Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

TIKROVĖS DAIGO SKLEIDIMASIS VIDUJE.

Mylimieji, įdedu ką tik mano perskaitytą man atsiųstą elektroninį laišką. Patys pajusite, kodėl jį įdedu ir kodėl taip pavadinau šią temą. Jis mane nudžiugino, nors ir nenustebino, nes kitaip ir būti negali TIKROVĖJE. Džiugu dėl tokio aprašyto PATYRIMO.
Man tuoj pat kilo mintis laišką įdėti į mūsų Forumą, tad paskambinau man parašiusiam dvasios broliui, bet jis nekėlė telefono. Pamaniau jau vėlu, buvo apie dešimta valanda nakties, tad paskambinsiu rytoj. Ir nustebau po kurio laiko sulaukęs jo skambučio. Tad mes labai maloniai pasikalbėjome ir paprašiau leidimo patalpinti šį laišką jums visiems perskaityti.
Tad linkiu VISIEMS malonaus skaitymo ir ŠVIESOS IR MEILĖS TIKROVĖS VIRPESIŲ PATYRIMO SKAITANT JĮ.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Broliškas apkabinimas.
Algimantas
-----------------------------
Laba diena Algimantai, Sielos Broli,

Mano vardas Kęstutis, buvome susitikę ir apsikeitę keliomis diskusijomis, kai jūs bendravote, prieš kelias savaites, su Sielos Broliu, Jurgiu, Gedimino prospekte. Tuo metu aš buvau konkretus skeptikas ir netikėjau jūsų skleidžiamu tiesos žodžiu, tačiau vis tiek kažkas mane tempė iš vidaus pasiimti Jūsų apreiškimo knygas iš Jurgio.
Ir tik pradėjęs skaityti supratau, kad tai yra būtent tai, ko aš ieškojau pusę savo gyvenimo, kas galėtų atsakyti į pastoviai sau užduodamus egzistencinius klausimus. Koks gyvenimo tikslas? Kas bus po mirties? Nejaugi mūsų tokia trumpa akimirka šioje planetoje? ir t.t...

Tad noriu Jums, Algimantai, Sielos Broli, nuoširdžiai padėkoti už šias nuostabias knygas, jos yra tikrai gyvas vanduo mano sielai.

Dėkoju jums iš visos širdies!
AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ !!!

Taip pat noriu su jumis pasidalinti savuoju patyrimu, kas įvyko skaitant Jūsų knygas.
Nežinodamas, kurią pirmąją knygą skaityti, pasiteiravau Jurgio ir gavau rekomendaciją pradėti skaityti "Akimirkos Amžinybė", o po to Jėzus Kristus "Kalbu Jums Vėl", tad taip ir padariau.
Skaitydamas pirmąją knygą, nuo pirmųjų puslapių supratau, kad tai yra nuostabi dovana. Turinys buvo toks švelnus ir kupinas meilės, kad kiekvieną kartą skaitydamas jausdavau neapsakomą ramumą ir palaimą. Po kelių dienų pastebėjau, kad skruostuose kažkas lyg ir vibruoja taip maloniai lyg kutentų, bet nekutena. Šis jausmas kartais intensyvėdavo, po to atslūgdavo, bet niekada nepradingdavo, ir nepradingo iki šiol. Nelabai supratau tada, kas tai yra, ir kol kas
nelabai suprantu, kas tai yra iki šiol, bet laikui bėgant aš tikrai sužinosiu.

Rojaus Trejybės mokymai tokie nuostabūs, kad aš neturiu žodžiu, kaip savo emocijas išreikšti žodžiais. Tiesiog PASAKA.

Kai perskaičiau pirmąją knygą, ar jau buvau link pabaigos, tiksliai dabar nebepamenu, buvau pakliuvęs į kelias situacijas, kuriose tikrai aš turėjau susierzinti ar supykti (žinant pagal savo praeities išgyvenimus), bet to nebuvo, nors aplinkui buvo didelė įtampa, o aš sedėjau ramus, ir šypsojausi - toks vaizdas, kad būčiau visa tai stebėjęs iš šono. Bet visa tai nublanksta prieš kitą mano patyrimą, kai pradėjau skaityti antrąją knygą Jėzus Kristus "Kalbu Jums Vėl". Perskaičiau gal 2-3 puslapius ir atėjo kažkoks magiškas supratimas, kad Amžinasis Tėvas mus myli visus, ir kažkaip prabėgau mintimis per savo praeitį, pasirinktą potraukį kompiuteriams, kad visas šitas kelias turi prasmę ir jo panaudojimo galimybes ateityje. Tuo momentu užplūdo neapsakoma jėga - lyg krūtinėje kažkas sprogo - atsivėrė, ar kaip tai įvardint... Balta šviesa tiesiog sklido iš krūtinės per visą kūną, kol užliejo jį visą. Tai buvo kažkas FANTASTIŠKO. Tai gal truko
apie minutę, ar kelias, o po to aš pradėjau verkti iš džiaugsmo...
Dar iki šiol nesuprantu, kaip tai atsitiko, ir kieno tai indėlis, tik žinau viena, kad labai noriu tai patirti dar... ir dar ir dar, tik nežinau, kaip pakartoti, bet manau, kad su laiku ateis šitas supratimas.

Tai va tokie pasakiški ir nuostabūs mano patyrimai.
Nuoširdžiai dėkoju visiems, kas prisidėjo, kad mane šitos knygos rado.
AČIŪ!

Ir dar šis tas....
Per šiuos patyrimus, supratau, kad savo žiniomis galiu, ir noriu, jums padėti skleisti kokybiškiau tiesos žodį internete. Noriu perdaryti jūsų internetinį puslapį www.urantija.lt, kad būtų pritaikymas
skaityti ir naudoti šią svetainę tiek ant stacionarių kompiuterių, tiek ant mobiliųjų, tiek ant planšetinių (šiuo metu patogu skaityti tik ant stacionaraus). Ir taip struktūrizuoti svetainę, kad žmonės geriau ją rastų per paieškos sistemas.
Taip pat, jei reikės konsultacijos ar pagalbos su kompiuteriais, visada mielai padėsiu.
Galit kreiptis šiuo el. paštu arba telefonu: (tel.nr - mano pastaba)

Su meile,
Kęstutis

Algimantas
2016-08-23 23:22:15

Komentarai

Mielas Kęstuti, tikrai NUOSTABŪS tavo patyrimai. Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę su jais susipažinti ir aš bei visi to trokštantys – NUOŠIRDŽIŲ, GYVŲ, TIKROVĘ atspindinčių patyrimų kokius tu ir aprašei. Džiugu, gera buvo tai skaityti.
Telydi tave ramybė, Vita

vvita
2016-08-24 11:43:18



Nuostabu. Man patiko, kad atsirado dar vienas zmogus, kuris ne tik pastebejo svetaines trukumus, bet juos pasiule pasalinti, tai yra patobulinti svetaine tikancia visiems prietaisams, kad butu patogu skaityti. Manau, kad neatsiras kokiu tai trukdziu. Aciu, lauksiu.

Rita
2016-08-24 11:16:08



Mielieji, dvasios broliai ir seses.

Labai jaudinatis Kestucio patyrimas.
Isgyvenau kiekviena nuosirdu virpesi is sio patyrimo, kuri parase dvasios brolis ir pasidalino savo dziaugsmu suradus tai ko tiek ilgai buvo ieskota.

Sis patyrimas labai primine ir mano surasta gyvaji tikroves kelia pries tris metus. Kelia i tikruosius namus pas GYVA TEVA IR MOTINA, I ROJAUS TREJYBES AS ESU TIKROVES VIRPESIU GLEBI.
Tai suradus, visi ieskojimai istirpsta jau tikroveje, tikroves virpesiuose. Ateina ramybe, palaima, dziaugsmas ir daug, labai daug kasdieniu pastangu. Tai nuosirdus darbas, kuris kelia ir dziaugsma.

Labai dziugu, kad dar viena siela pajuto is vidaus ta Rojau Tevu zadinima ir visu nuosirdumu prieme sviesos spinduleli.
Po taskeli, po nors ir labai maza taskeli, spindulelis skverbiasi i aplinka spindedamas tam, kuriam labai reikia. O reikia visai Kurinijai ir visiems dvasios broliams ir sesems.

Sis ikvepiantis aprasytas patyrimas virpina, net ir fizini kuna ir skatina dar labiau deti kantriai kasdienes pastangas, svyteti savo gyvenimu i aplinka nelaukiant jokiu rezultatu. O uzmokestis, kaip dovana ateina is Rojaus Trejybes AS ESU butent isgirdus, kad kitam dvasios broliui ar sesei tapo gera ir dziugu, nuosirdziai pajutus viduje palaima, kuri butent ir yra is ROJAUS TEVU.
Aciu uz ikvepima gyventi ir svyteti kitiems, vardan kitu nuosirdziai beieskantiems GYVO KUREJO SAVO VIDUJE. Visas dziaugsmas paprastume.

Mielieji, visi bukite apkabinti mano dideliu, siltu, kupinu meiles glebiu.
Su meile Laima.

LaimaJAV
2016-08-24 06:23:22



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal