Forumas: temos peržiūra
Mano mokymas - AKIVAIZDI MIRTINGOJO PROTO DEGRADACIJA, 2016 04 27
Tose mirtingųjų apgyvendintose planetose, kur vis dar egzistuoja toks parazitinis darinys kaip kariuomenė-žuduomenė, rodo tų planetų gyventojų laukinio gentinio lygio mąstymą. Dėl to tokiose planetose dar negali būti ir kalbos apie visuomenės susiformavimą, nes įtarumas, uždarumas, ir baimė jokiu būdu neleidžia formuoti laisvo mąstymo asmenybės charakterio, o be charakterio neįmanoma formuoti ir laisvos visuomenės, kuri NEBIJOTŲ GYVOS KŪRĖJO TIKROVĖS – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU TĖVYSTĖS-MOTINYSTĖS IR TARPUSAVIO BROLYSTĖS.
Štai kodėl Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU – numatė patį tikriausią GYVĄJĮ kelią, kuriam pradžią duoda DVASINIS MOKYTOJAS, jau pats patyręs KŪRĖJO ATRADIMĄ SAVO VIDUJE, IR DĖL TO BENDRAUJANTIS SU KŪRĖJU, KAIP SU SAVO TĖVU IR MOTINA, IR GAUNANTIS GYVĄ VEDIMĄ IŠ VIDAUS, DĖL TO IR SUGEBANTIS MOKYTI KITUS, JUOS ŠVIESDAMAS NE IŠ KNYGŲ, BET IŠ KŪRĖJO GAUNAMŲ MOKYMŲ IR SAVOJO PATYRIMO.
Dvasinio mokytojo misija – apšviesti visus Kūrėjo samprata ir gyvąja šviesa ir pamokyti kiekvieną atrasti Kūrėją savo viduje.
Be Dvasinio Mokytojo visuomenė vystytis pati savaime nepajėgi. Be Dvasinio Mokytojo visuomenė neišvengiamai degraduos net ir iš dabartinės materialios civilizacijos lygio į urvinio laukinio lygį, kuriame viešpataus fizinė jėga ir dvasinė mirtis, nes mirtingasis neturi jokio kito kelio, kaip tik pasiremti Dvasinio Mokytojo mokymais ir pradėti žengimą gyvuoju keliu, arba degraduoti ir save sunaikinti.
Būtent dabar degradacija vyksta pilnu tempu, kuris vis dar greitėja, nes degraduojančiųjų žemo dažnio energinis laukas vis stiprėja, ir tuo pačiu - kaip sūkurys - įtraukia vis daugiau naujų degraduojančiųjų.
Štai šiandien ryte žiūrėdamas Rusijos NTV kanalą, kažkaip perjungiau į RENTV kanalą, ir pamačiau kartojamą laidą Zvanyj uzhin – Kviestinė vakarienė. Prieš keletą metų aš ją žiūrėdavau nuolat, net pats pasigaminau ne vieną patiekalą pagal tų dalyvių pasiūlytus receptus. Tad tuomet laida buvo tikrai verta dėmesio – subtili savo patiekalais, išmoninga šeimininkų, priimančių svečius, fantazija, ir, aišku, parodanti žmogaus savanaudiško charakterio savybes, kada jiems būtina įvertinti 100 balų sistema praleistą svečiuose vakarą – tiek maistą, tiek vakaro šeimininko pademonstruotą pramogą tarp pagrindinio patiekalo ir deserto, tiek viso bendravimo atmosferą.
Deja, kasmet laida vis prastėjo, dalyviai vis grubėjo, atsirado net ir tokių, kurių tatuiruotės tiesiog bjaurojo visą kūną, ir nebuvo nė vieno, kuris dėl to pasakytų bent vieną žodį – ką jūs darote taip bjaurodami savo kūną – KŪRĖJO GYVĄJĄ ŠVENTOVĘ MATERIALIA IŠRAIŠKA. Tai tik rodė, kad ir aplinkiniai yra panašaus lygio mąstymo ir elgesio – ėmė kilti net konfliktai prie stalo. Proto degradacija buvo akivaizdi. Aš nustojau žiūrėti tokią išsigimusią laidą. Juk KVIESTINĖ VAKARIENĖ, tai ne šiaip pakviestų svečių vakarienė – tai IŠKILMINGAS VAKARAS.
Tačiau tai, ką pamačiau šįryt, mane šokiravo. Svečius priiminėjo jaunas vyras – 22 metų – ilgi plaukai, prašosi muilo ir vandens, ranka ištatuiruota, per atsegtus marškinius matėsi spalvota tatuiruotė ant krūtinės – iki pat kaklo, ausyse didžiuliai apvalūs, gal iš kokios keramikos, ar metalo, juodi didžiuliai auskarai su skyle viduryje, sudarantys tuoj po ausimi tarsi jos tęsinį, apatinė lūpa perverta žiedu. Programos vedėjas, kuris dayvauja ruošiant patiekalus, net padeda juos paruošti, paklausė vaikino, ar tiesa, kad jo liežuvis yra viduryje įpjautas ir atrodo kaip gyvatės. – Taip, dvišakis. – Ir iškišo liežuvį. Kamera parodė stambiu planu – siaubingas saves sudarkymas. Tačiau dar labiau sudarkytas yra jo PROTAS – DEGRADAVĘS, ir toliau degraduojantis. Dabar jau ketveri metai kai jis tapo profesionaliu kompiuterinių žaidimų žaidėju, todėl jo tikslas laimėtį prizą, o šiais metais jis buvo 15 milijonų dolerių. Todėl į lauką išeina retai, tik pasivaikščioti, nes visą laiką vis sėdi prie kompiuterio ir žaidžia. O kuo tu norėtum dirbti? – Mat jis studijavo aukštojoje, metė, vėliau baigė techninę mokyklą ir tapo elektriku, bet juo nedirbo, o pradėjo žaisti kompiuteriu. Taigi dabar jo SVAJONĖ…IŠMOKTI TATUIRUOTI.
Jo pagamintas pirmasis patiekalas – suplėšyti šprotai su bulvių koše ir žirneliais su tarkuotu sūriu, ant viršaus užpiltu majonezu ir prismaigstytomis šprotų nupjautomis uodegomis į viršų – taip turėtų atrodyti undinių uodegos, matomos virš vandens, tarp patražolių žalumos. Antrasis patiekalas – kiekvienam po vieną išvirtą dešrelę, viename gale įpjautą kryžiumi, kad verdant įpjovos persikreiptų į išorę, ir būtų galima dešrelę pastatyti lėkštėje – tarsi ant keturių kojų pabaisą. Iš gvazdikų padarė dvi akis ir įsmeigė jas dešrėlės viršuje. Į lėkštę aplink dešrelę supylė žirnelių ir kukurūzų dvi krūveles. Desertas – perpjautas ananasas ir ant viršaus uždėtas antras mažas gabaliukas – tai pabaisos nosis, dvi razinos – akys, ananaso riekės apačioje iš migdolų – penki dantys.
Atėjo svečiai – laidoje visada būna penki dalyviai – vaikinas – mašinų plovėjas – ranka visa irgi ištatuiruota, kad nėra likusios švarios vietos. Atėjo jaunas vyras – apie keturiasdešimt metų, ir dvi jaunos moterys – viena save laikanti dainininkės, kažkokios gagos, kopija, atėjo apsirengusi-nusirengusi juodu ištisiniu maudymosi kostiumėliu ir su juodomis kojinėmis, kurios visos buvo suplėšytos, ant rankos tatuiruotė. Kita jauna moteris buvo labai jau apkūni, greičiau tokia stora, ją apkabinti būtų įmanoma tik dviems asmenims, ir ji tik įėjusi panoro…pakelti vakaro šeimininką, tuo parodyti savo GALIĄ. Ji apkabino šeimininką, nors šis bandė išsisukti, bet jį taip suspaudė savo glėbyje, kad šis net kvapo neteko, ir pakėlė, ir tik tada paleido. Ir jos storos, kaip ąžuolo šakos, rankos buvo su didžiule tatuiruote.
Kada pirmasis patiekalas buvo suvalgytas, ir pagirtas, storoji mergina-moteris panoro dar papildomai įsidėti šios mišrainės iš bendro dubens. Įsidėjo ir valgė, tai lieknoji gaga atsistojo ir supylė savo stiklinę sulčių ant apnuogintos storosios krūtinės. Visą stiklinę – tegu nustoja taip ryti, negaliu pakęsti tokių rajų žmonių – pasiaiškino išsirengusioji gaga. Storoji neliko be atsako, ir ėmė iš savo lėkštės mišrainę ir mėtė tai gagai. Gaga ėmė lipti ant stalo ir veržtis prie savo šio vakaro priešo kitoje stalo pusėje ir pačiame kampe, tad jai būtų tekę eiti per visą stalą. Bet lengvai apsirengusią gagą čia jau buvo užgulęs mašinų plovėjas ir neleido jai ropštis ant stalo. Tada norėdama suduoti savo pergalingą smūgį gerą apetitą turinti mergina-moteris tiesiog užgulė juos abu, parvirtusi ant jų. Čia jau įsikišo ir jaunas vyras. Visiems grįžus į savo vietas, mašinų plovėjas tarė – Kaip jūs elgiatės, juk mes atėjome pabendrauti, o jūs gi esate moterys, turėtumėte mums vyrams rodyti gero elgesio prie stalo pavyzdį, o dabar išeina atvirkščiai.
Argi tai buvo KVIESTINĖ vakarienė? Aišku, ne. Tačiau kodėl tokias laidas rodo visai RUSIJAI? Todėl, kad toks mąstymas vyrauja tarp politikų, tarp televizijos savininkų, toks mąstymas RUSIJOJE – prastas balius, kuris nesibaigia muštynėmis. Tai nebuvo merginos, tai buvo GYVULĖS.
O juk pradžią tokiam elgesiui davė amerikonų komedijos, nufilmuotos Holivudo kompanijų, kai koks nors epizodas kulminaciją pasiekia veido panardinimu į tortą, arba torto sviedimu į veidą. Ir tai turi mirtinguosius ypač prajuokinti, o kompanijai atnešti milijonus dolerių pelno.
Ir tokios pakraipos Holivudo filmai taip pat pasiekė ir Rusiją, ir jos filmų gamintojus. Tad tokių filmų sukurstytame, ir toliau kurstomame, žemo dažnio energiniame lauke, išaugintos šios dvi jaunos moterys taip ir elgėsi viešai, pačioje laidoje, kurios gi žinojo, jog laida bus rodoma visai Rusijai – bus pamaloninti jas pamatę jų brolai ir sesės, jų žemiškeiji gimdytojai. O jos kitaip jau elgtis NEBEGALI, nes tokia jų PROTO DEGRADACIJA IR PASĄMONĖS TARŠA DIKTUOJA SAVAS ELGESIO TAISYKLES, SPRENDIMUS, IR VEIKSMUS, PAGAL JŲ PROTO LYGĮ.
Bet gi lygiai tokia pati PROTO degradacija ir LIETUVOJE. Argi buvo taip, kaip yra dabar, kad merginos TATUIRUOTŲSI savo kūną? NIEKADA NESITATUIRAVO. Ir tik iš kalėjimo grįžę turėdavo SAVO tatuiruotes, kurias SLĖPDAVO. O DABAR VIS DAUGIAU DEGRADUOJANTIS PROTAS TATUIRUOTĖMIS DIDŽIUOJASI IR JAS SU PASIMĖGAVIMU VIEŠAI DEMONSTRUOJA.
DAŽNAI MAN ATRODO, KAD AŠ ESU TARP KALINIŲ, KADA IŠEINU Į MIESTĄ – TOKIA MASINĖ PROTO DEGRADACIJA, KAIP PANDEMIJA, YRA APSĖDUSI JAUNUS MIRTINGUOSIUS, KAD JIE, NESUGEBANTYS SUREGZTI NET ELEMENTARIAUSIOS SAVO MINTIES, PILNA BURNA KEIKSMAŽODŽIŲ IR UŽTERŠTU PROTU, NORI ĮSIVIEŠPATAUTI VISUMOS ŽEMO DAŽNIO ENERGINIAME LAUKE, SU PANIEKA ŽVELGDAMI Į VYRESNIUS. IR TOKIE KAIP TIK IR PRITAMPA KARIUOMENĖJE-ŽUDUOMENĖJE, NES BŪTENT JOJE YRA BUKO MĄSTYMO KOMANDAVIMO IR MUŠTRO VEIKLA PRIEŠ ŽMOGAUS LAISVĄ MĄSTYMĄ IR LAISVOS VALIOS SPRENDIMUS, ATITINKANČIUS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIĄ.
Žinokite, Kurėjas nenumatė, kad mirtingasis ginklais siektų pergalių, kad kumščiais jis muštųsi dėl pinigų ir medalių, kad melagystėmis ir apgaule gautų neužtarnautus – ir nepelnytai – postus.
JOKIA PADORI, JAU NESAKAU ŠVIESI, VISUOMENĖ NIEKADA NETURĖS PRIVERSTINĖS KARIUOMENĖS, KURI ŽLUGDO PAČIĄ VISUOMENĘ SAVO ŽEMO ENERGINIO DAŽNIO VIRPESIAIS. Kaip juokinga – ir graudu – matyti jaunus vyrus, išsimozojusius savo veidus ir rėkiančius visa gerkle kaip pamišėlius. Bet dar LIŪDNIAU sužinoti, kad yra dar didesni pamišėliai, kurie remia kariuomenę-žuduomenę savo asmeniniais pinigais. Kol bus tokių degraduojančio mąstymo mirtingųjų, tol padėtis LIETUVOJE TIK BLOGĖS VIS STIPRIAU IR GREIČIAU.
IR BE DVASINIO MOKYTOJO PADĖTIES IŠTAISYTI TIESIOG NEĮMANOMA, NES TOKIA YRA KŪRĖJO SUMANYTA EVOLIUCIJA – KIEKVIENOS VISUOMENĖS VEDLYS YRA DVASINIS MOKYTOJAS - IR NIEKAS KITAS. NE PREZIDENTAS, NE PREMJERAS, O DVASINIS MOKYTOJAS. Bet Dvasinis Mokytojas gali būti ir PREZIDENTU, IR PREMJERU VISUMOS LABUI IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIA IR VYKDANT ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIĄ.
TIK DVASINĮ MOKYTOJĄ-PREZIDENTĄ TURINTI LIETUVA TURI ATEITĮ, IR NE KITOKIA. TOKIA YRA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIA.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.
2016-04-27 16:01:50
Komentarai
Mielas Algimantai, dėkoju tau už šį paaiškinimą.Iš tikrųjų, nėra taip, kad išėjus iš gyvosios mūsų šventovės, tokie incidentai kaip vakar įvykęs, tiesiog ima ir užsimiršta, tarsi nė nebūtų buvę. Taip, jis buvo mums – urantams – mokymas Tikrovėje, kaip tu labai teisingai parašei.
– ...niekas neišvengs atsiskaitymo už savo elgesį ir ypač už trukdymą kitiems žengti Gyvuoju Keliu. –
Tuo pačiu, tai buvo tikrų tikriausias trukdymas, virpesių sujaukimas, tokiu chaotišku elgesiu, vieno žmogaus, kai tuo tarpu, mes, urantai, nuoširdžiai atsiverdami Kūrėjui, mūsų gyvojoje šventovėje, visada mėgaujamės dvasiniu pakylėjimu, patiriamu mūsų viduje, ir tam tikra tvarka bei aukšto dažnio virpesių galia, kurią tokią ir tegalime patirti tik gyvojoje šventovėje. Ir tokia aplinka, jau yra įprasta mums aplinka, į kurią trokšte trokštame sugrįžti.
Ir vakarykštis incidentas ganėtinai nustebino ir mano vaikus, nes jiems įprasta aplinka šventovėje – ramybės oazė, kur Mokytojas yra gerbiamas, ir ar gali būti kitaip? Po pietų, kai jau sugrįžome iš Vilniaus, po gyvųjų pamaldų, vos įžengus į namus, Matas manęs klausia – Mama, nesuprantu, kaip galima ant tokio šviesuolio, kaip Algimantas, taip šnekėt? – Viktorija Matui pritaria taip pat, kai aš atsakau. – Taip, tikrai, bet jūs turit tiesiog pasimokyt, iš to ką matėt ir girdėjot, kad visokių žmonių yra. Visų atsivėrimo Kūrėjui lygis yra skirtingas, vieni daugiau atsivėrę, kiti mažiau, o kiti net nežino kas tai yra.
Su meile, Vita
vvita
2017-07-03 00:10:13
Mirtingieji yra tingūs augti dvasiniu ūgiu, nes tokiam augimui būtinos nuolatinės pastangos. Be jų neįmanoma ne tik išsaugoti jau pasiekto kokio nors savojo laiptelio, jis tiesiog ima slysti iš po kojų ir mirtingasis taip ir netapęs žmogumi, vis daugiau ima degraduoti savo gyvuliniu protu - tiek savo mintimis, tiek savo veiksmais, tiek savo gyvenimu. Ir taip nejučia, palaipsniui ima degraduoti mirtingojo protas, jis ima atsiduoti gyvenimui su minimaliomis pastangomis dvasinėje plotmėje, o dažniausia jų iš viso nedėdamas jokių, ir apie savo asmeninį dvasinį augimą vis mažiau besusimąsto, kol galų gale net ir iš viso apie tai nustoja mąstyti - per daug tokiam degraduojančiam gyvuliniam protui sunku apie tai mąstyti nuoširdžiai ir gyvai.
Tą lengva patvirtinti kiekvienam, net kuris eina ir Gyvuoju Keliu nuošrdžiai, tada jis pats ima liudyti, kaip mažiau įdėjus pastangų vidus ima apsinešti dulkėmis ir apsitraukti voratinkliais, kad net sugrįžti į savo ankstesnę dvasinę būseną nebėra taip lengva – tam jau reiklaingos dar ir papildomos pastangos. O be jų neįmanoma išsaugti net ir paties aukščiausio lygio dvasinio spindėjimo savo paties viduje.
Rojaus Trejybė-AŠ ESU numatė dvasinio švytėjimo vaisius tik už nuoširdžias ir nuoseklias pastangas – ir per visą amžinybę, o ne vien tik šitame pradiniame mūsų žengimo į amžinybę Rojuje pasaulyje – Urantijoje.
Vakar - 2017 07 01 - Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje aš kalbėjau, jog mums jau po prisikėlimo teks atsiskaityti, kaip gi mes nugyvenome savo gyvenimą Urantijoje, ar dėjome pastangas savajam dvasinimui, ar tiesiog likome tinginiais. Jau grįžęs iš šventovės Urantijos Knygoje perskaičiau būtent šitą pačią mintį –
Kitame pasaulyje iš jūsų bus paprašyta atsiskaityti už šito pasaulio dovanas ir jų priežiūrą. Nesvarbu, ar įgimtų gabumų yra mažai ar daug, bet jums bus privalu stoti prieš teisingą ir gailestingą teismą. Jeigu sugebėjimai yra naudojami tiktai savanaudiškiems siekiams ir nė viena mintis nėra skiriama aukštesnei pareigai, kad būtų gauta daugiau dvasios vaisių, kaip jie pasireiškia visą laiką besiplečiančioje žmonių tarnystėje ir garbinant Dievą, tai tokie savanaudiški prižiūrėtojai turi būti pasirengę sulaukti savo sąmoningo pasirinkimo pasekmių. – 1918-01
O vakar dienos nemalonus incidentas gyvojoje šventovėje tik paliudijo mano pasakytų teiginių ir Urantijos Knygos teiginių sutapimą – niekas neišvengs atsiskaitymo už savo elgesį ir ypač už trukdymą kitiems žengti Gyvuoju Keliu, nors būsimojo Teisėjo buvimo ir nemato mūsų materialus žvilgsnis mūsų aplinkoje. Už kiekvieną savo neišmintingą veiksmą teks sulaukti pasekmių net ir po prisikėlimo. Todėl kiekvienas turite suvokti, kad Gyvasis Kelias – tai nėra mano sugalvotas kelias – tai Rojaus Trejybės-AŠ ESU sumanyta Evoliucija Visatai pagal Rojaus Trejybės-AŠ ESU Evoliucinį Planą. Taip, pačią gyvąją religiją, ir gyvąją šventovę Rojaus Trejybė-AŠ ESU įkūrė panaudodama mane kaip konkretų asmenį, net pavadinimą tiek gyvosios religijos, tiek gyvosios šventovės, tiek Gyvojo Kelio perteikė visiems mano lūpomis, o dabar šiuos pavadinimus jūs vartojate visi, tačiau aš nesu jų Autorius, būtent Autorius ir yra Rojaus Trejybė-AŠ ESU. Tačiau man suteiktos šitos Šviesos aš pats nelaikiau paslėptos nuo jūsų - tik sau - o atidaviau ją ryžtingai ir drąsiai visai Urantijai, pradėdamas nuo Vilniaus urantų. Ir mane vakar dienos epizodas gyvojoje šventovėje šokiravo – tai buvo tiesiog grubus ir net chuliganiškas vienos lankytojos elgesys, kuri po kelerių metų pertraukos atėjusi į gyvąsias pamaldas jau daug pavėlavusi, jau pasibaigus visai garbinimo svarbiausiai pamaldų daliai, per urantų mokymų sakymo dalį sukėlė tokį sąmyšį, kad išderino visą iki tol vyravusį darnų aukštų energinių virpesių lauką, koks paprastai ir būna gyvojoje šventovėje. Ji atvirai ėmė trukdyti man vesti tolemesnį urantų dvasinį švietimą, trukdė visam mano Dvasinių Mokytojų rengimo ir mokymo procesui.
Blogį paskleisti mūsų aplnkoje - kol kas - yra daug lengviau negu gėrį. Tad tik viena mirtingoji, savo degraduojančiu gyvuliniu protu visiškai nesuvokianti nei kas yra Gyvasis Kelias, nei kas yra Dvasnis Mokytojas, nei kas yra mokinys, nei kas yra dvasinis mokymasis gali taip lengvai sujaukti net viso kolektyvo nuoseklių ir nuoširdžių pastangų dėka pasiektą dvasinę darną ir vienovę.
Čia derėtų pateikti trumpą paaiškinimą. Šitos moters dvasinis ir dieviškasis protas taip ir nebuvo pažadintas, nors prieš kelerius metus ji buvo lankiusi tiek mano užsiėmimus Urantijos grupėje,, tiek ir gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, kurias ji prieš porą dienų, kada ji prie manęs priėjusi Gedimino prospekte man pirmą kartą pavadino - susirinkimais, kurie jai buvo nuobodūs, jai norisi dainuoti ir šokti, o ne sėdėti per tuos nuobodžius susirinkimus. Aš jai aiškinau, kad jos dvasinis lygis yra žemas, ir toliau ji degraduoja, jeigu ji po Urantijos grupės ir gyvosios šventovės laiptelio, vis tik nuėjo pas krišnaitus ir yra ten patenkinta, ir toliau ji tik degraduos, nes jos degradavimo sustabdyti neįmanoma be Šventovės lankymo. O kada per gyvąsias pamaldas atsiveria dvasia - dvasinė asmenybė - Kūrėjo padovanota - tada ji ir nori susilieti su savo Šaltiniu ir Centru - savo Tėvu ir Motina, susilieti dvasioje kuo giliau, kad patirtų tą dvasinę būseną, ir tokią akimirką ji trokšta kuo ilgiau pratęsti ramybės ir palaimos pajūčiu, todėl apie jokį dainavimą, o tuo labiau kokį nors šokimą, ir kalbos negali būti - nes viduje viešpatauja tik palaima ir ramybė dvasioje per gyvąją komuniją su Rojaus Trejybe-AŠ ESU. Kada ji pasakė, kad lankosi pas krišnaitus ir gieda magišką mantrą Hare Krišna, ir būtent ten ji jaučiasi sava, o tarp urantų tokia nesijaučia, ji tuoj pat paklausė, ar gali būti žodis HARE magiškas, nes jis labai pakylėja, ir žmonės jaučia jį tardami įvairias būsenas, ir tas vyksta įvairiose šalyse. Aš vėl jai paaiškinau, kad magiškų žodžių nėra iš viso. O būsenas mirtingieji jaučia dėl to, kad tą akimirką, kai taria šį žodį, jie būna nuoširdūs, atitrūksta nuo savo poreikių ir problemų, tada viduje ir ima pasireikšti dvasinė asmenybės būsena. Jeigu yra nuoširdus ir tikintis pagonis, jis gali melstis ąžuolui, ugniai, akmeniui kaip Kūrėjo energijos pasireiškimui, ir jis jaus viduje gyvą būseną, kuri bus skirtinga nuo prieš akimirką buvusios būsenos iki maldos. Tad visa esmė yra mirtingojo nuoširdumas, o ne magiški žodžiai. Todėl ir žodis HARE nėra joks magiškas. Magiškų žodžių ne tik nėra, bet ir būti negali. Ji man sakė, kad dabar skaito vėl Urantijos Knygą, ir turi man daug klausimų. Aš jai pasiūliau ateiti į Urantjos grpę, tik jau rudenį, ir klausti. Ji sakė ten nenorinti eiti, norėtų, kad būtų grupė tiems, kurie tik pradeda skaityti Urantijos Knygą. Aš paklausiau jos - o kur gi tie žmonės, kurie tik pradeda skaityti ir nori ateiti į tokią grupę, ar ji juos pažįsta, ar žino, kur juos rasti? Ji sako nežinanti. Tai kokia kalba gali būti apie tokią grupę, kai Urtantijos grupė ir taip veikia. - O jeigu tokių žmonių būtų, ar jūs ateitumėte pas juos? - Na, jeigu būtų, ateičiau. - Tikrai ateitumėte? - Taip, ateičiau. Aš jai pasakiau, kad ateitų ji vėl į gyvąją mūsų šventovę. Ji pasakė, jog labai gerai jaučiais tarp krišnaitų. Todėl jai paaiškinau, jog jai nuoširdžiai užlipus ant aukštesnio laiptelio ji pati pajaus, savo viduje, Rojaus Trejybės-AŠ ESU energinį impulsą ateiti ne pas krišnaitus, bet į gyvąją šventovę. - O kol esi ant žemesnio dvasinio laiptelio, ir nesieki aukštesnio laiptelio pastangų dėka, tol tave tenkins ir hare krišna mantra, bet ji ves į degradaciją.
Ir po kelių dienų tikrai nemaniau, kad ji būtent mūsų gyvojoje šventvėje gali taip neadekvačiai elgtis - tuo pačiu ir pademonstruoti savo degraduojantį protą emociniu, savanaudišku, ir kaprizingu pasireiškimu, kuris urantams buvo kaip mokymas tikrovėje, kad ją net turėjau labai griežtai sustabdyti, kad ji netrukdytų man aiškinti urantams ryškesnę dvasinę Šviesą ir Tikrovę.
Ir šis epizodas gyvojoje šventovėje neliks užmirštas ir būsimojo Dvasino Teismo akimirką kiekvienam iš mūsų dalyvavusiam tame epizode – kaip gi jis ar ji elgėsi šio epizodo metu - ar buvo Šviesos ir Tiesos pusėje, ar priešingai - pasimetęs tylėjo, taip nieko ir nepatvirtinęs balsiai, kad jis jau yra įveikęs savojo laiptelio slenkstį ir stovi Šviesos pusėje. Tylus susigūžimas ir laukimas – tai parama Tamsai ir netgi jos sustiprinimas.
Šis epizodas – tai buvo iššūkis urantams, kaip jie pasielgs, kokį savo mokymą pasakys tai įžūlėlei urantietei, bet jokiu būdu ne urantei. Ir man tikrai buvo džiugu išgirsti kelių urantų ištartus Šviesos žodžius, kuriais buvo siekiama tai pasiklydusiai moteriai paaiškinti Šviesą ir jos netinkamą elgesį tarp urantų. Ir visi šie žodžiai taip pat yra Teisėjų užfiksuoti, kad reikiamu metu būtų pateikti kaip liudijimas mūsų asmenybių labui.
Ir šio epizodo apibendrinimą perskaičiau Urantjojs Knygoje –
Koks yra apgailėtinas vaizdas, kada viena po kitos einančios tariamų Jėzaus pasekėjų kartos apie savo globojamą dieviškąją tiesą sako: “Štai čia, Mokytojau, yra toji tiesa, kurią tu mums patikėjai prieš vieną šimtą ar tūkstantį metų. Mes nieko nepraradome, mes ištikimai išsaugojome viską, ką tu mums įdavei, mes neleidome padaryti jokių pakaeitimų tame, ko tu mus mokei; štai toji tiesa, kurią tu mums įdavei.” Bet toks pasiteisinimas dėl dvasinio tingumo nepateisina neveiklaus tiesos prižiūrėtojo Mokytojo akivaizdoje. Sutinkamai su ta tiesa, kuri yra atiduota į jūsų rankas, tiesos Mokytojas iš tikrųjų pareikalausir ataskaitos. -1918-00
Ir kokia didele dalimi į visus savanaudiškus mirtinguosius buvo panašus šitas neištikimas tarnas su vienu talentu, nes dėl savo tingumo tiesiogiai apkaltino savo šeimininką. Kaip žmogus, kada dėl savo kaltės patiria nesėkmę, yra linkęs kaltinti kitus, dažnai tuos, kurie nusipelno mažiausia! -1918-02
Kiekvienas esame savo laimės autorius, kaip ir savo nelaimių.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-tėviškas apkabinimas.
Algimantas
2017-07-02 11:01:54
Akivaizdus proto degradavimas, matomas kasdieniame gyvenime, be perstojo siunčia žemo energinio dažnio virpesius į visą aplinką, o jie dar daugiau sujaukia aplinką, dar daugiau veda į net dar stipresnį proto degradavimą.
Einu per senąjį Žvėryno tiltą, ir matau, nors sunku patikėti tuo, ką matau, stovi BELARUS didžiulis traktorius, kuris skirtas į sunkvežimį pakrauti šiukšles, kada į jo platų kaušą darbininkai nuo žemės paviršiaus tų šiukšlių pripila ar prikrauna. Šio didelio traktoriaus svoris kelios tonos, tad jam tikrai ne vieta ant šaligatvio, nes plytelės neapskaičuotos traktoriaus svoriui. Priedo, jis užtveria visą šaligatvį, tad reikia jau prasilenkiant eiti važiuojamąja gatvės dalimi, o tai labai pavojinga, nes mašinų važiuoja daug. Kabinoje už lango puikuojasi lentelė VALDIKAS. O Vladikas atidaręs kabinos duris kažką fotografuoja savo išmaniuoju telefonu. Vladikui gal bus 22-23 metai. Palaukiau, kol jis baigs fotografuoti, o tada pasisveikinau - Laba diena, VLADIKAI. -LABA DIENA. - Kaip čia atsitiko, kad ant šaligatvio sustojai, juk toks sunkus traktorius sulaužys šaligatvio plyteles? - O kas jūs toks, kad man nurodinėtumėte, kur aš turiu sustoti? - Aš nunurodijėju, tik klausiu, kodėl stovi ANT ŠALIGATVIO, juk štai šalia - o jis už poros metrų - yra nuvažiavimas į pakarantę prie upės, ir jis grįstas mažomis ir storomis plytelėmis, kurios tokį svorį atlaikys, kodėl ne ten stovi? - Man liepė stovėti ČIA, aš ir stoviu? - Bet nejaugi tu neturi SAVO proto, kad suprastum, jog traktoirus yra per sunkus? - O mes valome Karoliniškėse su tokiu traktoriumi šaligatvius visą žiemą. - Valyti tai valotę, bet gi kokie šaligatviai, sulaužyti, iškraipyti, būtent dėl to, kad valote su tokiais sunkiais traktoriais. Šaligatviams valyti turi būti labai maži ir lengvi traktoriukai. Nejaugi tu pats nepamąstai apie tai? - Jeigu aš MĄSTYČIAU, tai iš viso NEGALĖČIAU DIRBTI. - Mąstyti turi VISI, ir ne bet kaip, bet prasmingai. O jeigu nemąstysi, patirsi daug kančių, ir net ligų. Linkiu tau susimąstyti. Sudie.
Algimantas
2017-03-29 11:44:18
https://youtu.be/Pkb6f08IwgU
Ką jūs darytumėte, jei gautumėte tokią ataskaitą?
Rita
2017-03-27 23:14:05
Siandien Yahoo svetaineje jau rasoma, jog Jungtinese Valstijose 42 metu Luke Aikins (Lukas Aikinsas) liepos 30 diena tapo pirmuoju mirtinguoju planetoje be parasiuto issokusiu is lektuvo 25.000 pedu aukstyje (8,3 km) ir sekmingai nusileidusiu ant istiesto 33 metro plocio specialaus tinklo, panasaus i zuvims gaudyti trala. Jo kritima transliavo tiesiogiai FOX televizijos kanalas.
Lukas yra atlikes daugiau kaip 18.000 suoliu su parasiutu. Jo zmona - daugiau kaip du tukstancius. Jie turi specialia mokykla ir moko kitus parasiutininkus. Lukas moko suoliu su parasiutu JAV specialaus dalinio Ruoniai karius.
2012 m. jis buvo diubleris Feliksui Baumgartneriui (Felix Baumgartner), kuris tapo pirmuoju, issokusiu is oro baliono, pakilusio beveiki i 40 kilometru auksti, ir laisvuoju kritimu pasiekusio daugiau negu reaktyvini garso greiti - virsijo 1000 kilometru per valanda greicio riba.
Kada pries dvejus metus Lukui pirma karta pasiule ideja atlikti suoli be parasiuto ir be jokios irangos, tai jis is karto atsisake, bet sutiko paieskoti tokio parasiutininko, kuris sutiktu toki suoli atlikti. Taciau po dienos svarstymu jis pakeite savo sprendima ir pats paskambino ir sutiko sokti be parasiuto.
Pries pat suoli televizijos prodiuseris pareikalavo, jog vis tik jis soktu turedamas ant nugaros parasiuta, kuriuo turetu pasinaudoti kritiniu atveju. I tai Lukas reagavo atsisakymu sokti, nes jis intensyviai ruosesi sitam suoliui DVEJUS metus, todel viskas apskaiciuota suoliui be parasiuto, ir trenruotasi be parasiuto, todel jis nezino kokia jam padarys itaka nukritus su parasiuto svoriu ant nugaros, nes parasiuto jis vis tiek nenaudos, net ir kritiniu atveju, kadangi jis buvo pasirenges bet kokioms pasekmems, net tragiskoms. Galu gale vienas is televizijos prodiuseriu dave sutikima soktii BE parasiuto.
Luko suoli stebejo nusileidimo vietoje jo zmona su keturmeciu sunumi. Jo motina negalejo istverti tokio reginio, todel ji nesutiko stebeti jo suolio.
Kartu su Luku soko dar trys parasiutininkai, kurie jau turejo parasiutus. Visi keturi kazkuri laika ore sklende laisvuoju skrydziu. Tuomet ant vieno nugaros buvo specialus itaisas, kuris skleide spalvotus dumus, kad butu matomi parasiutininkai stebintiems nuo planetos pavirsiaus, kitas - filmavo si sklendima, o treciasis - paeme is Luko deguonies kauke, kada jie nusileido i toki auksti, kuomet jau buvo galima kvepuoti be jos.
Taigi Luko palydovai nusileido jau su parasiutais.
Dabar pamastykite - kas tai - ZYGDARBIS? DRASA? ISMINTIS? NUTRUKTGALVISKUMAS? PALAIMA? RAMYBE? KOSMINE IZVALGA? - TAI PUIKYBE IS BAIMES, KAD GALI BUTI KAZKAS KITAS PIRMAS, O NE JIS, NE JIS TAPES PIRMUOJU MIRTINGUOJU NUSILEIDUSIU BE PRASIUTO. Butent tokia mintis - KITAS, O NE AS - Lukui nedave ramybes visa ta laika, kada jam buvo pasiulyta si ideja. Ir jis negalejo sau leisti galvoti ilgiau, kad kas nors KITAS nesulauktu tokio paties pasiulymo, ir neduotu tokio sutikimo is karto, ir ji sitaip aplenktu. Tada jis jau bus PRALAIMEJES, nes geriausiu atveju jis vel butu buves tik DUBLERIU, kurio vardo niekas niekur NEGARSINA, ir jo nezino viesai niekas - vis tik ne jis pirmasis pasieke garso greicio riba laisvuoju kritimu.
BAIME BUTI DUBLERIU IR VEL BUTI NUGALETU KAZKIENO KITO BUTENT IR BUVO JO PUIKYBES MOTYVU, kad jis ryztusi siam suoliui, kuris NEREIKALINGAS NIEKAM.
Jezus budamas kalnuose ir vienatveje maste, kad jis dabar galetu sokti i bedugne, ir Tevas ji ISGELBETU, koks buvo begalinis jo pasitikejimas Tevu, ir kokia buvo jo atsidavimo Tevui galia. Jis gali oru pereiti nuo sinagogos stogo ant kito pastato stogo, bet tai visiskai nieko nesuteikia giluminiam ir vidiniam ATSIVERIMUI, kuris vienintelis yra atgaivinantis is vidaus, o ne akimirkos pakilimas del kazkokio nepaprasto miritingojo akiai ir protui veikimo. Ir butent del tokios priezasties Jezus prieme sprendima jokiu nepaprastu - mirtingojo supratimu - veiksmu neatlikti, kiek tik imanoma ju vengti.
Butent ir Luko Aikinso suolis be parasiuto niekam nereikalingas, o jam paciam net labai kenksmingas, nes tik sustiprino jo puikybe, kuri tik apsunkins jam gyvenima tikroveje. O liaupses iluzijoje tai pat yra tik iliuzijos apraiskos, ir visiskai BEVERTES, ir patenkina tik SAVIMYLAS.
Stai del to ir toks elgesys yra mirtingojo proto degradavimo vienas is paliudijimu, nors gyvulinis protas to net nesuvokia. Jam atrodo, kad tai zygdarbis. Juk ir savizudys kazko siekia, kitaip jis nesizudytu. Taciau ar tai DIEVISKO proto sprendimas ir jo igyvendinimas? Tai - GYVULINIO PROTO PUIKYBES IR KVAILYBES APRAISKOS, NETURINT NEI ITIKEJIMO, NEI KOSMINES IZVALGOS, NEI ISMINTIES.
Telydi jus Kurejo Palaima ir Ramybe, ir mano Broliskas apkabinimas.
Algimantas
2016-07-31 10:27:57
Vakar vakare, kaip SAUKIA Reuter agentura is Prancuzijos - GINKLUOTAS TERORISTAS UZMUSE 84 IR DESIMTIS SUZEIDE , KADA JIS SUNKIASVORI SUNKVEZIMI DIDZIULIU GREICIU nukreipe i minia, kuri ka tik stebejo fejerverkus Bastilijos paemimo nacionalines Prancuzijos sventes proga Prancuzijos Rivieros mieste Nicoje.
Vidaus reiklau ministras patvirtino auku skaiciu, o 18 suzeistuju - kritine bukle.
Fejerverkai buvo baigti leisti puse vienuoliktos nakties.
Vairuotojas eme ir saudyti iki policininkai ji pati nusove.
Tai - pamiselio norvego Breiviko sindromas - jis irgi saude i beginklius vaikus, i minia, nes degraduojantis protas nebeistveria ivairiu kitu vis labiau degraduojanciuju protu politiku
priimamu beprotisku sprendimu, ir atitinkamomis aplinkybemis jis tiesiog PALUZTA IR GRIEBIASI JAM ATRODANCIOS TEISINGOS ISEITIES - ISLIETI SAVO AGRESIJOS EMOCIJAS NET NESUVOKDAMAS SAMONES LYGIU PASEKMIU KITIEMS - IR SAU.
PRANCUZIJOS prezidentas savo PRIESAUSRIO kreipimesi I TAUTA pareiske, kad jis iskviete kariskius ir policijos rezervistus, kad padetu esamoms pajegoms, kurios yra issekintos astuoniu menesiu nepaprastosios padeties, paskelbtos po 130 mirtinguju nuzudymo Paryziuje. Nepaprastoji padetis pratesta trims menesiams.
Prancuzija apimta liudesio. Tarp zuvusiuju yra ir vaiku. Prezidento tvirtinimu - tai be jokios abejones teroro veiksmas.
Policija iesko bendrininku.
Na, o dabar I visa tai pazvelkime ne DEGRADUOJANCIO GYVULINIO proto zvilgsniu, o DIEVISKOJO DVASINES ASMENYBES zvilgsniu.
Teroras - tai nesuvokiamas dieviskajam protui veiksmas. Tai - nerealus veiksmas, nes jis yra pilnas iliuziniu emociju - baimes, pykcio, kersto, neapykantos, beprotybes - ko visiskai neturi dieviskasis asmenybes protas. Tad iseitis yra VIENINTELE - GYVULINI PROTA, KURIS TAIP SMARKIAI DEGRADUOJA, KEISTI I DIEVISKAJI ASMENYBES PROTA, NES JOKIOS POLICIJOS STRUKTUROS, JOKIOS REZERVISTU MINIOS, NORS VISA PRANCUZIJA PADARYK POLICININKAIS - TERORUI KELIO NEUZKIRS, KOL GYVULINIS PROTAS PRIIMINES NAUJUS KVAILUS SPRENDIMUS, kaip ir sis prezidento sprendimas padidinti kariu ir policijos skaiciu miestuose. Kvailyste ir tiek. Ir dar labiau tai paskatins gyvulini prota imtis dar didesniu teroro veiksmu, nes gyvulinis protas patiria ir pasitienkinima, ir pasipuikavima, ir draugu pagyras, kada jis ypac pavojingomis kunui aplinkybemis isdrista atlikti pati veiksma. Ziurekite, kaip paaugliai NUSIKALSTAMAI is aerozoliniu baloneliu dazais isdarko ivairiausius statinius, ir kuo sunkesneje vietoje, tuo didesnis pasipuikavimas. Tas pats ir su terorizmu - kuo labiau skaldys ir zudys musulmonus Vakaru saliu politiku degraduojancio proto sprendimai, tuo jie labiau organizuos teroro veiksmus kitatauciu ir kitatikiu salyse, kuriu jie nelaiko net zmonemis, nes Koranas pripazista tik islama ir tik didziausia ir paskutini pranasa Mohameda, o Jezu - pro sukastus dantis - priima kaip buvusi menkesni uz Mohameda pranasa, ir jokiu budu ne Dievo Sunu, kaip ta teigia Biblija.
Koranas tvirtina, kad Alachas - DIEVAS - yra VISAGALIS, todel jam jokio sunaus i pagalba pasitelkti ir nereikia, kad jis dar butu atsiustas i zeme, Alachas pats VIENAS sugeba susitvarkyti ir zemeje. Todel suartejimo tarp siu dvieju - net ir tarpusavyje susiskaldziusiu ir tarpusavyje kariaujanciu daug sektu - religiniu stovyklu niekada nebus nei suartejimo, nei santarves, kol ir vieni, ir kiti - per dideles aukas ir krauja - netaps URANTAIS, ATRADUSIAIS ROJAUS TREJYBE-AS ESU SAVYJE.
Ir tokia yra VIENINTELE iseitis is dabartines padeties visame pasaulyje. DABAR - IR VISADA.
DEL TO REIKIA NE GEDULO DIENAS SKELBTI DEL ZUVUSIUJU MATERIALIU PAVIDALU MIRTNGUJU, O PABUSTI IS ILIUZIJOS IR IMTIS DARBO. IR YPAC PRADETI DIRBTI POLITIKAMS, NES GI JIE SAVE LAIKO ZMONIJOS VEDLIAIS - KIEKVIENAS SAVO SALYJE, SAVO APLINKOJE. TAI KOKIE JIE VEDLIAI, JEIGU TERORAS TIK AUGA, TAI KUR JIE VEDA, JEIGU ZMONEMS VIS SUNKEJA GYVENIMAS? KAS GI JI APSUNKINA? ATEIVIAI? NE - BUKAPROTISKI TU PACIU POLITINIU VEDLIU SPRENDIMAI IR VEIKSMAI.
KOL POLITIKAI - VISAME PASAULYJE - PALESTINOJE IR IZRAELYJE, JUNGTINESE AMERIKOS VALSTIJOSE IR UZBEKISTANE, LIETUVOJE IR NIGERIJOJE, GVATEMALOJE IR RUSIJOJE, KINIJOJE IR NIKARAGVOJE, ESTIJOJE IR BALTARUSIJOJE, VENESUELOJE IR AUSTRALIJOJE, KANADOJE IR SURINAME, HONDURE IR KUBOJE, KOSTA RIKE IR PIETU AFRIKOS RESPUBLIKOJE, LATVIJOJE IR OLANDIJOJE, BRITANIJOJE IR KAZACHSTANE, AFGANISTANE IR LIBANE, SVEICARIJOJE IR PRANCUZIJOJE, VOKIETIJOJE IR PIETU SUDANE, NIGERYJE IR HAITYJE, MEKSIKOJE IR UKRAINOJE, BRAZILIJOJE IR BELGIJOJE, ETIOPIJOJE IR ERITREJOJE, SLOVAKIJOJE IR SLOVENIJOJE, SERBIJOJE IR CEKIJOJE, LENKIJOJE IR RAMBLIO KAULO SALYJE NEISGIRS MANO MOKYMU - IR KOL JU NEISISAVINS - KOL JIE NEISGIRS MENES SAVO DVASINIU PROTU, TOL TERORO BANGOS TIK STIPRES IR GILES, IR BE MANES NIEKAS KITAS TAM KELIO NEUZKIRS.
KITO KELIO NERA - TIK PER MANO MOKYMUS I KUREJO TIKROVE.
Tiek Urantijos Knyga, tiek Jezaus Kristaus KALBU JUMS VEL, tiek Rojaus Trejybes AKIMIRKOS AMZINYBE, tiek Rojaus Trejybes-AS ESU mokymai yra toji SVIESA IR TIESA TIKROVEJE, kuri PADEDA atverti DVASIA, tuo tarpu mano mokymai suteikia gyvaji METODA, ka ir kaip daryti, kaip tuos SVIESOS TEIGINIUS SUPRASTI IR PRITAIKYTI KASDIENYBEJE tiek politikos, tiek ekonomikos, tiek svietimo, tiek seimos, tiek asmens sferose.
Algimantas
2016-07-15 09:48:05
Siandien pasiklausiau Yahoo svetaineje ideta video su vienu amerikonu, kuris liepos 30 diena soks be jokio parasiuto is lektuvo, skrendancio 25.000 pedu - 8300metru - aukstyje. Jam 42 metai, o proto - jokio. Jis aiskina su sypsenele, kad pirma karta zmogus soks be parasiuto, 2 minutes kris laisvu kritimu, o tada 1000 pedu - 330 metro - aukstyje jis pateks i toki specialu bugna, kuris bus laikomas malunsparniu, ir per DVI sekundes jo greitis bus sumazintas, bet jis turi I ta bugna patekti ant nugaros, ir tuomet jis nusileis ant zemes. Visa tai turi transliuoti viena amerikonu televizija.
KAM VISA TAI?
Algimantas
2016-07-14 23:31:18
Vakar - liepos 4-aja - Jungtines Valstijos paminejo savo Nepriklausomybes diena. Vien Cikagoje per si savaitgali buvo pasauta 60 zmoniu, tarp ju du vaikai - 3 ir 5-eriu metu - o keturi zmones buvo nusauti negyvai. Taciau dar rimtesne problema - policija net nezino kaip visa tai pazaboti, buvo ir tebera bejege sutramdyti vis labiau augancia agresija gatveje. TIKRA NEPRIKLAUSOMYBE IR LAISVE NUO PROTO. O tokios problemos pasieks ir Lietuva, nes tiek JAV, tiek Europos pseudosajunga, tiek Lietuvos valdzia viska daro aklai ir savanaudiskai, ir visiskai paneigusios Rojaus Trejybe-AS ESU.
Todel degradacija TOKIOS VALDZIOS YRA NEISVENGIAMA. O KITOKIA IR DIEVISKA TVARKA GALI KURTI TIK URANTAI, IR JIE YRA VIENINTELIAI VISAM PASAULIUI. TOKS YRA SIOS - IR ATEITIES - AKIMIRKOS POTENCIALUS FAKTAS.
Algimantas
2016-07-05 21:29:02
Ką tik amerikonų Yahoo svetainėje perskaičiau, jog praėjusio šeštadienio vakarą (2016 07 02) dvidešimt penki mirtingieji buvo nuvežti į ligonines Jungtinių Valstijų Pitsburgo mieste, Pensilvanijos valstijoje, per kantri muzikos dainininko Kenio Česnio (Kenny Chesney)koncertą.
Stadione ir jo prieigose dirbo 57 greitosios pagalbos mašinomis atvykusios medikų komandos, visi medikai dirbo išsijuosę. Jaunimas tariamai kultūringai leido laisvalaikį populiaraus daininko koncerto metu.
Policija suėmė 5 žiūrovus. O dar iki koncerto buvo policijos sulaikyti 36 neblaivūs nepilnamečiai – t.y. iki 21 metų – ir naktį praleido policijos nuovadoje, jiems buvo surašyti protokolai sumokėti baudas už neblaivumą viešoje vietoje.
Jungtinėse Valstijose kiekviena valstija turi savo įstatymus ir dėl girtumo-neblaivumo viešumoje, todėl gali būti sulaikytas policininko vien dėl to, kad skleidi alkoholio kvapą, nors ir elgiesi įprastai kaip visi. Motyvas – policininkas tavęs nesulaikęs ir nepristatęs į nuovadą, kad praleistum naktį saugiai, jeigu kąs nors užpultų tave ar tu ką nors užpultum, būtų kaltas, jog tas incidentas įvyko dėl jo APLAIDUMO. TODĖL POLICININKUI ĮTARUS KAD TU ESI NEBLAIVUS IR PATIKRINUS, JOG TAIP IR YRA, VIEN TIK NUO JO ASMENINIO SPRENDIMO PRIKLAUSO, KAS BUS TAU. Tad policininkas rūpinasi savo karjeros švara, o ne tavimi, tavo saugumu, užbėgdamas už akių kokiam nors incidentui, kuris gali ir nekilti.
Būtent pastarąją mintį – net ir viešosios tvarkos nepažeidžiančio išgėrusio sulaikymo motyvą – savo komentare atskleidė vienas policininkas, dirbantis policijoje trylika metų.
Deja, mirtingųjų gyvulinis protas vis labiau degradiuoja visame pasaulyje, tad JAV nėra išimtis. Tuo pačiu degraduoja ir JAV policininkų mąstymas ir elgesys. BAIMĖ APIMA VISUS VIS GILIAU. Apie proto degradavimą aš jums kalbu jau daug metų. Ir jis prasideda nuo pačios kūdikio gimimo akimirkos, ir net nuo gyvybės pradėjimo akimirkos, ir net dar daugiau, nuo visumos energinio lauko virpesių dažnio visame pasaulyje. Aišku, kad betarpiškos aplinkos energinių virpesių laukas juntamas stipriausiai ir yra galingiausias, nes būtent čia jis yra pats tankiausias, o kuo toliau nuo savosios sklaidos centro, tuo labiau jis išsisklaido. Panašiai kaip dviračio rato stipinai, kur jų tankis didžiausias yra prie pat rato centro, ir kuo toliau link paties ratlankio, tuo tas pats skaičius stipinų nutolsta vienas nuo kito, jų tankumas labai sumažėja. Kadangi virpesiai yra energiniai, tai ir tų virpesių poveikis yra juntamas daugiausiai netoli tų virpesių šaltinio ir centro.
Šito dainininko dabartinė turnė pavadinta – Skleiskime šitą meilę. Tačiau koncerto metu jokios meilės nėra, ir jos nesurasi net su žiburiu, tad pats pavadinimas neatitinka tikrovės. Troškimas skleisti šitą meilę yra dvasinės asmenybės dieviškojo proto troškimas, bet dar labai silpno dieviškojo proto, nes dvasinė asmenybė dar nepažadinta, kad pradėtų veikti pati, savo protu.
Tuo tarpu gyvulinis protas neturi jokio suvokimo, o kaip gi skleisti šitą meilę, kurios jis iš viso nepažįsta ir nepatyrė, todėl jis ir dainuoja tokias dainas, kurios nėra iškeltos į DVASINĖS ASMENYBĖS lygį, nes tik DVASINĖ asmenybė, atradusi Rojaus Trejybę-AŠ ESU, ir tegali pradėti patirti šitą meilę, apie kurią ji nori dainuoti ŠLOVINDAMA JOS ŠALTINĮ IR CENTRĄ – SAVO TĖVĄ IR MOTINĄ – Rojaus Trejybę-AŠ ESU. Be šito – ir vienintelio – Rojaus Tėvų atradimo savyje PATYRIMO, kalbos apie meilę yra tik iliuziniai svaičiojimai, neturintys nieko bendro su meile. Todėl ir dainos yra vien tik intelektui stimuliuoti, o tuo pačiu ir dar DIDESNIAM ALKOHOLIO KIEKIUI ĮSIPILTI IR IŠGERTI.
Todėl parašiusiųjų savo reakcijas dėl šio koncerto ir incidentų komentaruose tuoj pat buvo prisiminta, kad prieš trejetą metų to paties dainininko koncerto metu buvo suimta daugiau kaip 70 žiūrovų, ir daugiau kaip 30 TONŲ šiukšlių buvo palikta aplinkoje.
Įžvalgesni pastebi, kad žiūrovai šiais laikais renkasi ne muzikos pasiklausyti, o prisigerti ir pasiausti. Anksčiau į tokius renginius žmonės ateidavo šeimomis, su vaikais, o dabar jau nebe. PROTO IR DVASIOS NEVEIKLUMAS ĮTVIRTINA ELGESIO DEGRADACIJĄ, KURIĄ PASTEBI IR KAI KURIE AMERIKONAI.
Vienos žiūrovės įspūdžiai iš šio koncerto:
-Neapkenčiu girtų. Jie elgiasi kaip kvailiai, ir sugadina pramogą visiems. ŠALIA MANĘS BUVO PORELĖ, KURI TUOJ PAT VISIŠKAI NUSIGĖRĖ. JIE PRADĖJO SPARDYTI MŪSŲ KĖDES, ĖMĖ SPIEGTI, KAD NUSTELBĖ VYKSMĄ ANT SCENOS. Tai visiškai nejuokinga, kai esi girtas. Tada arba per garsiai šauki, užkrenti ant kitų, seilėjiesi kaip beseto veislės šuo per karštį.
Ir dar keletas amerikonų gilesnių pastebėjimų:
-MES TAMPAME VIS KVAILESNI, VIS DIDESNI NEMOKŠOS IR IDIOTAI. Asmeniškai aš bijau dėl mūsų ateities, daugiau niekas nieko nesimoko, mes kuriame tik pasekėjus, o ne lyderius.
- Iš dallies aš kaltinu realybės pragramų TV.
-Pasekėjus??? Daugiau zombius.
-Aš kaltinu mobilius telefonus ir žinučių rašymą. Vaikai iš viso nebežino, kaip šnekėti ar bendrauti. Jie nebegali net prie pietų stalo pasėdėti ir pasikalbėti, jų galvos panirusios į telefoną. Tą tu matai visur – restoranuose, teatruose, net lipant laiptais. Zombiai yra tinkamas žodis.
– Alkoholis ir kantri muzika yra neatskiriami dalykai, lygiai taip kaip šaudymai repo koncertų metu. Tačiau šitiems gyvuliams reikia išmokti neprarasti kontrolės ir susirinkti savo šiukšles.
- Man patinka koncertai, bet labai dažnai aš lieku namuose ir surengiu savo vakarėlį draugams. Vis sunkiau pajausti pasitenkinimą, kai žmonės visą laiką trankomi kaip prakeikti idiotai. Tikrai labai apmaudu. – Pasilik namie, būk saugus, lik gyvas…
Tiek gausėjantis alkoholio vartojimas tarp jaunimo, tiek ir mano pacituoti amerikonų pastebėjimai tik patvirtina mano nuolat ir daug metų kartotus kai kuriuos teiginius. Tačiau didžioji dauguma mano teiginių dar pasireikš matomais epizodais tik ateityje.
Algimantas
2016-07-04 15:16:42
Proto degradacija akivaizdi ir vis labiau greitėjanti.
Tą ypač liudija roko grupių keliamas milžiniškas ir psichiką žalojantis triukšmas, kurio žemo energinio dažnio virpesių lauke taip noriai lankosi paaugliai, proto degradavimą liudija ir bet kokios tatuiruotės, ypač ant atvirų kūno vietų, įvairių pakabukų, žiedų, rutuliukų vėrimas, ypač į nosį, lūpas, antakius, liežuvį, nešiojimas suplėšytų džinsų, galvos išsiskutimas, veidų išsimozojimas per įvairias varžybas, ir kitokių tuštybės madų vaikymasis.
Vakar vėlai vakare – jau 22 valandą nuvažiavau į Panoramoje esantį Rimi prekybos centrą. Nusipirkau ŽEMAITIJOS PIENO kefyro, citrinų, ir dvi pakuotes sojos TOFU dešrelių. Pieno skyriuje matau jauną vyrą, gal 30-35 metų, aukštą, gerai sudėtą, ir dėvintį suplėšytus džinsus. Jis priėjo prie lentynų visiškai prie manęs, kad aš jam ir sakau: ŽIŪRĖK, TAVO DŽINSAI PRAPLYŠĘ. - Jis mano JUMORO nesuprato. Visas jo veidas nukaito, tapo raudonas. Jis nežinojo kaip sureaguoti, ką man atsakyti. Tada aš jam atėjau į pagalbą, paklausdamas - Kodėl tu nešioji suplėšytus džinsus? Aš irgi nešioju džinsus, bet štai mano niekur nesuplėšyti, TVARKINGI, o tavo - perplėšti. KODĖL? – Ar aš turiu atsakyti? - jis dar labiau pasimetė. - Tiesiog perplyšo. Ar jums neplyšta? - Kada man suplyšta aš susisiuvu, o jei reikia, ir susilopau, bet nevaikštau su suplėšytais. - Taip geriau vėdinasi. - Jau ėmė atsigauti ir jis. - Na, jumoro forma galima ir taip paaiškinti. Aš suprantų, kad tokia yra MADA, bet mane domina, kokia yra šios mados LOGIKA, kodėl turi būti drabužis SUPLĖŠYTAS, kad būtų MADINGAS ? TAIGI MAN IR ĮDOMU, KĄ MĄSTO, KUO VADOVAUJASI TIE, KURIE DĖVI TOKIUS SUPLĖŠYTUS DŽINSUS, KUR ČIA YRA JŲ LOGIKA? – O o, jūs jau čia perdaug gilius klausimus keliate, nereikia gyvenime taip gilintis ir kelti tokių gilių klausimų. – Bet gi turi būti kažkokia LOGIKA, kodėl taip elgiamasi. Dėl to mane ir domina TOKIO žmogaus mąstymas, jo logiškumas. – Nereikia taip giliai mąstyti, ir nereikia taip gilintis. – Aš vedu dvasinius mokymus, todėl man įdomu pažinti žmogaus mąstymą. – A a, viskas AIŠKU. – Ir jo veido išraiška akimirksniu pasikeitė, jis tarsi tapo vėl savimi sau įpastoje vietoje ir įprasta poza – PANIEKA MANO ATŽVILGIU ATSISPINDĖJO JO KREIVAME ŠYPSNYJE IR ŠALTAME ŽVILGSNYJE. Toks buvo jo PERGALINGAS atsisveikinimas, ir jis dingo iš mano akiračio iškart pasukęs už lentynų kampo.
Taigi, jaunas vyras neturi atsakymo – KODĖL JIS NEŠIOJA SUPLĖŠYTUS DŽINSUS, NES PAAIŠKINTI SAVO SPRENDIMO LOGIŠKUMĄ JO PROTUI JAU YRA PER GILUS KLAUSIMAS. Jam perdaug sudėtinga kalbėtis tokiu elementariu klausimu. Tuo labiau jis pasimetė, nes gyvenime jo niekas šito nepaklausė, o dar čia – parduotuvėje. Gyvulinis protas – ir dar degraduojantis – BIJO BET KOKIŲ NETIKĖTŲ SUSITIKIMŲ SU NEPAŽĮSTMAIS MIRTINGAISIAIS.
Kada prieš du savaitgalius jau nuo penktadienio iki sekmadienio Vingio parke SIAUTĖJO roko grupių keliamas kokofoninis triukšmas, kad net namas virpėjo, ir tai truko iki pirmos valandos nakties, tai po tokių be proto sumanytų kankynių aš pirmadienį perskaičiau delfio svetainėje straipsnį ir komentarus apie šį triukšmingą savaitgalį. Pasipiktinimui nebuvo galo. Buvo net merui rašyta, kad tokius triukšmingus renginius mieste iš viso uždraustų, nes tokio triukšmo Vilniuje nebuvo niekada, IR DAR TRIS NAKTIS PAEILIUI. Tame straipsnyje buvo nurodytas ir organizatorius. Tad susiradau to organizatoriaus telefono numerį internete ir paskambinau direktoriui. Atsiliepė pagal balsą visiškai jaunas vyras. Pokalbis buvo ne toks ir trumpas, nes aš jam aiškinau apie ENERGINIUS VIRPESIUS – ypač apie žemo eneerginio dažnio, kuriuos būtent ir kelia roko grupės. Jo argumentas buvo vienintelis – Vakarų pasaulyje, ypač Švedijoje, yra tokie renginiai labai populiarūs, ir jie vyksta kasmet miestuose ir dar po kelis karrtus, ir Lietuvoje jie surengė jį, kad Lietuva būtų VAKARIETIŠKESNĖ. Aš jam pasakiau, kad ne viskas, kas vyksta Švedijoje yra gerai, ir tokie renginai yra blogai, kur jie bevyktų. O Lietuvai jokiu būdu nereikia vakarietiškėti, jai reikia ŠVIESĖTI. Ir aš jam pasiūliau atsidaryti mūsų svetainę ir paskaityti daugybę temų ir apie virpesius, ir ypač apie žemų virpesių žalą, o taip pat perskaityti Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, kur jis daug aiškina apie virpesių poveikį. Ir žemų virpesių sklidimas didina ir ligas, ir korupciją, ir nusikalstamumą, ir konfliktus šeimoje, mokykloje, darbe, gatvėje, net ir tarp draugų, tik šito niekas nežino – nei daktarai, nei psichologai, nei mokytojai, nei politikai, nei mokslininkai, dėl to ir niekas apie tai nekalba, todėl ir turime tokią prastą atmosferą visoje Lietuvoje, kad emigracija tuoj prarys pusę Lietuvos. Aš jam pasakiau, jeigu jis skaitys visus šaltinius, patalpintus svetainėje, tada tikrai susimąstys apie tokių renginių žalą, ir priims sprendimą jų nebeorganizuoti, nes sužinos, kokie yra jie kenksmingi VISIEMS, ir ypač jam pačiam ir jo šeimai, nes jis visą laiką gyvena žemo energinio dažnio virpesių lauke organizuodamas tokius renginius, ir juose dalyvaudamas. Jis man padėkojo už PRASMINGĄ pokalbį ir sakė, kad būtinai susipažins su mūsų svetaine.
Pirmadienį Norfos parduotuvėje nusipirkau Piemenėlio kefyro, kuris man buvo skaniausias, kad net nepažiūrėjau į datą ant pakuotės. Tačiau tą dieną – birželio 20-ąją – dar jo negėriau. O vakar, jau 21-ąją, įsipyliau į stiklinį puodelį, gerą gurgšnį išgėriau ir sustojau – KAŽKOKS KARTUS – VISAI NE PIEMENĖLIO. Dar kitą gurgšnį nugėriau – dar stipriau pajutau kartumą. Pasižiūriu į datą – o gi galiojimo laikas iki birželio 18-osios. Tad jo iš viso jau nebegalima pardavinėti, o man jį pardavė kaip šviežią, nors jau buvo dvi dienos praėjusios nuo galiojimo laiko PABAIGOS. Aš savo protu nesuvokiu, kaip galima šitaip be proto dirbti. Ir jeigu tą dieną, ir net dar dieną anksčiau, daug pirkėjų pirko tą patį kefyrą, ir jeigu ant pakuotės buvo toji pati galiojimo data, tai išeitų, kad buvo VAGIAMA iš pirkėjų kišenės. Degraduojančiam protui tai ne motais, svarbu, kad tas kefyras būtų nupirktas. Kaip ir tam roko triukšmo organizatoriui aš sakiau, jog daugybė žmonių dėl to jaučia net galvos skausmus, susierzinimą, praranda ramybę, jis man aiškina, kad jie jokio pažeidimo nepadarė, gavo leidimą tokiam renginiui, ir iki 24 valandos galėjo TRIUKŠMAUTI, nes leido BE NUOVOKOS SAVIVALDYBĖS DARBUOTOJAI, už PINIGUS, o kad žmonės nuo to KENTĖJO, IR KENČIA IR ŠIANDIEN, NES POVEIKIS YRA ILGALAIKIS, tai nesvarbu ir tam organizatoriui, svarbu PELNAS BET KOKIA KAINA, nesvarbu ir giliau nesusimąstančiam savivaldybės klerkui, svarbu, kad mokėtų pinigus, nesvarbu ir pačiam merui, kuris apie žemų virpesių žalą neturi jokio supratimo, priešingu atveju tuoj pat tokius triukšmingus renginius uždraustų visame mieste, ir visam laikui. NEGALIMA LIPTI KITIEMS ANT GALVOS SIEKIANT SAVANAUDIŠKŲ TIKSLŲ IR INTENSYVIAI ŽALOJANT VISŲ SMEGENŲ VEIKLĄ IR DAR LABIAU BUKINANT IR TAIP JAU SPARČIAI DEGRADUOJANTĮ PROTĄ.
Proto degradacija akivaizdi visose sferose. Ir ji tik stiprės ir greitės. Tai turės nepaprastai skaudžių pasekmių VISIEMS. BE IŠIMTIES – IR URANTAMS, NES MES NESAME NEGYVENAMOJE SALOJE.
Algimantas
2016-06-22 10:47:53
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]