Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo atsakymas-mokymas - Kam panaudojami Vietinėje Sistemoje esantys Tevo sulaikymo pasauliai, 2016 11 08

Neseniai gavau iš Jurgitos žinutę, kurioje taip pat buvo ir toks prašymas Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymo mums visiems apie tai, kaip Urantijos grupėje kalbėjome, kam šiuo metu naudojami tie septyni palydovai aplink septintąjį Tėvo pasaulį mūsų Vietinėje Satanijos sistemoje, kurie anksčiau buvo kalėjimo pasauliai. Manau tai labai naudinga informacija visiems plačiau sužinoti.

Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, aš garbinu tave, ir šlovinu, nes tik tu esi Tikrovės Šaltinis ir Pradžia be Pradžios, talpinanti Savyje AMŽINYBĘ, kaip saujoje – Savajame Glėbyje. Aš garbinu ir šlovinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Ir manoji valia, tebūnie TAVOJI. Amen.
O dabar aš tavęs prašau paaiškinimo mums, kam šiuo metu yra naudojami sulaikymo pasauliai Vietinės Sistemos – mūsų Sistemos – Satanjijos – kosminėje erdvėje, kur buvo laikomi pagrindiniai maištininkai prieš tave, mylimas Tėve – buvęs Satanijos vadovas, Liuciferis, jo pavaduotojas Šėtonas – kai šiuo metu jų nebėra, kaip ir kitų maištininkų, o pasauliai juk liko, tad kokia jų yra dabartinė funkcija?

Tėvas:
Mano mylimas Sūnau, Aš turiu tau – su savo MEILE IR TIESA – PASAKYTI, KAD TOKS KLAUSIMAS YRA SVAIME NATŪRALUS, TAČIAU DAUG KO NEGALIU DAR ATSKLEISTI, NES TU NEGALĖSI MANOJO AIŠKINIMO SUVOKTI GILUMINE PRASME. Tačiau tai, ką gali dabar suprasti, pateiksiu tau, kaip TĖVAS ir tavo – kaip ir visų jūsų – Dvasinis Mokytojas, esantis jūsų viduje – KAD IR TU, IR KITI MANO VAIKAI, GALĖTŲ IŠPLĖSTI SAVO SAMPRATAS APIE MANE, IR KAD NESIBAIMINTŲ TOKIO ŽODŽIO, KURIS JUMS YRA PILNAS TAMSOS IR BAIMĖS – KALĖJIMAS.
Manieji Sulaikymo pasauliai yra ne kas kita, kaip MOKYKLOS, kuriose net ir prieš mane maištaujantys Mano vaikai yra mokomi ir lavinami DIDESNIO APLINKOS IR MANOSIOS KŪRINIJOS SUPRATIMO. Tai nėra tamsos buveinės, kuriose, jūs manytumėte, vyksta apklausos ir aiškinami nusižengimai. Jūs turėtumėte sukurti kitą žodį vietoje žodžio KALĖJIMAS, nes jūsų dabar vartojamas žodis yra pripildytas tiek žemo dažnio energinių virpesių išraiškos, kad pats jau žodis kelia jums baimę ir siaubą, kad tik ten nepatekus. Tuo labiau, kad jūs tikrai nesielgiate su savo nusižengusiais dvasiniais broliais ir sesėmis DORAI IR TEISINGAI, ir juos skriaudžiate ir menkinate. Ir tokie jūsų pačių neteisėti veiksmai jums kelia dar didesnę baimę ir siaubą, kas ten vyksta, kad niekas negali įvesti elementarios pagarbos pasireiškimo kasdienėje tokio suvaržyto gyvenimo aplinkoje.
Manieji gi pasauliai, kuriuose buvo laikomi Mano mylimiausi vaikai, sukurstę maištą pries Mane, ir patys jame aktyviai dalyvavę kaip jo vadovai, tikrai nebuvo nei menkinami, nei jiems buvo apribota lankymosi erdvė viso pasaulio aplinkoje. Tačiau esminis dalykas, KODĖL Man reikėjo tokių SULAIKYMO pasaulių-SFERŲ, tai dėl to, kad Manoji Evoliucija nenumato KITO asmens laisvos valios pažeidimo, tad jeigu atsiranda grėsmė, kad kokio nors Manosios kūrijnijos segmento vadovo – ar jam pavaldžių Mano vaikų laisvos valios sprendimai, ir veiksmai juos įgyvendinant, imtų kelti grėsmę kitų laisvos valios išraiškai, ir tai sudarytų pavojų kito laisvos ir ryškesnės Šviesos iš Manęs priėmimui ir sklidimui, šitaip iškreipiant Manąjį Planą, ir pažeidžiant laisvavalį Manųjų vaikų, su tokia pačia Meile ir Tikrove puoslėjamu ir vedamų į dar ryškesnę Šviesą ir Tiesą, veikimą, kad daug išmintingiau Manuosius Sūnus ir Dukras – savo pačių valia atsisakiusius Manosios Ryškesnės Šviesos ir Kosminės Įžvalgos Tikrovės Gyvojo KELIO supratimo ir patyrimo – LAIKINAI sulaikyti atskiruose pasauliuose ir nušalinti nuo ankstesnių pareigų vykdymo, suteikiant nuoseklesnius mokymus, atitinkančius jų sampratos lygį, ir juos atitinkamai pagilinant ir išplečiant jų SĄMONĖS lygį, nepažeidžiant jų laisvos valios nei mąstymo, nei veikimo toje apribotoje pasaulio erdvėje.
Ir Sulaikymo pasauliuose, kurie buvo paskirti tiems prieš Mane maištavusiems Mano Mylimiausiems vaikams, Manoji Meilė ir Tikrovė buvo rodoma lygiai tokia pati NUOŠIRDI IR GYVA, kaip ir kituose pasauliuose, kur vyko Manosios Evoliucijos Plano sutrikdytos veiklos atstatymo darbai – taip pat GILESNIO MOKYMO DĖKA.
Kol nevyksta maištas tikrovėje, tol nėra reikalo apie jį ir kalbėti. Tačiau jam kilus, Man reikia imtis visų VEIKMSINGŲ – IR IŠMINTINGŲ – PRIEMONIŲ APSAUGOTI MANUOSIUS MYLIMIAUSIUS VAIKUS NUO TOKIO SUTRIKDYTO EVOLIUCIJOS PROCESO GILESNIO ĮSIŠAKNIJIMO IR IŠPLITIMO DIDESNĖJE DALYJE. Būtent dėl to Aš ir turiu pasinaudoti Savąja Galia ir Išmintimi, MANO SUTEIKTA KITIEMS MANO VAIKAMS, IR IZOLIUOTI TOKIAS KŪRINIJOS VIETAS, paliekant jas laisvos valios pasireiškimo asmenybės lygių galutinei išraiškai. Tačiau toji galutinė išraiška nėra tokia, kad būtų palikta visiškai savieigai, nes Aš mobilizuoju Savo papildomus resursus, kad Manoji Šviesa ir Tiesa sklistų per MANO NUOŠIRDŽIUS IR MANE MYLINČIUS VAIKUS – SŪNUS IR DUKRAS – kad jie savo lygiu perteiktų Mano Šviesos sampratas ir teiginius, kurie jiems yra tapę jų SAVASTIMI, BE KURIOS JIE NEMĄSTO SAVOSIOS APLINKOS VEIKIMO IR SAVOJO ASMENS PASIREIŠKIMO KUR TIK JIE BEBŪTŲ.
Štai būtent tokius savo vaikus – kupinus Manosios Šviesos ir Tikrovės Aš ir panaudojau tuose SULAIKYMO pasauliuose, kad tokie Mano nušvitę vaikai, diskusijų metu su Mane atstūmusiais Manaisiais vaikais, perteiktų savo sampratas ir patyrimus, kurie galėtų išplėsti ir Mano mylimiausių vaikų, nupuolusių į tamsos ir arti beprotybės esančią išdavystės bedugnę, įžvalgą ir nuostatas tiek apie Mane, tiek ir apie Manąją Tikrovę.
Aš darau viską, kas tinkama – ir toje aplinkoje geriausia – tame konkrečiame Manosios Evoliucijos akimirksnyje, kad Manoji MEILĖ IR ŠVIESA pasiektų TAMSOJE paklydusius Mano mylimiausius vaikus, ir jokiu būdų nepažeisdamas jų laisvos valios sprendimų.
Aš esu VISAGALIS KŪRĖJAS, DĖL TO NEGALIU SAVO VISAGALE GALIA JAU ANKSČIAU SUTEIKTOS LAISVOS VALIOS DOVANOS ASMENYBEI – MANO MYLIMIAUSIAM VAIKUI – PAŽEISTI PATS, NES ŠITAIP AŠ PATS PANEIGČIAU SAVO SUTEIKTĄ AMŽINĄJĄ DOVANĄ. O PANEIGĘS JĄ, PANEIGČIAU IR SAVO EVOLIUCIJOS ĮGYVENDINIMO PAGRINDĄ, KURĮ SUDARO LAISVOS VALIOS PASIREIŠKIMAS VISŲ LABUI. PANEIGĘS EVOLIUCIJOS PAGRINDĄ, PANEIGČIAU SAVE KAIP IŠIMINTINGĄ IR ŠVIESŲ KŪRĖJĄ, KURIS AKIMIRKSNIU PAVIRSTŲ GRIOVĖJU – NET IR SAVĘS.
Štai kodėl ir Mano mylimiausias Sūnus, sukurstęs maištą prieš Mane – Lanonandekas-Liuciferis, Vietinės Sistemos – Satanijos – vadovas buvo su Meile ir Nuoširdumu laikomas Sulaikymo pasaulyje ir jam buvo teikiama visokeriopa pagalba didesne Išmintimi ir Tiesa, kad tik jis neatsisakytų GYVOJO KELIO TIESOS IR TIKROVĖS, IR SAVO VALIA PASIRINKTŲ SAVOSIOS IŠPLĖSTOS VIDINĖS ĮŽVALGOS JAM DIKTUOJAMUS SPRENDIMUS VISUMOS LABUI, TEGU IR KITU SAVOSIOS ASMENYBĖS KVALIFIKACIJOS IR PAREIGŲ STATUSU.
Deja, Manieji vaikai, NEPATIRIANTYS MANĘS SAVYJE – IR SAVO BŪSENA NETURINTYS TO GYVYBINGO MEILĖS KIBIRKŠTIES SAVYJE PATYRIMO – SUNKIAI GALI ĮVEIKTI SAVOJO AŠ AMBICIJŲ IR INTELEKTUALIŲ PLANŲ PAKURSTYTŲ SPRENDIMŲ SIEKIUS, KURIE NUMATYTI VIEN TIK SAVO IDĖJŲ ĮGYVENDINIMUI, IR TOKIU SUPRATIMU, KOKĮ DIKTUOJA APLINKOS POVEIKIS IR SAVOS INTELEKTUALIOS IDĖJOS, ATREMTOS Į SAVOJO NAŠLAITIŠKO – BE MANĘS – ASMENS PASIREIŠKIMĄ SAVO SAMPRATA IR SAVO VALIA, MANĄJĄ VALIĄ IR IŠIMTINGĄ IŽVALGĄ VISIŠKAI PAMYNUS IR PANEIGUS, NETGI SAVE IŠKĖLUS VIRŠ MANĘS. Tas būdinga VAIKIŠKUMUI.

Jūs tik atkreipkite dėmesį, kaip vaikai taip atkakliai ir nuosekliai tvirtina, kad tėvas ar motina jam netrukdytų, nes jis moka geriau padaryti kokį nors veiksmą. Tuo tarpu tėvas ar motina nori iš meilės PADĖTI savo mažam vaikeliui, dėja, šio vaikelio didžiulis savasis ego neleidžia ir pagalvori, ir tuo labiau suprasti, kad kitas gali jį pamokyti, ir tik tada jam išeis atlikti tą veiksmą sėkmingai.
ŠTAI TOKS VAIKIŠKUMAS YRA IR KIEKVIENAME, NUKLYDUSIAME NUO MANĘS Į SAVOJO EGO LABIRINTUS TAMSOJE, IR SAVE IŠKĖLUS AUKŠČIAU MANOSIOS ŠVIESOS IR IŠMINTIES.
Ir tokių sprendimų pasekmės yra labai skaudžios tiek tokiems mano našlaičiams vaikams, tiek ir jų aplinkai.
Jūs taip pat patiriate šias skaudžias MAIŠTO PASEKMES SAVO PASAULYJE IR SAVO LYGIU.
Kadangi tie našlaitiško mąstymo Mano mylimiausi vaikai atstūmė ir Mano jiems teikiamą papildomą jų sąmonei Išmintį ir Meilę, jie patys ir priėmė savo laisva valia atsisakyti Mano GYVOJO KELIO naujų jiems pasiūlytų iššūkių ir patyrimų,kad jie galėtų pradėti savo žingsnius žemesniu statusu, bet vis daugiau reikšdami savąįį nuoširdumą ir atsidavimą visų labui, kopti jau nauju lygiu į Mano TIESĄ IR ŠVIESĄ – PLEČIANT IR GILINANT SAVO ASMENINĘ KOSMINĘ ĮŽVALGĄ, KAD JŲ PRAEITES SKAUDUS PATYRIMAS BŪTŲ UŽKLOTAS NAUJŲ IR ĮSISAVINTŲ IŠŠŪKIŲ ŠVIESOS IR TIKROVĖS SUSPINDĖJIMU JŲ ASMENYBIŲ VIDUJE IR PASIREIŠKIMU IŠORĖJE MANOSIOS KŪRINIJOS LABUI.
Dabar tie Sulaikymo pasauliai yra panaudojami kaip naujų projektų įgyvendinimo pasauliai, kadangi juose nevyko tokia aktyvi veikla, kokia vyko kitose lavinimo sferose, tad ten jūs turėsite galimybės pritaikyti savo sugebėjimus įgyvendinant tokias idėjas, kurių įgyvendinti neturėjote tinkamos aplinkos dabartiniame jūsų veiklos pasaulyje. Kadangi jūs patyrėte dėl maišto planetos izoliaciją, tai jums bus atviros durys į Sulaikumo pasaulius. Tuo tarpu kitų pasaulių ir Vietinių Sistemų gyventojai, nepatyrę maišto ir izoliacijos skaudžių pasekmių, neturės tokios galimybės patys kurti tai, kas jų samprata būtų vertingiausia tokių pasaulių lygiu ir tokioje aplinkoje. Tačiau iki tokio kūrybiškumo pasireiškimo fazes įgyvendinimo – jūs – Mano mylimiausi vaikai, turintys mirtingųjų statusą, po prisikėlimo, turėsite praeiti atitinkamą mokymo programą, kad turėtumėte savo kūrybiškumui pritaikyti gilesnę įžvlgą ir tiesos sampratą, tam, kad jūsų sprendimai būtų išmintingi ir turėtų ŠVIESINIMO POVEIKIO VISUMOS LABUI.
Ir jūs tik pamąstykite – jūsų tamsos ir izoliacijos pasaulis tapo ŠVIESOS IR TIESOS ŠAUKLIU VISAI VIETINEI VISATAI – NEBADONUI – NES JŪSŲ DVASIOS BROLIS IR MANO SŪNUS KŪRĖJAS – JUMS ŽINOMAS JĖZAUS IŠ NAZARETO TAPATYBE – SAVE PADOVANOJO BEJĖGIU KŪDIKIU, IR PATYRĖ MIRTINGOJO GYVENIMĄ. DABAR GI JŪS – MANO MYLIMIAUSI VAIKAI – TAPOTE NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOMIS NET VISAI KŪRINIJAI. TAD PRADĖJĘ GARBINTI GYVAI NE TIK MANE, BET IR ROJAUS TREJYBĖS MUS VISUS TRIS ASMENIS, IR NET PAPILDĘ MUS VISUMINE DIEVYBE AŠ ESU, JŪS KAUPIATE TOKĮ PATYRIMĄ, KOKIO DAR NEPAŽINO NIEKAS KŪRINIJOJE, NET ROJUJE, TAD ARGI NEMANOTE, KAD SULAIKYMO PASAULIUOSE JŪS GAĖTUMĖTE TURĖTI SAVOSIOS VEIKLOS ARENĄ, NET IR TOKIĄ, KOKIOS NETURI NĖ VIENOS KITOS VIETINĖS SISTEMOS GYVENTOJAI?
Jūs dažnai iš Algimanto girdite, kad po pažadinimo turėkite TOKIOS GELMĖS ĮTIKĖJIMĄ, KAD PAGARBINTUMĖTE MUS KETURIS, IR DAR KITUS PAKVIESTUMĖTE PRISIJUNGTI. Ir Algimantas nuolat jus perspėja, kad seklus įtikėjimas neleis psireikšti jūsų drąsiai asmenybei tokiu pagarbinimu ir kitų pakvietimu, nes ne grupėmis urantai atkeliaus į pažadinimo pasaulį, bet po vieną, tad ir aplinka jiems bus nepžįstama ir drąsos nebus tokios, kokia yra dabar tarp kitų urantų. Tad Aš jums – mano mylimiausiems vaikams parengiau NAUJĄ DOVANĄ – TAI IR BUS URANTŲ SUSIBŪRIMO VIENAS PASAULIS. JAME JŪS TURĖSITE SAVO SUSITIKIMŲ PASAULĮ. JUK ESATE KAIP NE KAIP MANOSIOS KŪRINIJOS NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOS, TAI NEGI MANOTE, KAD AŠ JUS TURĖČIAU TAIP PASKLEISTI, KAD DAUGIAU NEBETURĖČIAU KUR JŪSŲ SUBURTI DRAUGĖN VISŲ LABUI?
ŠTAI TAIP IR PASAULIS IŠ TAMSAUS IR PASKUTINIO TAMPA PIRMUOJU IR KUPINU MANOSIOS ŠVIESOS. SU MANIMI VISKAS ĮMANOMA.

Algimantas:
Ačiū tau, mano mylimas Tėve, už tokį nuostabų atsakymą ir mokymą. Manau, kad ir kitiems jį skaitantiems jis suteiks didesnę įžvalgą ir norą dar daugiau atsiverti Tau ir žengti taip, kaip sumanei TU. Manoji valia tebūnie TAVOJI, net ir kaip Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio, Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės, ir AŠ ESU valia. Amen.

2016 11 08
11.25

Algimantas
2016-11-08 11:45:53

Komentarai

Nuostabus Tėvo mokymas-atsakymas, suteiktas per dvasios brolį Algimantą, net iki ašarų sujaudino, kokia begaline išmintimi, kosmine įžvalga, meile, teisingumu, tiesa, spinduliuoja Rojaus Trejybė-AŠ ESU visai kūrinijai, viskam ir kiekvienam, ir taip kas akimirką. Šitas mokymas išties labai išplečia suvokimą, ir tuo pačiu paskatina dėti ir toliau nuoseklias pastangas, kad stiprėtų mūsų urantų tikrasis asmenybės charakteris, kad galėtume tiek čia dabar šitoje aplinkoje, tiek jau būdami morontiniu kūnu po prisikėlimo, spindėti Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyva šviesa visų labui, ir stiprinti kitus tenai pasimetusius ir nuklydusius mūsų dvasios brolius ir seses.
"Dabar tie Sulaikymo pasauliai yra panaudojami kaip naujų projektų įgyvendinimo pasauliai, kadangi juose nevyko tokia aktyvi veikla, kokia vyko kitose lavinimo sferose, tad ten jūs turėsite galimybės pritaikyti savo sugebėjimus įgyvendinant tokias idėjas, kurių įgyvendinti neturėjote tinkamos aplinkos dabartiniame jūsų veiklos pasaulyje. Kadangi jūs patyrėte dėl maišto planetos izoliaciją, tai jums bus atviros durys į Sulaikumo pasaulius."
Taigi mūsų asmenybių dvasiniam suspindėjimui yra suteiktos iš tiesų visos galimybės ir priemonės, tereikia tik pačios asmenybės NUOŠIRDAUS NORO atsiverti vis giliau Rojaus Trejybei-AŠ ESU, kad vis labiau spindėdami Jos gyva energija - meile, nuoširdumu, teisingumu, tiesa, išmintimi, kosmine įžvalga, dora, harmonija, veiklumu, ištikimybe, drąsa - visomis šitokiomis amžinosiomis vertybėmis, galėtume bet kokioje aplinkoje vis drąsiau pasireikšti taip, kaip jausime dvasine būsena, kiek būsime įdėję nuoseklių kasdienių pastangų dar čia, Urantijoje, kiek pajausime čia vienovę su pačiu Šaltiniu.
Ir tikrai nuostabi dovana mums urantams suteikta: "Tad Aš jums – mano mylimiausiems vaikams parengiau NAUJĄ DOVANĄ – TAI IR BUS URANTŲ SUSIBŪRIMO VIENAS PASAULIS. JAME JŪS TURĖSITE SAVO SUSITIKIMŲ PASAULĮ. JUK ESATE KAIP NE KAIP MANOSIOS KŪRINIJOS NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOS, TAI NEGI MANOTE, KAD AŠ JUS TURĖČIAU TAIP PASKLEISTI, KAD DAUGIAU NEBETURĖČIAU KUR JŪSŲ SUBURTI DRAUGĖN VISŲ LABUI?
ŠTAI TAIP IR PASAULIS IŠ TAMSAUS IR PASKUTINIO TAMPA PIRMUOJU IR KUPINU MANOSIOS ŠVIESOS. SU MANIMI VISKAS ĮMANOMA."
Toks mokymas ir jame paskleista šviesa ir tiesa labai sustiprina ir pakylėja dvasioje. Taigi mes patys galime savo nuoširdžių nuoseklių pastangų dėka patirti gyvą paiudijimą šių Tėvo šviesos teiginių, kad su Juo VISKAS ĮMANOMA. O viso to pradžia jau yra ČIA ir DABAR.

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2016-11-09 14:14:28



Jau pavakary, atsisėdau paskaityti šį ką tik mums naujai suteiktą Tėvo mokymą. Na, jaučiausi tokia prisnūdusi, bet tęsiau mokymo skaitymą stengdamasi įsisavinti skaitomą informaciją. Puikus mokymas, tačiau kaip pasikeitė manoji būsena vos pradėjau skaityti PRIEŠPASKUTINĘ pastraipą – akys tik platyn, platyn, kuo toliau tuo labiau. Dingo visi apsnūdimai... kur ten.
NA, NUOSTABI DOVANA MUMS PARUOŠTA, KĄ TU! Tačiau man iškilo ir klausimų. Aš prisimenu, kad Urantijos grupėje lyg ir buvo kažkas trumpai kalbėta apie tuos septynis palydovus esančius aplink Septintąjį Tėvo pasaulį, bet pamenu, kad tai buvo man nauja informacija, negirdėta ir tiesą sakant tąkart nesistengiau gilintis giliau. O dabar, ką tik perskaičius tokią NUOSTABIĄ naująją žinią man vėl iškilo tas panašus klausimas susijęs su tais septyniais palydovais, Septintuoju Tėvo pasauliu – tai KUR TIKSLIAI TAS URANTŲ SUSITIKIMO PASAULIS, KADA MES TEN GALĖSIM SUSITIKTI, KĄ MES TEN VEIKSIM???
Džiugesio ir klausimų apimta, vos baigusi skaityti mokymą, paskambinau Algimantui. Mes pasidžiaugėm šia nuostabia urantams naujiena ir kiekvienas pasipasakojom savo būseną kai vos tik išgirdom-sužinojom šią naujieną. Aš pateikiau Algimantui savuosius klausimus – tuos kuriuos jau jums pagarsinau – ir jis man viską labai gražiai, nuosekliai ir aiškiai paaiškino. Kuo toliau aiškino, tuo mano būsena darėsi vis pakilesnė ir pakilesnė. Tačiau ši žinia ir visa ta informacija ką tik Algimanto man papasakota dar tokia šviežia, kad man tikrai reikia laiko ją įsisavinti ir gerokai paplušėti dabar vėl bandant ją visą tiksliai prisiminti. Panašiomis mintimis ir užbaigiu pokalbį su Algimantu ir jis pritaria, kad taip natūralu jog reikės apsiprasti su šita naujiena, kaip kažkada reikėjo apsiprasti kai pradėjom garbinti Rojaus Trejybę ne tik Tėvą, o dabar dar ir AŠ ESU. Mes atsisveikiname, o aš jaučiuosi pakylėta nuo visko ką štai ką tik sužinojau ir negalėdama savyje išlaikyti to na, džiugesio, pasikviečiu vaikus į svetainę ir emocingai – tačiau kuo paprasčiau, kad jie suprastų – pradedu pasakoti apie tai, kokią DŽIUGIĄ URANTAMS NAUJIENĄ ką tik perskaičiusi TĖVO mokymą sužinojau.
Aštuonerių Viktorija, šešerių Matas ir beveik ketverių metų amžiaus Kotryna susėda kas kur, pasiruošę išklausyti. Matas matau rimtu žvilgsniu nužiūri mane ir bando susivokti – ko čia ta mama, ką tik snūduriavusi prie kompiuterio staiga pilna energijos emocingai visus kviečia susiburti? Vaikams papasakoju džiugią žinią apie URANTŲ SUSITIKIMO PASAULĮ, apie tai, kad tik urantai visoje kūrinijoje turės tokią susitikimo vietą ir t. t. Matau kaip Mato veidas staiga nušvinta ir jis klausia – TAI MES KIEKVIENAS TURĖSIM PO SAVO BŪSTINĘ? – o dar prieš kokią savaitę aš jam pasakojau kur dabar yra Jėzus – Vietinės Visatos BŪSTINĖJE-Salvingtone – sakiau jam tada aš, kai būtent iš to žodžio – BŪSTINĖ – jis taip skaniai tada juokėsi. Dabar gi, jis atsimindamas ką aš jam tada pasakojau ir uždavė štai tokį klausimą, bandydamas suvokti naują informaciją ir susiedamas su ankščiau girdėta – ar IR MES turėsim po būstinę? Ir aš vėl papasakojau, kad tai bus PASAULIS KUR RINKSIS URANTAI...
Viktorija panoro, kad papasakočiau kaip gi mes skraidysim iš pasaulio į pasaulį – nors tai ji jau ne kartą girdėjo – ir aš jai eilinį kartą pasakiau, kad mus nuskraidins tam tikros kategorijos angelai, tačiau kaip bus vėlesniuose pasauliuose tai yra kai jau paliksime Vietinę Visatą – man dar reikia pasitikslinti.
Na, o Kotryna stebėdama mus ir išklausiusi mūsų ilgą pokalbį, staiga pribėgo prie manęs, demonstratyviai sustojo ir kuo rimčiausiai sako – O AŠ NORIU DABAR TEN SKRISTI. – Tačiau tau pirmiausia dar reikia ČIA nugyventi gyvenimą – šiek tiek tenka nuliūdinti vaiką, – Kai tuo tarpu Viktorija nesustodama skaniai juokiasi iš mažosios sesės samprotavimų – mat ši, būdama vyresnė jau puikiai žino, kad tik po materialaus kūno mirties tu galėsi – SKRISTI, kas kad tavoji sąmonė na, miegos – tą ji irgi žino, dėl to Kotrynos mintis ją taip ir prajuokino ir ji ir pati tą mažylei paaiškino dar kartą ir po manęs.
Neužilgo ką tik iš darbo sugrįžusį tėtį vaikai pasitiko puikios nuotaikos, o aš – dar ir niūniuodama dainas. Mano linksmumas matau privertė nusišypsoti ir Vytautą, mat sugrįžus iš darbo, rasti mane tokią ypatingai džiugią ir dar kone dainuojančią – labai jau retas vaizdelis. O aš tai žinau kodėl man taip gera viduj ir kokia gi priežastis mano tokios pakilios nuotaikos – nieko, sužinos ir jis.

Dar visai neseniai, po gyvųjų pamaldų Vilniuje, jau prie stalo, tąkart pasilikę pabendrauti urantai turbūt prisimena, kad kaip tik mes diskutavome apie mūsų, urantų susitikimą ir žengimą drauge ar atskirai jau po prisikėlimo. Apskritai urantai dažnai tai aptaria ar yra aptarę. Todėl tai prisiminus man taip malonu DAR IR DAR KARTĄ pastebėti, kad ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU TAIP NUOSTABIAI – PALAIPSNIUI – MUMS ATSAKO Į VISUS KLAUSIMUS, DAR GI JUOS – IŠPLEČIA, SUSTIPRINA MUS, KAD... kodėl tuo turėčiau nesidžiaugti?

Telydi jus mielieji ramybė, Vita

vvita
2016-11-08 23:03:11



"Štai kodėl ir Mano mylimiausias Sūnus, sukurstęs maištą prieš Mane – Lanonandekas-Liuciferis, Vietinės Sistemos – Satanijos – vadovas buvo su Meile ir Nuoširdumu laikomas Sulaikymo pasaulyje ir jam buvo teikiama visokeriopa pagalba didesne Išmintimi ir Tiesa, kad tik jis neatsisakytų GYVOJO KELIO TIESOS IR TIKROVĖS, IR SAVO VALIA PASIRINKTŲ SAVOSIOS IŠPLĖSTOS VIDINĖS ĮŽVALGOS JAM DIKTUOJAMUS SPRENDIMUS VISUMOS LABUI, TEGU IR KITU SAVOSIOS ASMENYBĖS KVALIFIKACIJOS IR PAREIGŲ STATUSU.
Deja, Manieji vaikai, NEPATIRIANTYS MANĘS SAVYJE – IR SAVO BŪSENA NETURINTYS TO GYVYBINGO MEILĖS KIBIRKŠTIES SAVYJE PATYRIMO – SUNKIAI GALI ĮVEIKTI SAVOJO AŠ AMBICIJŲ IR INTELEKTUALIŲ PLANŲ PAKURSTYTŲ SPRENDIMŲ SIEKIUS, KURIE NUMATYTI VIEN TIK SAVO IDĖJŲ ĮGYVENDINIMUI, IR TOKIU SUPRATIMU, KOKĮ DIKTUOJA APLINKOS POVEIKIS IR SAVOS INTELEKTUALIOS IDĖJOS, ATREMTOS Į SAVOJO NAŠLAITIŠKO – BE MANĘS – ASMENS PASIREIŠKIMĄ SAVO SAMPRATA IR SAVO VALIA, MANĄJĄ VALIĄ IR IŠIMTINGĄ IŽVALGĄ VISIŠKAI PAMYNUS IR PANEIGUS, NETGI SAVE IŠKĖLUS VIRŠ MANĘS. Tas būdinga VAIKIŠKUMUI."

VISI, Dieviškujų Asmenų Mokymai yra nuostabūs, bet man asmeniškai šitas mylimo Tėvo Mokymas yra pats nuostabiausias ir pats svarbiausias.
Atrodo, kad ir mes esame kalėjime; ne pragare, o kalėjime, kuriame PATYS SAVE ĮKALINOME, pastoviai pažeidinėdami VIENINTELĮ TIKRAJĮ ĮSTATYMĄ, IR VIENINTELĮ TIKRAJĮ DĖSNĮ.

Telefoninio pokalbio metu aš broliui Algimantui esu sakiusi, kad kai pradėjau suvokti Urantijos Knygos tiesas aš priėjai išvados, kad ši Knyga apie manę, apie mano kelius ir klystkelius, ir kad visas praeitas mano gyvenimas nugyventas beprasmiškai. Išklausius Algimanto pamokymą apie mano klaidingą išvadą, gerai apgalvojus, dabar, po dešimties metų suklupimų ir kilimų morotono šitame urantiniame kelyje suvokiau, kad mano asmeninis gyvenimas įgavo tikrają prasmę pradėjus eiti Gyvuoju Tėvo-Rojaus Trejybės- AŠ ESU KELIU, po įkūrimo Gyvos Tėvo- Rojaus Trejybės-AŠ ESU Šventovės, pradėjus garbinti, visų mūsų, Dieviškuosius Rojaus Tėvus.
Kiekvieno iš mūsų asmeninė dvasinė evoliucija yra kryptinga, planingą vedanti tiesiausiu vektoriumi į tą vienintelį tikslą- ROJU. Žinoma mes dar esame čia, Urantijoje ir ta materiali gravitacija kaip svarsčiai mums ant kojų, neledžiantys pakilti, išskleisti dvasinius sparnus. Bet aš tikiu, kad dėka nuolatinės, gyvos komunijos, gyvo garbinimo tikrujų Dieviškujų Tėvų, mes visi pasieksime tą tikslą, kada mes Jau betarpiškai, kaip Ištobulintos Dvasinės Būtybės, garbinsime Tėvą-Rojaus Trejybe, ir Visuminę Dievybę AŠ ESU.
Urantijos Knygoje rašomą, kad Dieviškoji, Dvasinė Išmintis pas individą atsirandą reaguojant į Garbinimo Dvasios impulsus.
Savo gėdai turiu prisipažinti, kad ne vieną kartą "rugojau" Dieviškiesiems Tėvams, kad žemiškasis teismas nemažai žmonių nuteisė Sibiro tremtin daugiausiai 25 metams; aukščiausia bausmė būdavo sušaudymas - labai jau ilgai nekankindavo, o aš kažkodėl turiu kankintis visą savo gyvenimą, iki žilos senatvės. Visai neseniai ir šiame forume išdrįsau urantų vardu siųsti S O S signalą Rojaus Tėvams /tikrai, labai jau vaikiška/.
Ir pastebėjau tokį dėsningumą: kai tik Rojaus Trejybės prašau teisingumo pasireiškimo mano aplinkoje /aš tą darau dažniausiai raštiškai/, tai tą teisingumą /taip pat dažniausiai/ pirmiausiai patiriu savo nuosavu kailiuku.
Todėl gerai supratau: Rojaus Trejybės rankose Teisingumo Grandinė; kaip ir viskas JŲ sukurtoje Kūrinijoje stovi ANT DVASINIO PAGRINDO, taip ir Teisingumas stovi ANT DVASINIO PAGRINDO.
Jeigu mes nesugebame sugyventi tarpusavyje savojoje aplinkoje: su kaimynais, draugais, esame savanaudžiai, konfliktiniai, pavydūs, godūs, beširdžiai, negailestingi, nejautrūs, nesupratingi, siekiantys išnaudoti silpnesnį, ar šiek- tiek kvailesnį savo brolį ar sesę, tai kiekvienas ir valgome tokius, gyvulinio proto charakterio subrandintus vaisius. O po to dejuojame, kad materiali aplinka pasidarė tokia nepalanki mums, kad kažkodėl nesugebame priimti išmintingų palankių mums patiems ir savo artymiesiems sprendimų. Tenka gyventi, kaip toms "Marijoms iš lūšnyno" iš meksikiečių "muilo operų". O gyvulinis protas dėl visų bėdų ir nelaimių visada linkes kaltinti kitus.
Viskas kuriasi ant dvasinio pagrindo, o tai reiškia kiekvieną darbą, veiksmą atlieki su meilę ir visumos labui, siekiant bendradarbiauti. KIekvieną ištartą žodį artymui gerai pasveri.
Ir dar suvokiau, kad Dvasiniam Mokytojui padedant skleisti tą TIKRAJĄ DVASINĘ ŠVIESĄ IR TIESĄ ateinant prie JO su naujuoju broliu ar sese, pirmiausia prie to stalo, prie kurio Mokytojas dalina tą GYVAJĄ DUONĄ reikia užleisti vietą naujam Rojaus Trejybės Sūnui ar dūkrai iki tol, kol jie nenumalšins alkį. Nereikia būti tuo šuneliu kuris pavydžiai saugo savo šeimininką. Mokytojas atstovauja Tėvą-Rojaus Trejybę-AŠ ESU, ir tik ROJAUS TĖVAI
žino, kokiomis pavargusiomis kojomis ir skaudančiomis širdimis, ir kaip ilgai šitas vaikas ieškojo Tikrojo Tėvo, ieškojo TIKROJO MOKYTOJO, kuris gali parodyti TĄ TIKRAJĮ KELIĄ PAS TĖVĄ.

Taip, tarp materialaus ir dvasinio gyvenimo turi būti lygsvarą; visai neseniai kelių žmonių buvau apkaltinta fanatizmu. Palieku tai Rojaus Trejybės Teisingumui. Visame šiame mano supainiotame gyvenime visvien siūlų posmų viena pati - nesurasiu.
Urantijos Knyga teigia, kad laikas nuo laiko besivystančiai planetai patekti Epochiniai Apreiškimai, ištaiso evoliucinius dvasinio vystymosi klaidas; ir tai manę guodžia ir suteikia vilties, ir tai Jau patiriu.
Na, tie urantai, kurie manę šiek tiek pažysta gali pagalvoti: ir vėl Irena savam amplua su savo atlapaširdiškumu.
Ir tai būtų tiesa; aš ir pati pavargau nuo savo protelio, nuo savo viešų įšpažinčių. Nežinau, kokia jėga manę atvirauti verčia. Prisimenat, kaip ten Gribojedovas savo veikale: Vargas dėl proto, rašė...

Baigdama, noriu atsiprašyti už gramatines klaidas.
Daugiau, negu prieš dešimt metų šiame forume rašiau, kad nuo pat pirmos klasės išsilavinimą gavau rusų kalba. Pirma lietuviška knygą perskaičiau būdama 16 metų. Rašyti lietuviškas raides -mama išmokė.

Apkabinu visus Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU apkabinimu.

Su meile,
Jūsų dvasinė sesuo,
Irena,
Šakiai.

RANTULIJA
2016-11-08 17:34:12



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal