Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Susitikimas su klasiokais Utenoje, 2016 09 10

Šią temą atskleidžiu ne Forume, bet puslapyje ALBUMAS, kuris yra mūsų svetainės horizontalioje puslapių eilutėje, viršuje.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.
Algimantas
Utena-Vilnius,
2016 09 10-17


Algimantas
2016-09-17 20:59:19

Komentarai

Labai puikus Algimanto patyrimų aprašymas, toks vaizdingas savo turiniu, jo gelme, išlietų jausmų, energinių virpesių gausa, kad tikrai skaitant daug lengviau galima suprasti supančią aplinką, žmones, jų gyvenimo kryptį, kuri aiškiai nukreipta tolyn nuo Kūrėjo - Rojaus Trejybės-AŠ ESU. Ir tai išties liūdina, nes kaip tik pats Kūrėjas yra Tikrasis Tėvas ir Motina, tas Šaltinis, sukūręs šią asmenybę, kuri dabar taip paniekinančiai atstumia Jo šviesą, atstumia Jo realią pagalbą per dvasinį mokytoją Algimantą, ir save iškelia iš puikybės virš paties Kūrėjo, nes atseit galima ir be Jo apsieiti, ir taip viskas gyvenime gerai sekasi, pasiekta karjera garantuoja gerą ateitį senatvėje, užauginti vaikai. Bet tai tik iliuzija mirtingojo prote, Kūrėjo šviesos neapšviestame prote, be gyvos išminties ir kosminės įžvalgos, kuri prieinama tik per gyvą bendravimą su Rojaus Trejybe-AŠ ESU.
Kiekviena mintis sukelia atitinkamą veiksmą, o šis turi pasekmę. Todėl kuo mes daugiau nuoširdžiai bendraujame su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, tuo mūsų protą labiau nušviečia Jos gyvybinga energija savo šviesos galia, kuo ryžtingiau įgyvendiname mūsų protą pasiekiančias šviesias gyvybingas mintis, tuo labiau kuriame ir gražiname aplinką būdami paties Kūrėjo atspindžiu čia, savojoje aplinkoje, ne kur nors kitur. Ir gražiname, puoselėjame savo viduje patiriamais aukšto dažnio energiniais virpesiais, kuriuos mūsų vidus jaučia kaip meilės, ramybės, palaimos, nuoširdumo, pasitikėjimo, harmonijos, šviesos, išminties, teisingumo būseną, kurie pasklinda į aplinką per mūsų kasdienius materialius veiksmus, nesvarbu kokioje sferoje dirbtume, kokius kasdienius darbus bedarytume. Štai todėl ir jaučiamės Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvaisiais sūnumis ar dukromis, jei turime nuoširdų norą ir siekį nuolat vis labiau susilieti su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, ir gyventi jaučiant Jos vedimą savo viduje, ir pasireiškiant atitinkamais šviesos veiksmais visų gerovės labui.

Su meile,

Jurgita
2016-09-19 16:15:41



AMŽINYBĖS Šviesa švies Amžinai ... ji dar ryškesnė KŪRINIJOJE, kai sklinda Visuminės Meilės BANGOMIS...
AMŽINASIS ŠALTINI, KOKS TU GRAŽUS!!!!!!!!!!!!!! MUMYSE
Dėkoju,

kad turime tokią UOLĄ, dėkoju Algimantai

marija
2016-09-19 07:19:06



Nuostabu!
Tiesiog trūksta žodžių patirtiems jausmams apibudinti. O žodžiai, Algimanto parašyti dovanojamoje knygoje skirtoje auklėtojai, privertė verkti, nes jie liejosi iš Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU, ir savo švelniu lyg vėjelio dvelksmas energetiniu virpėjimu palietė jautriausią, slapčiausią sielos stygą. Pajutus tokią būseną norisi eiles rašyti.
Manau, kad savyje auklėtoja pajuto panašią būseną, todėl ji tapo tokią atvira Algimantui.

Su meile,

IRENA
2016-09-18 09:20:24



Dar net neįpusėjus skaityti, supratau kaip jau buvau pasiilgusi TOKIO mokymo, patyrimo aprašymo, kai skaitant Algimanto pastebėjimus-įžvalgas – kurios išplaukia stebint tokius na, pavadinkim – žemiškus mirtinguosius – tu ir pats taip tikroviškai viską apžvelgi. Labai ačiū už tokį nuoširdumą visas detales aprašant taip, kad ir pats patyrimo-mokymo autorius – atsiskleidžia dar įvairesnėmis spalvomis, kada skaitydamas stengiesi jį dar geriau suprasti – pažinti. Juk viskas pasakoma-atskleidžiama energiniais virpesiais kuriuos ir junti skaitydamas žodį po žodžio. Ačiū.

Labai patiko ta vieta kai mokytoja pati panoro pakalbėti su Algimantu ir kaip klostėsi jų pokalbis. Labai patiko tai, kas mokytojai buvo pasakyta. Net ašarą išspaudžiau. O kažkada Algimantas sėdėjo mokinio suole. Koks gražus dabartinis jų susitikimas, tas pokalbis, bet būtent dėl to, kad dabar jis – DVASINIS.

Taip pat man labai įdomu, o iš tikrųjų net taip jau tapę – NEĮPRASTA, KEISTA – kad į Algimantą kreipiasi – JŪS. Ir aš sau dažnai pagalvoju – kai ir pati išgirstu, kad į jį kreipiasi tuo – jūs, kaip man būtų SVETIMA jį taip vadinti. Koks tai būtų milžiniškas barjeras jeigu man dabar sakytų kreiptis į jį tokiu kreipiniu. Tarsi jis man ne dvasios brolis.

Koks skirtumas TARP MŪSŲ – URANTŲ – TARPUSAVIO BENDRAVIMO ir tų kurie naudoja visokius tokius formalumus. Ten bendravimas NEGYVAS.

Telydi jus ramybė, Vita

vvita
2016-09-18 00:56:08



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal