Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano dvasios brolio Michailo ILIUZIJA.

Kada stinga ĮTKĖJIMO – kvailystei ribų nėra net ir tiems, kurie TARIASI EINĄ DVASINIU KELIU, nors iš tikrjųjų tik vargsrta savo intekto pinklėse - ir mano mokymų net girdėti nenori.

Su Michailiu bendrauju apie porą metų. Tačiau jis dvasios – asmneybės – nepajėgė atverti, nors jam nuolat primindavau – PRADĖK GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, NES BE GYVOSIOS APREIŠKIMO RELIGIJOS PRAPULSI. Deja, jis susigalvodavo savo protu bet ką, tik ne Rojaus Trejybės-AŠ ESU mano siūlomą garbinimą ir šlovinimą. Ji šitokiu būdu tapo realiai pažeidžiamas aplinkos žemo energijos dažnio virpesių poveikio. Dėl to jį užvaldė manija – kurti filmą, kuris niekam nereikalingas, tik jam pačiam. Bet mano aiškinimams jis liko KURČIAS.

Sausio 20, 2017 - 6:20 vakare - Мichalias man parašė:

Filmo siužetas maždaug toks -

Šeima mūsų laikais, ar vėliau, susidūrusi su prasidėjusiais kataklizmais, ir prasidėjusia miestų žūtimi, išvyksta į kaimą, kur įstoja į bendruomenę. Puldinėjama alkanų bandų iš miesto bendruomenė stengiasi nuo jų apsiginti, o šios šeimos galva žūsta tokioje kovoje. Toliau vyksta jo “keliavimas” į pomirtinį pasaulį, susitikimai su giminėmis ir draugais. Jam pasiūloma parašyti prašymą savo vyresnybei, kad jį sugrąžintų į žemę, kad padėtų žmonėms. Parašęs tokį prašymą ir sugrįžęs į žemę, šis žmogus įgyja tam tikrų savybių keisti žmonių nuotaikas, paverčiant juos iš agresorių į brolius…

Šis siužetas turi būti “pripildytas” daugybe įvairių efektų, tarp jų ir kompiuterinių. Filmo trukmė – iki 2 valandų.

Mano atsakymas Michailui -

Mano brangus Michailai,

Tik dabar galėjau atsidėti pamąstymui apie tavo sumanytą filmą – perspėjimą žmonijai.

Tavo dvasinėje asmenybėje yra yra švarūs dvasiniai ketinimai – padėti žmonijai PRAREGĖTI DVASIOJE.

Deja, pati žmonija šitokia gausa įvairių filmų apie kataklizmus ne ik netiki, bet jau nebekriepia į juos jokio dėmesio, nes ji jau perdaug turi užterštą savo pasąmonę ir sąmonę, ir į bet kokį perspėjimą žvelgia kaip į eilinę siūlomą nesąmonę, kurią sugalvojo koks nors nežinomas pamišėlis, trokštantis šlovės ir dėmesio savo asmeniui. Ir šitas filmas tau pačiam atneš tik nusivylimą, nes jis neturės jokio poveikio net mažiausiu laipsniu atsivėrimui ir dvasiniam pabudimui, ir tau viduje bus dar skaudžiau dėl to, kad net toks perspėjimas neturėjo jokio poveikio mirtingajam.

NEŠVAISTYK SAVO ENERGIJOS TUŠČIAI, NES JI JUK TOKIA BRANGI, NES PADOVANOTA KŪRĖJO PRASMINGAM PANAUDOJIMUI VISUMOS LABUI TAIP, KAIP KŪRĖJAS VEDA IŠ VIDAUS. Taip, kad tavo šis didžiulis TROŠKIMAS kyla iš tavosios pasąmonės, bet jokiu būdu ne iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU.

O dėl to, kad ATSKIRTUM vedimą iš vidaus nuo tavosios pasąmonės, reikia ATSIVERTI GILIAU ASMENIŠKAI TAU, IR LABIAU PRISIPILDYTI GYVĄJA ŠVIESA IR TIKROVE IŠ KŪRĖJO, ir tada vis daugiau dėmesio pradėsi skirti tam, kad PATS PRISIPILDYTUM KŪRĖJU IR GARBINTUM JĮ TIEK ASMENIŠKAI VIENATVĖJE, BET YPAČ PANORĖSI PRISIJUNGTI PRIE KOLEKTYVINIO ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GARBINIMO.

Žmoniją pakeis tiktai GYVAS KOLEKTYVINIS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GARBINIMAS.
Būtent dėl to aš ir įkūriau TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVĄJĄ ŠVENTOVĘ, nes be GYVOSIOS APREIŠKIMO RELIGIJOS NEGALI EGZISTUOTI IR GYVASIS KELIAS.
O visi gąsdinimai žmonijai neturi jokio poveikio.

Nešvaistyk savęs menkniekiams, O GYVENK KŪRĖJO ŠVIESOJE IR KŪRĖJO ŠVIESA – ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU.

-------------------------
01.02.2017, 17:21, Мichailas –

Labas, broil Algimantai. Aš esu svečiuose pas savo tetą. Jos vardas Iraida. Ji nors ir akla, bet su lupa palengva skaito, ir vėl iš naujo perskaitinėja, tavo knygą Kristaus Apreiškimą “Kalbu jums vėl”.

O šios – paskutiniosios - žinutės iš Michailo sulaukiau vasario 6-ąją -

Išgėriau preparato mirtiną doze, atleisk.

Jeigu mane atpompuos, dėl to labai susikrimsiu.

Tetos Iraidos telefonas Lipecke. Nesmerk, broli, ten pasimatysime, jeigu paims. Pirštai jau nebepataiko.
Sužinoti dėl to, perėjau aš ar ne (gal komoje), bus galima pas mano šitą tetą Iraidą V...jevną Šab…ą. Telefonas Lipecke...
Regėjimas beveik dingo.
Atleisk, broli Algimantai.
-------------------------
Michailo iliuzinio gyvenimo GYVAJAME Kelyje PABAIGA.

KVAILYSTĖS PASIREIŠKIMŲ UŽDANGA, KURI BE ĮTIKĖJIMO UŽKERTA KELIĄ NET IR SAVOJO LIKIMO ĮGYVENDINIMUI.

UŽANTSPAUDUOTO IR NEKINTANČIO KELIO NĖRA NET URANTUI.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano BROLIŠKAS-TĖVIŠKAS APKABINIMAS.

Algimantas
2017-02-08 12:51:17

Komentarai

Mylimieji, DVASINĖ klausa ir rega YRA LAVINAMA. Todėl jeigu jūs jos nelavinsite, pati ji nesikeis į ryškėjimo pusę, bet apkerpės ir nustos veikti net ir taip, kaip veikė anksčiau.

Būtent dėl to jūs turite suvokti, kad aš jūsų NEMOKINU taip, kaip mėgina Birutė pateikti, kad aš būent jus taip ir mokinu -

Dauguma iš mūsų, mieli broliai ir sesės, ir aš tame tarpe, ignoruojame Algimanto pastangas padėti mums. Milijoną kartų mums kartoja ir kartoja - lankykit Urantijos grupę, Šventovę,atvirom širdim prisijunkit prie kolektyvinio garbinimo, maldų, studijuokit dvasinius dokumentus , dalinkitės patirtimi forume - būkit gyvi !
Aš jus mokau - ATSIVERKITE GILIAU ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU, o tada savaime ateisite ir į Urantijos grupę, ir į gyvąsias pamaldas gyvojoje Rojaus Trejybės-AŠ ESU šventovėje, nes jūsų TIKRASIS ASMUO-ASMENYBĖ ateis, jausdamas Rojaus Trejybės-AŠ ESU vedimą, o ne dėl to, kad aš būčiau sakęs LANKYKITE. Šito aš nesakau. Ir man nesvarbu, ar jūs lankysite, ar nelankysite - tai JŪSŲ REIKALAS, NE MANO.
Tačiau aš jums pateikiu PLATESNĮ KONTEKSTĄ - GILESNĘ ĮŽVALGĄ - Gyvąjį Kelią sudaro Kūrėjo Tikrovė iš TRIJŲ dalių - GILUMINIŲ URANTIJOS GRUPĖS STUDIJŲ, ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU KOLEKTYVINIO GARBINIMO GYVOJOJE ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ŠVENTOVĖJE, IR AKTYVAUS VEIKIMO DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, TAIP, KAP VEDA ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU IŠ VIDAUS. Tik esant šioms TRIMS dalims jūs esate SAVIMI.
Ir NEKLAIDINK BIRUTE KITŲ - AŠ NIEKO NEGLOSTAU NEI PALEI PLAUKĄ, NEI PRIEŠ PLAUKĄ, AŠ TIESIOG PATEIKIU TIKROVĖS PLATESNĮ KONTEKSTĄ, KURIS NETURI NIEKO BENDRO NEI SU GLOSTYMU, NEI SU KRITIKA.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2017-02-09 08:35:01

Mylimieji,
Šis Michailo sprendimas ir jo pasekmės dar kartą primena mums visiems - kokios gali būti skaudžios mūsų puikybės pasekmės. Nors ir du metus Michailas bendravo su Algimantu, tiek daug gavo iš mokytojo, kuris aiškiais, paprastais žodžiais rodė kryptį į tiesą, išsigelbėjimą - garbinti Rojaus Trejybę-Aš Esu, nuoširdžiai pasikalbėti kaip su asmeniu, pasimelsti, prisijungti prie kolektyvinės maldos, giliau studijuoti dvasinius šaltinius - ATSIVERTI !
Dauguma iš mūsų, mieli broliai ir sesės, ir aš tame tarpe, ignoruojame Algimanto pastangas padėti mums. Milijoną kartų mums kartoja ir kartoja - lankykit Urantijos grupę, Šventovę,atvirom širdim prisijunkit prie kolektyvinio garbinimo, maldų, studijuokit dvasinius dokumentus , dalinkitės patirtimi forume - būkit gyvi !
O mes ? Pasipūtę ir arogantiški, kaip Jėzaus laikų fariziejai ...
Tik truputį Algimantas nepaglostė pagal plauką ir viskas - ambicijos aukščiau už Rojaus Tėvus.
Mylimieji - atsipeikėkim! Rojaus Trejybė-AŠ ESU yra čia pat - mūsų viduje! Ir kokia tai jėga, ištikimybė, rūpestis, išmintis, beribis TOBULUMAS ! Tikras, realus gyvenimas - pažinimas, nuotykiai, ir iššūkiai, kuriuos priimdami atsiskleidžiam, suspindim visom vaivorykštės spalvom!
Kiek dar bus tokiu michailu ? Nuo kievieno iš mūsu sprendimo priklauso - kiek šviesos paskleisime kūrinijai.
Apkabinu visus tėviškai-broliškai,
Birutė(Vilnius)

Birute
2017-02-08 14:37:33

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal