Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas apie Vatikano uždraudimą išbarstyti kremuotų palaikų pelenus, 2016 11 01

Šiandien peržvelgdamas kai kurias informacijos žinutes Delfio svetainėje pamačiau ir tokią –

ELTA 2016 m. spalio 26 d. 09:42 - Vatikanas uždraudė katalikams barstyti mirusiųjų pelenus. Taip norima užtikrinti, kad juos pasieks maldos ir geriau bus išsaugotas jų atminimas, praneša agentūra AFP. © Corbis Po kremavimo palaikai turi būti palaidoti kapinėse ar kitoje pašventintoje vietoje, nurodoma naujoje Bažnyčios direktyvoje dėl mirusiųjų kremavimo, kurią antradienį Vatikane pristatė Tikėjimo kongregacijos prefektas, vokiečių kardinolas Gerhardas Ludwigas Muelleris. Naujos taisyklės sumažina „riziką, kad mirusiųjų nepasieks jiems skirtos maldos", žurnalistams sakė G. L. Muelleris.

Štai KOKIO PROTO YRA IR POPIEŽIUS, IR VYSKUPAI.

KOKS PSEUDORELIGIJOS KATALIKŲ SEKTOS PSEUDORELIGINIS VEDLYS – POPIEŽIUS - TOKIOS IR KAIMENĖS AVYS – AKLOS, KURČIOS, SU AKMENINĖMIS IR NEGYVOMIS ŠIRDIMIS – vien tik tamsos religinių pseudošvenčių ir negyvų ritualų ir dogmų nelaisvėje pavergti – NE VIDURAMŽIŲ LAIKAIS, BET DABAR – dvidešimt pirmojo amžiaus NEŠLAIČIAI – NEATRADĘ – IR NET NEIEŠKANTYS – SAVO TIKROJO IR AMŽINOJO TĖVO IR MOTINOS – KŪRĖJO – ENERGIJOS IR TIKROVĖS ŠALTINIO IR CENTRO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – SAVYJE.

Vitos nuostabūs mokymai ir patyrimų aprašymai – kaskart vis gilesni ir turintys savyje DVASINĮ IMPULSĄ – SUŽINOTI DAUGIAU, IEŠKOTI DAUGIAU, IEŠKOTI KŪRĖJO – ir semtis daugiau ir kosminės įžvalgos – kontrastuoja su gryna NESĄMONE, kurią katalikams perša popiežius ir jo parankiniai – kardinolai – sudegintų krematoriume kūnų pelenus išbarsčius, mirusiųjų NEPASIEKS JIEMS SKIRTOS MALDOS.
Koks milžiniškas skirtumas tarp Vitos parašytų Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Šviesos ir Tiesos teiginių apie ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVĄJĄ IR APREIKŠTĄJĄ RELIGIJĄ, ir tų ne tik negyvų, bet ir prieštaraujančių Rojaus Trejybės-AŠ ESU valiai popiežiaus teiginių, ir net visos veiklos, kuri remiasi VATIKANU, kuris pats yra jau savaime ATGYVENA IR AKIVAIZDUS PASITYČIOJIMAS IŠ JĖZAUS IR KŪRĖJO.
JĖZUS NE TIK PATS NĖ ŽODŽIU NIEKUR NEUŽSIMINĖ APIE PSEUDORELIGINĖS PSEUDOVALSTYBĖS KŪRIMĄ, BET IR JO PASEKĖJAI NIEKUR NET NEMINI IR PAČIŲ KATALIKŲ, KAD JIE IŠ VISO KADA NORS KUR NORS TURĖTŲ ATSIRASTI.

Štai kaip be GYVOSIOS religijos degradavo mirtingojo GYVULINIS PROTAS, ir, savaime suprantama, kaip individualus, taip ir masinis NE-MĄSTYMAS. Ir toliau jis degraduoja dar sparčiau negu iki šiol.


Dabar VISI KATALIKAI, KURIE LEKIA KAIP PAMIŠĘ Į KAPINES UŽDEGTI ŽVAKUČIŲ, O ŠIRDIES TAIP IR NEATVERIA NEI JĖZUI, NEI TĖVUI, TUO LABIAU NEI ROJAUS TREJYBEI, KURIĄ IŠ VISO PAINIOJA SU NEEGZISTUOJANČIU TOKIU ANTRUOJU ASMENIU – VIENINTELIU DIEVO SŪNUMI – JĖZUMI – IR ŠVENTĄJA DVASIA, KURI IŠ VISO NĖRA NET ASMUO, privalo laikytis VATIKANO SEKTOS nurodymų.
Būtų dar pusė bėdos, jeigu SAVO VATIKANE UŽSIDARĘS SU SAVO KARDINOLAIS ŠITAIP SVAIČIOTŲ VIEN TIK POPIEŽIUS IR KITI DVIDEŠIMT PIRMOJO AMŽIAUS FARIZIEJAI-KARDINOLAI-VYSKUPAI. BET GI DABAR JIE SAVE LAIKO KATALIKŲ DVASINIAIS VEDLIAIS, JĖZAUS PASEKĖJAIS. O jau toks jų veikimas ne tik yra NUSIKALTIMAS PRIEŠ ŽMONIJĄ, nes ją veda dar į didesnį tamsos labirintą su dar skaudesnėmis pasekmėmis ir kančiomis negu iki šiol, bet IR NUODĖMĖ PRIEŠ KŪRĖJĄ – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, TRUKDANTI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU EVOLIUCINIO PLANO RYŽTINGAM IR TEISINGAM ĮGYVENDINIMUI URANTIJOJE IR DABARTINĖS GALINČIOS NUŠVISTI KARTOS DVASINIO IR MATERIALAUS INDĖLIO DĖKA.
Kol dar nebuvau tinkamai Rojaus Trejybės-AŠ ESU PARENGTAS, KAD PRADĖČIAU SAVO VEIKLĄ KAIP ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ATSTOVAS URANTIJOJE, tol jie galėjo SVAIČIOTI IR TAIP – DĖL SAVOJO NEIŠMANYMO – DABARGI JIEMS MANO MOKYMAI PRIEINAMI VIEŠAI, TAD JIE NEBEGALĖS PASITEISINTI – PO PRISIKĖLIMO – KAD NEŽINOJO. O KADANGI JIE SAVE LAIKĖ VISŲ ŠVIESOS VEDLIAIS, TAI JŲ BUS PAKLAUSTA, KODĖL JIE NUOŠIRDŽIAI PATYS NEIEŠKOJO, KODĖL JIE NEATRADO SAVO VIDUJE TO, KURIS VEDA VISUS Į ŠVIESĄ IR TIESĄ, IR PATYS VESDAMI VIEN TIK LIEŽUVIU, BET NE ŠIRDIMI TARIAMAIS GYVAIS ŽODŽIAIS, KLAIDINO ŽMONIJĄ IR UŽDELSĖ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU EVOLIUCINIO PLANO ĮGYVENDINIMĄ URANTIJOJE, KODĖL JIE NESIKREIPĖ Į MANE DIDESNĖS KŪRĖJO ŠVIESOS IŠAIŠKINIMO?
Viskas Kūrėjo tiek susieta tarpusavyje visoje Kūrinijoje, kad neįmanoma mirtingojo protu nei suvokti, nei kitiems perteikti, kokia milžiniška ŽALA yra daroma bažnyčios viršūnių, kurios atstūmusios Gyvąjį Evoliucijos Kelią, savo parapijiečiams siūlo DOGMATINIUS NUODUS, KAD JIE IR TOLIAU BIJOTŲ, O IŠ BAIMĖS NEDRĮSTŲ NIEKO KEISTI – NET SAVYJE – IR NEIEŠKOTŲ JOKIO KŪRĖJO. O TAIS, KURIE SIŪLO ATRASTI KŪRĖJĄ SAVO VIDUJE, JOKIU BŪDU NEPASITIKĖTŲ, IR NETIKĖTŲ JŲ MOKYMAIS, MAT JIE PATYS YRA ŠĖTONO IR PIKTŲ DVASIŲ APSĖSTI IR SUKLAIDINTI.

Atėjo LAIKAS GYVENTI SU SAVYJE ATRASTU ŠVIESOS ŠALTINIU IR CENTRU – KŪRĖJU – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, IR GYVENTI DRĄSIAI IR RYŽTINGAI – TAIP, KAIP VEDA KŪRĖJAS IŠ VIDAUS NUOLAT – KASDIEN, kad tokiomis popiežiaus nesąmonėmis ne tik netikėtumėte, bet ir savo vaikus ir anūkus pamokytumėte, jog materialus kūnas – jau išeikvojęs visą gyvybinę Kūrėjo Energiją, nebeturi nieko bendro su tame kūne gyvenusiu tikruoju KŪRĖJO PADOVANOTU DVASINIU asmeniu, kurį angelas serafimas po vadinamosios materialios mirties laiko savyje atjungtos sąmonės būsenoje, kol bus gautas leidimas jam vykti į prisikėlimo salę SATANIJOS VIETINĖJE SISTEMOJE, KURIAI PRIKLAUSO MŪSŲ PLANETA – URANTIJA. O leidimas suteikiamas už mirtingojo ĮTIKĖJIMĄ, IR VIEN TIK UŽ ĮTIKĖJIMĄ. NE UŽ RITUALŲ ATLIKIMĄ, NE UŽ DOGMOS IŠPAŽINIMĄ, NE UŽ ŽVAKUČIŲ DEGINIMĄ ANT KAPŲ, NE UŽ KŪNO LAIDOJIMĄ, BET VIEN TIK UŽ VIDINĮ ĮTIKĖJIMĄ, IR UŽ NIEKĄ DAUGIAU.

Tad barstydami pelenus, kur tik norite, jūs nė menkiausia dalele neturite jokio poveikio savosios maldos pasiekimui tą, kuris yra PAŽADINTAS. Poveikis yra jūsų ĮTIKĖJIMO GELMĖJE IR PASITIKĖJIME KŪRĖJU – MALDA VISADA PASIEKIA SAVO ADRESĄ, JEIGU MELDŽIAMASI SU ĮTIKĖJIMU IR VISU SAVO NUOŠIRDUMU.

Štai TAS RAKTAS, kad malda atrakintų bet kokias duris, kurios ATITINKA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU valią – ĮTIKĖJIMAS IR NUOŠIRDUMAS.

Štai būtent tam ir yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji RELIGIJA IR ŠVENTOVĖ, tam esu ir aš Urantijoje, dabar, kad mokyčiau jus GYVOJO KŪRĖJO ĮTIKĖJIMO ŠVIESOS IR TIESOS, TAIP PAT IR POPIEŽIŲ, IR KARDINOLUS, IR DALAI LAMAS, IR IMAMUS, IR RABINUS, IR ATEISTUS, IR SATANISTUS - VISUS, KURIE TIK NUOŠIRDŽIAI NORI PAŽINTI KŪRĖJĄ, IR NET JĮ ATRASTI.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.



Algimantas
2016-11-01 15:27:34

Komentarai

Vakar per Baltarusijos televizijos kanalą Belarus24 mačiau reportažą iš Šveicarijos apie dirbtinių deimantų gamybą iš kremuotų palaikų pelenų. Man tai buvo gryna NAUJIENA. O pasirodo, jog tokia technologija buvo įsisavinta jau beveik prieš 30 metų.
Mokslininkai priėjo minties – aišku, MINTIES DERINTOJO dėka – KAD DIRBTINIUOSE DEIMANTUOSE, JUOS AUGINANT, DALYVAUJA ANGLIAVANDENILINIAI CHEMINIAI JUNGINIAI, O KREMUOTŲ MIRTINGŲJŲ PALAIKŲ PELENUOSE JIE NUSTATĖ, KAD TOKIŲ CHEMINIŲ JUNGINIŲ SUSIDARO IKI 8 PROCENTŲ. Tai kodėl gi jų nepanaudoti taip pat, kaip ir dirbtinių brangakmenių gamyboje jie yra naudojami. Tuo labiau, kad mirtingieji susiduria su naujų teritorijų, kurių reikia vis didesnių ir didesnių kapinėms, suradimu, ypač prie keliolika, ar net keliasdešimt, milijonų gyventojų turinčių miestų.
Aš dabar viso proceso neprisimenu, tačiau Šveicarijos įmonės atstovas pasakojo visą technologiją, kaip gi gaunamas tas dirbtinis deimantas iš palaikų pelenų. Tad kiek prisimenu, tai sakė, jog pelenai apdorojami, išskiriami angliavandeniliniai junginiai ir jie panaudojami kaip toji terpė, iš kurios susidaro grafitas, kuris vėliau labai stipriai suspaudžiamas ir dar kaitinamas labai aukštoje temperatūroje – apie pusantro tūkstančio laipsnių – kol iš jo galų gale išgaunamas spindintis labai kietas tikras DEIMANTAS. Tokio deimanto kaina svyruoja nuo 5.000 iki 25.000 dolerių, priklausomai nuo nuo to, kiek jis sveria, kiek jis turi karatų.

ŠVEICARŲ KOMPANIJOS PAGRINDINIAI KLIJIENTAI – JAPONAI. Mat daugiau kaip 90 procentų palaikų Japonijoje kremuojama. Tad japonai sudaro apie 25 procentus visų užsakovų. Ir apskritai didžioji dalis užsakymų plaukia iš Azijos šalių, kuriose religija nedraudžia palaikus kremuoti.

Buvo pakalbinti ir jau sulaukę savojo užsakymo šios įmonės klijientai. Viena moteris parodė savo pakabuką su labai gražiu deimantu iš jos motinos kremuotų palaikų pelenų. Ji labai patenkinta dėl to, kad dabar gali kaskart ją prisiminti vos tik pažvelgia į šį brangakmenį. Tuo labiau, kad jos santykiai su motina buvo labai nuoširdūs ir pilni meilės, tad toks atminimas jai dar brangesnis, nes visą laiką yra su ja.

Taigi manau, kad tik laiko klausimas, kada ir turtingi NAUJIEJI A LIA LIETUVIAI, TAIP TROKŠTANTYS ŠIANDIEN VISUS NUSTEBINTI SAVO IŠVAIZDA, ir dar kuriems reikia ir kažkokio ryšio su palikusiu šį pasaulį artimu jiems mirtinguoju, turės tokį pakabuką, ar su mažesnio deimanto akute žiedą.
Tuo labiau, kad VARTOTOJIŠKA mąstysena nori būtent turėtį DEIMANTŲ, o čia dar tokia naujovė, kad gali visus ne tik nustebinti, bet netgi ŠOKIRUOTI, kol prie tokio dalyko MIRTINGOJO LIETUVIO SĄMONĖ DAR NEPRIPRATINTA.
Aišku, bažnyčia tuoj pat šoks į akis – ŠĖTONO PAGUNDOS, NEDRĮSKIT - MALDOS IŠ VISO NEBEPASIEKS KREMUOTŲ PALAIKŲ IR ŠITAIP PERDIRBTŲ PELENŲ TOKIO MIRTINGOJO.
Būtų juokinga, jeigu nebūtų liūdna dėl tokios bažnyčios gūdžios tamsumos.
O štai dėl tokių dirbtinai išaugintų iš kremuoto kūno palenų deimantų - ir papuošalų iš jų - man tikrai GERA IR LINKSMA. Bent jau nebereikės žvakučių degti.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.
2016 11 07

Algimantas
2016-11-07 12:01:14



Atsibudus iš letargo miego ir šiek tiek prakrapščius traiškanotas dvasines akis, gerokai aplinkui pasidairius suvoki, kad mūsų pasaulyje vykstantys gamtiniai kataklizmai, tie žemės drebėjimai ir uraganai yra tik lengvas rytmečio vėjelio šiurenimas palyginus su žmonijos proto degradacija globaliu mastu.
Kaip jau pastebime, tokie protai yra pilni didybės, jie bet kokia kaina, lipdami per kitų galvas sieke vadovauti, braunasi prie valstybės vairo, spraudžiasi prie planetos valdymo sverto. Pavydas ir godumas, intrigos ir rietenos tapo jau kasdienybe, ir aplinkinių reakcija į tai, beveik, NULINĖ. Mums, kiekvienam, ieškoti labai toli nereikia; viskas tai vyksta mūsų akyse, mūsų aplinkoje; tai vyksta visuose socialiniuose sluoksniuose.
Baisu ir pagalvoti kas žmonijos laukia, kuomet bepročių orda pasistengs priversti dvasiškai praregėjusius, šviesesnius žmones gyventi pagal jų sukurtas taisykles, ir jiems nuolankiai tarnauti.
Atvirai sakau, nemaniau kad sulauksiu ir būsiu liudininkė to, prieš dešimtmečius pranašauto, ARMAGEDONO MŪŠIO.

Mylima Rojaus Trejybe, mylima Visumine Dievybe AŠ ESU, Tavo rankose TEISINGUMO GRANDINĖ, Tavo vienintelis įstatymas yra Begalinis, Tavo vienintelis dėsnis yra Amžinas. TU JAU GIRDI URANTŲ S O S signalą.

Apkabinu visus Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU apkabinimu.

Su meile,
Jūsų dvasinė sesuo,
Irena,
Šakiai.

RANTULIJA
2016-11-02 14:38:48



Mielieji, šiuo atveju svarbu ne tai, patikės tokiomis nesąmonėmis ar nepatikės KATALIKAS kaip individas, svarbu, kad TOKIĄ NESĄMONĘ rimtu veidu PERŠA KATALIKŲ SEKTOS VADAS IR JO PARANKINIAI. Juk jo sprendimai PRIVALOMI VISOMS KATALIKŲ BAŽNYČIOMS, kur jos bebūtų. O katalikų SEKTA savo čiuptuvus turi išmėtytus po visą pasaulį, per visus kontinentus, nes katalikų sektantų yra arti pusantro milijardo mirtingųjų. IR DABAR JIEMS TOKIOS NESĄMONĖS TAPO PRIVALOMOMIS - VISIEMS. Štai kur pasaulio BĖDA IR GĖDA, O NE ISLAMO TERORISTAI, KURIE BŪTENT TIK GINASI SAVO ŠALYSE NUO TOKIO ABSURDIŠKO IR JIEMS PER PRIEVARTĄ NEŠAMO Į JŲ NAMUS VAKARIETIŠKO PSEUDOMATERIALISTIŠKUMO, PSEUDOVERTYBIŠKUMO, IR PSEUDOTIKĖJIMO.
PASAULIO TRAGEDIJA YRA SUKVAILĖJĘ RELIGIJŲ TARIAMI VEDLIAI, KURIE ATVIRAI JAU MULKINA ŽMONIJĄ, IR TIESIOGINE PRASME NAIKINA TIKRŲJŲ VERTYBIŲ SUVOKIMĄ IR UŽKERTA BET KOKIĄ GALIMYBĘ MIRTINGAJAM BŪTI SAVIMI IR ATRASTI ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, JEIGU TIK MIRTINGASIS IR TOLIAU KAIP AKLAS IR KURČIAS KLAUSYS SAVO PSEUDOVEDLIŲ TOKIŲ PAISTALŲ IR NESĄMONIŲ.

Štai kodėl esame mes - URANTAI - KAD GYVENTUME TIESOS IR TIKROVĖS GYVENIMĄ DRAUGE SU SAVYJE ATRASTU KŪRĖJU - ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU - RYŽTINGAI IR ORIAI.
Be urantų MIRTINGŲJŲ GYVULINIO PROTO DEGRADACIJA DAR LABIAU DIDĖS IR GREITĖS, TODĖL ATSIRAS DAR KVAILESNIŲ NURODYMŲ NE TIK PSEUDORELIGINIŲ SEKTŲ PSEUDOVEDLIŲ, BET IR POLITINIŲ PSEUDOPREZIDENTŲ, PSEUDOPREMJERŲ, PSEUDOPARLAMENTARŲ.
Mane stebina, kad Lietuva laukia po parlamento rinkimų GERESNIO GYVENIMO, O NEMATO APLINKUI, JOG JAU VIS LABIAU KVAILĖJA VISAS PASAULIS.

Tai iš kur bus geresnis gyvenimas iš KVAILĖJANČIŲ ir PLATESNĖS aplinkos RYŠIŲ NESUVOKIANČIŲ pseudopolitikų naujų KLAIDINGŲ sprendimų?

Rojaus Trejybė-AŠ ESU sumanė Evoliuciją ne tam, kad joje MULKINIMAIS IR APGAULE ŽMONIJĄ VALDYTŲ TAMSŪS PSEUDORELIGINIAI IR PSEUDOPOLITINIAI VEDLIAI, SAVE VISAIP PASIVADINĘ - POPIEŽIAIS AR DALAI LAMOMIS, MUFTIJAIS AR METRAPOLITAIS, RABINAIS AR DVASIŠKIAIS, PSEUDOPREZIDENTAIS AR PSEUDOPREMJERAIS, PSEUDOKARALIAIS AR PSEUDOKARALIENĖMIS, PSEUDOŠAMANAIS AR PSEUDOPARLAMENTŲ NARIAIS, ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU - KŪRĖJAS - EVOLIUCIJĄ SUMANĖ KAIP ASMENINĖS KŪRYBOS MEILĖS MOTYVU VISUMOS LABUI KOLEKTYVINĮ BROLYSTĖS PASIREIŠKIMO PROCESĄ, KURIAME VIEŠPATAUJA VIEN TIK KŪRYBĄ, BE JOKIO GRIOVIMO ŠEŠĖLIO. O TAI YRA ĮMANOMA TIK ATRADUS KŪRĖJĄ - ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU - INDIVIDUI-ASMENYBEI ATSKIRAI SAVYJE, ATRADUS KŪRĖJĄ KAIP SAVO TĖVĄ IR MOTINĄ. IR TIK TOKS IR TEGALI BŪTI ŠVIESOS IR TIESOS ŽMONIJOS VEDLYS. IR NE KITOKS.

TOKS YRA KŪRĖJO VALIOS PASIREIŠKIMAS VISOJE KŪRINIJOJE - VADOVAUJA TIK PATYS ŠVIESIAUSI, TIK PATYS GILIAUSIAI ĮTIKĖJĘ, IR TURINTYS GILUMINĘ KOSMINĘ ĮŽVALGĄ.

KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - VISAI KŪRINIJAI KOSMINĖJE ERDVĖJE SUMANYTO EVOLIUCINIO PLANO ĮGYVENDINIMAS - TAI VIS RYŠKESNĖS ŠVIESOS IR GILESNIO ĮTIKĖJIMO ASMENS VIDUJE IŠRAIŠKA VIS RYŠKESNĖS ŠVIESOS SKLAIDAI APLINKOJE, IR VISUMOS LABUI.
Todėl atėjo tas metas, kada mes jau PRIVALOME SUSIMĄSTYTI ne tik apie save, apie savo biologinę šeimą, ne tik apie Lietuvą, bet ir apie visą ŽMONIJĄ URANTIJOJE, IR NET APIE MŪSŲ VEIKIMĄ, KUO GILESNIO ĮTIKĖJIMO IR ATSIVĖRIMO ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU - KŪRĖJUI - PAGRINDU, PO MŪSŲ PRISIKĖLIMO SATANIJOS VIETINĖJE SISTEMOJE SIELOS PAVIDALU, IR NET TOLIAU ŽENGIANT IŠ PASAULIO Į PASAULĮ JAU DVASIOS PAVIDALU - SU TA PAČIA ASMENYBĖS GYVĄJA DOVANA IŠ KŪRĖJO, KURI ŠĮ ŽENGIMĄ GYVUOJU KELIU IR PRADEDA BŪTENT DABAR IR BŪTENT ČIA, URANTIJOJE - IKI PAT SAVO TIKRŲJŲ NAMŲ ROJUJE - VISOS KŪRINIJOS GEOGRAFINIAME CENTRE, IR PASIEKUS SAVO TIKRUOSIUS TĖVUS ROJUJE - PIRMĄJĮ ŠALTINĮ IR CENTRĄ - TĖVĄ - ANTRĄJĮ ŠALTINĮ IR CENTRĄ - AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ, IR TREČIĄJĮ ŠALTINĮ IR CENTRĄ - BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ - IR VISUMINĮ ŠALTINĮ IR CENTRĄ - AŠ ESU - KAD MES - KIEKVIENAS GALĖTUME ORIAI TARTI - MYLIMAS TĖVE IR MOTINA AŠ TAVĄJĮ NURODYMĄ - BŪK TOBULAS, NET IR TOKS TOBULAS, KOKS TOBULAS ESU AŠ - ĮGYVENDINAU BŪTENT TAIP, KAIP TU MANE VEDEI IŠ VIDAUS, IR NUO PAT PRADINIO ŽINGSNIO URANTIJOJE, KAI TIK TAVE ATRADAU SAVYJE.
Ir tikrai bus malonu išgirsti - MANO MYLIMAS SŪNAU, AŠ ESU TAVIMI PATENKINTAS.

TOKIA ŠTAI MŪSŲ ROJAUS TĖVŲ SUMANYTA EVOLIUCIJA MUMS - IR VISIEMS - KŪRINIJOJE - IŠIMČIŲ NĖRA NĖ VIENAM.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-11-02 13:25:26



NEJAUGI žmonės PATIKĖS tokia nesąmone, kad bet kur išbarsčius pelenus, mirusiojo gali nepasiekti maldos??? Nejaugi tie katalikai NET TOKIE akli??? SUNKU PATIKĖTI, kad žmogus rimtu veidu apskritai apie tai gali kalbėti... Kokia veidmainystė!

Oi kaip laikas tokiems atsiversti URANTIJOS KNYGĄ ir pradėti MOKYTIS elementarios tiesos.

Su meile, Vita

vvita
2016-11-02 09:58:13



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal