Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rojaus Trejybės apreiškimų-mokymų antroji knyga - Gyvoji Tyla - atspausdinta.

Mielieji, vakar - 2017 10 24 - Rojaus Trejybės mokymų-apreiškimų antroji knyga Gyvoji Tyla iš Spindulio spaustuvės Kaune buvo atvežta Linai. Kada ji man paskambino ir pasakė, kad knygos jau yra pas ją, mane užliejo didžiulis vidinės palaimos ir dėkingumo Rojaus Trejybei jausmas. Buvo nuostabus patyrimas viduje. Kaip tik tuo metu su Evaldu jo įrengtoje garso studijoje mes darėme garsinį Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL variantą, kad būtų galima jo klausytis tiems, kurie šito nori. Taigi, šia žinia pasidžiaugėme abu. Tuo labiau, kad būtent Evaldas ir parengė knygos maketą ir viršelio dizainą. Taigi šios knygos apipavidalinimas yra ir jo kūrybos išraiška. Taip pat nuoširdžiai dėkoju Violetai, nes būtent ji persirašė iš mūsų svetainės šiuos Rojaus Trejybės mokymus, juos atidžiai perskaitė, ir taisė pasitaikiusias korektūros klaidas, kad būtų maloniau skaityti kiek įmanoma švaresnius mokymų tekstus pačioje knygoje.
Jeigu dar surasite kokių klaidų, nebūkite savo vertinimu perdaug griežti mums, kad mūsų akis jų taip ir nepastebėjo.

Linkiu jums nuoširdaus ir malonaus šios - antrosios - Rojaus Trejybės knygos skaitymo.

Pačią knygą galėsite gauti Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje.

Knygos pavadinime nėra Visuminės Dievybės AŠ ESU vardo, yra tik Rojaus Trejybė, nes knygoje dar nėra AŠ ESU mokymų, kadangi mokymai yra pateikti jų priėmimo chronologine tvarka, o tuo metu su AŠ ESU dar nebuvo mano jokio bendravimo, tad nebuvo ir jokių AŠ ESU perduodamų mokymų.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2017-10-25 09:30:17

Komentarai

Mielieji.
Nuostabi žinia. Ačiū.
Gyvoji Tyla...Tie virpesiai taip ir nuramina visa vidu, paliesdami kiekviena lastele iki fizinio kuno šiurpuliuku.
Šiltai apkabinu visus su Rojaus Trejybe AŠ ESU. Laima.

LaimaJAV
2017-10-25 23:16:42



Kokia gera žinia! Turėsime dar vieną šviesos šaltinį. Draugė perskaičius ,,Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl ,, atviravo, kad jautė tokį gerą ir gražų jausmą, kupiną meilės ir šiltų jausmų...taigi, te sklinda Rojaus Trejybės- AŠ ESU šviesa ir tiesa per visą URANTIJĄ. AMEN

Šiltai apkabinu
Su Meile,

RASAD
2017-10-25 16:27:45



Manau ne vienas labai jau laukėme šios puikios žinios, todėl gera buvo perskaityti šią žinutę šį rytą.
Šypsausi sau, kad šią žinią aš sužinojau anksčiau nei, kad perskaičiau tai forume. Šį rytą, neseniai štai pabudau, kai paskambino iš darbo Vytautas, mano vyras ir mes kalbėjome apie darbus ir dar kažką. Kai pokalbyje trumpam įsivyravo tyla, nei iš šio nei iš to sakau – Gal jau Gyvoji Tyla atspausdinta? – Aha, gal. – nedaugžodžiavo Vytautas. Ir mes neužilgo ir užbaigėme pokalbį. Paruošusi pusryčius Kotrynai, įsijungiau forumą ir matau – Gyvoji Tyla jau atspausdinta. – Kokia puiki žinia. Ir tuoj prisiminiau, kad ką tik apie tai buvau jau pagalvojusi. Viduje matyt jaučiau.
Kiekvieną kart kai tik išgirstu šios knygos pavadinimą – Gyvoji Tyla – mane užlieja toks nuostabus šiltas jausmas ir aš vis negaliu atsidžiaugti tokiu nuostabiu šios knygos pavadinimu. Tokiu Prasmingu pavadinimu. Ir tas toks šilumos jausmas mane lydi jau nuo pat tada, kai Vilniuje, po gyvųjų pamaldų Algimanto pirmą kart paklausiau, tai kaip vadinsis nauja knyga? Atsakymas kone užgniaužė kvapą. Dar ne kartą tą dieną apie tai galvojau ir kalbėjau su Vytautu, kuris beje, taip pat buvo sužavėtas tokio pavadinimo.
Kas gali būti prasmingiau už gyvą ryšį su Kūrėju? Arba, tik per gyvą ryšį tu ir pradedi matyti prasmę visa kame.

Telydi jus Ramybė, Vita

vvita
2017-10-25 15:20:42



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal