Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje 2017 09 09

Algimanto pamokomasis žodis per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje 2017 09 09

Evoliucija Kūrėjo sumanyta tam, kad joje dalyvautume mes, Kūrėjo sūnūs ir dukros visoje kūrinijoje. Ji sumanyta ne Kūrėjo labui, bet visumos labui. Kūrėjas būdamas Visumos Šaltiniu ir Centru turi viską, todėl iš savęs ir dalina visas dovanas, kad kūrinija – Jo šeima – patirtų tą, ką jisai jiems dovanoja – patirtų tą energiją, kokiam krašte kūrinijoje bebūtų. Energija yra pasiekiama, prieinama tiktai per atsivėrimą. Ir nėra nė vienai asmenybei išimties, kad ji galėtų be atsivėrimo, be įtikėjimo patirti tuos virpesius, paties aukščiausio jai tą akimirką prieinamo dažnio virpesius. Ir jeigu mes pamąstytume giliau – mes esame pribrendę prie aukštesnio dažnio virpesių patyrimo būsena, bet mes nededame tiek pastangų, kad galėtume tuos virpesius patirt. Todėl mūsų viduje pasireiškia baimė, neryžtingumas, ir pasidavimas tamsos aplinkai – taikstymasis su aplinkos tamsa, siekis kompromiso su tamsos aplinka. Todėl vien tiktai atsivėrimas Kūrėjui ir įtikėjimo gelmė suteikia tą ryžtą, kad ne aplinka jus veiktų, bet jūs veiktumėte aplinką.
Aš matau ir tarp urantų apsiblaususių žvilgsnių. Yra didžiulė pažanga palyginus su tuo, kas buvo prieš keletą metų, tuo labiau prieš keliasdešimt metų – tų, kurie lanko seniau ir Urantijos grupę, kuri jau dabar savo funkciją yra atlikusi, dėl to nustojo egzistuot perėjusi į Šventovę.
Šventovė yra aukštesnis energinio dažnio virpesių laukas.
Aš matau, kada jūs neišdrįstate garsiai prabilt garbinime, prašymų maldoje – tai rodo jūsų viduje esančią milžinišką baimę. Toji baimė jums parodys savo nagučius atitinkamose aplinkybėse. Nuo jos jūs nepabėgsit, nes ji yra jūsų viduje ir ji pasireikš. Todėl taip, kaip ruošiasi potvyniui Floridoje, žinodami kaip tas viesulas Irma nušlavė jau Atlanto vandenyne esančias salas, kad ji nepasigailės nieko savąja galia, taip ir mes visi turėtume ruoštis – ruoštis mūsų gyvam žingsniui, ryžtingai žengti Gyvajame Kelyje, kad aplinkybės, kurios yra tamsos diktuojamos, nesulaužytų mūsų, nesuriestų į ožio ragą, kad mes negalėtume žengti ir žingsnio.
Ir gyvoji šventovė ir prabilimas, garbinimo ir prašymo komunijoje – prabilimas balsu – tai yra vienas iš pasiruošimo elementų. Jūs neturite būti sau priešai. Jeigu jūs norite užtikrinti sau fizinio kūno sveikatą – melskitės garsiai Gyvojoje kolektyvinėje komunijoje. Nesvarbu, kiek jūs pasakysite, svarbu, kad tai būtų pasakyta nuoširdžiai, kad tai sklistų iš jūsų vidaus.
Aš matau, jūs ir dabar, kai kurie, esat priblokšti, kai aš sakau – nebevartokite žodžio – dvasinis – nevartokite tų Asmenų, kurie yra Rojaus Trejybėje, ankstesnių mūsų terminų – Amžinojo Sūnaus, Begalinės Dvasios. Tai yra mūsų Motina – Motinos, kurios iš tikrųjų mus girdo savo gyvais tikrovės virpesiais. Štai tas Gyvasis Vanduo, jeigu jis pripildo mūsų vidų, mes išdrįstame pavadinti jau nebe Amžinuoju Sūnumi, bet Amžinąja Motina. Jeigu neišdrįstame, reiškia, viduje dar nėra to aukšto dažnio energijos virpesių lauko. O laukas yra tiek mūsų viduje, tiek ir išorėje, nes virpesiai iš kiekvieno iš mūsų spinduliuoja, taip sukuriamas tos aplinkos išorinis energinis laukas. O viduje mes sukuriam savo energinį lauką, kuris priklauso nuo mūsų gyvo ryšio su Kūrėju ir įtikėjimo į Kūrėją. Įtikėjimas – tai yra tai, kas burėms yra vėjas. Be vėjo, kad ir kaip prašytum, kad burės išsiskleistų, jos bus subliuškusios. Todėl įtikėjimas – tai jūsų užtikrintas buvimas aplinkoje savimi. Ir su savimi pačiu.
Aš jūsų nenoriu klaidint, nes yra ir kitokių teiginių kurie jus tam tikra prasme apakintų, ir vėl reikėtų koreguot Urantijos Knygos teiginius. Tad dabar apsipraskit ir su tais teiginiais, kuriuos jūs turite, bet vis tiek jūs turite mąstymo vektorių kreipt taip, kad niekada nebus tokios akimirkos, kad jūs nesiektumėte gilesnių žinių. O naujų žinių siekimas – tai pastangos – pastangos, kurios vargina bet kokią asmenybę. Vargina dėl to, kad tai yra nauja, nepatirta, ir dėl to sunkiai įsisavinama. Lengva kalbėt apie tai, kas jau yra įsisavinta. Tuo tarpu įsisavinimui, kas yra nauja, per visą amžinybę bus reikalingos mūsų pastangos. Nesvarbu, kiek mes būtume viduje prikaupę aukšto ir vis aukštėjančio dažnio energinių virpesių iš Kūrėjo, visą laiką bus dar aukštesnio dažnio energinių virpesių. Atrodytų, na, kaip gerai, kad jau tiek pasiekėm. Pasiekėm pačius savo Tėvus, didžiuosius Šaltinius ir Centrus, Visos Kūrinijos, tai ko dar reikia? O reikia dar daugiau. Dar daugiau reikia siekt, ir siekt to, kas iš tikrųjų nežinoma. Kūrėjas net ir sumanė tai, kad tik pastangų dėka mes galėtume atitinkamai įsisavint tuos iššūkius, kurie yra mūsų pečiams. Ir kuo stipresni pečiai – tuo galingesnis iššūkis.
Todėl, mano mylimieji broliai ir sesės – be žodžio – dvasiniai – be žodžio – dvasios broliai ir sesės – nes jūs esate visi broliai ir sesės, jeigu norit pabrėžt, kad yra biologiniai broliai ir sesės, tada ir sakykite – biologiniai, arba žemiškieji, broliai ir sesės, nes visa kūrinija yra mūsų šeima – visi mes esame broliai ir sesės. O jeigu esame iš tikrųjų tiek įtikėję, kad laikome visą kūriniją dvasine – ta tikrąja šeima – reiškia, visi ir esame broliai ir sesės. Tie, kurie šito nesuvokia, jie yra maža dalelė, tai tada juos ir apibūdinkime kaip tuos išskirtinius – mažą dalelę sudarančius – biologiniai broliai, gimdytojai arba biologiniai tėvai – nes jie nėra tie Vieninteliai Amžinieji Tėvai, kurie visą laiką išliks per visą amžinybę. Reiškia, tik Juos mes ir turime vadint Tėvais, arba visą kūrinijos šeimą – įvairiausių kategorijų asmenybes – broliais ir sesėmis. Tuo pačiu ir šalia esančius, kurie taip pat yra asmenybės, turinčios tą materialų apvalkalą. Todėl tas energinis laukas, kurį jūs viduje gaunate ir geriate iš Kūrėjo, priklauso nuo jūsų pastangų ir pasitikėjimo Kūrėju ir atsivėrimo, ir tada jūs daug lengviau įsisavinate ir naujus terminus, ir patys patiriate, kokia yra teiginių – atitinkamų teiginių – Tikrovės išraiška, kuri atitinka jūsų pačių energinio dažnio lauką viduje.
Ir tada nustoja jus erzinti naujos žinios, nauji iššūkiai. Priešingai – jums suteikia palaimos jausmą – kaip gera, kad jūs galite išplėsti teiginius. Ir kaip gera, kad jūs darote šitą jau dabar – pradiniame pasaulyje. Tai bus daug lengviau tą daryti po prisikėlimo, kada bus galingesni iššūkiai negu šiandien, šitame pradiniame pasaulyje.
Mokykitės, dėdami pastangas, drauge su savo Tėvais. Amen.
Ačiū Vitai už šio mano mokymo iššifravimą.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Brolškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2017-09-22 13:31:16

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal