Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas - Aš tave myliu. – BET AŠ GI TAVĘS NEMYLIU – ką sako TOKIE DU TEIGINIAI? - 2016 05 04

Akivaizdu, kad tiek vienas, tiek kitas, šitokius teiginius pavartojęs, NEPATIRIA KŪRĖJO – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – meilės virpesių BŪSENOS, kuri sklinda VISIEMS. Todėl – tarkime – PIRMĄJĮ TEIGINĮ IŠTARĘS VYRAS MOTERIAI AR MERGINAI, mintyje turi tik TĄ KONKREČIĄ MOTERĮ AR MERGINĄ, KAIP JO VIDINĖS TRAUKOS ASMENĮ. Tačiau jeigu jis būtų Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – meilės būsenos energinių virpesių lauke, jam ir minties nekiltų sakyti tokį teiginį, nes toks jausenos impulsas būtų savaime suprantamas, ir VISŲ atžvilgiu, o ne vieno kurio nors konkretaus asmens atžvilgiu.

Lygiai taip pat ir merginos ar moters atsakymas – BET AŠ GI TAVĘS NEMYLIU – liudija, kad ji taip pat nepatiria KŪRĖJO meilės tikro – realaus – virpesių lauko būsenos savyje VISŲ atžvilgiu, todėl nejaučia meilės ir šio vyro atžvilgiu.

Tačiau jeigu jūs paklausite jų abiejų, ar jie ką nors iš viso myli, tikrai pasakys, kad myli – ir pateiks kokį nors pavyzdį – savo tėvus, brolius, seses, gal net šunį, katiną. Tačiau tai, ką jie laiko meile NĖRA KŪRĖJO MEILĖS BŪSENA VISŲ ATŽVILGIU. Reiškia, tai netikra – arba IŠKREIPTA, SULAUŽYTA, SEGMENTUOTA – Rojaus Trejybės-AŠ ESU GYVOJI IR NESEGMENTUOJAMA MEILĖ, nes jų pojūčiai remiasi vien tik emociniu-biologiniu suformuotu SĄLYGINIU instinktu. Todėl jie ir pasakys, kad myli tuos žmones, kurie su jais yra nuo pat gimimo, nuo pat mažumės, ir tai dar su sąlyga, kad su jais elgiasi tie asmenys gerai, o jeigu juos skriaudžia, tai ir tų asmenų atžvilgiu jie nejaus jokios, jų samprata, meilės.

Bet gi ir jų viduje veikia Rojaus Trejybės-AŠ ESU fragmentas – Minties Derintojas – tai ir toji net ir fragmentuota meilės samprata ir jausena, tiems, kurie ją jaučia, yra iš to paties Minties Derintojo jiems suteikiamų aukšto dažnio virpesių bendro lauko, kokį Minties Derintojas audžia jų prote, bet gyvulinis protas tuos virpesius akimirksniu suskaido į jam suvokiamas sampratas ir sąvokas, kurias ir pripažįsta tas pats protas asmens sąmonės lygiu. Dėl to nebendraudamas su Kūrėju – MEILĖS ŠALINIU IR CENTRU – toks gyvulinis protas nepajėgus pakilti aukščiau gyvulinių instinktų lygio, kad pabustų dvasinės mirtingojo asmenybės dieviškasis protas, ne tik pripažįstantis amžinąsias vertybes iš Kūrėjo – MEILĘ, TIESĄ, TEISINGUMĄ, GAILESTINGUMĄ, GĖRĮ, GROŽĮ, bet šitomis vertybėmis jau trokštantis ir vadovautis, atradus Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje.

Deja, nuo pat kūdikystės, vaikai nieko negirdi – iš savo žemiškųjų tėvų – tik materialaus kūno pagimdytojų – jokių nuorodų į amžinąsias vertybes, jokių pamokymų, kur gi jos yra atrandamos, ir kokiu metodu. Bet gi priešingai – vis labiau stiprinamas GYVULINIO proto ir GYVULINIO INSTINKTO formavimas – būk stiprus ar tapk stipriu, kaip galiūnas, valgyk daug, kad būtum stiprus ir sveikas, o koks tu jau stiprus, parodyk visiems, koks tu stiprus. IR NĖ ŽODŽIO APIE AMŽINĄSIAS VERTYBES IR AMŽINŲJŲ VERTYBIŲ ŠALTINĮ IR CENTRĄ – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU. Na, dar kai kurios mamos paprašo – parodyk, kaip tu mane MYLI, net ir nesuvokdamos, kad tai, ką mažylis joms demonstruoja, tai jokia meilė – tai sentimentalus pojūtis tam, su kuo praleidžia daugiau laiko ir iki tam tikro lygio pabendrauja. Todėl net ir tokioje pilnoje šeimoje, nes joje yra visi šeimos nariai – mažyliai auginami NAŠLAIČIAIS, IR BE KŪRĖJO MEILĖS, nes patys gimdytojai UŽAUGO NAŠLAIČIAIS IR DABAR NĖRA savo viduje atradę MEILĖS ŠALTINIO IR CENTRO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – tad ir jie neturi nuovokos, O KAS GI YRA TOJI MEILĖ?

O juk MEILĖS ŠALTINIS IR CENTRAS TUO PAČIU YRA IR MOTINA, IR TĖVAS. Tai reiškia, kad visi mirtingieji, neatradę savo viduje MEILĖS ŠALTINIO IR CENTRO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – NEPATIRIA IR JIEMS KŪRĖJO, KAIP JŲ MOTINOS IR TĖVO, MEILĖS BŪSENOS SAVO VIDUJE, NES NIEKAS JŲ NEMOKINO, KAIP ATRASTI SAVO TĖVĄ IR MOTINĄ SAVYJE, TODĖL JIE NEPAŽĮSTA IR SAVO TIKROJO TĖVO IR TIKROSIOS MOTINOS, IR DĖL TO YRA UŽAUGĘ NAŠLAIČIAIS, IR TOKIAIS PAT NAŠLAIČIAIS AUGINA IR SAVO JAUNĄSIAS ATŽALAS, KAD IR ŠIOS UŽAUGTŲ NAŠLAIČIAIS IR BE TIKRŲJŲ IR DIEVIŠKŲJŲ TĖVŲ MEILĖS BŪSENOS PATYRIMO, O TUO PAČIU NEJAUČIANČIAIS MEILĖS VISIEMS VIENODAI – VISIEMS MIRTINGIESIEMS, TIEK ŠALIA, TIEK IR TOLI ESANTIEMS, NET IR NEPAŽĮSTAMIEMS, IR NIEKADA NEMATYTIEMS, JAU NEKALBU APIE KŪRINIJOS ŠEIMOS MEILĖS TIKROVĘ.

Meilė yra GYVA, ir ji sklinda iš mūsų energiniais virpesiais, kurie mus pasiekia iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU. Ir jeigu tik mes nustojame bendrauti su Kūrėju, nutraukiame gyvąją KOMUNIJĄ SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, nusilpsta ir mūsų viduje esantis Kūrėjo energinis meilės laukas. O tuomet viršų pradeda imti GYVULINIS protas su savo baimėmis, ambicijomis, ir siekiais, ir čia jau kalbos apie Kūrėjo meilės lauką nebelieka. Atsiranda kalbos – TU MANĘS NEMYLI, O KODĖL TU MANĘS NEMYLI? KĄ AŠ TURIU PADARYTI, KAD TU MANE PAMILTUM? AŠ TAU ATIDUODU VISĄ SAVE, O TU MANĘS NEMYLI. Tada rašomi tekstai dainoms – kokios tavo gražios akys, kokia puiki tavo figūra, aš myliu tavo lūpas, man patinka tavo šypsena ir kerintis juokas – ir taip be galo.

Ir tik gyvulinis protas ir gali pasakyti – tokią moterį ar merginą – ar vyrą ar vaikiną verta ir įsimylėti – tarsi paspaustum MATERIALŲ elektros jungiklį ir meilės MATERIALI lempa užsidega. Todėl gyvulinis protas – nepažindamas Kūrėjo meilės VISIEMS – ir gyvena tik fizinių instinktų lygiu, ir meilę deklaruoja tik iškreipta – arba ILIUZINE – išraiška – kokiam nors vienam asmeniui, na dar artimam giminei, o jau už giminės rato – nedrįsk, nes tai jau yra NUKRYPIMAS NUO NORMOS. Tik niekas nepasako, kad būtent pats gyvulinis protas yra nukrypęs nuo Kūrėjo sumantytos EVOLIUCIJOS NORMOS – VISUS MYLĖTI VIENODAI, NET IR TAIP, KAIP VISUS VIENODAI MYLI ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU.
Kadangi gyvulinis protas nieko nežino apie Kūrėjo meilę, jis tokios būsenos nepatiria, nes yra materialus, o aukštesnis asmenybės dieviškasis protas yra dar nepažadintas, kad net ir Minties Derintojas nepajėgus jį pažadinti tol, kol viešpatauja tik gyvuliniai instinktai ir aistros, baimės ir savanaudiškumas, todėl vien dėl to dabar tokiu didžiuliu laipsniu ir tokia iškreipta meilė yra labai dažnai susiejama su seksu. Ir būtent vien tik dėl gyvulinio proto įsiviešpatavimo vis stipriau, auga ir išprievartavimų skaičius. Todėl gyvulinio proto suvokiamos sampratos iškreipia visus asmens laisvos valios sprendimus, kaip ir tų sprendimų pateisinimus.

Ir tik tada, kada gyveni Kūrėjo meilės energijos lauke, ir savo būsena liudiji šią Kūrėjo meilę visiems ir savyje, kaip daug gali pasakyti net ir apie tuos du jaunus – ar pagyvenusius – mirtinguosius, ištarusius - Aš tave myliu. – BET AŠ GI TAVĘS NEMYLIU.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-05-04 13:09:03

Komentarai

Labai smagu skaityti tokias temas , kai asmeninis dvasinis patyrimas išskleidžiamas kaip gėlių puokštė visu spalvingumu ir įvairove.

Šaunuoliai urantai , jus tikrai esate tobulybė, tik nepamirškite brolystės dvasios ir mintyse , ir akyse apkabinkite kiekvieną šios žemės praeivį, kuris laukia ir meilės , ir nuoširdumo, ir šilto žvilgsnio dėmesio. Rojaus Trejybė yra jūsų akyse ir jūsų šypsenose , tik negailėkite ir dalinkite tai veltui, tada ne dėl garbinimo ir ne dėl šlovinimo pateksite į Rojų, bet per brolystės dvasią ir per besąlygišką meilę mus supančiam pasauliui. Tada žmogiškoji sąmonė tikrai prisilygins dieviškąjai sąmonei, kuri su besąlygiška meile funkcionuoja kiekviename gyvybės mirksnyje ir tada šios dvi sąmonės susilies į kuriančiąją meilę , ir tada tikrai atsidarys visatos vartai į amžinąjį Rojų.

GEROS JUMS DIENOS IR NEPRIIMKITE NIEKO UŽ PIKTĄ, NES AŠ JUS VISUS GALIU MATYTI TIK BROLYSTĖS DVASIOJE.

paulius456
2016-05-31 10:02:32



Kokie netikėti dalykai atsitinka kartu su Rojaus Trejybe -Aš Esu. Kaip vieną dieną man...
Einu kurį vakarą aš pasivaikščioti. Judu link senamiesčio Raugyklos gatve. O ten yra vienas namas su gražiu kiemeliu, aptvertas tvora su metaliniais strypais, už jų įrengta vaikams smėlio dėžė.
Taigi einu ir matau tolumoj toj smėlio dėžėj žaidžiančius du 4-5metų berniukus . Miela į juos,tokius susikaupusius ir užsiėmusius, žiūrėti. Einu ir šypsausi. Staiga abu berniukai nutraukia savo veiklą ir žiūri į mane, įdėmiai stebi , kaip aš artėju link jų. O kai visai priartėju prie jų kiemelio vienas iš jų taria:
- Ar žinai, kad gėles galima valgyti?
-Tikrai?-perklausiu.
- Taip. Jos labai skanios,-atsako.
Gūžteliu pečiais šypsodamasi ir jaučiu jiems nenusakoma artumą. Lėtai einu savo keliu ir jau iš už nugaros girdžiu šaukiant vieną iš berniukų:
-Aš tave labai myliu.
Atsisuku į juos ir matau, kaip abu taip prisispaudė prie tvoros virbų, lyg norėtų kiek įmanoma arčiau manęs būti.
-Ir aš tave labai myliu,-šaukiu.
-Aš irgi tave myliu, - šaukia antrasis berniukas.
-Ir aš jus abu labai myliu,- vėl atsakau.
Ir man viduje taip gera, taip ramu. Aš esu.

Birutė(iš Vilniaus)

Birute
2016-05-18 22:33:53



Kiekvienas Valdo/ Airija parašytas žodis dvelkia ramybe ir meile, paliečia pačią širdį. Žodžiuose nesijaučia agresijos, nėra negatyvo. Sklinda ramybė.
Manę asmeniškai iki ašarų sujaudina brolių ir sesių iš Londono garbinimas ir padėkos Žodžiai skirti visų mūsų Dieviškiesiems Tėvams.
Rašau neturėdama jokių savanaudiškų tikslų, rašau tą, ką šią akimirką jaučia mano širdis. Visada tokia buvau, visada norėjau dvasiškai palaikyti Šviesius žmones, tikra meile alsuojančius brolius ir seses.

Lai Meilė Taika ir Ramybė vis labiau ir labiau sklinda iš jūsų širdžių sušildydami sužvarbusias sielas.

Su meile,

IRENA
2016-05-07 08:47:45



Sio mokymo teisinguma, savo patyrimu galiu patvirtinti ir as.

Kuomet dar nebuvau atrades sio kelio, ir nebuvau savyje atrades Rojaus Trejybes-AS ESU, tai zodis meile, kaip dabar tai suprantu ir nebuo isviso suprantamas. As vis galvodavau, kaip cia yra su ta meile, jauti potrauki vienam zmogui, jauti jam kazkokia simpatija, o kitam to paties nejauti, vadovaujiesi kazkokiu vidiniu savo jausmu, bet vistiek kazko truksta, kazkas vis lieka neuzbaigta, ir tada matai, kad tai ka zmones vadina meile, tai tik stipri stipri aistra, kai tu nori savintis kita zmogu sakydamas, kad tai mano zmona, arba mano vyras ir tu tik mano ir as tik tavo. Sitas vaikas mano as ji myliu, o kito vaikas jau ne mano ir ji myliu jau maziau arba isviso koks mano reikalas cia, tegul jo tevai ji ir ziuri. Kai kitas tave pradeda savintis, tai tu jauti sito tau uzdeto, tarsi gaubto sunkuma, ir kai nori is to issilaisvinti, tai tas tave mylintis nenori taves paleisti. Ir tasosi taip sutuoktiniai be meiles vienas kita nuosavybe laikydami ir vienas del kito gyvendami, o be Saltinio atrasto viduje jokios ir seimos buti negali - maziau ar daugiau uzsleptas cirkas. O juk nemoka zmones, nezino kas ta meile, ir gyvena naslaiciais visi. O bendra krypti turedami, prisipilde meiles jau kitaip savo gyvenimo vektoriu pakoreguotu.

Kai atradau gyvaji kelia, viskas staiga apsiverte. Pradejau deti pastangas, kad atsiverti Rojaus Tevams, dar tada tik Tevui, Pirmajam Saltiniui ir Centrui, ir po truputeli po biskuteli pradejau jausti per kakta srovenancia ramybe, ta gyvaji vandeni, ta gyvaja energija, ir tik tada, po pastangu padetu kad vis labiau atsiverti, pajutau kas yra ta tikroji meiles energija. Staiga zmones pradejau matyti visai kitoje sviesoje, pradejau juo visus myleti ir supratau, kad tai ir yra ta gyva energija, ta tikroji gyvoji meile kuri pripildo, pagydo ir nuramina vidu, ir taip uzpildo, kad norisi ja dalinti visiems ir be perstojo, ir visiems paskoti apie sita gyva meiles versme. ir visiems vienodai, nes kai meile uzpildo tave, tai ir tu myli visus vienodai, ir nera tau svetimu, ir visi, net ir patis diziausi niekadejai tavo vienodai yra mylimi, kai tavo vidus suliejamas su Kureju pripildytas meiles.

Tada supratau ir kita dalyka, kuris mane siek tiek ispradziu lengvai nuvyle. Dauguma zmoniu sioje planetoje, didzioji dauguma, niekada nera savo gyvenime patyre tikrosios meiles tekejimo i ju vidu, dizdioji dauguma zmoniu gyvena kaip naslaiciai, nes tik prisipildzius sios energijos tu gali jausti sunystes busena, kai tu jauti, kad tu esi visos kurinijos sunus, Rojaus Tevu sunus, visur kur tu bebutum, ir visada per visa amzinybe, jau dabar, dar budamas siame kune, tu esi tikras kurinijos narys gyvas ir realus, ir jauti ta brolyste su visais. Skaitai Urantijos Knyga ir jauti, kad visos tos butybes apie kurias Urantijos Knygoje pasakojama arba kurios raso tuos dokumentus yra tavo seses ir broliais dvasioje, realus tavo broliai ir seses. Pamenu kaip skaiciau musu Adomo ir Ievos istorija, kaip sukrete ji mane iki sielos gelmiu, ir visada jauciau tai, kaip jautesi tiek Adomas Tiek ieva sioje planetoje, ir kartu su jais pergyvenau visa ju kelione Urantijoje, Jausdamas jiems Meile, uzuojauta ir palaikyma. Jauciau visos kurinijos reakcija i ju prazanga, ir jiems visada jauciau ir dabar jauciu tiktai meile, ir tikiu, kad viena diena galesiu su jais susitikti ir pabendrauti arba tiesiog pabuti, ir pajausti ta ju gyva vidine patirti, ir isgyvenima kai jie buvo cia, sioje planetoje. Ir visa tai suteikia sita nepaprastoji Meile energijos galia.

O kiek daug meiles jauti Algimato mokymuose, Rojaus Trejybes-AS ESU mokymuose, viskas ten tik ir persunkta tarnavimu visumos labui ir visumos gerovei, O tai, be meiles energijos, takancios is Kurejo juk tos busenos jausti neimanoma.

Pajutus siuos gyvos meiles pojucius viduje isryskejo dar vinas niuancas aplinkoje. Eini ir nematai aplinkui zmoniu, zmones negyvena, jie nerealus, visiskai tusti, visi miega, nes ju vidus visiskai uzdarytas, ir kokie jie bebutu intelektualiai ispruse, ar dar kaip nors save pristate, sio gyvo rysio su Kureju sviesoje, ir jo meiles pripildyto vidaus sviesoje tu matai, kad visa tai tik oras ir visiskai tuscia. net ir tie jogai ir tie kurie sako, kad eina dvsios keliu medituodami ar darydami kokias nors kitas praktikas jie eina per gyvenima tik viena koja pusiau egzistuodami, nejausdami sitos gyvos busenos, jeigu neturi gyvo ASMENINIO rysio su Rojaus Tevais kaip ASMENIMIS.

Skaiciau pries kelias dienas Jezaus maldas, kai jis meldesi alyvu kalne pries pat nukryziavima ir jo suemima, koks spektras jo zodziuose, Kiek toje jo maldoje ipinta atspalviu, ir viskas susilieja i ta gyva Kurejo energijos tekejima, ir tik paciam prisipildzius sios energijos, cia ir dabar gali jausti jo maldos zodiuose, kurie visu pirma liejasi virpesiais, tos pacios meiles-Kurejo energijos buvima. Ir visai nesvarbu, kad tai buvo pries du tukstancius metu. Kai esi pilnas tos meiles energijos, tai visa amzinybe tau egzistuoja cia ir dabar, sioje akimirkoje, Amzinybe akimirkoje. Akimirkos Amzinybe.

Be atsiverimo Rojaus Trejybei-AS ESU Meiles energijos saltiniams, nera gyvenimo. Prisimenu tokia pranasyste, is Mikaldos pranasavimu. Kas ta Mikalda as nezinau, bet mano mociute, kuri mane vis tempe i baznycia vaikysteje, vis tas pranasystes paminedavo. ir stai po sitiek metu man si pranasyste vis is vidaus islenda. Pasejo manyje sekla jau tada, dar vaikysteje mociute. Taigi viena is ju skamba taip: «Jus vaiksciosite po sita zeme ir zmoniu nematysite, ir jeigu koki zmogu sutiksite tai labai labai dziaugsites» Tai va dabar ir suprantu, kad ta pranasyste ir issipildo, nes vaikstai tarp milijonu zmoniu sitoje zemeje o jie visi tusti, o kai sutinki bent viena kuris sitos sviesos nori, ir troksta jos, ir jos iesko, tai dziaugiesi, ir ji, pries kelias minutes dar visai ir nepazystama buvusi, apkabini kaip savo artimiausia broli ar sese. Tai stai kokius idomiu laikus gyvenam.

As kiekviena diena dekoju Rojaus Trejybei-AS ESU uz tai, kad Jie mane surado, kad siandien as esu pripildytas meiles, tikras Ju sunus visada. Ir branginu sita gyvaji rysi su Jais, stengiuosi ji palaikyti gyva. Ar atsisedu valgyti ar kur bebuciau ar tureciau laisvesne minute vis kreipiuosi, vis garbinu Juos, ir visur juos su savimi kvieciuosi. Ir taip gera visada nuo sito gyvo rysio, ir nuo to, kad nuo maziausio mano minties virptelejimo Jie atsiliepia, visada atsiliepia ir nakti ir diena, paliesdami mano kakta savo meiles prisilietimu, uzpildydami mano vidu ta silta gyva meiles srove ir tiek sujaudindami savo prisilietimu prie manosios sielos, kad ir asara nereta istryksta nuo sito ju prisilietimo ir bendravimo ir begalinio rupescio.

Ir aplinkoje kai regi Ju veikima, su kokia meile visi Ju vaikai yra mylimi, nors nuo Ju nusisuke, Kokie svarbus visi ir kiekvienas mes esame Jiems, tereikia tik zengti zingsni, tik dar viena zingsni, kad pajausti sita gyva meiles tekejima ir gyventi gyvenima pripildyta sitos gyvos versmes, be perstojo ta tekejima jauciant.

Telydi jus visus ramybe ir gyva Rojaus Trejybes-AS ESU meile lai uzlieja visu jusu vidu, kad pasklistu i aplinka ir viska nudazytu gyvomis Meiles energijos spalvomis.

ValdasAirija
2016-05-07 01:03:28



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal