Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Begalinės Motinos atsakymas į mano klausimą - kada mes galėtume gyventi be pinigų, 2017 11 15

Begalinės Motinos atsakymas į mano klausimą - kada mes galėtume gyventi be pinigų, 2017 11 15

Algimantas:
Mylimas Tėve, Amžinoji Motina, Begaline Motina, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, ir meldžiu gerovės tau ir visai kūrinijai. Manoji valia yra amžiams ir amžinybėje sulieta su tavąja.
Aš vis mąstau, tačiau niekaip neprieinu galutinio atsakymo – kaip pereiti prie ekonominio visuomenės gyvenimo be pinigų, nes dabar pinigai pavertė žmogų jų vergu ir iškreipė visas vertybes. Tačiau be pinigų niekas – nė iš vietos, o jų uždirbti nėra normalių galimybių visiems, ypač Lietuvoje. Kokia išeitis?
Aš prašau tavojo mokymo-atsakymo visiems urantams.
Begalinė Motina:
Mano mylimas sūnau, aš esu Trečiasis Šaltinis ir Centras, taip su meile įvardijamas Begaline Motina, aš šlovinu ir garbinu tave Mano Gyvajame Kelyje – Manojoje Kūrinijos Evoliucijoje.
Tau aš siunčiu pasveikinimus ir pagiriamąjį Žodį už tavo ryžtingą ir tvirtą žengimą šiame kelyje, ir už tas permainas tavo paties asmenybės tapatybėje, tas permainas, kurias sukuria tavo atsivėrimas Man ir veikimas drauge su Manimi.
O dabar pats pamėgink atsakyti – kiek tu dirbi už pinigus?
Kada tau Tėvas perdavė Mūsų Visų Dieviškųjų Asmenybių užtikrinimą, kad tavo finansine puse rūpinsimės Mes, kad tavo protas ir širdis nepergyventų, ir tu galėtum atsiduoti vien tik Mūsų reikalų tvarkymui visoje planetoje taip, kaip vedame tave iš vidaus kasdienoje, tau buvo sunku patikėti tokiais teiginiais, nes tau stigo tiek įtikėjimo, tiek ir pasitikėjimo ir Manimi, ir savimi, todėl tu ir toliau ieškojai darbo, kad galėtum dirbdamas užsidirbti pinigų pragyvenimui, kadangi santaupos, nepapildant jų, ėmė greitai tirpti. O tai kėlė tavo vide įtampą, ir net stresą, kuris aprimdavo tik gavus atsitiktinį užsakymą vertimui ar kitokiam darbui atlikti, o netrukus ir vėl sugrįždavo, kai ilgesnį laiką užsakymų nebuvo. Tačiau juk ir tuo metu tu dirbai Mano darbus, kuriuos Aš tau pateikdavau per Minties Derintojo perteikiamas tavo pasąmonei mintis, nors tau atrodė, kad tai buvo tavo sumanymai, perskaičius Urantijos Knygos apreiškimą anglų kalba pradėti dalintis informacija lietuvių kalba su norinčiais ją sužinoti, nes tada dar nebuvo jokios informacijos tavo gimtąja kalba – tik anglų kalba, Vėliau ėmeisi važinėti ir į Kauną, ir ten taip pat skaityti paskaitas apie Urantijos Knygos tau atrodantį nuostabiausią apreiškimą, dar vėliau – jau įgijęs patyrimo, o svarbiausią pamatęs, kaip šitokios informacijos pasidalinimas su kitais Mano vaikais yra svarbus – nuvažiavai ir į kitus miestus, ir net Jungtinėse Valstijose išėjai į gatvę skelbti Mane ne gimtąja tau anglų kalba. Štai kokia buvo Mano tau perteikta vidinė virpesių informacinės energijos galia, kad tu nesusilaikei ir atsidavei jos platinimui – platinimui be jokio užmokesčio, dalindamasis su kitais, ir visais, iš meilės Man, ir visiems kitiems. Ir būtent Manoji Meilė siuntė tokius didelės galios virpesius, kad tu plaukei Manojoje upėje pasroviui ir nesipriešinai Mano vedimui iš vidaus – dėl to ir pačią Urantijos Knygą išvertei iš anglų kalbos į lietuvių kalbą, ir Mano Gyvąją Religiją ir Šventovę įkūrei, ir tęsi savo veiklą daugiau dvidešimties metų be jokio užmokesčio, be jokių pinigų, pasitikėdamas tik Mano teikiamu tau užtikrinimu, kad tavo visais poreikiais materijos išraiška pasirūpinsiu Aš. Ir tavo gaunamos aukos iš kitų Mano vaikų, būtent ir yra dabartinis tavo pragyvenimo pagrindas kasdieniame materijos gyvenime. Tačiau aukos – tai ne nuolatinis darbo užmokestis, tai kitų tavo brolių ir sesių parama tau tokia, kokią jie savo viduje pajunta norintys suteikti tau, kaip jiems irgi Aš perteikiu impulsą iš vidaus. Būtent tai ir yra Mano parūpintas tau pragyvenimas tavo brolių ir sesių – Mano mylimų vaikų – asmeniniu indėliu.
O dabar pažvelk į visą savo padėtį dar plačiau. Kada nebuvo tau aukojamos lėšos, ir ne vienerius metus, nors tu ir prašei, kad tave paremtų, nes esi atsidavęs Mano tarnystei, tu savo veiklos Mano labui ne tik nenutraukei, bet dar labiau suintensyvinai, kad net patekai į ligoninę. Tai tik patvirtina, kad esant giliam įtikėjimui ir pasitikėjimui Manimi, bus patenkinti tavo materialūs poreikiai ir tu gali atsiduoti savo pagrindinei veiklai, kokią tau numačiau ir paskyriau Aš – tvarkyti Mano reikalus Urantijoje taip, kaip tai geriausiai atitiktų Mano Evoliucinį Planą.
O dabar dar labiau išplėsiu kontekstą. O jeigu tu būtum galėjęs patenkinti visus savo materialius poreikius be jokių pinigų – tiesiog pasiimi parduotuvėje tai, ko tau reikia, ir eini namo nieko nesumokėjęs, nes pinigų tiesiog nebėra apyvartoje iš viso – niekas jų nebevartoja. Ateini į parduotuvę, pasiimi, ir pareini namo, pasidarai valgyti ir jautiesi sotus ir patenkintas, nes nebepatiri nerimo, įtampos, ir net streso, kad neužteks pinigų tai vienam daiktui, tai kitam įsigyti. Todėl centrinė nervų sistema veikia be jokios įtampos, ji veikia būtent taip, kaip sumaniau Aš – Palaimos ir Ramybės sąlygomis, ir didžiulio įtikėjimo ir pasitikėjimo Manimi ir savimi būsenoje. Ir tokią būseną patirs nuo pat mažumės visi vaikai, nes Mano taip yra sumanyta Evoliuciniame Plane, kad kiekvienas Mano vaikas patirtų palaimą ir pasitenkinimą veikloje su Manimi, atrastu savyje, ir atsidavus Manajam vedimui iš vidaus, kiekvienoje veiklos sferoje, ir veiktų savo veikloje taip, kaip sumaniau Aš, o ne jūs, visumos labui.
Štai šitokiu – ir tik šitokiu – būdu Aš jus išlaisvinsiu iš dabartinės pinigų vergijos.
Pinigai, kaip atsiskaitymaas už darbą ar prekes, buvo evoliucijos procese patogesnė priemonė, pakeitusi didele dalimi natūrinius mainus. Tačiau lygiai taip. kaip vergovę pakeitė demokratija, kuri šiandien save visiškai išeikovjo, ir net diskreditavo, patekusi į vertelgų ir politikierių nesąžiningas ir nedoras, bet turtingas ir galingas grupuotes, taip ir pinigai jus pavergė ir savo vaidemenį atliko, nes dabartinė pasaulio tvarka nenumato sąžiningo pinigų mokėjimo už atliktą darbą ir atsiskaitymą pagal Mano dieviško teisingumo mandatą, nes jus apvaldė godumo ir turto troškimo epidemija, kurios savo jėgomis sustabdyti jūs nebepajėgiate. Būtent dėl to auga neteisingumo apraiškos visose šalyse, o atskirtis tarp turtą sukaupusiųjų – milžinišku laipsniu – ir beturčių nepaprastai didėja. Visa tai pasireiškia prieš Mano valią, ir jūsų pačių laisva valia. Todėl žmonija turi pasukti ir siekti tavo nušvitimo lygio, kad galėtų dirbti vardan visumos gerovės be jokio užmokesčio – tik šitokiu būdu pinigai palaipsniui pradės atleisti savo gniaužtus, ir jūs pradėsite vaduotis iš priklausomybės nuo pinigų gausos – nustosite juos iškelti į pirmą vietą, aprašinėdami ir rodydami turtingiausius žmones, pradėsite aptarinėti Mano amžinąsias jums teikiamas vertybes, patirsite savo poreikių susitraukimą ir paskeitimą viduje, kad vis mažiau sieksite juos tenkinti išorėje. Tai ir bus toji kryptis link pinigų atsisakymo, kaip jus visus suvaržančios ir jūsų mąstymą pažeidžiančios priemonės, kuri neleidžia dabar jūsų asmenybei veikti oriai ir garbingai visumos labui. Bet iki šios ribos jūs niekaip negalėsite prieiti kaip nors kitaip, tik per Manęs atradimą savo viduje. O juk šiandien jūs vieni kitus apgaudinėjate, pavagiate vieni iš kitų net ištisus gyvenimus šiame pasaulyje, kad apie Mane ir nepagalvojate, jog galėčiau iš tiesų būti net jūsų pačių viduje, ir dėl to Manojo vedimo ne tik nejaučiate, bet netgi aršiai neigiate tuos Mano vaikų teiginius, kurie būtent jums ir atskleidžia Mano Šviesą kiekvieno viduje. Todėl jūsų priešakyje yra labai daug pastangų reikalaujantis Gyvasis Kelias, kuris ir atves jus į visuomenę be pinigų, kurios šiandien nėra.
Ir vis tik tam tikrų daigų jūs esate patyrę, kada ištikus kokiai nors stichinei nelaimei, ar karui, jūs susitelkiate ir veikiate negalvodami apie pinigus. O tai irgi liudija, kad tokia ekonomika įmanoma, kada jus apjungia aplinkybės taip glaudžiai, taip artimai, kad bet kokia nauda sau būna ištirpdyta jūsų veiklos motyvo visumos labui.
Aš jums padedu net save padovanodama kiekvienam iš jūsų, todėl jūs dabar patys ir laisva valia, pasiekę Brolystės įgyvendinimą savo aplinkoje, išsilaisvinsite iš pinigų jungo ir turtų troškimo, nes patys patirsite vidinį meilės jausmą, Mano jums be perstojo teikiamą, kad jums joks atlygis neberūpės – jūs dirbsite visumos labui Manosios Meilės realaus impulso energijos dėka. Ir taip kiekvienas. Ir drauge su Manimi.
Tik Manoji Evoliucija yra būtent tikroji, kurioje pinigų nebereikia, kada jūsų viduje yra nuostabiai vis stipriau įsiliepsnojantis Mano Šviesos deglas, kurio poveikiu jūs ir patys veikiate visumai, kaip sumaniau Aš. Ir tokia veikla jus tik dar labiau pakylėja ir pripildo Manąja Energija dar aukštesnio dažnio virpesiais. Ir jūs esate laisvi veikti, kur tik esate, nebijodami, kad savo poreikiui patenkinti jums reikės, kokių nors materialių pinigų. Brolystė viešpatauja Manosios Šviesos Tikrovėje visų labui. Brolystės jus ir išlaisvins iš visų dabartinių pinigų ir turto keliamų kančių, kad gyventumėte orų ir garbingą gyvenimą visų labui, net ir taip, kaip tą darau Aš visos kūrinijos labui nuolat.

Trumpesnio kelio nėra.

Algimantas:

Ačiū tau, mano mylima Begaline Motina, už šitą mokymą. Manoji valia yra amžiams ir amžinybėje sulieta su tavąja, kaip ir su Tėvo, Amžinosios Motinos, ir AŠ ESU valia. Amen.

Algimantas
2017-11-15 16:22:57

Komentarai

Labai šviesus, prasmingas ir reikalingas mokymas! Aš pati irgi ne kartą susimąsčiau, o kaip galima būtų gyventi be pinigų? Kokia turėtų atrodyti aplinka, ir žmogaus būsena? O šiame mokyme Begalinė Motina atsakė su kaupu, parodydama patį tiesiausią kelią – per nuolat augančią vienovę su atrastu savyje Kūrėju – Rojaus Trejybe-AŠ ESU patirti brolystės būseną, kiekvienam asmeniui, ir teigia, kad „Brolystė jus ir išlaisvins iš visų dabartinių pinigų ir turto keliamų kančių, kad gyventumėte orų ir garbingą gyvenimą visų labui, net ir taip, kaip tą darau Aš visos kūrinijos labui nuolat.“ O juk iš tiesų, Kūrėjas veikia nuolat ir kas akimirką visų šviesos ir gerovės labui, Jis yra mūsų SIEKINYS, ir Jis veikia tobulai be jokio atlygio, kokį suprantame mes, o vien tik galinga šviesos galia, vadinasi ir žmonija gali taip veikti, visų šviesos labui be jokio materialaus atlygio, o vien tik meilės motyvu. O tam yra pagrindinė ir pirmoji sąlyga – imti gyventi pagal šviesos mokytojo Algimanto Evangeliją, kuri skelbia, kad KŪRĖJAS YRA GYVAS, YRA KIEKVIENO VIDUJE, IR JĮ GALIMA ATRASTI SAVYJE. O atradus Kūrėją – Rojaus Trejybę-AŠ ESU ir dedant kasdienes nuolatines pastangas bendraujant su Juo, studijuojant gyvos šviesos apreiškimus, dalinantis patiriama gyva šviesa visų gerovės labui, ir tiesiog veikiant šviesos motyvu taip, kaip pajaučiame Kūrėjo gyvą vedimą savyje, ir įmanoma patirti Brolystę. Brolystė yra būsena, kuria užpildo mus Kūrėjas iš vidaus, per asmeninį gilėjantį įtikėjimą. Brolystė, aš manau, turi tapti mūsų kasdiene natūralia būsena.
Štai galime pamąstyti – įsivaizduokime, kad beveik viską, ką šiuo metu kuria, gamina žmogus, išskyrus tuos produktus, kurie yra žalingi ir pavojingi, kaip ginklai, narkotikai, vaistai, alkoholis, tabakas, įvairios cheminės medžiagos, įeinančios net į maisto produktų sudėtį, trąšos, ir kiti, jis ir toliau gamina pagal poreikį, tik gamina su nuoširdžia meile, atsakingumu, darbštumu, dėmesingumu, išmintimi, įžvalga, ir vien tik savo laisva valia visų gerovės labui, ir be jokio materialaus atlygio! Man ne kartą buvo atėjusios mintys, kad iš esmės žmogus gali gyventi be pinigų, tiesiog viską, ką dabar daro, darytų su išmintimi, meile, nuoširdumu, visų naudojimuisi. Bet štai šis puikus mokymas tik papildė mano apmąstymus, kad tai tikrai yra įmanoma, bet su viena ir svarbiausia sąlyga – atradus Gyvą Kūrėją savyje, ir tuomet būsena patiriant brolystę. Taigi ar galime įsivaizduoti, kokiu milžinišku laipsniu pasikeistų visa mūsų dabartinė gyvenamoji aplinka, jeigu taip būtų? Visų pirma, ta brolystės būsena, liudijanti asmens proto šviesą, skatintų viską kurti kokybiškai, išmintingai, su meile, teisingai ir sąžiningai, taigi savaime išnyktų tos pramonės ir veiklos sferos, kurios dabar yra ne tik teršiančios visą mūsų planetą, mūsų gyvenamąją aplinką, žmogaus kūną, bet būtent protą, jį nuodijančios, tamsinančios ir vedančios į degradaciją, trukdančios tikram šio kūno gyventojui – asmenybei, atrasti gyvą Kūrėją, patirti Jį savo asmenybės tapatybe. Taigi išnyktų ginklų pramonė, alkoholio, narkotikų ir tabako pramonė, cheminių vaistų pramonė, prostitucija, korupcija, nesąžiningas verslas, išnaudojimas ir vergystė, prievarta, psichiatrija, negyvos dogmatinės religijos, madų verslas, plepalų ir tuštybės kupina spauda, agresija, karas, aplinkos tarša, ir kt. Tačiau atsirastų tos veiklos sferos, kurios būtų prasmingos ir šviesinančios žmogaus protą, skatinančios žmogų atskleisti savo talentus ir gebėjimus visų gerovės labui. Juk Kūrėjo sukurta kiekviena asmenybė yra tobula, bet ji atsiskleidžia savo tapatybe tik pažadinta Kūrėjo šviesos, realiai būsena savo protu patiriamos. Bet dabar tokia aplinka, sklidina vien žemo dažnio energinių virpesių, kad ji neskatina atrasti Gyvo Kūrėjo savyje, taigi asmenybei šitame žmogaus kūne labai sunku atsiskleisti tikruoju savimi. Dabar asmens protas nukreiptas vien į naudą sau, į atskirtį ir izoliaciją ne tik šeimoje, visuomenėje, tarp evoliucinių religijų, tarp valstybių, įvairių partijų, mokslo ir veiklos sričių, kad jos neturi jokių tarpusavio sąsajų, jokių gyvų jungčių, nes asmuo nėra atradęs Kūrėjo savyje, nepatiria brolystės būsenos, apjungiančios viską į vienovę ir vieningą bendradarbiavimą tarpusavyje.

Kada aš pradėjau eiti šiuo gyvuoju keliu, dar nebuvo daroma jokių garso įrašų, Violeta pirmoji ėmė įrašinėti Algimanto garbinimo maldas ir pamokomuosius žodžius, Tėvo, o vėliau ir Rojaus Trejybės Asmenų mokymus į savo video kamerą, ir išrašydavo bei padalindavo norintiems klausytis. Tik vėliau, po kelerių metų, kilo mintis įrašinėti į diktofoną gyvąsias pamaldas ir Urantijos grupės užsiėmimus, ir patalpinti į mūsų svetainę. Ir tai buvo pirmoji mano veikla, kurios aš, padedant Violetai, ėmiausi visų šviesos labui. Kaune gyvąsias pamaldas įrašinėjo Dalia, ir atvykdama kas antrą šeštadienį į Vilnių man perduodavo kitą diktofoną su praeito šeštadienio garso įrašais. Atsimenu, iš pradžių tereikėdavo tiesiog įrašyti į diktofoną, ir garso įrašus perduoti Sauliui, kad įkeltų į mūsų svetainę visiems klausytis ir studijuoti. Darydama šitą darbą mokiausi iš savojo patyrimo, kaip geriausia įrašyti, kokiu laiku įjungti, kada suspėti išjungti, taip sakant nepramiegoti, kad būtų įrašytos visos gyvosios pamaldos, Urantijos grupės užsiėmimai, taip pat kurioje vietoje geriausia pastatyti diktofoną, kad būtų kuo mažiau pašalinių garsų, kad kuo geriau girdėtųsi tyliai besimeldžiantys urantai. Kiekvieną savaitgalį susisiekdavau su Sauliumi ir perduodavau jam garso įrašus, kol galiausiai jis pasiūlė man pačiai perimti šį darbą – įkėlinėti visus garso įrašus į mūsų svetainę per atitinkamą programą, prieš tai išmokinęs ja dirbti. Šitaip aš ėmiausi tvarkyti šią svetainę, padėdama Algimantui, sukeldama įvairius garso įrašus, Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymus, Algimanto mokymus, į tam specialiai sukurtas skiltis, kad visiems būtų kuo patogiau ir suprantamiau naudotis. Tuo pačiu būdavo, jog reikdavo išrašyti mokymus, gaunamus iš Rojaus Trejybės, o po to ir iš Visuminės Dievybės AŠ ESU, ir iš pradžių išrašinėdavome tik Violeta ir aš, pasidalindamos tarpusavyje. Esame pasiūlę mokymus išrašinėti ir keliems urantams, išrašydavo, tačiau nuoširdžių savanorių urantų dar nebuvo atsiradę, nepasisiūlydavo patys padėti, o juk ši veikla, mano asmeniniu patyrimu, reikalauja daug atsakingumo, kruopštumo, dėmesingumo, kantrybės, bet visų svarbiausia – nuoširdaus noro veikti visų šviesos labui, kuris atsiranda nuosekliai gilinant savąjį gyvąjį įtikėjimą. Šiuo metu į šią veiklą aktyviai ir labai nuoširdžiai yra įsitraukusios Vita ir Daiva, kurios kiekvieną savaitę išrašinėja Algimanto pamokomuosius žodžius, ir tą daro nuoširdžiai ir noriai, ir visų šviesos labui.
Atsimenu, kuomet dar veikė Urantijos grupė, kiekvieną penktadienį eidavau į ją, nepraleisdavau užsiėmimų, kad tik galėčiau padaryti garso įrašus visų labui, ir būtinai išgirsti šviesos mokytojo Algimanto sustiprinantį gyvą šviesos žodį, tačiau po truputį ėmiau ir pati aktyviau dalyvauti, vis drąsiau išsakydama tam tikrus teiginius, po to mokymus, pagal mums urantams paskirtas užduotis – namų darbus. Iš pradžių, iš tikrųjų, buvo labai nelengva, sunku ir baisu garsiai ištarti gyvą žodį visiems girdint, o tuo labiau, kad dar daromi garso įrašai, kildavo baimė klaidingai pasakyti kažką neteisingo, kas ką pagalvos, ar koks žodis netikėtai gerklėje neužstrigs. Bet vis vien jaučiau iš vidaus Kūrėjo gyvus impulsus atkakliai ir toliau dėti pastangas, studijuoti gyvos šviesos šaltinius, kalbėti, sakyti mokymus, ir mokytis iš savo klaidų ir išgirstų pataisymų iš Algimanto. Ir toliau jaučiu gyvą vedimą dalintis savo patyrimais, ruoštis namuose ir gyvojoje šventovėje išsakyti mokymus – tiesiog toliau dėti atkaklias pastangas, nors pasikeitus gyvenimo aplinkybėms sunkiau atrasti laisvo laiko, tačiau iki šiol nueita atkarpa šiame gyvajame kelyje man davė labai daug naudos, labai daug sustiprinimo, ramybės, gerovės, tvirtumo, išminties ir įžvalgos, ir esu patenkinta, kad išnaudojau galimybes pasireikšti Urantijos grupėje, kol ji dar gyvavo. Nes tik dabar, pažvelgusi atgal į savo praeitį, suprantu, kad kiekviena asmeninė pastanga tiek mano, tiek bet kurio uranto, sustiprina ir šviesina šį GYVĄJĮ KELIĄ – Rojaus Trejybės-AŠ ESU kelią, šviesina kiekvieno iš mūsų asmeniniu nuoširdžiu ir vis atkaklesniu indėliu. Tuo pačiu juk šviesėja mūsų protas, laisvėjame nuo baimių, nerimo, lengviau vaduojamės ir įvairių negalavimų, stiprėjame savo tikruoju charakteriu, ir palaipsniui išdrįstame vis skaisčiau šviesti visumos labui, nes mus realiai pripildo gyva Kūrėjo šviesa, meilė, gailestingumas, dora, ir kitos amžinosios vertybės vienovėje. Tai yra pats tiesiausias kelias patirti brolystę.

Taigi man asmeniškai ši nuolatinė veikla yra realus patyrimas, kokio iki šio gyvojo kelio aš nebuvau patyrusi, ką reiškia nuolat veikti visų šviesos labui, kokia yra svarbi ši veikla man ir visumai, veikti be jokio materialaus atlygio, nes iš vidaus yra juntama būsena, kad kitiems būtų šviesiau, geriau, ir drąsiau imti žengti pirmąjį žingsnelį į šį gyvąjį kelią. Ir tokia šviesi veikla man jau tampa labai natūrali, kad taip ir turėtų būti, veikti pagal savo sugebėjimus ir talentus, kurie Kūrėjo yra dar labiau sustiprinami, kuomet panaudojami visumai. Be to, tai yra nuolatinis gyvas bendradarbiavimas su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, su Apvaizda. Ir tai pats tiesiausias kelias į šviesos gyvenimą be „dabartinių pinigų ir turto keliamų kančių“, gyventi orų Rojaus Trejybės-AŠ ESU dukros ar sūnaus gyvenimą. Begalinė Motina sako:
„Aš jums padedu net save padovanodama kiekvienam iš jūsų, todėl jūs dabar patys ir laisva valia, pasiekę Brolystės įgyvendinimą savo aplinkoje, išsilaisvinsite iš pinigų jungo ir turtų troškimo, nes patys patirsite vidinį meilės jausmą, Mano jums be perstojo teikiamą, kad jums joks atlygis neberūpės – jūs dirbsite visumos labui Manosios Meilės realaus impulso energijos dėka. Ir taip kiekvienas. Ir drauge su Manimi.“

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2017-11-17 14:37:41



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal