Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Betliejus

Šiandien Jėzaus gimimo vieta Betliejus, kuris yra maždaug už dešimties kilometrų nuo Jeruzalės, yra visiškai uždarytas miestas, okkupuotas Izraelio ir aptvertas aukščiausiais blokais, kad niekas negalėtų į jį patekti ar iš jo išvykti be Izrealio LEIDIMO. Betliejuje gyvena apie 40.000 žmonių. Dauguma gyventojų yra musulmonai, nes miestas per savo istoriją ėjo iš rankų į rankas, tiek žydų,tiek pagonių, tiek krikščionių, tiek musulmonų. Dabar jame krikščionių tik apie 12 procentų. Tačiau meras ir savivaldybė daugumą turi sudaryti krikščionys. Nors miestą ir ėmėsi globoti Suvinytųjų Nacijų Organizacija, bet Izraelio savanaudiška politika, prisidengiant kova prieš Palestinos arabus teroristus, šį miestą pavertė kalėjimu. Tik ką šiandien BBC radijas kalbėjosi su viena Batleijaus gyventoja, kuri labai apgailestavo dėl tokios Izraelio vykdomos trumperegiškos politikos, kada miestas yra aptvertas 8 metrų blokų siena ir be leidimų niekas negali patekti ir išvykti, o leidimų paprastai Izraelio valdžia neduoda, bijodama teroristų. Dėl to miestą vien tik šiais metais, kaip aiškino toji moteris paliko jau 450 krikščionių šeimų. O per 2003-2005 metus krikščionių išvyko apie 2000. Išvyksta ir musulmonai, ne tik krikščionys, nes neturi iš ko pragyventi. Betliejus buvo gausiai lankomas krikščionių turistų iš viso pasaulio, o dabar šitas verslas žlugo, nes niekas į jį nebegali taip lengvai patekti. Todėl sutriko normali ir miesto gyventojų pragyvenimo įplaukų srovė.
Taip politikai, palaipsniui, pasaulyje, paverčia dykynėmis net ir tas vietas, kurioje gyvenimas vyko anksčiau. Dėl to, kad jie yra AKLI POLITIKAI, NES NE SIENOMIS REIKIA ATSITVERTI, O ATRASTI TĖVĄ SAVO VIDUJE, TADA IR POLITIKA TAPS MEILĖS IR TIESOS POLITIKA VISŲ LABUI, IR TERORIZMAS DINGS, IR TURIZMAS KLESTĖS.
Jėzaus gimimo miestas po dviejų tūkstančių metų tapo KALĖJIMU.
Jeigu žmonės būtų atradę Tėvą savyje, tai šitas pats Jėzaus gimimo miestas DABAR JAU būtų tapęs ŽYDINČIU SODU.
Dėl to nuo mūsų, kiekvieno, priklauso, kaip greitai tiek Betliejus, tiek visa žmonija taps ŽYDINČIU SODU. Sąlyga viena ir ta pati - ATRASTI TĖVĄ SAVYJE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2006-12-25 07:45:12

Komentarai

Algimantai. nuosirdziai dekoju uz gera zodi. Dievui reikia sirdies, bet ne gramatikos. As pasirinkau Dieva. Nieko neteisiu ir nekritikuoju, tik myliu visus. Mudu esame stiprus, nes DIEVAS SU MUMIS.
Myliu visus , linkiu visiems Meiles begalines.
Dekoju uz drasa .
Su meile ir pagarba Judita-Marija.
Bukit laimingi!
Linkiu visiems Dievo palaimos.


Judita-Marija
2006-12-27 16:47:16



Mielieji, būsimoji pasaulio kalba atsiras natūraliai, ne dirbtinai, kaip yra sukurta dabartinė esperanto kalba. Pasaulio kalba, palaipsniui, išsivystys vis daugiau ir daugiau bendraujant be sienų pasaulio žmonijai.
O kol kas tos sienos yra didžiulės. Ir didžiausios sienos yra mūsų viduje. Dėl to jas turime, pirmiausia, nugriauti savyje, atrasdami Tėvą savo pačių viduje, o tada atsiras nuoširdus ir broliškas bendravimas tarp žmonių, sielos brolių, kurie ir bus tie Tėvo vaikai, kurie skleis dvasingumą VISIEMS BE APRIBOJIMŲ TIEK VIETOS, TIEK RASĖS AR TAUTOS ATŽVILGIU.
Dvasingumas prasideda ne kur nors Izraelyje, Kinijoje, Indijoje, Latvijoje, Amerikoje, Rusijoje, Lietuvoje, dvasingumas prasideda TAVYJE, nes tu esi žmonijos pradžia ir pabaiga savo paties asmeniniu pasireiškimu kaip Tėvo sūnus ar dukra.
Telydi tave ramybė.
Su broliške meile,
Algimantas

Algimantas
2006-12-26 20:30:57



Mielas Aidai, Tėvas yra ir tavyje, ir kada Jį atrasi SAVYJE, tada ir suvoksi, ką reiškia TĖVĄ PATIRTI, patirti Jo MEILĘ VIDUJE VISIEMS.
Ir tik tada suvoksi, kad atradę Tėvą savyje sielos broliai ir sesės pajaučia, kad jie yra NEBESUSKALDOMA VISUMA, TĖVO ŠEIMOS PILNATESIAI NARIAI, KURIEMS JOKIE DEMONAI NĖRA JOKIA KLIŪTIS SKLEISTI TĖVO MEILĘ IR TARNAUTI TĖVUI, VISAI JO ŠEIMAI, VIENI KITIEMS, KASDIENIAIS GERAIS DARBAIS, KUPINOMIS MEILĖS MINTIMIS.
Tai tokia nuostabi Tėvo sūnaus tarnystė, kad jai negali gyvneime prilygti NIEKAS. Gėrio skleidimas VISIEMS IŠ MEILĖS TĖVUI yra pats nuostabiausias patyrimas, kokį tik gali patirti žmogus šitame pasaulyje. O taip pat ir po prisikėlimo sielos pavidalu. Ir šitą palaimą tu jau gali patirti dabar, tik nebijok Tėvo ir ištiesk jam savo ranką, atverdamas savo ŠIRDĮ. Jis savo ranką tau ištiesęs yra VISĄ LAIKĄ, net ir savo dalalę, savo DVASIĄ yra patalpinęs į tavo protą, kad tik tau pelengvintų gyvo ryšio su Juo užmezgimą. Tik tu esi savo valios šeimininkas ir tik tu gali būti su Tėvu Jo sūnus, arba BE TĖVO NAŠLAITIS.
Aš tave skatinu patirti SAVO SŪNYSTĘ SU ATRASTU TĖVU SAVYJE.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2006-12-27 20:07:46



Ne Izraelio "savanaudiška politika" kalta dėl blogybių, bet klestinti pagonybė. Žmonės praranda bendrą kalbą, nes po fraze "ATRASTI TĖVĄ SAVYJE" dažniausiai slepiamas raginimas atrasti kiekvienam savo demoną, o toliau - "skaldyk ir valdyk".


Aidas
2006-12-27 17:37:14



Sveiki sulaukę ŠV. Kalėdų! Sveikinu, ALGIMANTAI, JUS tikras drąsus PRANAŠAS! Sekmės!

Liuda
2006-12-26 10:28:20



t.b. "priekabiai"

jezus kristus
2006-12-26 10:16:08



ALGIMANTAI, kai jus issemsite nacionaliniu kalbu lobius ir prikisite joms netobula "liezuvi", tuomet bus galima "sneketis" ju nevartojant, o dabar visi priekabiau jusu issakyti tinka tik jusu paties liezuviui. Dirstelkit i veidrodi. Kolei kas.

jezis kristus
2006-12-26 10:14:30



kai tylumos nusede prietemiu virsunem
lengvai skandina sviesa
ir svelniai skleidzia meilingaja slaptingu toliu bure
ar tu isdrisi
vakara bemiegi zodziu sausra atpazinti
ir nesugniazti isitempusiu rieskuciu?
ar tu isdrisi girgzdesi besoti sukelta kojos zingsnio
uzliet sutirpusia svajos banga-
jegos sleny svytejime nugrimzde kaulai gieda
ar tu isdrisi juos sutept skalsia malda?
ar tu isdrisi giedrai idienojus
apreiksti dziugesi esimo nemarios minties?
isbrinkes varpo duzis lengva eigasti pavijo
grazindamas akimirka issaugotos tekmes
p.s.mielas Algimantai, lengvo auksto daznio virpesiu populizmo aplinkui,- nors mezk nemezes be perstoges! Apgailestauju dar viena broli lietuvi atsidurus tarp niekinanciu kalba paties dievo zmogaus luposna sudeta. Kiekvienas mato tai, ka nori matyti ir Jus ne isimtis. Uzuot kartele- tikejimas auksciau proto ir pazinimo pakeles aukstyn, jus nuleidote ja zemyn (tikejimo pazinimas zemiau proto) paniekindamas prigimtinius dvasiniam vystymuisi kurejo suteiktus duomenis.


miamliukas vudis per jezu
2006-12-26 09:57:20



kai buvau jaunas ir zalias, Lietuvelej siubtelejo tokia tikejimo zodzio banga, kur lengva ranka buvo "dalinama" tokia charizma- kalbu dovana: atsistoji, tau uzdeda ranka ant kaktos ir "miamlini" kas papuola ant liezuvio,-uztat kokie auksti virpesiai! Ir visai nesvarbu pasidaro, kad tikejimo vektorius nuslista zemiau pazinimo lygio! Ania, mieli broliai ir seserys?

Vudis
2006-12-25 23:53:15



Mielas Algimantai, jus irgi beveik "imate virsu" pono Backio atzvilgiu: "dalele yra patalpinta", "nera taip paprasta, kada materiali aplinka ima virsu..."

santa closet
2006-12-25 23:25:52




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal