Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Nuostabi šio ryto žinia man, ir jos laukiau ne vienerius metus, ir kalbėjau apie jos neišvengiamumą - Britanijos gyventojai pritarė išstojimuii iš Europos pseudosąjungos savo referendume.

NUOSTABI IŠMINTIES PASIREIŠKIMO DIENA BRITANIJOJE - KAIP IR TVIRTINAU DAUG METŲ – EUROPOS PSEUDOSĄJUNGA SUBYRĖS. JI JAU BYRA. BRITAI VAKAR – 2016 06 23 – REFERENDUMO METU NUSPRENDĖ IŠSTOTI IŠ NIEKAM NEREIKALINGOS, IŠSKYRUS SAVANAUDIŠKUS IR NIEKO NEIŠMANANČIUS BIUROKRATUS IR PSEUDOPOLITIKUS, EUROPOS PSEUDOSĄJUNGOS.

Galų gale ROJAUS TREJYBĖS IŠMINTIS - MINTIES DERINTOJŲ VEIKIMU - SUGRĄŽINO BRITAMS NORS VIENĄ PROTINGĄ, IŠMINTINGĄ, IR ESMINĮ SPRENDIMĄ, KURIO TEKO LAUKTI DEŠIMTMEČIUS.

Europos pseudosąjunga, sumanyta PRIEŠ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIĄ, privalo būti PANAIKINTA, KAIP ANTIŽMOGIŠKA, DIRBTINĖ, ANTIEVOLIUCINĖ, IR LABAI KENKĖJIŠKA ŽMOGAUS LAISVAM MĄSTYMUI IR JO PASIREIŠKIMUI VISŲ ŠVIESOS LABUI IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - KŪRĖJO - VALIOS VYKDYMUI PSEUDOORGANIZACIJA, KURIOJE NĖRA NEI ŠALIŲ LYGIATEISIŠKUMO, NEI JURIDINIO RAŠTINGUMO IR TEISINGUMO, NEI POLITINIO IŠMANYMO, KAIP GI JĄ TVARKYTI, NEI EKONOMINIO BENDRAVIMO IR BENDRADARBIAVIMO, NEI GERANORIŠKUMO ŽMOGAUS ATŽVILGIU - VISKAS KORUMPUOTA IR PAGRĮSTA VIEN TIK SAVANAUDIŠKAIS INTERESAIS VARDAN KAŽKOKIŲ PSEUDOKOMISARŲ GEROVĖS.
Kažkokios pseudokomisarų pseudokomisijos tvarko šalių gyvenimą ir prieš juos VISUS keliaklūpsčiauja ir LIETUVOS PSEUDOPREZIDENTĖ DALIA GRYBAUSKAITĖ, ir pseudopremjeras Algirdas Butkevičius, ir visos politinės partijos, paskendusios skandaluose ir tarpusavio rietenose, todėl LIETUVOS REIKALŲ TVARKYTI IR NEMOKA, o tokiems nemokšoms geriausia priedanga, kad NIEKAS NEMATYTŲ JŲ NEMOKŠIŠKUMO ir yra šis FIGOS LAPELIS – LIETUVOS reikalų tvarkymas toli – Briuselyje, o čia vien tik aimanos – mes šito daryti negalime, neleidžia Europos pseudosąjungos direktyvos, Briuselio pseudokomisarai, nuo mūsų gi niekas nebepriklauso, viskas sprendžiama Briuselyje, Briuselio koridoriuose, gal pavyks su kuo nors ant slenksčio susitikti, gal ką nors ten pasieksime, bandysime ir sieksime IŠ VISŲ JĖGŲ susitarti, gal gausime ką nors, gal suteiks kokių nors nuolaidų, išlygų, gal šįkart kitaip atsakys, gal bus geresnė ateitis, ir vėl – mes nieko negalime padaryti, dabar ne nuo mūsų priklauso, tai Briuselio kompetencija.
Visos Lietuvos politinės partijos ir pseudopolitikai, kurie atvedė Lietuvą į POLITINĘ KORUMPUOTO BRIUSELIO VISIŠKĄ PRIKLAUSOMYBĘ, TURI BŪTI TEISIAMI TAUTOS - ŠALIES SUVERENO. ŠIANDIENINIS BESĄLYGIŠKAS LIETUVOS VALDŽIOS VERGAVIMAS BRIUSELIUI IR JUNGTINĖMS VALSTIJOMS BEI NATO VANAGAMS, LOBSTANTIEMS IŠ JŲ PAČIŲ SUKURSTYTŲ KARŲ, IŠKREIPĖ IR LIETUVOS JAUNIMO MĄSTYMĄ, IR DAR LIŪDNIAU – JAU NET IR IŠTISĄ KARTĄ IŠAUGINO SU BUKU MĄSTYMU, KAD JIE NEPAJĖGŪS TVARKYTI SAVO ŠALIES REIKALŲ SAVARANKIŠKAI, NES BE NATO LIETUVA BUS OKUPUOTA, TUOJ PAT LIETUVĄ UŽGROBS RUSIJA. JAUNIMAS NEBEĮSIVAIZDUOJA KAIP GALI BŪTI KITAIP, KAD LIETUVOS REIKALŲ NETVARKYTŲ BRIUSELIS, DĖL TO IR REIKIA IŠMOKTI, KAIP PRAŠYTI IR BRIUSELIO BIUROKRATŲ IR PSEUDOKOMISARŲ PARAMOS, REIKIA IŠ JŲ PRAŠYTI IŠMALDŲ VIA BALTIKOS KELIUI SUREMONTUOTI, GELEŽINKELIUI Į LENKIJĄ NUTIESTI, NAMAMS APŠILTINTI, ŽEMĖS ŪKIUI TOLIAU GRIAUTI - KAD ŽEMDIRBIAI NIEKO NEDIRBDAMI GAUTŲ IŠMALDŲ IŠ BRIUSELIO BIUROKRATŲ - VISKAS TIK IŠ EUROPOS SKIRIAMŲ IŠMALDŲ, NES PATYS JAU NEBESUGEBAME NET UŽSIDIRBTI, TAD EGZISTUOJAME TIK SU NUSILPUSIO IR BET KOKĮ ORUMĄ PRARADUSIO ELGETOS IŠTIESTA RANKA BRIUSELIO PSEUDOKOMISARAMS. DĖL TO TOKS VERGO MĄSTYMAS KENKIA JAUNO ŽMOGAUS LAISVO IR DRĄSAUS MĄSTYMO IR VEIKIMO SVARANKIŠKUMUI, ŽALOJA TAUTOS SĄMONĘ IR SAVIMONĘ, IR TIESIOGINE PRASME ŽLUGDO ATEINANČIŲ KARTŲ GENOFONDĄ, NES JAU DABAR YRA SUFORMUOTAS NEPILNAVERTIŠKUMO KOMPLEKSAS, PALYGINUS SU ESTŲ, LENKŲ, VENGRŲ, ČEKŲ VYKDOMA POLITIKA NET IR TOKIOMIS POLITINĖS PRIKLAUSOMYBĖS IR VERGAVIMO BRIUSELIUI SĄLYGOMIS.
Dar iki Lietuvos įstojimo į Europos pseudosąjungą net dvi Europos pseudosąjungos pseudokomisijos su savo pseudokomisarais buvo priverstos savo finansines korumpuotas aferas atskleisti ir nueti nuo politinės arenos kaip susikompromitavusios ir nusikaltusios pavogus milijardines sumas, kiek prisimenu viena komisija pavogė keturis milijardus, o kita net ŠEŠIS MILIJARDUS eurų. Bet viskas tuo ir baigėsi, pseudokomisijos buvo nušalintos, bet už vagystes niekas taip ir nebuvo nuteistas. O kaip gi nuteisi, jeigu jie visi TARPUSAVYJE SUSIJĘ - TIE, KURIE TURĖTŲ TEISTI, IR KURIUOS TURĖTŲ TEISTI. Dabar juk irgi lygiai tas pats - KORUPCIJA KLESTI, dėl to jie patys SAU PASISKIRIA MILŽINIŠKUS ATLYGINIMUS IR NIEKAM NEATSISKAITO UŽ TUOS SPRENDIMUS IR PINIGUS - TIK SAU - VIENI KITIEMS, VIENI KITUS TIK AUDITUOJA, REVIZUOJA, KONTROLIUOJA, IR RAPORTUOJA - VISKAS TVARKOJE. O ekonomika, politika, šeima, švietimas byra akyse visose šalyse, visur vien tik PROTESTAI IR SKUNDAI DĖL TŲ PAČIŲ PROBLEMŲ – taip gyventi toliau nebegalime.
Vienintelis, kuris atsilaikė prieš Europos pseudosąjungos ir Jungtinių Valstijų diktatą ir beprotybes buvo, ir yra, BALTARUSIJOS prezidentas Aleksandras Lukašenka. Ir dar kaip atsilaikė - jį puolė ir Rusijos politikai, ir oligarchai, tiesiog norėdami pajungti sau, savo įtakai, o už centus nusipirkti fabrikus, ir juos vėliau sugriauti, ką būtent ir padarė Lietuvos politinė valdžia, NETEISĖTAI ir FIZINE JĖGA VYKDŽIUSI GERAI VEIKUSIŲ FABRIKŲ IR GAMYKLŲ, PUIKIŲ KOLŪKIŲ IR TARYBINIŲ ŪKIŲ PRIVATIZAVIMĄ-GRIOVIMĄ, šituo sunaikinusi visą pramonę, visą žemės ūkį, kad žmonės liko ir be darbo, ir be pajamų, ir kas liūdniausia - be perspektyvos – BE ateities Lietuvoje - TĖVIŠKĖJE. Todėl pusė Lietuvos jau persikėlė kitur, o daugiausia kaip tik Britanijon ir Airijon, nes dar šiek tiek mokėjo angliškai. Deja, likusiems ir toliau sparnus pakerpa Lietuvos pseudopolitikai nieko neišmanantys apie Lietuvos TAUTOS VEDIMĄ Į ATEITĮ, todėl mokantys tik liežuviu plakti, o nė vieno konkretaus darbo nesugebantys įgyvendinti savo išminties dėka ir vardan visų VIENOVĖS IR ŠVIESOS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU. Todėl visi buvę geri staklių gamybos fabrikai sunaikinti, grąžtų puiki gamykla sunaikinta, skaičiavimo mašinų gamykla sunaikinta, kuro aparatūros gamykla sunaikinta, buvę kolūkiai ir tarybiniai ūkiai sunaikinti, fermos sugriautos, žmonės išmesti lauk kaip nereikalingi, ir jų reikalas, kur jie gyvens, ką valgys, kur dirbs. Ir kaip kontrastą aš matau mūsų kaimynės BALTARUSIJOS ekonomikos ir kasdienio gyvenimo aplinką.
Vakar (2016 06 23) Baltarusijos sostinėje Minske baigėsi antrasis visaliaudinis susirinkimas, trukęs dvi dienas, kuriame dalyvavo daugiau kaip du tūkstančiai dalyvių iš visos šalies. Tai visos šalies dirbančiųjų, o ne vien tik politikų visaliaudinis susibūrimas Baltarusijos dabarties aptarimui ir ateities kelio numatymui. Kur Lietuvoje toks VISALIAUDINIS SUSIRINKIMAS? KODĖL JO NĖ VIENA PARTIJA, NĖ VIENAS POLITIKAS NEI ANKSČIAU, NEI DABAR NERAGINA ORGANIZUOTI, KUR NE POLITIKŲ, BET ŽMONIŲ - TAUTOS SUVERENO - BALSAS PRIVALO SUSKAMBĖTI IR VISIEMS TIEMS PATIEMS PSEUDOPOLITIKAMS, O ŠIE PATYS NESUGEBA SUVOKTI, KAD LIETUVOJE ATMOSFERA IR PADĖTIS KRITIŠKA IR TOLIAU BLOGĖJANTI, O JOKIOS IŠEITIES NIEKAS NERANDA, IR NET NEIEŠKO, TODĖL IŠ INERCIJOS BERIAMI TUŠTI TEIGINIAI IR PSEUDOPREZIDENTĖS IR PSEUDOPREMJERO LŪPOMIS, O ŽMONĖS NESUDURIA GALO SU GALU, IR DAR DAUGIAU – RUOŠIASI EMIGRUOTI. O PSEUDOPOLITIKŲ ATSAKYMAS – TEGU SAU EMIGRUOJA, JEIGU JIEMS PATINKA. O DĖL KO emigruoja – bijo prisipažinti, nors kas mėnesį jie lengva ranka ir sąžine pasiima pinigus dešimtimis tūkstančių kaip savo darbo užmokestį už sąžiningai padarytą darbą, ir nieko už tuos paimtus tūkstančius dar nepadarė, kad TAUTA NEEMIGRUOTŲ. Juk niekas nei šių, nei ankstesnių pseudopolitikų nei rinko, nei samdė tam, kad jie imtų pinigus už KUO DIDESNĮ tautiečių perkėlimą į užsienio šalis, priešingai, kad dirbtų ESAMOS TAUTOS LABUI LIETUVOJE. O tai reiškia, kad VISI IR JŲ VISŲ – IR ANKSTESNIŲ PSEUDOPOLITIKŲ – PAIMTI PINIGAI YRA NETEISĖTAI PASISAVINTI IR TURI BŪTI SUGRĄŽINTI ATGAL Į BIUDŽETĄ IR PANAUDOTI MAŽOMS PENSIJOMS PADIDINTI.
Tuo tarpu Baltarusijoje vyksta tiek politinis, tiek ekonominis gyvenimas ir Baltarusijos jaunimas didžiuojasi savo šalimi. Aš paklausau per Baltarusijos televiziją jų dainų, kokios jos yra skatinančios baltarusius didžiuotis, ne šiaip tuščiai, propaganda, bet didžiuotis Baltarusijos PASIEKTAIS DARBAIS, KASDIENIAIS PASIEKIMAIS.
O kad tai nėra tušti teiginiai, pamąstykite ir palyginkite su padėtimi Lietuvoje.
Baltarusijos plotas – 207.600 kvadratinių kilometrų, gyventojų 2016 metų sausio 1 dieną buvo 9.498.700. Sostinėje – Minske – 1.959.800 gyventojų (Minsko srityje – 1.417.300 gyventojų), Gomelyje – 531.000 (Gomelio srityje – 1.422.900 ), Magiliove – 378.000 (Magiliovo srityje – 1.067.700 gyventojų), Vitebske – 376.000 (Vitebsko srityje – 1.193.600). Gardine – 366.000 (Gardino srityje – 1.050.100 ), Breste – 340.000 (Bresto srityje – 1.387.000). Miestuose gyvena 77,6 procento gyventojų. Gyvenimo trukmė – 73,2 metų.

Taigi, ką tie gyventojai vis tik yra pasiekę? O gi štai jums trumpa statistika.

Baltarusijos Soligorsko kalio trąšų kombinato gamyba užima trečią vietą pasaulyje. Baltarusija modernizavo iš Tarybų Sąjungos perimtus fabrikus, ir būtent Baltarusijos prezidentas-vadovas Aleksandras Lukašenka neleido jų privatizuoti, o reikalavo iš pradžių juos modernizuoti pagal Vakarų standartus, ir tik tada bus galima juos siūlyti privatizavimui, ir ne bet kokiam, o kad kontrolinis akcijų paketas liktų valstybei, ir už tų fabrikų tikrąją kainą, o ne už centus.
Būtent dėl tokios protingos politikos ir dėl jos savarankiško įgyvendinimo Lukašenkai buvo pradėtos taikyti Europos pseudosąjungos sankcijos, ir Jungtinių Valstijų sankcijos, ir kaip pretekstu buvo pasinaudota mestais kaltinimais Aleksandrui Lukašenkai dėl opozicijos narių persekiojimo ir žmogaus teisių pažeidinėjimo. Tai nerimti argumentai, nes tokių kaltinimų galima pareikšti KIEKVIENAI ŠALIAI, KUR VALDŽIA VISADA STENGIASI GRIEBTIS PRIEVARTOS PRIEŠ SAVO OPONENTUS. Tas vyksta tiek Jungtinėse Valstijose, tiek ir Europos Pseudosąjungos šalyse, tas yra ir Lietuvoje. Man buvo užkirstos televizijos durys, ir aš negaliu ten patekti jau daugiau kaip 25 metus, kad paskleisčiau gyvąjį TIESOS IR TIKROVĖS ŽODĮ - IŠ KŪRĖJO - VISŲ LABUI, NE TIK LIETUVOS, BET VISOS ŽMONIJOS. Kur toji Lietuvoje žodžio laisvė, kurią deklaruoja Lietuvos konstitucija - ir ją turėtų užtikrinti ir man - kur toji demokratija, kai aš negaliu nei pareikšti savo nuomonės per televiziją, nei pasiekti prezidentės.
Tačiau jau ir Europos pseudosąjungos ir Jungtinių Valstijų kai kurie politikai ima kai kurias sankcijas ir Baltarusijai švelninti ar net naikinti. Mato, kad jie KLYDO, bet PUIKYBĖ neleidžia jiems pripažinti savo klydimo, tad dar šį procesą ištęs kažkurį laiką. Tačiau IR TOKIOMIS SĄLYGOMIS Baltarusija pasiekė STULBINANČIŲ rezultatų - savivarčius Balazus gaminantis fabrikas Žodine ne tik sukūrė ir pagamino 450 tonų galinčią vežti milžinišką mašiną, bet ir siunčia į įvairių pasaulio kraštų atviras geležies rūdos kasyklas ir kitokių modifikacijų sunkvežimius, galinčius vežti 80 tonų, 120, 350 tonų. Sukūrė net BELAZ'o modelį, kuris dirba be vairuotojo, nes jį valdo operatorius naudodamasis valdymo pultu ir kompiuterine programa. Baltarusija GAMINA SUNKVEŽIMIUS MAZ ir savivarčius, ir ilgus treileirus, šiuolaikinius miesto ir tolimųjų reisių komfortiškus autobusus, troleibusus, vagonus trašoms vežti geležinkeliu, turi du fabrikus, gaminančius žemės ūkio kombainus, metalurgijos gamyklą. Baltarusija vysto elektronikos pramonę, glaudžiai bendradarbiauja su Japonija ir net kuria bendrą kosminę programą, gamina guolius ir chemijos produktus, turi išvystytą lengvąją pramonę su trikotažo fabrikais, vysto medienos apdirbimo pramonę, baldų gamybą, turi avalynės fabrikus, galanterijos fabrikus, kilimų audimo įmonę, cemento ir klinkerio plytelių gamyklas, gamina mikrobangines krosneles, turi medvilnės kombinatą, turi statybinių blokelių gerai išvystytą gamybą, o gelžbetonio konstrukcijų blokus gyvenamųjų namų statybai eksportuoja net į daugiau kaip dvidešimt šallių. Baltarusija vysto metalo apdirbimo mašinų gamybą, gamina televizorius ir šaldytuvus ir šaldiklius, dviračius ir motociklus, turi tris naftos perdirbimo didžiules gamyklas, trylika linų perdirbimo fabrikų. Šalis išsaugojo ir toliau puoselėja linų auginimą, statybų pramonę, išsaugojo visą žemės ūkį, o dabar nuosekliai modernizuoja kolūkius, kaime stato modernias gyvenvietes su visais patogumais, ir kviečia jaunus specialistus, juos aprūpina ir naujai pastatytais namais. Ir būtent tokia jaunimo atžvilgiu taikoma politika jau duoda ir vaisių – labai daug pritraukia jaunų žmonių į kaimą. Žemės ūkio produkcija eksportuojama į daugiau kaip pusę šimto pasaulio šalių, o pagal sviesto gamybą Baltarusija pirmauja pasaulyje, Praėjusiais metais už žemės ūkio parduotą produkciją užsienio šalyse buvo uždirbta 6 milijardai dolerių. Tiesiamos modernios autostrados po kelis šimtus kilometrų per visą šalį, jau įvesti net mokesčiai už važiavimą tokiomis moderniomis autostradomis visoms mašinoms – net ir lengvosioms, vystomi nauji gyvenamųjų kvartalų statybos darbai. Dar daugiau - jau keleri metai vykdoma mažų miestų atgaivinimo ir senamiesčių restauravimo programa. Jos tikslas – padaryti patrauklius ir turistams ir gyvenimui mažuosius miestus, sutvarkant gatves, skverus, pastatus, ir investuojant į naujas įmones, kad atsirastų naujų darbo vietų ir mažuose miestuose, ne tik didžiuosiuose, kur jau ir taip daug gyventojų. Tačiau to dar maža, būtent prezidento Aleksandro Lukašenkos ryžtingo, kryptingo, ir labai nuoseklaus ir labai energingo veikimo dėka atsirado jau daug sutarčių dėl investicijų iš užsienio šalių. Tik jo dėka Baltarusija turi naftos verslovių PIETŲ AMERIKOJE – VENESUELOJE, kur jis abipusės naudos pagrindu sutarė, kad Baltarusija savo lėšomis ir su savo architektais ir statybininkais suprojektuoja ir pastato modernų gyvenamąjį rajoną Venesuelos sostinėje, Karakase, o Baltarusijos naftininkai už tai naudojasi Venesuelos naftos verslovėmis, ir net patys ieško Venesueloje naujų naftos telkinių, o išgaunamą naftą pardavinėja savarankiškai bet kuriai pasaulio šaliai ir uždirba valiutines pajamas savo kompanijai, o mokesčius moka į Baltarusijos iždą. Ir tik Lukašenkos dėka pasirašytos sutartys su Kinija, Indija, kad tokios milžinės šalys jau pasirengusios investuoti į Baltarusiją šiuo metu, ir stato gamyklas, o savo ruožtu taip pat pasirengusios atverti vartus MAZ’o ir Minsko traktorių gamykloms surinkinėti savo produkciją tose šalyse. Savo ruožtu ir pati Baltarusija pasinaudodama Vakarų technologijomis sukūrė ištisas gamyklų virtines – apie trisdešimt gamyklų - kurios ir gamina bent dvidešimt modifikacijų šiuolaikinių kelių tiesimo darbuose reikalingų mašinų, pradedant ekskavatoriais ir greideriais ir baigiant įvairiais traktoriais ir volais. Tik Lukašenkos aktyvios politikos dėka Azerbaidžane jau veikia Minsko automobilių gamyklos įmonės, kur šios įmonės sunkvežimiai MAZ jau surenkami Azerbaidžane, nes taip naudinga abiems šalims. Tas pats bus daroma ir su Belarus traktorių gamyklos produkcijos surinkimu Azerbaidžane, Kazachstane, Moldavijoje, ir net Afrikoje, kur taip pat Lukašenkos aktyvių vizitų dėka atsivėrė puikios perspektyvos tolimesniam investavimui ir rinkų plėtimui Baltarusijos produkcijai. Ir tai yra dėl to, kad Lukašenka NEBIJO DIRBTI JUODO PARENGIAMOJO DARBO, O NE TIK ATSISĖDA PASIRAŠYTI JAU PARENGTOS SUTARTIES.
O juk Baltarusija vysto ir savo fundamentalias mokslo programas įvairiose srityse. Vien ko vertos jos pastangos kurti Rusijai tokias branduolinių raketų kaip TOPOLIS gabenimo priemones, kurios visos yra MAZ’o gamyklos pagamintos, kokių neturi net pati Rusija. Baltarusija sukūrė ir savo ilgo nuotolio balistinę raketą. Aišku, tai griovimo kryptis, nes kuriami nauji ginklai, tačiau čia aš miniu patį faktą., kad Baltarusijoje labai aktyvi yra mokslininkų veikla, ir fundamentalūs tyrinėjimai nėra sunaikinti, kaip tai atsitiko žlugus Tarybų Sąjungai kituose kraštuose, tarp jų ir Lietuvoje.
Aleksandras Lukašenka dėl Baltarusijos daro, ir darys, labai daug, dėl to Baltarusijoje, kas tik pabūvoja ir pastebi, kokia ten yra švara ir tvarka, kur nėra tokios nusikaltimų agresyvios išraiškos, kokia užplūdo visas iš Tarybų Sąjungos pabirusias dalis. Aišku, ten yra daugybė problemų, bet DABAR aš kalbu apie ŠALIES EKONOMINĮ IR POLITINĮ STATUSĄ.
Akivaizdu, kad Aleksandras Lukašenka, buvęs kolūkio pirmininkas, nebaigęs jokių pripažintų universitetų – Kembridžo ar Oksfordo (D.Britanija), Harvardo ar Jeilio (JAV), Sarbonos (Prancūzija) ar Humbolto (Vokietija) tvarko savo šalį daug geriau negu anų universitetų auklėtiniai. Akivaizdu, kad jis daug ką daro iš intuicijos, bet daro VISUOMENĖS labui, ne partijos, ne grupelės narių – VISŲ ŽMONIŲ GERBŪVIUI. Tai jau Rojaus Trejybės-AŠ ESU Minties Derintojo vedimas iš vidaus pasireiškia. Aleksandras Lukašenka nieko nežino nei apie Rojaus Trejybę-AŠ ESU, nei apie Minties Derintoją, o jeigu sužinotų, jo veikla būtų dar tvirtesnė ir įspūdingesnė, nes dabar jis daro ir klaidų, kurios jam skaudžiai atsiliepia. Jo klaidingi sprendimai dėl opozicijos slopinimo ir net suiminėjimo yra dėl to, kad jam kyla baimė, jog kiti gali jo pasiekimus sužlugdyti, o kaip jis gali nebijoti, jeigu NEPASITIKI APLINKA. Štai tuomet jam ir belieka viena kryptis – GRIEŽTUMAS. O tokia kryptis atima daug energijos, ir atėjus laikui vis tiek ŽLUNGA. Todėl be Rojaus Trejybės-AŠ ESU, atrastos savyje, ir visi pasiekimai ekonomikoje yra ne tokie, kokie turi būti, atsidavus Rojaus Trejybės-AŠ ESU VEDIMUI IŠ VIDAUS.
Tačiau net ir turint omenyje tai, kad Aleksandras Lukašenka neina GYVUOJU keliu, vis tik bent jau dėl tokio dabartinio ekonominio Baltarusijos išsivystymo ir gyventojų užimtumo, kur iš esmės nėra bedarbių, kur gyventojų skaičius nuo Tarybų Sąjungos laikų ne tik nesumažėjo, bet padidėjo, ir be jokių atvykėlių iš kitur, vis tik reikėtų Lietuvos pseudopolitikams nulenkti galvas prieš Aleksandro Lukašenkos įžvalgą ir NUOŠIRDUMĄ, nes jis GYVENA IR DIRBA ŠIRDIMI. KAIP TIK ŠITO IR STINGA LIETUVOJE – TOKIO POŽIŪRIO IR VIDINĖS NUOSTATOS IR NET BŪSENOS. Dėl to jis sau nekrovė materialių turtų, bet Baltarusiją tikrai iškėlė į ORIOS ŠALIES LYGĮ. O šito kaip tik ir trūksta LIETUVAI IR LIETUVOJE, KAD JI PABUSTŲ IR PASIRENGTŲ TAIP PAT IŠSTOTII IŠ EUROPOS PSEUDOSĄJUNGOS.
Štai kodėl šios dienos žinią apie Britanijos žmonių referendume išreikštą valią palikti Europos pseudosąjungą priėmiau kaip ilgai lauktą žinią, kaip vienintelę protingą ir realią žinią pradėti Europos pseudosąjungos likvidavimą, kad galų gale KIEKVIENA ŠALIS TURĖTŲ SAVO POLITINIUS IŠMANANČIUS VEDLIUS, O NE PSEUDOVAIDUOKLIUS PSEUDOKOMISARUS IŠ BRIUSELIO.

SVEIKINU BRITUS SU PROTO ATGAVIMU IR PRADĖTU ORUMO ATSTATYMO PROCESU, O TAIP PAT SU MOKYMOSI PAČIA PRADŽIA, KAIP GI DABAR STOTIS ANT SAVO KOJŲ IR ŽENGTI PIRMUOSIUS SAVARANKIŠKUS ŽINGSNIUS IŠMINTINGOSIOS TAUTOS DALIES ATGAUTOJE POLITINĖJE LAISVĖJE VISŲ LABUI.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.
Algimantas
2016 06 24


Algimantas
2016-06-24 14:35:56

Komentarai

Mielieji, šiandien labai tikroviškas rašytojo Vytauto Petkevičiaus vienos knygos pavadinimas - DURNIŲ LAIVAS - jo taikytas Lietuvai, šiandiena jau akivaizdu tinka visam mūsų pasauliui.
Mirtingojo GYVULINIS protas taip ir nepasiekė ŽMOGAUS lygio, kada įsiviešpatauja KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU vedimas iš vidaus kiekvienos asmenybės prote ir DIEVIŠKASIS PROTAS nusimeta kaukę ir išsilaisvina nuo vergavimo materialiems turtams, savo šalies politinei valdžiai, ir savo gyvuliniams troškimams - nustumti visus į šalį, kad tik gerai būtų man.
Britanijos žmonės referendume priėmė labai išmintingą sprendimą - susigrąžinti savo šalį į SAVO RANKAS, IR GYVENTI SAVO GALVOS SPRENDIMAIS, O NE BRIUSELIO PSEUDOKOMISARŲ NEADEKVAČIOMIS BRITANIJAI, BET VIS TIEK PRIVALOMOMIS KOMANDOMIS.
Tik paskelbus referendumo rezultatus, kada NIEKAS NEPASIKEITĖ, o mirtingojo gyvulinio proto bokštai jau PANIKUOJA - VISI KOMISARAI, NEBEŽINO KĄ IR KAIP DARYTI, akcijų biržose smunka su Britanija susijusių kompanijų akcijų vertė, britų svaro sterlingo vertė smunka net 13 procentų. Kartoju - nieko NEĮVYKO - kompanijos kaip dirbo iki referendumo, taip dirba toliau, Britanijos bankai kaip dirbo, taip dirba, nieko neįvyko, o pasekmė - svaro sterlingo kritimas, akcijų milžiniškas nuvertėjimas, kai kurių kompanijų Britanijoje net apie 30 procentų. Nepasitikėjimas investavimu Britanijoje išaugo ir dingo noras tęsti derybas dėl investicijų Britanijoje. Visa tai rodo, KOKIO ABSURDIŠKO LYGIO YRA VISA EKONOMINĖ, POLITINĖ, IR FINANSINĖ PASAULINĖ SISTEMA, KURI REMIASI GANDAIS, BŪRIMO IŠ KAVOS TIRŠČIŲ PROGNOZĖMIS IR ASTROLOGŲ PRANAŠYSTĖMIS PAGAL PLANETŲ IŠSIDĖSTYMĄ - TIESIOG TIKRĄJA ŠIO ŽODŽIO PRASME - DURNIŲ LAIVAS. Tai TAIP PAT rodo, kokia yra gyvulinio proto MILŽINIŠKA BAIMĖ, kad gali atsitikti kažkas blogo - GALI, NES JIE TAIP BAIMĖS IR PANIKOS APIMTI, ĖMĖ ISTERIŠKAI ŠAUTKI - BUS BLOGAI, KĄ JŪS PADARĖTE, BEPROČIAI JŪS. Yra atsiradusios PARAZITINĖS kompanijos, kurios už pinigus skelbia šalių skolinimosi patikimumo reitingus, ir tuo pačiu labai smarkiai paveikia psichologinį investavimo ir skolinimosi klimatą. Taigi viena tokia PARAZITINĖ kompanija jau tuoj pat sumažino Britanijai skolinimosi-patikimumo BALUS. Ir dėl tokių PARAZITINIŲ pseudokompanijų kyla daug problemų skolinantis bankuose daug didesnėmis palūkanomis negu prieš tokio reitingo paskelbimą. Tad sėdi sau ką tik atsigėrę kavos, o gal dar ir likerio ar konjako įsipylė į kavą, kad pakrautų geriau kavos tirščius, keli vyruklai ir kelios mergelės prie išgertos kavos tirščių puodelio ir žaidžia burtininkavimo žaidimus, ir ką gi, bankai į tai atsižvelgia ir noriai palūkanas padidina, juk jiems gerai, daugiau pelno. O šie miklūs vyrukai ir mergužėlės remiaisi vien tik GANDAIS, kai dar niekas nieko NEVYKO, o bausmė - DIDESNĖS PALŪKANOS DĖL SUMAŽINTO PASITIKĖJIMO BRITANIJA JAU PASKELBTA. Ir taip kasdien, kasmet, dešimtmečiais daromi pinigai iš ORO. Bet tai NUSIKALSTAMI IR NEŠVARŪS pinigai, NEUŽDIRBTI pinigai.

Ir visa tai yra nukreipta PRIEŠ Rojaus Trejybės-AŠ ESU Evoliucinio Plano įgyvendinimą. O Šio Plano įgyvendinimui yra vienintelis kellias - GYVASIS kelias - ATRANDANT ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVO VIDUJE, IR TARPUSAVIO VISŲ BROLYSTĖJE DRAUGE SU KŪRĖJU - ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU - VISŲ MOTINA IR TĖVU - KURIANT GEROVĘ VISŲ ŠVIESOS LABUI MEILĖS MOTYVU IR LAISVA VALIA BE JOKIŲ KOMANDAVIMŲ.
Paprastai visi Europos PSEUDOsąjungos šalininkai neturi gilesnio analitinio mąstymo, todėl jie ir nesugeba suvokti LAISVĖS GYVENTI SAVO GYVENIMĄ PRASMĖS.

Šveicarija nepriklauso jokiai Europos PSAUDOsąjungai, ir reikia tik pavydėti jos gyvenimo stabilumo ir pasitikėjimo tuo pačiu šveicarų franku. Norvegija irgi nepriklauso jokiai Europos PSAUDOsąjungai, ir turi laisvas rankas savo reikalus tvarkyti SAVARANKIŠKAI IR PROTINGAI SAVO POLITIKŲ GALVA. Ir jokios panikos dėl savo gyvenimo nėra ir Norvegijos krona laikosi stabiliai. Tai KO PANIKUOJA TIE, KURIE NET NEGYVENA BRITANIJOJE, O KAŽKUR UŽSIENYJE, NES DĖL JŲ PANIKOS, O NE DĖL BRITŲ, KRITO BRITANIJOJE ESANČIŲ FIRMŲ AKCIJŲ IR SVARO STRERLINGO VERTĖ. DURNYSTĖ IR TIEK. Štai praėjo pora dienų po šio savaigalio, ir tų pačių akcijų vertė ėmė nežymiai, bet atsigauti, ir svaras taip pat ėmė judėti po truputėlį aukštyn.
Ir toks ŠOKAS vien dėl GANDŲ - DABAR NĖRA GERAI, O BUS DAR BLOGIAU, TAI KAIP GI IŠGYVENSIME? O jeigu vietoje tokių PANIKĄ SĖJANČIŲ VIEN TIK EMOCIJOMIS - BE JOKIOS LOGIKOS - grįstų straipsnių ir interviu lavinos būtų normalus ir tuo pačiu net IŠMINTINGAS POŽIŪRIS - ŠTAI DABAR PATYS TVARKYSIME SAVO EKONOMIKĄ IR POLITIKĄ SAVARANKIŠKAI, IR ATSKLEISTŲ TOKIO SAVARANKIŠKO KELIO ANALIZĘ, KAD MATYTŲ VISI, JOG TIK SAVARANKIŠKA POLITIKA UGDO IR MĄSTYMĄ IR PASITIKĖJIMĄ SAVIMI - SAVO ŠALIMI, SAVO POLITIKAIS, KO DABAR NELEIDŽIA DARYTI BRIUSELIO PSEUDOKOMISARAI, TAI VISOSE SFEROSE ATSIRAS DIDESNIS PASITIKĖJIMAS IR TIKRUMAS DĖL SAVO SPRENDIMŲ, NES MES PATYS ŽINOME, KO REIKIA MUMS BRITAMS BRITANIJOJE. Štai vien tik nuo parašytų tokių nuostatų svaras ir akcijos nebūtų kritusios, būtų atsitikę priešingai - ir svaras ir akcijos būtų pakilusios, o investuotojai dar labiau su viltimi lauktų laisvos investicijoms Britanijoje aplinkos.

Štai kaip galima išlaikyti MILIJARDUS SVARŲ IR AKCIJŲ SAVO VERTE NEKRENTANČIŲ Į PANIKOS BAIMĘ VIEN TIK DĖL GANDŲ SKLEIDIMO. O juk tie milijardai - tai realūs prarasti pinigai. Tačiau jie prarasti tik tiems, kurie PANIKUOJA IR IMA KARŠTAKOŠIŠKAI DĖL SAVO NESUVOKIMO AKCIJAS PARDAVINĖTI, KAD DAR DAUGIAU JOS NEPRARASTŲ VERTĖS - GERIAU JAU PARDUOTI DABAR. O štai jau dėl tokių realių masinių akcijų pardavimų jų vertė ima dar labiau smukti, ir labai greitai. Bet šiuo atveju tai jau ne gandai, o realūs veiksmai - masinis akcijų atsikratymas iš BAIMĖS PRARASTI VISKĄ.
Tuo tarpu gandų dabartinė politika yra ne tik nestabili ir rizikinga, bet ji alina mirtingųjų centrinę nervų sistemą ir dėl to infarktas garantuotas dar jauname amžiuje dirbantiems ir investuojantiems biržose.
ŠTAI KODĖL BŪTINAS KŪRĖJO PAMATAS SAVYJE, KAD BŪTŲ IŠMINTIS IR KOSMINĖ ĮŽVALGA, O TADA JOKIOS BIRŽOS NEKELS PANIKOS IR SVARAS BUS STABILUS. Ir jis BUS stabilus, kada šitų buko mąstymo panikierių sukelti PURSLAI nusistovės ir juos nuneš tolyn iš viso.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-06-28 19:07:00



TAIP.

marija
2016-06-28 10:42:54



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal