Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Dar vienas minčių derinimo ir vedimo srautas iš Rojaus Tėvo.

<<Mylimas Tėve, myliu tave.. myliu jus Rojaus Trejybe. Norėčiau užrašyti mokymą iš jūsų, kaip tikiuosi tai dažnai norint užrašyti mokymą visiems, iš dailes jis gaunasi tarsi labiau man pačiam. Pastaruoju metu grumiuosi per gyvenimą su krūva darbų, noru ir pailsėti atitraukti mintis nuo darbų, einu ten kur mane veja mano paties mintys. Ir ne tiek dažnai galbūt ir ne tiek ilgai klausausi tavęs Tėve, o kai ir klausausi, čia pat norisi pradėti savo komentavimus kada tu man perteiki mokymus. Esu per savo gyvenimę prikaupęs nemažai žinių, o taikyti tai kas gera ir teisinga vienose srityse taikau daugiau nei kiti, kitose galbūt mažiau. Tol kol mes neištirpstame tavo valios vykdyme Tėve, tol mes dar būna klaidžiojeme ir klystame.. ir aš nežinau ką tu pasakysi, ar man mokymą perteiksi ar tuo pačiu mano pavyzdžiu tarkim ir kitiems, bet norėčiau pilnai atlikti savo laidininko pareigas ir užrašyti. Aš kaip tas tuščias arbatos puodelis laukiantis ir atviras priimti jūsų mintis, Rojaus Trejybe, Tėve.>>
Mylimas Vaidai, dažnai mus džiugini savo poelgiais ir darbais, ne visada galbūt pateisini mūsų lūkesčius, tačiau žengi pirmyn, taip kaip ir kiti jūsų žemės broliai ir seserys. Visi jūs esate didelės didelės žemiškos ir net kosmoso platybių šeimos nariai. Nesijaudink kada kasnors tau nepavyksta, ar kada susiduri su tau atrodytų neįveikiamomis kliūtimis, visada atmink kad mes ir didžiulis burys pagalbininkų yra pasiruošę padėti tiek tau, tiek kitiems.
..........
Imk mūsų dovanas, kurios yra tau pateikiamos su kiekviena diena, pastebėk kiek daug pasaulyje yra grožio, meilės, nuostabą keliančių akimirkų, kompozicijų tikrovės, kada tiek daug veiklų susipina į viena didelį ir bendra visumos veikimo procesą. Trapi yra žmogaus vaizduotė, kada ji paklūsta tik televizijos ar radijų, ar žurnalų įtakai kurių pagrindinis tikslas užimti kad ir tuščiai vartotojo laiką, trapūs yra jausmai tokių žmonių, kurie neįsigilina į kasdienes daugumos žmonių problemas ir iššūkius. Tai dar viena diena tavo gyvenimo laikotarpyje, kada tu matai šį atrodytų sudėtingą mechanizmą, bet kaip viskas tampa paprasta kada žmogus atsiduoda savo širdies vedimui ir nustoja gilintis į kiekvienos detalės išmanymą, tarsi jisai būtų šios kūrinijos Dievas ir spręstų kaip viskas turi įvykti. Aš esu tasai kuris sujungiu jūsų broliu ir seserų ir jūsų veiklas į vieną bendrą ir darnią sistemą, pagal tai kiek jūs patys esate pasiryžę vadovautis vertybėmis, tomis kurios jus skaistina gyvenime. Nežinia kiek laiko, jums kiekvienam asmeniškai prireiks kol jūs pasieksite savo planetos Urantijos išsivystyme tokį laikotarpį kada jūs visi sąmoningai tai suvoksite, kaip jūs visi darniai ir išvien veikiate kūrinijos labui, bet tai tikrai bus ir yra apspręsta tiktai jūsų laisvos valios, kada tai įvyks.
Mylimas sūnau, mes kviečiame tave ir kitus pastebėti kaip maži darbai, maži jūsų pačių sielos atsivėrimo momentai prisideda jau prie šviesesnės jūsų ir visos kūrinijos ateities. Kaip mažas noras būti savimi, tikruoju ir dievišku, tokiu kokį mes suplanavome kad jūs būsite, virta praktiniu patyrimu išskleidžiančiu naujas galimybes gyvenime, aukštesniu sąmonės lygiu, kartu su aukštesnėmis vibracijomis. Visada aukštesnės vibracijos persmelkia tuos visus sluoksnius kas yra žemiau, o veikdami visumos labui tiek ir gilindamiesį į savo paties vidaus pažinimą - jūs tik dar labiau įsiliejate į kūrinijos bendrą vaizdinį, tokį kokį mes Rojaus Trejybės asmenys esame sumanę jūsų ateities amžinybei.
Kalbėk atvirai Vaidai, tu nori kad mes vestume tave už rankos, ir rodytume su pirštu, kur tavo klaidos, kur tavo pasiekimai ir pasisekimai, nežinai galbūt kur tą savo laisvą valią panaudoti, bet pažindamas mus, ir pažindamas visus kūrinijos žmones, vis po vieną, kad ir ne taip greit tu susipažįsti su dieviškumu, dieviškąja valia ir ji veda tave į didesnį tavosios asmenybės atskleidimą. Tai nėra taip kad mano mokymai yra vienodi kiekvienam iš jūsų, yra taip kad jūs kiekvienas gaunate savo asmenybei atskleisti skirtus mokymus, tuo pačiu panaudojant ir jūsų pačių leksikoną, patirtį, išgyvenimus, ir tai kas yra tie aštrieji kampai jūsų mąstyme kuriuos manoji meilė nugludina, ir leidžia visuomet pamatyti platesį vaizdą. Atsimink kad ne visada mes esame po ranka, kad įsikištume materialiu veikimu per kitus žmones ar įvykiais, tai yra bendras mūsų kūrybinis darbas kada mes pradedame kartu su tavimi ir visais veikti drauge tam kad pasiektume bendrų tikslų. Žinok kad kiekvienas mažas žingsnis įskaičiuojamas, o dažnai būna taip kad tu gavęs tą mūsų žodį po to tą vieną žingsnį ir tyrinėji, ir žiūrinėji, nemanydamas kad po vieno žingsnio reikia žengti ir kitą, dar kitą. Todėl nebereikėtų tau stovėti vietoje, ar įbesti žvilgsnį ties mokymais kurie tau siunčiami nuolatos, tu esi gyvas kaip ir visi kiti gyvi - o tas gyvumas ateina tik iš sielos atsivėrimo, iš nuoširdžių minčių, kurios pranoksta loginius proto išmąstymus. Tai yra tarsi krioklys praplaunantis ir nutvieskiantis į šalis viską kartu su savimi, o tuo pačiu atgaivinantis visus kurie yra ištroškę gyvojo vandens. Kiekvienas toks atsivėrimas, tai gyvas pavyzdys ir kitiems kuriems tai leidžia pamatyti, kad ir jie gali atsiverti, ir jie gali išgirsti, ir jie gali bendrauti, kurti ir dalyvauti mūsų didžiulėje visatų visatos šeimoje, kurioje tik meilė yra būdas pasiekti vienovės, tarpusavio supratimo, įžvalgų ir toliaregių planų.
Ne visada tu esi pasirengęs vykdyti mūsų valią, kada neišmintingi ir trumparegiški, koncentruoti į akimirkos naudą ir akimirkos pasipelnymą yra tavieji vedimai proto, kuris būna neramus nežinodamas ko griebtis įvairiose tavo gyvenimo situacijose, bet tai praeis, kaip praeina audra po to kada įsivyrauja nauja atmosfera. Žinok kad tavo paties pastangos daug ką reiškia kūrinijai ir tau pačiam, tai nėra taip kad viskas yra fiksuojama ir skaičuojama, tai yra gyvas kelias kuomet kūrinija sujungia mus į bendrą šeimą. Ar reikia skaičiuoti ir analizuoti tuos akmenis kuriuos matote pakeliui keliaudami kurnors pasivaikščioti? Greičiausiai ne. Viskas yra persmelkiama vidinio matymo, vidinio polėkio ir prasmės perduotos per mane mums, kiekvienam asmeniškai. Kiekvienas esate gyvas kūrinijos žiburys, nušviečiantis kelią kiekvienam kitam sutiktąjam. Būkite tais žiburiais, būkite tais deglais, kurie rodo kelia būdami savimi, būdami vientisi ir nesusikaustę, neužvaldyti abejonių ir pamąstymų ar nulindimu link perdėto aplinkybių ir detalių svarstymo. Atminkite vaikai, kad tai nėra mano jums siūlomas kelias kada jūs vargstate ir stipriai apkraunate savo protus, kada jums net pradeda skaudėti smilkinius ar kitas galvos vietas. Atsigręžkite į savo vidų, pamatykie situacijas mano žvilgsniu.
<<Pagaunu, suvokiu Tėve tas idėjas, kurias tu perteiki, ir jaučių jų teisingumą ir prasmę. Taip pat jaučiu, kad dar nesu toks vientisas koks galėčiau būti. Ačiū už tą minčių derinimą, ir leidimą man pačiam sąmoningai atkreipti dėmesį į tai ką darau ne taip jau ir gerai kaip galėčiau. Ačiū už buvimą tuo vedliu, ir gyvu šaltiniu mokymų ir sujungimo visų bendroje veikloje visumos labui. Ir kad mes jau taip gyvai bendraujame, prašau paaiškinti man o kaip yra su tavo mokymų priėmimu, kad va aš bendrauju ir tiek kiek esu atsivėręs tiek tu mokymų ir perteiki. O tai kaip man nustoti rašyti?>> Tavo siela pajaus, kada yra numalšintas tas troškulys viduje, kuris kamuoja tave ir nori būti išgirstas. Dvasiniai siekiai, prasmės negali būti numalšinti tik proto apgraibomis pasiektais materialiais turtais, paviršutiniškumais ar bet kokiomis kitokiomis mąstymo sistemomis. Tai kas gyva, reikalinga pajusti ir mes esame tam kad tau ir visiems tai suteiktume. Tai buvo Rojaus Tėvai, ir Tėvas.
<<Ačiū dar kartą, man įdomu stebėti kaip iš tikro kalbi Teve tu, bet kai šiuo atveju pasakei ką nors bendrai apie visus Trejybės asmenis, taip mano atsivėrimas ir užsikabino už jūsų Trejybe bendrai vibracijų. Ir velgi nenukrypsiu į proto komentarus... Tai tiek.>>

Vaidas
2010-03-08 18:40:13

Komentarai

Mielas Vaidai, ačiū tau už pasidalinimą Tėvo mokymų. Jis yra puikus. Tėvas sako:
"Mylimas sūnau, mes kviečiame tave ir kitus pastebėti kaip maži darbai, maži jūsų pačių sielos atsivėrimo momentai prisideda jau prie šviesesnės jūsų ir visos kūrinijos ateities. Kaip mažas noras būti savimi, tikruoju ir dievišku, tokiu kokį mes suplanavome kad jūs būsite, virsta praktiniu patyrimu išskleidžiančiu naujas galimybes gyvenime, aukštesniu sąmonės lygiu, kartu su aukštesnėmis vibracijomis. Visada aukštesnės vibracijos persmelkia tuos visus sluoksnius kas yra žemiau, o veikdami visumos labui tiek ir gilindamiesį į savo paties vidaus pažinimą - jūs tik dar labiau įsiliejate į kūrinijos bendrą vaizdinį, tokį kokį mes Rojaus Trejybės asmenys esame sumanę jūsų ateities amžinybei."
Mūsų kiekvienas šviesos darbas, koks jis mažytis beatrodytų žmogaus požiūriu, šviesina visą kūriniją. Ar mes nors maža dalele suvokiame, kad VISA KOSMOSO KŪRINIJA SAVO ŠVIESĖJIMU TAIP PAT PRIKLAUSO IR NUO MŪSŲ KIEKVIENO ASMENINIO SĄMONĖS ŠVIESĖJIMO. Kaip viskas yra susieta į VIENINGĄ SISTEMĄ. Ir mūsų aukštesnės sąmonės virpesiai persmelkia žemėsnės sąmonės virpesius.Ir mes turime POVEIKIO VISAI APLINKAI.
Ar jūs pamąstote, kokiomis mintimis jau mes maitiname vieni kitus mūsų Forume, kada dalinamės mokymais iš Tėvo, aptariame juos, kurie mus pakelia ne tik virš mūsų planetos ir toli pranoksta mūsų saulės sistemą, Vietines Visatas, bet mus pakelia iki paties visos kūrinijos šeimos sampratos.
Ar mes galėjome tai aptarti prieš keletą metų? Aišku, kad ne. O juk tai mūsų sąmonės augimo atspindys mūsų apmąstymuose.
Būtent tai ir patvirtina tiek mūsų kokybinį dvasinį augimą, tiek ir Urantijos Dokumentų tikrumą, patvirtina mūsų dabartinis patyrimas, kokio prieš tuos kelerius metus net ir nesapnavome, kad patirsime taip realiai.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-03-08 19:57:16

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal