Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas, suteiktas atsiliepiant į Arūno prašymą gyvojoje Rojaus Trejybės šventovėje Vilniuje, 2010 01 09 suteikti mums stipresnį impulsą, kad būtume ryžtingesni urantai.

Tėvo mokymas – atsakymas, perteiktas po gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės šventovėje, Vilniuje, 2010 01 09.
Po gyvųjų pamaldų, bet dar iki mūsų bendro stalo, jau daugau kaip metai savo sielos brolius ir seses mokau pasakyti savo sielos nuoširdų pamokomąjį žodį visiems.
Ir Arūnas, savo sielos atsivėrimo akimirką, panoro, kad mes iš Tėvo gautume kokį nors dar stipresnį impulsą, kad būtume ryžtingesni urantai gyvajame kelyje, jis paprašė mane kreiptis į Tėvą, kad TĖVAS suteiktų mums mokymą, kad mus kaip nors sustiprintų šitame kelyje.
Algimantas:
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu Tave, kad Tu esi; esi Meilės Šaltinis, Kūrinijos Šaltinis ir Centras, skleidi meilės virpesius visiems. Mes juos gauname kiekvienas, atsiverdami Tau. Aš garbinu Tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš Tavęs. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Mylimas Tėve, aš kreipiuosi į Tave savo sielos brolio prašymu. Jis eina gyvuoju keliu kaip ir mes. Jis jaučia, kad mes esame nepakankamai ryžtingi, nepakankamai drąsūs; stinga iš Tavęs impulso. Jis prašo, kad Tu pasiųstum stipresnį impulsą, suteikdamas šitą savąjį mokymą, kuris turėtų prasmės mūsų dabartinėje aplinkoje mums, kiekvienam.
Tėvas:
Mano mylimieji vaikai, išgirdęs tokį pasakymą, Aš tiktai galiu pasakyti: - Oho! (šioje vietoje, savo viduje – energijos virpesiais – jutau tokią Tėvo PILNĄ MEILĖS ŠYPSENĄ, taip, kaip žemiškasis tėvas šypsosi matydamas savo mažo vaikelio gerus norus)
Aš sveikinu jus.
Mano mylimas ir mylimiausias sūnau, vadinamas Arūnu, esi nuostabus. Aš džiaugiuosi tavo žingsniais, kurie pranoksta tavo dabartinį sielos atsivėrimą, pranoksta sielos troškimas žengti dar galingesnį, stipresnį žingsnį šitame šviesos gyvajame kelyje. Tu ir MANE net skatini, kad Aš NEMIEGOČIAU, kad Aš stiprinčiau tave DAR STIPRIAU. Tu Mane vadini tobulu. Tu vadini Mane Tobulumo Šaltiniu, Meilės Šaltiniu. Tu vis tiek Mane dar SKATINI IR ŽADINI, kad Aš DAR LABIAU TAVE MYLĖČIAU, DAR DAUGIAU SUTEIKČIAU TAU IMPULSŲ. (visą laiką jutau savo viduje energetiniais virpesiais Tėvo ne tik šypseną, bet ir humoristinį toną.)
Oho! – dar kartą noriu pasakyti. (Tėvo humoristinis tonas čia buvo ypač intensyvus, aš TIESIOG NORĖJAU JUOKTIS, tai žodžiais nenusakoma; toks patyrimas man buvo pirmą kartą)
Mielas Mano, mylimiausias sūnau, Arūnai, kaip ir visi Mano mylimiausi sūnūs ir dukros, iš tikrųjų Aš džiaugiuosi jūsų troškimu, kad Aš jums dar daugiau suteikčiau impulsų, stiprinčiau jus iš vidaus.
Aš stiprinu jus TOBULAI.
Aš kiekvienam pasiunčiu impulsus TOBULAI.
Mano mylimieji, Aš savo impulsus priderinu prie kiekvieno iš jūsų, bet gaunu atsakymą tiktai tokį, kokį jūs esat pajėgūs, atsivėrę Man, sugrąžinti; sugrąžinti savo materialiu pasireiškimu savo sielos broliams ir sesėms, Mano kitiems, patiems mylimiausiems vaikams, patiems mylimiausiems sūnums ir dukroms. Net visa apvaizda, visa Mano dangiškoji šeima jums suteikia pagalbą iš išorės taip, kaip Aš jums suteikiu iš vidaus.
NAUDOKITĖS Mano suteikiama pagalba, ATSIVERKITE Man, ir PAJAUSKITE Mano PATĮ GALINGIAUSIĄ impulsą, kokį tiktai Aš galiu jums suteikti.
Visa jūsų problema yra jūsų neatitikime sielos troškimui ir tam žmogiškajam – neapvaldytam jūsų sielos, silpnos sielos – protui, kuris viešpatauja jūsų viduje. Jis viešpatauja kaip milžiniška intelekto banga, kuri nuslopina silpną sielos – morontinio – proto daigą, kuris trokšta, bet žengti žingsnį išorėje nesiryžta – nes neturi sukaupęs tokių patyrimų – kuris augintų tą morontinio proto daigą, kad ir siela savuoju patyrimu, kaupiamu išoriniais veiksmais, stiprėtų savo šerdimi ir širdimi, kuri tik ir gali prisipildyti Mano gyvojo vandens, Mano gyvojo maisto, kurį Aš suteikiu jai per atsivėrimą.
Mano mylimieji vaikai, patys mylimiausi vaikai, Aš jums siunčiu TOKIUS GALINGUS impulsus, kad jie pajuntami tiktai jūsų viduje per atsivėrimą. Aš negaliu jums pasiųsti tokių IŠORINIŲ reiškinių, kurie jus IŠGĄSDINTŲ.
Štai ir jūsų sielos brolis, Mano mylimiausias sūnus, Tomas, ką tik kalbėjo apie tai, kad šąla Anglija, apsnigta, nemačiusi iki tol tokios gausos sniego. Tai nėra Mano siunčiamas jiems reiškinys iš išorės, kad pamatytų. Tai yra PAŽEISTA klimatinė PUSIAUSVYRA; pusiausvyra pažeista. Todėl ji vienuose veiksmuose pasireiškia per potvynius, per ugnikalnių išsiveržimus, kituose veiksmuose pasireiškia kaip pūgos, šalčiai neįprastose vietose. Kada nusistovės klimatas, prie to nusistovėjimo prisidėsite ir jūs milžiniška dalimi. Mes taip pat padedame. Apvaizda veikia tam, kad evoliucijai padėtų, o ne ją slopintų.
Bet gi jūs NEGIRDITE TŲ VIDINIŲ impulsų, kurie yra jums siunčiami. Jūs norite, kad jums būtų duodami ženklai iš išorės, bet jie yra trumpalaikiai; trumpalaikiai ženklai, kurie neatskleidžia jūsų vidaus, jeigu jūs PATYS NENORITE skleistis iš vidaus. Kada jūs norite nuoširdžiai, tada jūs tą nuoširdų norą įgyvendinate nuoširdžiu atsivėrimu, kalbėdamiesi su Manimi, ir tada jūs patiriate, kaip siela ima pajausti tą Mano siunčiamą impulsą iš vidaus, kurį junta vis stipriau ir stipriau. Ir šitas stiprybės pojūtis PRANOKSTA jūsų žmogišką materialaus intelekto sielos sparnų supančiojimą, ir SIELA SUTRAUKO tas grandines, uždėtas intelektualaus žmogiškojo vergystės pasireiškimo, ateinančio iki šios akimirkos PER KARTŲ KARTAS. Tai nėra vien tiktai jūsų asmens žmogiškojo proto vergystė. Ji per TŪKSTANČIUS metų trukusios tamsos – ir iš kartos į kartą perduotos – dabartinėje kartoje pasireiškianti intelekto materialaus proto viešpatija, ir ją nugalėti kiekvienai sielai – viduje neturinčiai stiprybės – bergždžia, atsirėmus vien tiktai į išorinius ženklus.
Aš į jus sudėjau VISKĄ. Viduje, nes turite Mane savo viduje.
Neieškokite ženklų išorėje.
Kada esu jūsų VIDUJE, tada ir ATSIVERKITE Man SAVO VIDUMI. Atsiverkite! Ir jūs pajusite tokią galią, pajusite tokį ryžtą, kad jūsų sielos sutraukys visus jūsų iki šiol intelekto jums paspęstus pančius. Jūs iš tikrųjų sklęsite laisvame sielos skrydyje, pranokdami materialaus proto paaiškinimą. Bet jūs šito negalėsite padaryti be atsivėrimo Man.
Visa energija yra iš Manęs. Tad naudokitės ja, atsiverdami Man, esančiam jūsų viduje, ir kiekviename iš jūsų.
O išorinius reiškinius Aš jums pateiku tik, kad sustiprinčiau jūsų vidų, kad viduje jūs galėtumėte susimąstyti, kur tos priežastys, ir kaip tas priežastis pašalinti, jeigu tie reiškiniai yra neigiami; ir priešingai, kaip tas priežastis sustiprinti, jeigu reiškiniai yra teigiami, kad tie reiškiniai įgautų dar didesnį mastą, apimtų dar daugiau šitos planetos teritorijos ir erdvės, kada vis daugiau ir daugiau Mano vaikų, pačių mylimiausių, jūsų sielos brolių ir sesių, pajaus gyvą ryšį su Manimi per atsivėrimą viduje.
Aš negaliu jūsų sprigtuoti iš išorės. Tam Aš naudoju jus, Mano mylimiausius vaikus, kad jūs galėtumėte tapti tais švyturiais – gyvosios Mano šviesos išoriniais ŠVYTURIAIS –savo darbais.
Jūs esate ryžtingi. Jūs esate galingi. Tik neleidžiate tuo patikėti savo viduje. Dėl to ir subliūkšta jūsų šviesa, kuri yra pati ryškiausia.
Neieškokite ryškesnės šviesos IŠORĖJE, kada ją turite SAVO VIDUJE. Išorėje jūs jau žengsite prislopintą žingsnį, negu jūs jaučiate savo viduje Mane, pačią ryškiausią ir gyvą šviesą.
Gyvenkite gyvuoju ryšiu su Manimi.
Ir tik per šitą ryšį jūs nutiesite savo sielai ryžtingą ir gyvą lieptą, žengiant išorėje kasdieniu pasireiškimu, kuris stebins jūsų sielos brolius ir seses, o jus džiugins, kad jūs sutraukėte sielos pančius, ir ji išskleidė sparnus, ir ji nori kilt, kilt, o Aš suteikiu meilės sroves, kad jos sparnai niekada nepritrūktų oro srovių. Aš jus keliu išorėje sklęsti sparnus skrydžiui iš vidaus per jūsų asmeninį atsivėrimą Man.
Galingesnės jėgos negausite NIEKUR IR NIEKADA, nes tik šita jėga ir naudojosi Mano Sūnus Kūrėjas, jums žinomas Jėzaus vardu. Tik šita galia jis galėjo išsklęsti savo sielos sparnus, kad neštų jums šviesą prieš du tūkstančius metų, ir kurios neišsaugojo jo sielos broliai ir sesės, neišdrįsę pasekti jo mokymu.
Dabar jūs turite patys apsispręsti, ar norite eiti šituo gyvuoju Jėzaus keliu ir nešti tą šviesą kaip nešė Jėzus, o apsisprendę, tada skleiskit sielos sparnus skrydžiui išorėje ryžtingais veiksmais ir žingsniais, kokius jūs jausite atsivėrę Man savo sielos – morontine –išmintimi, kurią siela vis daugiau – per gyvą atsigręžimą į Mane – ir pajus.
Jūs esat GALINGI Mano švyturiai! GYVIEJI ŠVYTURIAI! Ir jūs nešit šitą Mano GYVĄJĄ šviesą visai planetai.
Algimantas:
Ačiū tau Tėve. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
---------------
Mielieji, viskas yra MŪSŲ VIDUJE TĖVO-ROJAUS TRJEYBĖS JAU SUTEIKTA. Telieka mums ištiesti savo ranką ir paimti tai, ką mums jau suteikė. O mūsų ši ranka yra mūsų viduje gyvenanti siela. Štai tik JI gali pasiimti visas jai suteiktas, ir suteikiamas, Rojaus Trejybės DOVANAS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2010-01-13 18:30:24

Komentarai

Kada dar kartą perskaičiau šį nuostabų Tėvo suteiktą mokymą, aš pajutau, kad mano siela atsiliepia vidumi į tai, ką Jis sako, lyg gyvai kalbėtų.
Reikia dėti daug ir nuoširdžių pastangų nuolatiniam garbinimui ir bendravimui su Rojaus Tėvais, bet jos niekad nelieka be atsako. Nes taip vidus pastoviai pildosi gyvąja šviesa, meile, ramybe, išmintimi, kuri nepastebimai vis giliau ir giliau apvalo žmogiškąjį protą, pasąmonę kupiną baimių, nerimo, nusivylimo ir kitų žemą dažnį spinduliuojamų jausmų. O tuomet ir pajuntamas didesnis ryžtas viduje, pajuntama galinga Rojaus Tėvų meilė, išmintis, kuri nutraukia šydą nuo akių ir atskleidžia daug platesnę kūrinijos panoramą nei iki šiol. Ir jaučiu, kad kartu su šiomis dovanomis pajuntamas toks gyvas impulsas, kuris skatina vis labiau žengti į priekį. Nelabai seniai Tėvas man asmeniškai perteiktame mokyme pakartojo, kad šis atrastas gyvas kelias tikrai yra vienintelis, įsitvirtinsiantis šioje planetoje. Ir kada tolimos ateities kartos žengs daug drąsiau ir ryžtingiau juo, kada savo gyvenimiškoje aplinkoje išmoks su meile ir visų labui panaudoti patiriamą gyvąją energiją, tada mes, jau eidami tolimesniu evoliuciniu sielos vystymosi keliu patirsime džiaugsmą ir pasitenkinimą, kad dar būdami žemiškuoju pavidalu nepabūgome priimti tokio drąsaus sprendimo. Tas drąsus sprendimas yra ne kas kita, o atrasti Rojaus Trejybę savyje ir gyventi taip, kaip Ji veda iš vidaus. Ir tikrai jaučiu, kad vedimas tuo stipresnis, kuo dažnesnis ir nuoširdesnis šis ryšys garbinant ir išsiliejant maldoje-pasipasakojant visus nerimą keliančius klausimus. Kada Tėvas pasako, kad Jie Rojaus Tėvai visi Trys realūs asmenys yra manyje, tai aš pajuntu, kad visada galiu kreiptis pagalbos į Juos ir visada man padės, visada pagydys ir sustiprins, kitaip ir būti negali. Kada nesiryžtame kažko atlikti, tai tik rodo, kad dar stipriai bujoja žemiškasis gyvulinis protas, kuris per kartų kartas perėmė begalę tamsos. Ji yra kliuvinys mums drąsiau ir aktyviau reikštis. Kliuvinys yra ir dabartinė aplinka, tačiau jei pažvelgtume plačiau, pajustume, kad būtent tokia aplinka yra palanki terpė dvasiškai vystytis ir augti su atrastais Rojaus Tėvais viduje. Tamsi aplinka per akimirką nenušvis, tačiau mūsų charakteris stiprės ir formuosis į tokį, kokį ir numatę Rojaus Tėvai. Bet sprendimą turime priimti patys – ar pasinaudoti šia suteikta unikalia proga jau dabar, ar pasyviai laukti žemiškojo kūno mirties galvojant, kad tai gali palaukti. Bet esmė ne tame, kad tai gali palaukti, bet esmė tame, kad tokios kitos galimybės daugiau neturėsime, nes tikrai gyvi patyrimai viduje liudija realią tikrovę – kad Rojaus Trejybė tikrai patiriama viduje per mums padovanotą Minties Derintoją. Ir šie patyrimai kaip meilė, ramybė, harmonija, stiprybė, palaima liudija dar tai, kad ir Sūnaus Kūrėjo Jėzaus paskleista tiesa ir šviesa yra tikrovė, kada Jis jautė daug daugiau nei galėjo atskleisti tuometinei kartai, sukaustytai ritualų ir baimių jungo. Juk Jėzui tik palaikant pastovų gyvą ryšį su Tėvu pavyko padaryti tai, kuo mes dabar žavimės. Bet ir mes savo dabartinėje aplinkoje galime būti Jėzumis, atskleidę ir pažinę dar platesnę šviesą – Rojaus Trejybę ir visą kūriniją kaip begalinę savo šeimą, kurios nariais mes esame ir tai jaučiame atsivėrusia siela.
Kad ir kiek norėtume kitiems sielos broliams ir sesėms atsivėrimo, jie turi laisvą valią ją panaudoti prasmingai arba ne, pagal savo asmeninį suvokimą. Bet neturime pergyventi dėl jų, o patys atsiverti mus visus mylintiems Rojaus Tėvams, apkabinantiems kiekvieną ir visą kūriniją, kad patirtume gyvų meilės virpesių galią, kurie gražins ir šviesins aplinką, pakylės ir paskatins kitus siekti dvasinės šviesos – tobulos Kūrėjo meilės.

Jurgita
2011-03-26 19:23:15



Mielieji, su Sauliumi stengiamės JŪSŲ LABUI palaikyti mūsų Forumą, kiek įmanoma švaresnį nuo ASMENIŠKUMŲ.
Nevisus jūsų parašytus komentarus spėju perskaityti, todėl, jeigu kurį komentarą pašalino Saulius, o aš to komentaro net nemačiau, reiškia, kad jis buvo arba asmeniška replika, kuri neturi nieko bendro su mūsų Forumo TIKSLU RENGTI DVASINIUS MOKYTOJUS, arba turėjo kitokį aspektą, prasilenkiantį su mūsų Forumo nuostatomis.
Su Sauliumi per visą Forumo penkerių metų egzistavimo laiką apie tai mes vis pasikalbame. Kalbėjome ir šiandien. Ir mes vienas kitu labai PASITIKIME.
Todėl mielieji, LEISKITE IR MUMS VYKDYTI TĖVO VALIĄ ŠITAME MŪSŲ FORUME, SKIRTAME DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMUI, O NE JŪSŲ KAPRIZAMS TENKINTI.
Miela Onute, tavojo komentaro neskaičiau, todėl nežinau, ką buvai parašiusi, tačiau aš tave raginu PARAŠYK SAVO SAMPROTAVIMĄ TĖVO MOKYMO TEMA, KURIOS PUSLAPĮ DABAR IR ESI ATSIVERTUSI.
BŪTENT TODĖL ir skatinu tiek tave, tiek VISUS, rašykite KUO DAUGIAU KOMENTUODAMI URANTIJOS DOKUMENTŲ KOKIUS NORS JUMS PATINKANČIUS TEIGINIUS, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL teiginius, Tėvo-Rojaus Trejybės Asmenų mokymų teiginius.
Ir visiškai palikite NUOŠALYJE ASMENŲ APTARINĖJIMUS. Šitą darykite savo asmeniniuose laiškuose rašydami juos tiems žmonėms elektroniniu paštu.
Jūs tik SUSIMĄSTYKITE, KIEK LAIKO MES GAIŠTAME ŠITIEMS TUŠTIEMS REIKALAMS, KADA TAIP SVARBU, KIEKVIENAM, KAD MŪSŲ LAIKAS BŪTŲ NAUDOJAMAS PRASMINGAI MŪSŲ AUGIMUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-01-14 20:46:05



Atsiprasau, kodėl istrynet mano komentarą? Aš juk tavo mokine, Algimantai! Tu man esi antras po Kristaus, kodėl rodai man tokia nepagarbą?

Onutė/Vilnius
2010-01-14 19:42:46



Žmogaus prigimtis trokšti, siekti, norėti vis daugiau, geriau, ryškiau.....Natūralu ir suprantama. Tik nesuprantama, kodėl Arūnai, pats bendraudamas su Rojaus Tėvais, klausimą pateikei per Algimantą?

Asta
2010-01-13 22:55:10



Išties naivus ir neapgalvotas klausimas buvo pateiktas Tėvui,kuris ir sukėlė Meilės Šypseną Tėvui..Juk aišku,kad viskas slypi mūsų sielų atvirume ir pasitikėjime Rojaus Trejybe..Nesikuklinkit,komentuokit.Aš ir pats šypsausi,kad taip naiviai paklausiau.

Arūnas
2010-01-13 19:50:41



Prašau atleisti už asmenišką komentarą, bet ar tikrai pagrįstai nuskriaudėte Onutę?
Nu Algimantai, nesitikėjau, kad tu pats taip vartysies - ištryniau ne aš, o Saulius, todėl nieko nežinau, o Saulius sakys ištryniau ne aš, o Algimantas, o po to, o tai gal Rimantas, o gal ištrynė programa...
Kur gi toks jūsų kelias veda - o jis veda mano manymu į žmonių surobotinimą - tipo šito negalima - šito irgi - tik šitą galimą - jokių asmeniškumų, jokių detalumų apie žmones ir jų veiksmus tik gilinkitės į abstraktumus, nes tik Algimantas ir Saulius yra cezoriai arba išminčiai, kurie žino ko pilkai masei - t. y. mums reikia geriausio - jie mus paruoš dvasiniais mokytojais - nors prauošimo pamokos mano manymu toli gražu prasilenkia su Tėvo evoliucijos planu arba kaip sakote Jo valia, nors Jis savo valios tikrai niekada nediktuoja ir neperša, bet jūs urantų senbuviai/šaknys/kelmai jaučiatės aukščiau net už Tėvą IR DIKTUOJATE SĄLYGAS, TRINATE KITOKIAS NUOMONES, MOKINATE IR TO KO NEREIKIA MOKINTI - negi jūs tokie naivūs ir netikite, kad leidžiate pastoviai priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnį, kuris jus palies kaip paleistas bumerangas... aš niekaip nesuprantu - negi jūs manote, kad forume esantys/rašantys/skaitantys žmonės tiesiogine prasme yra avys, kurios tik mekena ir seka paskui piemenį į skredyklą... juk yra ir labai didelė tikimybė, kad išaiškėjus jūsų nedorumui tos pačios avys jus suvalgys bent dvasiniais dantimis...
***
Susimąstykite ponai urantai - juk turite tikrai protus išmankštintus - ar tikrai dorai elgiatės - nu o gal ir aš klystu - aš gi tai jaunas urantas (urantų amžiaus skaičiavimo prasme)?

Linas J
2010-01-15 17:16:13



Mielas Linai, svarbu ne tai, KĄ tu girdi, bet KIEK tu GYVENI tuo, KĄ GIRDI, ir kas tarp TĖVO minčių YRA dar ir tavo PASĄMONĖS teršalų.
O savo PASĄMONĘ APVALYTI prireikia NE VIENERIŲ METŲ Tėvo-Rojaus Trejybės GARBINIMO IR BENDRAVIMO SU JUO, nes kitokio kelio tiesiog NĖRA.
Todėl jeigu šituo GYVUOJU keliu NEISI KASDIEN, tai ir tarp gražių Tėvo minčių bus labai daug NĖ TĖVO MINČIŲ, BET TAVO PASĄMONINIŲ.
Tai ilgas ir SUNKUS kelias, kuriam reikia DAUG PASTANGŲ. Tačiau jis NĖRA BŪTINAS. Svarbiau yra GYVENTI TĖVO MOKYMAIS, kad ir kitų priimamais, O NE JUOS VIEN TIK PRIIMTI pačiam.
Tu dar gyveni euforijoje, ir tavęs dar laukia ateityje ABEJOJIMO ETAPAS, KADA PATS SAVĘS PRADĖSI KLAUSTI - AR TAI TĖVO MOKYMAS, AŠ MANO PASĄMONĖS MINTYS.
Per šitą etapą privalo pereiti VISI BE IŠIMTIES, kurie jau girdi Tėvo mokymus ir NUOŠIRDŽIAI nori išsiaiškinti, ką gi jie girdi. O jis ateina būtent po pirminės euforijos.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-01-16 07:48:26



Algimantai,
Daugeliui iš pačio išsakytų minčių pritariu, bet norėjau paklaust vieno - ar aš kaip Linas pagal tave būdamas neatsivėręs Tėvui - girdžiu Jo mokymus?
O gal aš girdžiu ne Tėvo mokymus?

Linas J
2010-01-15 23:22:44



Mielas Linai, taip TU KLYSTI, TIK NE DĖL JAUNUMO, NES JAU ESI TOKIO AMŽIAUS, KAD TURI PRADĖTI SUVOKTI, KAD AŠ NE ŠIAIP SAU ESU ČIA. Ir nė vieno nesu iš jūsų apgavęs.
Ir tu, Jonai net nesuvoki, kad mes VYSTOMĖS GYVOSIOS RELIGIJOS PATYRIMO IR BENDRAVIMO SU TĖVU DĖKA, O NEPAVERTĖME RELIGIJOS NEPAJUDINAMA DOGMA.
Todėl iš pradžių buvo Minties Derintojas, kuris niekur ir nedingo, tik Tėvo mokymų dėka mūsų samprata buvo išplėsta, kad mes per Minties Derintoją - TĖVO DVASIĄ MŪSŲ VIDUJE - ir bendraujame su ASMENIU TĖVU. Todėl ir pradėjau VISUS MOKYTI - mes bendraujame Minties Derintojo dėka su TĖVU - VISŲ TĖVU. O MINTIES DERINTOJAS YRA KIEKVIENAM ASMENIŠKAS, IR JIS YRA IKIASMENIS, IR IŠ MŪSŲ JIS GAUS ASMENYBĘ - TĖVO MUMS SUTEIKTĄ AMŽINĄJĄ IR UNIKALIĄ DOVANĄ - KADA KIEKVIENU SUSILIESIME SU SAVO ASMENINIU MINTIES DERINTOJU, O TADA MES ABU BUSIME VIENA ASMENYBĖ IR TOLIAU ŽENGSIME PAS TĖVĄ ROJUJE DRAUGE.
Kada TĖVO paprašytas, užmezgiau gyvą bendravimą su kitais Rojaus Trejybės Asmenimis, tada gavau mokymą iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymą, kad pradėčiau garbinti pats ir mokyti VISUS JUS garbinti ne tik TĖVĄ, BET IR KITUS DU - AMŽINĄJĮ SŪNŲ-KŪRINIJOS MOTINĄ-BROLĮ IR BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĖ - ROJAUS TREJYBĖS NARIUS, NES JIE VISI TRYS YRA LYGŪS IR YRA BE PRADŽIOS IR PRIEŽASTIS BE PRIEŽASTIES. TODĖL TAI BUVO VĖL MŪSŲ AUGIMAS, KOKYBINIS DVASINIS AUGIMAS, KURIO JŪS ABU NET NESUVOKIATE, NES ESATE UŽSIVĖRĘ SIELA, VEIKIA TIK JŪSŲ INTELEKTAS. O VIEN ŠITO NEUŽTENKA SUPRASTI DVASINIUS DALYKUS. Todėl vien tik intelektu ir negalite suvokti, KAS YRA DVASINIS MOKYTOJAS, IR KAIP AŠ JUOS RUOŠIU ŠITAME FORUME.
Ir tai, kad jūs ABU ESATE MŪSŲ FORUME, NORS NUOLAT ABU JAM TRUKDOTE, JAU RODO, KAD IR JUS ABU AŠ RENGIU DVASINIAIS MOKYTOJAIS. Deja, jūs esate pagrindiniai stabdžiai PATYS SAU, tačiau aš už jus ABU meldžiuosi KASDIEN, KAIP IR UŽ DAUGYBĘ KITŲ SAVO SIELOS BROLIŲ IR SESIŲ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-01-15 21:28:24



Esu labai įsižeiusi dėl tų trynimų, Ne visos nuomonės ir man patinka, bet jos ir nelabai trukdo, Man svarbi Algimanto nuomonė, o kad kiti galvoja kitaip, tai argi blogai? Juk mes visi mokiniai, tik ruošiami būti Mokytojais. O mokiniai juk mokosi ne vien dešimtukais...Ar aš neteisi?

Onutė/Vilnius
2010-01-16 16:21:43




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal