Forumas: temos peržiūra
Didingas žmogus. Kas jis? Kaip juo tapti? Ar reikia?
Didingas žmogus. Kas jis? Kaip juo tapti? Ar reikia?
Taip, reikia, nes žmogaus didingumą apsprendžia jų gyvenimas MEILĖJE IR TIESOJE. O meilės ir tiesos ŠALTINIS yra Tėvas. Todėl tokio GYVO Šaltinio neatradus savyje, neįmanoma suvokti, kas yra meilė ir tiesa.
Žmogaus didingumas neturi nieko bendro su žmogaus klaidingai vartojama sąvoka "didelis žmogus," kuri numato, jog tas žmogus turi daug įtakingų pažįstamų, užima kokias nors įtakingas pareigas, ir pan.
Tačiau "didelis žmogus" yra tik žmogaus sugalvota ir klaidinga samprata, apibūdinanti, kas gi vis tik yra tas didelis žmogus. Ar gali žmogus veikti niekingai ir likti didelis žmogus. Pagal žmonių vartojamą sampratą, taip, nes jo veiksmai nesiejami su jo darbais, o daugiau siejami su padėtimi ir ryšiais.
Tačiau tam ir turime Į SAVO KALBĄ, IR KASDIENĮ JOS VARTOJIMĄ, įvesti DIDINGO ŽMOGAUS sąvoką. Dabar jos niekas nevartoja, nes mano, jog tai būtų per daug savęs sureikšminimas. Tačiau tai tiesiog būtų tik mūsų dar vienas žmogaus apibūdinimas. Juk sakome "geras, užjaučiantis, piktas, kerštingas, žiaurus, gailestingas, ir pan. žmogus."
O dabar pradėkime kasdienėje kalboje vartoti DIDINGAS ŽMOGUS. Tai tiesiog toks žmogus, kuris gali būti ir neturintis jokios įtakos visai visuomenei, bet net ir vienas gyvendamas, jis visą laiką lieka Tėvo meilėje ir tiesoje ir ja vadovaujasi, ir ja GYVENA. Toks žmogus yra tiesiog DIDINGAS. Ir tai joks nei išaukštinimas, nei iškėlimas. Tik fakto konstatavimas.
Ir tapti juo galima ne kieno nors kito dėka. Tik savo paties dėka. Būtina atrasti Tėvą savo viduje. Ir tada sužėrės didingumas visomis jo pasireiškimo spalvomis. Ir nesvarbu, kur tas žmogus gyvens, kur keliaus, jis visą laiką bus DIDINGAS, nes visą laiką gyvens Tėvo meile ir tiesa.
O kad atrastumėte Tėvą savyje, būtina nuoširdžiai ir savomis mintimis, savais žodžiais bendrauti su Tėvu, kuris jau dabar kiekviename iš mūsų yra patalpinęs savo dalelę, savo dvasią, kuri vadinasi Minties Derintojas, nes derina mūsų mintis per pasąmonę, miego metu. Ir jo derinimas yra nukreiptas būtent viena vienintele kryptimi, kad KIEKVIENAS ŽMOGUS TAPTU DIDINGU, GYVENANČIU TĖVO MEILĖJE IR TIESOJE. O tada gyvenimas taip pat pavirsta į DIDINGĄ GYVENIMĄ.
Žmonės klaidingai mano, kad didingas žmogus turi būti kažkoks išskirtinis, pasiekęs nepaprastų pergalių savo veiklos srityje, turintis kitų pripažinimą. Tai nevisiškai taip. Gali tikrai būti didingų žmonių psiekusių daug ir visai visuomenei, jeigu jie tikrai GYVENA TĖVO MEILE IR TIESA VISŲ LABUI, O NE SAVO LABUI. Tačiau Didinga gali būti gatvės šlavėja, kada ji su meile atlieka savo darbą jį paskirdama Tėvui, didingas gali būti pensininkas senukas, kuris net sunkiomis sąlygomis neša meilę ir tiesą kitiems.
Didingas yra ne tik gyvenimas, didinga yra aplinka, visa mūsų planeta, nes ją sukūrė Kūrėjas būtent iš meilės ir tiesoje. O tai, kad joje yra daug skausmo ir kančios yra tik dėl to, kad jos dvasiniai vadovai, dvasinės asmenybė, ne žmonės, NUO DIDINGUMO NUSIGRĘŽĖ. Tiesiog išdavė ir Tėvą ir mūsų Sūnų Kūrėją. Tačiau savo nusigręžimu mums PADOVANOJO DIDINGŲ IŠMĖGINIMŲ PATYRIMĄ, KAD MES, KIEKVIENAS, NET IR TOKIOMIS SĄLYGOMIS VISADA LIKTUME SU TĖVU, ATRASTU SAVYJE, IR DĖKOTUME JAM UŽ TOKIUS NUOSTABIUS PATYRIMUS.
Tik tapę didingais mes, kiekvienas, galime žengti pas Tėvą, kuris mums, visiems, davė nurodymą, "Būkite tobuli, net ir tokie tobuli, koks tobulas esu Aš." O Tėvas yra DIDINGUMO ŠALTINIS. Tėvo didingumas pasireiškia per Jo TARNAVIMĄ MUMS. Dėl to ir mes galime būti DIDINGI tiktai tada, kada TARNAUJAME VIENI KITIEMS skleisdami meilę ir gyvendami tiesoje. Taip mes tampame panašūs į Tėvą, į mūsų Sūnų Kūrėją - Jėzų Kristų.
Ir mūsų didingumas artina tą epochą, kada visoje planetoje visi taps didingi, visa žmonija. Ir tokia epocha yra vadinama ŠVIESOS IR GYVENIMO epocha. Šviesos ir gyvenimo, o dabar yra mūsų tik pasirengimas tokiam gyvenimui mūsų planetoje. Bet asmeniniai mūsų patyrimai, visi, yra realūs, jais mes augame arba purtomės savojo augimo, kada patyrimų vengiame.
Tačiau kaip atskiri žmonės vystosi nevienodai, taip jie ir šviesos ir gyvenimo epochą pasiekia ne tuo pačiu metu. Dėl to nežiūrint to, kad žmonija yra tamsi ir labai užsiėmusi materija, atskiri žmonės jau ŠIANDIEN gali pasiekti Jėzaus lygį ir tapti DIDINGI IR GYVENTI ŠVIESOS IR GYVENIMO GYVENIMĄ.
Kadangi kiti keliai veda į labai pavojingus ir rizikingus apvažiavimus, nesuteikiančius garantijos į prisikėlimą, tai, norint ŠVIESINTI ŽMONIJĄ, kad kuo daugiau būtų didingų žmonių, kad jie po materialios mirties prisikeltų ir žengtų toliau pas Tėvą, ir būtina žengti šituo ŽMOGAUS DIDINGUMO keliu JAU ŠIANDIEN. Ir žengti ryžtingai.
Ir tą daryti aš jus labai nuoširdžiai raginu jūsų pačių labui. Mūsų visų labui. Jėzaus Kristaus labui. Tėvo labui. Visos kūrinijos šiemos labui.
Bet sprendimas kiekvieno iš jūsų yra asmeninis. Ir tik laisva valia.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2006-12-29 10:58:16
Komentarai
Mielas Algimantai,skubotas atsakymas - vienas iš Jūsų klaidų šaltinių. Neskubėkite kitą kartą, pamastykite, pasvarstykite, tik tada atrašykite, tada Jūsų komentaras gal turės realią vertę.
O dabar Jūs paskubomis ištarėte, kad tarp žmonių "negalimi suartėjimai intelektualaus svarstymo keliu". Pavaizdavote intelektą vos ne kaip žmogaus priešą. O ar nemanote, kad protas žmogui yra kaip tik ta Dievo dovana, kuri padeda analizuoti gaunamą informaciją ir jos pagrindu daryti išvadas? Neretai ir kitose temose pasireiškiate kaip intelektualių svarstymų priešininkas.
Aš sutinku, kad pasitaiko protu nesuvokiamų dalykų, bet tai, ką protas gali aprėpti, turėtųme vertinti BŪTENT PROTU. Ir jeigu protas nesunkiai susidoroja su loginiu uždavinėliu, tai kam gi ieškoti kitų "pagalbinių priemonių"?
Štai vienas iš tokių uždavinėlių.
Paskelbiamas "Didingo žmogaus" apibūdinimas:
"žmogaus didingumą apsprendžia jų gyvenimas MEILĖJE IR TIESOJE." "Tai tiesiog toks žmogus, kuris gali būti ir neturintis jokios įtakos visai visuomenei, bet net ir vienas gyvendamas, jis visą laiką lieka Tėvo meilėje ir tiesoje ir ja vadovaujasi, ir ja GYVENA. Toks žmogus yra tiesiog DIDINGAS." Protu lengvai suvokiama, kad Jūs, Algimantai, patenkate į šią žmonių kategoriją. Taigi, pranešate apie tai, jog esate Didingas žmogus, nors, netiesiogiai - "Aš esu didingas žmogus", - bet pametėjote tokią temą, o dabar tipo patys susigaudykite, kuris iš mūsų esame didingas. Tai susigaudžiau. Proto dėka.
Kitas uždavinėlis.
Žmogus save vadina DIDINGU. Mano protas sako, kad tai kažkaip nelabai atitinka moralines normas. O Jūsų?
Trečias uždavinėlis.
Žmogus, kuris elgiasi nepaisydamas moralinių normų, skelbia, kad šito jis išmoko iš vienos knygos. Jeigu aš nenoriu išmokti to paties, ar reikia man tą knygą skaityti, ar rekomenduosiu ją kitiems? Protas lengvai pateikia neabejotinai teisingą atsakymą - ne, šita knyga moko ne to, kas reikalinga žmogui.
Štai kokia didelė proto nauda. Patariu ir Jums juo dažniau naudotis.
Aidas
2007-01-05 11:57:40
Mielas Aidai, mes tikrai netapome oponemntais, tiesiog aš matau, kad tavo kelias eina lygiai panašia vaga, kokia ėjo ir mano iki Tėvo atradimo savyje. Tada ir aš kėliau panašius klausimus, kad visi aiškina, kad jų dievas yra teisesnis, kaip juos suartinti, kad susitartų. Tačiau čia negalimi suartėjimai intelektualaus svarstymo keliu, kas yra teisingesnis. Būtinas GIMIMAS IŠ DVASIOS. Tik tada pajunti BENDRUMĄ VIENO VIENINTLEIO IR TO PATIES TĖVO. Ir tik tada patyrimas patvirtina teisingumą vienokio ar kitokio mokymo. Tiesiog žmogus ima vadauvautis TĖVO VEDIMU IŠ VIDAUS, O NE ILIUZIJA, KURIĄ DIKTUOJA SAVO ŽMOGIŠKASIS GYVULINIS EGO. Ir tik tada žmogus nustoja BIJOTI kokių nors mokymų, kurie gali jam atrodyti neteisingi. Jis su jais susipažįsta vien dėl to, kad galėtų suprasti kuo jie panašūs ir kuo skiriasi.
Mielas Aidai, kiek daug yra užsipuolančių mane kaip asmenį, nes jiems užkliūna mano sakoma mintis, tačiau nė vienas nepateikia savo samprotavimų, kurie mano mintį IŠPLĖSTŲ, TUO PAČIU AŠ TOKĮ SAMPROTAVIMĄ IRGI PASIIMČIAU, KAIP MANO IŠMINTĮ PRAPLEČIANTĮ. Ir visų tų, kurie mane užsipuola matau ribotą samprotavmą, tačiau jie vis tiek puola mane, vietoje to, kad mėgintų domėtis mano išskaoma mintis, o kur neaiškų klaustų. Ir toks žmogus tvirtins, kad jis irig atrado Tėvą savyje. Tėvo atradimas savyje yra ne teisginio konstatavimas, bet PATYRIMAS, KAD JIS TIKRAI YRA NE ŠIAIP DIEVAS TAVYJE, NE ABSOLIUTAS, NE AUKŠTESNIS PROTAS, NE AUKŠTESNĖ MINTIS, JĖGA, ENERGIJA TAVYJE, BET TĖVAS, IR TIK TĖVAS, IR NIEKAS KITAS, VIEN TIK TĖVAS. Ir tu tada matai, kad tai YRA ASMUO, TU PATIRI JO MEILĘ. Tu negali patirti meilės iš Absoliuto, iš Jėgos, iš Kosminio Proto, iš Visatos Energijos. Ir jeigu kas sako, kad atrado Tėvą savyje, bet iš tikrųjų ATRADĘS JO NĖRA, tai labai greitai matosi iš jo kalbų ir darbų skirtumo, iš jo elgesio skirtumo, ir jo jaučiamo merimo, mėginimų pasiteisinti ir t.t. Žodžiu, vienas pasakymas net ir daugybę kartų nepakeičia PATYRIMO, KADA ŽMOGUS ATRANDA TĖVĄ SAVYJE. Ir būtent tik atradęs Tėvą savyje ir suartjės DVASINE VIENOVE SU VISAIS, KURIE TAIP PAT YRA TĖVĄ ATRADĘ. Ir tarp jų DINGSTA NESUSIKALBĖJIMAS. Tarp mūsų nesusikalbėjimas yra dėl to, kad tu niekaip negali išsilaisvinti iš tavo proto tau primetamų schemų, standartų, tu tiesiog neleidi savo sielai išssklaisti sparnų. O kad šitą galėtum padaryti, turi labai NUOŠIRDŽIAI PRADĖTI BENDRAUTI SU TĖVU - SAVAI ŽODŽIAIS, NE MECHANIŠKAI, BET TAIP, KAD PAJAUSTUM NET VIDINĮ VIRPĖJIMĄ, KAD PAJAUSTUM KAIP TAVE UŽPILDO ŠILUMĄ, IŠ PRADŽIŲ TĄ OPAJAUSI DELNUOSE. TAI JAU BUS ŠVENTOSIOS DVASIOS POVEIKIS, LIUDIJANTIS,KAD TAVO SIELA ATSIVERIA.
Dėl to, mielas Aidai, nėra jūsų ar mūsų tėvo, yra TĖVAS, KURIS YRA VIENAS IR VISIEMS. Ir ne tik mums, bet ir daugybei tokių Dievo Sūnų, kaip Jėzus, nes mes visi sudarome Tėvo šeimą.
O žmonija jau nebenuvažouos niekur toliau, kaip nuvažiavo. Dabar, kada buvo perteiktas Urantijos Knygos apreiškimas, žmonija pradeda, jau dabar, KILTI. Tik kol yra dar absoliuti dauguma tamsoje, tol pats kilimo procesas nėra taip pastebimas, bet jis jau vyksta. Ir jame tu taip pat gali dalyvauti. Sprendimas tavo. Ir laisva valia. Siela tavo nori gėrio. Tad leisk jį patirti.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2006-12-30 15:10:56
Mielas Algimantai,
ačiū už bandymą atsakyti į mano klausimus.
Jūs vis akcentuojate, kad kiekvienas žmogus turi savyje Dievą, kiekvienas gali juo vadovautis ir veikti taip, kaip jam patarinėja tas Dievas.
Ir vėl keistas dalykas: man mano dievukas pataria gyventi ir tikėti vienaip, o jums kitaip, tokiu būdu suformavo skirtingus mūsų požiūrius į daugelį problemų ir klausimų. Šitaip mes tapome oponentais, žmonėmis, kurie niekaip neranda bendros kalbos. Aš suprantu, Jums atrodo, kad aš neatradau "Tėvo savyje", kad vadovaujuosi ne jo pamokslais. Bet juk ir man atrodo, kad Jūs atradote ne Dievą savyje. Tai kas gi iš mūsų teisus?
Dabar dar pagalvokite apie milijonus, o gal milijardus, žmonių, kurie teigs, kad "atrado Tėvą savyje" ir gyvendami vadovaujasi TIK JO MOKYMAIS. Ir niekas nenorės, kaip ir Jūs, nusileisti kitam, pasakyti "o taip brolau, tavo "Tėvas tavyje" yra teisesnis už mano, todėl vadovausiuos jo mokymais". Juk ne, Jūs visada sakysite, kad Jūsų Tėvas yra teisingiausiais, o kieno Tėvas kitoks, tai jis neteisingas arba visai nejoks ne Tėvas. Taip ir nusivažiuos žmonija į amžinus aiškinimusis KIENO TĖVAS TEISINGESNIS, arba KAS JĮ TEISINGIAU ATRADO.
Todėl siūlau Jums gerai pagalvoti šia kryptimi. Pradžiai.
Aidas
2006-12-30 14:33:46
joooo, bet tikrai siam tipui sizofrenija... ir pamalods tik sestadieniais - juodosios misios ten ar ka? sesi sesi sesi? ?? ne apie didi zmogu tau kalbet, algiuk, o apie tikrai sizofrenija... tau vaistuku reik israsyti. algimantas save tapatina su ypatinguoju isrinkuotju asmeniu, kuriam pavesta atlikti misija - tuom tikejo ir hitleris ir kiti... jezus slepe savo tapatybe su dievu, jezus "apiplesepats save.." o algimantas - puikuojasi ir visip save eskaluoja, visaip pigiai kaisioja jums savo gan primityvu mokyma... nieko jus taip ir nesuzinosi, kas yra tikroji malda - kontemlpiacija... kas yra tikrasis santykis su dievu - kokia tame slypi poezija... viskas trumparegiskai banalu - viskas pagal algiuko issilavinima... norit irodymo - zuirekit, netrukus po siu pastabu, ypac jei ir jus visi prabustumete, alkiuks pradetu keisti stiliu.... bet tik trumpam. jam neisiena ilgiau islaikyti isminties... ir jis kaltina del to jus, vaikeliai.... kiek simtu kartu jis jums teigia, kad "esate nepasirenge priimti aukstesne informacija"? kur girdejote apie tai kalbant jezu? tikra jezu? o ne algiuka?
cinikas, o dar kalba aipe didid zmogu...
mantas
2006-12-30 11:35:30
joooo, bet tikrai siam tipui sizofrenija... ir pamalods tik sestadieniais - juodosios misios ten ar ka? sesi sesi sesi? ?? ne apie didi zmogu tau kalbet, algiuk, o apie tikrai sizofrenija... tau vaistuku reik israsyti. algimantas save tapatina su ypatinguoju isrinkuotju asmeniu, kuriam pavesta atlikti misija - tuom tikejo ir hitleris ir kiti... jezus slepe savo tapatybe su dievu, jezus "apiplesepats save.." o algimantas - puikuojasi ir visip save eskaluoja, visaip pigiai kaisioja jums savo gan primityvu mokyma... nieko jus taip ir nesuzinosi, kas yra tikroji malda - kontemlpiacija... kas yra tikrasis santykis su dievu - kokia tame slypi poezija... viskas trumparegiskai banalu - viskas pagal algiuko issilavinima... norit irodymo - zuirekit, netrukus po siu pastabu, ypac jei ir jus visi prabustumete, alkiuks pradetu keisti stiliu.... bet tik trumpam. jam neisiena ilgiau islaikyti isminties... ir jis kaltina del to jus, vaikeliai.... kiek simtu kartu jis jums teigia, kad "esate nepasirenge priimti aukstesne informacija"? kur girdejote apie tai kalbant jezu? tikra jezu? o ne algiuka?
mantas
2006-12-30 11:35:29
mantas
2006-12-30 11:35:29
Mielas Aidai, nėra tokių temų, kurios apimtų nemalonius dalykus, jeigu norima NUOŠIRDŽIAI KALBĖTI IR AIŠKINTIS DOMINANČIAIS KLAUSIMAIS. Dėl to tikrai nesijausk nepatogiai.
Tu pastebi labai teisingai, kad tik Tėvas žino, kas yra didingi darbai. Dėl to Jis ir suteikia savo paties dalelę, savo paties dvasią kiekiivenam žmogui, kad žmogus irgi per ryšį su Tėvu galėtų sužinoti, pajausti, patirti, kas ir kada, ir kaip tampa DIDINGU ŽMOGUMI.
Todėl, kol neatrasi savyje Tėvo, tol ir vargsi, ir kasdien, kiekvieną akimirką panardintas tokioje savo nuostatoje "mes, maži padarėliai, galime tik melsti Dievo, kad mūsų žodžiai ir darbai nebūtų kenkėjiški." O toks gyvenimas - tai tikra kančia. Ir dar kieiiveną akimirką. Aš tave galiu tik užjausti ir pasiūlyti taptiiš Dievo nuolankaus ir susigūžusio tarno TĖVO ORIU SŪNUMI, KURIS TAPTŲ KASDIEN ŠVENTŲ DARBŲ ATLIKĖJU NET GERDAMAS VANDENĮ SU TĖVU IR JAM DĖKODMAS UŽ KIEKVIENĄ GURKŠNĮ IR UŽ TOKĮ NUOSTABŲ GYVYBĖS PALAIKYMO ELEMENTĄ - VANDENĮ.
Ir dar nemenkink žmogaus vadindamas "mažu padarėliu," nes būtent jame savo žmogiškąjį patyrimą įgijo JĖZUS, ir jam nebuvo šitas MAŽAS PADARĖLIS kliūtis atrasti Tėvą savyje ir su Juo bendrauti, kad atstatytų žmogiškąjį ORUMĄ.
Tėvo kūrinijoje nieko nevyksta atsitiktinai, viskas yra DĖSNINGA. Tėvas neturi KONKURENTŲ, O PADĖJĖJŲ TURI LABAI DAUG. Ir tu gali juo tapti, jeigu tik pats to trokšti ir šitos naštos prašysi. Tikrai tapsi. O dabar labai trumpai atsakau į tavo klausimus:
1)Mielas Aidai, mano, kaip ir tavo, kaip ir VISŲ žmonių, viduje gyvena VIENINTELIS TĖVAS, VISŲ TĖVAS, per savo dvasią, Minties Derintoją. Jis viską mato nuo pabaigos, nes Tėvui viskas žinoma, kas bus per visą amžinybę. Dėl to Jam nereikia nieko nei pasverti, nei apskaičiuoti, kada Jis ŽINO VISKĄ.
2)Nėra mano vidinio "dievo", yra manyje, kaip ir tavyje, kaip ir visuose, gyvennantis TĖVAS, per savo dvasią, Minties Derintoją. Ir Jis atskleidžia man tiek, kiek aš esu dvasiškai pasirengęs Jo mokymą priimti ir suvokti. Tačiau visi sprendimai yra mano laisva valia, kurią suteikta Tėvas kiekvienam iš mūsų.
3)Taip, galiu padėti bet kuriam plačiau ir giliau pažvelgti į savo aplinką, kaip tu rašai "dėl savo numatomų veiksmų ir jų išsamios pasekmių analizės."
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2006-12-29 22:19:29
Na, kaip sau norite, bet Algimantas tiesiog priverčia kalbėti apie nemalonius jam (jiems?) dalykus. Tema - super.
Čia p.Algimantas siūlo "konstatuoti faktus" - kas jau tapo didingu žmogumi, o kas ne. Ir jam nemotais, kad panašių faktų konstatavimui yra TIK VIENAS kompetetingas asmuo - Dievas. Tik Jis nuspręs, kas kokiu patapome. Taip pat, TIK JIS žino apie mūsų darbų ir žodžių teisingumą. TIK JIS vienas žino, kas ir kada iš mūsų pasielgė gerai, o kada blogai.
Mes, maži padarėliai, galime tik melsti Dievo, kad mūsų žodžiai ir darbai nebūtų kenkėjiški. Niekas iš mūsų, žmonių, nežino ir NEGALI žinoti apie veiksmų VISAS pasekmes, niekas negali prognozuoti kada ir kur pasireikš žala nuo, atrodytų, pačių kilniausių darbų. Atrodytų, taip nesunkiai suvokiamas dalykas...
Net nežinau, keista tai, ar dėsninga, kad atsirado DAR VIENAS asmuo, kuris čia ir dabar prisiima atlikinėti tas pačias funkcijas. Kalbu apie mielą Algimantą. (Dievo konkurentą? Padejėją?)
Mūsų mielas kolega, mat, apgyvendino "dievą" savyje.
Ta proga, Algimantai, norėčiau išgirsti Jūsų atsakymus į šiuos klausimus:
1)Ar Jūsų viduje gyvenantis "dievas" moka taip pat gerai apskaičiuoti ir pasverti visų poelgių visas pasekmes, kaip ir "tikrasis" Dievas?
2)Ar Jūsų vidinis "dievas" Jums atskleidžia tuos apskaičiavimus pilnai, ar palieka vietos Jūsų proto improvizacijoms?
3)Ar dar neatradęs "dievo savyje" asmuo gali kreiptis į Jus konsultacijos dėl savo numatomų veiksmų ir jų išsamios pasekmių analizės?
Išanksto dėkoju už atsakymus. Taip pat už jų lakoniškumą.
Aidas
2006-12-29 16:25:25
Gerbiamieji, manes tikrai niekas negali itakoti, isskyrus mano mylima DIEVA TEVA. As esu laisvas zmogus , bet sugebu suprasti zmones is ju rasysenos, nes per rasto kurini sviesia ir jo asmenybe. As nesakau, kad ponas Jonas ,Aidas irt.t., ne asmenybes, Jus gal esate geri inzinieriai ar mokytojai, bet dvasineje izvalgoje - ALGIMANTAS yra nepraliankiamas. Kas nori matyti , tas visa tai labai gerai ir mato, bet kas nenori nieko matyti, tas ir nemato.
petras
2006-12-29 12:23:10
...o aš jum sakau, ką Jėzus sakė:
1 Aną valandą[i1] prie Jėzaus prisiartino mokiniai ir paklausė: „Kas gi didžiausias dangaus karalystėje?“ 2 Pasišaukęs vaikutį, Jėzus pastatė tarp jų 3 ir tarė: „Iš tiesų sakau jums: jeigu neatsiversite ir nepasidarysite kaip vaikai, neįeisite į dangaus karalystę. 4 Taigi kas pasidarys mažas, kaip šis vaikelis, tas bus didžiausias dangaus karalystėje“.
*
Mažam vaikui visiškai, ABSOLIUČIAI nesuprantama sąvoka "didingas žmogus". Kadangi aš turiu tris vaikus, tai tik "konstatuoju faktą" :).
*
Petrai, man tamstos darosi kaskart vis labiau gaila. Esat viena iš Urantijos knygos ir mielojo Algimanto aukų.
Jonas
2006-12-29 12:06:03
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]