTI JIEMS TOKIU MASTU NEPAVYKO. Tačiau vis tiek jų minties gelmė VIETOMIS pranoksta laikmetį net visoje tuometinėje Urantijoje ir tam tikra prasme susijungia su mumis - urantais - jau 21 amžiuje. Ir tai yra dėl to, kad gyvų minčių ŠALTINIS IR CENTRAS YRA TAS PATS - ROJAUS TREJYBĖ PER MINTIES DERINTOJĄ.
Tik mes - urantai - jau galime matyti, ir atskirti, skaitydami jų kūrinius, kur yra jų mintys iš Tėvo, o kur dar iš jų pasąmoninių sujauktų srautų.
Štai dėl ko Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio šis mokymas mums suteikia giluminę tiesą, kad nuo mūsų gyvo ryšio su jais ir mūsų mintys keičiasi į šviesą, o tada ir mūsų sprendimai yra šviesesni, kaip ir jų įgyvendinimas yra šviesesnis, ir rezultatai yra šviesesni, ir mūsų civilizacija tampa šviesesnė, nes jis vis labiau atspindi Rojaus Trejybės mums perduodamas meilės ir šviesos MINTIS, MUS PASIEKIANČIAS GYVAIS ENERGIJOS VIRPESIAIS. Tad atkimškime savo sielos indus, kad jis visada būtų pilnas gyvojo Rojaus Trejybės Asmenų vandens - idealų, minčių, sprendimų, ir veiksmų pašvęstų Rojaus Trejybei. TIK ŠITAIP MES SUKURSIME NAUJĄJA EPOCHĄ - MATERIALIĄ CIVILIZACIJĄ ANT DVASINIO ROJAUS TREJYBĖS PAGRINDO.
IR JĄ JAU MES KURIAME DABAR IR ČIA IR VISŲ LABUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-02-26 10:35:07



Šiandien ir pati dar susimąsčiau, kaip Rojaus Tėvų gyvi energetiniai virpesiai valo mus. O gi kai atveriame savo sielą Jiems, į mus liejasi jų begalinė šviesa, meilė, išmintis, dvasingumas ir tobulumas, liejasi kaip mūsų materialioms akims nematomi dvasiniai gyvieji lietaus lašai, nuprausiantys mus, apvalantys mūsų pasąmonę nuo susikaupusių per kartų kartas ir dabar iš aplinkos gaunamų apnašų, žemų energetinio dažnio virpesių. O kada šito pasekoje dar imame keisti savo gyvenimą būdą, kada save apribojame nuo mums nereikalingų ir netobulų išorinių dirgiklių, imame valytis, ir praėjus tam tikram laiko momentui ir paanalizavę savo vidų, tikrai pamatome realius pokyčius savyje. O juk kaip dažnai mus atakuoja įvairios žemo dažnio pasireiškiančios mintys, kurių nenorime, bet jos puola. Ir visa tai iš pasąmonės. Todėl kuo daugiau atsiversime Rojaus Tėvams kasdien nuoširdžiai per garbinimą ir bendravimą, kaip šito trokšta kiekvieno asmeniškai mūsų siela, taip daugiau valysimės, taip šviesės mūsų mintys ir priimami sprendimai vis labiau ir labiau atitiks dieviškąją tiesą ir šviesą, nes jausime Tėvo gyvą vedimą per Minties Derintoją, nuostabų mūsų kiekvieno pagalbininką.
Žodžiu, su Rojaus Tėvais viskas įmanoma, tik reikia įdėti atkaklių pastangų, nes be jų nebūna ir rezultato. Ir kaip kažkuriame nesename mokyme Tėvas yra pasakęs, kad mes neleidžiame sau patikėti esantys ryžtingi ir galingi, kad galime daug daugiau nei galvoja mūsų gyvulinis protas, kuris pilnas tamsos ir baimių. Ir tik per gyvą ryšį su Trejybe, mumyse vis labiau bręs ir tvirtės morontinis sielos protas, kuris žino, kad visa ko dvasinis pagrindas - Rojaus Trejybė yra būtinas evoliuciniam kievieno augimui ir visumos švietimui.

Jurgita
2010-02-26 12:06:39



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal