Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mylimieji, linkiu jums Prasmingų Kalėdų Rojaus Trejybės-AŠ ESU Meilės Lauke, ir Gyvojo Jėzaus Glėbyje.

Mano mylimieji urantai, noriu jus kuo nuoširdžiausiai pasveikinti su tradicine Lietuvoje, ir kituose pasaulio kraštuose tradicine religine Švente – Kalėdomis. Tebūna jums jos gyvos ir prasmingos – patirkite gyvą komuniją tiek su Gyvu Jėzumi Širdyje, tiek su pačiu Kūrėju – mūsų – kaip ir Jėzaus – Rojaus Tėvais – Rojaus Trejybe-AŠ ESU.
Kokia dar gali būti tinkamesnė proga prabilti apie Jėzų? Tik GYVOSIOS KALĖDOS jūsų širdyje. Būkite verti Gyvojo Jėzaus.
Jūsų Šviesa iš Kūrėjo – iš Jėzaus Širdies – turi jums suteiktą nuostabiausią progą kiekvienam urantui prabilti Kūrėjo Mintimi apie Kristų – pasakyti gyvą žodį sutiktam pakeleiviui, ieškančiam Tiesos, ištroškusiam Gyvojo Vandens. Paduokite jam net ir iš savo rėškučių atsigerti Gyvojo Vandens – pasakokite jam gyvą mokymą apie Jėzų, kokį jūs jaučiate savo Širdimi, ir kokį jūs trokštate atpasakoti būtent savo Širdimi ir jam, ir visiems – pažįstamiems, nepažįstamiems, savo žemiškiems tėvams, seserims, broliams, vaikams, Kalbėkite nuoširdžiai ir gyvai Širdimi, ir nieko nebijokite, juk jus saugo Apvaizda. O juk ir šios Švenčių dienos yra gyvas jums leidimas pasakoti apie Jėzų, pasakoti jo gyvenimo ir darbų epizodus, kurie kils jūsų pasąmonės informacinių virpesių milžiniškų klodų saugykloje tokiais galingais virpesių impulsais, kad jūsų asmenybė ir prabils tiek savo namuose, tiek kelyje, tiek gatvėje, tiek parduotuvėje, troleibuse, autobuse. Tik nebijokite – Kūrėjas jums suteiks nuostabių akimirkų, kada patirsite, kiek daug troškulio patiria tas sutiktas žmogus iš iliuzinės aplinkos tamsos, kur jis ir gyvena baimėje, nes niekas jam neneša gyvosios Kūrėjo ir Jėzaus Širdies Šviesos.
O kaip nuostabu apie gyvąjį Jėzų pasakoti vaikams, kada taip visi įnykę į šventiniį šurmulį, kad jo žvilgsnis nors kiek pailsėtų nuo lakstymo nuo vieno blizgančio daikto ar paveiksliuko prie kito, kad jis išgirstų jūsų pasakojimą apie Šeimininką Sūnų Kūrėją – Gyvąjį Jėzų, kuris yra ir jo tikras Brolis, turintis tuos pačius Rojas Tėvus. Kiek tokia mintis sustiprins jūsų mažylį ateityje. Ir ne tik susitiprins – ji tinkamą akimirką pakeis jo visą gyvenimą Gėrio ir Meilės kryptimi. O pradžią jūs ir būsite suteikę savo gyvu pasakojimu apie Jėzų be dogmų ir ritualų, be dirbtinių prakartėlių su lėlėmis, bet su gimusiu iš Juozapo ir jo žmonos – Marijos – kūnų susiliejimo Kūrėjo Gyvojoje Meilės Bangoje, kada jų tyros Meilės bendras ir jungtinis vaisius išvydo mūsų pasaulio aplinką bejėgiu kūdikiu iš Marijos įsčių – ir taip natūraliai, kaip šį pasaulį išvysta visi šio pasaulio kūdikiai iš moters įsčių.
Bet gi dar iki tol veikė kupini Kūrėjo Meilės abu tėvai - Juozapas ir Marija - ir pats Kūrėjas - buvo Kūrėjo sumanytas gyvybės kūrimo Vyksmas - Kūrėjo Meilės Energija sužadino Vyro sėklos gyvasties sukūrimo impulsą ir ji buvo įlieta į Moters makštį, ir šios Kūrėjo Meilės Energijos Lauke nunešta iki jau išsiilgusio ir gyvai laukiančio – Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Meilės atverto Moters kiaušinėlio, kad jis ir priimtų mylinčio Vyro sėklą į mylinčios ir išsiilgusios Moters paruoštą būsimosios Gyvybės kūrimo saugų Vyro sėklai gyvą Meilės guolį mylinčios Moters įsčiose.
Tik esant tokiai bendrai sąjungai tarp Vyro, Moters, ir Kūrėjo bus pati nuostabiausia akimrka – gimstantis sveikas vaikelis - koks ir gimė Jėzus.

Tai argi gali būti tinkamesnė proga prabilti ir apie vaiko charakterio ugdymą drauge su Gyvu Jėzumi ir su Kūrėju?
Kaip viskas Kūrėjo numatyta Evoliuciniame Plane, o tarpusavyje tiek gyvai ir glaudžiai susieta, kad viskas turi būti kuriama visose sferose tik drauge su Gyvu, o ne ritualiniu ir dogmatiniu Kūrėju – Rojaus Trejybe-AŠ ESU – su Gyvuoju Jėzumi, o ne su neegzistuojančiu nuodėmių atpirkėju, kad nebūtų sausros išdžiovintų laukų ir Gyvuoju Vandeniu nepagirdyto Žmogaus.
Dabar, kur tik pasisuksi, kur bepažvelgsi, visur matau suaižėjusią nuo sausros dykumą, nebėra gyvų lankų, išdabintų gėlėmis pievų, laukinių gėlių jūrų, viską nuplauna potvyniai, išdegina saulės karščiai, ir vis labiau ir stipriau plintanti negera žmogaus veikla tiek laukuose, tiek miškuose, tiek pievose, tiek mieste, tiek kaime, tiek savyje.
Matau, kokia yra Gyvojo Jėzaus stoka – ypač tai apnuogina šito net neįtariantis žmogus per Kalėdų šventes – koks galingas, ir tuo pačiu menkas savo turiniu Gyvojo Kūrėjo atstūmimas žmogaus širdyje, ir vietoje šito pasidavimas ir atsidavimas iliuzijai, ir užsispyręs laikymasis negyvų ritualų ir dogmų, koks milžiniškas žmogaus našlaitiškumo patyrimas be Gyvojo Kūrėjo, atrasto savyje, ir dėl to visiškas pasimetimas ir nesiorentavimas gyvenimo sankryžose - ir visiškas nepajėgumas susivokti savo viduje, kokia Žmogaus priedermė ir prasmė šiame gyvenime, dėl ko jis duotas jam, ir kam jis yra gyvenamas.
Kodėl per tokias šventes geriamas alkoholis, kuris nuslopina smegenų centrą ir aptemdo protą, kai turi būti geriamas Gyvojo Kūrėjo-Jėzaus Gyvasis Vanduo, kad net ir tokios simbolinės ir ritualinės Jėzaus gimimo šventės metu būtų pagirdyta Žmogaus Asmenybė.

Kaip aš savo viduje trokšte trokštu išlieti save, kad kiekvienoje šeimoje kiekvienas atrastų Kūrėją – Rojaus Trejybę-AŠ ESU – ir tada joje nebus didelių problemų, o tuo pačiu jų bus mažiau ir už šeimos ribų, nes vaikai bus ugdomi drauge su Kūrėju. Dėl to Kūrėjo Šviesa įgaus gyvasties.
Tačiau tai dar nebus tokia jos ryški Šviesa ir Poveikis, kad žmonės taptų jautresni ir atpažintų Kūrėjo apvaizdos jiems atvedamus partnerius šeimų sukūrimui šiame pasaulyje, ir tolimesniam žengimui po prisikėlimo, net iki paties Kūrėjo Buveinės – Rojaus.
Norint patirti Apvaizdos atvedamų būsimųjų gyvybės kūrėjų – drauge su Visuminiu Kūrėju – vienas kito atpažinimą, reikalingas didelis apsivalymas savyje. Tuo tarpu žėrinčios materialiais papuošimais ir blizgučiais Kalėdos tokio vidinio apsivalymo nesuteikia.

Žmogaus vidų apvalo Rojaus Trejybė-AŠ ESU. Štai kodėl žmogus, švęsdamas išpuoštas materialiais blizgučiais ritualines Kalėdas, negali tiek savyje apsivalyti ir atpažinti jam Apvaizdos atvesto Partnerio, nes jis ieško irgi išskirtinės išorės žmogaus, kurį pastebėtų jo materiali akis, nes jis nebuvo nieko mokomas apie energinius virpesius. Ir būtent vien tik virpesių jautriu poveikiu ir galima atpažinti Apvaizdos atvestą Partnerį, kad atsirastų Gyvos Šeimos, kuriose ir bus Gyvasis Jėzus, šiame pasaulyje gimęs, ne žiemą, o būtent vasarą – rugpjūčio 21-ąją.

Mylimieji, telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2017-12-25 11:22:18

Komentarai

Mylimas Algimantai,
tai nuo,nuo stabios pamaldos sekmadienį buvo, jautėm tokį sustiprinimą drauge su Rojaus trejybe-AŠ ESU su mūsų broliu Jėzumi, buvom apglėbti, jo glėbyje, grižus į savo aplinką, poTavo mokymo ,dar buvau sustiprinta, galėjau paskleisti visiems broliam, sesėm, kurie lankėsi ,apie Kūrėją, jo sūnų Jėzų, taitikra šventė mano asmenybei.
Dėkoju Rojaus Tėvam , kad turime Tave.
Apkabinu visus su Kūrėji meile.
Vanda.

stovan
2017-12-27 12:56:53



Labai prasmingas ir pakylėjantis mokymas, labai sunku žodžiais išreikšti tą džiugią būseną, kuri aplanko perskaičius mokymą, norisi tiesiog garbinti Rojau Trejybę-AŠ ESU už šią prisilietimo prie Tikrovės gyvą akimirką. Kalbėjausi su Rojaus Tėvais apie mane neraminančius dalykus ir per šį mokymą gavau atsakymą, nuraminimą. Dėkoju šviesos mokytojui Algimantui už mums nuolat skleidžiamus Tikrovės virpesius, juose tokia gausybė atsakymų, tik reikia nurimti ir įsiklausyti vidumi, pajausti, o ne intelektu mėginti juos suvokti.

EvaldasV
2017-12-26 11:47:21



Miela Skaiste, mielas Valdai, mylimi urantai, ačiū už nuoširdžius žodžius, kurie mane pripildo jūsų virpesiais.
Miela Skaiste, kokia milžiniška energija atsklinda iš tavosios minties - Koks švelniai galingas ir galingai švelnus tavo mokymas. Argi tai ne gili mintis? Argi tai ne poeto mintis? Argi tai ne Kūrėjo Mintis tavo Širdyje?
Aš nepaprastai džiaugiuosi tokiomis sampratomis, kada išgirstu ar perskaitau urantų pateikiamus Šviesos teiginius. Tai tik patvirtina Tėvo man pasakytus žodžius, kai prieš keliolika metų, vos tik pradėjau gauti Tėvo mokymus Tėvas man nuolat kartodavo - Pasitikėk Manimi daugiau, stipriau atsiverk Man, ir ženk Mano vedamas pirmyn be baimės į savo būsimą Mokytojo veiklos areną Urantijoje.
Tačiau tomis akimirkomis tokia Tėvo man nuolat kartojama mintimi negalėjau patikėti - ko gi aš galėčiau mokyti žmones, pats nieko nemokėdamas, negalėjau įsivaizduoti tokio Kelio sau, nes būtent Mokytojo kelias manęs nė iš tolo negundė jo siekt ir keliauti juo - perdaug jau jis neaiškus ir painus.
Bet gi Tėvas vis tik buvo teisus - išpranašavo man Mokytojo Kelią, kuriuo dabar einu su pasigardžavimu, tiesiog smaguriaudamas ir gerdamas Kūrėjo - Rojaus Trejybės-AŠ ESU Meilės Nektarą, ir mėgaudamasis ŠIUO patyrimu ir Gyvuoju Keli. Ir dėl to šlovinu ir garbinu Rojaus Trejybę-AŠ ESU dar daugiau. Ir ypač džiaugiuosi, kada ir jūs imate atsiverti Rojaus Trejybei-AŠ ESU tardami savo Šviesos Mokymus - ir jūs esate Šviesos mokytojai.

O juk tuo metu, kai Tėvas man pranašavo tokį Kelią, nebuvo nė vieno Dvasinio Mokytojo Lietuvoje, tada buvo didelė banga važiuoti ir ieškoti dvasinio mokytojo ir vedlio toli nuo Lietuvos - Rytuose - tolimojoje Indijoje. O dabar jau turime ir gyvąją Šventovę - Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąją šventovę ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąją Kūrėjo apreikštąją religiją, skirtą visam pasauliui, ir net visai Kūrinijai, nes pirmieji pradėjome garbinti Rojaus Trejybę-AŠ ESU dar būdami net pirminiu - materialiu žmogiškuoju pavidalu. Ir būtent šituo tapome najojo Visatos Amžiaus Ištakomis visai kūrinijai.
Jūs tik susimąstykite, kokia tai Galia ir Šviesa iš Kūrėjo mus pasiekė,ir mes patyrėme savo vidas nušvitimą, kad mes tapome tuo, kuo esame.
O juk dar yra ir dvasinių mokymų knygos - Gyvojo Jėzaus apreiškimų knygos KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės knygos AKIMIRKOS AMŽINYBĖ, ir ką tik pasirodžiusi GYVOJI TYLA.
Štai kaip pasėta sėkla duoda dešimteriopą, net ir šimteriopą derlių, jeigu tą sėklą saugai ir globoji, ir nuolat dedi pastangas drauge su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, kad būtum būtent tas Kūrėjo sūnus ar būtent ta Kūrėjo dukra, kad mūsų amžinieji Tėvai ištartų - Mano mylimas sūnau - Mano mylima dukra - tavimi esu labai patenkintas. Eik ir toliau pirmyn taip drąsiai ir ryžtingai Manojoje Meilėje ir Globoje visų Šviesos labui.
Kaip gera būti bendrakūrėju su pačiu Kūrėju, su Jėzumi Tikrovės Kelyje, kada stiprėja pasitikėjimas tiek Kūrėju, tiek ir savimi, kai patyrimai yra tokie unikalūs, ir sustiprina kiekvieną naujiems iššūkiams, kurių visiems nestigs per visą amžinybę.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas

Algimantas
2017-12-26 11:25:03



Taip, istikruju, galingas mokymas. Gilėjant įžvalgai matai kiek tamsoje gyvenančių žmonių, Rojaus Trejybes-AŠ ESU ir Jezaus vaikų. Su kokiu įsitikinimu jie švenčia šita tariama Jezaus gimimo šventę. O, kad taip visi atsimerktų, apsiramintų nuo persivalgymo ir bėgimo, ir atsimintų save, gyva ryšį su savo viduje atrastu Kūrėju, viskas butų visai kitaip. Atrodo taip paprasta kai žinai ta kelia į nuoširdu atsiverima, ir gyva ryšį su Kūrėju. Kai žinai kad į tavo nuoširdu kreipinį Kūrėjas atsako visada, tereikia tik atsipalaiduoti nurimti ir leisti tai gyvybei tekėti. Įtampa žmonių protuose ir viduje neleidzia pajausti šitų gyvu virpesių ir visi, kažkodėl, lekia pro šalį.
Aš taip pat norėčiau visiems palinkėti visada prisiminti Kūrėją - Rojaus Trejybes Asmenis ir AŠ ESU, ir Jėzų bei Nebadoniją, mūsų Vietines Visatos sukurejus ir pakviesti juos į savo vidų dažniau, ir nuoširdžiai su jais veikti kartu visumos labui.

Ramybes jums šiandien ir kiekviena amžinybės akimirką.

ValdasA
2017-12-26 10:27:32



Koks švelniai galingas ir galingai švelnus tavo mokymas. Jaučiu nuostabią ir naują Meilės bangą, su nuostabiu ir labai reikalingu mokymu, kurio stiprūs virpesiai sklinda vien iš mokymo pavadinimo ir tiesiog kvieste kviečia jį perskaityti.



Ačiū Tau,

Skaiste
2017-12-25 23:23:12



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal