Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis - perteikęs NAUJĄ ŽINIĄ - pasakytas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2016 12 10

Algimanto pamokomasis žodis -perteikęs NAUJĄ ŽINIĄ -pasakytas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2016 12 10
Aš jums ne vienerius metus skelbiau savąją Evangeliją – Kūrėjas yra gyvas, mūsų viduje, jį galima atrast. Praėjusią savaitę aš gavau naują teiginį – patyriau būsena tą – ATRADUS KŪRĖJĄ SAVYJE, KŪRĖJAS YRA MANO TĘSINYS IR KUR TIKTAI YRA KŪRĖJAS KŪRINIJOJ – TEN ESU AŠ.
Kitą dieną aš patyriau milžinišką antplūdį meilės, kurią pajutau būsena – Manoji meilė yra –TĖVIŠKA, ne broliška – TĖVIŠKA. Aš apglėbiu jus visus kaip Tėvas apglėbia. Ir aš apkabinu jus stiprindamas – dvasioje.
Ir aš tada pradėjau mąstyt – iš kur visa tai, kodėl? –du galingi teiginiai – KAD KŪRĖJAS YRA MANO TĘSINYS. KUR YRA KŪRĖJAS VISOJE KŪRINIJOJE, TEN ESU AŠ ir MANOJI TĖVIŠKA MEILĖ.
Po poros dienų aš prisiminiau, kad Urantijoje yra teiginiai – jūs turite patirti TĖVIŠKĄ meilę, kuri neturi sąlygų, ji – BESĄLYGINĖ. Ir tada taip pat aš prisiminiau, kad aš visą laiką jus apkabinu, ir visą laiką stiprinu, nepriklausomai nuo jūsų amžiaus, ar jum arti šimto, ar keli mėnesiai, vis tiek yra tas pats mano požiūris į jus – kaip į vaikus, kaip į mažiukus – dvasioje. Ir štai, suėjo tos – tos dvi naujos teiginių sampratos į anksčiau mano keletą metų teigtą manąją Evangeliją – KŪRĖJAS YRA GYVAS, YRA KIEKVIENO VIDUJE IR JĮ GALIMA ATRASTI, IR ATRADUS KŪRĖJĄ, JIS TAMPA KIEKVIENO TĘSINIU IR JIS YRA KIEKVIENĄ NUNEŠANTIS TEN, KUR YRA KŪRĖJAS, VISOJE KŪRINIJOJE.
O prieš tai, prieš keletą metų, mane mokė, kad Minties Derintojo dėka, gali patirti buvimą bet kuriame kūrinijos kampelyje, realiai. Šitą man parodė ir projekcijomis ir štai šie teiginiai sueina į VIENTISĄ mozaikos išraišką. Mes esam tie NAUJIEJI PIRMEIVIAI VISOJE KŪRINIJOJE, KURIE TEIGS IR MANĄJĄ EVEANGELIJĄ – KŪRĖJAS YRA MANYJE IR JĮ GALIMA ATRAST, ATRADUS – KŪRĖJAS – MANO TĘSINYS, IR KUR TIKTAI JIS YRA, ESU AŠ. Ir Minties Derintojas suteikia man projekciją, kur aš tik einu. Amen.

Noširdus ačiū Jurgitai už įrašą, o Vitai – už šio pamokomojo žodžio iššifravimą.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-tėviškas apkabinimas

Algimantas
2016-12-14 14:05:20

Komentarai

Kaip nepaprasai stipru. Kurejas yra mano tesinys, ir visur kur yra Kurejas ten esu ir as.

Kai atrandame Kureja savyje tai susiliejame su Juo kaip lasas su vandenynu ir tada Kurejas jau nebe toks pats koks buvo anksciau, o turintis mane kaip lasa Jis jau spinduliuja ir mane.

Stai kokie teiginiai, ir koki galinga sviesa savyje nesa sie du teiginiai. Ir reikia pastebeti, kad paprastam zmogui kuris turi Kurejo dalele savyje, ir Ja atranda, vat tokia jega isigalija jo viduje. As kuri laika negalejau suvokti kaip cia yra, kad ne as esu Kurejo tesinys, bet Kurejas yra mano tesinys. Dar ir dabar perskaicius ir patyrus si teigini savo viduje, mano prote spengia tokia keista tustuma ir teka galingiausia energija visikai keicianti busenos kokybe ir manyje, tarsi manyje aktyvavosi kazkokia nauja energija, naujas visiskai busenos patyrimas.

Pajauciau viduje, kad tikrai tapau kazkokiu kitokiu Rojaus Trejybes-AS ESU sunumi, bet dar negaliu suvokti kas ivyko. Tai koks gi tarpas tada atsiranda tarp musu suvokimo ir patyrimo ir likusios zmonijos, ir kas gi mums tada yra numatyta toliau jeigu sitame pradiniame pasaulyje jau stai tokie patyrimai ir suvokimas?

Kazkodel atejo mintis apie mokyma, kuris yra perduotas gal peniks metus atgal, tikrai neatsimenu kuris, bet jame Begaline Dvasia-Motina-Sese kalbejo apie musu eksperimentine planeta ir uzsimine, kad jus niekada nezinote ir negalite suvokti kokie yra musu planai jums, tik tame mokyme uzsimine, kad Jie gali pabandyti sulieti mus su Minties Derintoju esant dar sitame zmogiskame kune, ko ligi siol dar niekad nebuvo ivyke.

Pries dvi savaites, vakarieniaujant su viena savo pazystama as garsiai meldziausi pries maista, kai pabaigiau tai ji paklause, kas gi cia dabar per fraze kuria tu istari, "manoji valia kad butu Tavoji valia". Jai niekaip negalejo sutilpti kaip cia yra. As jai paaiskinau, kad esu Rojaus Trejybes-AS ESU sunus, ir esu Juos viduje atrades ir visada patiriu, todel esu bendrakurejas su Jais, nes Jie tiesiogiai sioje planetoje veikti negali, o veikia tik per kitus savo vaikus - sunus ir dukras. Ir vienas is ju esu as. Ir esu ne Dievo vergas kuris vadina save Dievo instrumentu, ir prasau kad Dievo valia butu ant manes, bet esu orus Rojasu Trejybes-AS ESU sunus kuriam Kurejas padovanojo laisva valia, todel as ir galiu pasakyti, kad tegul tavo padovanota man laisva valia, susilieja su Tavaja valia. Ji irgi liko pribloksta tokio teiginio, taip kaip ir as dabar esu priblokstas stai tokio teiginio, kad Kurejas yra mano tesinys; Ir kito, kad myledami visus vienodai, prisipilde meile is Rojaus Trejybes-AS ESU mes mylime vienoda Teviska ir Motiniska Rojaus Trejybes-AS ESU meile, skleisdami ta meile tiek savo vidumi, tiek mintimi, tiek busena, tiek zodziu i aplinka. Reikia tas mintis ir patyrimus kurie atejo perskaicius siuos teiginius mokyme, dar geriau suvokti ir isisavinti, kad jie pilnai taptu ir mano savastimi, nes tikrai tai yra dar akinanti sviesa, trubut ne tik man.

Telydi jus ramybe.

ValdasA
2016-12-14 21:43:01

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal