Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

TĖVO mokymas - apie Jo Meilės vandenyną esantį visai šalia mūsų (2009-12-23 d. 14:20 val.)

Brangieji Mano,
Myliu Jus visus taip kaip niekada, nes mano MEILĖ Jums stiprėja ir ji tik stiprės ir stiprės... Ji nepasiekia Jūsų tik tada kai savo noru nusisukate nuo manęs ir aš negaliu Jūsų prieš Jūsų valią užpilti savo šiltomis/paguodžiančiomis/nuraminačiomis/atpalaiduojančiomis/Tėviškomis meilės bangomis... Žinau, kad kiekvienam iš Jūsų dabartinis laikas - tai tam tikras išbandymas ir kai kuriems iš Jūsų kartais būna sunku susikaupti bei nukreipti savo žvilgsnį/mintis/veiklą/veiksmus į dvasines vertybes, nes materialinių vertybių trūkumo pojūtis/patyrimas kaip dilgėlė vis dilgina kaip Jūs vadinate gyvulinį protą ir todėl Jums sunku ištrūkti iš tokios Jums nemalonios būsenos ir Man skauda šįrdį taip pat kaip ir Jums kai Jūs save ir kitus kaltinate dėl to, kad Jums taip nesiseka ir kai Jūs graužiatės dėl to ko nepadarėte/daugiau nepasistengėte, bet nepamirškite tai buvo Jūsų nueitas kelias, kurį Jūs patys pasirinkote ir Aš Jūsų niekada nesmerkiu ir nesmerksiu - NES MYLIU IR MYLĖSIU JUS, KADANGI ESU JŪSŲ TĖVAS...
Vaikai mano įsileiskite mano meilės bangas, pasinerkite į mano Jums sukurtą meilės vandenyną... galite įsivaizduoti, kad Jūs stovite prie nuostabaus paplūdinio su auksinio smėlio smiltelių kopomis, kurias skalauja nuostabiai šiltos dangiškos spalvos Mano meilės vandenyno bangos ir Aš ir šis visas meilės vandenynas laukia tik Jūsų, nes jis Jums asmeniškai ir Jums visiems sukurtas - ĮBRISKITE, BRAIDŽIOKITE Į JĮ IR MAUDYKITĖS JAME - JŪS NET NEĮSIVAIZDUOJATE KAIP JIS YRA ARTI JŪSŲ - JIS VISAI PRIE PAT PAT - tiesiog patikėkite tuo, kad Mano meilės bangos yra ir Jums jos negali pakenkti ir Jus užplūs MEILĖS/RAMYBĖS/ŠILUMOS POJŪTIS ir niekada nebijokite - juk turite laisvą valią, bet kada galėsite išlipti į krantą ir atisakyti šių meilės bangų - tiesiog pabandykite patikėti, o pabandę nieko neprarasite... kai kurie iš Jūsų yra jau pasinėrę į Mano meilės bangas ir Aš be galo tuo džiaugiuosi ir labai noriu, kad kuo daugiau iš Jūsų pajustumėte kaip Aš Jūsų Tėvas Jus myliu.


Linas J
2009-12-23 14:33:58

Komentarai

Tėvo mokymas - kas yra meilė, 2009 12 24
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu esi, ir esi gyvas ir realus kiekviename iš mūsų; aš garbinu tave, kad tave galima patirti tiek viduje, tiek išorėje; aš garbinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
Mylimas Tėve, aš noriu į tave kreiptis mokymo apie meile.
Mes labai dažnai sakome, kad mes turime vienas kitą mylėti, kad motina ar tėvas myli savo vaiką, o žmona vyrą ir atvirkščiai. Netgi kai kas sako aš myliu savo darbą, nors kalbininkai aiškina, jog reika tokį pasakymą taisyti į mėgstu savo darbą, nes mylėti galima tik tai, kas gyva, bet jau kalbant apie savo šalį ar miestą ir jie neprieštarauja, kada sakome aš myliu Lietuvą, Rusiją, Ukrainą, Ameriką, Vilnių, Marijampolę, Niujorką ar Paryžių. Todėl ir noriu tavęs šįkart paprašyti suteikti mokymą apie meilę mums visiems.
Kas yra meilė?
Tėvas:
Mano mylimiausias sūnau, kaip ir visi jūs esate Mano mylimiausi sūnūs ir dukros, Aš nepaprastai džiaugiusi, kad jūs domitės vis giliau tokiais reiškiniais, apie kuriuos anksčiau net nesusimąstydavote ir nekreipdavote į juos jokio dėmesio, priimdavote juos tiesiog kaip savaime jus pasiekiančius ir interpretuodavote juos taip, kaip jums ateidavo tuo metu vienos ar kitos sampratos, kurios galėdavo keistis, priklausomai nuo jūsų žinių gelmės.
Jūs visi siekiate didesnio pažinimo, siekiate didesnės šviesos, nes tik šitos šviesos pagrindu tegali vystytis jūsų civilizacija, kada jūs esate dar materialiu žmogiškuoju audiniu aptaisyti. Kuo labiau artėsite pas Mane tuo stipriau ryškės MANOSIOS TIKROVĖS PASIREIŠKIMAS, ir tuo labiau SPINDĖS JŪSŲ PAČIŲ TIKRASIS AŠ. Tai ir yra MANOJI MEILĖ – TIKROVĖS SPINDĖJIMAS MANO VIRPESIAIS.
Dabar jūs klaidingai interpretuojate, ir tuo pačiu labai susiaurinate Manosios Meilės sampratą, kada ją suteikiate tik atitinkamai jūsų asmens BŪSENAI, kuri jus užvaldo tai stipriau, tai silpniau. Būsena tik parodo jūsų RYŠĮ, GYVĄ RYŠĮ SU MANIMI. Jeigu tas ryšys yra giluminis, tai ir būsena yra giluminė ir ilgalaikė, ir jūsų smegenims, materialioms smegenims, impulsai yra tokio aukšto energetinio dažnio, kad jūs atliekate tokius vieksmus kitiems, kurie jūsų materialiam protui, tų pačių jūsų smegenų dėka vystomam, nesant tokioje būsenoje, tų veiksmų atlikti neįmanoma, tuoj pat jam atsiranda daugybė kliūčių, kurios jį sustabdo nuo veiksmo atlikimo.
Kadangi jūs visada siekiate, ir veltui tai darote, kiekvieną savo būseną aiškinti vien tik materialaus mokslo dėsniais, tai taip iki šiol ir neturite jokio suvokimo, kas gi yra toji meilės būsena, kas yra meilė. Todėl sugalvojate aiškinimus apie elektrocheminius junginius, kurie smegenų dėka skatina hormonų padidėjimą, kurie ir nulemia atitinkamų pojūčių pasireiškimą jūsų smegenims, ir jūsų reakcijas į atitinkamą aplinką ar toje aplinkoje esamus objektus. Jūs negalite MANOSIOS MEILĖS SUVESTI Į JOKIAS CHEMINES FORMULES, NES JI NĖRA MATERIALI, JI PRANOKSTA MATERIJĄ, NES MANOJI MEILĖ TIESIOGIAI KYLA IŠ MANĘS IR PASIEKIA VISĄ KŪRINIJĄ BŪDAMA IŠKILUSI VIRŠ MATERIJOS.
Todėl šitų gyvų Manosios Meilės virpesių jūs niekada nepajėgsite užfiksuoti jokiais materialiais prietaisais vien dėl to, kad ji NĖRA MATERIALI, NORS IR PASIEKIA JŪSŲ MATERIALIAS SMEGENIS. Tačiau jas pasiekia ne šiaip sau kada tik sugalvojate jūs patys, bet kada jūs atveriate MAN SAVO SIELĄ, KURI JAU NEBEPAVALDI MATERIJAI. Todėl tik per savo atvertą sielą jūs ir tegalite užmegzti gyvą ryšį su Manimi ir tą akimirką patekti į Manosios Meilės gyvų virpesių bangas ir patirti MEILĖS BŪSENĄ.
Kada jūs tyrinėjate materialių smegenų veiklą ir imate daryti išvadas, kada žmogus patiria meilę, kreipdami dėmesį tik į tuo metu smegenų siunčiamus impulsus, jūs fiksuojate tik tų smegenų išorinę veiklą, tačiau jūs nesate pajėgūs, ir niekada nebūsite pajėgūs, fiksuoti SIELOS VIDINĖS BŪSENOS GYVAME RYŠYJE SU MANIMI. Jūsų visos pastangos yra nukreiptos į MATERIJĄ, IR TIK MATERIALIŲ DUOMENŲ DĖKA JŪS MĖGINATE DARTYI IŠVADAS APIE MANO MEILĖS DVASINĮ REIŠKINĮ, UŽTVINDŽIUSĮ VISĄ KŪRINIJĄ. Tai klaidingas ir tuščias kelias, kuriuo eidami jūs neinate į ŠVIESĄ, O TIK TOLSTATE NUO JOS Į DAR DAUGIAU TAMSAUS LABIRINTO KORIDORIUS, IŠ KURIŲ NERANDATE IŠĖJIMO, NES PANEIGIATE PATĮ ŠITOS MEILĖS-ŠVIESOS ŠALTINĮ SAVO VADINAMUOSIUOSE MOKSLINIUOSE TYRINĖJIMUOSE.
Jūs sugalvojate pavadinti tuo pačiu žodžiu MEILĖ jūsų asmeninį ryšį su kitu žmogumi, nesvarbu, kokie būtų jūsų tiesioginiai ryšiai su tuo žmogumi – sūnus, dukra, žmona, vyras, mylimoji, mylimasis – ir tuos ryšius jūs galite drąsiai įvardinti tik iš dalies MEILE, kada jūs patiriate palaimos būseną bendraudami su jais. Tokia būsena jus užvaldo ne dėl to, kad jūs juos mylite MANO MEILE, KURI YRA DVASINĖ, bet dėl to, kad jums tas žmogus turi priklausyti pagal jūsų pačių TROŠKIMUS, kurie gali būti toli gražu nesusiję su MANO MEILE. Jie gali būti labai savanaudiški, labai savininkiški, labai materialūs, ir tų troškimų patenkinimo siekimas gali turėti labai panašių sąsajų su MANOSIOS VISUMINĖS MEILĖS SUKELIAMA BŪSENA. Tik šiuo atveju jūsų vadinamoji meilė bus nukreipta į labai siaurą ir netvirtą takelį, vedantį tik į vieną konkretų žmogų, ar į kelis žmones, ar į vieną konkrečią vietą, ar į konkrečią veiklą. Ir jeigu to žmogaus nebėra, jeigu tos vietos ar veiklos nebėra, ne tik dingsta dar prieš akimirką buvusi jūsų vadinamos meilės būsena, bet atsiranda ir netekties skausmo ir kančios būsena, kuri su MANO MEILĖS VANDENYNU NETURI NIEKO BENDRO. Jūs tą pačią akimirką iš vienos euforinės vadinamosios meilės būsenos patenkate į juodą baimės ir nerimo neišmatuojamą tamsos bedugnę, kurioje atsiveria tuštuma ir pasimetimas, bejėgiškumas ir beviltiškumas.
Tai nėra MANOJI MEILĖ.
Manoji MEILĖ teka per jūsų sielos gyvą atsivėrimą Man, ir ji pripildo sielą GYVŲ MIELĖS VIRPESIŲ VISIEMS, VISIEMS IKI VIENO, IR VISIEMS VIENODAI. Manoji meilė niekada nedingsta, nors keičiasi jūsų sielos broliai ir sesės, jie atvažiuoja ir išvažiuoja, bet Manoji meilė nėra susieta su konkrečių žmonių buvimu ir išnykimu iš jūsų materialaus akiračio. MANOJI Meilė yra ŠVIESA VISUR, IR JŪSŲ VIDINIS GYVAS RYŠYS SU MANIMI PER JŪSŲ ATSIVĖRUSIĄ SIELĄ, KADA JŪSŲ MATERIALIOS SMEGENYS PATIRIA DAR DIDESNĮ TROŠKIMĄ ŠITOS PAČIOS ŠVIESOS, TIK DAR RYŠKESNĖS NEGU JI JĄ PATYRĖ IKI TOL. Ir tai sukelia tokią gyvą sielos būseną, kurią ji PATIRIA. O ŠIS PATYRIMAS LEIDŽIA JŪSŲ MATERIALIOMS SMEGENIMS APIBŪDINTI TOKĮ MANOSIOS MEILĖS PAJŪTĮ, KURIO NEGALI FIKSUOTI JOKIE MATERIALŪS PRIETAISAI.
Štai kodėl jūs siekiate didesnių ir nuoseklių žinių, sistemimio pažinimo, kaip veikia Manoji kūriniją – materiali ir dvasinė – kada jūsų siela pajunta šitą gyvą patiriamą Manosis meilės būseną. Tai Manosios Meilės vedimas iš vidaus. Kito GYVO vedimo NĖRA. Tik dėl to jūs ir studijuojate vis giliau, ir ryškiau jaučiate savo sielos dar didesnį poreikį atsiduoti dar gilesniam dvasinės šviesos studijavimui. Tai nėra kas nors kita, kaip tik MANOJI GYVOJI MEILĖ, VEIKIANTI JŪSŲ VIDUJE, Į KURIĄ JAU JŪSŲ PAKANKAMAI GILIAI ATSIVĖRUSI SIELA MAN SUREAGAVO. Tai yra jūsų sielos meilės atsakas į MANO MEILĖS VEDIMĄ IŠ VIDAUS.
Jeigu jūs dar nejaučiate tam poreikio, kad studijuotumėte giliau dvasinius šaltinius, tai reiškia, kad jūs dar nesate tiek giliai atvėrę Man savo sielos, ir dėl to Mano meilės dar tiek daug nejaučiate, o tuo pačiu ir Man neatsakote dar tokia GILIA SAVO SIELOS Meile.
Meilė yra ne tik GYVAS RYŠYS SU MANIMI, BET JIS YRA ABIPUSIS RYŠYS.
Jeigu tik Aš nuolat jums lieju savo meilę be perstojo, tai kūrinijai nuo to menka nauda, jeigu Mano vaikai jos nepajunta ir nesureaguoja į ją savo atsivėrimu Man ir nepradeda su Manimi kurti GĖRIO IR GROŽIO VISŲ LABUI.
O kaip gi jūs kurisite DRAUGE su Manimi – VISAŽINIU ŠALTINIU IR CENTRU – patys nesiekdami gilesnio pažinimo, kaip gi jūs galėsite savo meilę ugdyti visiems, jeigu jiems nedarysite gėrio ir šviesos darbų? Ar gi jūs būtumėte patys laimingi, jeigu jūsų vaikai, dar būdami maži, nesiektų ne tik gėrio ir meilės pasirieškimo aplinkoje, jūsų mokymo dėka, ir jūsų pavyzdžio pagrindu, bet taip pat nesistengtų siekti ir gilesnių žinių įvairiose sferose? Nėra tokio nuoširdaus ir mylinčio tėvo ar motinos, kurie nenorėtų savo vaikui tokio gyvenimo, kuriame jis turėtų ne tik didesnes žinias, bet ir galėtų jomis pasinaudoti, kad būtų geriau jam.
O DABAR jūs JAU ŽINOTE, kad žinios turi būti panaudojamos VISŲ LABUI. Tai ir yra MANOJI MEILĖ.
Aš gi esu JŪSŲ TĖVAS ir trokštu, kad jūs, Mano mylimiausi vaikai, turėtumėte kuo gilesnių žinių ir kuo išmintingiau jas pritaikytumėte Manosios kūrinijos labui.
Todėl tiek, kiek jūs atsiduodate Manosios MEILĖS VEDIMUI IŠ VIDAUS, tiek jūs ir siekiate ją Man sugrąžinti per vis gilesnių žinių įgyjimą. Kuo mažiau Mane mylite, tuo toliau bėgate nuo Manosios šviesos žinių ir tuo pačiu pažeidžiate MANO laisvą valią. Aš jums suteikiau laivą valią ne tam, kad pažeidinėtumėte MANĄJĄ VALIĄ, bet kad ja naudotumėtės vykdydami MANĄJĄ VALIĄ. O Manoji valia yra viena – MEILĖ KUO RYŠKESNIŲ ŽINIŲ VEIKIME VISŲ LABUI.
Ir jūs jau imate suprasti, kas yra TIKROVĖ, kas yra ILIUZIJA, kas yra realu, kas yra iliuziška. Todėl ir suteIkdamas savo mokymą apie Mano Meilę Aš jums sakau VISIEMS – NETURĖKITE ILIUZIJŲ, KAD AŠ SAVO VALIĄ PAKEISIU IR DERINSIUOSI PRIE JŪSŲ VALIOS. Tai JŪS derinsite savo laisvą valią PRIE MANOSIOS.
Kai kurie iš jūsų tą jau esate padarę dar net būdami šituo materialiu pavidalu, kiti gi turėsite tą padaryti vėliau, galbūt net jau po prisikėlimo, tačiau vis tiek jūs taikysitės prie Manosios valios, nes ji yra NEKINTAMA VISAI KŪRINIJAI – MEILĖ ŠVIESOJE.
Mano mylimas sūnau, Aš tave pasirnkau nešti pačią ryškiausą šviesą dabartinei žmonijai jūsų planetoje, vadinamoje Urantijos vardu neatsitiktinai. Aš tave rengiau šitai misijai nuo pat vaikystės, todėl šitame kelyje tu perteiki Mano PAČIĄ RYŠKIAUSIĄ šviesą. NENUSIMINK, kada tavo sielos broliai ir sesės tave juodina ir šmeižia, NEPERGYVENK, kada jie tave dar aršiau puls ir niekins, net ir iš tų, kurie atrodo artimi tau. VISADA eik šituo Mano GYVOSIOS MEILĖS PAČIU TVIRČIAUSIU KELIU DABARTINĖJE URANTIJOJE, KOKIO IKI ŠIOL DAR NEBUVO, IR REMKIS Į MANO PETĮ VISU SAVO SIELOS SVORIU, KAD NEJAUSTUM NUOVARGIO.
Aš tave myliu ir vedu VISŲ LABUI, kad ši šviesa suspindėtų taip, kaip Aš ir sumaniau, kad ji spindėtų URANTIJOJE.
Ačiū Tau, mano mylimas Tėve, ačiū už šitą apšviečiantį mokymą, ačiū tau už manęs sustiprinimą, kuris man buvo visiškai netikėtas, Ačiū mylimas Tėve. Manoji valia, kad būtų TAVOJI valia. Amen.
----------
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas



Arūnas
2010-01-17 17:29:06



Kažkodėl šis Lino mokymas man priminė pasaką, kur išbadėjęs vilkas pas kalvį pasiploninęs liežuvį naiviems ožiukams bandė prisistatyti jų mama, kad šie atšautų jam pirkelės duris... Vilko žodžiai taip pat buvo gražūs ir net tokie patys, kaip ir jų mylinčios mamos...
Šį kartą tiek,

Tomas VLN
2009-12-23 16:49:56



Mielas Linai, ačiū už šį tau Tėvo suteiktą mokymą, kuris pilnas meilės, šviesos, sustiprinimo.
"Ji (meilė-mano pastaba) nepasiekia jūsų tik tada, kai savo noru nusisukate nuo Manęs ir Aš negaliu jūsų prieš jūsų valią užpilti šiltomis, paguodžiančiomis, nuraminančiomis, Tėviškomis meilės bangomis."
Tad mums tereikia tik savo žvilgsnį nukreipti Tėvo kryptimi į savo vidų ir siekti didesnio ATSIVĖRIMO TĖVUI-ROJAUS TREJYBEI, tada mūsų sielos indo vožtuvas tiek atsidarys, kad mūsų indas prisipildys vis daugiau ir daugiau Tėvo-Rojaus Trejybės MEILĖS GYVŲ VIRPESIŲ, KURIUOS MES IR PATIRIAME JAU DABAR.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-12-23 17:10:23



Iš tikrųjų mums lengviausia suvokti savo paties ryšį su Rojaus Tėvais, tačiau pamąstykime apie tuos žmones kurie gyvena kasdienybėje ir net nesusimąsto apie Minties Derintojų veikimą, apie meilę paskleistą mums visiems iš Rojaus, gal kažkada prieš daugiau metų ir aš dar mąsčiau o kas gi ta meilė yra, nors gal taip jau ir nepamenu. Bet tikrai matosi tas kontrastas kuomet štai gyvena žmonės vis didesniu pasitikėjimu ir atsivėrimu Rojaus Tėvams, kurie pripildo savo gyvenimo būdą meilės, ir šalia gyvena tie kurie nemąsto tokiomis sąvokomis o dienos eina viena po kitos kasdienybėje vien atsimušant į proto mąstymus ir nesusiejant to su meile visai kūrinijai, neatsiveriant tam ryšiui su kūrėjais. Kviečiu visus pamatyti kaip keičiamės mes, pamatyti kaip reikalinga mūsų šiluma yra ir kitiems esantiems šalia. Pastebėkime Tėvo kvietimą prisidėti prie aplinkos šviesinimo kiekvieną akimirką, daugybėje mums paruoštų progų kurias galbūt ne visada išnaudojame.
Taip pat daug kas gyvena sampratose apie baudžiantį, apie valdantį Dievą - o jis yra mylintis Tėvas kuris visuomet kviečia su meile, ir rodo mums kelią. Kiek daug žmonių nemąsto tokiomis temomis, nors yra prisidėję į galvas tiek daug klaidingų sampratų savo protuose! O mes galbūt daugiau metų pažinę Tėvo charakterį gilinamės į dar didesnę šviesą.. galbūt mūsų kelyje atsirastų dar šiek tiek daugiau vietos prisiminti mūsų sielos brolius ir seseris kurie vaikšto gatvėmis čia pat, o ir artimieji ir visi kiti žmonės.. kviečiu užkalbinti, pasidalinti savo supratimu, savo gyvenimo būdu, išgirsti kuo mąsto ir gyvena kiti žmonės šalia mūsų. Tai tiek. Geros dienos.

Vaidas
2009-12-23 16:09:09



Aciu, Linai!
Kaip nuostabu, kad taip sparciai daugeja Tevo vaiku, girdinciu Ji, uzrasanciu Jo mokymus.
Tai austa nauja ausra Urantijos planetoje.
Kaip nuostabu, kad tos sviesos skleidime mes galime sudalyvauti visi.
Visi galime prisideti prie Meiles skleidimo, prie garbinimo, maldu vienu uz kitus ir uz visa Kurinija.
Koks nuostabus , Tavo, Trejybe, Tavo , Tevuli, planas, koks nuostabus!

Vita
2010-01-04 13:18:52



Petrai,
Ir kada tavo manymu sušuksime EUREKA?
O juk galim ir dabar - kam laukti dar didesnių šalčių... :)

Linas J
2010-01-17 00:11:01




Oi , brangieji , jus atrodo labai nervuoja , kad mes , save pavadinę žmonėmis , iš tiesų esame dvikojai gyvuliai . Tik nereikia pykti ir nervuotis - esame tai kas esame . Pilni pykčio , keršto ir kraujo troškulio iš to paties genetinio kodo , nuo kurio prasidėjo visas pasaulis .
Tai kad savo protu ir erudicija palipėjome laipteliu aukščiau už savo uodeguotus planetinius kraujo brolius , tuo tik dar gudriau ir rafinuočiau išmokome mėgautis žudimo ir kraujo praliejimo orgijomis .
Tačiau viskas gali radikaliai pasikeisti , kai pasikeis žmogaus gyvulio , gudrus ir rafinuotas protas . Viskas ŽMOGUJE pasikeis , kai šis protas , vieną gražią dieną sušuks ; ,, Eureka , aš radau ...'' Kai pagaliau žmogaus protas atpažins savyje vedančią Dievo Tėvo dvasią , kuri kviečia ir siūlo visai kitokią evoliuciją ir visai kitokiuose pasauliuose ir planetose .

Petras
2010-01-06 20:47:36



Vaidai gerai darbais kelias i pragara testas.Pasitikek dievisku planu,dzin,kad zudo kitus,dievas kam tada kuris cia vadovauja,pasitiki juo?Buk pats laimingas ir pasaulis taps geresnis

Jevlampijus
2010-01-04 23:31:27



Norėčiau papildyti pritardamas Vitos pastebėjimą dėl daugėjimo tų kurie bendrauja tuo, kad svarbiau nei girdėti galbūt yra gimti iš dvasios (motyvuoti savo veiklą dvasiniais ir apimančiais kūriniją motyvais). Taip pat labiau atrodo norėtųsi pasidžiaugti augančiu pasitikėjimu Tėvu ir kitų dvasinių asmenybių veikimu, kada pritaikant tas žinias, vedimą ar patarimus matai kaip tikrai tai suteikė geresnę ateitį nei būtų buvusi kitokiu atveju. Man atrodo labai svarbu yra taikyti ar pradėti taikyti Rojaus Tėvų ar dvasinius mokymus gyvenime, ir išskirti norėčiau tai - kad galima prašyti tokio vedimo kuris tikrai būtų galimas įgyvendinti. Dažnai žmonės savo protu prisigalvoja kad maždaug "kaip gerai būtų tuos kalnus permesti iš čia į ten, tai aš tada turėčiau bandyti tai padaryti" - žmonės bando apžioti didelį kąsnį, bet nebepamatant mažesnių žingsnelių gali nieko rezultate nesigauti. Nors veikti matant didesnį vaizdinį svarbu. Aš ir pats būna įsivaizduoju kad va kiek daug reikia padaryti, ir paklausus bendrai gaunamos bendros gairės, tačiau kai susiduri su tokiomis didelėmis užduotimis ir kalnais darbų tai nori nenori tas ryžtas būna išgaruoja, todėl tais momentais mano atsivėrimas būna tam kad pamatyčiau ką gi galėčiau padaryti, kas nebūtų užguita proto baimių. Ir tada pamatai kad žingsnis po žingsnio įveiki daug - nors jei būtum mąstes tik bendrai apie visą didelį darbą ar projektą tai nebūtų galbūt pajudėję iš vietos. Iš dalies čia atrodytų paprastas protingas darbų skaidymas į mažesnius, nors be Tėvo atrodo pats tokių neįsivaizduosi.

Vaidas
2010-01-04 13:55:39



O dabar isivaizduokime kad visi zmones vienu metu vienoje vietoje santykiauja ir gimdo! Ka pamatysime? Meiles israiska? Matysime veisimo ferma! Ir jokio skirtumo mastai! Jeigu tu JUlija vaizduojies kad tai darai is meiles, bendru mastu sis veiksmas vistiek atrodo pornografija, kaip ir su banginiais ar su stirniuku, kuriam tigras gyvam plesia mesa nuo kunelio. Evoliucija besidangsydama graziomis plunksnomis slepia baisia,slykscia prievarta, kancia...o kiekvienai esybei, kad to nesuvoktu, suteikta meiles iliuzija, kvaisalas, kad tik ji budama nevalinga vykdytu si procesa bet kokiom salygom...tai ir kliedi visi apie meile, zudo ir kliedi, veisiasi tenkindami gyvybes instinkta ir kliedi...

Anna
2010-01-06 11:21:43




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal